Människor aktivera er

Kan inte släppa detta med oaktiva facebookanvändare. Visst såklart man inte ska va som mig, jag spammar mina vänners loggar & uppdaterar en miljon gånger i timmen. Men asså ärligt talat, 3 profilbilder alternativt en profilbild man inte kan förstora (pratar om folk man inte är vän med). Jag har 100 profilbilder jag måste ju erkänna att det gått till brutal överdrift men samtidigt har jag haft facebook länge nu. Gaaah. Människor aktivera er, ni kan få lite aktiv tid från mig. Hur fan ska man snoka annars?!?!?!?

Party eller historia?`

Jag vill göra något crazy! Nu!! Typ avverka en mini-julgran vi ska ha här. Eller helt enkelt gå ut bara så NU! Jag är úbersugen. Jag som inte ens bestämt vad jag ska göra på nyår och det närmar sig ju med stormsteg......................

I dagarna ska jag göra fisksoppa för första gången i mitt liv med. Fisksoppa är en av de få fiskrätter jag inte gillar, men som mästerkock måste man ju pröva allt. Lagade två maträtter igår, fisk som jag berättade och sedan gjorde jag en ugnsgratinerad falukorv och idag fick jag för mig att göra en av mina favoriträtter "olivmat".

Jag är så brutalt övertrött nu va, gaaaalet. Funderar på min kommande resa i sommar. Ska jag åka på röjsemester och parta eller ska jag ta tag i mitt vuxna liv och besöka något historiskt? Mycket svårt. Jag ska sova på saken.

Pusss & godnatt

Uppgiven, less och allmänt pissed of

Gaah. Jag är sur och när jag är sur är jag inte kul, jag är sur i 10000000000 år. Ops tre stycken "jag är" i den meningen, svenskan älskar mig. Nej men asså på riktigt, jag är brutalt irriterad. Jag hatar killar och gång på gång får man reda på att alla killar är likadana. Okej jag flippade kanske över lite brutalt för honom, men jag är endå sur. Jag vill gå ut i helgen mer än någonsin bara. Dock ska de troligtvis till Allstar i morgon och det är 20 där, och då är det ju 5 dagar tills jag fyller 20.... Gaaah. Vad gör man då? Tjena ågren. Vore ju kul och festa en sista gång som ung, dum och oansvarig (igen). Pratade med pappa förut om mina ständiga skador efter mina utgångar, han var impad. Han berättade han haft luckor och så men att inget sånt hände. Antingen kan man tolka det som att mitt liv är mer party, att jag är vildare eller att jag helt enkelt är helt jävla dum i huvudet. Det lutar nog åt det sistnämnda.

Jag jobbar fastän det inte märks stenhårt på min nya image "jag behöver inga killar". Jag vet inte hur jävla bra det går, men efter jul tänker jag skaffa mig en manlig kissemiss. Då får han helt enkelt vara sällskapet jag saknar. Katter är svåra djur, självständiga med egen vilja men det är ju ingenting mot hur killar är. Egen vilja jo tack, självständiga? Mja det beror väl på hur man ser på det. Hela min kyl är förresten full med vin sådär appro på ingenting. Men det är inte mitt....... Gör en god gärning som jag ska göra, adoptera en kissemiss: http://djurskyddet.umea.com/katt.htm






vÄRDELÖST

Nu spårar det, jag måste ju såklart snoka & han (snyggkillen) verkar ha accepterat andras vänförfrågningar. Kaos, jag känner mig underlägsen. Vad ska jag ta mig till!!

VARFÖR ÄR INGEN AV MINA STALKOBJEKT AKTIVA PÅ FACEBOOK?!!!!!??!??!? HUR FAN SKA JAG DÅ KUNNA HÅLLLA KOLL. Känns ju nästan värdelöst och stalka dem helt plötsligt.

Statusrapport

Kära stackars du, jag antydde ju i morse att jag hade hittat en värdelös blogg. Insåg min egna var precis lika kass, därför har jag chillat med uppdateringar. Idag var det seminarium 10-11.30 sen från i alla fall 12,30-17.45 satt jag och soffan spikade vid datorerna med våra jävla rapporter (- en köpa klubb-paus). Men klara blev dem i alla fall.... Efter det unnade jag mig fyra avsnitt Oskyldigt dömd och nu ska jag avsluta kvällen med något mindre läskigt om jag orkar.

Morgondagen spenderas på Liljansberget hos Tård (och Ida) med nästan hela gruppen, minus mumsis som är hemma. Jag är sugen på brunchen som väntas men jag är jäkligt osugen på allt annat, jag vill gå i ide.-

På tisdag ska jag i alla fall och hämta ut nytt p-pillerresept & reklamera mina nya leggins och på onsdag ska jag till SYSTEMBOLAGET FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!!!!!!!!!!! Det kommer bli najs, jag har såklart redan planerat vad jag ska köpa. Det blir en likör 43, varm&kall, (skogsbärs)cider & känner jag mig själv rätt så kommer det att slinka ner lite bonus!

Jag och Soffan insåg att vi måste åka på kryssning i vår. Alla vi från vårt sköna grupparbete ska med, sååååååååååååååå himla kul. Pappa totaldissade min ide och tyckte det var brutal pensiovarning, men vi ska ju såklar på ungdomskryssning, daah..

Jag har fortfarande nageltrång på min tå sedan minst två månader tillbaka och nageltrång på ringfingret på det, life's good. Mina ben är stenblåa och jag har fortfarande ont överallt. Go Emma Go.

Men i morgon är det bara 22 dagar tills jag ska hem till min underbara älskade ö, Can't wait. 23 Dagar idag asså, livet går så fort, om en vecka är jag vuxen. Jag blir nervös. Jag har passerat mitt bäst-före-datum för otroligt länge sedan. Livet var som bäst när jag var 14, men jag kan inte sätta fingret på vad som var så bra. Mina bästa somrar är dock 09 när jag och Camy drog på tre festivaler, det var heaven men årets sommar var endå den bästa jag haft. Undra varför, h3h3.

Jag tror jag gått upp i vikt, eller a jag tror i alla fall mina bröst har växt. Jag blir tokig handlade ju 2 bhar för över 1100 i september eller när det var och det är inte friskt att jag skulle ha växt ur dem. JAG VILL INTE. Jag drömde till och med mardrömar om dem i natt, jag drömde att dem blev totalnobbade av en siliconbrutta. Gaaaah.

Ja men det var väl en liten statusrapport i alla fall. Förövrigt så är jag sur. Jag skickade en vänförfrågan till en           S N Y G G kille i söndags och han har inte accepterat, inte okej.


Höga skor

Jag köpte just ett par höga skor. Högsta jag har ägt i alla fall, eller rättare sagt jag beställde dem. Wow

Inflyttningsfest

Jag har sedan i våras pratat om att jag ville ha inflyttningsfest. I morgon är det första december och jag har inte haft det än. Då var det ska jag ha födelsedagsfest och inflyttningsfest ihop? Men svaret är nej. Jag vill inte ens ha fest, jag har inte tillräckligt med folk som jag skulle vilja bjuda. Det hade typ blitt de vanliga som brukar förfesta med mig + 3, så det känns lame och jag skippar det. Hade jag haft fest hade ryktet spridit sig och klassisar hade säkert stormat...


Det närmar sig med stormsteg

Om en vecka fyller jag år! Det är nästan värt ett wow! Annars vad är nytt? Seminarium idag klockan tio. Borde gå upp och duscha men jag orkar inte.....Så jag ligger kvar!

Igår gjorde jag god mat, jag stekte min fisk jag fick med mig från pappa och åt den bara saltad och pepprad med kokt potatis och remouladesås. Dessvärre köpte jag färdigköpt sås och den va la inte det godaste, men helt okej! Jag är lite fundersam vad jag ska äta på min födelsedag, samma som förra året? Mammas smörgåstårta hade varit heaven, men det är lite omöjligt när man inte bor hemma längre.

Jag tänker på packning, tror det är 22 dagar till hemfärd. Jag har ju inga julklappar att frakta hem så det är ju najs, men kläder väldans svårt. Kanske ta med 2 festklänningar (en för den 25e och en för midsommar), max 5 outfits (vi har ju tvättmaskin) + underkläder då. Kommer jag aldrig klara men det är ju helt klart värt ett försök. Jag är hemma 22-8 januari. Klockan 13,40 lyfter jag från Umeå, landar 16,05 i Göteborg och den åttonde så lyfter jag 15,05.

Hittat en blogg för en tjej jag snokar på,  dessvärre är informationon sämre än sämst.

Puss

http://www.umeaopen.se/

Nu blir det oskyldigt dömd innan jag ska sova, sovmorgon till tio imorgon. Heaven! Lyssnar sönder på Markus Krunegård http://www.umeaopen.se/.

Det händer inte så mycket spännande så jag har dessvärre inte så mycket att berätta!  Pusssis

Jag är en sann miljökämpe

5/15 varor jag shoppade idag var ekologiska, jag är en sann miljökämpe! Jag måste till Maxi snart och handla inför mitt kommande tårtbak nästa vecka, vill ha lite strössel och sånt najs.

Kaos

Vi undanbads att inte kontakta handledaren i nödfall. Jag har kört fast nått brutalt så jag mailade. Heheh. Jag är så in i helvete less och nu regnar det ute rätt friskt. Hoppas på snöfritt tills i alla fall efter min födelsedag. Jag vill gå ut i helgen, jag vill vara wild and crazy en sista gång till. Men jag måste plugga....

Jag är en sådan eldsjäl





Min nya sprits som älsklingssoffan handlade åt mig på Ikea!



Pratar med lilla Erik i telefon!

JAG KANSKE BORDE PLUGGA

Dumfan

Begravd i skolarbete, vad gör jag? Jag går och lägger mig, dumfan!

Dialekternas dialekt

Jag gör som sagt allt i hela världen för att slippa plugga. Jag flyttade ju till Umeå frälst på norrlänskan, fetischen har lagt sig.

Dialekternas dialekt är endå den underbara Göteborskan, följd av Småländskan & på tredje plats hamnar endå Norrländskan. Den halkade ner från en förstaplats till en tredjeplats & både Göteborskan & Småländskan hoppade upp ett hack.

Jag är ju inte riktigt som alla andra på något sätt, men det finns en grej som gör mig ännu konstigare. Jag är årtalsfixerad. Säger nån att han är 89a så smälter jag till  98% av fallen. Sen två andra bra årtal är ju 91 & 86. Ett värdelöst årtal jag alltid har "hatat" är 90isarna, Catrin killar!

Stalkerbrud

För min egen skull är det nog rätt så bra att ingen ser vart man är och snokar på facebook. Mitt snokande börjar nästan gå över styr, stalkerbrud är en underdrift. Men samtidigt jag älskar att ha kollen. Visseligen vore det ju fruktansvärt nice och se vad det var för folk som var inne på ens egna sida. Kan ju tillägga att mina stalk-objekt inte är några vänner till mig på facebook utan vänners vänner, thihi

Snygg

Snyggkalenderns baksida





Blåmärket är på avfärd

Dumfan

Jag har så mycket att göra i skolan nu att jag icke vet vart jag ska ta vägen. Som de dumfan jag är så gör jag då istället andra grejer. Så brilljant va.



Snabbest

God morgon. Idag fick jag mail ifrån Klarna angående en återbetalning PÅ EN LADYSHAVE JAG SKICKADE TILLBAKA I JULI....... Pengar är ju aldrig fel, segt bara att pengarna kommer att åka in på mammas & pappas konto då jag beställde den i mammas namn.

Igårkväll chattade jag med min granne Oskar på facebook & båda hade tråkigt så jag stormade helt enkelt. Vi tittade på film och sen kom Martin & jag var speedad. Idag är det skola igen I'm not palling, jag dör. Kolsvart överallt, ont överallt och massa saker överallt.

Börjar skolan om dryga timme, kanske ska ta tag i mitt liv, klä på mig, tvätta ansiktet, sminka mig, äta?


pixxx

Såg att det snöade idag för andra gången..... H&Ms nagellack är värdelösa, varför köper man dem endå? Dagens shopping:





Almanackan:




.

Alla flaskor slängda & alla glas sedan helgen är nú diskade. Tog sin lilla tid. I brist på fantasi lagar jag just nu Broccoli- & ädelostpaj. 

Snart tänkte jag försöka göra klart den underbara sammanfattningen på den underbara rapporten jag har i skolan. Mums fillibabba. I'm sexy and I know it

Min nya kalender

Jag har så djävulskt ont överallt. Förresten drömde jag en mardröm i natt igen. Dock var den precis lika hemsk då i det läget. Jag drömde mina benhår blivit mörka och att jag hade 2 cms hårstrån över hela benen. Alltså att jag var helt luden. Var en fröjd och vakna & inse att det inte var på riktigt.

Fick min nya kalender idag, my god. Nu snackar vi läcker som i LÄCKER. Helt extraordinärt jättesnygg. Bilder kommer när jag ätit, hungrar ihjäl

Mina leggins sprack

Mina leggins sprack just, höger insida lår. Så najs. Men vad gör man? Jag trotsar hålet och beger mig snart till skolan endå. Ryktet säger att snön kanske kommer till slutet av veckan. Halvparty.

Om NIO dagar blir jag vuxen, jiha! Jag längtar dessvärre inte. Sa till snyggkillen i lördags: är du också 28? Han: Nej jag är inte 28. Jag: är du typ 25? Han: ja jag är typ 25 jag: är du 26? Han : nej jag är 25. Sen börjades gissningen på min ålder, me like. Han frågade alla nummer från 23-20 och jag avslutade med: NEJ JAG ÄR 19 :D Tänk snart är det slut på sådana roliga chockeringar. Men visst få gå på systemet är ju visseligen lite coolt.

Pratade just med Linn i telefon, det är inte varje dag! Om 24 dagar är det hemgång till Tjörn, öarnas ö!

Skola om 15, pusstjingeling



Blåmärket syns inte så mycket efter jag sminkat över det!

Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej)

Okej blåmärket syns knappt idag :( Värre är det på benen... Jag orkar inte gå upp, då måste jag fixa mig och göra frukost.

Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej)
Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej)
Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej)

Julmys

Säg att jag sovit cirkus 11 timmar i natt, helt okej! Vaknade 01,49 av att någon hos den biggest skrek av skratt. Sedan vaknade jag av att den biggest klampade 05,50 & har vart i koma sen dess. Men som tur är snackar vi inte 400 kilos hoppklamp, utan kanske bara 65 kilo studsklamp.

Jag har ont i varenda millimeter i min kropp. Min högra gäddhängsmuskel is killing me! Eventuellt är mitt coola wannabe-slagsmåls-blåmärke snäppet blåare med. Så laddad för skola idag, naat. men i alla fall sovmorgon till 10-.

Ev glömde jag mitt favvohårspänne i Skärhamn, vad ska jag då göra med håret? Gaah. Lite julmys på det: Cyndi Lauper – A Christmas Duel

Skönt att jag i alla fall inte är bakfull idag också, jag är bara otroligt jättejättetrött.


gn

God natt kära du, nu kapitulerar jag!

SINGEL

Snyggkillen var också imponerad av min tungpiercing, sånt händer inte varje dag! Can't wait tills jag ska ut nästa gång, jag trodde det var min nya älskade parfym som gjorde jobbet men Soffan trodde det var jag som utstrålade SINGEL.

Mitt nya exelenta är inte bara slirsäkert då det håller för turer ner i marken. Utan också att det är så jobbigt att smsa att jag helt enkelt inte orkar skicka dumma sms man får ångest av dagen efter. Galant!


Min nya kärlek

kärleksblicken

Nu har jag tagit bort bloggadressen från facebook, varje gång jag skriver något förhållandevis intressant är det bara drägg som läser. Så jag tänkte jag skulle berätta om kvällen lite mer i detalj nu såhär när lite saker hunnit sjunka in. Jag ville hitta en kille igårkväll, jag var mer än sugen på en speciell. Men tjaao det gick väl sådär, men jag kämpade tappert. Sen kom den sjukt otroligt snygga killen och vi pratade lite, jag drog några sköna lajns. Jag står och pussas med snyggkillen, då ser jag "avundsjuka" blickar från han-jag-är-mer-än-sugen-på-killen. Vad gör jag då? Jo jag ler & ger snyggkillen kärleksblicken., sen tittade han inte mer på oss efter det, thihi-. En av mina briljantare prestationer någonsin tror jag, bra jobb! Sen gick det sämre. Snyggkillen blev lite väl närgången på dansgolvet, vad gör jag? Jo jag drar. Så står jag och hänger i garderoben, han kommer och går på toa & tittar på mig. Sen kommer han ut, jag möter hans blick och kastar mig bakåt, bakom väggen. Mumsan sa han såg ledsen ut. Vad är det för fel på mig? Så jävla elak, jag hade blivit jätteledsen om någon nobbade mig så. Han hade letat efter mig sen med sötan! Det började med att Soffans kemist kom, tillsammans med den snygga. Jag sträckte fram handen och sa glatt "Emma!" Då sa han att vi hade hälsat. Jag mindes det, men jag kan inte namn. Den gången vi sågs var tidigt i höstas och han  var nykter, jag försökte endå lägga in stöten, men icke. Sen dansade vi & pussades lite sen så drog jag. Han blev jätteglad när jag kom tillbaka sen, söt. Men sen efter andra gången så kom jag ju inte tillbaka. Gah. Okej att killar är svåra & dumma i huvudet. Men mitt egna uppförande får mig att tvivla på världens alla kvinnor.

Jag skulle prata med mumsan & det var "akut" puttar henne från dansgolvet & trycker upp henne mot fönstret ("altan"dörrn). Bara det att dörrjäveln var öppen så jag och mumsan flyger ut och landar på gräsmattan, tydligen var det en bit ner till marken också- Men inte nog med denna underbara prestation, LARMET GICK. Att larmet gick är dessvärre inget jag minns, jag minns bara att vi landar och min klänning åker upp. Så där liger jag med rumpan rakt upp i luften, just my luck !

Jag har inte efterfestat EN ENDA GÅNG sen jag flyttade till Umeå..... Jag är sugen!

Har ont i precis hela kroppen, jag var nog som vanligt, som en duracellkanin igår. Me lajk




Mitt blåmärke :) Aningen kass bild, men endå GANGSTA



Tyvärr
är jag inte så full som jag ser ut och vara

Jag är ju som jag är...

"var det du som bet mig igår?" VAD TROR FOLK OM MIG?

Tydligen pekade jag fuck you rätt frekvent också så folk blev griniga.

Blåmärke under ögat

Efter mina utekvällar är det alltid Catrin som är klippan, hon fyller i luckorna. Dagens information var aningen saftigare. "Alla killar älskade mina stay-ups & och tyckte jag hade snygg rumpa". Ibland vet man inte vart man ska ta vägen. Jag har ett blåmärke under mitt öga...,........

de va nog slirigt

Grattis på 20årsdagen Hannapanna! Hoppas din dag blir bättre än min, jag är sjukt bakfull.

Igår förfestade vi hos mig, man kan säga jag har en del att stå i sen.... Sen gick vi på sittningen, bordsplaceringen var förträfflig, jag satt med alla mina kära. Jag insåg just att jag inte ens minns att vi åt på sittningen , underbart man vet ju aldrig vad mer man "glömt". Efter sittningen blev det Origo (minns inte walken dit heller). Väl där var det kul. Jag hittade en jättejättejättesnygg kille, eller a han hittade mig. Vi hade träffats en gång innan och han kom ihåg mig, sötisen. Men han var aningen för på, på ett läskigt sätt så jag flydde.!?!??

Insåg just jag inte har så mycket mer och berätta. Jag klappade DJ:en på benet och önskade musik. Som vanligt fanns inte mina låtar. De va nog slirigt

Very sooon very big parteeeey

FÄrgade just Soffans hår, nu duschar hon! SNart kommer mina vänner ! Wooop wooop. Som vanligt är outfiten morgonrock, de sköna är ju att alla redan sett mig i underkläder 700 gånger. Har inte en gnutta smink i ansiktet heller !

Strax dax att börja dricka :) !

Nu plugg

Nyduschad och blöt ligger jag nu på sängen. Jag är för snabb. Det är jättelångt kvar tills jag får besök. Jag har till och med putsat fönstret på dörren, både in- och utsidan! jag kom just på en sak jag kanske ska göra. Läsa lite på min rapport. Den ska nämligen vara klarläst på måndag! Bra Emma bra!

Lunch på det?

Lär vara minst 3 timmar till någon kommer. Känner mig redan rastlös och väntar som bara den.. Jag tänkte duscha så sent som möjligt så håret håller sig bra så man slipper platta om det tjugohundra gånger. Har laddat med ljus & ljusstakar så det blir tända ljus när mina kära söta små vänner kommer. '

Jag är vrålhungrig, lite lunch på det?

Duktig tjej

Klockan är inte ens halv 12 och jag har städat lägenheten klinisk & köpt en biljett till Madde. Ikväll kommer hon att heta Joel Johansson.

Som vanligt händer ju alltid allt mig. Gick utanför dörren i trosor & t-shirt och skulle putsa & impregnera skor. Det gör jag alltid och det kommer max en person. Men icke idag kom det SEX killar inkl. mitt fula hångel (lääääängesen). Jag drar på mig ett par mysisar (sovfriss kvar såklart) och börjar promenaden till ICA. Möter fula hånglet igen och jag typ eeeeehmmmmmm ignorerar. Tänker palla fixa sig alla är ju bakfulla idag. Icke. Kryllade av människor, mest killar påväg till ICA , just my luck

Dagens goda gärning

Idag ser det ut att vara relativt ljust ute. Men jag vågar inte dra upp persiennerna för en vacker dag kommer jag mötas av snön. Jag vill bara ha snö för att det ska bli ljust , inget annat vad snö innebär<!

Klockan elva ska jag möta Lisa utanför pizzan på Ålidhem & köpa Maddes biljett. Dagens goda gärning!

Nu lite 90-tals peppande musik & städ på det!!!

Idag vankas det sittning

Idag vankas det sittning klockan 18 i KBC. Madelene hade inte någon biljett & jag löste det enkelt genom att posta ett inlägg i eventloggen. Så nu är vi 5 underbara tjejer + mig här sen! Tänkte hämnas lite på "DEN BIGGEST" och ta tag i städet snart. Jag är inte jätteförtjust i klänningen jag ska ha egentligen & ångrar jag målade naglarna bruna. Sen matchar inte min bh med resten heller, smällar man får ta!

Har man inte vart i norrland på vintern när det inte är snö kan man inte i sin vildaste fantasi tänka sig hur hemskt det är. Igår var det mörkt när jag cyklade till skolan 08,27. Det var i alla fall mörkt till 9.30. På dagen va det MÖRKT Kl 14 förra veckan, nu är det nog fan tidigare. Thank god för mina D-vitaminspiller, någon solD-vitamin lär jag ju inte få i mig.....................


Over and out

Jag är brutalt däckignödig. Så trött är jag. Vi åkte hem från stan klockan tio i TRE, jag trodde klockan var sju då.... Men icke. Fikat med både Soffan & mumsan nu . Var tvungen och pröva trosorna & stay-upsen med strumpebandshållarna, mumsan blev så avis så hon ska cykla till ersboda i morgon.

Vi har dessvärre ett problem. Börjar sittningen sex eller är de som alltid två akademiska kvartar? Det är mycket oklart-

Godnatt

"upptagen"

Förövrigt så hittade jag min favvokillparfym på Åhlens, så jag var tvungen att spruta på en sån provsticka. Den ligger nu i en plastpåse & allt sprutande resulterade i att jag enligt Soffan luktade "upptagen".  Jag är inte så mycket för killparfymer, men det finns två som är heaven! Denna är den enda jag vet vad den heter, det är diesel & flaskan är en hand.

Morgondagens outfit tror jag blir en svart relativt lång klänning med långa ärmar, stays-ups och mina nya knästrumpor !

Jag är pank men jag får troligtvis min underbara almanacka redan på måndag & de är heaven! Nu måste jag städa. Jag är INTE taggad

Dagens shopping

Idag efter skolan åkte jag till stan med Mumsan & Soffan. Jag har kort sagt bränt en del stålar. Jag köpte:

  1. Trosor (som matchar mina strumpebandshållare)
  2. Stay-ups
  3. En sjukt jävla snygg skjorta till min kusin i julklapp
  4. SEN present till Mr. Lejon
  5. Nagelförstärkande lack
  6. Topplack
  7. Torrschampoo som luktar tropiskt
  8. SIST MEN INTE MINST svindyr parfym (20 årspresent)

Idag vankas det städ inför morgondagens kommande förfest. Ser katastrofalt ut här!


CSN

Idag bästa dagen i månaden, ett problem bara.... Jag blir aldrig kung i baren, mina pengar bara kommer in och mellanlandar på mitt konto. En telefonräkning på 718 är inte så party. Fick i natt 8700 & nu hade redan 6000 försvunnit, älskar att vara student!  Magnus Uggla – Kung För En Dag


100 frågor, gamla & nya

Kolla vad jag hittade :

100 frågor.

 

TESTET BÖRJAR: 11.19

1. Fullständigt namn? Emma Rebecka Johansson

2. Ålder? - 16

3. Vart bor du? - skärhamn

4. Bor tillsammans med? mamma, pappa, julle, kalle, isadora

5. Färg på ditt hus? - vitt

6. Hus eller lägenhet? - Hus

7. När är du född? 7/12-91

8. Klass? eb samhäll

9. Vilket år tar du studenten? - 2010

10. Något jobb? yeaah

11. När gick du upp i morse? 09.22

12. När ska du sova? när ja slutar:)

13. Duschat idag? yeaah

14. Kramat någon idag? - Japp

15. Pussat någon idag? jaaa

16. Vad har du ätit idag:Frulle

17. Dagens klädsel? - bh, trosor, linne, jeans, tröja

18. Dagens smink? - puder

19. Dagens sötnos? sofia

20. Dagens roligaste? eehm , sofia

 

socialt:

21. Har du många vänner? Nja, tillräckligt:)

22. Hur många har du kysst: öhm

23. Vem kramade du senast? - sofia

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ingen tror ja

27. Har du pojk-/flickvän?nepp

29. Vem fick du senast sms ifrån? - älsklingen <3

 

favorit:

31. Film? asså ja vet inte, de är inte min grej, asså de finns många bra

32. Låt? COUNTRY ROADS

33. Mat? pasta

34. Dryck? mjölk

35. Färg? rosa

37. Stad:Göteborg

38. Land? ehm, nått varmt

39. Ämne i skolan: inget matte kanske

40. Människa? haha, hmm :)

 

senaste:

41. Personen du tänkte på? - .............

42. Personen du kysste? - -

43. Gången du spydde? - hahaha,, några veckorsen, hahah

44. Gången du grät? - vene, eller när ja slog huvudet i en golfbil på jo bbet, eller a ja grät ej men nästan, ja brukar inte gråta

45. Pizzan du åt? capri..... kan ej stava :P

46. Gången du var i Göteborg? - öhm, hmm, ja vene, kommer inte ihåg, haha

47. Gången du var i Stockholm? ett år sen

48. Gången du var full? öhm, ja vene komme rinte ihåg

49. Gången du var hög? igår

50. Gången du var kåt?hahahha

 

antingen eller:

51. Svart eller vitt? VITT

52. Hund eller katt? - HUND,

53. Ut och festa eller hemma och mysa? beroir på:)

54. Tvspel eller datorspel? öhm, ja vene:S

55. Singel eller upptagen? - hmm, de beror la ppå

56. Hångla eller ha sex? hmm:)

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? -lol

58. Ragga eller bli uppraggad? - ragga., hahha

59. Big Brother eller Paradise hotel? - lol

60. Blont eller svart hår? blont

61. Har du blåa ögon eller bruna? mer blå än gröna iaf

62. Choklad eller lakrits? - lakrits

63. Göteborg eller Stockholm? - göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

65. Coca cola eller fanta? - sprite

66. Pizza eller kebab? - :O

67. Randigt eller prickigt? -öhm

68. Älska eller älskas? - ?

69. Leva eller dö? - Leva

 

antal:

70. Personer du älskar: öhm ofta ja vet d ei huvvet?

71. Personer du hatar? MÅNGA

72. Gånger du varit full? öhm, ja vene _

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? hahhaa

74. Glassar du ätit på en dag? ofta ja vet de?

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? èn:*)

76. Gånger du haft minnesluckor? Hhahahahhahahhahaha typ 2, extrema :P hahhaa

77. Gånger du varit hög? är hög 24/7

78. Personer du saknar just nu? en ::/

79. Gånger ditt hjärta brustit? brutalt typ 3 kansak4e

 

vem:

80. Vill du kyssa nu? jo men de skriver ja nog här ska du se:)

81. Ska du träffa imorgon? vene , ska nog till std iaf, så nån träffar ja nog:O)

82. Sjöng du senast för?sofiiia

83. Hade du senast en msn-konversation med? camy

84. Spelade du tvspel med senast? asså är singstar tvspel? isf kommer ja inte oihåg

85. Vill du ta med på resa nu? massa

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? hahha de finns en del

87. Förtjänar att dö? MÅNGA

88. Är söt? naaaw

89. Vill du sova jämsides med i natt? - det du ;)

 

vad:

90. Gör dig glad? - pengar

91. Gör dig ledsen? när folk skälle rpå mej, när ... är dum i huvudet

92. Vill du helst göra nu? hem o sova

93. Önskar du att du slapp göra? - jobba

94. Vill du ha nu? .........

95. Önskar du dig i födelsedagspresent?................

96. Längtar du till? jag fyller 18

97. Tycker du om dina betyg? - nej

98. Ångrar du i ditt liv? mkt :S

99. Är det bästa som hänt dig? hmm, ja vet ej nu

100. Hur mycket är klockan? 11.34

 

Kul jag gör en ny (likadan):

 

TESTET BÖRJAR: 16.00

1. Fullständigt namn? Emma Rebecka Johansson

2. Ålder? - 19

3. Vart bor du? - Umeå

4. Bor tillsammans med? Ingen

5. Färg på ditt hus? - Grönt tror jag

6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet

7. När är du född? 7/12-91

8. Klass? Miljö - och hälsoskydd ;)

9. Vilket år tar du studenten? - Tog 2010...

10. Något jobb? Nej

11. När gick du upp i morse? 06,58

12. När ska du sova? Snart

13. Duschat idag? Nepp

14. Kramat någon idag? - Jajjemen!

15. Pussat någon idag? Nej

16. Vad har du ätit idag:Frukost, lunch, middad & 2 klementiner & jag är endå hungrig

17. Dagens klädsel? - Ziperall

18. Dagens smink? - Foundation, marcara, puder & rouge

19. Dagens sötnos? Marith

20. Dagens roligaste? Något var kul i skolan dock oklart vad...

 

socialt:

21. Har du många vänner? Mja

22. Hur många har du kysst: Många

23. Vem kramade du senast? - Marith

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - ..

27. Har du pojk-/flickvän? Nej

29. Vem fick du senast sms ifrån? - Jag vet inte, mobilen dog. Kan vart Catrin

 

favorit:

31. Film? Titanic, The ugly truth och så är de säkert fler

32. Låt? Armand Mirpour – I Am A Volcano

33. Mat? Pappas fisk

34. Dryck? Mjölk

35. Färg? Rosa

37. Stad:Göteborg

38. Land? Sverige

39. Ämne i skolan: Inte en susning

40. Människa? Oklart

 

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Hanna

42. Personen du kysste? ....

43. Gången du spydde? - Bakfull dagen efter Halloween

44. Gången du grät? - I natt när jag drömde en mardröm

45. Pizzan du åt? Caprii....

46. Gången du var i Göteborg? - I Göteborgsstad? I somras :/

47. Gången du var i Stockholm? Ettan på gymnasiet

48. Gången du var full? När jag var ute med soffan den 11 nov tror jag!

49. Gången du var hög? Jag har aldrig varit hög :)

50. Gången du var kåt? Men vafan

 

antingen eller:

51. Svart eller vitt? Vitt

52. Hund eller katt? - Hund!

53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på!

54. Tvspel eller datorspel? Är inte så insatt

55. Singel eller upptagen? - Jag vet inte

56. Hångla eller ha sex? Hångla

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? -lol

58. Ragga eller bli uppraggad? - Ragga! Jag raggar ALDRIG men det är endå kul

59. Big Brother eller Paradise hotel? - BB

60. Blont eller svart hår? Blont

61. Har du blåa ögon eller bruna? Åt det blåa hållet

62. Choklad eller lakrits? - Choklad

63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

65. Coca cola eller fanta? - Julmust

66. Pizza eller kebab? - Jag vet inte

67. Randigt eller prickigt? - Randigt tror jag

68. Älska eller älskas? - Älskas

69. Leva eller dö? - Leva

 

antal:

70. Personer du älskar: En hel del

71. Personer du hatar? En hel del

72. Gånger du varit full? För många

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Många

74. Glassar du ätit på en dag? Kanske 3 eller nått

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Noll :'(

76. Gånger du haft minnesluckor? SJUKT MÅNGA GÅNGER

77. Gånger du varit hög? 0

78. Personer du saknar just nu? 13

79. Gånger ditt hjärta brustit? 2

 

vem:

80. Vill du kyssa nu?....

81. Ska du träffa imorgon? Mina cheyor

82. Sjöng du senast för? Igår för alla som råkade höra

83. Hade du senast en msn-konversation med? Inte en susning, har inte msn på min dator....

84. Spelade du tvspel med senast? Är Singstar tvspel? isf förra vintern?

85. Vill du ta med på resa nu? Många

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Ah det är fler än en

87. Förtjänar att dö? MÅNGA

88. Är söt? Många

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Fredrik, världens bästa kille

 

vad:

90. Gör dig glad? - Mina vänner, pengar & tur

91. Gör dig ledsen? Skolan, orättvisor & idioter

92. Vill du helst göra nu? Sova

93. Önskar du att du slapp göra? - Plugga vidare

94. Vill du ha nu? Någon som kan pyssla om mig

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? En telåda så man ser alla olika tesorter jag har att välja på.

96. Längtar du till? Hemfärd 22/12

97. Tycker du om dina betyg? - NEJ

98. Ångrar du i ditt liv? Några saker

99. Är det bästa som hänt dig? De var bra då, men halvbra efter

100. Hur mycket är klockan? 16,15


Klipp och sling

Klipp och sling bokat den 21 december, dagen innan tentan! Dessvärre kommer jag att få punga ut 900 fastän det är en elev som gör det.

11.11

Man hittar så spännande grejer när man städar


Tillgodo

Jag har någonstans ett tillgodokvitto på cirka 300 kronor (SOM GÅR UT I DEC) men jag hittar det inte. Lejdade min kära mor att leta hemma. hihi

kolsvart

Lyckan när man 7,22 drar upp persiennerna & det är kolsvart ute.

kolsvart

Lyckan när man 7,22 drar upp persiennerna & det är kolsvart ute.

God morgon

Idag är en sådan dag man inte ens vill gå upp. Jag vaknade klockan fem av att jag grät i sömnen, det finns en första gång för allt- 1 & en kvart tills skolan börjar



Bild ifrån min bästa midsommar någonsin. Det växte prästkragar, rosor och andra blommor ute när jag var hemma i helgen. Då är det varmt ute..

En helt underbar snubbe jag hittade för några veckorsen'. Mumsan prata om den igår så nu är jag fast :  Armand Mirpour – I Am A Volcano

skoltrött

Jag tror jag är psykiskt instabil. Studentlivet är inte bara utfattigt utan också sjukt påfrestande för nerverna. Om man endå gått nått "manligt" på gymnasiet & sluppit plugga vidare. Jag är så in i helvete skoltrött. Med all rätt efter 14 år i skolan.

..

Bara löst 2 tal i statistiken, bara försökt med dom och det gick toppen. Så så nere som jag är tappade jag peppen. Ställde mig just i bostadskö på ett till ställe i Göteborg. Återkommer med information

Tur i spel...

Tröstade med en choklad och 5 triss. Vann 50 kr på en.........

JAG VILLE JU VINNA DEN JÄVLA MASKINEN

Jag hatar dig Fredrik som vann Kitchen Aiden, jag önskar dig all världens olycka! JAG VILLE JU VINNA DEN JÄVLA MASKINEN. Nu är jag sur, nu ska jag och köpa trisslotter fan

.........................

Skola strax, ser ut och va +grader så jag tar cykeln! iDAG är en historisk dag, första gången någonsin sen jag gick på högstadiet iaf jag går ut med utsläppt Oplattat hår. Wops. Seminarium, kill me










Jag är snabb

Jag är nog det segaste morgonlevande djur någonsin. Jag Vaknade kvart över sju, furtiofem min innan uppstigning.... Efter det har jag duschat & fönat håret. Har smink, val av kläder och frukost kvar. Jag r´är ju underbar

Kitchen Aid

Idag presenteras vinnaren av Kitchen Aiden på Ica Ålidhem. Dessvärre har jag redan drömt mardrömmar om det så det är inte något bra tecken.

Jag är galet övertaggad inför helgen!!

Ågren

Skulle se på film men nu är klockan för sent för och börja?! Jag borde duscha håret, men jag orkar inte. Jag vill bara gå i ide

nu ger jag upp

Fuck this shit nu ger jag upp. Jag nöjde mig med sammanfattningarna. Tog mig kanske två timmar och en kvart innan jag insåg att det inte gav ett dyft att läsa hela texten. Det är inte humant detta, mitt program har bara Engelska A krav. Kill me

google translate är min kompis

Avverkat en halv sida i den korta rapporten . Yes. Men jag kom och tänka på min nya mascara, den är helt sjukt bra. False lash effect Fusion, så himla galant var den. google translate är min kompis

Fy på mej

Biljetter införskaffade! På lördag ska jag slira, rejält. I morgon klockan tio har jag seminarium, ska läsa två rapporter på engelska på sammanlagt 30sidor nu,. Can't wait.  Jag har inte ens packat upp min väska än.................... Frågan är om det ens kommer ske innan lördag? Jag är så lat, fy på mej

Csn på fredag

Nu märks det att det inte är så långt till CSN. Mina pengar är såklart slut för längesen, men nu vankas det i alla fall budgetmat. Vegetarisk lasagne som är både god och nästan GRATIS. Strax dax att börja gå till skolan, Can't wait....... Nej jag skoja, men jag vet inte vad jag ska ha på mig....... Gaaaaash

ung , dum & oansvarig

Maten är nu i ugnen och jag har diskat, dock inte torkat av spisen. Det är det tråkigaste. Men det tänkte jag skjuta upp på obestämd tid då det börjar bli dags att fixa sig. Skolan börjar först ett men vi ska mötas kvart i och köpa biljetter till sittningen "Blåfylla" som går av stapeln på lördag. Min sista partydag som ung , dum & oansvarig tonåring. Jag hoppas inneligt att det spårar. Lite oklart vad jag ska dricka för att öka spårchanserna, det löser sig nog!

Livskrisen är ett faktum

Köpte för första gången en maskulin svart tandborste... Livskrisen är ett faktum!!!

Jag borde plugga statistik då jag inte pluggat ett dyft i helgen. Men jag orkar inte. Jag orkar inte ens laga mat, snacka om livskris

Matlagning på G

Ica done! Hämtade också ut ett paket som kommit till mig. Herre gud vad fina grejer. Jag hade beställt två rosa "ljuslyktor", ett rött badlakan, två röda handdukar, trosor, overknee-sockar & strumpebandshållare! Strumpebandshållarna var helt sjukt snygga, nu måste jag dessvärre införskaffa mig ett par vita spets-halvstring så jag kan använda dem! Fick handdukar & badlakan (också röda) av mamma & pappa i lördags så det var väl lite onödigt att klippa av lapparna men samtidigt, handdukar är kul och håller väl i all evighet! Det var i alla fall olika nyanser på dem!

Nu måste jag laga mat. För jag har ingen mat hemma alls!! Jag är så trött att de känns som jag har jetlag, men det är ju svårt och få när man flyger innom samma tidszoon... Visseligen är det olika klimat. I söndags hade jag t-shirt på mig i stallet när jag grejade. Red ut i tjocktröja och en sådan där Musto-seglarjacka som bara är vindskydd & jag svettades som en gasell. Så ja här var det svinkallt utan vantar. Isigt ute så får ställa in cykeln i veckan , ska ställa in den i Soffans cykelgarage då jag tycker synd om den som ska stå ute hela vintern.


Mobilskal

Ätit, nu tvätta bort ansiktsmasken sen ICA!

Fick nya mobilskal på posten igår :)









Sjukt B men bättre än att inte ha något. Visseligen hittade jag ett skal hemma i lördags jag använt, men endå

Jag är snabb

Ansiktsmasken är på och efter duschen hamnade jag som vanligt i sängen igen.... Så ja när jag klätt på mig och ätit frukost så blir det ICA!


Flygplansmys

Gubben framför mig var en historia för sig. Bakifrån hade han ja men säg 20 centimeter längre hår än mig, det räcker nog inte men i alla fall. Han hade det risigaste håret jag sett någonsin. Som en gammal sliten häxperuk. Dock gråsprängt. Bakifrån så såg jag först bara den lilla flinten som var uppe på hässan. Sen vände han sig om och då såg jag att vikarna var enda bak till öronen. Det betyder som du kanske förstår att det inte var mycket av huvudet som var hårtäkt? Det sjukaste jag sett, fettigt med massa mjäll. Jag roade mig med att leta kluvna hårtoppar, men hittade inte. Så vidrigt att jag inte vågade luta ansiktet mot fönstret eller bak mot ryggstödet, man vet aldrig vem som satt där innan. Jag tog handsprit och fällde ner matbrickan och satt med armbågarna där och händerna i ansiktet.

Jag kom hem i mina favoritbyxor i torsdags. Mamma sa något och då sa jag visst är dom fina. Hon svarar då ah de hade din farbror också tyckt (min farbror är en äkta skogis). Tack tänkte jag. Jag älskar min gröna jacka. Mammas kommentar i går var: har du sommarjacka än? Då sa jag nej den är ny, men jag gillar grönt så jag köpte en till. Fnissfniss från pappas sida & sen sa han att det såg ut som jag skulle ut och ta vattenprover. Alltså att jag såg ut som en lodis, det var det han menade. Tackar!

Helgen i bilder

Tog med mig kameran till stallet, sätter på den och blink blink blink och så laddar den ur. Laddaren låg såklart kvar i umeå. Just my luck.



Mina älsklingar i stallet



Love hurts



Mannen, myten, legenden



Hannas kisse (nöjd)



Hemma har vi aningen roligare mjölkpaket




Fina Makroner på landvetter (glittriga)



Anledningen till att jag inte har tagit fler bilder.......


Är bäst på att packa

Jag hade min röda hårdskalsväska hem i torsdags, jag tog ur 2 outfitar och endå fick inte ziperallen plats. Väskan var stenfull! Och igår hittade jag såklart en massa skit att ta med mig upp hit. Jag dumpade av massa presenter och så hemma men väskjävlen igår var så galet galet megafull. Plasten börja bukta. Fick ta kanske två kilo skolsaker i handbabaget (från miljörätten och det). Men vad gör de som den underbara människa jag är slapp jag ju såklart betala övervikten. När jag ska hem på jul tror jag bannimej jag tar med mig typ 4 outfitar och det får vara bra. En party och tre vanliga, så får jag leva i det. Hästkläder har jag ju hemma i överflöd!

Men det är alltid skönt att sova i sin egen säng. 140 är heaven, min nya hos mamma och pappa är ju "bara" 120 och det är jävla stor skillnad. Kanske extra stor då min säng har trä som går ut 10 cm åt varje håll så den ser ännu större ut. Men endå, 140 är king. Fredrik låg såklart snällt och väntade på mig. Var hemma i lägenheten igår strax innan elva. Jäkla jox och ta sig hem. En överfull flygbuss till Vasaplan & därifrån en vanlig buss. Jag höll på att somna ståendes. Men allt verkar vara helt sen flygresan & det är najs.

På fredag ska jag in till stan med Mumsan. Jag ska till slut äntligen köpa min parfym. Den kommer säkert vara slut, då kommer jag gråta. Och så ska jag handla ett stärkande nagellack då mina naglar är katastroff.

Nu måste jag gå upp och duscha. Mina ben är lika orakade som tarzans!

Nu tillbaka i "lapphelvetet"

Okej då var jag tillbaka i Umeå igen, kallt och mörkt och blä. Men att komma hem till sin egna välstädade lägenhet var endå rätt så nice! Men jag har haft en toppenvistelse i Skärhamn!

Jag har vart i stallet & ridit, lekt med min bebis (Oskis 12,5 år), träffat kusinbarnet, träffat farmor & farfar och träffat hanna. Oskar är så jävla kul. Vi skulle brottas, han väger 46 kilo det innebär att jag krossar honom. Bensaxade honom, han kom inte ur, så nice. Sen låg jag som en köttbulle på golvet, på knä och huvudet i marken. Han tog stryptag med armen runt halsen & låg över mig. Jag tog då sats och rullade runt och landade PÅ HONOM och på rygg. Han blev mos & sa : Vilket bra grepp!!! Min bebis är så söt.

Igår var en stor dag, igår var dagen jag SKULLE vart född! Tänk vad lyxigt om jag hade blitt novemberbarn!

Kom på massa käckt och skriva i natt, men jag glömde de såklart. Men idag ska vi i alla fall och köpa biljetter till lördagens sittning. Måste handla mat innan skolan med, jag har inget hemma....


Bilder kommer

Skärhamn <3

Kära du jag lever. Jag är hos mamma & pappa och lever livet. Okej kanske överdrev en smula, men jag har det riktigt bra. Idag kommer farmor & farfar och morfar & Ragnhild hit för att fira mig (fyller ju år snart). Men innan det ska jag till stallet. Var i stallet i fredags och red nogrannare än jag gjort på länge! Gick toppenbra men Buster är jättestel baktill, men han är snart 22 så det är inte så konstigt med tanke på hans vikt. Träningsvärken jag har sen dess är helt sjuk. Jag drar mig för att åka dit. Men jag behöver träna, jag är tjock!!

Imorrn blire Umeå igen :'(

Underbar dag :D

Jag är så lycklig, jag känner mig helt förälskad. Jag minns knappt när jag kände såhär sist! Jag mår så bra!!! Jag ska äntligen få komma hem till Skärhamn & träffa några av mina favoriter.




IDAG ÅKER JAG HEM

Godmorgon kära du, idag smäller det! Idag åker jag ÄNTLIGEN hem till Sveriges framsida! Det känns så overkligt så jag har inte riktigt smält det ännu!

Jag packade just klart, tog ur två tröjor & ett par jeans. Vem försöker jag lura? Jag använder inte jeans.! Dagen idag ser ut som att om dryga trekvart blir det seminarium . Jag slutar 10, då blir det hem och röja det sista+ slänga skräp & sedan bege mig till Universum för att vänta på flygbussen! 13,40 lämnar jag Umeå!

Måste äta frukost nu! Pussss

Wow vilken tjej

Mamma smsade och frågade om jag hade en underkjol. Jag svarade nej det har jag inte, men jag har ett par svarta sug-in-fettet strumpbyxor som går till tuttarna. Hon nappade, vilken underbar människa jag är! En riktig räddare i nöden!

Min drömkille har alltid varit tatuerad, tills nu! Jag ser nästan bara fula tatueringar överallt! Jag är för första gången glad att jag inte tatuerat mig, jag tycker såklart fortfarande min tatueringsideé är den bästa. Men har jag mognat? Eller blivit brutalt bitter`? Jag vet inte, men jag hoppas på det förstnämnda!

Jag och Camy snackade om festival i somma, men p18s kommer dominera. Inte nog med att de bara är 18, till sommaren så kommer 94orna fyllla 18. DET INNEBÄR ATT MIN FÖR MIG 13 ÅRIGA LILLASYSTER BLIR MYNDIG. Hon kommer alltså få rösta i nästa val, KATASTROF. Ja men det jag ville komma fram till här var alltså att vi kanske ska pröva nått nytt, lämna världens bästa land för en vecka?

Cornelis

Såg just filmen Cornelis, den var magnefik & får 5/5 av mig!

Buller

I morgon åker jag hem till min hem"stad", världens bästa Skärhamn! Jag är så taggad, dock är min väska jäklit tung & jag har med mig säker tre sett kläder för mycket, observera jag ska vara borta torsdag-måndag. Jag är verkligen extraordinär.

Dagsplanerna nu är att bli klar med sammanfattningen av rapportgrejset till vårat underbara grupparbete om BULLER. Efter det måste jag diska & dammsuga så det är fint när jag åker. Frågan är om jag ska ta med mig datorn eller om jag ska lämna den här? Svårt

Plugget kallar

På  tal om ingenting så tog min och soffans blanddricka slut i fredags så ja vi blandade med julmust, vad gör man inte när det krisar? Det var helt okejgott tyckte jag men soffan sa det var vidrigt, så ja lite oklart hur nyktert det var.

Idag kom Ica Buffé tidningen & man fick en käck rabatt, köp 4 triss & få en femte på köpet. Jag ska bli rik, så jag måste verkligen köpa de där fem trissen!

Mina naglar ser helt förskräckliga ut, värsta någonsin. Inte nog med att varenda nagel skivar sig * 40, de blir som grumligt vid skivningen med. Dom mår nog bra  ska du se.

Idag om tre veckor fyller jag år!!!!!

Plugget kallar

Stress

Av mina ögonbryn att dömma ser det ut som jag är född & uppvuxen i skogen. Och på tal om skogen, det första jag såg efter jag dragit upp gardinen var den lilla ekorren som bor utanför mig!

Måste lägga på ett kol, börjar om 35 & är fortfarande naken, osminkad & med pisseblött hår

Varför pluggar jag vidare?

Jag vill inte plugga jag vill jobba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.nordensark.se , där vill jag jobba!

Idag kommer jag komma försent. Jag har blött hår, inga kläder & osminkad så najs

Vafan hände där?!

Imorrn ska jag hem till Bästkusen jue, DET ÄR -4 GRADER I SKÄRHAMN & I GÖTEBORG OCH UPPE I UMEÅ HAR VI +4 !?!??!?!!!??!!?!?!??+

God morgon

Jag sover som en prinsessa, två täcken gör allt! Jag har ett på underkroppen, kanske midjan och ner och ett upp till huvudet. Jag har dessutom räknat ut att jag ligger otroligt stilla, jag har ju hårinpackning i & täckte bara en kudde med handduk & ja jag ligger kvar på den :)

De har skett en uppdatering på facebook i mobilen, den är inte till min fördel! Jag älskade att se mina stjärn-vänner på en egen flik, men inte längre. Tack och lov är det kvar på datorn, jag vill ha kollen!

Annars är dagsläget precis som vanligt fast en positiv sak I MORGON ÅKER JAG HEM TILL SKÄRHAMN!!!! Det kommer bli den här terminens happening, lätt!

Nu måste jag dessvärre masa mig ur sängen & duscha ur inpackningen, hoppas på ett hår from heaven!

Puss

SOva

Hoppas någon snart köper min bok, dessvärre bådar det inte så jävla gott att en bok ligger uppe på sidan sen februari. Ska jag vara Wild and Crazy och sätta upp lappar i skolan tro? Jag menar, det vore ju nice med lite cash.

Om man säger såhär, jag känner för att åka hem och aldrig åka tillbaka hit. Att jag vill hoppa av är en underdrift. Sen andra grejer jag skulle vilja göra:

  • Bli glad
  • Klara mina tentor jag har hängande (2)
  • Få ett jobb, kanske ska söka först men
  • Förminska mina bröst 75 H--->C
  • Bli smal
  • Sluta stressa och få fin hud
  • Få långt hår
  • Få hårda naglar

Jag vill så mycket mer, så jag ger upp!!¨¨God natt


Jag älskar dig

Jag ligger just nu i sängen med en hårinpackning á la Mumsan, ska ducha ur den först imorrn. Hittade inte hårborsten sist jag duscha så ja jag såg ut som en häxkvast.

Hittade världens charmigaste bild, jag älskar dig!



Jättetrist jag inte ska till Växjö känner jag, men jag orkar verkligen inte. Jag är allt annat än på topp & allt känns så jävla jobbigt. Mammma ska åka iväg till Örebro eller något under min hemmavistelse men pappa har lovat att skämma bort mig!! Så de ska bli jävligt nice, Can't wait!


Coola kids dom har aldrig tiden

I våras mailade jag med försäkringsbolaget ang mitt fruktansvärt misslyckade ärr. I förra veckan vidarebefodrade handläggaren mig till Länsförsäkringar Göteborg/Bohuslän då de är pappa som betalar den försäkringen. Och när jag väl där fyllde i ansökan så stod de det var mer än sex månader gammalt och att jag skulle ringa. Så ja JAG GER UPP

La ut ekologiboken på internet med. Så kom och köp http://www.kurslitteratur.se/Item/407544

Annars vad är nytt? Nej inget men snart fyller jag år!!



Det var bättre förr


Det var helt klart bättre förr. De va najs och vara ung och dum, nu ska man ju vara vuxen och skärpt. Jag som skulle vara Wild and Crazy nu tills jag fyller. Det går kasst!

Mumsan fick sin aningen sena födelsedagspresent idag, hon verkade glad & de är najs. Jag hade blivit glad om  jag fick en sån! http://www.lagerhaus.se/produkter/matbocker/345/344#makroner-presentbox-med-sprits-p893

Annars idag? Ofokuserad till 10000. Var på möte med statistikläraren halv två och det gick bättre än väntat!

På alla gamla bilder ser jag mycket smalare ut, jag måste gå ner i vikt. Jag ska höra med min hitler till mamma om tips.....


Värdelös dag

Idag är en värdelös dag & jag är inte direkt på topp. En vacker dag hoppas jag krossa någons hjärta, rejält!




Såhär känner jag mig idag. Bild från när jag låg på sjukhus förra året, snygg. Men idag ska jag chocka omvärlden och against all odds sminka mig. Igår var jag osminkad i skolan och på stan, jag kände mig som ett monster. Men blev klar med julklappar & födelsedagspresenter :)

Igår var jag ledsen som vanligt och gick och la mig vid halv nio, sov till ett & var vaken till två och sedan nu vaknade jag av klockan.


Måndagar <3

Jag är så fruktansvärt nere & har vart de sen igår. The botten is nådd. Men jag är i alla fall klar med alla julklappar!

Sorgligt

Läste en gammal klasskompis blogg, hon har precis avlivat sin häst och helvete vad jag gråter

trött

4 Tvättmaskiner senare så blev jag till slut klar. Jag är trött.

Lunch på det?

Tvättar för fullt, gick bort med min 40 tvätt och när jag stoppat in allt inser jag att jag måste tvätta byxorna jag har på mig. Okej jag drar av mig dom, lägger in dem & sätter på. Jag har ju lång jacka så de är väl inga problem lixom. Kommer hem och går förbi spegeln och inser jag visar precis hela rumpan. Hade ytterst olämpliga trosor på mig, såklart. Jackan är som delad där bak, men hur skulle jag kunna veta hur långt upp det gick? Jag har väl aldrig vart den vassaste kniven i lådan, skönt det är dött på Tviste!

Annars så får jag nock på ett statistiktal, huvudvärk + sjukt halsont. Underbart, jag har varit sjuk alla gånger jag har kommit hem. Ber till gud jag mår bra på torsdag!

Varför går helgen så fort? Jag har ju inte hunnit med något. Jag har visseligen typ packat klart nu , men endå. Imorgon måste jag till stan också, jag orkade ju inte i torsdags....... Halvsugen. Men har ju Mumsan & Erik kvar, några månader försent & sen pappa & Hanna.

Möte med nya gruppen imorgon klockan ett också och på tisdag möte halv två med statistikläraren! JAG ÄR NERVÖS

När jag kommer hem så ska vi "fira" min födelsedag, så jag kommer att få födelsedagspresenter. Jag kan knappt bärja mig, dessvärre blir det väl bara från mamma & pappa!

Beroende på skärpan på framsidans bild kan jag ha gjort VÄRLDENS snyggaste kalender på personligalmanacka.se. Det står Emma, Tjugohundratolv på framsidan + en helt otrolig bild. Baksidan består av en av mina favoritbilder, någonsin! Min bakgrundsbild på mobilen! Erik & Mumsan i labbrockar & labbglasögon!! Can't wait tills jag får den, borde la ha den om en sisådär tre veckor hoppas jag!!!!¨

Lite lunch på det?

Den snabbest

Ops, jag har inte ens gått ur sängen än. Men jag beställde faktiskt en extraordinärt fin almanacka! Nu frukost och sedan är det nog dags att tvätta. Jobbigt idag, mycket tvätt. Ska bädda rent också!

Pussis

Halsont.

Galant, fyra dagar till hemgång och jag vaknar med halsont. Så jävla party.... Har dessvärre inte tid att vara sjuk.

Mina dagsplaner:

  • Statistik
  • Tvätta
  • Plugga kursen vi läser nu
  • Läsa igenom häftet vi har i "läxA"
  • Städa
  • Göra packlista
  • Börja packa

När jag förra året flyttade från Tjörn trodde jag aldrig att jag skulle sakna det. Men det gör jag och jag kommer att försöka flytta tillbaka dit så fort som möjligt. Jag ska i alla fall bo i Västra Götalandsregionen! Norrland var bara en livskris jag hade. Jag förstår dessvärre inte alls hur jag tänkte där, hade jag inte träffat alla mina underbara kompisar hade jag sagt jag ångrar mig jag inte valde Halmstad!

Min reseönskan blir inte mindre när mina föräldrar åker till Filippinerna den 17 februari, jag är så brutalt jävla avundsjuk. Skickar de kort och köper skor så blir jag i alla fall glad! Lycka kan köpas för pengar! Jag måste lämna Sverige för något varmare land nästa år känner jag, så blek som jag varit nu två år i rad. Förra året var jag ju sjuk säkert halva sommaren och låg hemma död & denna sommaren jobbade jag så fruktansvärt mycket. Jag ska nog försöka önska att jag jobbar ja men säg åtta veckor och inte tio denna gången så jag kan få ledigt lite också & jobba på brännan.

Jag hoppas verkligen dagen Alla krossade hjärtans dag kommer in i kalendern!!! På tal om kalender, tror jag ska vara crazy och försöka designa en ny kalender på http://www.personligalmanacka.se/SE/ Min tredje sådana! Ska man kanske ändra layouten!?


Alla krossade hjärtans dag

Alla krossade hjärtans dag firas i min säng tillsammans med Sophia, vi spelar wordfued! Mina kanindrömmar är uppskjutna på obestämd tid men efter besöket hos Ida igår så är jag numera intresserad av en kissemisss. Jag mailade djurskyddet här i umeå http://djurskyddet.umea.com/katt.htm

Snart blir det paj och kärleksfilmer.

aLLA KROSSADE HJÄRTANS DAG

Pratat med både soffan & Frida i telefon nu så ångesten har faktiskt lättat något! Men funderingen kvarstår endå, hur fan tänker killar? Diverse upptagna killar, glodde på mina bröst. Visst jag är lång 175,5 men killarna var längre än mig, så de va lixom som HAAALLÅÅ. Hittade en ganska så tankad Madde så jag pendlade lite mellan henne och soffan. På någon av mina färder mellan dem så blev jag stannad av en söt kille som säger eeh ursäkta? Jag typ a :) Så säger han det här är min kompis om någon stackars mindre söt overallskille. Jag typ okej.... Killen höll på och dö och jag kände sluta slösa min tid så jag kollade lite snett och gick därifrån. Soffan säger jag är för hård, men jag kan inte hjälpa det. Träffade en kille som gjort lumpen med någon okänd Tjörnkille han var som ett plåster och jag kan inte hjälpa de men jag blir extremt otrevlig då och lixom försöker smita därifrån. Jag raggar dessvärre aldrig när jag är full, tyvärr var det igår inte en sådan 1/100 som jag gjorde de heller. Jag var rätt nykter och kände mig dessvärre mest besvärad av närgångna killar. Jag kan nog bara säga att en av killarna är potentiell, dock är han maxgammal och har overall... Men snygg är han i alla fall.

Nästa gång jag går ut ska jag försöka hitta någon urringad klänning. Då ska dom få se på bröst. Jag är ju inte den som är den, så jag skämms inte. Har ett sjukt urringat linne, men har inget att ha nertill + det är lite väl vulgärt.



Jag är hes sen igår, soffaN Sa hon trodde det var för röken dom sprutade ut!

Ätit frukost och min favvosoffan är påväg hit för idag är det ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG och det ska "firas"!

Hjälp

Jag vill kunna spara sms på datorn från min iphone till min mac. Det verkar va jäkligt mycket dyrare än jag hade tänkt mig, verkar kosta ungefär 19 dollar. Enda programmet jag hittade, de hette phoneview!

Inte bakfull

Jag har verkligen fruktansvärd ångest. Nästan som den gången jag spenderade 6 timmars minneslucka ENDAST iförd spetstrosor m.m- Nu har jag inte ens gjort något , jag var inte alls så full igår så jag vet allt som hände & jag ångrar inget. En del killar igår endå måste jag säga, men dessvärre mest overallkillar! Men vad kommer denna ångesten ifrån? Jag vill spy. Jag är som tur inte bakfull!

ågren- deluxe

Idag har jag söndagsångest deluxe & det är inte ens söndag. Har sovit så fruktansvärt dåligt & haft en klump i magen "hela" natten. Jag var ute igår med Soffan, men jag har för en gångs skull inte gjort något för att förtjäna ångest. Jag dör.

Jag hade igår på mig en rosa klänning, som går högt i halsen. Typ alla killar stirrade på mina bröst. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför. En kille kom från ingen stans och tog mig på bröstet, jag kan säga såhär jag slog honnom allt vad jag kunde i ansiktet.


Morgongympa på g

Hoppas det föds många barn idag, får man personnummret 111111- xxxx så är det faktiskt värt att fylla sent. En på min facebook ska ha barn sista veckan i december, jag hoppas det blir fördröjt och att ungen slipper se ljuset detta året. Jag har sedan jag varit liten varit sur på mina föräldrar för den kassa planeringen. Samtidigt är jag ju glad jag inte är 92a. Men jag tror jag var två veckor för sent född & skulle vara född någon gång runt den 20 november & sen den 6e men de 7 december blev det. Om några veckor har jag upplevt 3/4 viktiga åldersgränser. Det är 15 moppe, 18 krogen & handla tobak och nu då om några veckor ska jag till slut äntligen få gå in och handla på systembolaget SJÄLV-

Jag skippade måla tå- & fingernaglar samt att raka benen, det gör jag sedan. Jag är way för seg för sådana ansträngande aktiviteter.

Nä men vad sägs om lite morgongympa?

Pusstjao

Trööttis

Tredje dagen i rad vaknade jag en kvart innan klockan.... Helt galet det "redan" är fredag, visseligen känns det som en månad sen jag störtfaila på tentan och det var i måndags.....

Nu måste jag gå upp.................. Kolsvart ute, säkert kallt med.......

Nyktert

Hittade diverse nyktra bilder i ett gammalt mail ifrån Erik. Här är ett mumsigt smakprov med Soffan i bakgrunden..


Sängkläder...

Innan veckan är slut tror jag minsann jag kommer beställa hem ett påslakansett i satin

Snart sova

I morgon blir en kort och förhoppningsvis rätt så smärtfri dag i skolan, efter det vankas det grillning & efter det utgång. Tänkte precis gnälla över att behöva både duscha och raka benen så tidigt, i ottan. Men så slogs jag av den brilljanta ideen att man luktar grill när man grillat så jag skjuter nog upp duschandet tills eftermiddagen!

Idag har jag varit himla lat, jag var på Ica & handlade för 200 (såklart på två kvitton). I morgon är sista dagen i kitchen aid-tävlingen! Efter det dammsög & diska jag sedan var jag så horribelt lat att jag har kollat på fyra avsnitt av Grey's. Nu tänkte jag kolla två Svensson Svensson innan jag till sist kryper till kojs. Mina dagars höjdpunkter är lätt sova

Långdag

Hahah kom på en annan "bra" grej. Jag klarade vattenakrediteringen & har nu licens på  vattenprovtagning. WOw, vilken tjej.

Långdag idag i skolan. Jag är helt slut. Funderar på att se en film nu!

Skola om 1 & 5

Ett av underlakanen jag spanat på länge, kostade bara 80 kronor idag på H&M. Så ja jag köpte det... Jättefint och grått, tror det är det Camilla har, så nice! Också idag känns det som det är mitt i natten! Fy måste gå upp nu, skola om 1 timma och 5 min................ Bläk

MIO MIN MIO

I morgon ska jag se MIO MIN MIO

Vinterläppar, halvnajs

Mina läppar är sjukt sunkiga, spruckna och torra. Sist jag såg ut såhär (förra året) så sa min gulliga syster: Ingen kommer någonsin vilja pussa dig och kastade sig över mig, beväpnad med ett lypsyl

Bra-listan

Älsklings-huuvisen har rätt, bra saker har trots allt hänt också :

  1. JAG HAR UNDERBARA VÄNNER
  2. Det har gått bra på tentorna
  3. Jag vann fysiologikriget till slut
  4. Vi har haft underbara plugg/myskvällar
  5. Vi överlevde Stöcksjö-projektet
  6. Mumsan var i min grupp
  7. Jag kan tenta om Statistiken
  8. Min telefonräkning var bara på 509 kr
  9. Min nya turkgranne är trevlig
  10. Läskiga wf-killen har inte hört av sig mer
  11. Jag och Hanna har vapenvila
  12. Vi hittade snygga outfits till Halloween
  13. Ed Westwick kollar på mig med sängkammar-blicken varje dag, han sitter på väggen
  14. Mår rätt bra i huvud & axlar
  15. Min hud är på bättringsvägen
  16. Lösnaglar är ett alternativ
  17. Att bo ensam så slipper man störa sig på andras ljud
  18. Den biggest har över lag lugnat ner sig minst 70&
  19. Statistiken idag var rätt "lätt"
  20. Jag åker hem om 8 dagar
  21. Jag har fortfarande chansen och vinna min Kitchen Aid

Där ser du, jag kan vara äckligt optimistisk ;)


Vilken kille!

Mina tuttar har känts konstiga några dagar. Soffan sa jag skulle känna efter knölar. Givetvis hittade jag knölar. Vad gör jag? Såklart ringer jag till stjärnskottet Erik & berättar om mina problem. Han är ju bäst på allt och trodde det var lymfknytor jag kände! Vilken kille!

Halvduktig

Röjt i ordning nästan klart. Imorgon får jag dammsuga, tänkte eventuellt åka in till stan i morgon, men det känns halvdant. Jag tror jag skjuter upp det, jag känner mig inte riktigt helt med i matchen! Maten är lagad, nu ska jag bara tills i morgon läsa några underbara engelska sidor. Sedan blire grey's och sova!!

Simon Norrsveden, blir bara bättre och bättre för VARJE gång!

Tv-licens <3

En annan helvetesgrej som hände är ju såklart när radiotjänstcpt kom på mig med min stackars tv

Nuså

Klockan är nu fyra och det är sedan ett bra tag tillbaka kolsvart ute. Jag har inte börjat plugga än, men soffan kom ju och "störde". Så trevligt med sällskap! Nu plugg, mat & sedan laga mat och städa! Fars-dag kort med triss i är skickad och kommer dessvärre fram troligtvis i morgon. Men vad gör det pappa kommer inte hem förräns på måndag i vilket fall!!

Hade en walk till Ica (brevlådan utanför, utomhus) i ziperall. Så najs. Jag vill ha en till & det är ju 150 kronors rabatt på bubbleroom, men jag har inte råd :/

Sängkläder...

Varför hamnar jag alltid på H&Ms sängkläder när jag ska sova? http://www.hm.com/se/subdepartment/HOME?Nr=4294950426#Nr=4294950426&N=4294965607&size=100 Kanske för att nästan allt går i min favoritnyans av rosa. Rosa som rosa tycker pappa, men icke! Min Ziperalls färg tycker jag är rätt ful, jag är mer för ljusrosa!!

4 veckor kvar till den stora dagen

Läraren räknade ut att kursen var x antal timmar lalala. Och att man seriöst per dag borde spendera 9,2 om man ville ha ledig helg. Jag tänkte då plugga en av helgdagarna, för att hinna andas. Min födelsedag är om exakt 4 veckor och jag är glad om jag slipper bli utbränd innan det.

På tisdag ska jag ha möte med statistikläraren ang ja min statistik.... Den tentan är om fyra veckor och tre dagar. Min plan är att minst räkna två kapitel i veckan nu innan stressen kommer. Så är det i alla fall gjort. Så ja det ska jag börja med nu direkt.


Grundtrött

Ringde en färgbutik i Stockholm som sålde sådana. Hon berättade att om det var ljusare inne än ute så ser man in i vilket fall. Och  till 99,9 % har jag ju ljusare inne än vad det är ute här i mörka Umeå. Krossade min dröm! Jag får leta vidare efter något liknande!

Mina dagsplaner:

  • Diska
  • Plugga statistik
  • Kolla igenom häftet, i Hälsoeffekter
  • Dammsuga
  • Slänga sopor

Har hitills varit i skolan & ätit & jag är redan död. Najs, jag är grundtrött


Se ut men inte in

Jag efterlyser plastfilm att sätta på fönster!!! SOM MAN SER UT MEN INTE IN ! Jag hittar en massa snygga glittriga lite varstanns men då ser jag inte heller ut. Jag skulle inte sätta på något sådant då jag vill veta vem/vad jag öppnar för!

Mina upplistade motgångar

Nya kursen verkar horrible , kanske intressant men framför allt horribel!!! Just my luck. Ny kurs, check! Ny motivation , inte check!

Jag fick igår ett sms att kosttillskottet jag käkat någon vecka var fel och inte det jag hade blivit pålurad. Vi skämtade på lektionen att det var lustförhöjande jag fått i stället. Men till min besvikelse var det för pensionärer. För kalcium från blodet till skelettet, så man får starka ben och starkt hjärta. Lustförhöjande hade vart så himla mycket roligare...

Jag säger ju hela tiden att allt går så dåligt för mig men har i princip bara skrivit om mina bra tentaresultat. Mina motgångar sedan jag kom hit:

  1. Jag blev sjuk och mådde så himla kasst
  2. Jag fick punka på min cykel, inte en utan två gånger när jag var sjuk och mådde piss
  3. Jag gjorde en fysiologiomomtenta & fick resultatet U. 1,25 poäng från G
  4. Jag hade fått 50% på en fråga på ena delen, jag fick 100% på tentan innan, exakt samma fråga. På en annan del fick jag 2/3 av full pott på en fråga, samma där. Exakt samma fråga och jag svarade exakt likadant som sist då jag fick full pott. Jag gick såklart och ville fiska poäng. LYckades inte. Jag drog ockå in kåren & förlorade där med.
  5. Jag mådde fruktansvärt dåligt över det i flera veckor innan jag ens hämtade ut tentan. När jag sedan gjorde de så hade han räknat fel och jag var godkänd. Var glad säg en vecka
  6. Sedan fick jag reda på nya regler. Man var tvungen att klarat Miljörätten & Statistiken för och få läsa en kurs som kommer i vår. Det har inte jag så planen var att jag 4 veckor senare skulle tenta statistiken och 5 veckor senare skulle tenta miljörätten. OMÖJLIGT. Jag slapp sedan miljörätten på grund av Kristoffer.
  7. Stöcksjöprojektet var ett jävla helvete & tog 20000000000000000 gånger mer tid än jag räknat med, ingen hemesa för mig då heller. Jag mådde riktigt dåligt över behöva plugga dubbelt. Blev också sjuk där igen.
  8. Strax innan det var dags för Statistiktenta drog jag sönder muskler i nacken och kirrade en handstor blodbula i bakhuvudet och hade sådan smärta att jag inte kunde tänka.
  9. Statistiktentan gick åt HELVETE
  10. Rapportredovisningen om Stöcksjön gick åt HELVETE
  11. Michaela från Change ringde, men chefen ringde aldrig upp så något jobb har jag inte heller
  12. Plus detta är mitt hjärta krossat

Jag missade säkert något men allt har gått åt helvete, jag har inga pengar och bla bla bla. Men jag ska i alla fall åka hem snart. Tyvärr blir det inget Växjö som jag så hade sett fram emot. Jag orkar inte, jag är helt mentalt och fysiskt slut. Jag skulle i så fall bara flängt runt och säkert blivit sjuk. Nu ska jag vara hemma och bli upp-passad. Träffa släkten & mysa i stallet. Det blir som rehab för mig. Jag har aldrig någonsin varit såhär stressad. Att jag mår asdåligt syns på mitt hår, mina naglar men framför allt i mitt ansikte. Jag har stressakne och har sett hemsk ut sedan jag flyttade hit. Hela sommaren var jag jättefin, jo visst saltvatten & sol gör mirakel. Men jag badade färre gånger än jag kan räkna på händerna och jobbade mån-fre alla veckor och sedan på helgen var jag bakfull. Får åka och hälsa på både Camilla & Linn till våren i stället. Camilla har vart här en massa gånger, men hon jobbade då och hade pengar. Jag har varken pengar eller tid. Skolan tar verkligen musten ur mig. Jag känner mig fruktansvärd, men jag tror hon förstår. Jag ska lägga all energi på mig, så jag kanske kan må bra innan jul.


Ny kurs, ny dag, ny motivation?!

WOW JAG SÅG MARCUS/MARKUS FAGERVALL PÅ RIKTIGT, VILKEN MÄSTERDETEKTIV JAG ÄR!!!! Igår dog min mobil vid åttasnåret och jag beslutade mig för att sova, bara det att jag var vaken tills efter elva....Jag har drömt hemska Skärhamnsdrömmar hela natten & när klockan ringde nu klockan sju var jag bombsäker på att det var mitt i natten & att jag satt den fel. Gick och kollade på köksklockan och till mitt förtret var den också sju....

Hade önskat min mobil kunde börja leva, kom på massa käcka sms igårkväll när jag skulle sova. Har dock förträngt det bästa. Nu kurs idag, idag ska jag ju bli peppad igen........... Jag kan inte förstå hur man med min självkänsla kan ha så bottenkasst självförtroende? Min självkänsla är nog nästan lite för bra & jag är rätt självgod. Men hur cool är man om man på redovisning för 7 klasskompisar + 3 gruppmedlemar + 4 lärare inte känner igen sin röst och måste stoppa allt för och inte börja gråta. Ehm ja..... Katastroffff

Börjar skolan om en timma och en kvart och jag måste hinna duscha också!! Jag vill inte gå upp.. Men jag längtar i alla fall tills jag ska ut på fredag. Jag ska dricka redbull/vodka så jag kommer förhoppningsvis bli både Wild and Crazy.

Känner jag drömt så mycket att jag inte vet vad som är verklighet!!!! Fick jag det där smset av morfar eller inte?

Nu MÅSTE JAG GÅ UPP & DUSCHA. Duscha på morgonen är verkligen fruktansvärt fruktansvärt!!! Men men smällar man får ta...


En dröm

En sådan här hade jag kunnar slåss för http://www.hm.com/se/product/94273#article=94273-C , skulle köpa en sådan när jag fick lägenheten. BARA DET ATT MIN SÄNG GÅR UT 10 CM PER SIDA SÅ DE ÄR OMÖJLIGT

Jag har fortfarande gråthuvudvärken sedan igår, sådan huvudvärk när man gråtit riktigt mycket och känner sig helt tom

Godnatt

Idag tog jag steget att skaffa Spotify Premium! Jag har totalvägrat innan men när jag hade lyssnat fem gånger på alla mina favoritlåtar tog den ogenomtänkta Emma över och klickade på köp.

När jag i 8:An var i Spanien med skolan så hade familjen jag bodde hos en enligt mig helt galet bra uppfinning. Ett dubbelörngott, du lägger i två kuddar breve varandra så de inte glider isär- Trodde detta var ett sånt, men icke http://www.hm.com/se/product/82767?article=82767-A#article=82767-D .

Jag har ju verkligen en dille för sängkläder men på något sätt så stoppade jag mig just ifrån att beställa en jäkla massa sådant. Ekonomin tillåter inte! Men fanns massa fina lite lyxigare på H&Ms hemsida.

Nu ska jag sova! Puss och godnatt. Ny kurs i morgon, snälla gud hoppas den är okej! Nästa tisdag ska jag ha möte med statistikläraren med...

.

Idag ska jag satsa på sänggång innan 8. Jag är helt utmattad, helt slut. Pratade med mamma förut och hon var och handlade födelsedagspresent till mig. Hon köpte röda Gripsholms handdukar & badlakan. Vuxen poäng är när man önskar sig handdukar.. Jag önskade mig till och med speciella handdukar, så det ska bli nice! Hoppas jag får presentkort på kicks så jag kan unna mig min favoritparfym genom tiderna. Den är dock snuskigt dyr och har aldrig varit en prioritet. Men här är den:


Får jag resepengar i present så tror jag jag ska försöka mig på en utlandsresa till hösten, precis innan skolstart. Jag vill inte vara så blek och glåmig som jag varit nu två år i rad. Jag vill bli brun, blir ju mest fräknig men i alla fall.. Idag hade jag verkligen velat festa, fira att kursen ÄNTLIGEN är slut. Sågade såklart den i kursutvärderingen förut, är väl inte den mest ödmjuka själen här.

I veckan, i morgon eller på fredag tänkte jag dra ner till stan och kanske köpa en julklapp till pappa & födelsedagspresenter till Hanna och försent till Erik & Mumsis. Så är jag klar tror jag minsann!! Kan inte förstå hur bra/snabb/effektiv jag varit med julisarna i år. Enda året jag inte haft varken tid eller lust att åka till stan, måste vara för jag är den snabbest!!!

Kändis?

Jag har just ätit singoalla & läst Hänt extra, vardagslyx på hög nivå! Förresten såg jag en kille som betedde sig lite underligt på ICA som var äckligt lik Marcus Fagervall från idol, men vad vet jag. För mig är norrland norrland. Han pratade "brett" & köpte snus. Såg lite nervös & virrig ut och jag glodde såklart för kung och fosterland.

Jag vill vinna

En handling, två kvitton /tävlingsbidrag senare. Jag är så smart. Kör huvudräkning när jag plockar på mig varor & lägger stoppklossen där 100 kronors-gränsen passerats. En vinst hade till och med fått mig glad! Köpte en se & hör & singoalla så här ska det mölas! Våran helvetesrapport är by the way godkänd, helt jävla galet


Jag har sånt flyt

Igår största tentafailet & idag största redovisningsfailet någonsin. Mitt liv är så party. Nu mat sen ica, jag funderar på att baka nått. Tröstäta är ju najs.

skola strax

SKola om cirkus femtom min, jag är inte nervös än. Jag borde nog söka hjälp. Det är nu jag ska vara helt vild och sms-spamma hela kontaktlistan. Jag vill inte ens smsa,ser inga ljusglimtar ens i det. Vill bara gräva ner mig.



Jag vill ha en sambo!! Helst i form av något med päls, men jag tycker endå de skulle vara synd om djuret. Därför har jag inte köpt mig en kanin. Saknar mina sambos mumsan & soffisen, nu är det bara jag och Fredrik..


Skola om 35

Jag hittade varken push up-bh eller något urringat. Jag får köra på ett linne helt enkelt..... Jag som ville ha mina nya överknä-strumpor och strumpbyxor.. På fredag kanske?



Skulle väl tro att 1000 av mina 1700 bilder på webcamen är sådana här. Oseriösa närbilder där jag skelar osv. Men man får ju roa sig bäst man kan.

Innan jag ska hem och sova efter skolan ska jag bege mig till ICA och maxa mina vinstchanser!!! Ska till skolan om 35, ska kanske börja klä på mig och sånt?

nio dagar kvar

Fick ett mail om att kursutvärderingen för helveteskursen låg uppe på skolans hemsida, men icke att jag hittar den. Bra då får jag mer tid att tänka igenom totalsågningen. I alla kurser utan en har jag skrivit , ja men säg 95% negativt! Men den här braiga kursen jag hade i våras, Förvaltning, den fick bara jättebra betyg i allt. Läraren var helt underbar, en av de bästa jag haft under alla mina tusen år i skolan!

Kan inte fatta jag gick upp så tidigt idag, jag somnade ju efter ett. Kanske var just därför, hade jag somnat om hade jag vart apatisk. Redovisning till halv tre, sedan ska jag hem och låsa in mig. Börja plugga statistik på torsdag igen, älskar mitt liv.

Men idag är det endast NIO DAGAR KVAR tills jag kommer hem. Jag saknar mamma & pappa massa, dock är det synd och säga jag saknar Julle, det gör jag faktiskt inte! På fredagen ska jag rida och det ska bli helt underbart. Men ångrar mitt val av resa, kommer bli ett jävla flängande till Växjö , hade bara velat vara hemma och bli upp-passad, träffa morfar och så!

Den biggest KLAMPAR...

Wild & Crazy

Något jag faktiskt klarade men som inte är till någon större glädje är vatten-ackreditering. Jag har nu licens att ta vattenprov..... Om jag säger såhär så var mammas kommentarer: Vad ska du med det till?! Fniss fniss, vad tråkigt. Och ja mamma lilla, jag vet jag tänker precis samma sak. Men när man går MHS tvingas man göra diverse konstiga grejer.....

Idag ska vi möta gruppen klockan tio, jag ska leta fram något urringat och tvätta mina tårstänkta glasögon. Måste ju ha något att gömma mig bakom. Jag ska redovisa klockan ett, jag har inte läst på och är inte nervös än, det är precis lika illa som att jag är lugn på en förfest, det spårar alltid då...

Pappa var i Polen för några veckor sedan och köpte där en present till mig. Mamma frågade igår om jag visste vad, jag sa såklart att nej det ska ju bli en överraskning. Hon sa att Julle fått samma sak & att hon var jätteavundsjuk. Jag vill hem nu, lämna all skit här och åka hem och relaxa.

Jag har fortfarande gråthuvudvärk sedan igår, kanske borde dricka lite. Jag känner mig verkligen helt förstörd och vill bara ha helg och inte tänka mer på det. Eller jag vill skolka, bara det att det bara drabbar mig. Lärarna skiter väl i om jag är där. Det är ju för ens egen skull man är där, för att lära sig något så man klarar tentan. Sista dagen av denna helveteskursen nu, ny kurs i morgon. Hoppas den blir bätte, tänkte just säga ja tråkigare kan den ju inte vara, men jodå de kan alltid bli värre.....

Igår var det som sagt en månad tills min tjugoårsdag & min sista månad att vara Wild & Crazy. Det innebär alltså att jag måste försöka rycka upp mig, hur kul är det att må piss och gråta hela tiden?



"Ibland jag tänker på dig sååå att jag vill få dagarna att gå. För jag vill bara åka hem och träffa min bästa vän, jag vill bara komma hem och träffa min bästa vän."



Världens mest misserabla människa

Och priset för "Världens mest misserabla människa" går till mig Emma Johansson.

Jag trodde man slutade gråta när man blev "stor". I trean grät jag aldrig, förr året grät jag massor och nu, ja nu gråter jag väl lika mycket som en treåring. Så jävla party. Idag har vart en av de sämre dagarna i mitt liv, ja så säger jag ofta. Men då kanske du kan få en inblick i hur jävla tragiskt det är- Tänker minst två gånger i veckan att the botten is nådd, men icke, man kan komma längre ner i skiten. Titta bara på mig, ett prakt-exempel på att man kan misslyckas precis hur många gånger som helst. Om man nu förtjänar allt som händer, då var jag jävlar-i-mig ingen gullig person i mitt tidigare liv. Och att det finns en mening med allt? Bejaka dödslängtan?

I morgon ska jag redovisa helvetesprojektet, jag är inte nervös. Behöver jag säga att det är något allvarligt fel då? Fyfan. Borde sovit för flera timmar sedan, men har så ont i huvudet efter litrernas vätskeförlust. Så jag spenderar tiden bäst med lite kärlekslåtar & längtar till helgen. På fredag ska jag dricka bort alla mina hemska bekymmer & bli perfekt full , och på lördag ska jag vara äckligt bakfull & med soffan. Vi ska vara här och gråta till kärleksfilmer hela natten, så himla skönt att vi stackare som inte är sådana stora fan till alla hjärtans dag äntligen får en egen dag.

Hejdå, jag hoppas att morgondagen i alla fall inte blir lika ................ fruktansvärtjävlacpvärdelöshoribelhemskmisserabel som denna.....

FML

Jag har ju inte vart den muntraste göken på länge, och värre blir det. Jag vill dö på riktigt. Hejdå

en timma kvar

Okej nu ska jag försöka skärpa till mig och läsa en sista gång. Jag är spynervös & jag fattar inte varför. Fyfan

Tenta kl 16

Fixat mig i en timma nu, så jag är klar & endå är det en och en halv timma kvar. Kommer man faila kan man ju vara snygg när man gör det.  Tror jag tar snyggbrillorna på mig, crazy. Tror jag tar dom i morgon  med, då ska jag redovisa så ska ha stora glasögon och trycka upp tuttarna så jag har något att gömma mig bakom!


Simon Norrsveden

Tenta om 2 och en halv timma. Kankse att jag ska klä på mig och börja förbereda mig mentalt? Mina naglar är katastrof, måste måla dem med.....

Förutom att jag vill gifta mig med Ed Westwick så är jag lite småkär i Simon Norrsveden. Tror jag kärar ner mig i kändisar för de är mer pålitliga än "vanliga" killar och man slipper få sitt hjärta krossat. Men det "firas" på lördag, ALLA KROSSADE HJÄRTANS DAG!!

Gossip Girl

Tror till och med att jag unnar mig lite Gossip Girl, släpptes ju ett nytt avsnitt på kanal5play igår. Jag vill gifta mig med Ed Westwick, vet inte om det finns någon sexigare. Fast jag såg nu att han har riktigt fula tatueringar..... Men i alla fall, dom kan man ju täcka över.

domedagen

Jag tänkte igår att varför sover jag aldrig med utsläppt hår. Så jag prövade, nu förstår jag varför... Ser ut som min natt var betydligt mer spännande än den faktiskt var...



Igår kunde jag inte sova. Inte för att jag var nervös för kvällens tenta, nej nej. Jag var nervös för att jag inte kommer vinna Kitchen Aiden på Ica..... Men kom också på en potentiell födelsedagspresent/julklapp! Jag behöver ju inget, vill ha massa men tror inte jag behöver något konkret så jag ska nog önska mig spons till en resa.

Den biggest har inte klampat idag, är det ett bra tecken? Ska vakna med ett avsnitt Svensson Svensson, säsong 2 & efrter det frulle och sedan en stunds statistik, så länge jag kan koncentrera mig. Sedan tänkte jag duscha laga mat kanske och lite så.

Kitchen aid-tävlingen slutar på fredag, så jag måste handla mer! Vinnaren kanske lottas ut på lördag? Så har ingen ringt mig på lördag kväll kan jag glömma den. JAG VILL HA DEN!! Mamma sa förresten attt alla färger kostade lika mycket i Uddevalla? Där jag kikat är den finaste, den rosa 1000 kronor dyrare, och maskinen är ju dyr som den är!

Kaos

Om man hittar en "snygg"  96:a på facebook, de är väl då det är dags att gå och lägga sig?

Happy face

Hej ågren. Eller jag ljög. Ångesten försvann efter 89 minuter av Svensson Svensson, jag skrattar ihjäl mig. Jag kommer få sämsta resultatet någonsin på tentan i morgon , can't wait.... Observera att jag innan som sämst fått 11 när 31 var g. Och max lär la vara cirkus 24, g 12 & får jag 4 poäng är jag stolt. Jag känner mig som ett nervvrak.  På onsdag börjar ny kurs och det är sedan rätt "lugnt" till december då jag kommer ha omtenta den 10 & sista tentan för terminen den 22. Varför händer all världens otur mej?

Puss & godnatt jag kapitulerar

Tenta imorrn

Vaknade för en sisådär 45 minutersen och jag är apatisk fortfarande trots jag tittade på ett avsnitt Svensson Svensson. Jag hade tänkt äta pannkakor till frulle, men hur sugen är man när man är apatisk? Osugen! Imorrn är det tenta, woho..... det enda lockande med det är att jag kanske äntligen får ett liv sen!

Pussis

Hello nolife

Om 45 minuter ska alla mina älsklingar på sittnig och vad ska jag göra? Äta pannkakor och kolla grey's SÅ JÄVLA PARTY. Jag har ju tenta på måndag och kan inget så känns dumt och slösa bort en pluggdag som bakfull. Med mitt stackars huvud är det väl säkert bra jag tar det lugnt. Men så jävla tråkigt. Jag dör. Mumsan hittade i alla fall en ypperlig låt : Ylva Bulldozer – John Wayne Gacy (fast tjej) - Ett tips är att googla på John Wayne Gacy, trevlig kille det där!

Pusssis

FrULLLLE

De enda jag gör som mina grannar skulle kunna vara min skönsång. Jag är nog inte tyst en minut! Jag orkar inte gå ur sängen. skÄRPNING EMMET

Som vanligt, trött

Jag skulle upp klockan åtta men jag var så trött när jag vakna halv åtta så jag var lite busig och satte klockan på nio i stället. Det sköna är att jag är precis lika död nu. Den är najs. Lite frulle och sen statistik på det= Fy fan

Plugga, yej yej

Vad har jag gjort sen sist? Inget typ, spelat wordfued, ätit kvällsmat och så vidare. Till kvällsmat blev det kokta rödbetor med salt & smör. Medium gott, men de hade legat i min kyl sen innan den 25, så billigt var det i alla fall!

Snart kommer soffan & hämtar sin alkohol och jag ska försöka att koncentrera mig en sista stund för att sedan kolla ett avsnitt Grey's och sen är det sova som gäller!!

1985

Jag hade önskat mig ett lyckligare liv & om de ska köpas för pengar så snackar vi MYCKET pengar så ja, de kan jag nog glömma. Löste ett till tal nu . Wow 2 tal på jag vet inte hur länge, de är verkligen segt att sitta här helt själv i mörkret-

http://www.youtube.com/watch?v=K38xNqZvBJI&ob=av3e


Jag vet inte vad jag önskar mig!!!

Sen sist:
  • Vart i skolan
  • Skickat in rapporten (2:A gången)
  • Pratat med mamma om vad jag önskar mig
  • Handlat för 100 :- på ICA X
  • Löst ett tal i statistiken

 

Jag fyller jättesnart år. Jag vet verkligen inte vad jag önskar mig av säg mamma & pappa, farmor & farfar och av morfar & "mormor". Önskar mig Gripsholm handdukar & badlakan av mamma & grytlappar som går i rosa. Sen då? Kom på att jag önskar mig ett presentkort på kicks av farmor när jag fyller också. Jag ska unna mig en dyr parfym, har ju ett presentkort på 400:- där sedan innan också. Farmor , faster och kusinerna befinner sig i England nu och jag sa att jag önskar mig lyxiga teer och marmelader. Svinsvårt vad jag ska önska mig av mina kompisar också. Min lägenhet svämmar över av prylar, jag unnar mig väl självunningssaker. Saker som jag skulle tycka vara för dyra att köpa själv. Oklart vad, har ju hårprodukts-fetisch, så lär ha allt innom hårvård. Och smink är jag ju kräsen med och jag har inga naglar. Så vad gör man? Jag vet inte vad jag önskar mig!!!


Woho

Min ingefära är borta!? Det är väl kanske inte det att jag har så mycket saker i kylen? Får la köpa en ny i morgon eller sen när jag ska handla. Måste ju jobba på vinsten nu!

En minut på cykel till ditt hus,en minut till världen blivit ljus. 14 år det vackraste jag känt, ja ni har hört det förr men ja svär att det har hänt. Håll mig hårt du vet jag är så svag,svag för det du säger varje dag. Håll mig hårt din klänningen är så tunn, din blick är våt och fastnar på min mun

Morgonpigg tjej

Nu har jag läst igenom våran underbara rapport som är 10,3 sidor text och säg 7 sidor till med diagram. Så har jag också duschat, sagt upp min prenumeration på kosttillskotten jag blev pålurad. Funderar på att sätta mig med den underbara statistiken till klockan nio. Då har jag en timma på mig att fixa mig & äta innan vi ska mötas i skolan.


Att ingen nånsin dött för kärleken, som en lögn som inte synats än. Du sa att du blir aldrig kär och jag vet hur det är,
din avundsjuka som ett gift när du tittar på andra. Du är min bästa vän jag älskar dina visioner, vi som generaler främst i Amors plutoner.

JAG VILL INTE

En annan sak som är jävligt galant är saldot på mitt konto. Mamma satte över sex hundra igår så jag skulle ha råd med smärtstillande och så vidare. Det galanta är ju att jag nu på morgonen har 400 kvar (obs inget har dragits via tex autogiro)...... Jag måste alltså legat minus efter gårdagens shopping. Herre gud, sånt är INTE bra. Men men blev i alla fall klar med en födelsedagspresent , en julklapp och unnade mig själv en underbar olja till håret. Den luktar heaven med en touch av tant, fast på ett bra sätt hur de nu är möjligt. Klockan tio ska jag möta min grupp. Vi ska bland annat planera tisdagens redovisning, JAG VILL INTE

God morgon 1,5 för tidigt

I natt har jag drömt mardrömmar men jag kom också i drömmen på en yppeligt bra julklapp, ett namn om jag ska ha barn någon gång och sen drömde jag lite om Kitchen Aiden jag vill vinna!

Klockan 06,32 vaknade jag av det underbara vibrerande ljudet från den biggest mobillarm, hon är verkligen underbar.  Endå 13 pers online på facebook nu!

Nä men om man ska gå upp och börja plugga? Och förresten som det kontrollfreak jag är så kommer jag inte klara av att avaktivera facebook!

Mitt liv är så fantastiskt!

Så kul när allt bara går åt helvete. När jag bodde hemma var allt mycket lättare, man var otrevlig och smällde lite i dörrn & sedan var det bra. Vad gör jag nu? Gråter i duschen och hoppas att bränna mig och drunka. Vad ska jag annars göra? Mucka med mina kompisar och smälla i dörren så den biggest börjar leva om ännu mer? Nej tack.  Jag är för social för att bo ensam. Hur kan man vara otursförföljd som mig? FML. Jag saknar mina föräldrar. Snart så får jag träffa dem. Inte sådär väldans ofta jag saknar dem får jag ju erkänna. Men i svackorna så.

Jag lär ju få satsa på  Omtenta Lördag 10/12, kl. 9.00-15.00, Östra paviljongen, sal 1, mitt liv är så fantastiskt!

Med tanke på att jag inte lyckades dränka mig i duschen idag heller så ska jag sova nu. Och dramatisk som jag är tror jag jag ska av-aktivera min facebook ett tag. Men ska sova på saken


RUTA 1

Pluggade, de gick bra. Fick bra självförtroende. Sen kom jag till kapitel fyra och nu är jag TILLBAKS PÅ RUUUTA EEETT.

Jag har sån...... självdiciplin

Varför blir alltid pluggpauserna 100 gånger längre än vad man tänkt sig? Fy på mig. Te + macka &plugga tills jag somnar? Okej ska försöka

Jag är ett 2

Jag är ett geni. Tre lappar la jag idag i med mitt namn och telefonnummer på ICA X, jag vill verkligen vinna den röda kitchen aiden! Jag tror jag har lagt i sju lappar sammanlagt. Jag är så fyndig va!

Kom rätt nyss från skolan, som vanligt spenderade jag dagen oengagerad med huvudet fyllt med annat. Började just plugga statistik & det flöt på riktigt bra tack vare Erik Lejons anteckningar. I morgon ska jag skriva ut lite gamla tentor och sedan helt enkelt försöka lära mig uträkningar som brukar komma så jag i alla fall kan få några poäng på måndagens tenta.

Den biggest är nästan lite tyst idag, eller a tyst och tyst. Låter väl bara som hon väger en sisådär 120 kilo. Pratade med mamma om det förut och hon sa att hon aldrig skulle klara av att flytta till lägenhet igen. Förstår ju tankegången...


JAG GJORDE DET

JAG GJORDE DET! Jag tog på mig bh & en t-shirt och jacka sedan klampade jag upp för trappan till tredje våningen. "Den biggest" var jättesöt och otroligt välsminkad, inte samma tjej som jag trodde. Hon var rätt lång men nu snackar vi max 60 kg och inte 400 som jag trodde.... Så som den trevliga människa jag är när jag vart vaken sisådär 5 minuter så bad jag henne helt enkelt sluta klampa. Hon blev chockad att hon klampade, jag fick erkänna att jag också blev det efter jag sett hennes kropp

TRÖTT

Börja klampa klockan sex, det är ju förträffligt. Jag blir så happy. Jag tänker knacka på idag, garanterat. Ska kika in i hennes brevlåda med, som hon klampar hoppas jag nästan att hon inte sett det än. Jag blir tokig.

Om en timma ska jag möta min förträffliga grupp. JAG ORKAR INTE

Gossip Girl

Efter fyra avsnitt Gossip, säsong 5 så känns livet plötsligt lite lättare. Men den biggest klampar som ett jävla cp, när jag kom hem från mumsan idag så hade hon fortfarande inte tagit in min lapp jag la i brevlådan i MÅNDAGS. Kill me. Håller hon på såhär imorgon när jag är sminkad & påklädd då jävlar ska jag knacka på- Jag orkar inte mer.

I morgon ska jag träffa gruppen igen och jag får tyvärr säga att jag bävar nått så fruktansvärt för det. Jag är så jävla less på detta jävla helvetesprojektet. Denna kursen har verkligen varit helt sjukt horribel. Ekologi & geovetenskaps-tenta, projektarbete som innefattar (om det är ett ord): fältprovtagning , dagar på labb & en underbar rapport + redovisning. Men det tar inte slut där. Vi har också vattenkemitenta & ett vattenprovtagnings tillfälle för att få licens. Endå är kursen "bara" 15 poäng, men om man tar hänsyn till hur mycket vi ska göra kan man kanske förstå min oro för att bli utbränd innan tjugo. Galant.

Unnar mig lite Simon Norrsveden innan jag inväntar John blund. Han är ju verkligen helt fantastisk, Norrsveden asså. Men som jag och Mumsan pratade blev vi jättebesvikna på skivsläppet på spotify. flera av de ynka nio låtarna har funnits där länge! Men Demonen & En ailien i bröstet är endå mina favoriter.

Lagade lite mat förut också, 4 portioner vegetarisk lasagne. Hör och häpna, en annan än den med spenat. Blev helt okej-gott. När inte ens laga mat är kul, då mår man inge vidare. Jag minns inte när jag köpte ingredienserna till detta & jag har helt enkelt dragit mig för det. Kvällsmat i morgon blir i alla fall kokta rödbetor, det har jag inte ätit sedan jag var liten.

Pusstjao nu ska jag sova

Charmiga


Jag är så fantastisk.

Döende så gjorde jag ett mycket gott "te" jag skivade i ingefära, pressade i en halv citron och tryckte i massa  agave-sirap. Toppen hoppas det gör mig lite pigg & glad det kan jag behöva. Fick förut en insikt i att jag blivit tjock med. Okej att jag vart tjock i alla fall sedan gymnasiet men jag kände jag hade fått tjockare lår nu med. Happy day. Underbart. Mammas kommentar  kommer väl vara : VAD TJOCK DU ÄR!!!! När hon ser mig, alltid lika kul att höra sånt. Med tanke på vårat hektiska tentaplugg är det la inge vidare konstigt dock. Men för och plugga bra har vi insett att man måste belöna sig. Belöning kan som för oss till exempel vara något gott + Eva & Adam. Tills nästa gemensamma tenta lär det bli ännu mer, då lär vi möla glögg, pepparkakor & lussekatter. Hjälp jag kommer börja rulla fram. Gaah, gud vad taggad jag blev nu då.

Min ekonomi är föresten precis lika strålande som vanligt. Har 450 kronor på mitt kortkonto som är till för allt kul som till exempel alkohol och annat övrigt. På mitt matkonto har jag hela 900 kronor, jag kommer få leva på billiga veckan recept månaden ut. Jag är så fantastisk.

.........................

Jag har så sinnessjukt ont i huvudet. Hoppar in i duschen och blir de inte bättre får jag ge upp statistiken för idag. fml

Vilket ljudhuvud jag är endå

Helt galet att jag fick 17/20 poäng på den underbara vattenkemitentan. De tre poängen som saknades var att jag fick fel / inte svarade på 3 enpoängsfrågor. Det betyder alltså att jag fick full pott på alla störra (3 poängsfrågor) jag är lite smart endå. Om den sköna monotoma smärtan bara kunde lämna mig så jag kan focusera lite på statistiktentan på måndag. Jag är kanske en femtedel i pluggandet. DET NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

vattenprovtagningen

Mycket mycket mycket oklart hur den underbara vattenprovtagningen gick....... Skulle jag misslyckats så lär jag i alla fall inte bry mig om att få en licens. Kom just hem från Mumsis. Ska snart återgå till den helt gudomliga statistiken. Mitt liv det senaste året har verkligen haft sina dippar. Minns inte att jag någonsin innan vart så less och negativ. Kanske för man bodde hemma, pluggade inget och inte gick back (ekonomiskt) varje månad. Visst har vart otroliga toppar senaste året med men dipparna slår tyvärr det.

Så jag känner mej halvpeppad-. Nykter, tråkig helg med plugg också,. Can't wait

FML

Jag var ju innan taggad och skulle klara statistiken. Men nu är jag uppgiven & vill bara gråta. Jag har sådan sjuk huvudärk. Ett tal b-g uppgifter tog mig en timma. Livet är en fest. För att jag ska klara den måste det ske ett mirakel!


Glory days

Idag fyller min "lilla" kompis fjorton år. Det är helt galet vad fort tiden går, jag brukade vara barnvakt för henne när hon/vi var liten/små. Detta känns inte kul alls, ett tecken på att jag börjar bli riktigt gammal. Okej jag har inte fyllt tjugo än & får inte ens köpa min egna alkohol. Men jag känner jag för varje dag kommer längre och längre ifrån mina glory days. ... Men grattis lilla söta Soffan den yngre, du kommer alltid att vara liten för mig!

Puss

En gång är ju ingen gång, det vet jag

Förutom våran mysiga vi-firar-tentan-med-scones + lite Eva & Adam spenderade jag dagen paranoid. Borstade tänderna, hörde massa manliga röster och någon sa Emma. Jag trodde jag skulle dö, rinde Erik för pepptalk men han tyckte jag överdrev. Men såklart jag gjorde, det är ju min grej. Men det var sjukt läskigt.

Min jävla ho*granne klampar som ett jävla cp. Det är inte okej att börja klampa halv sex på morgonen och nu två timmar senare fortfarande klampa. Mitt liv är galet tråkigt och precis ingenting går som jag vill. Idag ska vi ha vattenprovtagning för att få licens på att vi kan göra det, cool sak att ha i cv:t;) Hoppas det går vägen, var svinnervös igår. Men gör man allt man ska så ska det nog inte vara så svårt. Klockan halv två ska jag iaf provta med Mumsan.

Jag har jätteont i min nacke. I natt låg täcket inte kvar runt halsen någon av de sju hundra gångerna jag vaknade i natt. Jag måste verkligen plugga nu. Tentan är den 7e och det närmar sig med stormsteg. Så nu frukost och sedan måste jag sätta mig med helvetet. Idag måste jag börja räkna med. Toppen


"Åh jag sa att jag har älskat nån en gång, ja men en gång är ju ingen gång, det vet jag. Åh jag tänkte på att en gång var jag god, ja men en gång är ju ingen gång, det vet jag. Åh en gång sa hon att hon såg nått i min själ, ja men alla lögner rostar ju, det vet jag. Åh en gång trivdes jag med livet utan er, men en gång är ju ingen gång, det vet jag. Så jag såg på min demon och sen jag sa : är det sant att även jag kommer att dö? Åh han log mot mig och svarade sakta : ja, men du kan nog ta det lugnt för vet du vad. För jag har ju bestämt att det som händer blott en gång det spelar ingen roll, så baby låt det va."

Det plingade just på min dörr

Jag gör verkligen allt för att slippa plugga, jag saknar verkligen självdiciplin. Jag gjorde till exempel ett helt onödigt album på facebook som säkert ingen kommer orka titta igenom endå. Men men

Det plingade just på min dörr. Minn hjärta stanna, kroppen frös och jag bara väntade - Inget hände :) !

Vattenkemitentan

Den här absurda dagen fick just en mycket konstig vändning, nästan så jag hade velat säga att den blev rätt bra. Bortsett från statistik"plugget". JAG FICK VG PÅ VATTENKEMITENTAN. Mitt andra VG på universitetet men mitt första VG på en hel tenta, det känns ju helt amazing. Vem hade väntat sig att jag skulle vara ett sånt ljushuvud? Kul att det i alla fall gått bra på tentorna hitills i år, det är ju det enda som gått bra sen jag flyttade hit


..

Idag efter lunchen mötte jag en blond söt kille. Jag kände verkligen igen honom, men kunde inte placera. Han stämde precis in på Soffans personbeskrivning på killen jag hängde med på Corona. Tyvärr såg han mig inte, så svårt att avgöra.

Nu måste jag försöka plugga statistik!

RSS 2.0