Skräck

ANSIKTSMASKEN VAR BRUTAL. ViSst jag har använt sådana innan, men det var innan förra årets solariemisslyckande ( jag och mumsan brände sönder oss, blev kräftiga och några dagar senare drog vi loss hud som plastfolie, samma ljud) precis den principen var det. Skräckfilmsupplevelse, känndes som jag drog loss huden.

Knäckte också min tandborste på mitten nu!??????? En sådan vanlig rosa Jordan Individual? Den ramla inte isär utan mjuka plasten runt sitter kvar så den är bara knäckt.. Ja allt händer ju mig.

Tenta imorrn, jiho jiha

Min hy är verkligen katastrof nu, jag kämpar på med en crazy ansiktsmask som det bara är till att dra av när den stelnat. (Kan ej röra ansiktet).



Masken är som cement, här med maxade ansiktsrörelser....

Imorgon vankas det tenta, jag är så grundligt otaggad att jag inte ens finner ord. Jag hoppas givetvis på mirakel!

Jag och Gunwald är ovänner, dock är han helt omedveten om min aggrisivitet. Vill inte ens berätta varför men jag sa att han inte fick sova i sängen i natt. Vart tror du han är? Han sover givetvis i sängen nu. Köpte en laserpekare till honom idag, idag har det brännts fett '(hans).

Raymond & Maria – Ingen vill veta var du köpt din tröja

NU CSI

Varning för felstavningar

"God" morgon, idag är den vidriga dagen innan tenta. Dagsformen är inge vidare, hade hellst sovit ett jäkla tag till men plikten kallar ju. Älsklingsgrannens telefon ringer nu för andra gången, vibrerar så skönt i mitt tak, naaat. Idag vankas det också plugg hos mums. Kan jag nått? Nä. Är det bra?
Nä de är värdelöst, can't wait till kursutvärderingen kommer, här ska det sågas. Vädersigge ska bli brutalt söndersågad, det bjuder jag på!
Nä nu ska jag "trippa" iväg och se va lilla Gunwald har för sig.

SÖTASTE IDAG

Sötaste idag : http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y

Min drömkille är numera mulatt med fluff men givetvis är längden fortfarande 183, är han på Origo på fredag?

CSI PÅ DET?

Väntar spänt både på paket ifrån Bubbleroom & ifrån Nelly, men de verkar aldrig vilja dyka upp. Väntar förresten också på mina framkallade bilder, kanske inte i snabbaste laget...

JAG HATAR NYA TIDSLINJEN PÅ FACEBOOK, DET GÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT NÄR JAG SKA FÖRSÖKA SNOKA REDA PÅ SAKER OCH TING. Over and out

BRÄNNSKADAD OCH SORGLIG

Dagen idag spenderades i Mumsans dockhus med Mumsan själv och så Soffan. Oklart om vi fick gjort något, jag har endå inte ångest såhär två daagar innan tenta. Det tyder bara på en sak, uppgivenhet.

Jag är en sådan supertraderare





Jag brände just fingret, på en skala 1 - 999999999999999999999999999 är smärtan 999999999999999999999999998. Jag stängde just av plattan och la ringret med nagelsidan ner, inte det smartaste men det blir ju inte direkt bättre av att spisen kallnar med sådär 0,5 grader/ 24 timmar.....

Min lilla gosekisse var borta förut när jag kom hem, letade frekvent innan jag gav upp. SKrattade lätt åt att min tjockis försvinner på 25kvm. La mig i sängen, på min faktiskt bäddade säng och spelade wordfued. Känner ganska direkt hur det rör sig. Då ligger Gunwald under både överkast och täcke och sover. Min lilla mysbolL!

Gunwald "levererar"

Sitter nuduschad på golvet breve kattlådan. Ut kommer Gunwad och sprätter med tassarna TVÅ gånger så det är kattsand I HELA BADRUMMET. Det vankas den dagliga dammsugningen.. Bäddade rent igår och tänkte att han får va i nya sängkläderna så lite som möjligt, slänger på överkastet. Ehm han kryper under och blir helt galen och "springer" runt i små gångar under..  Nu fick han ett underbart damputbrott.

"god" morgon

Så trött att jag hade kunnat somna ståendes + en huvudvärk ifrån helvetet, life's good. Kleta vaselin på ögonfransar resulterade i känslan av att jag smörjat in ansiktet med smör, oklart om jag gör om det..
Jag får stötar av Gunwald säg 70 gånger om dagen, de är så man inte reagerar längre. Men igår när jag lagt mig och han kom smygande fick jag två stötar OCH DET KOM BLIXAR!!!! Det syntes ju när det vat kolsvart, det påminde om när jag brukar slita ut dataladdaren ur uttaget, då blixtrar det med!
Jag orkar inte gå upp så jag ligger nog kvar nån halvtimma eller så

21,02

Nu är jag på kvällens 4:e eller 5:e avsnitt CSI! Gunwald sover som en stock och jag överdoserar vaselin. Imorgon klockan elva vankas det plugg i dockhuset, skönt med lite sovmorgon.
PÅ FREDAG SKA JAG KLIPPA & SLINGA MIG :)! Bye bye utväxt. Visseligen inte mycket men endå fult. Känns öststat. Eller som den äckliga "journalisten" ifrån Sex Ljuva Sex

Oh no

Verkar som mitt vaselinköp var ett nedköp : 
http://www.stylesearch.se/snacka/Hud/2420340/Vaselin-bra-eller-daaligt-qq-/

Vaselin på läpparna?

Jag kom förut på den brilljanta ideen att ta vaselin på mina läppar någon gång kring 2. Har sedan kontinuelig smetat på. Bara de att nu när jag slickar mig runt munnen känns det som att slicka på en grusväg. Ehm är det kanske uttorkande? Jag googlar....

CSI

Jag gick på högstadiet och var dökär Bryan Adams – Heaven , jag minns det som igår. Det är nästan att det hugger till i hjärtat när man hör sådana här låtar.

Nu ska jag och min myskisse ha CSI-mys, Gunwald tycker ju det är sååååååååååå kul...


Hopplös

Vann just en laserpekare till katt på tradera http://www.tradera.com/kattleksak-laserpekare-ny-i-forpackning-auktion_340938_147197651 jag är som sagt hopplös....

Har "pluggat" hela dagen och jag är så jävla less

Såhär är det hemma


Vilken ICA-runda

Påväg till soprummet ser jag en tjej som verkar gilla rosa mer än jag, rosa mössa, rosa halsduk, rosa skor & rosa väska. Det var så till och med jag fnissade lite för mig själv. Sen väl utanför ICA möter jag en vidrig turkgubbe som tittade på mig med " jag ska våldta & stycka dig", trots jag blev lite rädd så var jag givetvis tvungen att kolla snett på honom. Han hade svarta ögon och var verkligen vidrig, om blickar kunde döda... Vände mig om sen och då hade han stannat en stackars tjej. Men inte nog med det, på ICA hänger lappar ang dejting. Man skall dejta på ICA, jag dör. Men inte nog med det heller, tog genvägen hem och går upp för trappan i grannhuset. En dörr öppnas & jag hejar innan jag hinner tänka. Det var ju förfan mitt fula civilekonom-hångel sen dörra året, jag dog. Tur det var kallt så kinderna redan var röda....

Jobbig katt

Morra åt Gunwald när han mjauar järnet var rätt effektivt, najs! Nu måste jag äta innan jag dör.

Tidslinjen

2a februari blir tydligen tidslinjen (facebook) ett faktum, jag längtar inte. Det är fruktansvärt omständigt när man ska snoka + att det inte är ett duggt snyggt. Vad ska man ha för bild där uppe lixom`?

Borde plugga

The Supremes – You Can't Hurry Love - Single Version (Mono)

Jag köpte förresten en burk Vaselin nu såhär några år senare. Jag läste för flera årsedan man ska ta det på sina ögonfransar så de blir längre, jag tror ju på sånt så det ska jag pröva i natt.

OM MAN ENDÅ VORE RIK




Särskrivning



Jag hatar särskrivning, det är så jävla störande. Endå särskriver en hel del jag smsar med / har smsat med.  Det är nästan lika hetsigt som till exempel när folk säger/skriver hon istället för henne. Jag blir så irriterad att jag svettas. Kan vara ungefär som såhär: Jag tycker om hon. Det kliar i hela mig. Ett tecken på att en jävla massa lärare har misslyckats, eller så är de bara lite mer efterblivna än vi andra. Redan när jag var liten fick jag ADHD på alla som sa fel, nu i norrland händer det väl varje vecka. Jag orkar inte ens kommentera, jag får bara utbrott på insidan nu för tiden.

Nu ska jag tvätta, jiha..

Jag kan inte hålla i pengar

Tradera är inte bara bra när man fyndar utan också när man tjänar pengar. Igårkväll fick jag sålt kattselen, den låg la uppe två dagar. Ingen hade budat utan jag fick sålt den på "köp nu", tjänade hela 50 kronor, en sån underbar affärskvinna jag är! Skickade också iväg ett paket till min kära mamma innehållandes Julles linne, 2 ljus, en tidning & lite kontokortspapper ifrån mina sparkonton som jag inte vet vad jag ska ha dem till. De var inte vanliga utan såg ut som om man var tvungen och ändra saker, pappa fixar.

Jag slogs just av tanken att jag kommer få köpa med mig alkohol till Norge, där kostar ju 3,5or en förmögenhet. Visst jobbigt att konka på, men så mycket saker kommer man inte ha med sig... Jobbkläder får  man där så det är väl till att ta med någon festklänning, myskläder och sedan vardagskläder. Jag skulle behövt en ryggsäck!

Okej nu en kvart senare är ryggsäck givetvis beställt, blev givetvis också ett par trosor när jag endå beställde lixom. Beställde en blå fjortisryggsäck på Nelly. Jag är hopplös.

Nu ska jag försöka plugga, jag är såååååååååååå laddad.


Plugga är icke kul

Skrivit rent en jävla masssa. I kladdsidor var det 18 stycken, det blev en del färre men fan vad tid det tog. Nu är jag less & hungrig. Lite lunch på det?

Idag ska jag givetvis dammsuga, ingår i kattägandet......  + fixa mig + invänta hunkbesök, jiha.


Gunwald goes crazy

Idag fick jag smaka på en av baksidorna till kattägandet, Gunwald var heltokig och väckte mig alldeles för tidigt. Efter ett avsnitt The Voice Sverige känner jag mig aningen mer fit for fight. Nu blir det te och renskriva den sista skiten, jag är less redan innan jag börjat.¨¨

Igårkväll var det en jättemysig myskväll, höhö på Carlshem hos Catrin med soffan. Det vankades både våfflor & godis! Nu är han galen igen, omg

17,32

Gunwald var helt CRAZY när jag kom hem, helt galen. Sprang runt och lekte med sin mus som en tok, han fick apportera och allt möjligt. Martin kom förbi en sväng för att titta på min lilla kisse & i övrigt har jag bara renskrivit. Blev 8,5 tight ihopskrivna sidor INNAN jag gav upp! Nu är jag döless & väntar på soffan som dyker upp kring 6. Mamma skickade upp lite grejer till mig på posten idag och jag fick ett jättefint ljusblått halsband till min lilla bebbe. Har dåligt samvete för att jag knappt kommer se honom idag, men imorrn blir det andra bullar!

Vi hade en allt annat än givande frågestund idag i skolan, jag blir så less & innan det så snicksnackade vi från 10. Så 10-15,30 var vi i skolan och tyvärr gav det ingenting. När soffan kommer så ska vi till ICA & handla grädde till våfflorna + godis, idag ska vi tjocka oss!

Kanske ska röja lite så jag slipper göra det imorgon? Jag tänker bannimej gå fredag kväll (nu) iförd ziperall till Catrin, jag känner för att ha softiskläder faktiskt. Mumseli.


Jobberbjudande

Jag fick förra veckan ett jobberbjudande, om att jobba i Norge på ett hotell. Som lite allt i allo, städerska & servitris. Jag hade ångren länge innan jag till slut tackade ja ska åka med min favorit Linn Hansson. Nu har jag ringt och sagt att jag tyvärr inte kommer vara postis till sommaren, nu är det officiellt!

Hejdå Sverige och Hej Norge

27 januari

Klockan tio är det frågestund inför tentan, jag dör . Kan man inget är det rätt så svårt att veta vad man ska fråga...

Min kissemiss är världens gosigaste, igår låg han som breve min överkropp och så låg jag med handen över honom. Sen någon gång i natt råkade jag lägga mitt knä över honom och då drog han..

Idag fyller min kära farmor 67 år!

Lägenheten är fulländad

Städade lite här är nya vågen & nya mattan :)





Blev lite mycket med fruktskålen, men samtidigt den gör sig ingen annan stans heller. Ytan nedanför telådorna, det är den enda ytan jag har på min köksbänk. Känns som att våra kök på Tviste är allt annat än genomtänkta. Eller så är det tänkt att man inte skall äga några kökssaker. Jag har endå en hel del intryckta i skåp och lådor + över skåpet....



Jag är nöjd


Life's good

Jag gick från att dammsuga så sällan som möjligt till att dammsuga varje dag nu när jag har en katt som hårar / smutsar ner! Fastän det är det tråkigaste som finns så känns det hur värt som helst i mitt läge.

I morgon är det frågestund inför onsdagens tenta, horribelt att vi haft denna kursen sen vi började den 9:E OCH JAG INTE LÄRT MIG NÅTT. Nu kvälle !

Pluggpaus igen

GUNWALD

Hästlektion för sportjournalister

http://www.hippson.se/blogs/havrepappa/hastlektion-for-sportjournalister.htm

Pluggpaus

Pratade med min kära mor i telefon idag (givetvis) och samtalsämnet var givetvis Gunwald. Mamma ville också som vanligt prata med honom i telefon och han luktade som vanligt på telefonen innan han gav den skumma blickar. Så kom vi in på sommaren, min sommar kommer inte bli som jag tidigare hade planerat utan jag kommer att lämna Gunwald hos min kära mor, har undvikt att ta upp det då man endå inte vet vad hon skulle säga, hon har ju Isadora. Men mamma lät nästan lycklig att få passa Gunnis & sa som att Isadora måste väl gilla honom?!

Han är söt min bebbe, han pratar sjukt mycket nästan varje gång jag ens tittar på honom. Ett minus är att han bara vill leka när jag inte kan och när jag kan så vill han sova...... Jag ska skriva klart (skriva rent) allt om meteorologin sedan ska jag städa,. Tror det kan bli riktigt nice med den nya vågen och den nya mattan faktiskt. Idag levererade verkligen stan!

Jag är sjukt sugen på toast, jag har inget bröd hemma.......

Dagens shopping + sele till salu



Skoimpregnering



svamp för skokräm



Lite festligare topp (helt underbar bild, jag vet)



Söt blus



Kattmatsburk till Gunwald



Köksvåg



Trasmatta, sjukt moget köp



Lakritsljus till mamma + en diskborste jag skall ha till kattlådan



Världens snyggaste kattmatsburk. Här är hans finmat utblandad med fulmaten han åt innan mig så får vänta tills den är slut med att fylla den.



Designade en enligt mig "underbar" leksak



Ja det är ju inte varje dag !















Gunwald är ju för tjock så jag la ut selen på Tradera: http://www.tradera.com/sprillans-ny-kattsele-kaninsele-43-koppel-auktion_161602_147901213


SCORE BABY SCORE

Anmälan ifylld, yes yes yes.



Nu blir det frulle innnan jag tar bussen till stan om cirkus 30 minuter, yes yes yes.

God morgon

Idag ska anmälan angående "den biggest" skickas in, jag känner mig pirrig. Skulle hon komma och knacka på och ställa mig mot väggen får jag väl vara ärlig och säga: jag kunde inte gå och säga till dej då jag inte vet hur jag skulle reagera, för jag hatar dig! Ja man ska ju givetvis vara ärlig!

Klockan elva ska vi på studiebesök men innan det tänkte jag och Catrin hinna med en snabbvända på stan. Hade velat ha något klädesplagg + givetvis den där fina köksvågen från Clas Ohlsson.

Igår skickade jag förresten ett " riktigt vykort" till morfar och Ragnhild också, annars blev det orättvist och de vet ju inte ens om att Gunwald existerar. Han är lydig på en punkt, han går ner från bordet när jag säger åt honom på skarpen.

Om en vecka skall fettknölen elimineras och om sex dagar är det tenta, lite ångestframkallande när jag ärligt talat inte lärt mig något...






den 25e smäller det

Ja vet inte riktigt hur jag ska försvara detta.. Men jag råka internetshoppa ....litegranna.... Släckte lampan klockan nio och skulle sova men bara kolla en sak, det blev till 2 saker och 3 saker och så vidare. Underbart

Mannen i mitt liv

Känslan att Gunwald dag 1 & 2 kom när man ropade var helt galen men inte långvarig. Nu kommer han då inte fastän jag bönar och ber. Nej min kuliga pissemiss föredrar att vila mellan sängen och väggen på golvet. Men han har ju i alla fall sovit med mig varje natt och de hoppas jag inneligt han gör i natt med. Han blir ledsen när jag pluggar och inte är med honom, men vad gör man`? Det finns någon för alla, jag tror att Gunwald är den "någon" för mig. Min lilla plutt, han är så snäll fastän jag varje dag topsar hans ögon & borstar honom mot hans vilja.








18,17

Pytt i panna. Sjukt jobbigt. Alla har sagt att det är så simpelt och bla bla bla. Jag kommer garanterat aldrig göra om det. Tog mig 45 minuters aktiv matlagning innan jag ens satte in skiten i ugnen. Gah

Ska försöka att tvinga mig renskriva i alla fall 2 sidor till....... Jag orkar inte.

Hade mina eskimåskor på mig påväg till ICA förut och på hemvägen höll jag på att vurpa ihjäl mig, skrek till som en klämd iller och woops jag överlevde och slapp vurpa. Mindre skoj att det var i "efterskolan-rushen".


REEEDAN

TILL SIST, SLUTLIGEN, ÄNTLIGEN fick jag tummen ur och skickade in en praktikplatsansökan rörande 2013. Jag är världens hetsigaste och ha allt gjort så fort som möjligt men sådant jag tycker är jobbigt skjuter jag tyvärr alltid upp. Gud vad klockan blev mycket. Nu blir det till att laga mat........... Gah

*

Jag är så trött att jag tror jag skulle kunna somna stående-

Gunwald är en redig biff



Slängde iväg ett sådant "riktiga vykort" till både farmor & till min kära mor och far.

Jag måste skriva ett personligt brev inför nästa års praktik och det är nu!!!!!

gah

Slösmaja

Känslan när man får cirkus 13 000 på tolvslaget (CSN) och sedan har dryga 10 000 mindre klockan halv åtta på morgonen. Men det är absolut inte så illa som det lät, 2000 satte jag över på ICA-kortet, en hel del räkningar, la undan halva junihyran + la undan en del sparande. Denna månaden går förhoppningsvis runt för en gångs skull! Hope so, bara idag har jag två tusen mer på kontot än vad jag hade för en månad sen efter csn med den vanliga summan!

I natt var Gunwald jättebra, han sov typ hela natten hos mig minus att han var och åt och klöste en sväng. Min bebis spydde också i natt, jag vaknade av att han hulkade. Men nu snackar vi typ 1 msk så ingen fara men endå! Vi ligger nu kvar i sängen som två klubbade sälar.

istid

Sänkte elementet förut ifrån högsta (3an) till 2an. DET STRÖMMAR KALL-LUFT UR ELEMENTET OCH ÄR SJUKT KALLT NU!? Jag tror jag höjer.

Massa skräp i avloppen

Läste just mitt nya nummer av Hyra & Hem (tror jag den hette) som man får om man är medlem i hyresgästföreningen. Där var det från ett reningsverk och helt sinnessjukt vad folk kastar skit i toaletterna. Det vanligaste var väl bindor, tamponger, trosskydd, kondomer & tops det finns en lösning som är löjligt enkel, SKAFFA EN SOPTUNNA PÅ TOALETTEN? Sen stod det också att frityrolja (oljor över lag) och kattsand då inte var någon höjdare att sopa ner. Kattsand blir som cement och oljan stelnar i rören = proppar.

Farmor är en riktig "kattkärring" så det känns givet att födelsedagskortet är med en katt på. Hon älskar inte bara katter utan framförallt röda hankatter (Gunwald) så han käns som ett givet motiv. Varför inte använda sig av postens underbara tjänst: http://www.posten.se/m/riktigavykort?csref=puff_banner_rv_priv_561_65-110916 Lyckas jag ej ta någon bättre innan imorrnkväll så lutar det åt den här.



Jag hade velat se på film ikväll, (som jag gör varje kväll) men jag vet nte vad jag ska se. Så vi har ett problem får väl bli säsong 1 CSI Las Vegas. Gunwald ligger nu vid mina fötter/ ben och gosar. När jag pluggade gick han lös i sängen och grävde bland kuddarna och började sen på täcket som låg i en klump. Jag breddde snällt ut det så la han sig under som en korv i en tunnel. En kvart senare inser jag att fan han kanske kvävs, jag måste ordna ett lufthål. Kryper diskret dit och lyfter lite på täcket och jag får ett jäkligt myskoljud som troligtvis betydde något i stil med "jävla idiot du sabbar min tunnel". Klorna är klippta nu, Emma hjälpte mig :)

Borde plugga men

Vad hände med macho-katt?! Skulle dammsuga & låte in Gunwald på toaletten, när jag öppnade gömde han sig bakom dushdraperiet... När jag mixade min soppa med stavmixern gömde han sig bakom sängen.. Men Emma hjälpte mig klippa klorna, gick toppenbra!
Vara hungrig och inte ha någon mat hemma är ingen höjdare & värre är det när man inte ens har några pengar. Men äntligen, i morgon kommer januaribidraget från Csn att betalas it!
Ska verkligen försöka att hålla i pengarna denna gängen, oklart om de är möjligt men jag ska försöka!

-8 grader

Frågan är hur mycket jag pluggade? Jag läste 4 sidor anteckningar och antecknade en sida... Blir så less på mig själv. Gunwald är tråkig och sover bakom sängen (?!). Men tolv kommer Catrin så ska vi luncha och plugga lite innan skolan, så nu måste jag duscha!

Gunwald fäller nog rätt friskt. Katthår överallt, mumma!


Försöker beställa hem bilder

Det där med att plugga en och en halv timma känns lite svårt när jag fortfarande grejar med att ladda upp foton. Men en svängs plugg blir det i alla fall!



Bytte tillbaka till standardbakgrundsbilden, kände det var dags!

Det höll inte länge med inputt säng, Gunwald var uppenbart missnöjd och vandrade fram och tillbaka innan han hoppade ner. Då var det bara till att dra undan sängen så han kommer ut också..




vart är världen påväg?

Nu förtiden gör kidsen event på facebook angående discon,haha


Dagens lärdom:

  • Pussa aldrig en fällande katt just efter du applicerat lypsyl på läpparna..

Nu äter jag frukost och ska försöka att plugga efter det. I alla fall en och en halv timma, skolan börjar ju först 13. Hade behövt bege mig till Ica Ålidhem för att skicka tillbaka en klänning jag beställt men vi får se om jag hinner.

Om man ska försöka ge sig på att beställa hem bilder igen?

"GUNNIS"

Gunwald är så tjock att selen inte går att stänga... De sa att han  blev helvild när man skulle klippa hans klor, givetvis fick jag försöka. Asså han var inte nöjd men bara någon annan klipper och jag håller så blir det inga problem, jag fick i alla klippt en :)

Gyllene Tider – Povel Ramel, Paul McCartney & Jag

Vilken natt

Vid elva la vi oss igår och Gunwald sov så snällt i min fotända men satan vad han roat sig själv, jag vaknade av att han:


  1. Hoppade från fönstret ner i min säng, TVÅ gånger
  2. Sög/ tugga på presentsnöre
  3. Tixade (grävde på diskbänksskåpet för och gräva över sin mat)
  4. Hoppade ner från klösträdet, andra våningen
  5. Hoppade ner på mitt dataunderlag i hårdplast från fönstret, alltså en jävla smäll
  6. Halvstod på min torkställning
  7. Grävde i kattlådan

Nu ligger han givetvis snällt och sover på en stol!?

Snart vankas det tyvärr uppgång men jag tror jag hoppas i zippisen och mina najsa tofflor och chillar nån timma!

 


18,51

Lite CSN skulle inte sitta fel nu, såg dessvärre på internetbanken att de enda inlagda beloppet är 2080. Katastrof om de där 11 000 inte kommer innan sista januari, då kan jag inte betala mina räkningar.......

Magnus Uggla – Skandal Bjotis (Det är Inte Kärlek, Det är Kramp)

Plugga på kvällen är inte det lättaste då jag är en självklar morgonmänniska. Imorgon får det bli en relativt tidig uppstigning så jag hinner plugga innan skolan som börjar så sent som 13.

Magnus Uggla – Jag Skiter

Gunwald ligger nu och chillar bakom min säng(?!), han lessnade på att leka med mig och flydde dit. Han gillar inte godis, bra för hans hälsa segt för mig som handlat det!

Jag är hungrig som en gasell, men jag vetikatten vad jag ska äta

gunwald 5,5

Jag beslutade mig för att Gunwald skulle fylla 5,5 år idag. Jag tyckte det lät som en bra idé hade jag inte funnits så hade hans liv slutat här idag!



Dagens shopping, inte det billigaste men det är Gunwald värd.



Kattlådan före, tyvärr ser den endå bra ut!



Kattlådan efter städning, det blev så bra att Gunwald beslutade sig för att kissa direkt!

GAH

Gunwald sov ljudlöst i min fotända, vi sov som två däckade pingus tills han var och grävde i kattlådan runt kvart i två. Han kom sedan tillbaka och la sig i sängen, jag kunde inte ligga still och snurrade runt som ett sär, det var varmt och ljust. Han lessnade och drog till presentsnöret i stället, jag tog det och han försvann åt något annat håll och var knäpptyst. Mitt hjärta slog i 140. Jag låg vaken mellan 01.45-05 det var inte helt kul....... Jag som var rädd jag skulle ha sömnproblem på grund av Gunwald men han var faktiskt oskyldig! Jag tappade till exempel mitt örhänge jag har i den lilla pluppen brevid örat, kan heta tragus. Givetvis hindrade det inte mig att klockan var halv tre på natten, jag försökte få i det ett jäkla tag, givetvis utan resultat.

Denna dagen kommer troligtvis bli helvetisk på grund av sömnbristen, men vad gör det när jag har Gunwald?

Nu ska vi sova

Gunwald låg snällt och väntade i sängen när jag kom tillbaka. Första gången han inte promt skulle med mig in på toa! Mamma hade just ringt, hon var jättenyfiken på hur allt gick och de går ju strålande :)'
Var just inne på CSN & kollade om den stora utbetalningen mellan v. 4-8 var datumbestämd, men det var den icke. Jag hoppades pengarna skulle komma i morgon men det känns icke troligt då jag inte har pengarna "hängandes" på mitt konto som dom brukar göra innan.
Jag funderar också på om jag ska passa på att köpa den där fina köksvågen på Claes Ohlsson när jag endå ska in till stan?
Godnatt igen :)

Bebis

Hörde ett mystiskt mumsande ljud, tittar ner och där ligger gangstern och biter/suger på paketsnöre. Helt plaskevått var det, känns som jag skaffat mig en bebis trots hans 5 år på nacken. Allt går toppenbra och han har nu flera gånger myst med mig i sängen, både under och över täcket. Han hoppade också just in i klösträds"huset" för första gången själv. Han hoppade ifrån översta pelaren (lyfte upp honom) ner på golvet och det lät som en elefant föll från himmelen!











Mamma fick kontra och skicka en bild på Issa som gick loss hemma



Nu tror jag ska gå och borsta tänderna och försöka locka med mig Gunwald upp i sängen med mig

B I L D E R





Missmatchen var inte så brutalt som jag hade fasat för, ett större problem är att han troligtvis aldrig haft halsband på sig..













Min enligt Erik pinsamma kalender...




















Gunwald såklart

Gunwald är en riktig gangster, han blir tokig och kubbar mot ytterdörren när någon går förbi utanför. En vaktkatt? Han har strykigt sig mot mig så fort jag stått upp & kommit när jag ropat. Fick jag en dresserad katt asså? Dock är jag inte jätteroad när han är bakom draperiet "skrubben" och river runt.

Vi verkar matcha bra han är nu rätt så lugn och har både vilat och druckigt. Jag har en sådan där "hårig" badrumsmatta han verkar gilla.

Jag är så lycklig, jag fick en katt, jag fick en Gunwald! Jag har inte ens frågat vad han hette innan men det spelar ju absolut ingen roll om han endå lysnar till Gunwald.

Jag hade bara halvdag i morgon i skolan, toppen! Då blir det till att åka ner till stan för att shoppa kattsand, mat & avmaskningsmedel. Tycker han skulle behövt ha en tvätt men det får jag vänta med tills vi känner varandra bättre. 

Mamma är jätteavundsjuk & tycker det är jättetrist jag bor så långt bort. Han är jättefin i ansiktet, lovar att lägga upp bilder. Jag lovar också att kattsnacket kommer minska drastiskt när han känner sig hemma!

GUNWALD

Gunwald checkar läget så jag låter honom vara ifred ett tag. Här är två lite bättre bilder





Han kurrar och stryker sig redan mot benen, gött han hatar mig inte hehe. Imorrn ska jag köpa kattsand, avmaskningsmedel och kattmat. Det lär icke bli billigt. Han kommer när man ropar Gunwald, men tyvärr tror jag icke det beror av namnet utan snarare att han blir glad jag pratar med honom. Stor som ett lejon är han, nu snackar vi inte direkt 3 kg...


nerver av stål?

Jag borde nog söka för mina nerver, detta är inte friskt. Har visseligen lugnande droppar av något slag, det blir nog till att förtära dem nu! Julle var elak i telefonen och sa att röda katter var fula, blev lite ledsen i ögat. ,Men han kan inte va ful, säkert världens finaste!


BEBIS PÅ G

Jag klarade att läsa 2 sidor men jag är så nervös så jag vill spy så jag gav upp. Jag har också tagit massa bilder på lägenheten (med kameran) jag hade tänkt lägga upp lite senare. Hon skulle komma runt 2, det kan ju vara allt från 1-3, jag dör vad nervös jag är. Tänk och vara gravid, jag tror inte jag hade pallat trycket, vilken ständig nervositet.

Vad ska jag ha när hon kommer? Klär man upp sig? Jag förstår ju att jag måste droppa Ziperallen. Tänkte först ta stumpbyxor men det vore ju rätt oparty om han är en klösande gangster.

JAG KOMMER FÅ EN BEBIS IDAG, okej att han är 5 och rätt tjock. Men det kommer endå bli mitt barn. Tänk om jag blir en värdelös mamma, han kanske hatar mig? Gaaaaaah. Okej givetvis kommer jag bli ultimat men endå jag är helt skakis.

"Anki" ringer mig när hon hämtat honom och är påväg till mig. Det lär bli max 10 min innan han kommer då hon hämtar honom i Tomtebo.

Fjärilar i magen

Första tvätten är igång (1/3), kattsaker ihopplockade, badrummet städat, byrån dammad och städad men sängen är ännu inte bäddad.

Mina naglar är helt horribla, de har delat sig helt kopiöst nu får det bli till att köpa hår- och nagelpiller, detta håller inte!

Jag tror ärligt talat jag ska sätta mig och försöka läsa lite i det underbara meteorologi-häftet en sväng, känns mycket oklart hur aktivt det blir men...

Jag är så nervös att jag är helt speedad, allt går för en gångs skull i 140

Magnus Uggla – Testosteron

Magnus Uggla – Skandal Bjotis (Det är Inte Kärlek, Det är Kramp)

LYXFRULLE

Käckt och koka havregrynsgröt och lägga på drottningssylt när man inte har någon mjölk hemma. Mums vad god frukosten kommer bli, havregrynsgröt som vanligtvis är äcklig nog.

Sedan igår har jag lyssnar stenhårt på min egen lista "Livskrisen är ett faktum" innehållande 3 låtar:

Lisa Nilsson – Långsamt Farväl

Lisa Nilsson – Varje Gång Jag Ser Dig

Lisa Nilsson – Himlen Runt Hörnet

Men nu är jag så laddad att jag bytte genre, till Magnus Uggla

Magnus Uggla – Nitar Och Läder

Igår gick jag in på mina ljudinspelningar och fann till min förvåning:

  • 2 timmars kemiprat (läste och spelade in så jag kunde lyssna på det när jag promenerade)
  • 3 födelsedagssånger jag seriöst skickat till follk, olika versioner såklart
  • 1 sjukt slirig version av "Hal som en tvål", allt annat än nyktert
  • 2 redovisningar jag troligtvis klockat

Jag är fortfarande snorig och förkyld så pinar i mig te med honug, så jävla vidrigt och mjölken är ju som sagt slut.. Men de känns så ovärt att pallra sig till världens sämsta affär (ICA Ålidhem) en söndag när man skulle behövt fler saker. Frukten och grönsakerna är alltid katastrof där och lär knappast vara bättre en söndag..

 


GUNWALD HAR KOMMIT


Gunwald som jag ska döpa om katten till har aldrig varit övergiven utan kommer direkt från en familj till mig nu. Tydligen var det så att ägaren bodde ihop med någon när han skaffade katten. Han flyttade därifrån och lämnade katten kvar hos sambon som var allergisk. Ägaren ville inte ha honom tillbaka och ingen av deras vänner ville ha honom så han var tänkt att avlivas i morgon, observera att de inte alls annonserat ut honnom eller dyl. Djurskyddet hade inga lediga fosterhem och därför sökte de mej. Tanken är att jag nu bara skall vara fodervärd till någon vill ha honom, men vill jag själv ha honom har jag första tjing. Så länge han är någelunda normal är det givet att jag ska behålla honom! Skulle jag mot all förmodan inte vilja ha kvar honom så får jag om jag vill en ny katt permanent som mer stämde in på mina önskemål. Mina önskemål var han skulle ha så låg ålder som möjligt och helst inte äldre än 2 år. Men som mamma sa: 5 år är ingen ålder för en katt.

GUNWALD HAR KOMMIT!! Han är lugn, kolla läget, kurrar och stryker sig. Detta blir bra, jag fick med hans gamla kattlåda som var snyggare än min nya så jag gav den nya till djurskyddet. En sån pingla jag är!




sMARTIS

Jag är en mästare på att skjuta upp viktiga saker.. Jag skulle skicka in ett cv till en av praktikplatserna jag sökt, i tisdags sa jag. Har jag gjort det? Icke. Jag har givetvis CV:t klart men det är det personliga brevet jag drar mig för. Jag har ju aldrig jobbat med djur så därför måste jag väl skriva allt sånt i det personliga brevet och så vidare. Det ser säkert jättebra ut där att jag tagigt mig an en stackars krake från djurskyddet, mer sånt åt folket!



dET VERKAR SOM MINA ENSAMMA DAR FÖRALLTID ÄR ÖVER

Jag tror min ständiga otur är påväg bort! I torsdags flöt allt på & var jättebra och utsågs till årets bästa dag. Igår var en ännu bättre dag med katterbjudande + ett annat galet erbjudande & så länge jag gillar katten lär denna dagen bli ännu bättre! ÄNTLIGEN.

Jag kunde givetvis inte somna igår, jag är så nervös av mig. Mitt hjärta slog i 130 så jag ringde Martin för att prata av mig lite. När jag vaknade någon gång in på småtimmarna blir det ju inte bättre av att det första man ser är "lutande tornet i Pisa (klösträdet). Det var så att det var några centimeter för lågt i tak för att få på den sista plattan så vi (jag & Ida) byggde två klöspinnar på raken och det var då säg 2 cms glapp mellan pelaren och taket. Men ibland är jag rätt så smart, jag hade någon skumplast som jag fick halvera i tjocklek för att kunna sätta mellan pelaren och taket. MEN det blev lite väl tight så ja det blev snett. Jag lyckades inte med all min kraft slå den rak så den får vara lite sned :) Jag tar en bild till med kameran sen, trädet är riktigt snyggt & ser dyrt ut!



Kanske borde städa min byrå en härlig blandning av handklovar & rollers. Man får ju givetvis visa den bästa sidan av sig själv när "Anki" kommer med katten senare idag (runt 14).



Lite störande att så mycket har ändrats på mobilen efter uppdateringen (Catrins mailadress) men det mesta har blivit bättre.

När jag får chockbesked som katten så reagerar jag lite konstigt och börjar hetsstäda, allt diskat och klart och dammsög även hela min stora (25 kvms) lägenhet. Men det som återstår är att röja på byrån, plocka iordning alla kattsaker som nu ligger utspridda på köksbordet, tvätt-tid klockan 12 & "plugga" men nu först av allt Skype med min hunkiga vän!




Lördagkväll

Antal besökare på bloggen har sedan förra veckan minskat rätt drastiskt, jag drar slutsatsen det beror på allt katt-tjöt!

Jag är så pirrig jag dör. Jag ska sova nu så jag vaknar och dagen går snabbare, katten beräknas anlända runt 2!

MITT KLÖSTRÄD



800 :- Fick det hemkört + hjälp med montering, nu snackar vi. Välkommen hem Gunwald

Mums



VÄRLDENS SNYGGASTE KATTHALSBAND, kommer missmatcha Gunwald så in i helvete men vadådå (givetvis klippt bort bjällran som den djurvän jag är).

Vilken galen dag

Jag fick just värsta erbjudandet (inte innom kategorin katt), jag vet inte vad jag ska göra!?

Katt på G

Jag fick just ett sms ifrån djurskyddet : "Hej. Jag vet du vill ha en yngre hane men det är en 5åring som ska avlivas på måndag och vi har inga jourhem lediga. Kan du tänka dig att ställa upp?"  JAG FÅR EN KATT I MORGON, HOLY MOSES

.

Idag är det lördag och alla i min ålder är troligtvis ute och slirar givetvis bortsätt ifrån tofflarna som har myskväll med sina respektive. Jag ska tillsammans med mig själv ha en vanlig skön hemmakväll. Hälsan är ju som den är och då ska man vila. På mitt schema står väl att äta kvällsmat, dricka te och film. Hade önskat jag orkat plugga lite men icke!

Men nu först av allt avsnitt två ifrån serien Sex, ljuva sex! http://www.kanal5play.se/program/play/sexljuvasex-s01e02?origin=program

Lisa Nilsson

Vet inte hur jag hamnade här men jag är fast

Lisa Nilsson – Himlen Runt Hörnet

Lisa Nilsson – Långsamt Farväl

Lisa Nilsson – Varje Gång Jag Ser Dig

Gamla bilder

Fastnade på året 2008 & de flesta bilder lär vara därifrån

JAG





































JAG + SKÄRHAMN

FLINGAN en underbar ponny jag var medryttare till, hon dog samma dag eller dagen innan jag skrev mitt första blogginlägg. Hon bröt benet i hagen







Vem hade köpt det ländtäcket tror du?







KALLE





HANNA
(assnygg)





LIMPAN lika snygg som vanligt



KONFAN, Oklart vilket år det var men vi var 14! Jag längst bak åt höger med "svart" (mörkbrunt givetvis) hår.




Filippinerna 08 med Linn

Snokade lite på min gamla bilddagbok & hittade lite bilder ifrån andra gången jag var på Filippinerna. Tyvärr hade jag en dålig kamera då så bilderna är inte direkt toppklass. Är så avundsjuk på mina föräldrar som ska dit den 17 februari igen.





Manila, en rätt tätbebyggd stad...



Handsprit, vatten, musik, pengar och pass allt man behöver









Husdjuret "Slemmet".



"Lyxterrariet" jag inredde. Jag fick inte ha dem i bungalown under natten för Linn och Julle. Allt går att komma undan, jag gömde dem i min klädhylla & la lite kläder över "terrariet".



Sjukt roliga djur <333













(Han sitter på planet under ett paraply och röker samtidigt som han tankade med hjälp av slang, tratt & tunnan som syns på marken)



Väl hemma igen, inte så brun men ack så långt hår


Clever

Cornelis Vreeswijk – Ångbåtsblues

Veckans osmidigaste grej nummer 2:



Jag lyckades tyvärr icke få med det men precis framför piercingen, längst ut på tungspetsen hade jag en svullen "smaklök". Jag gillar ju att vara brutal så jag tog herrom dagen min pincette och drog bort den.... Jävligt smärtsamt & svider givetvis fortfarande.. Ps så stor min överläpp ser ut på bilden skulle jag vilja ha den, då hade den matchat bättre till underläppen :)

Lite impulsiv

Jag tror jag gjorde veckans miss nu. Jag unnade mig lyxlunch med fajitas förra årets favoriträtt. Jag lagade maten och så satte jag över grytan med kycklingmojset till en kall platta. Så kände jag hur den vamma plattan ångade (stenåldersspisar med uppåtplattor är värdelösa, det tar 1000 år innan de blir varma och sedan 1000 år till innan det blir kalla) och fick den för stunden briljanta idén att " jag lägger tacobröden där på så slipper jag micra dem, så jäkla käckt". Ehm, hade jag gett tanken 2 sekunder till hade jag väl själv insett att det var så jävla dumt. Lägger ut ett bröd och ska vända det. Det hade ju förvan fastnat på plattan. Jag fick panik (läs pänick) och tog fram en sked och börja skrapa. Inte heller det funkade, blötte disktrasan och torkade, värmen går igenom. La disktrasan och gnuggade med hjälp av diskborsten & fan det löste sig utan att jag behöve släcka någon brand med min nya brandfilt, galant! Jag är inte dum men kanske lite väl impulsiv...

Nu återstår det mindre party momenten ;plocka bort & diska!

Lars Winnerbäck – Kom


Ansiktsmask from heaven

Skrev några sidor i dagboken 0ch läste givetvis lite gammalt, den är sen den 15/9-08 och är helt amazing att läsa. Hittade en del gamla dagböcker hemma hos mamma & pappa, sånt måste man ju bara spara. Jag skriver dagbok med sådan inlevelse, mitt liv låter där så otroligt spännande och man vill inget hellre än att "åka tillbaka".




Ansiktsmasken var helt otrolig, jag är nu lika len som en bebisrumpa. Ett minus är väl kanske att den luktade som vit toblerone (mitt favoritgodis). Sist jag hade en ansiktsmask som luktade heaven så smakade jag, det var helt vidrigt vad den smakade horribelt, så jag gick inte på lukttricket idag.

Jag kan tänka mig att du tycker att allt mitt tjöt om klösträd är förjäkligt, men jag slutar givetvis så fort jag kirrat en! Allt katttjöt lär också minska när allt är klart!

Övergick till Blocket i jakten på klösträd och hittade snygga http://www.blocket.se/stockholm/Jattebilliga_klostrad_i_olika_modeller_38255452.htm?ca=2&w=3 i Stockholm....

Min kattväska var ett riktigt fynd måste jag säga både utseendemässigt och prismässigt, här är andra prisexempel http://www.nordensdjurshop.se/katt/transportvaskor/18

Denna kanske är aktuell? http://www.nordensdjurshop.se/klostrad-kmu14/42134-0
Kommer inte in ett likadant som det jag "missade" på  tradera känns det som att denna är mest attraktiv faktiskt!



1:a inlägget ifrån min mobil

Wow

En kulen natt

Idag ska jag som sagt ha en löjligt lugn dag/kväll hemma. Tänkte lyxa till det med Fajitas, röja lite och om jag "orkar" plugga lite.

Synd man blir så slapp när man är hemma bara, kanske göra en vit-choklad-ansiktsiktsmask sedan?

Skriva dagbok står högst upp på listan, det var inte igår!!!

Jag är sjukt sugen på utgång, men det lär dröja rejält. Vi har tenta den 1 februari & innan dess lär det inte bli av & jag tror och hoppas jag får sambo där runt i kring (katt) så då kanske jag måste vara hemma med den! + att den 17 februari blir det omtenta i den allt annat än underbara kursen Hälsoeffekter.




Apparna tillbaka & organiserade

Erik Lejon löste så jag fick tillbaka alla mina appar, underbart! De är nu organiserade så tight att jag endast har en sida med appar, fenomenalt!

NU



IGÅR EFTER FÖRSVINNANDET



Dagsformen är rätt så bitter för klösträdet och Ebay levererade inte, hittade sjukt snygga men de var för "enkla" och var kanske 50 cm höga med en enda plattform!

Kollar nu på favoritprogrammet The Voice Sverige , Magnus Uggla måste väl endå vara: Mannen, Myten & Legenden!

klösträd de luxe

Jättedyrt men här är ett klösträd de luxe http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-Havana-Cat-Tree-House-Condo-Furniture-Scratching-Post-Tower-/190628171775?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c62530fff


Lördag morgon

Herre gud!! Länken jag la upp herrom dagen har spårat:

http://www.tradera.com/papegoja-aldre-lampa-auktion_341177_147144298



Mycket  snö på min genväg! (Gjorde årets första vurpa där runt kvart i tolvslaget där, sjönk ner med ena benet upp till knäet).

Gårdagens utgång blev inställd då hälsan inte riktigt var på min sida som man kan säga, det blev myskväll på Carlshem med världens sötaste Catrin!

Idag vaknade jag klockan nio av att sovit ut, det var underbart. Jag har givetvis inte gått upp än och tänkte sova lite till, jag känner mig tyvärr lite sämre idag så det blir inte många knop gjorda här idag!

Det jäkla kattträdet jag hittade glömde jag givetvis kolla upp på tradera, var inne 25 minnan innan avslutad aktion och tänkte jag skulle in specis innan avslut, men glömde....SÅ det blir till att leta kattträd på ebay!


appar försvann

PROGRAMUPPDATERADE OCH ALLA APPAR FÖRSVANN



Bloggen var den enda som stannade, här är en bild på det numera saftiga utbudet

fettknölen

Catrin gav mig just den briljanta idén att uppdatera iphonen, så jag jobbar på det. Klockan tre möts vi på ICA för att handla dippgrönsaker och efter det blir det myskväll på Carlshem då ingen hade hälsan för utgång idag



På bilden min fettknöl som minsann skall skäras bort om 13 dagar. Observera att denna enorma jävla knöl var pytteliten och jättesöt när den "kom" i höstas!





Min hårfärg med väldigt lite utväxt, men om exakt 14 dagar elimineras den helt!

I'M A WINNER

Igår kom jag på den brilljanta iden att hänga nycklarna på nått smart ställe, hängde då dem på dörrhandtaget. Imorse stressad som ett sär så hittade jag dem givetvis inte (har draperi för dörren)......





Missnöjd tjej efter en wordfuedförlust, jag njuter





Om man hinner spela mer än 1,5 wordfuedmatch på en lektion som är 9.15-12, är man fokuserad då? Lärde mig otroligt mycket idag, naaat.

Snöar ute än det har väl snöat sedan igår morse, underbart asmycket snö.... Lite lunch på det?




S n ö

Min mobilkamra är värdelös men en liten vink på hur mycket snö vi har.. Kommer säkert bli pisseblöt påväg till skolan!

U p p s t i g n i n g p å G

Allt känns ju bättre än uppstigning, hamnade på tradera. Under rubriken "Nått för sig" så visades den här : http://www.tradera.com/papegoja-aldre-lampa-auktion_341177_147144298 ärligt talat kan jag inte i min vildasta fantasi hur man är funtad om man lägger upp en sån HORRIBEL grej. Det värsta är att det lagts 78 bud, är det mig det är fel på?

Bjuder på tre bilder från v.28, veckan i mitt liv höhö.







Här är det mycket oklart vad som händer, Erik sa något om att jag tiggde cigg. Men jag gillar bilden, det är något med mina ben

F r e d a g

Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur folk kan duscha frivilligt varje morgon, visst typ ligga påklädd och tvätta håret det är okej. Men duscha hela kroppen, de blir så kallt så jag tror vanligtvis jag kommer dö. En annan sak med morgonduschar, det är inte direkt att jag orkar raka benen. Okej att jag inte brukar göra det annars heller, men tanken var god. Har nog inte rakat benen på en vecka, men vad gör det när jag endå är påklädd hela tiden? - när Catrin kommer förbi på morgonkvisten och jag vanligtvis bara har underkläder på mig, men jag har i alla fall ljusa hår som inte syns :)

Idag återstår som vanligt en jäkla massa innan jag är redo för skolan:
  • Föna & fixa håret
  • Sminka mig
  • Klä på mig
  • Frukost
  • Diska
  • Röja undan lite sen igår

Jag är så jäkla trött, jag vill sova!


Lite bilder från i fredags

Macbook har verkligen de finurligaste printscreen-funktionerna någonsin!



Att spela mot Catrin är vanligtvis ingen match, jag har inte en chans....



Lite bilder från i fredags



Söta till höger är min Wordfuedkonkurrent Catrin ;)



Haha ja där blev Mumsan taggad också..











ingen utgång

Känslan av att någon klockan sju på morgonen skottar utanför dörren. Givetvis tittade jag ut, helvete vad mycket snö det var.. Nu vill jag givetvis inte gå upp, inte för jag ville det innnan heller. När jag går upp vankas duschen & man vet ju mycket väl hur kallt och hemskt det är. Fy.

Angående hälsan blir det ingen utgång idag, jag som var så jäkla sugen. Men icke......


woop woop



Dagen är bra men hälsan är mindre bra, jag snorar och nyser som ett sär. Det känns mycket mycket oklart om jag ska ut och slira faktiskt.




Strålar

Jag är så glad att jag kan gråta, en sådan lättnad det med morfar. Detta kan inte bli en annat än underbar dag! Trots:





Här var det igår en "stig"



Här med



Här lika så



Bjuder på lite skön engelska

Morfar

Pratade just med min älskade morfar i telefon, han lät pigg & frisk som en nötkärna! <33

Lite pixx

Kankse om man ska ta och gå upp, äta frukost och sedan röja lite? Catti kommer trots allt förbi på lunch runt tolv, vore ju käckt om jag också satsar på lunch då!



Idag börjar kära fröken Haraldsson plugga! Observera att bilden troligtvis är från 2008

Lite mer pix från 2008



Hey hottie





(ännu äldre)



Jag har insett att när man lyssnar på spotify så står det liknande artister till höger. Och för det mesta så sätter de som nu in en fullträff, där står de flesta av mina favvoartister.

Katt på G

Jag har ju lite beslutsångest angående min fjortispiecing. Jag såg att hålet  i princip var igenväxt så jag kände jag måste sätta i barbellen. Ehm, det gjorde jag men harre jävlar det var icke smärtfritt, tungan känns nu som en spetsad mördarsnigel! Innom parantes kan det tilläggas att det inte var sådär himla najs.

Angående klöträd så kan vi köra uteslutningsmetoden, det blir inte:



Svart känns mest passande här hemma hos mig men som Erik den smarta sa så kommer damm och hår lysa på den... Och prismässigt känns det verkligen som man inte behöver köpa den största dyraste, jag ska ha en katt.. Tydligen fanns det fler katter på djurskyddet än vad som fanns på hemsidan också!

Dessa lär det stå mellan, den ena svart och den andra ful....

http://www.tradera.com/klostrad-katttrad-klosmobel-kattleksak-brun-auktion_161603_147314898


http://www.tradera.com/-klostrad-klatterstallning-for-din-katt--auktion_161603_147105919


Min lille morfar

Oändlig sovmorgon och jag vaknar 8, du som tippade på att den biggest var skyldig tippade ypperligt rätt! Kollade givetvis internetbanken direkt i fall jag fått in de 24 kronorna jag fick betala extra i frakt när jag sålde ekologiboken. Men det hade jag inte, men min underbara morfar hade satt in 1000 spänn! Pengarna ska användas till Rfsu-medlemskapsräkningen + ett klösträd! Min morfar är världsbäst & han fyller 71 idag. 71 låter otroligt gammalt men min morfar är verkligen med i matchen. Han jobbade tills den 17 december på Raffet i Nynäshamn och sedan började han må dåligt, det visade sig han hade cancer i tjocktarmen. Han opererades för en vecka sedan idag så jag tänkte ringa honom senare idag!



Morfar, mamma & jag

Pinsamt läge 2009

Jag älskade verkligen Johnossi när de blev kända 08-09 någon gång, tycker fortfarande de är supergrymma. Men jag blir så generad när jag hör dem påminner mig starkt om Storsjöyran 09. Jag hittade ett ragg första natten, jag sov över i hans tält och dagen efter skulle jag hämta min tröja... Vi blev kvar på förfest och jag var så jäkla nervös då det kryllade av brudar där. Jag drack min jag tror det var enliters Malibu sjukt fort. Och enligt mig själv blev jag trött och vilade ögonen lite, men enligt Camilla så däckade jag... För andra och sista gången i mitt liv. Jag sitter däckad i en brassestol utanför gårdagens raggs tält, måste vart en sjukt attraherande bild. Jag vaknar och vill ha vatten, kompisen, Camys ragg ger mig bubbelvatten. Det var innanjag kunde dricka det så jag säger "skaka det". Han kör typ ett skak, jag gnäller att jag vill ha mer skakat, Camilla den ängeln får skaka åt mig. Jag dricker blir spiknykter, Johnossi (en av de stora anledningarna vi åkte alla de där 10000000 milen) börjar när som helst. Kul och gå på konsert spikis? Nej. Dricker lite, blir inte ens lite rund under fötterna. Slutar med att jag och Camy sitter längst bak på en mur och lyssnar på avstånd, detta might be pinsammare än midsommardagen, eller det vet jag ju inte... Den är ju helt svart...

Kalle, mitt hjärta <3

Jag tror denna enorma sak hade passat bäst hos mig http://www.tradera.com/-klostrad-klatterstallning-for-din-katt--auktion_161603_147105919

Ska man ha en stackars innekatt får den ju kunna roa sig bäst den kan! En uppoffring man får göra helt enkelt, köpa en asful klösmöbel. Men fulast hade jag faktiskt till Issa. En tigerfärgad sådan liten en liten fyrkan till hus med klöspinne och en liten "hylla" längst upp. Issa klöste lite ibland men det var det, de var chillkalle som uppskattade lådan som sovrum. Min lilla 1,5-örade bebis!











Mamma saknar dig jättemycket, så mycket att jag börjar gråta när jag tänker på dig <3 Varje gång jag kommer hem så pratar jag och pappa om dig och drar "Kalle-skämt" när det prasslar. Då hade du som vanligt kommit kubbandes i full fart i hopp om att få något att äta, plutten då.

Lägger upp lite halvsnygga bilder för och lätta upp tillvaron som för mig blev rätt jobbig nu









Vem är nöjdast? Jag eller Buster?

Klösträd

Hon från djurskyddet tipsade mig om klösträd till katt på tradera, ursäkta mig asså helvete vad billiga de är. Lär kunna få ett stort hemkört till dörren för max 700 kronor. På en djuraffär i alla fall minst 1700 för ett liknanade, också på trader är det fabriksnya klösträd. Go traddi go go

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?search=kl%C3%B6str%C3%A4d&sort=16

SCORE BABY SCORE

Dom ringde just från djurskyddet, de verkar vara en massa folk på semester och hon jag pratade med var lite osäker på katterna. MEN DOM HÖR AV SIG NÄR DOM ÄR TILLBAKA, GUNWALD ÄR PÅVÄG (snart).

Filmkväll

Imorgon börjar jag först klockan 13! Catti kommer förbi runt 12 och halv 1 ska jag ringa och boka klipp & sling. Men det viktiga är att jag har SOVMORGON!! SÅ nu tackar jag för mig och startar min filmkväll med ..... mig själv & Fredrik <3


Nya easytones

Gåskor med runda jävla bollar under när de är snö & en del is men framförallt nedför!`? Skor gjorda av tyg, kalla som as när det är massa minus? Gå "fort" när man känner sig dålig? Dessa smarta val resulterar i att jag ligger med ont i lungorna och stelfrusna tår i min säng. Jag gick inte fort alls, men höll endå tempot. I mitt skicka borde jag lunka.... Gah, det gör jag inte om. Skorna får vänta tills våren. Men sköna var dem, Catrin tyckte inte dom var fulare än mina andra :D Att dom var kalla bådar otroligt gott för sommaren, de gamla var rena bastun!

DOM NYA:





DOM GAMLA:





Söta pixx jag hittade:



Ninja



Mina favoriter + Hedwig (den bruna saken som ser ut som Dumbo...)

Gammal som gatan

Nu tänkte jag gå  (inviga nya skorna) till ICA och posta brevet jag just skrev till min kära farmor. Brevvänner är nog världens mysigaste, just nu är det dock knapert, jag har bara Oskis och farmor!



Kajsa & Oskis vid Kalles grav


Min bebis, mannen i mitt liv, Kalle :'(

Jag får ont i ögonen av att vara vid datorn utan brillor, ålderstecken?

Banta

Mina försvunna 20-årspresenter kom fram, in i mellan i bäddsoffan....... Drack just en kopp te med way för mycket honung och ingefära, jättevidrigt.

Jag hittade mitt måttband herromdagen, givetvis är det från http://www.xtravaganza.se/sv/Sverige/ , jag mätte mig och verkade inte lagt på mig ens en centimeter i midjan, över brösten eller över höfterna. Inte sen i våras när jag bantade. Jag gick ju dessvärre inte ner något, men jag blir nästan sugen på att banta igen. Jag har ju prövat att äta pulver & LCHF-metoden, jag gör dessvärre inte om någon av dem. Pulver om jag ska gifta mig eller dylikt. På 13 dagars pulver tappade jag 7 kg ( och då innan var jag endå betydligt tightare än vad jag är nu) & på LCHF mätte jag mig bara och tappade väl sisådär 1 cm i omkrets. Jag hade helst av allt velat äta piller + mat och vips så blev man smal. Får se om jag tar tag i det när beach 2012- hetsen närmar sig. Just nu är jag en livsnjutare.

Det värsta med mig är när jag börjar städa och drar fram alls så lessnar jag alltid innan jag ställt tillbaka det :(

ICA- student



Det bästa med att bo i Norrland måste väl endå vara att alla paket fastnar i Ånge...... Men det är ett tag tills fredag så jag borde ha det på fredag i alla fall, kan man ju tycka...

Jag är så förbaskat sötsugen, eller egentligen sugen på vitlöksbaugetter men de är samma sak. Tryckte just i mig 2 kiwis, tänkte "ååh så käckt", hjälpte det? Nä. Käkade en i morse med så det känns oklart om man ska trycka i sig så många på en dag, höhö.- Nu har jag bara 2 kvar i fruktskålen så det blir till att shoppa mer i morgon. Idag kom Buffé på posten (ICA-medlemstidningen). Jag fick en bonuscheck på "hela" 25 kronor och den rev jag sönder... Givetvis var det inte meningen, jag försökte laga den med maskeringstejp. Det gick precis så bra som det lät.

Jag blev teasad av att skaffa ICA-studentkort, då fick man ett ICA-bankkort med tillhörande bankdosa och man utlovades dubbla bonuscheckar. Jag känner mig lite kluven. Innan när jag hade vanligt ICA-kort fick jag 25 kronor varje gång, första bonuschecken som student var på 75!! Men efter det har alla vart på 25, blir jag blåst?

En till dålig sak med ICA-kort, man får mest rabatt på konstiga saker. Jag fick bland annat på risgrynsgröt (max köpt 1 gång sedan skolstart i aug), felix matpaj (köpte 2 i somras när jag saknade matlåda till jobbet), intimtvål (köpt 2 sen i våras) & en massa andra konstiga saker.

Städa.....

Med tanke på att min lägenhet alltid förfaller på en dag kan du ju bara fantisera om hur det ser ut då jag igår låg för döden (trodde jag): Det är inte fagert, nu kiwi! Disken är klar & soporna är slängda, nu är det bara allt annat kvar. Plocka ner tvätten från tvättstället etc...

Överraskning

Söta farmor skickade en bok till mig på posten, jag har ju alltid sagt att min drömkille är 1,83 denna killen har det rätta måttet!





Kollade lite info om mig på mitt  http://nyheter24.se/filmtipset/ konto och jag klassas som "mycket aktiv". Hmm? Får väl bli mer film så jag har fler att betygsätta. Jag känns nog rätt snäll i betygssättningen.


8,33

Vart är ögonbrynspennorna när man behöver dem som mest?

Jag skulle vilja hitta en ny svensk artisk och avguda, börjar lessna på alla jag redan lyssnat sönder.

Dagliga problemet vad ska man ha på sig idag då? Jag minns inte senast jag shoppade kläder vilket givetvis resulterar i en sjuk klädkris.

Mina naglar har mått sämre nu sen jag började använda alla dessa lack. De mådde till och med bättre när jag bara körde nagellack och inget mer, stackare. Imorrn måste jag ringa angående klipptid då mitt hår redan blivit risigt!



S T R E S S !

Ögonbrynskaoset är numera tillfixat (med kökssax), nu ser det bara förjävligt ut men jag tror ingen kommer skratta!

Jag la mig givetvis i sängen igen och jag vill inte gå upp. Hade det vart en vanlig dag kan jag kort sagt säga att jag inte hade gått till skolan. Tror jag ska undvika att andas på folk samt annan närkontakt.

Sen jag kom hem ifrån Skärhamn har jag fått sålt tre böcker tack vare kurslitteraur.se ! Statistikboken, Microbiologiboken samt igår då Ekologiboken. Äntligen är mitt konto inte längre tomt tack vare ekologin. Men alla som känner mig vet att jag inte kan hålla mig från internetshoppning trots min ringa ekonomi. Jag har faktiskt två paket jag lär få innan fredag...

Dom har inte hört av sig från djurskyddet än, jag  börjar bli otålig. I morgon om jag är mer fit for figt så så tänker jag ringa och prata in på telefonsvararen! Jag vill ha en katt, NU!
'
Misstänker vi har Sigge och börjar kvart över nio idag, det vill säga jag har dryga en och en halv på mig att:
  • Föna håret
  • Fixa håret
  • Sminka mig
  • Äta frukost
  • Klä på mig
  • Lägga mat i en matlåda
  • Packa ihop väskan

Tjena, jag känner mig lite stressad faktiskt. Men känner mig efterbliven idag med så ja vi får se. Nu måste jag verkligen gå upp men fick just febersvettningar så ja sådär halvparty känns det. Jag älskar morgonrockar, har tre stycken men jag vill ha en fjärde, jag önskar mig en frottémorgonrock man kan dra på sig när man är nyduschad och blöt!

 

 


Blääk

För första gången på länge så kom jag i natt på två bra saker att skriva om, tror du jag minns någon av dem? Nepp..

Dagsformen är vad jag skulle kalla medium minus, jag mår mycket bättre än igår men mycket sämre än vanligt! Men vad gör man inte när man har obl. närvaro i skolan?

Igår gjorde jag en "favorit" i repris. Jag kände för att klippa mina ögonbryn och slås av tanken att yes jag har ju en ny nagelsax jag köpte när jag var hemma. Letar upp den och klipper. Även en utvecklingsstörd hade räknat ut att klippa med sned sax ---> sneda ögonbryn. Jag kan säga så mycket som att det är allt annat än porrigt.

Nu ska jag upp för och utföra morgonens värsta grej, duscha. Fyfan. Bläk.

Från och med 9 igår morse tills 02,15 i natt har jag ätit 10 alvedon, en karta. Något säger mig att det inte är det bästa.


Bebiskläder <3

Tog som vanligt en kik in på H&Ms barnkläder, asså det finns sådana underbara plagg.










Musik á la dödsbädden

Säkert! – Vi kommer att dö samtidigt

Bo Kaspers Orkester – Vi Kommer Aldrig Att Dö

Söta bokköparen kan tänka sig att betala för de resterande frimärkena jag fick köpa, så nice!

Mina toppar är kluvna, mina naglar är horribla & min hud är likblek, DET GÅR BRA NU!


Döds del II

Jag känner mig inte direkt toppklass så det blir till att sova nu!

Taggar : Bo Kaspers Orkester – Puss

Dödsbädden

Har en måbra sväng nu, tänkte se på film!

http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=165010795


Efter dagens viktmiss måste jag nog införskaffa mig en sådan när jag köper hörselkåpor i dagarna! Jag sålde min ekologibok och i brist på våg så tog jag ett 1-literspaket mjölk och jämförde vikt. Dumt och osmart men mjölken kändes tyngre så jag sa åt köparen och sätta över 48 spänn för frakt (8 frimärken). Bara de att jag fick köpa 12 då boken vägde ton... Men söta köparen sa att hon sätter över mellanskillnaden, me like!


Nu mår jag dåligt igen, jag känner mig helt mentalt efterbliven. Känslan av att vara jättehungrig när man inte har någon matlust är ingen höjdare. Jag är sugen på något kallt, jag har ingen kall mat hemma mer än mina 5 resterande kiwis! Idag har jag tryckt i mig 3 av de godaste glassarna, en twister, en pigelin & en calippo cola. Jag måste vara frille imorrn då de är obligatoriskt i skolan!

http://www.kanal5play.se/program/play/sexljuvasex-s01e01?origin=program

Bra program, rekomenderas starkt!

Man har ju alltid hört att killar blir så ynkliga när de är sjuka, det blir jag också. Måste bero på min manlighet.... Sådana hära hemska dagar vill man bara ligga hemma i Skärhamn och bli upp-passad!

NyA skor

Mina nya jättesköna men jättefula walkingskor. Mina förra easytone var mycket snyggare men också mycket biffigare!







Trosorna jag beställde var heaven!

Sjuk och mår bajs så uppdatering dröjer

Lite wordfued på det?



Magnus Uggla – Nitar Och Läder

Hej hopp bokförsäljning

Kollade på udda tradera-annonser & föll givetvis för denna

http://www.tradera.com/mycket-ovanlig-niki-kanin-fran-steiff-med-knapp-auktion_340123_145323351

Jag verkar få sålt ekologiboken nu med !!! http://www.kurslitteratur.org/ekologi-for-miljons-skull/ håller tummarna, då är det 290 kronor rakt ner i fickan vilket skulle resultera i att jag på riktigt har råd att gå ut på fredag!

Fyndade också en sådan hära idag http://www.hm.com/se/product/97635?article=97635-A en otroligt fyndig manick. Har för mig Linn köpte en sådan av ett Uf-färetag för några årsedan.


Postlycka







Jag är en sådan toppklass traderare!


Till slut, äntligen dök kattväskan upp! Fick en t-shirt, strumpbyxor och örhängen från H&M

Alternativt

Idag körde jag en väldigt alternativ stil, fullt sminkad - mascaran. Inte snyggt för fem öre men min mascara börjar närma sig slutet.



Väntar spänt på ett mail innan jag kan ringa till önskade praktikplatser. Djurskyddet är inte heller de snabbaste på att höra av sig men idag kom i alla fall kattväskan till slut med schenker till ICA.

Studieförsäkran check!

Sju ringde klockan för tvätt, jag trodde jag var död då jag knappt sovit i natt. Jag satte om klockan tills åtta & tänkte skita i tvätten men när jag endå inte somnat om tjugo över sju går jag upp!? Till tvättstugan?! Det regnar ute,,,, Lär bli snorhalt så himla onajs....
Jag har också lämnat en studieförsäkran på CSN så jag får mina pengar så fort som möjligt. Det är vecka tre nu så jag borde få dem nästa vecka, utbetalningen var mellan vecka fyra & åtta.
Nu måste jag äta, klä på mig, sminka mig & hämta in tvätten...

Oh Susie

Jag gav upp framkallandet och kollade på den rätt dåliga filmen I taket lyser stjärnorna men ack så söt "tsatsiki" är. Han heter tydligen Samuel Haus & är 90a.

Secret Service – Oh Susie

Upp klockan sju imorrn för tvätt, happy times! Börjar först kvart över nio. Jag vill inte ha måndag imorrn.. Gaah puss & godnatt nu disk sen nana!

Framkallar bilder

Det krånglar som bara den, detta verkar ta hela natten....

KOD:FRAMKA75

Beställa bilder

Jag tog givetvis inte 1 eller 10 fjorskort i fredags, jag tog mer! Hittade givetvis även på kameran.





Nu tänkte jag beställa papperskopior på mina bästa bilder (inte fjorskorten från i fredags)

Söndag

Minnesluckan är ett faktum, varför jag? Det är inte okej att få det av att dricka så lite som jag endå brukar göra. Jag drack i alla fall innan luckan detta + ett glas vin & sedan efter en 6:a redbull/vodka.



Hade tvätttid 12-16 & endå hann jag inte tvätta alla mina fem tvättar, blir tokig. Så det blir till att tvätta i morgon klockan 07.... Hur smart är det att samma dag tvätta alla sina morgonrockar (3) + Ziperallen? Jag vill ju ha på mig myskläder.



Nya sköljmedlet, eventuellt bättre än de förra som luktade svett, men det luktar verkligen inte gott. Shoppade givetvis också ett te när det är niceprice-vecka. Jag vet inte hur många te'er jag har nu men det är många! Bara denna veckan har jag köpt FYRA jag tyckte jag hade många innan!





Jag ska frossa scones till kvälle, så jäkla lyxigt. Söndagsunning mumseli


Köpa ny telefon i augusti !

I augusti går mitt äckliga ruinerande 3-abonnemang ut, det ska firas med Telia & en ny telefon. Vad det lutar åt nu är en vit Iphone 4 S. Det känns tråkigt att det säkert inte kommer komma ut någon ny förräns dess, det är långt till augusti. 32 GB med Telia Mobil Max 25 med Mobilsurf kostar 995 vid köpet & sedan 200 i månaden + 98 för abonnebanget. Tänk vilken lycka att få mobilräkningar på 298 kronor, det har verkligen aldrig hänt sen jag har haft tre. Nu brukar räkningarna ligga kring 600, 800 något rekorddyrt och 450 rekordbilligt (HÄNT EN GÅNG). Dock ingår det "bara" 1 GB data per månad, det säger inte mig något alls & jag vet inte om det är bra eller dåligt.

Jävla iphone

Min telefon klingar glatt hela tiden att jag måste radera saker för att kunna ta kort. Jag har bara 1430 bilder nu & innan hade jag 1900 något och de är endå fullt? Jag har jättefå appar & raderar alla sms hela tiden, vad är de som fylller ut mitt minne? Jag kunde ta kort igår (raderade dem sedan) så jag tycker att varför kan jag inte ta bilder idag? Jag har som sagt rensat flera hundra bilder och vill inte göra det igen. Jag har till och med tagit bort så jag inte kan lyssna på spellistor offline på spotify, det tar upp en del minne. Jag har på spellistan på typ "ipoden" i telefonen 8 låtar..... Värdelöst, nästa telefon blir i alla fall ingen 16 GB, Pappa har 32 det ska jag med ha!

Jag som skulle lägga upp en bild på min heta outfit jag kallar "tre nyanser av rosa". Rosa Ziperall, rosa sockar + knallrosa Kawasakiskor

Pigg som en gasell

Har hela morgonen bjudit på hög skönsång, först nu hör jag älsklingsgrannen. Hoppas hon vaknade av mig!!

Queen – Bohemian Rhapsody - 2011 Remaster

Var en mystisk sunkig gubbe i soprummet, dörrn stod uppställd & där va en tvistevägenbo + gubben. Sen gick han ut & senare tjejen , när jag skulle ut stod han i dörren & sa " jag stänger". Okej ? Skulle han rota i soporna? Gangsta!

Om en och en halv timma vankas det tvätt-tid, can't wait, jag har redan lagt fram allt! Idag blir det säkert 4 tvättar, nice värre, naat.

Nu vankas det frulle, mumseli!

15 januari

Skönt sms från oktober från Julle



Nu ska jag gå upp & "jogga" 100000 mil till soprummet, woho

Wordfued





( år 97 äger) hihi





Vinner jag nu finns det i alla fall en sak jag är bättre än Mumsan på ;)





Stackars lillkillen!

gOD MORGON GOD MORGON

Igår la jag mig strax innan nio  & nu sådär 12 timmars sömn senare tror jag jag är på hugget! Den biggest granne hade troligtvis förfest igår då jag hörde folk som skrek och hade sig + hög musik, men vet du vad? Det var inte ens hälften så störande som när den biggest klampar, då fattar du kanske hur jobbigt det är. Vaknade lite korta stunder av folk som klampa förrbi. Halv 2 hörde jag någon komma som var sjukt full, man hörde hur den vinglade och bara ramlade fram. Jag bor i lägenhet men vi har inga ja va ska man säga "korridorer" utan jag har en egen ytterdörr som går ut, därför hör man ju extra bra när folk kommer klampandes när de är snö-

Dagens planer är att vara aningen mer aktiv än igår och slänga skräp, tvätta & städa. Tror jag drar och slänger skräp innan frullen, då slipper man förhoppningsvis möta så många om jag går ut i Ziperall!

Levande begravd

Lovefilm krånglade så det fick bli sista Beckfilmen, den var nästan lika läskig som när jag såg den första gången! Det är den bästa av de bästa.

Blev lite trött (har inte gått ur sängen') och tänkte jag skulle sova, men klockan sex kan man faktiskt inte sova! Jag känner jag gjort allt annat än utnyttjat dagen!

LOVEFILM

Det blev nu den näst nyaste Beckfilmen, bara en ny film kvar innan jag går tillbaka till 60-talets filmer. Jag sparar den och hyr film på Lovefilm.se



Jag är hungrig igen, men jag har inget gott. Eller visseligen så har jag baugetter som jag kan ta vitlökssmör på <3 I torsdags köpte jag en vaniljcola i fall jag skulle vara bakfull idag, så kanske cola & bagetter snart? MUMS

Blev så imponerad av Frida Jivby som var med i GP (Göteborgs posten) http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.827395-skilda-asikter-om-oppettider

Vit VS brun

Kollade igenom mina profilbilder och såg här en rätt så skön skillnad i hudfärg





Lite Beck på det?


Dö granne dö

Varför hittar jag bara rosa hörselkåpor till kids? Jag ligger bakfull med mensvärk i sängen och hon klampar som ett sär, jag vet inte vad jag ska göra! Hänga mig?

Älsklingsgrannen

Mailade just Balticgruppen ang "den biggest" och jag har insett jag måste köpa ett par hörselkåpor.

hUNGRIG

Trots alla nojor så blev fredag den 13:e en riktigt bra dag, kanske för man glömde av oturen sen på kvällen. Jag är sjukt hungrig nu, men osugen. Vad gör man? Äta middagsat? Hellre det än frukost känner jag!

Jag har en dröm, Smeg



Diskmaskin

Pris: ca 15 000




En enligt mig snyggare diskmaskin, men jag tycker inte den  var lika matchade lika bra

Pris: ca 14 100




Kyl/frys

Pris: ca 18 000



Tvättmaskin

Pris: ca 13 500

Men tvättmaskinen har man ju inte i köket så den behöver ju inte vara snygg, men om jag blir rik ska jag ha alla dessa underbara produkter. Givetvis med en matchande ljusrosa Kitchen aid, just denna färgen är den enligt mig snyggaste färgen i världen!


Ego

Jag hade jättekul igår, först vankades det middag med tjejerna + André. Senare började folk att droppa in och så tog vi bussen till Corona. Det blev gratis så det var najs, hade jättekul. Minns inte vad det var för musik men det var säkert bra :) När jag och Catrin igår skulle till Soffan fick jag svinont i fötterna av att bara gått några meter & blev lite orolig för kvällen. Med lite alkohol i blodet var dom "jättesköna", jag kände inget alls ute. Men direkt när vi gick ut i snön påväg hem fick jag ont och idag känns fötterna som överkörda maskar. Mitt fina rosévin var tyvärr ingen höjdare, inte något jag rekomenderar!















Nu ligger jag här bakfull & hopplös. Den biggest väckte mig när hon kom hem HALV 8 och klampade som ett sär i i alla fall en timma, sen gick hon någon gång efter HALV 9. Jag var då ännu mer bakfull, rosenrasande och död. Endå så slår jag i taket med min golvmopp och hon slutar inte.. Jag ska maila min hyresvärd! Nu 'är hon hemma igen och klampar inte nått vidare, i morse var det helt sjukt. Nu låter hon som en vanlig människa på ovanvåningen..... Det konstiga med idag är att jag givetvis är hungrig men inte sugen på nått! Jag åt just en kiwi bara för att, det var gott men Berocca jag älskar smakade jätteäckligt idag!? En smoothie vore jävligt gött, eller ännu hellre en milkshake?

Festfix

Klänningen var inte alls snygg till min likbleka hy, så jag får ta en annan!






STRESS

Det jävla nagellacket pallade inte trycket med alla lager och började nu "luckras upp". Underbart nu blir det till att stressa. Beställde i alla fall :

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/sportskor/reebok-887/easytone-flash-887067-21/

Superfula, det vet jag! Men jättevärt niceprice + att man får snygg rumpa! Beställde givetvis 2 par trosor också. Nu måste jag börja fixa mig!"

Nya easytones

Gick sönder mina lovely easytones i somras, dom var så mycket snyggare än dom jag hittade nu. Det står mellan:

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/sportskor/reebok-887/anthlin-toning-shoe-887065-46/

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/sportkl%C3%A4der/sportskor/reebok-887/easytone-flash-887067-21/

Dagen i bilder



Har nu målat sammanlagt 5 lager olika lack på mina naglar och de ser förskräckligt ut! Men jag känner ju INTE för att göra om det.... Men det är lugnt jag får inga killar idag endå :



Date-lycka på torsdag'?
Vad händer då? JAG SOM SKA SKAFFA MIG EN LITEN KISSEKATT!



Detta hade jag tänkt att förtära ikväll, jag hoppas det blir galet slirigt. En onödig sak med att fylla 20 måste väl vara att jag fortfarande alltid köper samma cider.







SJUKT BRA DAG IDAG WORDFUEDMÄSSIGT! Jag har blivit riktigt duktig, jag har börjat planera mina "läggningar".



Såhär brukar det se ut....


13,41

Beställde ju herromdagen bland annat en klänning ifrån H&M, jag gick in på "Mitt H&M" och såg en liten bild på den. Nu när jag gick in var den borta, den var inte väntandes eller att den skickats.!? Jag gick in på klänningen och valde att köpa den en gång till, skumt eller!?

Nu ska jag måla naglarna, blir ju några lager så lika bra att börja i tid!

Queen – Good Old-Fashioned Lover Boy - Top Of The Pops, July 1977

H E L G ! : )

Idag har vart en rolig skoldag, inte själva undervisningen utan mina Wordfuedmatcher med Catrin! Elin hade tagit en skön bild på klassen, jag syns koncentrerad några huvuden bort med Catrin breve i vitt pannband!




Angående att ju fler lager som möjligt på stärkande lack var INGEN HÖJDARE! Lacket flagnar och när jag drar loss så drar man med nageln. Får måla om dem idag med:
  1. Stärkande lack
  2. Underlack
  3. Nagellack
  4. Topplack

Som du ser kommer mina naglar att bli flera dm tjocka.

Jag duschade just & gjorde 2 portioner "dillfisk". Fisk med dill på ;) Och nu hamnade jag som vanligt med datorn på magen i sängen. Jag glömde säga att angående den starka köttfärssåsen jag gjorde igår så blev det 9 portioner! Underbart, jag har nu 4 portioner i frysen & 3 till i kylen.

Jag är ju Beckfanatiker jag har bara TVÅ nya avsnitt kvar, inte okej! Men har kanske 3-4 stycken från 60-talet med, får bli till att se dem när de andra tar slut. Vad ska jag ägna mig åt då?

Runt halv fem sen så ska jag på middag på Mariehem sedan blir det förfest följt av utgång. Jag har handlat crazy dricka!

Queen – Bohemian Rhapsody - 2011 Remaster

 



Det blir nog slirigt

Igår var en toppenbra dag, skolan var rätt så chill och krävde inte allt för mycket ansträngning men sen hände det braiga. Jag var på möte ang. min kommande praktik i trean. Hon tyckte jag skulle söka två praktikplatser och praktisera fem veckor där vardera! SÅ JAG SKA RINGA OCH PRATA IDAG!!!!!!!!!!!!!! Jag känner mig sjukt nervös & känner jag behöver kolla upp vad jag kommer att ha läst innan det! Jag säger inte mer nu än att det givetvis är på hemmaplan & Umeå kommer dessvärre aldrig att hinna bli "hemmaplan" innan jag lämnar. Praktikplatserna brukar vilja ha CV och så, men det är allt jag vet!



Idag tänkte jag trotsa åldern som tyvärr inte längre är "ringa" och slira till det ordentligt. Sophia fyllde ju 21 i måndags & det är henne vi ska fira!

Borde kanske gå upp & börja fixa mig + diska , jag lämnade disken igårkväll tills idag för jag var "trött". Garanterat tröttare idag men okej...

Idag tog sista burken kosttillskott slut som jag hade beställt, segt att käkat dem (hade 2) i två månader och jag inte kände någonting... Får väl nu bara fortsätta med Berocca, D-vitamin, vegetariantabletter ibland & den allt annat än mumsiga Linfröoljan. Jag trodde stenhårt man skulle bli pigg & lycklig av D-vitamin, men det verkar inte ge någon som hellst skillnad, endå ätit dem sedan mitten på november. Jag är lite kluven, ska man äta D-vitamin på sommaren? Då får man förhoppningsvis en hel del genom solen? Men man vill ju inte få cancer direkt & på sommaren har man ju absolut råd, 89 kronor för 100 stycken (1/dag).

Skola om en och tio, heaven!!!

FREDAG DEN 13:e

God morgon, idag är det den omtalade FREDAG DEN 13:e. Inga hemska happenings såhär långt! Idag var jag jätte"snabb" ur sängen & det tog "bara" 11 minuter, det är katastrof. Klockan ringer, jag stänger av den & gosar in mig i täcket, sträcker mig efter mobilen och sätter på den. Efter jag kollat mailen och facebook är jag på benen...

Schenker är inte de snabbaste direkt.... Men har jag tur (idag?!) kommer paketet idag!



Idag ska jag och mina vänner till Corona:
SÄSONGSPREMIÄR 2012 PÅ CORONA FREDAG 13/1 & LÖRDAG 14/1!den 13 januari kl. 22:00.

Tackar man ja på facebook så kommer man in gratis mellan 22-23 , det är de vi satsat på (bilden nedan).

 




Jag har inte haft i min piercing på i alla fall tre dagar tror jag, kära gud idag var det svårt att få igenom, då blev jag lite nervös och satte i den. Det känns dessvärre som att vara nypiercad dock minus svullnad och ömhet.


Hittade en spännande artikel:

"Människor som gör dumma tabbar på fyllan vet vad de gör. De bryr sig helt enkelt inte

Nu går det inte längre att skylla alla dumma saker alla dumheter på spriten. En studie visar att fulla människor är helt medvetna om sina dumma beslut. De bryr sig helt enkelt inte om vad de gör, skriver Health Zone.

Alkoholen tar bort en mekanism i hjärnan som sätter i bromsen när vi är på väg att göra misstag. En undersökning visar att berusade människor inte reflekterar över sina dumma beslut.

Trots att de vet att dumheterna kan få konsekvenser är de likgiltiga inför det. Undersökningen innebär däremot att en liten mängd sprit kan vara bra för människor som har en rädsla för att begå misstag."


Bilder

Telefonräkning på 650 kronor varje månad, en sån jävla lycka.



Skickades till farmor igår ;)



Försöker stenhårt lära mig att gilla frukt, passar ju ypperligt när frukt är najsprajs denna veckan



Nya teet



Lite fysik i skolan idag, ritade en extra fin för Erik Lejons skull;)







Lite sköna wordfuedbilder såhär på kvällskvisten.

Jag var inte sugen på macka så jag käkade faktiskt köttfärssås och pastahjul. Lite te & film på det kanske?

Hungerrrrrry

Hungrig som ett monster efter en tripp med världens sötaste Catrin till både ICA Maxi & Systemet. Bilder på köp kommer snart. Direkt jag klev innanför dörren började jag med köttfärssåsen. I brist på annat drog jag också fram lite tofu sen min vegetariantid, fy satan. Att jag tyckte det var gott måste vart rent trots! Gick inte att äta, tog några tuggor och det ser ut att bli macka endå. Men angående köttfärssåsen, hur fan lyckas alltid min mat bli så jävla stark? I och för sig fattade jag det när jag körde i en MATSKED Sambal oeleg men i alla fall, gaah.

T R Ö T T !

Idag är en sådan dag jag bara inte kommer ur sängen, säkert för jag trotsade sömnen och sjöng sköna låtar som:
  • en kulen natt
  • en bonde i vår by
  • per olssons bonnagård(!?)

Och sa givetvis sex laxar i en laxask & sju sjösjuka sjömän *2 700 gånger styck...... Vissa har nog lite onormala sysselsättningar...

JAG MÅSTE GÅ UPP NU, SKJUT MIG


Filmkväll

De är inte varje dag man får skajpa med en hunk! Vad sägs om lite kvälle på det? Till mammas fasa blir det macka! nU BLIR det filmkväll som det blir VARJE KVÄLL. Over and out

Ica var riskfritt

Det var fritt fram på Ica jag såg bara kommunister och indier! Jag måste vara bästa att köpa böcker av jag är så snäll och går ut i kylan för att posta bokfanskapen även i dessa minusgrader, vilken pingla!

Klockan är snart sju nu & jag vet inte vad jag ska göra. Plugg går bort, de är så jäävvvvvvvvvvvvvla tråkigt.

Sånger för barn Keith Almgren – Lunka på (Sång: Mari-Linn Almgren-Klevhamre)

Sånger för barn Keith Almgren – En bonde i vår by (Sång: Mari-Linn Almgren-Klevhamre)

Zippis

Igår vågade jag inte gå till Ica i Ziperall men idag orkar jag inte byta om och jag ska bara till posten och köpa 4 frimärken och skicka min statistikbok. De värsta som kan hända är att man träffar nån man inte vill , höhö

Lite pixx

Före





Efter





Givetvis lyckades jag inte heller fullfölja städet idag. Jag råkade tappa bort en present jag fick när jag fyllde 20 så jag fick lite ågren. Jag bor på 25 kvm, så de är klart de är här någon stans!

Hittade en jäkla massa charmiga videos jag inte visste jag hade på iphoto, tyvärr tror jag dom måste upp på yputube för jag ska kunna visa dem och det vill jag ju inte.



Horribel bild, äcklig efter en dags jobb + jordgubbsplockande. Men det jag ville visa var endå att jag hade färg i ansiktet, jag var endå inte alls brun i somras men jämfört med nu...



Här hade jag vart på Filli men endå, jag är likblek nu. Man ser igenom mig.



Fikade upp den andra halvan ifrån helvetes(granat)äpplet, gick jätte käckt och jag var skillad. Trodde jag. När jag skurade spisen såg jag att jag hade skvätt ner hela jäkla väggen idag igen. Detta var dock på "plastskyddet" mot väggen så det inte skvätter från spisen. Idag har jag ätit 2,5 frukt, galant med tanke på att jag inte ens gillar frukt. Duktig jag är, nu skulle mamma vart stolt!



Från en sittning med Istids-tema



Jag och världens sötaste nolla



Idag har jag vart på bra humör och varit rätt glad. De känns som det var LÄNGESEN




Städning på G

Loggade in på mailen och fick till min lycka ett mail från en tjej som ville köpa min Statistikbok, naaajs. Dock la jag ut den billigare än vad den var värd (120 kr) men samtidigt, najs att få pengar och ännu "najsare" att få dem så fort som möjligt.

Jag har tagit ur min tungpiercing på prov, jag älskar den men vet inte hur moget det känns nu när jag börjar komma upp i åren så att säga.

Jag har också kommit underfunn med att min engelska inte blir bättre när jag till 99,9% bara lyssnar på svenska artister som sjunger låtar på svenska. Hitlistor är inte min grej helt enkelt.

Simon Norrsveden – High class tjej

Nu måstemåstemåstemåste jag städa, jag får mindervärdskomplex när Catrin (städoman från Kirr-una så att säga) & känner att fan nu får det vara nock!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

JAG VANN stort ÖVER CATRIN HUUVA





Såhär brukar våra matcher se ut:


Horrible

Känslan när man stängt av duschen och öppnar duschdraperiet, måste vara världens hemskaste känsla när man känner kylan. Jag satte en handduk på håret och kubbade till sängen, skönt jag är uppe i sån god tid!'

Igår oljade jag som sagt in håret med 13 sprut av min Lanza olja, tar man 2 sprut annars blir håret fett. Igår såg det ut som jag ja men levt i skogen hela mitt liv eller doppat huvudet i en fritös, de var blött av all olja.  Idag såg det ut som vanligt?! Då har man torrt och skadat hår!

Jag är så jäkla trött, jag vet inte vad jag ska ha på mig så jag vill inte gå till skolan! Jag vet inte vad jag ska ha på mig på fredag när det vankas utgång heller!

JAG VILL INTE GÅ UR SÄNGEN, tar en genväg och skjuter upp klädproblemet och hoppar i min jumpsuit höhö.

Morgondusch

God morgon nu ska jag upp för morgonens värsta aktivitet, DUSCHA! Men det kan ju inte se ut som man doppat huvudet i en fritös, så duscha är ett måste efter jag geggade olja i håret igår

Ulrik Munther – Boys Don't Cry

God natt

Här har vi min fina fruktskål med det jävla granatäpplet innan jag idag kämpade med uppätningen av halva. Tänkte att den andra skulle bli min frukost men då hade jag ju inte vart klar innan lunch så jag skippar.



Har öst i min olja i håret, i vanliga fall har jag 1-2 sprut i håret och nu 13. Det ser ut som jag doppat huvudet i en fritös. Jag tänkte sova med den i över natten, mitt stackars hår är så himla torrt och behöver en rejäl kur. Jag gjorde det förra veckan med och jag tyckte det blev nice efter det. Att kuddarna efter det kommer lukta heaven ser jag inte heller som ett problem :)




Nu ger jag upp för ikväll! Puss & godnatt

Vitlöksbegär

Städet gick sådär men jag fick i alla fall handtvättat en bh & oljat in tre par skor. Fyndade läder/skinnolja på ullared en stor burk för 25 kronor. Den var ofärgad till sadlar och träns och jag fattade direkt att den skulle passa perfekt till mina skor!

Nu blir det i alla fall VITLÖKSBAUGETTER, TE OCH BECK! Efter tillsatts av dubbelt så mycket smör är smöret endå helt sjukt osande. Perfekt, inte något man kan äta när man ska ha besök direkt!

JÄVLA GRANATÄPPLE

Från och med NU hatar jag granatäpplen. Tog mig femtielva timmar att äta en halva. Det skvätte över hela min Ziperall (hade förkläde på mig), hela bordet, alla papper, golvet, pärmen på golvet OCH SEN SKVÄTTE DE EN JÄVLA MASSA PÅ MIN VÄGG SÄG 70 CM FRÅN DÄR JAG SATT. Tur jag insåg att jag bara ville ha en halv, annars hade det väl tagit lika lång tid som det hade tagit för mig att äta 17 blodpuddingar (äter inte blodpudding). Jag ska aldrig mer förtära granatäpple i fast formula.

Gjorde vitlökssmör till baugetterna med den största vitlöksklyftan jag någonsin skådat. Det var så jävla starkt att till och med jag dog och jag älskar när det osar vitlök så jag fick dubbla mängden smör... NÄR JAG RÖJT KLART BLIR DET VITLÖKSBAUGETTER, TE & BECK!

Har jag flyt så ringer de kanske från djurskyddet sen med!


fYND + ONÖDIG HANDLING

Fynda just:
  • 1 St klänning
  • 12 St Örhängen
  • 1 St T-shirt
  • 1 Par strumpbyxor

Har inga pengar men det gick tillsammans på 320 inkl frakt så jag kunde inte riktigt låta bli. Ibland levererar H&M mer än annars.

Var just och handlade p-piller & gick in på ICA för att handla vitlöksbaugetterna jag glömde igår. Kom ut med cayennepeppar, vitpeppar, tvål & baugetter jag är fantastisk!

 

NU IDAG EN JÄVLA MASSA DAGAR SENARE TÄNKTE JAG RÖJA UPP PÅ MITT RUM, OCH MOROTEN ÄR VITLÖKSBAUGETTER!

 


H&M

Kul att man bara ser saker man inte kan ha när man kollar på H&Ms hemsida.

Jag har för stora bröst:
http://www.hm.com/se/product/97096?article=97096-A

Jag är för lång:
http://www.hm.com/se/product/96663?article=96663-B#article=96663-A
http://www.hm.com/se/product/78555?article=78555-A#article=78555-A


Hej mitt vinterland


Amazing skiva

Jag skulle just sova middag men ägnade mig istället åt att sjunga Asa Junesjo – En Kulen Natt & säga ramsorna 6 laxar i en laxask & den andra 7 sjösjuka sjömän på det sjunkande skeppet Shanghai (med båda olika 7-uttalen).

HITTADE  EN AMAZING SKIVA PÅ SPOTIFY med bla:

Diverse Artister – En bonde i vår by
Diverse Artister – Josefin - Jag var förälskad i den när jag var liten, amazing. Kass version dock.
Diverse Artister – Moster Ingeborg
Diverse Artister – Igelkottaskinnet

På norska!!
Barna Synger – Josefin



Livskvalitet



Jag vet att det inte ser gott ut men skenet bedrar!

Ligger nu i sängen iförd Ziperall & kollar på Beck! Efter det är det slut på mösandet och jag ska plugga på min omtenta!

Hämden är ljuv

När jag väl kom ur sängen satte jag på Nirvana på högsta volym, där fick den biggest (grannen) så hon teg hoppas jag!

Min dagliga lyxiga studentfrulle består av 1 kokt ägg + en portion havregrynsgröt med BARA gröt till, fy fan!

Tar nog med mig en lyxig kiwifrukt till skolan, Nice price på ICA 5 för 10 kronor

Katt på G ?

Idag sov jag bättre men jag är ju inte direkt pigg för det... Gick upp, klädde av mig för att hoppa in i duschen men det är så hemskt att duscha på morgonen att jag sköt upp det tills efter jag gjort ansiktsmask & gick givetvis tillbaka till sängen. Nu börjar skolan om dryga timmen och innan det ska jag duscha, sminka mig, klä på mig och äta mat osäkert om det ens är möjligt på en timma.

Frakt för min kattväska är nu bokad och jag bör ha den kanske på torsdag fredag då Schenker inte är lika snabba som posten, men 8 kronor billigare!

Fick igårkväll mail ifrån djurskyddet och en ansvarig där ska höra av sig när hon har tid, hoppas på snart så ska vi diskutera katt på telefon, jag är helt pirrig. Spenderade kvällen sent igår att analysera varenda katt : http://djurskyddet.umea.com/katt.htm
Jag kom besviket fram till att majoriteten är honkatter och att de killkatterna man faller för vid första anblick måste flytta ihop med en annan katt och jag vill / kan ju bara ha en! Har jag fattat det rätt så kostar katten mig 700 kronor då kastrering, ID-märkning (tatuering i örat), en vaccinering samt avmaskning ingår. Låter dyrt vid första anblick men det hade troligtvis blivit dyrare för mig om jag själv skulle ordna med kastering och ID-märkning.

Nä nu måste jag gå upp och hoppa in i duschen nu börjar jag om exakt en timma, gaaaah. jag är ju helt sjukt trött. Men om man sov ja men säg 23.10-7,45 varför är man då apatisk? För lite sömn? Gaaah jag blir inte klok på mig själv

Sydafrikans Mastiff

Hittade en massa underbara bilder på min drömhundras Sydafrikans Mastiff här : http://www.google.se/search?q=boerboel+my+dog&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mWALT_LxKcTE4gSf-smNCA&biw=1280&bih=616&sei=oGALT-L7Jarl4QSd_9T7BQ

Djurskyddet

Nu tror jag bara jag har 3 Beckfilmer kvar, sad face. Jag kollar katter för fullt, dessvärre har djurskyddet icke svarat på mailet från i morse. Jag känner att jag inte kan bärja mig nu när jag har alla kattsaker här! Jag känner att jag såklart hade velat ha en kattunge men jag vet inte om vad min lägenhet hade tyckt om en liten gangster faktiskt. Och jag gillar ju goda gärningar, tycker att alla ni som vill göra något bra och känner ni har tid och ork för ett djur borde göra världen den tjänsten. Finns djurskydd överallt, bara att googla så kommer det upp något län nära dig. Där finns det också andra djur som till exempel hundar och kaniner!

Nästan att jag i dagarna måste lägga upp en bild på mitt, världens finaste katthalsband!

Nu tror jag minsann att jag måste sova, jag känner mig helt mörbultad sen all väskdragning igår!

Puss och godnatt

Kärleksdoktorn

Pratade just med fröken Haraldsson och känner mig gladare än jag gjort på LÄNGE, bra där kärleksdoktorn!

Nu Beck + Toblerone

18,51

Jag berättade ju att jag kleptomanade ett läppstift på juldagen, jag prövade det nu och man fick riktigt hångelvänliga läppar! Det ska jag ha på mig på fredag!

Bo Kaspers Orkester – Puss

Tror du de lata fanskap jag är har städat än? Nä. Jag har lovat mig att se på Beck när jag är klar men endå så ökar jag inte städtempot, gaah. Jag dör.

Bo Kaspers Orkester – Vi Kommer Aldrig Att Dö

Jag har tagit med mig några skolkataloger hemifrån 7:an, 9:An, 1:An, 2:an & 3:an. Dessvärre inte åttans och i ettans är jag inte ens närvarande. Alla är jättetråkiga utan en, den som är mest massakrerad. Min skolkatalog från 9:An ser ny och orörd ut och 7:Ans är sönderbläddrad. Om du trodde det berodde på att den är äldst så är det icke fallet, det är ju för att alla mina favoritkillar är med i den såklart. I 1:an gick jag på bonneskolan och där fanns det en snygg kille i trean.... Så ja olika kvalitet kan man ju säga!!

Om man målar naglarna med flera lager stärkande lack, blir de starkare då? Ju mer desto bättre?

Telådor

Först hade jag NOLL nu har jag TVÅ









ICA har denna veckan en toppenvecka för liptonteer de kostar endast TIO SVENSKA KRONOR! Dock måste jag som den negativa människa jag är säga att jag hatar pyramidpåsar. Som du ser på bilden, hur snyggt är det!? Men jag har i alla fall en massa olika sorter nu & ett paket med "löste". Köpte givetvis två förpackningar när jag var och handla nu precis.



Bo Kaspers Orkester – Ett & Noll

Fyndarn

What? Knuffat?


Kattväskan är numera betald, nu väntar jag bara på att få själva väskan. Inkl. frakt med schenker gick det på 362 kronor, mycket för mig (mer än vad mitt konto innehåller) men endå billigt för en fin väska.

Jag lagar nu mat, hade karrékött som jag strimlade och nu ska jag köra i grädde och lite kryddor så får det agera köttgryta för mig & glasnudlar till det. Jag är mer för grädde än för kokosmjölk kort sagt.

När maten är redo och jag ätit beger jag mig till Ica för att fynda. Massa najsprajssaker för 10 kronor!



Traddi is the shit

Jag vann väskan!!!!!!!!!!!!! http://www.tradera.com/transportvaska-for-katt-liten-hund-auktion_301774_146443979

Jättefin men den blev dyrare än jag hade tänkt mig.... Men men.

Happy thing

SCORE! Omtentan är inte på torsdag!

Mitt flow är amazing

Hade 6 frimärken på ett paket jag skulle skicka, ett KLISTERFRIMÄRKE ramla av så fick köpa ett nytt dit + 11 till för mina 2 paket........

Möter Elin Jönsson i min klass som säger att omtentan i horkursen jag just läste är på torsdag. Har inte ägnat helvetet en tanke sen den 22 dec.

Hade tid hos doktorn 10.15 och 10.08 blir jag inropad av en lodis. Han tittade på min fettknöl och jag var där inne i 2 min, KOSTADE 200.... Han hade inte tid att ta bort den idag så jag blir kallad en annan dag & de lär kosta 200 kr till..............

Bilder från mitt jullov på Tjörn

Mitt SÖTA kusinbarn och jag



Tilda, säg att jag har 10 bilder med samma pose...



Min favvomisse i stallet + Buster









Den andra favvomissen



Min fina bro till min fina ö :'(


Kissemiiisss

Glömde ju säga vad jag kom på när jag låg och snurrade och vred mig igårkväll/natt min katt ska hete GUNVALD! Det stod mellan det och Folke "Folkis"

Skola

Catrin sa att man kunde höja blodvärdet av bland annat kött (Erik massa) och då kom jag på att när jag tog blodprovet  i skolan och hade bra blodvärde gick jag på LCHF, då åt jag massa kött. Det har jag inte gjort denna hösten i alla falll.,'

I natt var sängen för stor, Fredrik var i vägen, de var för kallt och jag hade för många kuddar??? Allt jag annars älskar, men det var jätte ljust i lägengeten och jag har de senaste veckorna levt med kuddbrist hos mamma och pappa och de tre senaste nätterna sov jag i en 90-säng. När jag i början av lovet kom hem till min 120-säng i Skärhamn var den för liten, 140 är heaven.

När klockan ringde 7 trodde jag det var domedagen, tog mig massa massa massa timmar att somna igår. Jag stänger av mobil, dator och släcker lampan, lägger mig ner och blundar vem kommer hem då om inte min granne, den biggest? Thank god klampade hon bara och inte gjorde 400kilos jämfotahopp.

Studieförsäkran kan man inte göra förrän 7 dagar innan vårterminens start & det är väl om sådär två veckor den börjar?...

Nu ska jag gå upp och röja undan lite av all skit jag dragit upp på golvet... Efter det blir det Posten följt av doktorn och sist men inte minst SKOLA, WOHO..... Behöver jag säga att jag hellre hade legat här resten av mitt liv?

Gyllene Tider – Povel Ramel, Paul McCartney & Jag

Just my luck

I allt mitt flow, i min underbara lycka hade jag givetvis blodvärdet 121 g/l & gränsen för och bli blodgivare är 125 g/l, underbart........ I skolan när vi gjorde testet hade jag bättre blodvärde. Hur bättrar man på de tro?

Umeå

Trött och tillbaka i Umeå. Vad ska man säga? Hej jag dör så trött är jag. Jag ska sova nu, upp tidigt imorrn och röja efter röran som uppstod när jag packade upp. Efter det doktorn med fettknölen och till sist skola och SOFFAN FYLLER ÅR!

Btw massa snö i uMEÅ

Dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger!

Fredag

Igårkväll kom min kusin + flickvän + bebis på besök. Bebisen är född i slutet av september, Tilda. Hon var så jävla söt, så ser mitt drömbarn ut. Kanske att jag kanske till och med själv blev lite sugen på barn (OM EN MASSA ÅR).

Dagen idag spenderades först i stallet med myskissen nr 1. Bilder och förklaring kommer senare eller i morgon. Efter stallet tog vi en sväng till Orust & till sist väl i Skärhamn så var jag ute och promenerade med Stefan.

Nu är jag som vanligt trött. Jag har inte gjort annat på lovet än och vart trött. Imorgon bär det av till Ullared

Lösenordsbyte överallt

Mitt msn-lösenord är troligtvis nu ändrat. Hotmailkontots lösenord är i alla fall ändrat. Innan hade jag samma lösenord nästan överallt och det kom jag på i ettan, mitt nya är så jäääääävla svårt. Får la byta här också, mitt lösenord som var så najs..


Hackad på msn

Massage var najs men fy fan vad ont det gjorde när hon tryckte i svanken och på rumpan. Jag är ju way för svankig!

Någon har tydligen hackat sig in på min msn och skriver "snusk", känns otroligt patetiskt då Msn är så 2007. Det enda med det är att jag inte uppskattar att folk kan mitt lösenord, nu jobbar jag med att byta överallt.

Duscha

Om man kanske skall ta och duscha så man är på topp när stackars massören ska ta i mig. Okej jag överdrev, jag älskar att överdriva men i alla fall.

Jag är så förbannad för tentaresultatet. Jag är sur för att han rättade så jävla snällt och sen är jag sur för att jag inte var nogrannare. Mamma fråga varför men jag sa att tentan gick så jävla dåligt att jag visste for sure att jag skulle kugga i vilket faLL. Nu kanske det inte var fallet fy helvete.

När jag statusuppdaterar osv från datorn så skrev den i förrgår att jag va i Jörlanda och idag att jag var i GöTEBorg? Tack o lov mobilen vet i alla fall vart jag befinner mig...

Kan du inte se att jag väntar på dig varje dag? Nej du ser aldrig sånna som jag

Mitt liv är så party

I natt har jag sovit som en prinsessa trots mitt olycklliga liv. När jag var liten hade jag ett rum på översta våningen där morfar byggt en säng till mig, en sådan inbyggd i väggen. Det är inte längre ett rum utan mer en hall men sängen är kvar och där sov jag. Underbar madrass dock bara 90 säng. Jag sov här på grund av att "mitt" rum är troligtvis vattenskadat och jag har känt mig sjuk varje dag jag vaknat, idag mår jag bra. De enda jag saknar från där är den 30 cms bredare sängen.

Igår la läraren upp resultatet till våran h*rtenta. Den gick åt helvete och beräknade jag var värd kanske 15 poäng (G var 21). Så på min kod 1480 står det förfan 19 poäng, 2 poäng från g. hade jag läst en fråga jag missuppfattade nogrannare hade jag ju klarat de. Jag blir så jävla less, igår när alla andra (mina vänner) klarat den så började tårarna forsa ner för mina kinder på Röd Express från Göteborg, jag kände mig sämst i världen och stängde av mobilen , den är inte på än. Pappa tyckte att men fan 19 var bättre än 15, men absolut inte 15 är långt från G och 19 är nära, ska man faila ska man göra de stort. De känns mycket bättre, jag har ju råkat ut för båda sorter X antal gånger. På omtentan är det 19 poäng som är g med. Idiotlärare ge mig G direkt känner jag....

Igår innan jag blev ledsen så hade jag en underbar dag i Göteborg med min snygga kompis Michaela. Jag och Micha är vad man skulle säga icke själv-valda vänner, våra föräldrar umgicks när vi var små och det bara blev så. Första gången vi sågs var jag en liten flintskallig bebis men hon var "stor", hon är 8 månader äldre än mig. Vi ses alldeles för sällan men när vi ses så är det som vi setts nyss och allt är frid och fröjd. Hon har en brun labbe som är född i våras någon gång, Baloo han är så himla mysig. Först gick vi på stan,  jag fyndade en grej... En kjol för hundra kronor, vi lessnade och drog hem till hennes mamma och Baloo var där myste och spelade Fruit ninja. Middag åt på ett jättefint Kafé med riktigt bra mat. De va på spårvagnen hem jag fick den glada nyheten om tentaresultatet..............

Idag ska jag få massage och hoppas att livet blir lite bättre.

Bye bye fettknöl`?

På måndag kvart över tio ska jag till doktorn med min ökända fettknöl på handen. Så najs. Hoppas givetvis dom skär bort den men det verkade som det bara blir en titt. Det kostar fanimej 200 spänn för bara en titt. Ruinering. Jag ska tjata tills dom tar bort den!

S T O R M ! ! !

I natt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Jag somnade till slut runt 1 men hann innan åtta vakna 5 gånger och drömma mardrömmar...... Jag vaknade flera gånger av att vinden smällde i fönstren och jag var bombis på att fönstret skulle blåsa sönder. Det blåser så hela huset rör sig, fruktansvärt!! Flaggstängerna utanför rör sig obehagligt mycket fram och tillbaka. En bil hade blåst omkull i Getskär!

10 I 10 tar jag bussen in till stora staden Göteborg för shopping + dater med fina Micha och senare min favvopostis Kim!

Mr. Lejon

Jag har en kompis som är en riktig pudding, hade nog kunnat säga att han är den snyggaste jag vet. Erik Lejon, wow vilken kille!


tiden INNAN polyfoniska ringsignaler

The Sounds – Seven Days A Week en riktig höjdarlåt från tiden INNAN polyfoniska ringsignaler. Minns så väl när det "pep" i Michas mobil. Imorgon får jag äntligen träffa henne igen och efter henne ska jag också träffa min favvopostis Kim !


Katter behöver hem

Till er stackare som inte vart på Ullared: http://www.gekas.se/blogg får jag min vilja igenom ska vi åka dit på lördag, innan Frillesås. Jag ska bannimej handla kattprylar. Så får vi se vad jag får för nån liten kattkille hem till min stora 25 kvms lägenhet http://djurskyddet.umea.com/katt.htm för er i världens bästa landskap (Bohuslän) finns de givetvis kissekatter här också som behöver ett hem: http://www.djurskyddet.se/bohuslan/katter/katter-soker-hem . Jag har sedan jag vart 17 vart fadder på djurensrätt och sen jag var arton också på djurskyddet, insåg väl först nu nyligen att vad djurskyddet är. Innan tyckte jag bara det lät bra!



20,58

Pappa fick dåligt samvete och kom upp och sa förlåt och så. Han säger att livet börjar efter skolan, men de är inte så jävla lätt att tänka så. Jag bävar så fruktansvärt för Umeå, jag vill inte. Jag vill träffa mina underbara söta vänner men inget annat. Inte träffa alla andra *ckliga klasskompisar och bo ensam på 25 jävla kvadrat. Jag måste skaffa mig en kissekatt, kanske skulle den kunna agera lyckopiller åt mig. Jag ser inte ens fram emot utgångar, känner jag är så trist att jag hellre är hemma och ser på film ensam......

Ser det som enda möjligheten att bli glad igen, skaffa mig ett eget litet pälsdjur. När man är i stallet känner man sig uppskattad, Buster njuter av att bli borstad, katterna & Christians treåriga sto av att bli klappade. De visar det till skillnad från människor. Julia visar mig till 99% av tiden vi "umgås" hur jobbig jag är, hur mycket hon vantrivs i mitt sällskap och hur mycket hon längtar tills jag åker tillbaka till Umeå.

Nu kom mamma med upp, tydligen fick dom dåligt samvete. Kan dom gott ha.

Jävla livskris

Som vanligt är det inte en jävel som tar min livskris på allvar. Berättar om mina problem vid matbordet och alla skrattar, slutar givetvis i att jag börjar störtgråta och går upp och smäller igen min dörr. Jag blir så jävla less. De är väl fan inte så jag valt att det ska kännas såhär. Jag hade ju lämgtat till 20 sedan 13 års ålder.  För dem är väl mina problem inget alls men vafan dom är gifta och har hus och barn. Julia är väl bara ung och dum. Känslan blir väl knappast bättre av att om jag ska få barn samtidigt som mamma så skulle jag bli gravid i oktober i år. Visst jag vill inte ens ha barn men de är endå en jävla press hon hade ju endå pappa då.

Nu ska jag sova jag kommer endå inte få ut nått mer av denna dagen


Massage

På torsdag ska jag på massage, pappa betalar. Det är lycka. Kenny Loggins – Footloose


SUGEN PÅ SOL OCH BAD

Angående min kommande resa har jag ändrat mig. Jag känner mig inte fit (ung) nog att åka på partyresa men vill endå åka till något sådant land. AUSWITCH skjuts upp till ett senare tillfälle. Jag vill åka och ladda upp batterierna och bli brun. Kommer säkert vara mentalt utmattad i sommar också men då av jobb. Hoppas kunna jobba kanske 8 veckor i stället för 10 som i sommar. Hade passat mig ypperligt att åka på resa kanske vecka 32. Jag är så blek så jag försvinner in i mina vita sängkläder. Inte känns det bättre av att veta att mina föräldrar snart åker iväg till Filli i tre veckor. JAG ÄR SÅ BRUTALT AVUNDSJUK.

Trött, kall & less

Idag vaknade jag vad jag trodde var ottan av att Pappa och Julle väsnades, klockan var 10 och jag kände mig allmänt sjuk. Pallrade mig upp och efter X antal wordfuedmatcher begav jag mig till stallet. Gjorde alla Helenas höpåsar + allt till Buster. Hämtade in storpollen, fixade och donade. Jag kommer ut och ska sitta upp, då börjar det regna. Sedan ser jag att unghästarna är "borta". Får megamegamega ågren i stormen, skrittar ut några hundra meter med klumpen växandes, travade tillbaka. Ställde in Buster och tränsa och sadlade av, joggade ut i 15 cms djup gegga upp för lång jobbig backe. Ropade hela tiden: Hääääästarna och smackade och "visslade" järnet. Någon respons? Nej ågren + älgfobin växte sig starkare och starkare-  Väl uppe så står hästarna och bara tittar.... Så less , bara att fortsätta den geggiga vandringen tillbaka till stallet. Idag var katterna mer sugna än någonsin att följa med mig hem, de villle chilla i höpåsarna och gärna bli burna och sova på min tröja var med nice.

Jag ligger nu med häst-t-shirt i sängen, mums. Men ska endå bädda rent så, lika bra och vänta med att duscha och fixa sig tills dagen är planerad. Idag stormar det ordentligt igen....

Min fettknöl på handen bara växer och frodas, måste ringa doktorn imorrn, så kan jag ju inte ha det.

Jag är grunddeppig och hade behövt lyckopiller, jag längtar inte alls tillbaka till Umeå.

Får jag som jag vill ska vi åka till mamma och pappas kompisar i Frillesås i helgen och eventuellt åka till Ullared. Jag måste ju handla kattsaker och diverse!

Framtiden känns rätt oklar

Det underliga är att jag trots min uppenbara livskris endast hyr hem bra filmer? Sedan i förrgår har jag sett 4 bra filmer, life's good ibland endå. Jag har alltid , även nu gått på filmens utsida och 99 gånger av 100 på grund av det hyrt värdelösa filmer, men nu är de slut på de. Är du som jag, mumsan & Mr. Lejon medlem på http://nyheter24.se/filmtipset/ kan du kika in på mina filmer jag betygsatt, mitt nick är emmmajohansson ("bara" 3 m).

Jag och pappa började just se någon gammal westernfilm men jag kände de var lite sent för mig nu då jag behöver sova. Nästa sommar ska jag kanske söka städjobb eller nått diverse på pappas jobb, jag känner att norska pengar vore jäkligt najs faktiskt.

Min nuvarande livsplan:


  • Bita ihop och kämpa
  • Ta examen 2013 och inte en sekund senare
  • Jobba lösjobb exempelvis norge
  • Slutet av höstterminen 2013 + början av vårterminen 2014 plugg
  • Lösjobba
  • ÅKA UT OCH RESA
  • Söka seriöst jobb (innom utbildningen)
  • Ta tag i mitt liv

Livsplanen innebär asså att jag kan vara Wild and Crazy ända tills jag är 24 om jag så skulle vilja, tåls att tänkas på. Skulle det vara fallet kommer jag säkert vara galen och ragga artonåriga toyboys. Om vi räknar lågt och säger jag kommer bli 75 år gammal har jag då endå 51 år på mig att vara seriös, hoppas det räcker. Jag lär ju inte hitta någon som vill gifta sig med mig, då får jag helt enkelt trösta mig med djur. Vad sägs om Shettisar? Hundar?


Shettisar?!



Hundar?!

 

 

Toyboys?!


 






KLOCKAN TICKAR!

Hittade en perfekt Au pair familj, bara ett problem de bodde i Schweiz.  Där pratar man tyska, franska, italienska och rätoromanska det vill säga inget jag kan eller vill lära mig. Annars lät det superlyxigt. Jag gillar barn egentligen, men såklart inte alla. Snälla söta barn som passerat blöjåldern är mer min grej. Jag har insett att min engelska är så kass att jag måste göra något drastiskt om de så nu måste vara att lämna Svea rike.

Ska försöka köra järnet i skolan så jag kan bli klar så fort som möjligt och direkt sedan gå det där halvåret i Skara så jag är KLAR. Då är planen att lösjobba och tjäna stålar, kanske kan söka i Norge? För att sedan bara kunna dra iväg ut och resa innan jag blir FÖR GAMMAL, KLOCKAN TICKAR!

Åldersnojja

Dagen idag spenderades i Brastad hos min morfar och hans fästmö, jättemysigt att se dem. Mindre kul att morfar var sjuk, men han mådde bra förutom att han var så himla trött. En operation och sen ska det bli bra, så hoppas det går snabbt för min älsklingsmorfar!

Hann också med en snabbvisit hos kusinerna där jag bla. träffade på Oskis, min favvovovve Kajsa & den massakrerade Wilma (nedan).



Jag har som du säkert vet en helt sinnessjuk åldersnoja, har haft ångest sen det närmade sig min tjugoårs dag... Inte blir det bättre av att alla blir så jäkla gamla. Min lillasyster -> 18, Oskis -> 13, Mamma -> 42, pappa -> 43, Farmor -> 67, farfar -> 75 & morfar -> 71. Visst mina föräldrar är endå unga och mina mor- och farföräldrar likaså. Men endå, i mina glory days var mamma runt 35 och farmor 59. Det vill säga , det blir bara värre. När ens "bebis" fyller 13, då är man bannimej gammal. Det skiljer endå 8 (7,5) år mellan mej och favvokusinen Oskis.

Jag ser verkligen inte fram emot att bli äldre. Vad gör jag? Bor på mina 25 kvm i en studentlägenhet och pluggar ett värdelöst prograM. Va det så jag hade tänkt mig att mitt liv skulle se ut när jag var 20? Nej. Jag vill ut och resa innan jag blir pensionär.... Ska nog googla runt lite på reseforum samt kolla lite au pair .





2 Jan

God morgon god morgon, jag sover jättekasst och har vänt på dygnet. Idag vaknade jag 10 och igår 12!? Nyårsaftonen spenderades lugnt i Utäng med Camilla och en gudomlig middag, senare på kvällen kom också Limpan förbi. Igår var jag seg och mösig och lämnade inte ens huset, gick ur sängen klockan 4 och skippade frukost....

Såg igår en så jävla bra film : Legends of the fall , stundvis sprutade tårarna.

Jag har verkligen inget och komma med, Skärhamn är tomt och jag är väl inte den socialaste varelsen...

Ska och hälsa på min sjuka morfar snart!


RSS 2.0