JAG DÖR


20,35

Mumsan färgade mitt hår förut, det blev jättefint. Precis lika bra som med färg från frisören! Det hos frisören kostade 155 kr och detta fyndade jag för 45. GALET. Jag som tyckte att 155 var billigt!

20,30

God jag dör. Kan detta bara inte ta slut så jag får sova?!

19,34

Nu sitter jag här ensam och dippar gurk- och morotsstavar. MUMS. Dippa själv är underbart, du kan bita och sedan dippa igen och du kan ha i massa vitlök, MUMS! Nu ska jag skriva rent seminariefrågorna, /kill

SMS-KAOS

Min mobilräkning är nu 100 kronor över min maxgräns. Så snälla smsa inte mig förräns imorgon, jag blir så frestad att svara då!

12,25

Emelie kommer strax hit och pluggar med mig. Det är så katastrofalt tråkigt i skolan att jag dör. Och när vi ska ha den jävla omtentan är det ingen som tar tag i heller... Så vi får se. Jag skickade i alla fall ut ett förslag om att ha det den 19 februari, så jag kan bli kvitt skiten. Men har en jävla massa att plugga nu framöver. Microtenta nästa onsdag :(

Jag gjorde just lite paprikasoppa utav mina enorma paprikor som jag kan äta någon dag efter skolan :)

Mösskillen, han den snygga .......... killen som jag brukar se har ny mössa smsade Emelie nu till mig. Crazy, jag såg honom utan mössa i skolan. Det var så jag inte trodde det var han. Han är helt galet snygg/sexig jag tror det är för att han ser ut som en äkta badboy, me like!

31 Januari

Kvällen slutade med Erik, solsidan, skvaller, te och kakor! Mumsan skulle ha varit med men hon var inte i Umeå förräns jag satt på bussen hem. Jag hann precis till sista buss 7 som går förbi där jag går. Busschaffören såg ut som en taliban. Jag satt ensam förbi fyra busshållsplatser innan jag i god tid klickade på stopp. Han körde förbi, jag blev rädd. Men jag ropade hallå stanna?! Så stannade han och jag fick gå av, puuh!

Om en timma går bussen til skolan, jag kanske skulle fixa mig lite?

18,51


16,02

nu har jag städat bra, städat överallt utan på matbordet! Igår så skrubbade jag hela badrummet. Jag låg på alla fyra och skurade för glatta livet! Nu ska jag plugga microbiologi, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiice

15,22

Jag rekomenderar mathavre om du gillar att äta havre alternativt om du gillar varma mjuka havregryn, annars inte.


15,15

Satte ner knäet i soffan när jag skulle trycka till dynan. Det blev en blå fläck av mina nya jean, jag dör.

15,09

Herromdagen köpte jag en helcrazy sak, Mathavre! Det ser ut som platta havrekorn, hästmat asså. Helt amazing. Håller på och kokar nu, undra hur detta blir. Spännande! Tänkte ha det till min kycklinggryta istället för ris :)

15,00

JAG KLARADE DET, JAG KLARADE DET SJÄLV! JAG KOPPLADE TVN-DATAN. Nej det hade inte varit så wow om de inte var så att den bråkat med mig nått katastrofalt. Tack flashback forum! Allt står där, världens bästa sida jag måste nog börja hänga där igen!

Idag är jag duktig som jag brukar på söndagar och städar och tvättar. Jag tvättade just mina "soffkläder" för jag hade lämnat snygga ögonskuggefläckar där... Vit soffa hur tänkte du Julle?


30 Januari

Jag hade just ägg i håret. Fyfan det gör jag aldrig om!

BLÄ det luktade galet och fick tvätta håret flera flera gånger efter!

29 Januari

Jag städade just min garderob där det ska finnas sängkläder men 99% har varit kläder. Det är sjukt hur mycket trosor jag har, kanske inte helt konstigt med tanke på att det är det roligaste att handla i klädväg?

Jag ligger 8a på en lägenhet, jag kommer ju inte få den men det kanske närmar sig nu? Det hade varit mer än nice.

I helgen ska jag försöka vara effektiv och städa, laga mat och baka kakor!

Puss

28 Januari

Idag är inte min dag, over and out

20,07

Tidig söndag morgon, bara tuppen var mer vaken än jag
där han satt på sitt torn och undra om allt var som det ska
Halmstads gator dom låg tomma bredvid
Jag hade ingenting att hämta mer
Jag måste hitta henne om hon finns och andas och är

Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Doobie doobie dumdah, doobie doobie dum doh

Hjärnan satt mej i en Jumbo och jag landade på Kennedys mark
Ändra klockan, tog en taxi, fråga föraren om han visste var hon fanns
Han släppte av mej och sa:
Bara ta en promenad!
Två röda läppar på 42nd Street sa:
Kom med mej, jag är den som du vill ha

Men jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Doobie doobie dumdah, doobie doobie dum doh

Åker världen runt
Åker världen runt
Åååh jag älskar dej
jag älskar dej
jag älskar dej

Kom tillbaka i november efter Rio, Rom och Rotterdam
Köper tidningar och ringer runt och läser små annonser när jag kan
Mina gator ligger kalla och grå
Det finns ingenting att tveka på
Jag måste hitta henne,
henne han sjöng om i den filmen jag såg

Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Bara känna den flickan i en Cole Porter-sång
Jag vill ha den där flickan i en Cole Porter-sång
Doobie doobie dumdah, doobie doobie dum doh

19,40

Idag bokade jag biljetter för Julle och Manda upp till Umeå:) De kommer upp tidigt på morgonen den 15 och åker hem kvällen den 18. Det ska bli kul, men de har helt klart en svår ålder!

Jag skriver dagbok när det händer något spännande vilket händer några få gånger per år. Jag tror jag ska börja skriva om mer alldaliga saker. Jag har just nu en önskan som är starkare än alla andra, sånt är alltid kul att läsa om senare i livet. Okej kul var fel ord, spännande kanske passar in bättre när man läser om alla krossade drömmar och misslyckande.

Nu ska jag skriva dagbok och plugga tills jag ska sova! Pusscha

27 Januari

Idag fyller världens bästa farmor Gunilla Johansson 66 år, grattis på dig farmor!

Idag var jag på affären när jag var hungrig. Vad slutade det med att jag kom hem med`? En burk rödbetssallad? Öh jag tycker inte ens det är gott, framförallt inte köpt. Snacka om besvikelse när jag öppnade locket och smakade...

Jag står och lagar mat här och nu, det är galet skoj och ett skönt sätt att slippa plugga....


26 Januari

På fredag ska jag till syon, jag kanske ska göra min läxa nu! om 50 min har jag skypedate med min lillasyster!

20,51

Nu muckar det med mig bara för jag ville lägga upp bilder, vi får helt enkelt ta det i morgon!

Jag gjorde just en microdermabration-behandling på mig själv. Mina två steg är slut, men vad gör det när man hittar provpåsar i skåpet? De jag använde konstant innan och nu precis kommer ifrån Mary Kay och kostar i alla fall hos min konsult 780 kr. Jättejättedyrt jag vet, men de höll i en evighet och man blev len och fin i ansiktet. http://www.marykay.se/sub.php?page=56&spage=&sspage=&c=&menu=9&pg=02&cat=&p=productinfo&artnr=20-000430




Lite Benny på det kanske?



20,21



Rosa spark jag hittade utanför ICA, det är där det händer. Igår var det värsta partyt, jag stötte ihop med tre snygga NCC killar där inne, wow!


Bilder kommer imorgon :) Nu ska jag eventuellt plugga lite och efter det ska jag sova, jag är på topp efter mycket sömn helt klart! Men jag måste tyvärr säga att det var rätt onödigt jag köpte en tv. Jag har tittat på den två gånger sen jag kom hem efter jul och i december kanske jag och Mumsan kollade kanske 3-4 gånger. Gaaah

18,59

Innan jag fyller 30 vill jag åka och volontärarbeta i något U-land och hjälpa!

http://www.studentum.se/djurutbildningar___191__.html
Långt ner i listan där fanns olika förslag, jag är mer än sugen!

18,56

Varför var jag inte seriösare i skolan? Jag har nu utan meritpoäng 16,06. Jag har MVG i de största kurserna men sedan har jag G i kurser där jag helt enkelt inte orkat bry mig + i matte b & c och engelska b. UCT har förstört mitt liv. Jag måste överprestera bara för det, jag ska lyckas! Att hitta någon att gifta mig med och bli hemmafru är galet bra det också, men först vill jag jobba och vara bra på något!

18,28

Jag passar också nu på att titta om det finns något som jag hade kunnat tänka mig att läsa. Men jag hamnade som vanligt drömmandes inne på slu.

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

17,40

Sitter med min pluttegullis i facebookchatten och kollar utbildningar, jag vill verkligen ha upp henne hit!

16,46

Jag är väldigt konservativ vad det gäller fisk. Potatis och sås till är ett måste. Min pappa är väldigt bra på just fisk så jag har ätit en hel del olika maträtter i mitt liv. Men sen jag flytade till Umeå har jag bara ätit med just potatis och sås. Jag har såklart gjort olika saker med fisken, olika såser och inte bara kokt potatis. Men nu fick jag ett ryck. Jag såg någonstanns ett recept där de gosade samman allt möjligt till typ fiskbullar, det lät vidrigt.

Jag fick en uppenbarelse när jag stod i köket i förkläde, linne och trosor och njöt av livet. Jag hade rödspätta jag skulle göra något med. Jag mosade sönder 2 filér, kokade 2 portioner potatis och mosade i. Sedan hällde jag i lite dill, ett ägg, lite maizena, en halv tesked Sambal Oelek, någon tesked chillipulver och cayennepeppar + salt och peppar. Formade det sedan till en "biff" och stekte det. Ni kan aldrig tro mig, men det blev jättegott. Gud vilken bra hemmafru jag hade varit! Jag menar fisk och starka kryddor har för mig varit ett big no no! Hag förväntar mig inte någon kommer pröva det men jag måste smsa min pappa mitt "recept".

Puss nu behöver jag plugga!

25 Januari

Idag är egentligen dagen som ska vara cashflow, men inte nu i januari månad. Vi fick pengar den 19 och mina närmar sig slutet. Idag kära vänner har jag bränt pengar! Jag har köpt en data-tv sladd, trosor, mascara (igen) och en massamassa mat!

21,13

God natt alla söta. Mitt nya liv innehåller mycket sova, kanske lite för mycket. Men skönt äre och jag känner att det är galet skönt att kunna gå upp sex och vara pigg! Ska läsa lite i microbiologihäftet innan bara!

Kristoffer ska åka hem till Partille imorgon han är labbgrupp 2 och är ledig resten av veckan, det fick mig att vilja åka hem nästa vecka då jag är ledig. Men jag hitta tur och retur för 800 som billigast, det känns det tyvärr inte värt. Det var typ tvåhundra mer än jag kunde tänka mig att bjuda!

Men imorgon är det ICA MAXI för hela slanten, och ja jag är sjuuukt taggad!!

Pusss

18,18

Tacka gud jag inte röker. Det kom en tant  på kanske 55 och satte sig brevid mig på bussen, hon luktade rökrum. Det var helt galet, jag fick ont i lungorna.Det var flera hundra gånger värre än den svettiga turken på morgonbussen!

Idag labbade vi, det ingick steriliserat kossblod. Jag mådde sjukt illa första halvtimmen/timmen, det kändes så sjukt vidrigt och först se blodet i en flaska och sedan hälla upp det. Senare i kursen ska man skära i råttor men tack och lov fick vi välja att se en film istället. Men konstigt nog var det bara jag Mumsan och Christian som ville se film. Jag gör det i första hand för att jag tycker att allt med försöksdjur är fel. Jag tycker inte att det är okej i något syfte alls. Testa på pedofiler, våldtäktsmän och terrorister istället. De förtjänar det! Inte de stackars råttorna och mössen som fötts upp endast för att bli plågade. Inte okej.

24 Januari

Inatt sov jag elva timmar, det var helt underbart! Börjar inte skolan förräns klockan nio heller så det känns perfekt! Frågan är vad jag ska äta till frukost. Kanske Grahamsgrynsgröt med äpplemos?

Annars inget nytt tror jag. Nu frulle!

23 Januari



Igår verkade det vara rätt lugnt ute, ganska lite folk ute. Jaag och mina lovely friends hängde på E-puben.

Nu ska jag äta lunch sen ska jag se på film och dega hela dagen!


Söta tjejer dricker vin



17,28

Jag är iprincip klar med sminket men jag vet inte vad jag ska göra med mitt jävla hår. Kanske är lite vild och kör snedlugg..







17,28

Jag är iprincip klar med sminket men jag vet inte vad jag ska göra med mitt jävla hår. Kanske är lite vild och kör snedlugg..






15,23



Jag känner kärleken flöda, gör du?

14,57

Äntligen är jag på benen igen. Jag har till och med varit och handlat. Väntar nu på livstecken hos Erik och Mumsan så jag vet hur det blir ikväll :)

Jag såg en rosa spark utanför ICA, god vad jag blev sugen!

Nu ska jag äta lunch!

"Kan du inte se att jag väntar på dig varje dag? Nej, du ser aldrig såna som jag"

22 Januari

Nu ligger jag i soffan med en värmedyna på magen och en mensvärk ifrån helvetet, jag tror jag dör. Tänkte ligga här hela dagen och tycka synd om migsjälv. Hoppas jag är mer fit for fight till kvällen när vi ska ut!

Klockan 09,22 så plingade det på min dörr. Jag blev så rädd att jag blev helt stel och vågade inte röra mig på tio minuter. Vem plingar så tidigt och vad ville personen mig?

Nu är det många i min klass som gör omtenta i den första kemidelen, jag håller alla mina tummar!!!

17,57



Jag kunde inte hålla mig så jag gick och hämtade ut min hudkräm. Går mitt liv åt helvete eller om jag helt enkelt får tid ska jag börja sälja Mary Kay produkter.

16,50

Vi ska inte ut idag, det blir imorgon istället. Ska bli supermysigt med mina älsklingar! Emelie kommer hit sen och myser lite! <3

Det var helt klart bättre förr



























-------->




<3


ICA-kaos

Gud jag har under 2010 handlat på ICA för 11 115 kronor, observera då att jag skaffade ICA-kort i början av september. Herregud. Pengarna bara rinner iväg! Och varje gång det där jäkla numret av Buffé kommer får man rabatt på varor man brukar köpa. Varför får jag bara på varor jag inte brukar köpa? Hmm. Sist fick jag på sådana där söta björnar (tablettask) då hade jag sammanlagt köpt två stycken....... Kunde man inte bara få rabatt på mjölk eller något?



13,27

Jag skrev just en kursutvärdering för Kemikursen, svinkul! Jag skrev vad jag tyckte om alla lärare och doktorander. Jag gav till exempel massa minus till brudarna som höll i fisklabben och till han som såg ut som en munk men betedde sig som en officier. Markus och Robin fick däremot bara pluspoäng!

Mitt JÄTTESTORA paket kom ifrån H&M Home. Tänkte lägga upp några ocharmiga bilder på mina fynd :)



Två rosettkuddar, en rosa och en svart.
Fodral 49,50 kr/st och innerkudde 19,50 kr/st



Rosa volangkudde.
Fodral: 149 kr och innerkudden 59,50



Kökshandduk
49,50





"Tvättsäck" + närbild
99 kr styck, jag köpte två :)



Tygkorgar
59,50

Nu kom posten och gissa vad jag fick där!? Jo en lapp om att min nya hudkräm kommit till Preem. Men jag kan faktiskt inte med att gå dit igen och hämta ett till paket, tror helt enkelt jag får spara mig tills imorgon!

Idag på bussen såg jag något konstigt.- En vit tjej som kom ifrån norden jag kan kanske inte säga att jag såg att hon var Svensk, mer Estnisk kanske. Men i alla fall hon hade slöja. Nej ingen halsduk eller något utan en slöja i slöjatyg och med en sådan slöjanål. Helcrazy jag tänkte genast hon lär ha konverterat, rätt coolt.


12,39

Min vattentäta budget är inte längre vattentät. Jag hade glömt telefonräkning och kåravgift. Sen så lurade den där Erik Lejon på mig en bok också.

Nu fick jag sms att mina varor kommit. MÅSTE RUSA!!

21 Januari

God morgon alla söta. Jag beställde just en såå söt dörrmatta. Idag var det 10% på allt på H&M för klubbmedlemar så fick denna underbara matta för 179-10%


Jag kommer nästa månad att lägga pengar på saker ifrån nicotext! Jag har listor på ALLT så detta lär vara en helt sjukt perfekt bok för mig:





När jag gick i ettan hade jag den boken, men den är borta! Glömde leta efter den hemma. Jag ska nog be Julia leta efter den, hon kan få 100 kronor i hittelön om hon hittar den! Det känns som om mina kompisar nu kan fylla i lite mer smaskiga saker

15,52


God jag har dissat lördagens sittning för jag inte trodde det skulle komma någon kul. Men nu såg jag att stjärnskottet skulle dit, gud tycker inte om mig. Men men jag får nog kul endå, imorgon ska jag ut med Erik och Emelie :)

Sega är de föresten. Tror jag beger mig ner i källaren i hopp om att mina kläder ska vara torra!



Wow vilken tjej

20 Januari


Inte helt oväntat men jag klarade inte fredagens tenta. Jag fick 14 och 20 var G. Men jag hade verkligen inte pluggat så jag satsar på omtenta :)

Jag kanske ska ta och sätta på en diskmaskin och röja upp lite innan Erik och Emelie kommer förbi. Vi tänkte ta en tripp förbi ÖB, det ligger väldigt nära här!

Bilder ifrån helgen :)

Väl utvalda endå helt okej bilder. Jag tror jag för första gången jag hade mest kläder på mig, kanske inte syntes alltid dock...

Vi spelade, behöver jag säga mer?









Titta så lyckliga de ser ut!




5 killar + jag. Gissa vad de kollade på?



Hahah

Det ser mysit ut, han njuter!




Skulle väl tro det var här det började gå utför

.......

 


Kan ju tillägga att jag skämdes otroligt mycket på söndagen. Att det hade gått så mycket utför att jag inte ens kom in. Men jag var inte för full det var jag verkligen inte. Men endå vad gav jag för första intryck? Jag tycker i alla fall de var supersköna och jag hade kul dock lär de kanske inte tycka samma om mig. Men men, man kan ju inte lyckas varje gång :)




22,39

Stefan skickar alla bilder i Winrar, tror du jag ens har det programmet? Svar nej och jag lyckas inte hitta det gratis heller.....

22,31

Nu är helgens bilder påväg, men vågar inte lova publicering än. 95 % kräver censur,. Och nej det är inte jag som behöver dölja något, men killarna lär behöva det.....

Världens bästa Erik Lejon

Jag åt middag med Erik och Emelie förut, jag skrev fel. För er som inte vet så är Erik en riktig 10 poängare som jag tycker bra mycket om. Han är faktiskt den bästa killen jag vet, nej jag är varken kär eller intresserad men jag förstår att folk blir det!

Erik Lejon är:
  • Snygg
  • Söt
  • Charmig
  • Rolig
  • Gullig
  • Har ibland bra humor
  • Lagom längd
  • Snygga kläder
  • Världens sötaste min när han drar ett dåligt skämt
  • Snäll
  • Trevlig
  • Vältalig
  • Svärmorsdröm
  • Bäst på allt
  • Otroligt noggrann
Jag har massvis fina bilder på Erik men jag tar en gammal profilbild, de känns som ett säkert kort?
Erik söker förresten dejt till den 14/2, har du det som krävs kontakta mig!



Pusss

20,25

Fick just brev av Csn, min skuld är nu 27 364 kronor. Vad har jag fått för det? Kemi på MHS.... jAG BLIR BARA SÅ LESSS- Ska nog deppa, ladda ner en film och sova TIDIGT idag bara för det.

Middag med Emelie och Mumsan precis, väldigt trevligt!

OCH FÖRRESTEN !! PÅ LAGERHOUSE FINNS DET OMTALADE SPELET!!! 299 KR. EN KRONA BILLIGARE ÄN PÅ NÄTET OCH INGEN FRAKT! GALET EKONOMISKT, det är sån jag är!

Jag får dricka alkohol endå trots allt, jag har googlat! Men det blir nog bara 1-2 ggr/månad :/

@ mumsans place

Vilken tjej..
Jag och Emelie tog såklart en sväng förbi Lagerhouse också. Jag självklart inte därifrån tomhänt...
''
25 Kr
På rea 50 kr
Man kan ju tro jag lider av kudd-fetish eller något. Men en kudde med mitt favoritdjur och min favoritfärg kunde jag inte motstå.....'

Flow

Mitt saldo gick mystiskt ifrån 12 500 till 4200 kronor.... Nejdå riktigt så illa är det inte. Jag la undan hyra för både Juni (man får pyttelite pengar i maj) och för februari då. Men troligtvis kommer det vara lättare att klara sig på lånet nu när jag inte kommer köpa alkohol och gå ut, för nykter går jag då inte ut!

Gjorde just paprikasoppa, lätt och superdupergott. Såhär gör man
  • Du tvättar och steker paprika
  • häller på vatten
  • lägger i grönsaksbuljong
  • häller på kryddor tex. cayennepeppar, paprikpulver och chilli
När paprikan är mjuk häll i matgrädde eller mjölk (eller båda), bara litegranna. Sen mixa, brukar koka lite till efter det mest för skoj skull. Klart. Serveras med en klick creme fraice och kanske lite bröd att dippa? Receptet lärde vi oss på hemkunskapen i åttan eller i nian. Det var också soppan som vi serverade på våran tre-rätters middag för föräldrarna.

Jag är så sinnes nöjd med min shopping. Helt galet vad bra jag är på att fynda. Mötte två gubbar utanför (70+). De sa ÅH HAR DU GJORT AFFÄRER? Jag sa då att jag hade fyndat och att jag såg det endast som fynd och inte som att de kostat mig något. Gubben i 80-tals jacka och en Jesus ..... knapp på den drog då något dialektskämt som jag såklart inte alls fattade-. Men det var nog kul för den andra gubben skrattade friskt!

Jag ska strax åka in till stan och möta upp Emelie som ska få en ny jacka :) Känner jag henne rätt så lär vi säkert slinka in i någon mer affär :) Men jag ska försöka att hålla budgeten nu! Blir nog till att skriva en ny budget i mobilen strax. Men jag hade för första gången 500 kronor kvar när pengarna kom in, men det beror nog på att det varit jul och jag fått pengar. För jag shoppade ju endå på Ullared+Ikea+MQ för 3000.

19 Januari

Dagen började i skolan och det var som vanligt sjukt jävla tråkigt. Men dock hade CSN studiebidraget redan kommit. Och god vad saftigt det var nu! Runt 12 000, det var längesedan jag hade så mycket pengar. Det firade jag genom att bege mig in till stan för att få mina nya skor och köpa lite annat. Dock blev det som vanligt att jag köpte en del annat. Men jag fyndade ju verkligen gick väl på mellan 1200-1300. Och skorna utan knapp var 300 kr billigare så jag fick de tillbaka :) Så med min internetshopping på 1000 + så är det väl ungefär vad den här månaden tillät. Jag har ett stort jävla problem. Jag får inte dricka alkohol när jag tar tetralysal... Så ingen utgång på fredag, segt så in i helvete. Så jag ska vara värsta nolifern nu i X antal veckor?

Snart ska jag till Mumsan och äta middag med henne och Erik :)

Over and out, PUSSS





Nya ljusa skor utan knapp



Vänster: Accent 400 kr Höger: Gina Tricot 199 kr
Närbilder:





Kicks 150 kr



Glitter 60 kr



MQ innan 299 men 50%



MQ innan 699 nu 50%



Ur&Penn innan 89 kr/st nu 50%



Tråkig shopping. De två första 20 och 50 kr styck ifrån Din sko. Det sista 18 kr ifrån Apoteket

Idag fyller förresten världens bästa morfar 70 år. Han firar dagen med sin sambo i Australien, jag hoppas de har det toppen !!  Massa kärlek!

16,36

De var ju sådär halvlänge min lyckodag höll i sig... Tog upp och skulle precis ta på mig den ena skon. Den var sprucken, på ett annat ställe än det gamla paret gillade att spricka...De skorna är nu slut i butiken så jag får ett par nya utan knapp, men det gör inget. Så måste masa mig till stan i morgon igen,,,,,

16,20



Sjukt skön låt. Den hade vi som väckningslåt när jag var ute med Atene.


16,18

Krossade ett glas nu bara för det. Men maten var gudomlig, det godaste jag ätit sen jag var hemma!

Nu ska jag betala en hudkräm jag just beställt. Men om en vecka är det studiebidrag, nice!

Städ/disk sen ska jag se på film. Se om jag fattar hur man kopplar datorn till tvn!

Puss

18 Januari

Dagen började sämst. Jag orkade inte gå upp. Men gick såklart upp endå men orkade inte duscha håret så jag var äcklig. Tråkigaste lektionen på länge. Men skitsamma. DETTA ÄR NU BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE, JAG KÄNNER KÄRLEKEN FLÖDA!

Jag tog bussen till Varvsgatan och hittade med kartan på mobilen till Hudläkaren på ön. Kom till ett ställe som var sprillans nybyggt och såg riktigt exklusivt ut, så hade jag velat bo. Galet snygg toalett och lampa i väntrummet. Väl inne kommer jag in till läkaren som säger jag har Akne-light. Ganska snällt endå tyckte jag. Hon skrev i alla fall ut Tetralysal till mig. Och läkarbesöket skulle enligt kallelsen kosta 300 men det var gratis. Väl på Appo när jag hämtade ut det hade jag överskridit 900 kr (högkostnadsskyddet) så jag fick det för 301 kronor istället för 354 kronor. Jag joggade till skoaffären och skulle lämna mina fårskor på lagning för andra gången. Sämst med tanke på att jag endå betalade 1250 kronor för dem. Men jag fick då ett par nya skor, samma modell men ljusa GRATIS! Lugna, det är inte slut där-. De skulle komma en gubbe och laga min lampa idag. Han lagade den och HJÄLPTE MIG MED MIN NYA LAMPA SOM HAN INTE SKULLE HJÄLPA MEJ MED. HAN SA DE SKULLE KOSTA PENGAR MEN HAN GJORDE DET I ALLA FALL. MY GOD, NICE DAG!

Nu ska jag laga mat. Torsk med äggsås och mandelpotatis står nu på listan. Min snälla pappa skickade med mig 4 kg torsk och sej som han köpt på fiskmarknaden och vakumpackat i portionspåsar. Nice värre. Kommer då inte äta fisk härifrån och dö av PCBer i alla fall!!












Nu funkar den igen :)



Mitt nya Ikea-fynd



Horribla barackhus som jag hittade!



Riktigt fresh

Pussssss

21,41

Min Luleåhelg, kortfattat:


Fredagen :'

Först frös jag ihjäl. Efter upptining och rakning av ben begav vi oss till Johan och Emma på förfest. Så var de en hel del folk där sedam drog de och stormade en bastu med folk. Men med tanke på att det var tjejer var jag ju halvsugen på att följa med så vi stannade kvar. Sedan begav vi oss till den bokade bastun. Vi var inte så många men det var skoj. Varför ska killar basta nakna? Jag fick ju minsann ha både bh och shorts på mig? Sen så blev det natten och vi gick och la oss. Älskar att jag tog sängen och Stefan fick sova på golvet!

Lördagen:
Vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi chillade hela dagen. Skulle sen till dollarstore. Jag lånade ett par termos och jävlar vilket tight ass jag fick, sånna skulle man ha. Stefan visste en genväg genom skogen... Vi gick in i skogen, nice skog tyckte jag. Men så tog människospåren slut. Gud vad hårda vi är tänkte jag. Så ser jag STORA,STORA,STORA hundspår en jäkla bit in (vargjakt var de enda jag hade i mitt huvud) sedan såg jag älgspår, då kände jag att jag började bli riktigt jävla rädd- Så när det ramlade ner snö ifrån ett träd så brast det för mig., Jag fick panik och vi vände och det gick fort!. Kan ju påpeka att Stefan just innan sa. Hmm jag tror det är hitåt. Så det blev inget dollar. Så tror jag seriöst han gick och la sig sedan fastän jag hetsade och ville iväg på förfest- Vi skulle först till Johan sedan till Adam men så till slut så kom Johan, André, Mattias och Arvid till Stefan istället :) Vi satte direkt igång med förfestspelet, ett jättekul spel ifrån Nicotext. Såklart hände allt pinsamt mig, enda tjejen. Jag blev som vanligt ganska utsatt när jag skulle byta låt och sådär- Men killarna fick lyssna på en hel del Simon Norrsveden, så jag var helnöjd. Sedan skulle vi ut. Jag kom inte in. Degade runt, gick hem, sov. Blev väckt så fortsatte vi efterfesta. Jag har en del svarta luckor men tror minsann jag kommer ihåg helheten. Hellst efter jag fick se bilderna på Stefans kamera. Älskar när man böjer sig fram över datorn och flashar HELA rumpan och ingen säger till, nej de tar kort istället. Det såg ut som jag inte hade trosor på mig... Jag hade jättekul förutom när jag inte kom in då, trevliga killar :)

Söndagen:
Kämpade länge med att Väcka Stefan, vi skulle till Dollarstore. Hängde där, hängde på stan. Åkte hem till honom och sedan fick jag åka tillbaka till stan nästan direkt.

Nu ska jag sova och nej jag fick inte städat klart, knappt börjat....


1400 kr fattigare

Beställde just:

  • En bikini (Nej Erik ingen baddräkt)
  • 3 Kuddfodral
  • 3 Kuddar
  • 4 Tygkorgar
  • 1 Kökshandduk
  • 2 tvättpåsar
Jag tror det var det. Hur kan det vara så kul att göra slut på pengar när man saknar inkomst?

20,25

Först nu kopplade jag i min datamus som förövrigt är den snyggaste ever. Den lyser rött när man använder den!










19,55

Rensade kvitton.-..


19,35

Jag flyr städningen igen. Hittade en ansiktsmask i badrumsskåpet. Face Sauna, gissa hur den känns. Ja det känns som mitt ansikte brinner och svettas! Nu är all mat klar, jag kanske skulle gjort som Julle och gått i Pappas fotspår!

Städa!!

18,27

Moussaka for the win. Jag improviserade fram. Dock får jag väl säga att receptet måste varit hejkon för jag har hälften av auberginerna kvar.Men men kul värre att laga mat i alla fall,. Jag gör allt för att slippa städa.

17,39

Jag satt hungrig på lektionen och funderade på vad jag skulle laga för mat efter jag vart och handlat. Jag meslutade mig för att göra en vegetarisk lasagne och en moussaka. Men jag har bara en sådan form insåg jag nu. Jag får helt enkelt nöja mig med att bara göra en maträtt.. Men men, inviger nu mitt förkläde. God vad jag vill vara hemmafru!

Jag tänkte jag skulle uppdatera mer ifrån helgen.

Update ifrån tåget påväg hem:

Nu sitter jag på tåget, helt underbart utan mottagning. Hela bussresan till Luleå hade jag mottagning och i Luleå var mottagningen betydligt bättre än vad den är här.. Tåget tog en tripp förbi Boden, helt galet! Jag såg tyvärr inget men det var det längsta upp i Sverige jag någonsin varit!

Den tjocka, fula, snoriga, chipsätande, wow-spelande, orangehåriga unga tjejen som satt breve mig hade en snygg bakgrund. På sin pojkvän............. Hur gick det till? Han var smal. Snart är det alla hjärtanas.

Bussen ifrån Sjukhuset--->hem:

Killen framför mig sitter och äter vitkål. Hm?!


Världens finaste Kalle

Jag har nu ramat in de papper vi fick med när vi köpte Kalle, hans "stamtavla". De var i superduperfint skick trots att de köpte honom för så längesedan som den 6 december 2000. Nu sitter jag här och gråter, detta var jobbigt. Måste sminka om mig med.







Nu är det snart ett år sedan vi fick avliva honom. Så fruktansvärt. Det känns som om det var kanske ett halvårsedan, jag saknar honom varje dag. Han var min bebis :'( <3

17 Januari

God morgon god morgon :) Idag börjar jag en ny kurs, Fysiologi! Känns väl sådär halvkul.

Igår var jag på dollarstore, tänkte lägga upp bilder på mina fynd :)



Sen gjorde jag värsta fyndet på Lindex med. Två par trosor för 50 kr. Jag har haft sådana där ljusrosa innan, men de är några av de trosor som mystiskt försvunnit...


16 Januari

Ja vad ska jag säga om gårdagen. Kanske inte gick riktigt som jag hade tänkt mig. Kvällen började hos Stefan med några kompisar så spelade vi förfestspelet (ett spel jag tänkte köpa). Sen skulle vi ut, kom jag in? Nej.... Jag var "för full". Men själv kände jag att jag i alla fall var för nykter för att dansa. Jag hade kul igår, men idag vet jag inte om det är lika skoj. Har en härlig känsla att jag säkert skämt ut mig.

 Insåg just att mitt knä är blårött, svullet och 1000 grader. Tror någon vurpade igår..

15 Januari

Resan till Luleå gick bra. Men när vi sedan gick ifrån bussen och hem till Stefan trodde jag jag skulle dö. Jag fick låna vantar men mina fingrar förfrös, jag trodde jag skulle börja gråta. Fastän Stefan hade en väska med ett lock stora öl och en ICA-påse fick han bära min väska också. Själv bar jag en vinbox och det var väl ungefär så mycket jag klarade. När jag sedan rakade benen var mina ben röda och så blev mina knän lila. Mina bodendrömmar krossades såjävla hårt! Jag ska aldrig någonsin åka någonstanns där det är såhär kallt igen!!!

Nu är det strax frulle, efter det blir det DOLLARSTORE!

Igår bastade vi och idag ska vi ut! Mer inside uppdateringar kommer!

Puss sålänge!


14 Januari

Ett tentafail senare. Igår blev det så sent, jag sov över hos Emelie och vi la oss nog inte förräns vid tre tiden inatt. Klockan nio skrev vi tenta, och ja de gick som väntat. Men jag är inte ledsen, jag hade inte pluggat! Så kom jag äntligen hem nu och ska packa ihop en väska och tänkte raka benen. Tror du ens det finns något vatten? Inte i hela huset.- Spola funkade dock men inga kranar. Fyfan vad less jag blir! Hårig och blä beger jag mig strax till Norrbotten. Detta lär bli ett historiskt ögonblick. Jag har ju nu i ett och ett halvt år velat hitta en norrbottnian och sluta livet där,. Tänk om mina förväntningar inte uppfylls. Jag hoppas vill och tror det är fest där!

Vad ska man ha med sig när man ska vara borta en helg? Hmm Hetspacka nu! Puss

22,41

Nu ska vi dricka te med Erik! :)

Leker med mumsans cam

Cha cha. Jag har tenta imorgon, men är jag nervös? Nej. Jag har dödslugn, god så skönt. Har man inte pluggat är det inte konstigt man failar  :)
Imorgon blire tydligen buss till Luleå istället, crazy men endå bra får jag väl säga!
FEST HOS MUMSAN PÅ NH!
PUSS

Rockaholic

Jag har världens bästa hårspray, den är helt sinnessjuk. Vilken volym man kan få. Kostar 159 kr på http://www.lyko.se/ och jag måste väl säga att den är värd varenda krona. Så luktar den rätt gott också, jordgubbsdrink.

Har beställt en sådan här som jag ska hämta ut idag:



Är den lika bra som sprayen kanske jag vill ha något lite mer rockigt till mitt platta hår, dessa lockar men ligger på cirka 179 kr styck och är mycket mindre än den andra Epic Volyme.




13 Januari

My god vilken nolifer jag är. Jag hade kunnat utnyttja min tidiga uppstigning genom att till exempel plugga kemi. Men gör jag det? Nej, jag sminkar mig och plattar håret svinsakta istället......

Imorgon är det Kemitenta och den sista för kursen, men jag satsar på omtenta så de blir min näst sista :)

Jag och Mumsan ska idag till Frendo och hämta ut våra produkter ifrån min favvosida http://www.lyko.se/ och tvätt-tid på det. Men det värsta vi är tvungna att plugga järnet hela dagen........ Jag hittade nytt Schampo och balsam jag skulle vilja ha. Synd de kostar 200 kr styck bara.


Jag längtar efter sommaren och hawaian tropic! 


Camilla Hildingsson

ÄR VI BÅDA SINGLAR VID TRETTIO SKA VI FÖRLOVA OSS. FYFAN VAD JAG SAKNAR DIG  <3


23,26

Nu kapitulerar jag!

Jag tror dock inte mina kemikunskaper ökade. Fan vad segt kan man tycka. Men jag har fan grejjat 12,5 poäng i denna kursen (utan omtenta) och jag siktade på att greja 7,5 (Labbarna).

Förresten. Läraren rättade inte upp mig. Han hade rättat fel.- kOLLA HÄR och kolla tippexet:







Ännu mer piiixx



Nöjd fjorstjej



Mina babes påväg till Ullis



Jag och Leksand



Jag och Frippe

Nej nu MÅSTE JAG PLUGGA. PUSSHEJ

22,34

Kemi är nog fan min grej.....



Kul tågresa



My babes





Erik detta är mitt nyaste singstar!






Hemma i Skärhamn




Julle och bebis.



Skönt jag är mest poppis hemma i alla fall (överst och längst ner till höger)


"So damn ugly, so damn cute"

12 Januari 2011

Efter en jävla massa om och men fick jag tillslut beställt mina jäkla biljetter till och från Luleå:) Men jag kan endå inte säga att jag gillar Sj...

Köpte igår 2 paket glödlampor, 4 stycken lampor.- Det var fel fot, kill me jag köpte dem inte på ICA här nära...

Det ser ut som fan här. Ska hoppa in i dushen sen blir det till att röja och sedan läsa kemi och till sist sova <3

22,32

Gött när man gör två maträtter och misslyckas med båda. Mitt ris var sekunder på att börja brinna!

"So need your love, so fuck you all"


jag älskar sj!

Okej min hemresa i lördags i korthet:

  • vi åkte till kussarna och till farmor och farfar och sa hejdå
  • mamma körde mig till Göteborg
Vi blir i Kungälv omkörda av vad jag tror är min kompis Stefan, jag ringer inget svar. Jag smsar, han svarar sen stationen när jag väl är framme. Så råkar vi parkera mittemot. Han pluggar i Luleå och vi hamnade på samma tåg och vi hade inte pratat! Tåget var 50 minuter sent ifrån Göteborg... Till stockholm var det fri plasering på ett vanligt tåg så satt med Stefan och hans kompis André. Väl i Stockholm hoppade vi på det "riktiga" tåget och jag och Stefan hade samma vagn, han hade plats 63 och jag 52. DET VAR PÅ SAMMA BORD!? Kul värre, annars hade jag inte pallat den sinnes långa resan. Jag hade i alla fall kul. En bit förbi uppsala blev vi ståendes några timmar och efter någon timma körandes stannade de för "tågmöte" sedan ropade de upp i högtalarna att de bara kunde köra i 80 km/h...... Tåghelvetet körde inte ens till Umeå, fick bussa från Vännäs. Asså oh my god vilka problem jag hade. Jag har nu två dagar senare fortfarande ont i kroppen.

Ringde idag och skyndade på min reseersättning, skulle beställa biljett till Luleå nu. TROR DU SJS SIDA ENS FUNKAR? jag älskar sj!

Idag är det den 11/1-11, det är ett tecken!




11 Januari

Igår gick jag och la mig strax innan sex, men fick då reda på att det var sista dagen att skicka in cv så det fick jag göra där snabbt och lätt. Jag tog ett gammalt och tänkte det kan ju inte bli mer än dåligt. Sen blev jag halvpigg och smsade ett tag. Men jag kunde bara inte sova. Somnade strax innan tolv och vaknade på natten med. Min hals var jättekonstig, allergi-upsvälld. Jag har mått lite allergi-dåligt i kanske en vecka nu, jag vet inte vad det kan vara. Knaparar nu allergitabletter för glatta livet.

Jag orkar inte gå till skolan, det är så ångestframkallande att jag inte har pluggat! Jag känner för att åka hem och leka med mina babes hemma i Skärhamn.

Pussssssssssssssssssssssssssss

17,43

Jag mailar med min mamma på facebook, hihi vi är inte vänner. I morgon kommer jag att få gå till skolan utan smink....,. Mitt smink är hos Emelie på Nydalahöjd nämligen, kanske inte helnajs...

Jag ska åka till Luleå i helgen. Ska köpa biljett i morgon, helcoolt. Jag har aldrig varit så långt upp!!

Puss och godnatt

17,16

Skulle plugga med mumsan, plugga och eventuellt tvätta. Jag la mig klockan tre och halvsov en sväng. Nu är jag död. Nu ska jag sova god natt babes. Min träningsvärk är de värsta på länge, känns som jag vart på bodypump. Men icke!

14,20

Jag har hittat en potentiell allahjärtansdag kille!! BREVBÄRAREN!! Det var den söta som jag skrämde livet på den 17/12 då jag hoppade ut och skrek av lycka när han hade ett paket till mig. Nu kom jag ut i bara min skjorta(jo den går lite nedanför rumpan faktiskt), lika charmig som vanligt. Han flinade när jag kom utanför dörren, god men jag skulle aldrig våga fråga :/


Charmig tjej söker date till alla hjärtans dag!

Jag gör allt för att slippa städa. Ibland är webcam väldans kul. SItter här i min sovskjorta och väntar på brevbäraren :)



SJ är bra

Asså igår var jag framme kanske kvart över tolv i Umeå. Jag skulle vart framme strax innan sju, det vill säga 5-6  timmar sent!!!!!!!!! Jag är förbannad! Skriver info om resan senare. Nu måste jag städa!


Puss

13,36

Jag är ledsen, jag vill inte åka hem! Sagt farväl till de flesta nu. Kommer till och med sakna Jullebulle nu, då är det fan illa!!! Jag kommer säkert glömma massa med. Nu ska jag be Julle som är gangsta att bära ner en av mina tunga jävla väskor.




Kolla denna videon JAG SKULLE!


Ops Youtube samarbetar! NU kom den till slut om mina västkust babes.

Kanske ska vara social mot mamma och julle nu när jag trots allt ska åka 101 mil uppåt landet idag.. Lika hemskt varje gång jag tänker på det- Tur det finns sköningar där också annars hade jag nog inte åkt, känner mest att kemin och jag inte connectar sådär väldans bra....

Puss och hej. 4 kilosproblemet återstår!

12,20

Jag har förresten ett nyårslöfte! Bara för ingen tror jag vågar, men johorå! Vi ses där

12,18

Strax har jag packat klart, men har ett 4 kilosproblem ingen aning vad jag ska få ner det.. Ska nog ner och ta en paus i packandet och göra mat. Jag ska ha med mig frökusar med kräftstjärtsallad, 1 banan, 3 ramlösa smultron och en couscous-sallad med kyckling, avocado, babytomater, gurka och majs. Till middag idag blir det lutfisk. Nu har jag ätit alla mina önskerätter utan en, gratinerade kräftor. Jag har önskat och ätit:

  • Smörgåstårta, tyvärr inte mammas
  • Äggost
  • Rostadvitlökssås
  • Kräftor, kokta Jules köpte mig
  • Snart lutfisk
  • Massa annat mumsigt
Jag har resfeber på riktigt, jag får alltid det... Ska strax bege mig till http://www.astridgoesorganic.com/ för att pussa Hanna adjö. Linn var nyligen här och sa hejdå:'( . Innan vi drar till Göteborg sen jag och mamsen så ska vi ta en sväng förbi Kusinerna och famor och farfar för att säga hejdå:/


Lyckas jag få internet på tåget så kommer jag garanterat att uppdatera! Annars puss sålänge!



I'm not scared of dying, I just don't want to

STACKARS MIG

MIN RÖDA RULLVÄSKA VÄGER 17,5, JAG HAR EN STOR SPORTBAG OCH EN 60 LITERS RYGGSÄCK ALLA ÄR SMOCKFULLA OCH JAG SKA HA MED MIG MER SAKER. ÄR MIN PACKNING UNDER 60 KG BLIR JAG FAN NÖJD. TÄNK DIG ETT HANDBAGAGE, DATAVÄSKA OCH EN ICA-PÅSE PÅ DET. KILL ME

8 Januari

My god, idag lämnar jag Sveriges framsida. Hur känns det då? Ganska värdelöst faktiskt...


Igår var jag  mina babes hos Linn och åt middad och hade myskväll, helnice var det. Jag tror nästan  Andreas Wiese var en av kvällens höjdpunkter. Vi var flera i rummet som skulle.Men Linn SKULLE! Fyfan vad jag kommer att sakna er gullisar!! Hanna och Linn kommer jag å pussa hejdå senare idag men Camy fick jag pussa farväl igår :( För hoppningsvis får jag upp Linnsan och Camillis kanske redan i februari, Camy är ju rätt haj på Umeå! Hannapanna kommer upp i april och går på HÅKAN HELLSTRÖM MED MIG!


Som vanligt motarbetar youtube mig. Men tänk dig Gyllene tider- Tylö sun i bakgrunden och extra mycket för VÄSTKUSTENS TJEJER ÄR DET BÄSTA SOM FINNS!!

Klockan 17 lämnar jag Göteborg och beger mig upp till Sveriges baksida-...... En nice resa på en sisådär 1103,8 kilometer...

Nu ska jag upp och packa. Det blir en nördig backpack ryggsäck med. Pappa sa de va käckt om jag skulle på hajk. ÖH JAG PÅ HAJK? Svar nej tack vad gör man då? Känns luffit

12,44

Jag har lagt ner kanske 10 minuter på kemipluggande under mitt "lov". Jag känner ångesten komma krypande ja! Sedan har vi i läxa i Karriärsplaneringen också, skriva ett CV. Har jag gjort det då? Svar nej. Jag tror jag får ta och skicka in ett gammalt helt enkelt. Har också fått en "läxa" utav syon, jag har fan inte gjort den heller. KAOS. Men det är inte konstigt. Första dagarna var jag heldeprimerad, sedan blev jag sjuk och nu när jag äntligen blev frisk fick jag ju umgås järnet med alla nära och kära.

Igår tillexempel tänkte jag att det var en alldeles uppelig dag att studera på- Orkade jag det? Nej. Jag var så bakfull och skabbig och mitt smink var hos Hanna. Mitt mission var att sminka mig där och kanske stanna en sväng, men jag blev kvar osminkad och jävligt sunkig. Vad gjorde vi? Jag tror minsann att vi satt uppe i Tv-rummet exakt hela dagen - när vi åt. Jag ser faktiskt familjen Haraldsson som min bonusfamilj. Jag skäms tyvärr inte för något, jag kan säga vad som hellst till dem. De är så gulliga hela bunten!

Strax så ska jag åka med mamma och pappa in till Stenungsund (andra sidan bron) och reklamera en klänning och en tröja som gått sönder... Mam och pap ska kolla på nya ringar också....

Min rygg gör sinnes ont sedan min härliga vurpa i onsdags. Jag har otur jag ramlar ALLTID!


7 Januari

Idag är det en månad sedan jag fyllde 19. Det innebär att det endast är elva månader kvar till tjugo! Gud vad tiden går fort! Det är inte bara åren som flyter iväg utan även min Skärhamnsvistelse börjar leda mot sitt slut. I morgon åker jag hem. Det känns horribelt astråkigt. + att jag har handlat för mycket så att jag kommer få problem att gå med mig allt.... Jag känner bara slash kill nu faktiskt. Jag vill verkligen inte åka hem. Jag trivs bra här när man blir upp-passad. Men ikväll blir det middag hos Linn, det ska bli riktigt jättemysigt.

Jag vaknade riktigt sent idag och det första jag gjorde var att börja packa.. Asså det är så mycket skit jag ska ha med mig upp. Jävla synd allt tar sån plats! Mina nyshoppade prylar är såklart important och sen mitt finfina rosa ps2. Ganska pinsamt att det blivit använt MAX 20 gånger. Vi har ju bara använt det till singstar och hur kul är det att sjunga själv? Riktigt fint nyskick, helt glansigt och sexigt är det.- Me like!

Och Julles kille var väl kb om jag hade varit yngre :)

12,12

Om 2 ynkapynka dagar åker jag upp till Umeå. Jag längtar inte för fem öre! Jo jag tycker det är rätt skoj där och det finns några få riktiga stjärnskott. Men det är så långt borta! Jag har tenta om 8 dagar, jag har inte pluggat och de är i mitt favoritämne KEMI.................

Nu ska jag sova en sväng, känner mig ganska bakfull..

Puss

6 Januari

Hej och god morgon:)
Senast jag skrev var jag ju aningen bitter. Men efter att Hannas mamma erbjöd sig att hämta oss på natten så flöt det bara på:) Nästan alla följde med ut! Vi gick först till Hk, där var det dött lopp. Jag ramlade för ovanlighetens skull där i trappan och slog i ryggen. Vi begav oss då till Harrys 150 kr inträde, dyrt! Men jag hade skoj, det är väl huvudsaken- Om jag får säga det själv var jag rätt nykter, eller lagom som Hanna kallade det. Men jag tror inte jag har något som heter lagom...







Japp så såg jag ut innan jag fick damp och tvättade bort allt. Jag var på sämst humör så ringer Hanna och frågar om jag kan åka med och hämta Vikkis (loverboy) bil och köra hem bilen sen. Jag svarade motvilligt ja, drog på mig ett par glasögon som maskering. Sminket blev dock aldrig bra, va svinful hela kvällen. Men efter lite vin så blev jag glad endå:)


18,52 hos Hanna

Allt har gått dåligt hitills. Kan ju säga att min pepp försvann illa kvickt. Kan ingen hämta oss i natt i Stenungsund?''


Mitt smink är verkligen hej kom och hjälp mig och mina läppaR är inte röda längre. Jag ´slog tillexempel i huvudet så jag börja lipa. Hejhej snygg tjej nudå...''

15,45

Julia har hjälpt mig och sminkat mig så jag skulle bli "KB". Hon påpekade nu ganska hårt att jag kommer få rött läppstift på mina tänder när jag är full och dåär man inte KB!!

Obs jag är inte färdigsminkad!




5 Januari

Älskar när man skriver långa inlägg och så råkar jag stänga av datorn... Men i alla fall ja ligger här sminkar mig lite, ska på vinkväll senare. Förhoppningsvis hittar jag lite kul folk som vill med mig ut också :)

Hanna kom hit tidigt i morse och färgade mitt hår. Det blev faktiskt jättesnyggt, kanske extra snyggt för det var gratis?`Linn fick nämligen färg på jobbet :)



Snygg outfit jajaja!

4 Januari

Grattis Anton 20 år :) ! God vilken fullspäckad dag idag. Dagen började med att mamma körde mig till familjen Koch. Där tog jag deras bil och tog med mig Annie 10 år till stallet. Buster stod med fölen Uri och Ninja så vi vågade ej ta ut honom på en ridtur. En olycka orsakad av mig, nejtack! Ninja är en riktig gangsta, sjövild!  Men vi borstade och gosade i hagen så jag var nöjd endå :): Efter det åkte jag till mina kusiner. Jag och Oskis , Kajsa och Hedvig tog en tur till Kalles grav. Oskar min lilla bebis börjar bli stor, han är tolv till sommaren :/.



Graven, Kajsa och Oskis (ful-hedda fick inte vara med).

Jag har massa bilder på min kamera som jag lägger in en annan dag :)

Julle har en kille på rummet, hihi


3 Januari

Jag glömde skriva igår men vilken dag oj oj oj. Dagen började klockan sju då jag gick ut och ner till torget. Och här hemma är det svart som natten, jag var hur rädd som hellst. Men så kom Camilla och Hanna och jag hoppade in i bilen. Vi körde upp till Linn och var tvungna att bulta på dörren så kommer en liten trött/yr och topless tjej ut. Hon hade försovit sig, men vi kom iväg snabbt endå. Vi hade rave, lyssnade på massa grymt bra musik ifrån tidigt 2000-tal.

Väl inne på Ullis kände jag ganska direkt att jag mådde piss så jag var sur och rätt bitter vågar jag nog säga. Så mådde jag dödsdåligt, hade ingen röst alls (därför jag var sur) så vi beslutade oss för en fika. Jag handlade själv och de andra tillsammans så de kom och parkerade sina vagnar vid fikan men jag hade ställt min borta på heminredningen. En klementin, en chokladboll och några värktabletter senare gick jag och Linn mot min vagn. Jag hittade inte vagnhelvetet..... Jag tänkte fan är jag så yr att jag har 0KOLL? Så sökte jag hemavdelningen flera gånger utan resultat,. De enda jag sa var svordommar och jag var helt jävla vansinning. Jag hade nästan handlat klart och min handlalapp låg i vagnen... Så gick jag och viskade till kundtjänst att någon idiot tagit min vagn,. Hon ropade upp i högtalarna och bad mig komma tillbaka. Jag och Linn sökte då hemavdelningen och närliggande avdelningar ett tag. Sedan kände jag att jag lika gärna kunde lägga mig och dö så begav mig till kundtjänst. Tanten sa att en gubbe kommit med min vagn, guuuuuuuuuuud vad lycklig jag blev jag skulle ge ifrån mig ett gällt ljud, men de kom inget så jag kastade mig över henne och kramade henne.

Så hängde vi lite på närliggande affärer som en inredningsbutik a la mumsan, MQ och Martin Shop- Jag köpte ett par jeans och ett skärp. Efter det åkte vi till "Gamla Ikea", Kållered. Där blev det en del shopping med, för kanske 500. Så igår brände jag stax över 3000, så faktiskt höll min budget! Nice!

Idag ska jag träffa Anna Edvardsson för första gången. Tänkte även ta en tripp till banken och en till ICA. Imorgon ska jag äntligen få rida första gången på flera månader! Men de lär bara till att skritta på grund av att det vart +-grader här så de är helt sinnessjukt isigt = halt som fan

1 Januari

Tänk att det finns folk som fyller år idag, vilken lyx första dagen på året! Grattis Janna :)

Hoppas din nyår var roligare än min. Men jag bytte i alla fall julklapp/AR med Camilla sådär en vecka försent. Jag fick Håkan Hellströms nya finfina bok och ett par trosor :)

Imorgon tror jag minsann det blir Ullared :) Jag har fortfarande galet ont i halsen och hostar som ett mongo men är klar i huvudet annars :)

Jag fattar inte vitsen med raketeR? Det skrämmer alla djur, är dyrt och så är det farligt. Jag har hatat de sen jag var liten igår när jag skulle sova sov till och med katten men jag var rädd när det smällde. Raketer är det enda jag aldrig någonsin skulle köpa ut.

Sen var det 4 +grader i natt också. Jätteskönt sa pappa men jag tänkte mer kul det fryser på igen. Det är nu livsfarligt halt ute och de stackars vilda djuren har svårt att få fram någon  mat.


RSS 2.0