gott nytt år






Ågren

Snart är det en ny dag och snart är det ett nytt år. Jag blir så nervös, snart 21 de är inte klokt. Snart 50, JAG VILL INTE. Jag kommer vara en av dem som är "Wanna be young" resten av mitt liv...

Snabbest

När man är så snabb som jag så tar pappa bilen till träningen.... Så får vänta ja men säg 1,5 timma på honom. I och för sig. Jag skulle kunna gå till märkessten och handla saltsten. Får kolla vädret först, det är ju endå rätt så långt

30 December

När jag orkar gå upp ska jag först till Märkessten och köpa en mineralsaltsten till Buster och efter det bege mig mot stallet. Trodde det skulle vara storm idag med och tänkte då skippa ridningen. Men det verkar vara lugnt :)

Fick just ett sms att jag vunnit utlottningen på Bubbelroom och fick 100 kronor att handla för. Skumt jag inte ens beställt något?

Det går dåligt med mina Ullaredsplaner, ska försöka få med mamma men det går halvbra.

Jag har verkligen haft världens hemskaste höst, nu hoppas jag det vänder efter årsskiftet!

Jenny Öhlund – Julen är här

Bilder

JULAFTON 24/12-11











STACKARS HADDOCKS



Ett slirigt 25:e för somliga



Dagen efter, man skulle kunna tro vi festat på Orust. Men icke



Jag är inte kung på Monopol, det är en sak som är säker



Såhär såg Skärhamn ut igår, bilden ser dessvärre inte så hemsk ut som det gjorde på riktigt. Det var storM!






29

Dagen idag spenderades på Storgatan 18 hos Hanna och senare hamnade jag i sängen med Beck & Gunvald Larsson. Imorgondagen har ett tight körschema:

  1. Stallet
  2. Pollen (Pauline)
  3. Camy

Händer absolut inget hemma. Men det stormar helt otroligt, smäller i vårat hus och hela Hannas hus skakade förut. Nu snackar vi STORM. JAG som är stor, tjock och kompakt hade svårt och gå och ibland blåste man iväg några steg, då blåser de lite...


28 dec

För tre veckorsedan fyllde jag 20 och för två årsedan piercade jag tungan. Jag spenderade förmiddagen i stallet, mina favvosar Wanja 7 och Johan 3 var där och förgyllde dagen. Wanja var impad av min tunga och ville ta på den, så söt.

Horribelt väder, red ut en liten bit. På vägen där är det en sådan max 30, rekomenderad hastighet men man får alltså köra snabbare-. Kommer från Byggdegården och rider över vägen och de kommer en vit snygg Audi i MINST 60 och jag får ta upp handen och göra stopptecken. Buster blir inte rädd men det blåste endå jättemycket och de vore ju halvparty för kärringen och få 900 + kilo i framrutan. Några meter innan så sakta hon ner, jag svor åt henne men hon log och heja glatt, gaah.

Jag sov närmare tolv timmar i natt och jag känner mig helt mösig, tror jag håller på att bli sjuk. Gjorde väl en 20+ höpåsar med, fyllde alla som fanns i stallet, de är ju jul då får man va snäll!

27 dec

Juldagen spenderades först på 20+20-års kalas för Linn & Erik och efter det åkte vi på förfest i Kungälv för en senare utgång på Trädgårn i Göteborg. Det var kul men jag var för nykter och bjöd bort min dyra dricka, halvsmart men jag var otroligt osugen på alkohol.

Igår var jag rätt bakfull men kollade rean på torget med Stefan och senare på kvällen var det julafton med pizzakäkande här. När jag öppnat alla mina julklappar så inser mamma att ett av mina paket, innehållandes 1000 kronor är borta.... Mamma och Julia firade jul hos Morfar och Ragnhild den 18 och detta mjuka paket lär ha blivit uppeldat. Inte helt okej jag som hade behövt varenda krona jag kan få.

Idag ska jag leka med Linn, hade tänkt att ringa vårdis och be dem skära bort min fettknöl på handen men de har nog lite mycket nu i dagarna!

Annars då? Jag är grundbitter, de är en underdrift

LIMPAN 20 ÅR


Gah



Idag var jag nöjd med både smink och hår. Såklart är jag inte fotogenisk alls idag, blir så less. Jag vill ju ha en ny profilbild på facebook

GOD JUL

Snart ska jag till Farmor, farfar & kusinerna i Åkervik.


Jag har hittat min drömhund

God jul kära du! Jag var nyss ute med min kära mor och promenerade. Skärhamn levererar verkligen, vädret är helt UNDERBART!! Det är varmt och solen lyser. Inte nog med det, jag hittade min drömhund. Finaste hunden jag sett sedan Ninja var liten, den var helt gudomlig. EN SÅN SKA JAG HA! Min nya drömras. Han tillhör familjen Larsson i Södra Kroksdal, född i mars och väger 55. Han kommer väga 75 när han är helt färdigvuxen. Tyvärr tog jag inte bilder så jag får visa ifrån Google. Han var det vackraste jag sett på länge. Sydafrikansk Mastiff . Verkar kosta runt 14 000, jag ska ha ett hundvänligt jobb och så ska jag ha en sån söt underbar vovve. Skulle man gå på stan i mörkret, ingen hade vågat titta på en när man går med en sån biffhund. Minns inte vad han jag träffade hette men han var det vackraste på länge och han såg så jävla snäll ut. Obsa att dom här bilderna från google inte var lika najs, jag är förälskad.






I'm a rich bich

Känslan när man efter alla räkningar och så vidare har 2600 kronor på sitt konto. Kan tilläggas att det annars är vad jag ungefär handlar bara mat för en månad. Jag satte nu över 1200 på mitt matkonto och har alltså feta 1400 kvar på kontot, I'm a rich bich. Jag är på detta feta belopp också skyldig mamma 800 kronor, men jag hade redan förvarnat henne att hon får dem först i januari. Nu har jag ångest, ska jag ens våga berätta detta för mamma?

VÄRLDENS GODASTE SMÖRGÅSTÅRTA

Jag lever men har varit "upptagen" ett tag. Jag Kom prewcis innanför dörren hemma på Bagarliden, livet är en fest trots att jag är ensam hemma.

Idag gjorde jag ett najs tentafail, må läraren brinna i helvetet.

Lite Beck innan mamma kommer och det blir VÄRLDENS GODASTE SMÖRGÅSTÅRTA?










Plugglördag

Jag är helt slut, nästan gjort två gamla tentor nu. Funderar på dagens upplägg. Jag tror jag bakar lite, städar lite och sedan beger mig på mer plugg. wiho....

Livet är orättvist!

Camilla får jullov idag, vad har jag gjort för att förtjäna det här? Livet är orättvist!

Jag är så fantastisk.

Som den interlektuella akademiker jag har har jag givetvis bedrat mina föräldrar att mäta radonhalten i vårat hus (jag vill ju inte ärva ett cancerhus). Mamma hade givetvis kollat upp detta och sa att det var lugnt i våran del av Skärhamn. De högsta radonhalterna låg i stråk, exempelvis tubberöd, soptippen och där i kring. Hon sa att det var en del där som fått cancer, läskigt jag som vart postis i Tubberöd.

Pappa kommer inte hem från "laxlandet" förräns den 26 december så vi ska fira julafton utan honom hos farmor och fira med honom och familjen den 26. Min naughty lillasyster vägrar spara julklapparna till den 26e, det vill ju jag. Jag gillar ju traddi! Jag kan tänka mig att ge henne julklappen jag ska köpa på onsdag i förskott men inte den andra!

Pluggar och står i, passade på att borsta tänderna nu såhär efter lunch. Bra jobb.

Jag är en sådan eldsjäl

Slog hål i alla jäkla Hälsoeffektspapper. Tror du jag städat? Nä givetvis inte. Ska nog plugga lite nu sen varva städ och plugg! Jag hade med mig 4 pärmar hem efter sommaren tror jag, har ett dussin hemma här . Men alla är upptagna så det blir till att shoppa pärmar på Ullis med! Började på en liten packlista. Just nu innehåller den: Kattsaker, häftapparat och pärmar!

Kom och köp

Kom och köp : http://www.kurslitteratur.se/Item/413719

Alla mina statistikpapper är nu i ordning och Mumsans och Eriks högar är ihop-plockade och boken är upplagd på nätet. Givetvis så sålde jag den billigast av alla där så jag får sålt skiten. Vad ska man med en statistikbok till egentligen?

Städa på de`?

iPhoto är så underbart, man hittar alltid så förträffliga bilder där. Här lite bilder på mitt mest macho blåmärke någonsin, efter min och mumsans färd ut genom dörren på Origo ---> ut på gräsmatten.





Min mascara är typ slut får försöka vara osminkad tills onsdag så jag kan se lite anständig ut hos frissan och sedan dagen efter på planet.

Mitt liv










Dagens utväxt är faktiskt värre än den.

Om jag ska ta och städa lite så jag gör något vettigt?

Påskas

Linn du steg just på min respekt-stege, hihi.

Jag släckte alla lampor och la mig i sängen för jag blev "lite trött". Men jag kunde inte somna på grund av det ljuvliga minnet sen i påskas. Vi var på Haddocks, jag hade "jättekul" men minns bara början och inte ens hur jag kom hem. Vaknade (skulle flyga till Umeå) och var så bakfull att jag trodde jag skulle dö. Några timmar senare kommer Camilla insläntrande i partykläder + rinnsmink. Mamma frågar vart hon vart och hon svarar chickt att hon vart hos sin kusin (hehe). Vi ska till farmor och farfar på middag och är jättesena. Vi dumpar Camilla på vägen. Hon ringer sedan och säger att hon glömt väskan i bilen, jag börjar spy ute bakom farmors hus med henne i telefonen men hittar väskan. Hon kommer och hämtar den och jag går in och käkar middag, det var jättegott men jag mådde så himla dåligt. Till pappa och farmor hade jag kunnat säga jag var bakfull men inte till min mamma så jag sa inget alls, bara käka och var tyst. När jag nästan ätit upp varmrätten känner jag, neeej och rusar till toaletten. Väl där fontänspyr jag ner hela toaletten. Torkar i ordning efter mig och återgår diskret till att äta med familjen. Bilresan till Landvetter efter det var helt fruktansvärd, vi var vid Liseberg 20 min innan jag skulle lyfta och jag mådde så jävla illa. Men jag sa inte ett knyst, hare nog inte berättat de än. De va en fruktansvärd dag.

Ibland undrar man ju varför man dricker alkohol. Minns jag rätt lär jag ha yttrat orden: Jag ska aldrig mer dricka alkohol!

Blodgivare?

I nästa vecka innan hemfärd ska jag och Catrin kolla i fall vi får bli blodgivare. Jag verkade ha den ovanligaste blodgruppen och såklart - med (ännu ovanligare). Tror det var 1% av Sveriges befolkning som hade samma AB-, och 0,75% i världen så jag borde vara attraktiv!

Jag fick herromdagen gudtidningen Spira i brevlådan, min humor är ju så bra att jag målade satanistkors på barnen på framsidan och ska lägga den synlig i soprummet. Där fick de så de teg

Utväxt

Jag var så nöjd sist jag hade klippt och slingat mig, nu känner jag mig mest som ett drägg. Men på onsdag blir det ändrig på det, just ja jag ska faktiskt till stan då. Ska klippa mig på Catrins frisör, måste fråga henne vart det ligger höhö. Mina sista slantar går till det , gaaah.



På torsdag ska jag, Soffan & Kristoffer dela taxi till flygplatsen. Vi får väl boka på måndag så vi är i god tid och förhoppningsvis blir det MAX 70 :- per person.

5 DAGAR KVAR

God morgon
Dagsplanen var att sova till jag vaknade av mig själv, klockan 08,02 vaknar jag av den biggest klampar så mycket att jag vaknar, det är så mycket klamp som om hon var med fan och hans moster men icke hon är ensam.... Jag hatar henne över allt annat sådana här dagar, tacka gud hon en kvart senare lämnade lägenheten. Hoppas hon skulle till ÖP och misslyckas på någon äckligt svår omtenta, hihi-

Tänker spela wordfued mot randoms tills jag orkar gå upp, det är ju bara dom som är vakna såhär dags. Igår efter skolan och efter alla långa telefonsamtal och noblesseasken så var jag otroligt seriös och gick igenom alla miljoner handouts vi fått i kursen -2,5 stycken jag ska göra när jag går upp. Kändes så mycket bättre när man friskade upp minnet och så skrev jag upp det från dem jag tycker var det viktigaste. Snälla snälla någon kan inte min tentatur få hålla i sig när jag aldrig har tur i något annat?

Hade köpt tre saker till min kära mor i julklapp och hon hade redan själv köpt en av dem så jag skickade mumsan att köpa julmustestrakt igår. Mamma och pappa köpte i höstas en sodastream och har såklart inga smaker då min mamma är anti-läsk. Men jul/påsk-must är helt okej, då det är det bästa hon vet. Och åker jag till stan innan hemgång kom jag på en småsak och köpa till Julle med som bonuspresent då de fick mycket billigare julklappar än pappa.

Jag är faktiskt fortfarande kvar i min Robbie Williamsbubbla, varför lyssnar man inte mer på honom? Han är ju top noch. Dessvärre växlar jag bara mellan två låtar, hihi-

Jag längtar tills på fredag, då får jag CSN. Det var ju ett tag sedan det tog slut, kort sagt... Men behöver nog inte handla så mycket mer innan hemgång. Frukost har jag så jag klarar mig eventuellt mat med. Jag har en portion pastakyckling, 2 fiskar jag ska koka potatis till och sen äta med remouladesås + att jag igår köpte en falukorv jag ska köra i ugnen med mos till. Enligt mina beräkningar med lunch+middag räckte det inte alls, jag får helt enkelt äta sen lunch en dag och skippa middagen och gå direkt på kvällsmaten. Det löser sig, annars har jag ju en trisslott med 50 :- och en rabatt med 25 kronor på ICA. Det värsta med att bo hemifrån är ju lätt alla oväntade kostnader. Givetvis visste man att man var tvungen att äta, det man inte visste var hur mycket det kostade. Sen andra vuxna utgifter som medlemskap i hyresgästföreningen och försäkring och så, blääää-.

Sängprobs

EV löste jag sängknaket utan skruvmejsel, jag drog helt enkelt sängen från väggen. Okej det var inte så lätt som de lät, min säng väger ett ton. Jag har funderat rätt mycket på att folk räknar 120-sängar som dubbelsängar? 30 cm större än en 90säng? Fattar ingenting, skulle jag någon gång köpa säng med någon skulle den vara minst 160. Har jag ensam i flera år haft en 140säng lär jag ju knappast vilja dela en... Så dagens slutsats är väl att en stor säng är nice! Nu är jag uppe på övertid? 23 på en pluggfredag, vad fan hände där?

Lite relaxmusik såhär på kvällskvisten Robbie Williams – Come Undone (igen)

Ska bara kika in och kolla om jag hittar några snygga sängkläder, var så längesedan jag kollade nu...

sexsexsexsexsex dagar kvar

Såklart var den biggest hemma och förgyllde min kväll och klampade järnet till mitt förtret, härlig tjej. Klockan blev så mycket så jag kände två avsnitt beck räckte. Nu tänkte jag sova och jag tänker minsann sova tills jag vaknar, sen blir det plugg ev julstäd och sen troligtvis komboplugg + tacokväll!

Puss och godnatt




Saknar mössan
, undrar du varför jag har halloweenbilder överallt får jag väl säga att jag aldrig känt mig så "snygg" någonsin innan och man vill ju visa det bästa av sig själv.

Om sex dagar är jag hemma i mitt speed-datingrum på Bagarliden (som blivit riktigt propert) och är mätt efter smörgåstårtan. Gah, om tiden bara kunde gå snabbare. Eller vill jag det? Det är tenta om sex dagar och jag har ÅGREN

PARTY!

Slutade just plugga och unnade mig en sen middag. Efter 19 känns nästan pinsamt att plugga en fredag så jag satsar på 2-3 avsnitt Beck innan sänggång. Kanske två så de inte tar slut lika snart, vad ska jag ha för hobby sen lixom? Wallander? Plugga är inte kul, och ännu hemskare är det när man kommer till den underbara insikten att man inte kan något alls och tentan är om sex dagar, PARTY!

Har sen efter skolan ätit ett helt jäkla paket Noblesse (pensionärsgodis jag vet, men jag unnade mig) men endå är det bara godis jag tänker på. Kan dessvärre bero på statusuppdateringen "Film och godis med älsklingen". Film-check, godis-nope & älskling- verkligen inte. Jag vill inget hellre än och skaffa mig en liten kissekatt så jag kan få en liten kompis/ sambo. Just nu handlar mitt liv bara om mig själv, visst jätteskönt då jag är egoisten nr 1 men endå kul och passa upp någon.

Puss och förtidigat godnatt. Tror jag redan är på 2002 på Beckfilmerna nu, MUMS!

Plugg en fredagseftermiddag

Är på rätt bra humör då jag pratade med Anna i närmare två timmar nyss, mycket trevligt. Jag spelar nu engelskt wordfued med Catrin, till slut fick jag ut mitt underbara z i det underbara ordet zebra (enda ordet med z jag kan på engelska). Dagens artist är oväntat nog ingen svensk smörsångare utan Robbie Williams och låtarna:

 

Tydligen har en klasskompis korridorsfest idag och givetvis är inte jag bjuden. Livet som mobbad är ju så underbart. Jag ogillar endå klassen skarpt och hade inte kunnat gå idag på grund av plugg men bli bjuden är ju alltid kul. Nu är det nästan så jag blir sugen på att ha inflyttsfest och inte bjuda någon. Ja vi får se :)

Idag lär de bli en del plugg tills kvällen! Hello nolife

 


Mina betyg

Helt plötsligt ser mina betyg mycket trevligare ut. Karriärsplaneringen näst längst ner har jag dock hoppat och och den understa är min nu enda släpande kurs ifrån förra året :)


JAG VILL SOVA

Jag måste vara den tröttaste jordlevande varelsen som finns, klockan ringde 05,57 och den biggest var såklart redan uppe. Vad gör jag? Ligger apatisk i fyra minuter innan jag ställer om klockan på 06.27........ Jag får nock, sängen knakar bara jag rör på mig. Pappa sa man kunde tighta åt skruvar, får bli ett mission efter jul då jag själv inte kan lyfta madrassen ens.

Nu MÅSTE jag gå till duschen. JAG ORKAR INTE, JAG VILL INTE JAG VILL SOVA

Sängfan

Tidsplanen krachad och min säng har börjat knaka !

BECK & JAG

Nu paj + beck & sedan blir det sova! Hade tänkt sova senast nio idag för att orka gå upp sex. Jag längtar så tills jag börjar jobba att jag inte kan tänka på annat än praktiken i trean

Minipaj

Trodde jag skulle få energi av tentalyckan men då icke. Förresten lärde jag mig ett nytt ord igår jag frågade hur "sjanger" (sjuksköterska sj-ljud + anger) stavades och fick genre till svar. Alla mina 20 år har jag läst genre som just genre, kände då att jag kanske inte var den vassaste kniven i besticklådan-

Fick ett sådant sinnessjukt sötsug, letade desperat efter något sockrigt. Det slutade i att jag bakade en paj, en liten paj. Givetvis blev den jättebra då den bara var till mig och jag bara slängde ihop nått





I morgon vankas det uppstigning klockan 06,00 och det följt av duschande, frulle och på det plugg som inkluderar läsa på inför redovisningen som börjar runt 9. Kalas

Postisar

Postisar <3 Tjötade lite med en rätt så snygg fast lite för gammal postis nu vid min postlåda, naaaw. Han blev riktigt upprörd för jag inte fått kortet av Hanna hon postade förra onsdagen.

Pissregn i norrland?

Tentan hämtad och som vanligt så hade jag presterat på helt andra frågor än väntat! På den stora 6poängsfrågan fick jag till exempel 5,25, något jag inte hade räknat med. Sen några full pott (trepoängare) men sen fick jag en nolla på en oväntad fråga och den med fel slutsatser fick jag endå poäng på- Bra jobb!

Pissregn ute och jag bor i norrland och det är den 15 dec?

Nu plugg

1 vecka kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon, klockan 08 ringde min klocka och jag var "lite" trött så jag återgick till komachillandet. Jag drömmer dagligen mardrömmar, man blir helt slut men de värsta är väl endå att man vaknar helt skräckslagen.

Får nog strukturera om dagsplanerna, baka orkar jag ju inte direkt. Men nu en dusch + frulle?


En tenta klar, en kvar

Tentan jag klarade var förresten en kurs ifrån förra året, så nu har jag bara kvar en kurs släpandes nämligen miljörätten!

14 december

Vad gör man på nyår egentligen? Karatefylla är ju min specialitet men nu är jag ju vuxen? Kaos.

Dagens två avsnitt Beck från 2001 levererade då inte, min älsklingsGunvald blir mobbad av den hemska nya medarbetaren.

Morgondagens planer:

  • Tidig uppstigning
  • Kankse baka
  • Plugga lite i underbara kursen
  • Bege mig till skolan och hämta najstentan
  • Lämna Annas tenta
  • Skriva ut gamla tentor
  • Gå hem och äta lunch
  • Tillbaka till skolan för att möta gruppen och lyssna på föreläsningar
  • Göra klart för våran redovisning på fredag
  • Ev tentaplugg
  • Hemgång
  • Beck * 2
  • Sova

Denna tråkiga dag är minsann en ovanligt "spännande" dag i mitt annars sjukt döda liv. Typ som nu, jag är rosenrasande på den biggest som klampar som en brunstig älg.-

Det är nu en vecka och en dag (8 dagar) till hemgång, så jävla underbar. Dessvärre känner jag jag ligger otroligt efter i tentapluggandet, men min hjärna är full. Dessvärre är det väl av taggbuskar och inte rosa fluff den här gången, men i alla fall.

Mamma är så gullig och har lovat mig smörgåstårta på ankomstdagen, mamma gör världens godaste sådan. Sen blir det både knäck och lussekissar, dessvärre lär jag behöva baka dem själv men det är ingen fara vi har ju termometer hemma.

På Ullared ska jag nog minsann köpa en digital köksvåg, det är rätt ofta endå jag saknar att kunna väga saker. Ska väl inte ha sådär kopiöst mycket då budgeten är snål, men alltid kul och handla lite småpill.

Jag har noll julstämning, spelades lite julmusik idag i skolan men jag får nog avsluta min kväll med lite stämningsförhöjande. Förresten så snodde Soffan & Mumsan wienerbröd idag i skolan, hihi


nooo

Rumpan sjunker tydligen ner 15 cm på en livstid, neeeeeeeej

`Bitterfitta

Ett annat tecken på att jag blivit bitter måste väl vara att antalet "stjärnvänner" på facebook dagligen minskar, jag orkar helt enkelt inte med allas uppdateringar. Avstjärnade mitt favvo-stalkerobjekt förra veckan till och med. Vart är världen påväg?`

VG PÅ TENTAN

Statistiktentan jag skrev den 10 december resulterade i 18,5 poäng och ett VG, JAG LEVERERAR!Till sist blev jag äntligen klar med skiten. ÄNTLIGEN. Känns verkligen inte kul och tenta om en kurs man egentligen inte tyckte var så speciellt svår.-

Jag är sjukt sugen på pilgrimsmusslor, ehm jag visste inte ens man kunde bli sugen på de men jodå efter en titt i Buffé.

Sen måste jag säga något negativt också, mitt fula civilekonom-hångel har tjej. Inte för jag hade velat ha honom men endå, nu finns inte ens den möjligheten. Köpte någon varma koppens fruktsoppa och en skvallerblaska som tröst-

God morgon!?

Idag tog jag onsdagssovandet till en ny nivå, inte varje dag man vaknar fem i tio. Visseligen spelade jag wordfued tills efter tolv. Jag är besatt av beck, det är nästan att det är en underdrift. Bästa som finns !

Blev så sent igår när vi satt kvar i skolan tills efter sju. Dagens låt á la Camy http://www.youtube.com/watch?v=d-j_Foia8oQ

Mumsis rekomenderade mig
Magnus Weideskog – 20 år . Känns tyvärr som en låt för mig

Kom på massa smart igår kväll men det är väck nu


Tortellinigratäng

Tortellinigratängen var okej, inte något wow eller något att direkt rekomendera. http://www.ica.se/Recept/tortellinigratang-714414/

Ninja

Inte pratat med min tant på en miljon år, har haft dåligt samvete i evigheter. Ringde henne idag och Ninja ska säljas :( Måste till henne i veckan och säga hejdå till min lilla bebis




























kaoz

Missfärgade på grund av dåligt omdöme två fullinnen, dom ligger nu i klorinvatten miljövänligt och toppen! Har vart på Ica och handlat för en kommande måltid av Tortellinigratäng http://www.ica.se/Recept/tortellinigratang-714414/
Det ser ut som ett galet katastrofalt bombnedslag hos mig, verkligen krig! Jag måste städa och plugg innan skolan är en omöjlighet. Håller samtidigt på att laga mat med.

Livet som utfattig & student


En vacker dag ska jag köpa en liknande sådan här fast röd. Jag tänkte för att jag ska hitta en som passar kanske jag måste gå till Change eller typ Twilfit. ...


Jag tycker den hade varit jättefin OM den hade varit en annan färg.... Jag hamnade på Lindex hemsida efter jag såg mail om rea. Med tanke på att jag denna månaden ligger mer back än vanligt känns det icke så party. Igår hade jag 30 kronor. Idag har jag mer, mamma lånade ut till mig men endå. Det är ju bara ett lån....

Om man kanske ska göra lite tomtegröt till frukost? Jag har inte något hemma, måste till ICA innan skolan,, gaaaah. I sådana hära kristider önskar man verkligen man hade en slav.

Ingen lägger mot mig på WF, är det för tidigt tro? I sådana hära kristider känner man att man har problem. Jag brukar ju alltid få pengar på min födelsedag/jul men i år så önskade jag mig pengar till resa så pengarna är nu "bokade". Jag har ett stort problem. I januari ska jag försöka vara snål! I januari/februari får vi sammanlagt 2080+11000+ca 8800 kronor. Det blir rika månader, desto knaprare blir det i juni/juli så jag kommer behöva lägga undan mycket av dem. Min hyra är ju på hela 3800 så jag bör väl lägga undan i alla fall 5700 (1,5*5 hyran) till just hyra senare. Som tur är är det hyresfritt juli månad! Gah dessa pengakriser.

Har massa smör hemma som inte kommer hinna ta slut tills jullovet, får väl baka något i morgon. Vi lär behöva bo ihop vi i gruppen så det är bäst att vara omtyckt ;)

Tröttis

God morgon kära du, här ligger jag apatisk. Jag drog just på mig ziperallen (luva på över en het tofs mitt på huvudet) och nyvaken begav jag mig till tvättstugan och slängde in lite 60-graders tvätt- Kände ooh yes kusten är klar, men sen kom han min trevliga och mest nyinflyttade granne. Jag kände bara japp, du drömmer inte jag är faktiskt såhär snygg. Gaaah. Jag är vrålhungrig också, kanske skulle äta. Det regnar ute och är förödiskt halt, ryktet gick igår att bussar ställdes in på grund av halkan.

Avråder alla stackars fån som tänkt lyssna på Michael bublé's julskiva, segaste någonsin. Bläk. Jag trodde han var en top noch -artist, men ack så fel jag hade. Han har gjort en bra låt och that's it : Michael Bublé – Home

Jag tror min åldersnoja stigit mig över huvudet, facebook är tråkigt, på grund av åldern? Jag är i alla fall less och måste nog ändra startsida. Men jag vet inte hur man gör, hehe. Ibland ångrar man man köpte en mac så man hela tiden måste framstå som en idiot.

Skulle upp tidigt för att plugga + ICA + tvätta. Ica skjuts nu upp på obestämd tid, ta sig ner till Ålidhem i detta dödsvädret, mja jag är halvsugen. Helst hade jag velat ligga här och ha Beck-marathon hela livet, men icke ska möta gruppen klockan 13.

Dagens låt

Dagens låt á la Mumsan http://www.youtube.com/watch?v=kAg1DnDasCU

Läste igenom lite värdelösa häften och hade lite ågren över den kommande tentan, men insåg nu att Beck väntar på mig så måste skynda mig att se Gossip! Jag har tvätt-tid i morgon 8-12, orkade ju inte tvätta i söndags.

Dagen i bilder

Fick ett jättefint kort av Limpan idag på posten, men bäst var inte kortet utan det här



Fick ett annat underbart brev på posten idag, det har wow-potential! Naaaat



+ skoinvigning idag i det kalla vinterlandet. Fula men ack så gosiga, norrlands-anpassade!









Min "vackra" utsikt! Skrev just min horribla sammanfattning för en tredje inlämning (2a efter kommentarer) och jag fattar inte. Ska kolla lite på nått annat i pluggväg men sen ska jag till slut lägga mig och kolla på Gossip Girl och Beck ;)

Lunch

Hemma en sväng på lunch och passar på att diska lite. Glasen tog slut redan i lördags så jag har levt på muggar det senaste. Det är svinkallt +det snöar... Näshåren frös på vägen till skolan i morse, thihi-

Idag vankas det tentaplugg i skolan :'( Men sedan ska jag till Ica Ålidhem och hämta ut mina hudvårdsprodukter jag beställt :)!


Ed being very naughty <3

Har på nytt hittat min drömhäst http://www.youtube.com/watch?v=aUaP0t5IUnM .

I morse skulle jag vara duktig och satte käckt nog klockan på 07,20, vid den tidpunkten var jag apatisk och satte om klockan på 8. Oklart om jag var mindre apatisk då, men jag lyckades i alla fall mösa mig till duschen. Nu ligger jag sminkad i sängen!



11 DAGAR TILL HEMFÄRD

Gaaaah Beck gick ju just på Tv, jag tittade ju på datorn. Har sett två avsnitt efter stan. Jag är nu på filmer ifrån 1998 och Gunvald börjar bli snygg! Jag är så inne i Beck att jag inte ens slängde mig in på kanal5play när Gossip Girl släpptes. Jag har försett mig på Grey's kom till säsong sex och tittade första avsnittet och lessnade sen. Tja det märks ju att jag inte har något liv i alla fall :)

Jag är nu sovredo, hoppas den biggest ger mig lite lugn och ro. Jag har så ont i min nacke att jag tror jag smäller av, jag sträckte den innan tentan i lördags. Sådär att det bränner till som om man blivit träffad av en blixt. Mår lite bättre nu, måste vart tomtegröten. Sparar vitlöksbaugetten tills i morgon, då ska det mumsas. Om 11 dagar är det hemfärd, finner verkligen inga ord för hur jävla skönt det känns- Ett planlöst jullov lockar sinnes.

Raised Fist – Wounds

HEMMA IGEN

Dejten med Mumsan och Erik var helnice, han bjöd på mat! De var en bautaportion även för mig som de monsterbakfulla vrak jag är. Men till slut gick det ner. Erik köpte också ett par svinsnygga skor av ett "biträde" som såg bra ut på ett konstigt sätt, kanske var det dialekten vad vet jag? Mötte också idag samma snygga kille som jag mötte för en vecka sedan som bor en våning under mig. Också idag var det han som hejade först! Jag tycker det är tvunget att hälsa på sina grannar men det verkar ingen göra här så ja...

Jag mår fortfarande så sjukt dåligt, snacka om prestation att ens ta mig ur sängen . Har spränghuvudvärk, brukar inte ens ha huvudvärk...

Nu vankas det trevligt sällskap av Martin Beck och Gunvald !

Dagsplanen kirrad

Efter stan ska jag hem och äta en vitlöksbaugette och ha beck-marathon!

jag är rik

Känslan när man den 11 december har 70 kronor på kontot. Staclars sparkontona är också tomma då jag fått låna ifrån dem denna knapra månad. Hur ska jag överleva? Idag har jag ätit två dubbelmackor, ett ägg och en portion broccoli och ädelostpaj. Är jag mätt för de? Jag är vrålhungrig. Vill ha nått fett och salt. Livet är tungt för en sådan åldring som mig.

Att åka till stan om 30 känns som ett självmord-

Wild & Crazy

Camilla undrade om jag på grund av nya skorna ramlade. Jag sa nej. Soffan smsar nu och sa att mina kroppssmärtor kan bero på att jag "ramlade rätt mycket". Herre gud. Jag tror jag avlider. På hemvägen skullevi och äta på Ålidhem. Mumsan och Soffan hade Mumsans cykel och jag hade Soffans, jag vet jag i alla fall cyklade lite. Hur fan tänte jag? Men tror i alla fall inte jag vurpade med cykeln. Det där med att ramla rätt mycket, inte så jag låg på marken men jag ramlade in i staketet när vi var ute i rökrutan höhö. Skyller på längden (1.83).

Nu kanske jag ska gå upp, ska ta bussen till stan om 1,20 med Mums. Vi ska fika med Erik :)

Bakfull som ett sär

Vaknade halv 9, rekord efter utgång. Sent asså. Igår var vi på Origo, minns väl inte mer än att jag hade ont i fötterna så jag fick köpa en sexa rosa pantern (som hon såklart ine visste vad det var och en sexa fishershot.

Det första jag ser är överkastet som ligger på golvet. Och från dörren ligger jacka, väska och halsduk på rad. Skorna hittade jag vid stolen mitt i lägenheten och alla kläder ligger i en hög på toaletten.Jag var sjukt trött igår så jag minns jag sa till Erik i telefon att jag inte orkade sminka av mig.

Sträckte nacken igår och har jätteont idag, brabra. Jag har för mig det var lite folk på Origo!

Beck nu pusss

Singstar

Plockade just fram mitt rosa singstar och singstar på mumsans begärna. Nu får vi se hur kaxig den biggest är mot mig och Andreas Johnsson

Vitlöksbegär

Mina vitlöksbegär är inte friska. Det är som allvarligt sötsug. Jag sparade inte in på vitlöken så det blir nog till att borsta tänderna två gånger innan jag ska ut. Halvcoolt att osa vitlök.

Pixx



Fick blomsterbud på min födelsedag, fick en jättefin julgrupp(?) i en zink"kruka" av min morfar och Ragnhild, dom är bäst!



Coolt från Ratsit i onsdags



Glad och snöig Emma





STACKARS VÄRLDENS BÄSTA UTESTÄLLE (HADDOCKS)

Snabb tentabrud

Om dryga 30 är tentatiden slut, jag som hunnit kolla ett gammalt avsnitt beck och allt. Omöjligt någon sitter tiden ut?

Har ett vitlöksdilemma. Tänkte frossa vitlök, jag är jävligt sugen. Men jag ska ut idag och allt försvinner inte när man borstar tänderna. Vad gör man? Hmm återstår att se.. Står nu med disken från igår och nya skorna är både insmörjade och impregnerade. Tänkte spraya dem med impregneringsspray en gång till innan utgång.

Just nu känner jag mig mest för trött för utgång. Men de kan man ju inte vara, min första utgång som vuxen ju. Det lär bli slirigt endå, man hoppas ju på det bästa!

Tenta done

Tenta done! Hur gick de? Jag vet inte, förhopppningsvis gick den vägen. Vet redan nu att jag kom fram till fel slutsatser på en b & en c fråga, dom skulle bytt plats. Fast det visste jag när jag lämnade in också¨men jag fick det till det i uträkningen så jag struntade i det.. Tror aldrig jag suttit såhär länge, satt väl från 9-12,15 och jag tänkte hela tiden. Så sjukt massa 1miljons räkne saker, gah. Men rätt kul, en del.

Dom sa innan ah idag är lördag så det kommer nog inga lärare. Så mitt inne i största räkningen hör jag ett hur går de? Min tanke är : håll käften jag skriver tenta, sen hör jag ett avlägset Emma- Så är det söta läraren som kollade hur det gick och om jag såg formlerna osv. Bra där Kadri! Hade ett tal som var negativt sedan minus något annat och min hjärna började redan sjunga minus minus blir plus ( Markus Krunegård – New York ).

Det är inte varje dag man går upp klockan 05,57 på en LÖRDAG! Jag är så stolt över mig själv, jag är taggad. Dessvärre har de sedan 6 ös-snöat och det är +gradigt ute. Inte direkt optimalt....  Borde kanske impregnera mina nya skor om de ska användas idag så jag slipper vita saltfläckar.


Nu beck! Pusss

TENTA 09

Klockan är strax efter sju, en lördagsmorgon. Jag vaknade av klockan 05,57 och pluggade i cirka 50 minuter, nu vågar jag inte plugga mer. Tenta klockan 9... Jag är så jävla otaggad men jag MÅSTE klara den. Hade jag vart mer säker på att formlerna kommer vara med så hade jag klarat det sist, nu har jag förträngt en massa & pluggat obetydligt.

Men men det får gå som det går sedan ska vi i alla fall ut. Det ska bli slirigt och vi får se hur det blir med mig i högre skor. Spännande med kommande vurpor.

En till grej om varför jag inte vill jobba innom restaurang: Hade inte pallat pressen, jag lagar bara god mat när den är till mig. Ska jag bjuda blir jag stressad och maten blir inge bra! Igår lyckades jag inte ens med smulpaj, kanske på grund av sockret men endå.

NU DUSCH

Städastädastäda

Ligger helt död i sängen. Skorna var fortfarande jätte-för-tighta med knästrumpor i. Segt. Men i morgon tänkte jag inviga dem, ramlar jag inte påväg till Origo kommer jag ramla på väg hem. Det kan jag garantera, snorhalt ute. Borde kanske återgå till städandet. Catrin och Sebastian tar bussen hit klockan fem!

fREDAG

Fredag idag, känns helknäppt. Men nu ska jag nog börja städa i ordning inför besöket! pUSSSSIS

Skorna hämtade

Stan är nu kirrat och klarrt. Skorna är nu bara tighta inte så jag dör. Galant. Men tänkte endå spendera dagen idag gåendes i dem. Hittade inte julmustestract till sodastream på stan så det blev bara strumpbyxor, snabbt dit och hem. I busskuren i väntan på bussen kommer det in en ful fet beaverboy med sin fula feta wt-tjej, det enda som gjorde mig glad i deras närvaro måste vart att jag kände mig riktigt fit. Men i alla fall dom tänder båda två varsin cigg, jag stönar högt och säger idioter och går sedan ut och ställer mig, de kollar på mig. Det måste funkat, de drog sedan. Röker gör man bara inte i busskurer när det är andra människor där, obildade äckel.

På bussen satt det en såååååå himla söt kille med grön jacka (<3) och långt hår(?) han satt där och diggade till musiken för sig själv. Det är typ snökaos ute nu, inte kul för fem öre. Men sen kommer Catrin och Sebastian, det blir kul. Nu vitlökslunch, sen plugg och sen städ och matlagning igen!

Restaurang, inget för mig

Tack för tipset du om http://www.umu.se/utbildning/program-kurser/program/?code=SGGAK men hela min familj jobbar innom restaurang (mamma sluta just) och jag började plugga vidare just för att slippa det. Det är värdelösa arbetstider & katastrofala löner, har sommarjobbat innom restaurang tre somrar. Jag blev både less och tjock. Hade jag vart sugen på det hade jag nog gått på Ester Mosessons Gymnasium som resten av släkten. Jag nöjer mig med hobby-matlagning. Det enda lockande med det hade varit att jag garanterat hade haft jobb vid det här laget, pappa har ju en massa kontakter. Min lillasyster fick extrajobb på Avenyn i Göteborg redan förra året då hon gick i 1:an. Hon jobbar nu julbord för fulla muggar och drar in deg, andra går ju back.



Gaah

Mitt favorit-stalker-objekt är nu inte längre med på mina stjärnvänner på facebook, vill inte se helvetet. Löst två tentatal i alla fall. Lessnade som vanligt. Tentan kommer gå sämre än sist men ett G känns dessvärre svajjigt. Men jag vill till stan nu. SÅ nu vankas det smink.

Till frukost åt jag tomtegröt, det var heaven.

Plugga vidare?

Väldigt ofta, nästan dagligen undrar jag varför jag pluggar? Plugga är verkligen inte kul, visst hade säkert varit så himla kul om allt flöt på och man kom in på sin drömutbildning. Jag är ju bara kvar på MHS / i Umeå på grund av mina få men underbara klassisar. Hade ju bara Miljö- och hälsoskydd som plan, jag hade ingen plan B. Går allt enlligt planerna så hoppas jag på examen i maj/juni 2013 som planerat och efter det förhoppningsvis jobba på kanske posten ett halvår. Efter det alltså efter halva höstterminen flytta till Skara och läsa en 15 poängskurs där & på första halvan av våren läsa en till 15 poängskurs och efter det börja söka jobb på riktigt.


when my fist hits your face and your face hits the floor

Äntligen hittade jag den, låten jag hade på hjärnan herromdagen Sick Puppies – You're Going Down

Hej mitt vinterland

Tror det snöat i natt





Ledig dag

Den biggest var vild igåt., men klockan 22,45 begav hon sig äntligen utåt- Men endå så var hon uppe och klampa klockan sex. Jag blir så jävla less. Vad gör man`? Min engelska studie handlade om irritation från vägbuller men på nummer två var det irritation från bullrande grannar. Kan säga att min största irritation då¨ lätt beror av just en specifik granne.

Tror jag får lägga snokandet på hyllan ett tag, jag blir bara rosenrasande av allt jag lyckas hitta. Eller så får jag hitta nya objekt? Skickade en vänförfrågan direkt efter den sliriga sittningen, men personen i fråga har inte accepterat än. Visseligen hade han inte gjort något sedan i september på facebook, men endå. Aktivera dig människa. Jag avbröt vänförfrågan, känns desperat att ha den hängande där.

Nu vankas det uppstigning följt av statistikplugg. Upplägget känns rätt så oklart, men det löser sig väl. Förresten kan jag i min andedräkt ana ett litet brus av vitlök, så najs. Jag tänkte eventuellt frossa lite till lunch med beroende på om det blir lunch innan eller efter stan.

Husliga tjejen

Purjo- och potatissoppa done! Tomtegröt med kanelstänger är på gång. Jag är så huslig. Mina vitlöksbaugetter är nu i ugnen, snart snart snart ska jag frossa dem med soppan. Jag har massamassamassa vitlök i soppan, vitlöksbaugetter och ska ha vitlökssmör på mackan, jag kommer dofta heaven.- Jag äter ju inte smör på mackan, men jag insåg herromdagen att äkta smör med salt & massa vitlök var heaven.

Grundtrött

Upptäckte just en rätt så cool grej. Slevar och "skedar" och stekspadar i plas smälter inte på plattan. La just en skärbräda därpå och det rann smältplast och sedan några minuter senare när plattan fortfarande var på så la jag en sådan "sked" där och den fick inte ett märke. COOOLT-.

Jag är verkligen grundtrött, jag däckar snart.

Armand

Armand Mirpour – Lucky Lady Hotshot

Den biggest

Den biggest klampar som ett cp, jag tror fan hon är utvecklingsstörd. Jag känner på mig att ett hatbrev är påväg.

Beck

Tänkte : hmm vad ska jag se för film idag. Är jättesugen på beck. Men jag är så jävla rädd så tveksamt om jag vågar se det själv. Vi prövar. Hej chicken!

Vitlöksbaugetts-fetisch

Jag har blivit besatt av vitlöksbaugetter, jag har i alla fall tryckt i mig två sexpack på två veckor. Bra jobb! Ska frossa idag igen med en vitlöksosande potatis och purjosoppa. Tur de bara är Fredrik jag delar säng med. Har tenta på lördag och har icke pluggat något alls nästan. Ska spendera morgondagens morgon med plugg, sedan hämta mina förhoppningsvis uttöjda skor hos skomakaren och efter det bjuda Catrin och Sebastian på en romantisk middag med mig, hiho.

Lördagen ser ut som:

  1. Gå upp i ottan
  2. Plugga
  3. Duscha
  4. Klä upp mig
  5. Tenta
  6. Förfest
  7. Utgång

Hoppas såklart kvällen levererar, visseligen inget jag tvekar på med mina söta cheyor. Får se hur man festar som 20åring med sin egenköpta alkohol, ska bli spännande

14 dagar till hemgång <3

Kanske ska börja städa och röja undan "kalas"resterna. Har ju en del disk, kort sagt...


Nu snöar det ingen

Fikaerbjudandet återstår. Nu snöar det ingen, gaaah. Jag som snart ska gå ut. Men idag 8e är det inte lika hemskt, min födelsedag är ju endå passerad.

MASSA TÅRTA KVAR, VÄLKOMMNA PÅ FIKA!

Borde man inte vara glad dagen efter sin födelsedag? Det är om två veckor hemgång, endå känner jag som att jag vill gå och gräva ner mig. Tenta på lördag också :'( Jag är så sjukt omotiverad. Men på lördag kväll ska jag ut med mina favvos och det ska bli jävligt slirigt och kul. Igår pratade jag i telefon med min älskling, Oskis. Han öppnade med frasen: Grattis din gammeltacka!

Jag behöver lite tur i mitt liv, hur får man det? Lotter funkade ju inte. Känner mig sjukt skeptisk nu också så jag inte ens vill spela bingolotto.. Jag ska äta tårta nu, då blir man glad för i alla fall en stund.

MASSA TÅRTA KVAR, VÄLKOMMNA PÅ FIKA!

Hej mitt vinterland

Utsikten från mitt fönster, rena vinterlandet.



Efter jag provsmakat min frukost kände jag mig sjukt illamående och allmänt ledsen så jag stannade hemma från skolan och sov tills nu. Ska till skolan sen runt kanske halv ett och skriva på en diskussion i vårat grupparbete.

Det är kaos här. Så mycket grejer överallt. Blir att gå och slänga 2 soppåsar & 2 påsar med återvinningsskit. Ska väl klä på mig och gå upp igen, den här gången är jag ju i alla fall sminkad!


Uppstigning på G

Givetvis var det nitlotter, jag hatar numera triss. Jag vinner ALDRIG. På mina 8 senaste lotter innom en kort period vann jag 50 spänn på en ...

Jättemånga som grattade mig igår på min födelsedag, nu behöver jag inte fylla år igen känner jag.

Måste gå upp nu :(

Sammanfattningsvis 20 år

Sammanfattningsvis har min födelsedag varit bra och jag har underbara vänner! Men endå kändes det inte som på riktigt och jag känner mig inte personlighetsförändrad riktigt än. Fylla år känns dessvärre inte längre som en big deal, hade velat vara hemma och bara unna mig saker hela dagen. Men icke man måste ju gå i skolan också... En liten sorglig detalj bara men som Catrin sa jag får väl tänka på mina presenter och mina kompisar. Jag tänkte lägga upp bilder på dem i morrn :) Har två triss jag kan skrapa nu när jag känner mig lite ledsen!

Puss

20 ÅR





Min fina tårta, design Mumsan med en touch av Soffan.








duracellkanin

Jag städar som en duracellkanin, måste vara åldern!

Festar till det lite med årets första dopp ifrån den 5 juni


i livskrisens hetta

Trissen var tyvärr icke vinstgivande, fick två 25 kronors i en tv, jag tänkte såklart att gaah jag ska vara med i tv. Men icke. Linn sa att jag nu måste sluta med mina fjortisskrik och ta ut piercingen. Men som jag sa piercingen, jag vet inte. Den ska ut om senast ett år, men då har jag endå ett år på mig. Vi får se. Skriken ska jag jobba på, som en vuxen människa kan man ju inte bete sig hur som helst.

Idag var nog första gången i hela mitt liv som jag var pigg när klockan ringde 05,57, endå somnade jag mycket senare än jag brukar. Förra året vaknade jag 05,47 av mig själv för jag var så speedad. Men idag känns det.. jag vet inte, mer som vanligt förrutom att jag idag ska besöka en affär jag aldrig fått besöka innan.

Jag har i livskrisens hetta raderat kanske 70% av fjorskorten på min dator, dags att börja avtagga sig på facebook? Nu ska jag röja upp lite skit (skolpapper) som ligger lite var stans.


första dagen som vuxen

God morgon god morgon! Börjar första dagen som vuxen med att öppna mina fina kort jag fick på posten igår. Hur känns det nu då? Jo de känns helt okej, lite konstigt bara. Känns såklart tråkigt att inte vara hemma idag men såg just jag hade fått  1200 kronor på kontot till min kommande resa, jag hade behövt den till annat men icke, pengarna är nu inne på sparkontot. Och i Camillas kuvert låg en triss, frågan är när man ska skrapa den för att maximera turen? Jag kan nog inte hålla mig, idag är det ju min dag och jag ska ha tur! Tror jag ska gå upp och göra en ansiktsmask, man måste ju ta hand om sig själv såhär års.. Igår pratade jag med Hanna i telefon till efter elva och sedan hade jag lika svårt att sova som en nioåring som ska fylla tvåsiffrigt, råkade snegla på klockan som slog 00.00. Kände att det var dumt då jag blev ännu mer speedad och sen fyra minuter senare så börjar min mobil ringa med högsta volym. Jag som trodde jag satt den på ljudlös, men icke. Limpan var första som grattade mig, tack igen älskling.





nyvaken och 20 år, gaaah

Flashback levererar alltid

Flashback levererar alltid :
https://www.flashback.org/t1729600

400-kilos jämfota-hopp

Den biggest deluxe-klampar igen, vad fan ska man ta sig till? Letade fram min golvmopp och slog den vid två tillfällen så hårt jag kunde i hennes golv/mitt tak. Jag förstår inte hur man kan hata sin granne så mycket som jag hatar henne. Detta är helt brutalt. Jävla idiot. Alltid hört henne men hon har bara gått hårt innan  nu det sista. Nu snackar vi 400-kilos jämfota-hopp igen, gaaah. Made my day. Not.

Nä nu är jag svinirriterad och bör sova. Klockan ringer i morgon klockan sex och då är det bara att röja undan, ev. plugga, duscha och sedan skoltajm + den lilla detaljen att jag fyller 20.


Ågren ????????

Pratat i telefon sedan tjugo över fem, blev en timmas ångestframkallande prat med min lillasyster? Jag ringde för jag fick åldersågren och hon gjorde det ännu värre. Hon tyckte jag senast i morgon ska hitta en pojkvän och börja planera för ett kommande barn om sisådär fem år. Tack för peppen Jules! Martin var i alla fall aningen mer peppande och sa att jag pga min psykiska ohälsa fick skita i att plugga.

På tal om inget jag vill spela bingolotto på söndag. Kanske ska köpa mig en lott på fredag? Jag måste till stan på fredag igen och hämta ut mina då förhoppningsvis lagom uttöjda skor. Jag kommer behöva gå upp i ottan hela veckan för att hinna allt och dessvärre lär det vankas plugg till och med lördag morgon innan tentan.

Både min mamma och min lillasyster säger min piercing gjort sitt och att det är omoget när man är tjugo. Jag älskar min piercing, det är ett för stort steg att ta såhär bara så. Jag vet inte vad jag ska göra helt ärligt.

Såhär taggad är jag nu, nu vankas det vitlöksbaugetter med te , go match!


Kill me

Alla mina stan-ärenden är kirrade och klara och tårtan är påbörjad. Efter detta åt jag och skulle plugga lite kemi. Lättare sagt än gjort jag fattar ingenting alls och känner mig stendum och är däckinödigt trött på det.  JAG ORKAR INTE. OCH IDAG SKA VARA EN DAG FYLLD AV VÄNTAN, MEN JAG HAR ÅGREN FÖR ATT BLI GAMMAL. KÄRE NÅN

Skola om 60

Vakna med halsont såhär dagen innan stora dagen är med min otur inget ovanligt, happy.

Scotts – Jag ringer på fredag , lite "skön" vakna-till-liv-musik

Nu måste jag sminka mig

1 dag kvar

Jag kunde inte sova igår så jag fick sänka straffet och sätta klockan på sju. Jag trodde man blev för gammal för mardrömmar, men icke vaknade halv sex idag av det. Idag ska till stan på lite ärenden, woho. Jag får inte glömma köpa laktosmjölk bara. Nu måste jag gå upp :(

2 dagar kvar

Inte i morgon men nästa dag är jag tjugo år gammal, känns helt galet. Som jag har väntat, nu är jag mest nervös och har ågren.

osäker

Hårfärgsmässigt är jag faktiskt aningen osäker i dagsläget




(Bild från en av de få dagar i mitt liv jag ångrar, incidenten)







Puss och godnatt

Ego

Försökte hitta lite kort från den gamla goda tiden, men det gick inte så bra så jag bjuder på lite kort
















statistiktentan

Bilder ifrån förra statistiktentan, jag var precis så laddad som jag ser ut.







Vad sägs om mitt galet oläckra ärr som syns jättetydligt på bilden?

jag-var-18-och-gick-ut-på-krogen-låt

En typisk jag-var-18-och-gick-ut-på-krogen-låt Stromae – Alors On Danse - Radio Edit Har i flera månader undrat vad denna låten hette och så till slut hittade jag den.

Grattis till körkortet

Hej dagens mest optimistiska här.... Pluggat? Nej? Städat? Ja men faktiskt, troligtvis bara för Hanna gjorde mig sällis. Idag är förresten en stor dag, Hanna fick körkort. GRATTIS HANNISEN!!!!!!!!! Ska ställa i ordning dammsugare och all annan skit och sedan röja lite och till sist sen ska jag kolla Gossip-

På lördag har jag en viktig tenta, klarar jag inte den får jag inte läsa sista kursen vi har till våren. Ganska go press och endå kan jag inte motivera mig för fem öre. Jag har alldeles för mycket nu.

Gah

Jag har sen sist räknat ett tal som blev fel, jag är så brutalt omotiverad. Jag ser inget ljus i tunneln. Dessutom hade jag brillor på mig förut när jag satt och skrev om sammanfattningshelvetet men nu är de puts väck. Skulle ju behövt dem nu... Tror jag äter lite i hopp om att motivationen ska komma tillbaka. Hur kunde jag vara så taggad förut? Har ett paket på ICA men orkar ju knappast gå dit en gång till idag.

Gött mos

Halt och vidrigt, var fan har jag hamnat? Från och med idag älskar jag vintrarna hemma, slask är underbart. När vi inte haft snö än kunde det väl för fan väntat 3 dagar och kommit efter min födelsedag? Snön försvinner aldrig härifrån, därför jag är så fruktansvärt hatisk. Jag vill hem och det är nu. Har bakat lite och tänkte strax plugga statistik sen måste jag plugga statistik :'(

Det är inte ofta jag vill kalla mig själv duktig, men direkt efter skolan var jag nästan motiverad och skrev om det läraren hade gnällt på i min sammanfattning. Gött mos

Ingen bra dag

Givetvis har det snöat idag, självfallet bara för jag ville ha snöfritt tills efter min födelsedag. Känner mig som världens bittraste människa, men det är jag också....

Drömde förresten jag var gravid och det var för sent för abort så jag skulle betala 10 000 och åka till Polen och göra abort. Ibland blir man så lycklig när man vaknar och inser att det inte var på riktigt.

Unnar mig lite bloggläsning såhär i ottan http://www.gekas.se/blogg + julmusik, jag tänkte duscha men jag är så osugen. Man blir så blöt och kall när man duschat klart. Jag villl ha en frotémorgonrock, men jag har redan tre andra morgonrockar och känner att bor man på 25 kvm kan man inte ha fler....

Diskat lite nu såhär på morgonkvisten, har en del städ kvar innan jag kan bjuda hit folk på onsdag! Städa är ju kanske inte min favoritsysselsättning. Gah, jag är på världens sämsta humör

I övermorgon, wow wow wow

Jag sover för mycket så jag straffar helt enkelt mig själv att gå upp i ottan. Fy fan. Måndagar är verkligen det värsta som finns i hela världen, speciellt när man känner att man inte pluggat som man borde. Fy på mig. Nä men lite julsånger på det?

Imorrn ska jag till stan och kirra nya p-piller, be skomakaren töja ut mina nya skor och slutligen lämna tillbaka mina nya trasiga leggins. Och i övermorgon, på årets bästa dag fyller jag 20 och ska för första gången till systemet, jag blir helt överspeedad av tanken.

.

Mamma ringer mig i panik, hon har fått 315 poäng på wordfued och vet inte hur man "printar" bilden...... Skippade singstar och tänkte snart se på film. Bädda sängen i klackskor var faktiskt en match!

hello no life

Baaakat tårtbottnar. Men asså seriöst. Jag orkar inte plugga. Jag orkar ingenting? Ingenting är kul. Jag tror jag ska sjunga singstar med mig själv, hello no life

omotiverad tjej

Jag är så kopiöst omotiverad. Pluggat nada idag, vad har jag gjort då kan man ju undra? Jag har tvättat och vart på ica, men sen tog det slut.... Funderar på att baka lite tills på onsdag kanske, mycket oklart vad men det löser sig alltid.

18 dagar till hemfärd

Var just och tryckte in tvätten i tvättstugan. Jag har flyt nu, längesedan någon tog min tvätttid! Synen jag möts av i tvättstugan är en tjej i en blå onepiece och där kom jag i min rosa, dock med jacka över!

Idag måste jag plugga. Men guess vad jag är astrött. Gaaaahhhhhh

18 dagar till hemfärd, det innebär alltså att det är 18 dagar till tenta. Kanske skulle börja plugga? gaaaaaah Statistiktenta om 6 dagar med..

Längtan efter en sambo

Igår sov jag innan 9 på kvällen, vaknade 4 och var vaken tills halv 6 och sedan sov jag till halv 11. Endå är jag trött.. Men jag mår i alla fall bra idag!

Camilla befinner sig just nu på Ullared och jag är avundsjuk, men vi ska dit någon gång i december. Jag lejdade henne att kolla vad kattlåda med tak och ingång kostade och "hela" 139 kostade kalaset. Får också försöka få tag i en mjuk transportväska också så min kommande kissemiss kan åka med mig hem till Skärhamn. http://www.malmoaviation.se/o.o.i.s/7026

Givetvis kommer jag köpa allt jag hittar i kattväg i rosa, trots att jag vill ha en liten kille, hehe.

Jag tror jag kapitulerar nu

Detta känns halvbra och erkänna. Men klockan är nu tjugo över åtta på kvällen och jag inte gått ur sängen än. Jag är så brutalt bakfull att jag inte vet vad. Har sett på 8 avsnitt oskyldigt dömd, ett avsnitt Grey's och sen tror jag jag har tittat på något mer. Sov tre timmar på dagen också. Idag känner jag mig verkligen så himla ynklig, måste ju säga att en utgång på lördag kunde lockat mer. Men men på onsdag får jag för första gången i mitt liv både gå in på systemet och handla där!

Jag tror jag kapitulerar nu
! Pusss & godnatt

4 resorb senare

4 resorb senare, hur kan man vara så brutalt bakfull när man inte var full igår? Tog 2 resorb igår när jag kom hem och två när jag vaknade någon gång tidigt i morse. ''


Gårdagen:
Förfest hos Ida och djuren på Liljansberget, såklart jättetrevligt med alla söta tjejer. Efter det tog vi tidigt bussen in till stan och begav oss till Allstar. Alla gick in fort och lätt men jag blev kvar med vakten. Han var trevlig men sa snällt något om att jag inte var 20 fyllda men jag fick ju kontra med att jag stod på listan. Dessvärre var listan för kvällen inte klar så jag fick berätta att jag mailat med någon från Allstar och visar helt enkelt mailet och vips så är jag inne. Väl där blev det dyrt då jag för en gångs skull handlade i baren. Allstar verkade vara ett toppenställe men folket igår var faktiskt inte alls så party.

Musiken var sådär men det var rätt kul på dansgolvet tills slutet då det var vilt med armbågar och så. Emma dampade på en tjej vars pojkvän hade armbågat Soffan på kinden. Efter Allstar drog vi till Max och åt en underbart helt gudomlig måltid, jag är grymt sugen såhär på baksmällan med. Tog bussen hem och satt brevid någon kletig 30+are. Han satt och kikade på vad jag gjorde på facebook, jag blev irriterad och slutade helt enkelt. Då tog han upp sin mobil och sa att han tyckte föraren skulle köra lugnare så han kunde facebooka. När jag skulle av och gick fram till dörren satt de en kille på huk mot dörren och när dörrarna öppnades fick jag vara lite hjältinna och säga aaaaaaaaakta och dra honom i armen in mot bussen. Söt kille (kanske jämngammal) tackade. V'äl hemma var jag fortfarande hungrig och tänkte sätta på ugnen och göra vitlöksbaugetter. Insåg i sista sekund att det är halvsmart, man kan ju glömma ugnen på och så vidare. Ja och nu ligger jag är, bakfull och jävlig.

rubriker suger

Hitta 2 charmiga bilder, kan tyvärr inte erkänna vart jag hittade dem...






karatefylla

Mötet gick la helt okej. Nu sitter jag med halvfönat hår och tittar ut över högen underkläder som ligger utslängda på golvet. Underbart. Jag är vrålhungrig men ska försöka hålla mig så länge som möjligt innan jag äter. Man vill ju inte få karatefylla sen, eller ;)?

.

Det blir tyvärr inga klackskor idag, dom gör way för ont. Hittade min gamla monki-klänning. Tänkte ha på mig den med ett litet bälte i midjan + kavaj på det. Kanske mina snygg-glasögon med? Det blir i allla fall röda läppar. Gruppmöte om 50 kanske skall byta om`?








Jag har tråkigt

Lagade just mat i klackskor , stumpbyxor och förkläde. halvsnygg bild med uppknäppta skor dock





Nu närmar det sig



Gangsta

Min fisksoppa blev i alla fall ljuvlig

tighta skor

Jag är nog den enda som ler åt postbilarna som kör som vildar utanför posten.

Köpte silverkulor till min kommande tårta 29 kronor....... Dom som såg ut som pärlörhängen var slut...

Lagar nu fisksoppa i mina sjukt slimmade skor

Beslutsångest

Jag var just och hämtade ut mina sjukt snygga nya skor. Jag tog på mig dem, kämpade lite med dragkedjan. Men de gick på men de tryckte så sinnessjukt mycket runt om foten. Asså det var en otrolig smärta även när jag låg ner i sängen med dem. Horribelt. Det störande är dock att jag vet hur mycket skinnskor töjer sig. Men smärtan var brutal, de var perfekta på längden så de var inte för små de var bara otroligt tryck runt om foten. För trånga för mina breda fötter helt enkelt. Nu har jag en beslutsångest som heter duga. Jävligt snygga, såg inte så höga ut men omg vad lång jag blev. http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3207-101&color=3220&isoCode=SE

Efter lite om och men lutar det åt att jag sparar dem!!!

Stalkerbrudens bästa vän

Det är kris! Stalkerbrudens bästa vän, ratsit.se Har ändrat sin hemsida. Den är inte alls så snokvänlig längre. Jag är förkrossad. Nu måste man ta det till en helt annan nivå, använda sig av typ eniro. Precis som på den gamla goda tiden. Gah jag är irriterad. Men jag hittade i alla fall objektet. SÅKLART var hennes facebook fucked up, alltså helt ovänlig. Kunde inte ens förstora profilbilden. Men alla mina år som bästa kompis med Linn Hansson måste jag endå till känna ge att jag kan hitta det mesta.

Björnbröder 2

Björnbröder var så bra att jag sätter på 2an nu direk!

Blödig tjej

Jag kan vara blödigast i världen. Tittade just på Björnbröder, började gråta efter tio minuter och grät sedan tre gånger till. Nu snackar vi inte jag fick tårar i ögonen nu snackar vi hulkande gråt så tårar rinner ner för näsan. .... Minns inte ens att jag tyckt den vart sorglig innan..

I morgon ska jag ut med Emma, Catrin, Soffan och min 170+are Ida. De skulle till Allstar som har 20 år fyllda och jag gjorde såklart allt i min väg för att följa med. Till sist svarade de på mitt mail och jag står nu på listan så jag kommer in i morgon trots min ringa ålder. Livet leker. Vid min nästa utgång, nästa vecka är jag vuxen. Omg

Gaaaah

Var hemma hos Ida förut och käkade lunch och lekte med djuren. Bilderna ifrån sittningen är helt extraordinära. Jag förstår folk såg min rumpa. Såg helt vild ut på korten, de flesta bilder förbjöds för facebook men en del helt okejiga kom upp.

Räknade just ut 2,5 tal på statistiken och sedan lessnade jag något fruktansvärt. Jag mailade Allstar förut ifall jag fick komma in i morgon trots jag inte fyller 20 förräns på onsdag. Men dom svarar inte......... Jag blir tokig. För jag känner jag måste ut och slira igen, man kan inte sitta inne och mögla när man är 19.

Men jag har ju tenta nästa vecka med, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.


Beställda skor

Skorna jag beställde : http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3207-101&color=3220&isoCode=SE



Fattiglapp

Ey på tal om tre veckor till hemgång, det är då 20 dagar tills jag ska klippa och slinga mig. Nu är då den mest relevanta frågan, hur ska jag få fram dom pengarna när jag på mitt konto har 823 kronor och det kommer kosta 900? En smaskig detalj bara? Visseligen hoppas jag väl jag får lite stålar när jag fyller år men jag ska ju handla på systemet, gå ut och så för dem. Jag fattar ingentiiiiing, vart tog pengarna vägen denna månaden? Alla månader? Gah. För er oroliga mitt 823 konto är icke matcash inräknade, det är helt enkelt mitt spenderakonto.

Men påtal om spendera jag beställde ju skor för 1000 kronor igår på vagabond. Lyckat

Trött seg och efterbliven

Duscha och tillbaks till sängen, me like! Om en timma ska jag möta Catrin. Tills dess ska jag hinna sminka mig, fixa och föna håret och hitta något att ha på mig. Idag är dagen min älskade Ed Westwick ska lämna förstasidan i min kalender och ge plats för någon lame fotbollsspelare. Men jag vill inte i min månad ha någon ful kille där som sitter och tittar på mig ifrån väggen, så han får helt enkelt vara kvar! Jag kan inte ana det redan är december, jag blir ju helt ledsen. Det är alltså sjukt längesedan det var sommar. Jag måste nog skriva lite dagbok sen.

Jag har nästan släppt det med att bli ignorerad på facebook, men det är endå inte okej..... Tur det var jag som var dissaren i det verkliga livet i alla fall, känns lite bättre ., Soffan sa visseligen att hon fattade om han inte skulle acceptera på grund av att jag var elak, men än finns det hopp!

Mitt diskställ är överfullt av diskad disk. Jag orkar inte................ Plus allt detta jobbiga som att behöva gå upp och så så har jag statistiktenta om 9 dagar och jag minns INTE när jag senast pluggade. Kaos.


Fick en smärre underbar bild av Chasse i loggen i natt och bildtexten som ingår är "tuttsuuuuuuuuuuug"




1 DECEMBER

God morgon, vet inte hur god den är men.... Verkar vara -grader här, lovely. När det inte kommit någon snö än kan det inte vänta tills efter min födelsedag?! 6 dagar kvar! Som vanligt väcks jag av den biggest, tack och lov nu är det inte 400kilos jämnfotahopp utan bara en klumpig tjej som inte kan smyga. Men endå, jag vaknar ju i alla fall.

Brunch klockan 10 med majoriteten av mina favvos! IDAG ÄR DET JU FÖR TUSAN 1 DECEMBER. Det känns helt otroligt att det äntligen igen är min favvomånad! Och snart vankas det hemgång. Tre veckor idag!!

18,21 igår sorterades mina beställda skor i alla fall i Göteborg. Hade jag bott på Tjörn hade jag alltså fått dem idag, men när det ska till Umeå måste det passera Ånge...... Så jag lär tidigast få dem i morgon..

Jag tror jag går upp och duschar nu.

RSS 2.0