16,55

Ligger i min säng med datorn i knäet. Håret uppsatt i en bulle och inget smink förutom knallröda läppar. Jag försöker vänja mig vid tanken!

Sista för iår nu ska jag stänga av datorn, bege mig till undervåningen och ringa Hanna !! Pusss och kram och GOTT NYTT ÅR!

14,37

Asså idag entrar jag nog toppen av alla hello-nolifers här i Sverige. Jag ska sitta med mina föräldrar, se på film och dricka Rammlösa... Jag sålde mitt vin till ett småfjors som så snällt ringde mig och fjäskade, vem säger nej till att tjäna 50 kr? Inte jag i alla fall:)

Jag tror jag nu efter lunchen ska unna mig en film. Någon med världens bästa Gerard Butler kanske?

Fan vad frisk jag ska bli idag!

12,39

Nu tror jag jag ska städa dagen till ära. Asså hur fan ska jag få med mig allt upp? + Att tåget lär köra fast så jag måste ha kläder för primitivöverlevnad med mig också...

Om jag är frisk så ska jag åka med Camilla, Hanna och Linn till Ullared på söndag. Oh my god vad där ska tas kort.- Allt för att ni där uppe i norr verkligen har missat något! Då undrar du säkert vad jag ska köpa! Men det orkar jag inte skriva, jag har en kollegeblocksida med 2 rader breve varandra FULLA och några rader på baksidan. Därav insåg jag att det kommer bli problem att få med sig allt upp.. Men om jag kommer med 3 - 4 stora väskor hoppas jag det dyker upp någon räddare i nöden och hjälper mig att bära. Men att åka buss i Umeå lär bli jävligt jobbigt så jag tänkte unna mig en taxitur, tror det kan vara värt varenda krona!

Om tåget passar tiden, vilket de inte lär göra men då är jag framme i umeå klockan 07. Åker hem donar lite, handlar mat och sover sedan är jag fit for fight om någon skulle vilja spendera en halvdag med mig :)

Förresten Mumsan jag sprider Simon Norrsveden för dig!

Pusss nu ska jag städa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31 December

Såg nu att filmen som absolut inte får visas ligger uppe på facebook och jag är taggad. Det värsta är att jag kommenterat den för flera månadersen? Men men jag ska vara "cool" och inte avtagga mig...

Nyårsafton. Alla är väl i full färd att fixa hår och smink nu. Inte jag.... Jag ligger i nattlinne, morgonrock och en ful bulle på huvudet. Min nyårsafton kommer bli allt annat än fest- Jag ska vara hemma, dock fick mamma och pappa inställda planer så de är hemma och passar upp mig. Fast jag är sur på pappa nu. Han tjatar som ett mongo jag ska städa fastän jag sagt ja, det är fan inte okej!



Gott nytt åt mina små gullon ! Tog bara in action- bilder för det är mycket roligare. Tyvärr så går de inte att klicka upp större, har en gnagande känsla att de kan bli lite småsura då ;)

På min mobil står de nu ingen service och den söker flera gånger om dagen??! På Tjörn ska 3 ha  bästa täckningen, in my ass!!


12,02

Tänkte skriva ut biokemi powerpointsen, gud vad bra det går då... Eller inte, jag blir så trött. Så måste jag röja upp lite med så jag inte blir utkickad ur huset. JAG VILL GÅ UT!

11,30





Gosh vad romantisk jag var back in the days! Men jag älskar er fortfarande :)

11,25

4e dagen sängliggandes, ååh så kul!

Jag vet jag har haft flera inlägg med gamla bilder på mig, men jag tycker det är såå kul! Jag har ju kvar min bilddagbok, det är därifrån det kommer! Här kommer i alla fulla fall bilder ifrån 2007 :) Ibland (rätt ofta) inser man hur pinsam man vart....







Denna la jag upp på bilddagboken 24 oktober 2007, jag vet inte okej någonstanns. Helt åt helvete för mycket fjors! Men jag älskar kommentarerna!!

Linn skrev:
sexigt , ja tror du kommer bli porrstjärna eller sälja dig när du bilr stor . kanske båda två om du har tur .

Synd jag inte bloggade 2007, då höll jag minsann inte tillbaka på nått! Kanske därför såpass många bevakade mig på bilddagboken ;)



Mitt livs kärlek 21 auusti 2000 - 2 februari 2010

30 December

Okej jag insåg nu att jag kanske inte skrev varför jag var så emo 23-25 December. Men i alla fall den 23 december fick jag beskedet att jag inte klarade deltenta nummer 2. Jag hade pluggat mer inför den än vad jag någonsin gjort för något. Så jag blev minst sagt förkrossad- Arg eller rättare sagt fly förbannad mailade jag då läraren och tackade snällt för att han sabbat mitt jullov och gnällde för att jag inte ens visste hur många poäng jag fått. Han la upp en tabell med alla nummer (man skriver inte namn på tentor, man får ett nummer) som fick G och VG . Han hoppade helt enkelt över våra nummer vi som fick underkänt (typ jag och 4 till, YES). Han svarar då på mitt mail att jag låg precis på gränsen. Sen vände min otur och han sa att han rättat lite väl mean och att han gav mig 0,5 poäng till. Vet ni vad? Då blev jag G G G G G GOOOOOOOOOOOOOODKÄND! Livet är en fest!

Min bästis Linn fyllde ju år den 25, då alla går ut. Jag skulle med henne ut men kände att mitt psyke inte pallade det efter failet. Så jag var med Patrik, Gusten och Hanna istället och blev sjuk. Hade han bara rättat snällt från början hade jag vart ute, vart frisk och kunnat fira nyår. Nej jag kommer inte kunna fira nyår, min kropp mår inte så bra!  Men det lät inte så bra, jag ångrar såklart inte min kväll med mina underbara vänner <3. Så kanske ska sälja min nyinköpta vinbox till min lillasyster?

Vem bryr sig om nyårsafton? Det blir en nästa år också. För jag klarade teeeeeeeeeentan. Tänk om min dagliga/ eviga otur är påväg att ge med sig? My god!

Jag hör nasty byggarbetsljud går in i mina föräldrars sovrum. Så är det bara lilla kissemurran som sitter och spyr i fönstret- Gud vad gott tänkte jag. Alla i huset sov så jag var ensam. Begav mig in på toa och kom tillbaka med 3 m toapapper. Vad gör hon då? Jo hon attakerar pappret och klöser och biter i det. Jag klarade det i alla fall men kände värmen igenom pappret. Men det var ju inte som när vi spyr, som tur va. Det var "bara" typ 1 dl uppluckrat torrfoder....


29 December

Att jag mår dåligt vilken underdrift. I natt runt tre så trodde jag att slutet var nära. Jag kände att jag hade en hel del feber och så kändes det som jag svalt något frätande. Gråtandes gick jag in till mamma och pappa... Det slutade i alla fall med attt jag tog piggelinen som pappa köpt till mig tidigare under dagen. Vaknade kvart över tio av att mina sängkläder var blöta nej inte fuktiga mer blöta av svett. Mumma.... Det kändes lite bättre faktiskt. Nu har jag tack vare alvedonen ingen feber men otroligt mycket halsont. Festligt jag vart såhär sedan i måndags, det lär då inte bli nått nyårsfirande för min del...




Jag vill så himla gärna köpa en dator. Men alla jag hittar som intresserar mig är 10,1 tums skärmar, men det kanske räcker. Jag vill ha den så jag kan facebooka, blogga och använda webbkameran kanske att skriva skolarbeten på om det skulle behövas.



Ljusrosa är ju faktiskt min absoluta drömfärg men de här ser b/barnsliga ut!?



Den här fanns inte i Sverige (vad jag såg) men den var ganska nice, ungefär en sådan tatuering som jag skulle vilja ha!

28 December

Jag lever men jag ligger sjuk på min dödsbädd. Hittade en saftig bild på mig :)


.

underbart lov kan fan lika gärna dö. kommer någon ens sakna mig.  nu ska jag gå under jorden kanske nås på mobilen

15,36

Jag får damp ifrån min mobil kan jag inte ladda upp inlägget men ifrån Julias likadana?

15,03

Spenderat dagen med Hanna, min emotjej. Jag åt festmat min sötissis kirrat till mig, för egna pengar som hon sa... Det är fint hemma och rätt kallt, igårkväll var det tropisk värme men idag var de rätt kallt! Nu ska jag röja undan lite och bära upp alla grejer till "mitt" rum.  Jag har träffat jättelite folk jag känner, tyvärr. Men när jag gick ifrån Hanna och svängde in mot mig så kom någon i en silvrig volvo och bromsa kraftigt och glodde på mig. Men jag vet inte alls vem de kan ha vart. Killen ifråga hade i alla fall en färg-glad mössa!



Det som är bland det bästa med att komma hem är såklart att träffa alla men också maten. Min kravlista är:

  • Äggost
  • Smörgåstårta
  • Ungsgratinerade kräftor
  • Tomtegröt
Säkert massa mer men jag kommer inte ihåg riktigt.

Jättetrist att vara ensam hemma! Min lilla kissemiss vill inte alls leka med mig. Hannas katt var gladare att se mig.......


23 December

Hej alla söta! Jag är så lycklig jag känner mig helt nykär. Känslan infann sig när jag Linn hade gått till jobbet och jag vaknade upp själv i hennes sprillans nya svinsnygga lägenhet. Påväg därifrån strosade jag genom Skärhamn downtown, nej inte Kroksdal mer tubbe. Gud vad gott det luktade och vad fint det är här. Ska snart till Ica och ta en tur ut i hamnen och turista lite! Till lunch blir det kräftor, räkor och lite skagen på det ibland är det bra och ha en syster som jobbar i fisken!

Alla jobbar nu så jag är hemma hos mig och äter frukost. De har gjort om hur mycket som hellst här, Julia har fått mitt rum. Det känns sorgligt jag saknar mitt barndomshem!

Men igår så konkade jag alla mina väskor till bussen så var de en hemsk sur bussis som jag önskar livet ur. Men trots damp kom jag till Vasaplan där en söt utländsk bussis hjälpte stackars mig att bära. Åkte flygbuss till flyget. Luffa runt på flygplatsen innan jag fick in flowet. På tal om flow idag är det världens bästa flow, CASHFLOW! På flygplatsen satt en sötis så vi titta lite varannan typ, pinsamt jag vet. Men så satte jag mig på flyget och så snett framför mig sitter en kille <25, blond och ganska ljus men sexig. Inte sådär överdrivet snygg men endå snygg!! Och om man sitter på ett plan är det väl normalare att den bakom glor fram än att personen framför glor snett bak´? Konstigt nog så glodde han mer på mig, eller glodde och glodde han glodde "diskret". Jag tänkte oj oj oj den killen har potential och beslutade mig för att i Göteborg klämma ut mig i alla fall något, minst ett Oj eller nått. Men killen hoppade av i Bromma. Och jag knödde mig in i honom när tanten breve mig skulle av. Men jag kände inte direkt jag kunde säga nått när jag rumpade honom hur nära som hellst. Så Bromma-Göteborg spenderades med en gravid brunett...

Flyget var i tid och jag fick mina väskor. Sen kom Camilla och hämtade mig och körde hem mig. Så fick jag min önskemat och lite skvaller och mys med Isadora som knappt känner igen mig:'( Sen gick jag till världens finaste Linn!!

Bilder kommer när jag sätter på min dator, sitter vid pappas!!

PUSSSSAR IFRÅN SKÄRHAMN !!

12,17

Jag är sååååå taggad. Åt just årets sista matlåda, det går bra nu!!

07,31

Okej det dampar igen, jag kan inte lägga in låtar så jag får länka.

http://www.youtube.com/watch?v=vL54KtiepRU

För Västkustens tjejer är det bästa som finns! Snart får jag träffa dem!

22 DECEMBER!!!!!!!!!!! ---> HEMFÄRD

Jag vaknade fem i ´natt på grund av min resfeber. Jag är mer nervös nu än vad jag var när jag åkte till Filli förra året. Jag ser såå inte fram emot att flyga själv. Men sen är jag hemma!!

Idag är det 4 månader och 3 dagar sedan jag träffade Julle och 4 månader och 1 dag sedan jag träffade mina föräldrar.

Jag vill hitta låten pussel med Joakim Hillson på internet. Gör jag det? Nej varken på myspace, youtube eller på spoti...


21,11

Pratar med min emovän i telefon. Vi ska ha vinkväll när jag kommer hem och hon ska hjälpa mig att ragga!

Daniel vann ung och bortskämd, massa kärlek!


17,54

jag känner att städa är det jobbigaste/tråkigaste jag vet så jag skjuter på det för fulla muggar... Renskrev just min shoppinglista till Ullared. Det lär bli en dyr trip... Men vad gör det när jag ska dit med Linn, Hanna och Camy? Om två dAgar är det cashflow! I morgon vid den här tiden så är jag uppe i luften!

17,14

Jag insåg att mina väskor var överfulla. Hittade ett fack i "locket" på min röda rullväska och tänkte shit vad plats det finns här. Plockade över en jäkla massa ifrån bagen, tror ni det gick? Jo det gjorde det, med en jävla massa våld. Den är så full att jag är rädd skalet ska spricka. Hoppas inga julisar gått sönder....


17,02

Nu städade jag just badrummet, spolade hela golvet och städade varenda liten vrå. Så nu luktar det gulsåpa:) 

Bara resten kvar..... Jag har så förbannat mycket kläder och diverse andra prylar som bara ligger på golvet och skräpar....

15,54

Precis hemkommen ifrån skolan.- Påvägen stannade jag och köpte en trisslott. Jag fick visa leg...........

Nu är jag här hemma i ensamheten helt själv, jag har jättetrist. Men strax ska jag STÄDA och packa det allra sista :) !

21 December

Hej god morgon. Man kan säga såhär: Jag har "ingen service" på min mobil så oh my god vad jag är nervös inför morgondagen! Tänk om det blir snökaos så jag inte kommer hem? Då kommer jag sitta hemma och gråta!

Idag fyller min farfar år 70> men <75, ingen aning faktiskt. Jag har inte ens köpt en present :/

Idag flyttar Mumsan hem :'( Så får tröstkolla på film hela dagen och deppa loss!

Pussssssssssssssssss frulle next

23,32

Jag har just blivit medlem på världens pinsamaste hemsida, näst efter alla dejtingsidor. Det värsta är att jag har hängt där i två timmar också! Nu orkar jag inte mer. Nu ska jag sova!!

Ps. Jag har nu våffelbilder på mig och mumsan ;) Kanske kommer upp om hon är dum eller om jag helt enkelt saknar henne! Det är på hennes data det händer ;)

Pussss

22,14

Oj oj oj vilken kväll. Den började med mums och Gossipgirl sen film sen somnade jag och så sov jag lite till sen kom Ung och bortskämd.- Jag var avdäckad och sen blev jag pigg så såg vi klart filmen som Catrin rekomenderade oss idag, Baby Mama.

Nu vankas det strax sov-time. Inatt är sista natten med min sambo som min sambo /sadface! Fick tyvärr inga våffelbilder så du får nöja dig med fredagsbild! Puss, jag känner kärleken flöda <3




17,37

Packningen gick på några minuter bara så det gick mycket fortare och lättare än väntat! Jag sitter och fikar med mig själv och Emelie slår in julisar :) Jag äter oliver med lite tacochips och dippar i min goda sås:)

När hon är kvar så ska vi titta på Gossip girl och efter de titta på tv hela kvällen. I morgon är det sovmorgon till 07,30, HELT UNDERBART!

16,48

Jag vill ändra min design på bloggen. Men tror du jag vet hur man gör? Svar: Nej!

Nu packar vi här för fulla muggar och kylen börjar bli tom, nu vankas det hemfärd fyfan vad nice!

20 December



Idag i skolan fick jag en helt underbar födelsedagspresent(i efterskott). Ser ni vilka underbara mys-sockar? Jag fick dem av Catrin och hennes mamma har gjort dem, helt perfekt! Första gången jag såg Catrins sockar blev jag fast för jag tyckte de var så mysiga/snygga. Men hennes kan slänga sig i väggen mina är ännu bättre! Pussss



Klockan på bilden fyndade jag på Lagerhouse för ynkapynka 49 kr! Den kostade 129 när jag spanade in den på nätet för ett tag sedan, då blev jag snål men nu kunde jag inte hålla tillbaka!

Bilden på kemin, jo jag vet helnördigt! Jag la bara upp den för att du ska se hur snygg/praktisk min nya penna är :) Dock finns de ju de som kallar det för kladd....


Puss

17,04



Leker med Mumsans cam. Den är ju bra, inte min!!

13,45

Nu har jag gjort två maträtter, Emelie står med den tredje och efter det ska vi göra den fjärde och sista. Vi känner båda två att vi längtar efter cashflow så vi beslutade oss för att laga upp all mat vi hade så vi förhoppningsvis slipper köpa något nytt innan hemfärd. Jag satt nu inne på http://www.gp.se/ och såg att vissa flyg till och från Landvetter var inställda, som tur var nämndes inte inrikesflyg. Jag hoppas verkligen inte att det strular på onsdag så jag kommer hem hel och i tid.

Jag vet inte riktigt vad jag ska kunna packa ner nu idag. Jag vet inte ens vad jag ska ta med mig. Kläder, hygienartiklar, julklappar/presenter och ett glatt humör? Efter matlagning nummer fyra och Ung och bortskämd på svt play blir det nog till att sätta igång med packandet!



19 December

Nu har jag letat fram både flyg och tågbiljett, gud vad det känns festligt. Hemresan närmar sig med stormsteg! Strax matlagning med sötot sedan ska jag nog packa lite. Men vad ska man ha med sig? Jag har en stor rullväska med julklappar, undra hur jag ska kunna gå runt i skolan med alla dem!?


17,28

Äntligen, jag har kirrat alla mina julklappar/födelsedagspresenter! Gud vad skönt det känns! 2500 kr minus, men vad gör det? Om fyra ynkapynka dagar kommer jag hem. Jag längtar jättemycket fast samtidigt nu känns det endå helt okej här uppe, inte lika ensamt.

På måndag börjar tredje och sista delen i kemikursen. Gud vad jag längtar....Men om jag skulle klara tentan jag gjorde igår så hoppas jag att jag blir mer peppad av det och kämpar för att klara den sista. Men här tar vi inte ut någon seger i förskott inte, no no!

Dagen till ära så ska jag och Emelie kolla på film och ha myskväll!

11,11

Nej men oj, titta vad jag hittade!

http://www.skarhamn.com/

18 December

God morgon! Nu känner jag mig hel-mean! Emelie sover och jag ligger och chattar på facebook, de där jävla chattljudet tar kol på mig. Jag var inne och kikade ifall jag kunde hitta om man kunde ta bort det, men icke...

Igår kom Erik hit och åt mat med mig och min sambo. Gud vad jag tycker om dem, mina små söta vänner är bland det bästa jag vet! Efter maten blev det kortspel och lite singstar och Erik drack bubbel dagen till ära. Enligt mina beräkningar tror jag att vi tog en taxi till Corona runt tolv så var vi väl där tills två :) Jag hade toppenkul förutom att jag tvunget behövde dansa och jag var alldeles för nykter för det! Jag kan verkligen inte  dansa, det är så horribelt pinsamt att jag bara vill dö. Jag är mer en hänga-i-baren-tjej, helt klart! Men jag tycker kvällen var top noch endå det kan inte bli annat när man är med sådana stjärnskott. Vi skulle egentligen gå vidare till en klasskompis innan vi skulle gå ut,det var tentafest. Men tiden gick så fort och de verkade rätt struligt vart de skulle så vi tänkte vi kunde gå ut själva, för min del kunde det inte blivit bättre.


Gud nu kom jag på att jag och Mumsan måste in till stan och handla julisar idag. På onsdag åker jag hem och jag har inte köpt alla julklappar än! Inte helt okej....

Tyvärr tog jag inte ett enda kort igår så jag har inget att lägga upp :/

Bra musik

Det funkar inte att lägga upp låtar. Får skriva vad vi lyssnar på då:)

Martin Svensson - (Du är så) Yeah Yeah Wow Wow


Miio feat Daddy Boastin - När Vi Två Blir En

Bubbles - Happy Girl


E.M.M.A.: S.M.S.


Rosa Helikopter - Peaches

caramell - tjejen som gillar snygga killar

Sommar pojkarna - oops vi gör det igen


15,24

Emelie ligger i soffan och facebookar, jag sitter här och vispar grädde vi dricker Vanilj Coca Cola och ja den finns igen!. Vi har städat och varit sinnes effektiva idag. Vi har handlat, städat, dukat och gjort en del matgrejer. Ibland så.Men det var så himla grisigt och äckligt här innan så det var behövligt.

På onsdag är sista dagen i skolan och då åker jag hem. Behöver jag ens säga att det ska bli årets höjdpunkt?

Äntligen är tentan gjord, äntligen har jag ett liv. Fasti januari kanske jag tvunget behöver göra om det, det får jag nog reda på på onsdag :S!



Kanske borde vispa lite effektivare......

Hej alla fans

Nej jag är inte död, jag lever faktiskt! Jag har bara haft så sjukt mycket plugg inför tentan. Men nu är det äntligen över! Det kändes okej, men med tanke på att jag klarade det sist när det kändes horribelt är det inte säkert min känsla är att lita på.

Ikväll blir det fest men innan det middag med två av mina favoriter, jag känner kärleken flöda!

<3

Världens finaste Kalle



Min lilla bebis, jag saknar dig <3

12,57

Jag packade just en väska inför hemfärden. Julklappar/födelsedagspresenter och en klänning som jag ska ha på jul var det som åkte ner :) Gud vad jag längtar hem. Jag längtar till och med efter mamma och pappa! Dag två hemma ska jag åka till kusinerna och låna en hund och sedan bege mig till Kalles grav! För jag kommer aldrig någonsin gå dit själv efter det som hände den 6 maj. Jag kopierar rakt av ifrån vad jag skrev då:

. Jag var där idag och skulle lägga fina stenar som jag hade köpt- Jag åker dit själv med bilen parkerar sen tänker jag lämnar mobilen i bilen! Nej Camy kanske ringer tar med den! Tacka gud för att jag gjorde det. Jag trodde jag skulle dö. Jag går in i skogen, det är lixom en väg sen skog på båda sidor och jag ska fortsätta rakt fram när vägen svänger men där ser man bara skog. Jag kommer några meter in sedan hör jag någon som harklar sig sen flyger fåglar. Jag tänkte klart de var något djur men svänger för säkerthetsskull av och ska kolla in vad de va som hände. Jag ser honom då! Jag blev så rädd att jag reflexmessigt tar upp mobilen och börjar lådsas prata innan Camilla hinner svara. Men jag kan ju inte springa därifrån, han kanske är as snabb och jagar mig. Jag lådsas titta på något och vänder mig om varann sekund för att se att han inte närmar sig och går så fort och dirskret därifrån som jag bara kan. Jag vänder mig om varannan meter och jävlar han följer efter.  Min puls är i 1000000000000000000 slag i sekunden, tårarna är nära. Kubbar sista metrarna till bilen med camy kvar i luren. Fifflar och får inte fram bilnyckeln jag hade i fickan. Jag fick paniiiiiiik! Väl inne i bilen så ser jag honom komma ut ur skogen några meter ifrån och tänkte jag låser fan bilen om han kommer närmare. Jag la i backen fick kärringstopp backar får kärringstopp och sen burnar jag iväg han stod still och glodde på mig precis brevid vägen. Jag var så skakig så jag visste inte vad jag skulle göra! Sprang halvgråtande in till farmor så fick hon följa med mig till graven och då var äcklet borta. Alla som åker buss på tjörn vet nog vem han är. Härlig äcklig gubbe med en reflexjacka där de står -------s på och sitter med halvuppknäppta byxor och visar sin FETA HÅRIGA mage!!!!  Plus att han har glasögon med typ sånna där skyddsmojänger på! Han gick förbi när vi begravde kalle med och sabba ställningen står jag där och lipar så kommer han förbi. Han bor där breve och farmor sa att han inte är farlig. men whatafuck ofta man står och glor på mig och sen går när jag går och sen bara står till och glor när han fattar att han inte kan komma ikapp. och hur normalt är de att ha microsar på gräsmattan? Fyfan jag är helt skakis måste fan kolla under sängen innan jag ska sova !! Ska aldrig dit själv igen, jag tveka pga min älgfobi men tänkte fan de är ljust ute.

Nu ska jag försöka plugga lite. Städningen kan jag skjuta på ett tag, bara det är klart när Emelie kommer så!

10,49

Jag tror min hjärna har tagit jullov. Jag har inte riktigt förstått hur den funkar än.. Jag trodde ju såklart det skulle vara mer peppande nu inför tenta nummer två när jag klarade den första. Det visar ju att det inte är omöjligt. Men jag känner jag har pluggat alldeles för lite inför fredagens tenta. Måste försöka ta mig tid idag, mellan städ och tvätt-tid.

Senare ikväll kommer Emelie, jag saknar henne :) Det är så mycket roligare när man inte är själv. Hon har köpt ljus till mig på Ikea :)

Jag orkar inte städa... I natt när jag kom hem sådär 02,45 så plockade jag faktiskt ur diskmaskinen:) Rätt imponernade!

12 December

Ligger äcklig och bakfull i sängen och njuter utav Lars Winnerbäcks vackra stämma. Strax måste jag gå upp och dra på mig kläder så jag kan gå till ICA och köpa något drickbart. Kranvatten funkar såå inte när jag är bakfull. Råkade dra upp mitt mjölkpaket i morse... Så det blir nog Ramlösa och mjölk, kanske lite mat på det med? Hmm undra vad man ska äta dagen till ära? Det är riktigt grisigt här nu jag har lovat Emelie att städa tills hon kommer hem! Sen har jag tvätt-tid klockan tolv också.Yess...

Igår så åkte jag  till Martin på förfest, jag kom först yes yes! Så droppade det in fler och fler, klassisar och några kompisar och två respektive. Jag hade kul tills vi skulle ut! När alla gick så fastnade jag inne hos grannarna av någon underlig anledning. Så nästan alla hade redan gått när jag kom mig iväg. När vi var på skolan så insåg jag att jag glömt min tröja som jag inte ens hade haft på mig under kvällen. Fuckfuckfuck tänkte jag då. Men Martin tyckte vi kunde hämta den så jag blev glad. Men efter jag hämtat den ville han inte följa med tillbaka, jag blev förkrossad och tänkte ska jag gå dit själv? :'( Men så kom Kevin och Marith förbi och så trodde jag jag skulle lyckas att övertala dem att följa med men icke.

Jag visste inte vart någon var så jag började deprimerat lunka. Jag visste inte vart någon var.. Erik var ju också ute så jag tänkte yes jag kan ju gå till Erik kanske, men jag visste inte vart han var heller. Men påvägen så hittar jag 5 killar som skulle till Corona som bjöd med mig. Så glatt följde jag med dem, ramlade en gång och det var bara bye bye till mina strumpisar... Men när det väl blev min tur att lega så tänkte jag ska jag betala 80 kr för att komma in på Corona och jag inte vet någon som är där och sedan ta bussen hem om senast två timmar. Det kändes ganska ovärt hellst när alla killar var rätt fula med. Den ena var riktigt mean en gång. Det var något om kommer du ens in på Corona? Jag svarar glatt ja jag har kårleg, men annars hade jag inte kommit in. Han: Men vadå hur gammal är du då? Jag: Jag fyllde 19 i tisdags :) Han: Har du ens fyllt 15? Kommer inte ihåg sen men han skulle i alla fall försöka räkna ut vilket år jag fyllde 15, ingen av dem klarade det...

Jag hittade en söt dräggfull tjej på vägen. Hon hade blivit nekad på Corona så hon var sur.- Men hon insåg hon glömt sin väska med skor i på SKogis där hon hade varit på julbord så vi gick dit. När hon var där inne och drägga så pratade jag med den söta killen i "kassan". Så gick jag och drägget och tog ut pengar och stod i kilometerlång kö till Origo. Jag tyckte det kändes värt att betala 20 kr för att få komma in i värmen. Men jag kom aldrig in! Så ringde Erik och räddade mig.  Han hade varit på E-puben med sina tandiskompisar men han var påväg hem och mötte mig på vägen. Så fick jag följa med en sväng hem till honom och så tog jag tvåbussen hem. Det vägde uppkvällen totalt, annars hade jag nog fortfarande varit bitter- Jag tror det var allt intressant som hände igår.. Inte allt för exotiskt kanske?

Men det bästa, jag har inga luckor! Jag gick hem ifrån bussen utan att ringa någon. Kanske berodde mer på att Erik sov, Oskar var försvunnen, Catrin svarade inte och Camilla rngde hela tiden men jag hörde inte något. Men jag gick i raskt tempo, okej jättefort för jag hade en kille efter mig i hälarna. Så "dunkade" jag Stockholmssången med Simon Norrsveden, Emelies idol!

Otroligt charmerande bilder på mig och Oskar, efter endast 12 omtagningar blev detta resultatet som vi glatt mmsade iväg:) Oskar försvann förövrigt väldigt tiden på kvällen?


Igår körde jag stilen "hej jag har inte alls stått och sminkat mig i 1,5 timma". Jag var fin i håret tills jag kom till bussen, lite crazy rockigt- Jag sprayade håret upp och ner och var allmänt helcrazy.




Denna kväll slutade som de flesta andra kvällar brukar sluta...

Mössa  och chillkläder på nu ska jag handla mjölk och Ramlösa!

16,44

Jag äter fil och sminkar mig. Det vill sig inte riktigt...




15,35

Vem fan vill ha en adventsljusstake i bilen? Ehm? Så horribelt va!!

Nu är det bara 11 dagar tills jag kommer hem! Trodde aldrig jag skulle längta hem till Skärhamn överhuvudtaget! När jag flyttade därifrån kändes det som att Tjörn var den värsta hålan i världen. Men jag har ändrat mig, kanske mognat? Det är absolut inget ställe som jag skulle kunna tänka mig att bo hela livet. Men om jag hittar Mr perfect och han gärna vill ha barn kanske jag ändrar mig. Men i så fall måste jag bli kvitt min förlossningsfobi och barn är kanske inte riktigt det bästa jag vet! Men tillbaka till Tjörn, jag är nöjd med min uppväxt sådär lagom isolerad ifrån omvärlden! Jag tror att Skärhamn är ett toppenställe att växa upp på!

Jag tog idag en lite crazy och oplanerad tripp till Strömpilen! Jag blev betydligt fattigare (119 kr kvar) men en flaska sprit, en klänning, en tröja, en fest-tunika och ett par leggins rikare! Jag måste väl tvunget säga att jag är väldigt bra på att bränna pengar.

Dagens höjdpunkt måste varit när jag stod i provrummet på MQ och snyggve själv kommer fram och frågar hur det går. Jag svarade väl något klatshigt i stil med att det gick hur bra som hellst och att jag skulle köpa det. Han säger då: Fan vilken skön kund du är!! Alla andra brukar säga typ mja, jag får tänka du kan gå härifrån! Fastän jag stod med brända tuttar och kittytrosor så var jag helnöjd:) Så söt, han hette Hjalmar!

Sen hittade jag en lackklänning med dragkedja hela vägen fram. Lite halvkär blev jag. Den var riktigt fetishig! Helfestlig.- Men tror du jag kunde ha den? Ehm nej.. Den satt perfekt på rumpa, mage och lår men det var hel-tight på mina bröst. Hade jag haft på mig den hade folk trott jag sålde mig själv som extraknäck... Bilder kommer sen :)

På bussen såg jag en ultrapytteliten småfjors tjej på kanske fyra år. Hon hade en miniliten ljusrosa fjällräven väska, jag var till och med tvungen att säga till hennes mormor att jag älskade den..

Sen kom Erik in till stan en snabbis med. Jag hjälpte honom hitta en julklapp till hans tandläkarkompisar för 30 kr (han hittade dock de själv) men det var hel-kul! Det blev en rätt snygg retro-ram och en svinful sushi kylskåpsmagnet! I ramen ska han sätta ett kort på sig själv. Erik jag hoppas verkligen du tog något bra kort!

Om man kanske ska ta och hoppa in i dushen och fixa till sig? Klockan sex så börjar det hos MartiN!

Lite pics på senaste dagarnas "du förtjänar det här"-shopping! (Sinnessjukt onödiga bilder)






En sådan måste vara alla tjejers högsta önskan typ? Det sexigaste jag har sett på flera år. Jag önskar mig den så himla mycket. Endast 6995 kr, jag kommer aldrig att få den.....



Om jag hade haft mindre bröst hade jag kommit i båda. Den sista hade jag nästan kunnat döda för!



Söt tjej med mössfriss...

11 December

Igår på första föreläsningen säger läraren att den första deltentan (1:a av 3:e) är rättad. Hela klassen lägger då på ett kol och beger sig till KBC, mina påväg dit kretsade mest kring om vad som var lika stor chans som att jag hade klarat det. Men väl i KBC möts vi utav besvikna klasskompisar som säger att den inte kommit upp än. Efter andra föreläsningen så gick vi i stället till lärarens kontor. Jag rotade i en hög och insåg att det bara var höga nummer så såg jag att det fanns en annan hög med nummer 2 överst. Jag hade nummer ett och hittade min nästan direkt. Jag var 99,9 % säker det skulle stå U på den, men det stod G. Jag gav i från mig ett ganska ljust läte, något i stil med: VA!?!?. Men ja jag slickade G-gränsen, jag fick 13/26. 50% rätt är G så det var ju nära ögat! Jag har aldrig tidigare blivit nöjd med ett sådant dåligt resultat, ligga och slicka på g-gränsen känns ganska värdelöst egentligen. Men icke i kemi! Jag borde verkligen blivit lycklig men jag tror inte jag kunde smälta det igår.

När jag och Emelie tillslut kom hem ifrån skolan lagade vi lite tacoinspererad mysmat, toppengott! Sedan blev det dreglandes ett avnitt utav Gossip girl. Klockan kvart över sju rusade vi till bussen för att komma till Erik på Nydalahöjd. Där var det såklart toppentreligt, som vanligt! Mitt liv känns inte längre lika meningslöst, jag brukar numera göra saker på dagarna.

Vi missade anslutande buss hem så vi fick gå hem ifrån Vasaplan i alla dessa tusentals minusgrader. Halv tre kom vi i säng och halv fem i morse ringde min klocka. Jag gick då och väckte Emelie X antal gånger. Idag var hon verkligen stendöd, det gick inte att väcka henne humant! Jag försökte med allt! Jag pratade som jag brukar, klappade på henne, skakade henne och verkligen försökte. Men det slutade i alla fall med att jag tände och drog ner täcket. Jag fick då livstecken men hon såg väldans sur ut hihi. Så försökte jag efter det att ropa stressmoment ifrån min säng. När jag sa Emelie du måste skynda dig och gå upp så du inte missar bussen till Härnösand(eller nått)! Gosh vilken fart hon fick! Så drog jag täcket över huvudet och vilade tills hon sedan 5,17 började den långa vandringen till buss-stationen. Hon stannade efter lite övertalning kvar här igår och hennes familj skulle och shoppa i Birsta (?) så det resulterade i att hon fick bege sig i ottan!

Jag vaknade som vanligt äckligt tidigt. Tjugo över åtta insåg jag att det inte lär bli någon mer sömn för min del.. Jag har fortfarande en pinsam hudfärg i ansiktet och tio centimeter ner på mina lår så jag vet inte om jag kan festa idag... Men jag funderar dock på att dra på mig en sådär fem sex lager foundation och åka in till stan och titta ifall jag hittar något att köpa i julklapp. Kanske borde fixa mig lite sprit också så jag kan festa idag om jag ändrar hudfärg, annars är det bara att spara tills den 17 då vi har tentafest!

Nej nu måste jag nog illa kvickt ta tag i mitt liv om jag ska hinna med bussen om en timma!

PUSS OCH KRAM

10 December

JAG KLARADE TENTAN, HELT GALET. NU SKA JAG FESTA!!!

16,27

Vi sitter vid köksbordet med glögg och pepparkakor och nu helt plötsligt så hamnade hon på nelly.com och jag hamnade här...

Jag sa förut att jag hade velat ha en overall förut. Emelie slogs då av den brillianta ideén att jag skulle köpa en turkos MHS-overall så kan vi stoppa den med ludd och "päls". Kanske hade varit något endå..

Mina kinder hurts !!

16,24



Jag visar Emelie bilden. Hon säger: Staaackarn!! REST IN PEACE!!

15,07

Skolan idag kändes helonödig. Eller först var det föreläsning men sedan fördrev vi mest tiden men sedan så grejade vi lite så vi kom hem nu... Något fattigare.

Nu ska vi strax börja skriva på labbrapporten efter Emelie har lagat mat :)


9 December

Om 13 dagar åker jag hem till bästkusten. Trodde aldrig jag skulle kunna vara isolerad här uppe såhär länge! Men nu har jag verkligen fullt upp på dagarna så jag tänker knappt på min hemlängtan. Jag smsar och ringer nästan aldrig heller, men när jag har så mycket för mig så känner jag inte något behov av det. Igår kväll när vi kom hem så hade jag 80% kvar på min mobil, innan brukade jag ha MAX 80% när föreläsningen började kl 8,15. Är det ett tecken tro?

Om åtta dagar har vi tenta. Det känns förjävligt och vi har hitills haft fyra dagar med föreläsning.. Kemi är verkligen mitt hatämne. Jag hade seriöst kunnat läsa Spanska till steg tusen, läsa pyskologi och filosofi i flera flera år hellre än att vara här och läsa världens nördigaste/tråkigaste/onödigaste/värdelösaste och mest ologiska ämnet ever.........

Jag insåg just att djurkursen i trean jag längtat ihjäl mig till är 7,5 hp och det innebär ynkapynka fem veckor. Livet är inte rättvist-. Såhär står det om kursen:
Kursen behandlar produktionsformer inom lantbruket med avseende på växtodling och djurhållning och dess effekter på djur, miljö och hälsa. Övriga former av djurhållning som omfattas av djurskyddslagen behandlas. Fokus är på djur och yttre miljö. För att säkerställa skyddet för djur, miljö och hälsa studeras särskilt djurskyddslagstiftningen, samt berörda områden inom miljöbalken. Offentlig myndighetskontroll och lantbrukarens egenkontroll är viktiga begrepp som behandlas. Jag finner inga ord, det är pinsamt! Vi har blivit lurade!!!

När vi var små lekte vi med manicklar. Jag tillägnar dessa bilder till ovetande söta kompisar!



Ovan så ser ni en himlans massa olika stora manicklar. S:et är ett stort.

Nedan så är det en stor-stor!



Man använde som sagt dem till att "kasta vägg" (den som kom närmast väggen vann motståndarnas manicklar) och sen kunde man putta med dem också!

Pusss

20,43

Jag var 99,9 % säker på att Sverige var 157 mil långt. Men eftersom jag har 100 mil hemifrån till Umeå och det är 60 mil till Kiruna insåg jag att något inte stämmer! Så jag fick lite ångest jag lärt mig det fel, för jag har i flera flera år trott att sverige var exakt 157 mil långt. På färdbeskrivningen Trelleborg-Riksgränsen var det 2008,2 km så min tanke var iprincip fuckfuckfuck. Men jag insåg på några sekunder att 157 mil måste vara fågelvägen, för bilvägen är ju värsta omvägen. Ack så rätt jag hade Svea rike är 157 mil, 1 km och 930 m!!

19,07

17,35 Emelie är potatis- och  salladsmaster så hon står och hackar i sitt esse. Själv så har jag ett sås- och fiskmission!

Vi började klockan halv nio och hade labb. Eller labb och labb vi gick igenom våra luftprovsvärden och så, jag kan väl inte påstå att det var allt för exotiskt.. Sedan var det chill i lunchrummet sedan begav vi oss hem till Erik på Nydalahöjd där vi pluggade och drack lite glögg. Så vi har inte hunnit med något speciellt idag.

Bilder ifrån fråga Olle :)





Min födelsedag!






Sådär bra började min dag, men det slog genast över när jag fick ett ragg i väntan på bussen- Så jävla söt småfjors, såå snygg overall. Det bästa är att han bara såg mig, han tittade inte ens på Emelie så flörtade han med båda ögonen!



Mina finfina kort!



Det bästa av allt!!
















Tänk att denna underbara bilden satt på busshållsplatsen !



Ser ni vilken helt underbar skattjakt jag fick utav mina söta vänner?




Där ser ni hjärnorna bakom det hela! Jag har toppensöta bilder på dem i labbrock men får som sagt inte lägga upp dem... Men vilken fantasi, som sagt det bästa jag fått på 10 år). Tack igen för världens bästa dag! <3 Och tack Catrin, Emma och Marith som var med och förgyllde dagen !!






Min snygga tårta jag gjorde :)

Nu ska jag engagera mig lite i lasagne-lagningen !

Puss


Emelie har rätt bra smak?


8 December

Fyfan vad jag är trött jag orkar såå inte gå upp, men vi ska göra en labbrapport med Erik så vi måste till skolan! Och efter det har vi ett hemligt missioN! Ursäkta för meningsuppbygnadsfel! Jag är stressad som en gnu också!

Igår fyllde jag ju år. Först kom Marith, Catrin och Emma hit och åt tårta med mig och Emelie! Sen lite senare så kom Erik och åt lite. Sedan sa de (Erik och Emelie) att vi skulle ut så jag skulle klä på mig. Så fick jag en karta och när jag hittade krysset låg det en till karta där så fick jag en jäkla massa kartor (bilder kommer innom kort). När vi kom till busshållplatsen så såg jag att de satt upp en jätttesnygg bild på mig där där jag tror det stod typ Grattis Emma! Och något om att om någon ville vara med mig på allahjärtans dag skulle de kontakta Erik (bild kommer) brevid låg sista kartan och mina presenter låg i mitt badrum. Jag fick väärldens sötaste Hello Kittyleopard-gosedjur och en Bla Bla bok om sex med 600 onödiga fakta.- Det var helt underbart och skattjakten var det näst bästa jag fått i hela mitt liv, bara Kalle har vart bättre och igår var det tio årsedan jag fick honom!

Dagen 8,30-15,15 spenderades i labbet... Vi skulle kolla efter PCB i strömmingsfileér... Vi fick en timmas lunchrast och då begav jag Erik och Emelie oss till Corona så lunchade vi där! Helt underbart, min dag kunde inte blivit bättre. Över lag vägdes den hemska labben upp av underbara saker!

Det är helt galet vilka underbara kompisar jag träffat här uppe egentligen !! Jag känner såå kärleken flöda!!

Min bakgrundsbild på mobilen är sötaste ever, Erik och Emelie i labbrock och labbglasögon <3 Tyvärr får jag inte lägga upp den för Erik...

Andra bilder kommer och kanske lite mer info! Nu ska jag gilla logginlägg som en dåre innan jag ska ta tag i mitt liv !

Pussssssssssssssssssssssssssss   <33

Min, min, min bara min dag




Rätt söt tjej dagen till ära. Kanske ska klä på mig?

7 December



Idag är dagen med STORT D! Åt just jättegod frulle med Emelie, frökusar med ishavssallad. Kanske inte helnyttigt men vad gör det en sådan här dag?




Mina toppenfina kompisar Emelie och Erik. Vi satt och tog luftprov och Erik pluggade... Våra finfina lussekissar, dock hann de bli stenhårda och äckliga innan vi kom till Erik..

Förresten igår så fick lilla söta Emelie ett studentrum på Nydalahöjd mittemot där Erik bor. Jättekul för henne, men samtidigt jättetrist att hon flyttar ut!



Min mammas nya bil. Jag tycker att själva bilen är snygg, men färgen var horribel. Jag tycker att det skriker 90-tal om den! Mamma skulle köpa en röd sådan sexig färg som saabar och audisar brukar ha, men den fanns bara på 2010s modell och inte på den nya...

Om man kanske ska sminka sig och fixa håret inför fisklabben...

Pusss

22,40

Busungarna – Tomten jag vill ha en riktig jul måste väl endå vara dagens låt?

Jag och Emelie chattar på facebook, hej vi har nog inget liv.

I morgon så ringer hennes klocka kvart i sex min ringer sex. Då blir det raka vägen in i dushen, kanske ska man raka benen dagen till ära`? Måste ju vara fin för fisklabben... Men vi ska äta ute i morgon, det ska bli mysigt :) !

Idag blev jag 690 + 274 kr fattigare också. Men en mascara och en stekpanna rikare och ja jag köpte en hel del mat med.

Gud vad jag är partysugen! I morgon hade det suttit såå fint att dricka lite, men vi ska labba tidigt på onsdagen...

Fick ett brev på posten, känner mycket väl igen handstilen! Och nu efter en massa tid så tror jag det är ifrån världens bästa Camilla ! Men svaret får jag helt i morgon då jag ska öppna det!!

Idag på dagen efter tandläkaren var vi en snabbsväng på stan också! Jag köpte en sista deljulklapp till Julle, världens snyggaste handduk till mig själv och en grej till _ _ _ _ !

pUSS GOD NATT I MORGON ÄR JAG ULTRAGAMMAL-.


19,46

Nu kom vi nyss hem efter en kopiöst lång dag. Dagen började med lite plugg på UB, efter det begav jag mig till tandläkaren där jag fick mina bissar försäkrade. Lunch i humanisthuset och väääääääääääärldens tråkigaste labb. Vi satt i sammanlagt 1 timma och "mätte" luften utomhus och efter det en timma innomhus... Efter skolan sprang vi till bussen och STORSHOPPADEICA MAXI!

I morgon ska vi baka tårta, så kul! Men fisklabb hela dagen....

Sitter i telefonkö så nu orkar jag inte skriva nått mer!

Puss

6 December

Ola är inte gay! Det var fel Ola :) !!!

Om en dag fyller jag nitton år, jiha?

Nu står Emelie i duschen och vi väntar på att våran matlådemat ska bli klar, snacka om seriösa tjejer! Idag är det labb på eftermiddagen, men vi ska plugga med Erik på morgonen innan jag ska till tandis! Igår satt vi hemma hos honom och typ gick igenom kurser och kollade runt. Jättehemskt men jag kom till insikt att jag MAX stannar här tills sommaren (i detta program)

Pusss

:'(

De sa på Rix fm att Ola är bög. Jag vill så inte tro att det är sant. Snacka om att sabba dagen. Fast han är endå den finaste killen i hela världen!


5 December

Om två dagar så fyller jag hela nitton år. Det känns väldigt crazy endå, scary! Fick ett jättestort paket på posten av Morfar och Ragnhild i fredags men jag har faktiskt inte öppnat det än! Men jag får väl erkänna att det kliar i mina fingrar! Min nya superdupersnygga kalender kom också i fredags. Helt sinnessjukt vad snygg den är. Kan lägga upp en bild i morgon, har en del andra att lägga upp med.

Igår mådde jag dåligt tills jag gick och lade mig, jag säger ju att jag börjar bli gammal!!! Men i fredags var vi i alla fall hemma hos mig LÄNGE spelade lite och sjöng karioke. Sen pågrund av lite oväntade händelser så blev det bara jag och Erik som skulle ut. Jag minns som vanligt inte jättemycket. Jag kommer ihåg att vi halsade vin på väg till stan sen lite flashbacks; jag ramlar, Erik säger: men så full är du väl inte? Nej svarar jag såklart. Sedan minns jag också att vo sitter inne på stället vi va inne på, att vi var på max och sen att jag vinglade hem. Tydligen hade jag ramlat ungefär fem gånger. En gång helt raklång på övergångsstället och då sa jag att jag fick ont i min svanskota... Sedan kom vi inte in på ett stäle på grund av att jag hade ramlat och inte in på ett annat för jag råkade visa körkortet upp och ner.... Vi hade också träffat någon av Eriks kompisar.. Det är sååå kul att få reda på sådant efteråt.

Men trots att vi inte var på topp igår så orkade vi såklart endå sjunga karioke för tredje gången i rad. Jag tror att grannarna älskar oss.

Idag känns det som vi har rätt så fullspäckat schema. Vi har redan pluggat KEMI, tvättat tre tvättmaskiner, hängt tvätt och duschat. Igentligen så skulle vi åka och storhandla på ICA maxi men vi hinner inte riktigt de. Vi ska till Erik sen och kolla på seriösa saker laga mat och titta på film!

I morgon så ska vi labba. En halvdag på eftermiddagen. Innan det så ska jag till tandläkaren och försäkra mina tänder. I västerbotten måste man börja betala för tandvården det året som man fyller 20, och det gör jag faktiskt nästa år.. Sen på tisdag min nittonårsdag så ska vi labba heeeeeeeeela dagen... Onsdag blir det halvdag igen fast den gången på morgonen!!

Nu ska Emelie betala en räkning! Pusss

4 December

Idag är jag bakfull. Jag uppdaterar lite pinsamheter lite later on!

3 December

Hejhejhej eller a god morgon! Jag har haft så mycket att göra att jag hellt enkelt inte hunnigt uppdatera.

I förrgår så flyttade Emelie hit och på kvällen åkte vi till Erik och pratade om seriösa saker. Sen igår så var vi i skolan och så var allas våran OLLE WALLER där! Jag pratade seriöst med honom rätt så länge och sen blev jag plåtad med honom. Det gjorde min månad! Efter det åkte vi hem handlade lite sen kom Erik så sjöng vi karioke! Gash vad Erik utklassade mig i tjejlåtar som till exempel: Carola, Lena Philipsson och Kylie Minouge....

Nu är det stress. Två föreläsningar sen ska vi på stan och sen skola igen :/ Men sen ikväll ska vi ut :) !!


Puss så länge

RSS 2.0