Lägenheten, KLAR :)

Badrummet





Hall/Kök





'





Matrum/Sovrum/Tvrum















Mina hela 25 kvadratmeter är som du ser rätt välfyllda. Bakom mitt draperi, det är där kaoset är. Så där får ingen vara :)

Seriösa tjejen

Jag är världsgrym. Diskat sjukt mycket, satt upp min nya gardinstång och strykit och satt upp mina gardiner!! Sen kommer Soffan hit och äter och förförfestar. Nu dammsuga!

Får skynda mig innan jag tappar gnistan

Ber till gud

Tentan var inte alls som man tänkt sig. Den del man trodde skulle vara värst var bäst och de två man trodde skulle vara lättast var svårast. Ber till gud om ett godkänt!

Tenta om 26 min



Jag måste klara tentan!







EKOLOGI/GEO TENTA KL 9

Jag är inte sjuk, mådde lite kasst igår morse bara :). Nu får jag snart ett bryt är så galet nervös. Tenta kl 9 i Ekologi och Geovetenskap (?)


Sjuk IGEN

Känner mig sjuk. Känner mig "efterbliven" i huvudet. SÅ jävla najs. Kan inte focusera, najs...

En slirig lördagkväll

Svinfula bilder från i lördags ::)



Klänningen som jag sedan tappade bort....



















Nu måste jag plugga. Tenta imorrn, KUL

September i bilder 2











Min skörd



Äpplepaj med kokos istället för havregryn på smulet, jättegott!



Bevis på en slirig lördag (blodblåsa)



'





September i bilder 1



Jag har då aldrig vart någon Rosétjej, men detta var förskräckligt.



Gangsters på sittning





Glada tjejer, laddar för förfest på Teg





Hitta en snygg kille (Erik)










PaKET

Klockan 10 kom Mumsan & Catrin och pluggade lite till mig, vid ett drog vi till skolan på "frågestund". Och efter det gick jag till Ica och hämtade 2 paket. Ett enormt, innehållande mina draperier från farmor. Nu fattas bara gardinstång och gardiner, något jag tänkte sätta upp på fredag. Sedan är min lägenhet klar! Dom blev superbra! Fick också ett skoj paket från hairsale.





I duschen har jag sen innan 2 schampoon & 3 balsam :)



Najsest`?







Fick också ett kort från min bebis på posten


Ingen täckning

Ingen täckning sen 15. Nu blire Gossip Girl

Kusinbarn

Jag har fått ett kusinbarn en liten Tilda!!

21,51

Jag grät till de två sista avsnitten Gossip Girl säsong 2, jag tror jag är ett känslomässigt vrak. Trodde inte man kunde gråta där men jodå!

Ohaoha

Fick mina Hmgrejer idag. Dessvärre verkar det bara som att jag behåller halsduken. Nu är det snart vinter, det blir mörkt tidigt och jag hade halsduk och vantar till och från Ica :/...

Jag har nog problem. Jag lagar hellre mat än och städa. Dock diskade jag just 12 glas + 2 muggar + helt sjukt mycket bestick. Fy !

Pluggat med mumsan idag, de gick bra mumsan är en sån duktig seriös pluggis!

Jag har verkligen inget att komma med idag. Börjar sent imorrn så kan ha rave hela natten, najs.... Förövrigt så är jag jätteglad! Pusspusspusss

CashFLOW

Det är underbart att lönen bara kom in och landade på mitt konto..... Men mitt e-sparkonto "räkningar" har ett saldo på  FJORTON TUSEN! Kul att gå plus för en gång skull, väntar på min Hm beställning så jag kan få min nya halsduk :).

Sitter i skolan nu och "leker" med Exel. Jag har då aldrig vart någon stjärna på datorkunskap, det märks nu.... Efter skolan ska jag hem till Mumsan och plugga, kul. Not.

Förresten regnjackorna på stan herromdan va slut :(

Pussss

FML

Min lägenhet är minst sagt kaos. Sjukt mycket disk, kläder på tork, nytvättad tvätt i en hög i soffan och en massa glas överallt sedan i lördags. Borde städat igår, men jag orkade inte, jag var helt död. Och sedan gårdagens matlagning så blev det 2 kastruller & en stekpanna att diska också... Att jag överhuvud pallrade mig till tvättstugan igår är ett mirakel, och det blev hela 4 maskiner!! Tänkte köra en 40graders och en 60graderstvätt MEN det blev en och en halv per tvätt, alltså fyra tvättar, två av varje....

Börjar morgonen med lite gamla Shakiralåtar.

Lördagen:
Jag och mumsan börjar förfesta runt fem. Vi dricker och dricker, beräknad utgång var runt elva. Men klockan kvart/tjugo över tio började Mumsan spy. Sedan däckade hon så sött i min säng. Jag skulle precis in på toa och tvätta av mig sminket för att jag kunde ju inte gå ut själv. Men då ringer Emma Ramis och säger att hon och Ida är utanför Corona. Jag hittade inte min klänning så fick dra på mig en annan. Klippte jackans lappar och drog ut. Igår hittade jag fortfarande inte klänningen. Hade på mig min ziperall, dricka rosa pantern med en vit klänning kändes för dumt. Hade dock på mig klänningen ett tag när Oskar var här. Så frågan var vart fan la jag den. Hade lite ågren över det igår i några timmar . Tills jag hittade den.,.. Inknödd i min ärm på en morgonrock jag inte använder som hänger på toadörren..... Corona var jättekul i alla fall 8,5/10. Dom har börjat spela så sjukt bra musilk. Jag ger då omedvetet ifrån mig sjuka glädjeskrik. Älskar att folk vänder sig om och andra som gestikulerar att de får ont i öronen, höhö.

Av heytell meddelandena till Camy att döma så var jag inte så nykter, men jag kom i alla fall in! Synd mumsan inte kunde följa med bara- Nästa lördag ska jag på inflyttningsfest till Emma Kallin och helgen efter det lär bli våran Scharinskadebut hoppas jag.


EY förresten!! Igår smsade Catrin mig horribla nyheter.  Vi har två veckors vattenprovtagning & jag hade tänkt stressa min grupp så jag kunde åka hem. MEN DET KOMMER TA TVÅ VECKOR. JAG KAN INTE ÅKA HEM. FMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFMLFML

NÄR KAN JAG ÅKA HEM DÅ? PSYKBRYT. VAR JU MENTALT FÖRBEREDD PÅ DET...................


NU FRULLE.

<

Precis såhär mådde jag efter en vecka på hultsfred, minus kärleksruset!

22.04


MORGAN SVIKER EJ

dissad


16,25

Svart bh och korallfärgade trosor under min genomskynliga klänning, detta kommer nog gå bra. Snart kommer mumsan, har i princip städat klart nu, bara dammsugning kvar.

Min nya jacka är lite ångestframkallande . Men i alla fall 80% ja lutar det åt tror jag. Efter några drinkar är jag troligtvis rätt gangsta och klipper av lapparna så de är för sent att ändra sig.

Nu måste jag dammsuga och måla om 2 naglar så jag är i tid. Hade rätt tråkigt förut så beslutade mig för att måla om tånaglarna. Stod länge och valde bland mina många nagellack och "föll" för det fulaste jag sett i hela mitt liv. Blåglittrigt. Hur hamnade det i min nagellackssamling? Tveksamt att jag köpt det.... Nu har jag så fula fötter att jag knappt kan kolla på dem själv....

Bränner pengar som vanligt

Beställde just schampoon och balsam för 600, makalöst!

12,16

Sitter med en "sauna-ansiktsmask" på nu. Det är jättevarmt och skönt och känns som mitt ansikte brinner. Skrivit rent sex sidor geologi & målat 4 bilder primärsuccession (när en sjö blir en mosse). Mitt liv är så jäkla party. Tänkte sitta kanske en halvtimma till sedan blir det till att städa lite granna, duscha och fixa sig för vi ska börja förfesta senast klockan 5 kom vi överrens om så det blir nog en rätt tidig utgång idag om jag känner oss rätt-



Vi skulle ju för första gången till Scharinska, men där var elektropoptema..... Sedan tror jag baara jag kommer in på TC också. SIst där gick det ju halvbra.... Och det är mer en pub vilket kan bli lite trist om vi bara är två-. Så Jag tror det blir Corona idag igen!

Vet inte om jag berättade det men igår när jag gick till Ålidhem centrum för att få sjuts till Bräntberget så gick jag ju motströms, alla skulle ju till skolan. Jag hade myskläder, stövlar, morgonfriss & hade inget smink. Endå var jag nog inte sämst klädd. Han skymta en tjej iförd Ziperall med en kort skinnjacka. VIsst den är snygg men där har väl gränsen gått?



Utgifter

Dagens gosiga utgifter:
  • Mat m.m, ICA Maxi 650:-
  • Jacka, Stadium 799:-
  • Tröja, H&M 350:-
  • Vantar H&M 50:-
  • Alkohol 221:-
Det var så länge de pengarna varade ja...... Nu är frågan myskväll på Carlshem med mumsan och Catrin eller själv hemma? Ja vi får se hur dagsläget är, jag är dötrött.

LÖN <3

Oh my god. Jag får mer lön än jag vågat fantisera om. Jag går plötsligt galet plus denna månaden, jag älskar mig själv!

9 grader

Hemma igen efter en halvdag i en 9graders skog, omysigt värre! Nu ska jag byta om och sminka mig lite så åker jag och mumsan till stan runt halv 2! Efter det blir det Maxi förhoppningsvis med Catrin!


Mat är dyrt

Sedan den 24 augusti (när jag kom tillbaka till Umeå) Har jag kvitton på att jag handlat mat för 2885,17 kronor så misstänker jag det är kanske 100:- till som jag kastat kvittot från. Min matbudget är 2500:- /mån men jag fick ju köpa en massa ifrån början, kylen var ju helt slut & skafferiet behövde också fyllas upp. Så ööänge det höll sig under 3000:- är jag faktiskt rätt nöjd.

PengaÅgren

Kvart över åtta blir jag hämtad nere vid ICA av en klassis så åker vi tillsammans till Bräntberget där vi ska luffa. Anledningen till att jag bland annat inte kunde sova var för jag fantiserade ihop att jag skulle möta en älg och att mitt hjärta skulle stanna.... Just nu är det regnfritt och blå/grå himmel. Snälla snälla gud, skona mig ifrån regn. Måste till stan med Mumsan med. Ska titta efter en jacka, fingervantar & en regnjacka.................. Hör du hur mina stålar bara rinner iväg?! Men jackpengarna tas i så fall inte ifrån mina ynka pynka 2000:- och med regnjacka menade jag en typ kappa från Stadium för 99:-. Men i alla fall, pengar som pengar.

Dagens outfit
  • Myskläder
  • gummistövlar
  • morgonfriss'
  • osminkad
Älskar att visa mig sådan, ska promenera motströms också. Alla kommer vara påväg till skolan, men icke jag....... Men dagen lär bara hålla på till lunch så det känns som det i alla fall är något positivt<!

CASHFLOW

Wow grannen var tyst till halv sju, blev bara väckt 45 min innan min klocka skulle/ ska ringa.... Underbart när jag somnade efter tolv och drömde mardrömmar... Men idag är det i alla fall bästa dagen i månaden, CASHFLOW!

På tal om Cashflow, har numera 2000 :- kvar på kontot det lär vara vad jag har och leva på denna månaden, det är inte den najsest! Där innefattas mat, utgång, alkohol till kommande helger & allt annat övrigt. Hade velat skriva att kläder ingick men efter min sinnessjuka internetshopping så har jag inte råd med ett enda plagg. Nu krävs det alltså att min lön ska vara på minst 7000 :- på måndag för att möjligheten att jag ska gå runt ens ska finnas... Ska ju betala de sista 7000:- nu på datorn men eventuellt så är det kvar max 350:- efter det, ingen aning får ringa och höra med dem. Längtar redan till den 25 oktober...

Du tänker säkert men hur ska du kunna åka hem? Jag la undan pengar i sommar för en höstlig hemresa, dock innehöll den 4000:-, dvs två gånger tur och retur. Nu har den blivit lite "länsad" och saldot är hälften. Men det är för jag behövde strukturera om mina bankkonton. Jag har en hel del konton med olika namn.

  • Ungdomskontot- mitt kortkonto som nästan alltid är nära noll
  • Sämre tider, spar- Spar för kaotiska tillfällen
  • Räkningar- ett konto alla mina räkningar dras ifrån
  • Hemresa/kul- pengarna går ju till allt från flygbiljetter till kläder
  • Sparkonto- Ett konto jag nyss länsade men hålller på att bygga upp igen, tar inte ut pengar där.
Jag är tyvärr inte som Catrin och sätter över pengarna till spar och låter dem vara kvar där. Jag tenderar att "låna" och har sedan inte råd att betala tillbaka. Men trots den kassa månadsbudgeten har jag endå lagt i alla fall 500 kronor till spar, hur kommer det bli andra månader när man inte har någon lön? Jag kommer i alla fall inte kunna spara en spänn.-. Jag får sinnessjuka mängder räkningar varje månad då jag handlar rätt friskt men jag har aldrig betalat in en räkning för sent, en av de få grejerna jag är ordningsam med. Tur det. Håller tummarna för mig denna månaden, det lär bli handling på ICA Maxi idag. Det är billigare än lilla ICA Ålidhem, så man får väl försöka i alla fall.

stridslysten

Funderar på att göra en 9 timmars lång spelningslista . Jag är så stridslysten, nu är det fight. Klockan är bara kvart över tio. Till 11 brukar grannen väsnas-. SKruvar upp volymen och bytte till Bo Kaspers Orkester (?). pUSS ÄR förövrigt en bra låt

Hetsar grannen

Jag älskar att hämnas. Har nu Maroon 5 på jättehög musik, hoppas grannen blir aggressiv"""""""""

Lås in mig

Fy gän vad snygga sängkläder jag hittade inne på H&M, jag blir helt förälskad. Men jag har inte några pengar, pengarna kommer i morgon och dom är som sagt redan bortbokade. Har endå idag lyckats bränna över 2000 kronor. LÅS IN MIG, jag är en missbrukare.

Kvävets kretslopp

http://www-vaxten.slu.se/ekologi/kvave.htm Kalasbra bild, tyvärr inte tillräckligt detaljerad. Hittade bara bra engelska bilder så nu ger jag upp., Hittade och nöjde mig istället med fosforns kretslopp. Har också pejling på Svea rikes vegetationszoner och våra olika "berg". Lärt mig tre saker idag, nu ger jag upp och unnar mig en fjärde mugg te och en film :) Blir antingen What happens in Vegas eller Tillbaka till Vietnam, härligt olika filmer.



Mysväder

Kallt och hemskt men perfekt mysväder och när man är själv är väl ziperallen bästa lösningen?







Min webbcamera innehåller 949 biler, ops. Kanske hela 10 stycken är seriösa, majoriteten är horribla NÄRBILDER.



Världens bästa låt

Sitter nu och försöker googla fram en käck bild på kvävets kretslopp då jag tycker det i boken kändes för svårt att måla av. Har säkert pluggat en timma och en kvart idag, sedan när blev jag så ambitiös? Har i alla fall en del filmer att se ikväll. Hade varit sugen på att se en "hitlerfilm" från andra världskriget, så man blir lite allmänbildad på köpet. Men jag hittade ingen jag inte sett. Jag är faktiskt intresserad av historia, något Erik inte trodde när han ringde herromdan. Jag svarade ja mitt i Sveriges historia, fick övertala honom flera minuter innan han ens trodde mig. Det går 21-22 på fyran på måndagar, har sett alla avsnitt utan ett :)

Världens bästa låt: Don't know nothing - Maroon 5

Laga mat

Laga mat kan nog vara på topp 10 roligaste jag vet. Helst när det blir toppengott när man gör något spännande av något vråltrist. Hade en halv falukorv i frysen. Jag är ju i alla fall såpass kräsen jag köper den falukorven med högst kötthalt så den är inte så toppenbillig men endå billig. Den är 71% kött , väger 550 g och kostar cirkus 27 kronor. Tänkte jag gör nån korvgryta, så de blev de då jag förätit mig på stuvade mackaroner och stekt falukorv.

Jag hackade en falukorv i små tärningar, stekte dem i smör. Hällde på mjölk & grädde. Salt & peppar, sambal, sweet chilli och soya. Oklart vad man ska ha till, ris kanske? Tog max 10 minuter inkl riset. Älskar allt man gör av saker man har hemma, spontant. Det känns så billigt och bra när man slipper gå och handla.


Cash is king

Har kämpat sedan april för att försöka få pengar av försäkringsbolaget för mitt horribla ärr på bröstet, först igår fick jag en fullmakt på posten som jag nu var och lämnade. Hade jag vetat ärret skulle bli såhär fult hade jag inte tagit bort mitt födelsemärke trots att det var sjukt obehagligt när man kom när det. Svarade också på en ICA-enkät, fick ett paket gratis ICA-kaffe på köpet (en kupong) som jag slängde, jag dicker inte ens kaffe.... Svarade också på en bostadenkundundersökning, fastän Balticgruppen är mina hyresvärdar, men vad gör man inte för att vinna lite fina priser?

Insåg just att efter dagens sjukliga internetshoppande att jag aldrig kommer att bli rik, och med aldrig menar jag aldrig som i ALDRIG. Det är helt enkelt inte possibelt när man inte kan hålla i pengar. Jag menar cashflow förrst i morgon och mina stålar är redan bortbokade.

Hoppas hoppas hoppas jag kan åka hem om dryga 3 veckor, borde inte vara helt omöjligt. Eventuellt ska jag på Epp med mina söta tjejer i morgon :) Dock är det mycket oklart vart, annars får vi väl laga mat själva eller något. På lördag blir det i alla fall utgång i stan denna gången! Så då blir min första gång på Scharinska, Mumsan är given sen får vi se vilka som vill följa med!

I morgon är det skogsdag igen....... Och inte nog med det, det ska regna också. Happy day.......... Får se hur happy och sugen jag är på EPP efter det.

Första dagen idag posten svek, mitt fack var tomt. Knappt så man tror det är sant...

Plugga lite till kanske?


min piffiga höstsoppa/puré

Det är inte mycket som gör mig glad nu såhär års, men min piffiga höstsoppa/puré gjorde susen. Mamma ville ha receptet så jag tänkte skriva på ett ungefär som jag minns det:

3 Stora Vitlöksklyftor
1 Gul lök'
1 Stor rödbeta
3 Stora morötter
12 Små potatisar

Smör/olivolja
3 Buljongtärningar, jag hade 2 med grönsakssmak och en kycklingsmak.
Grädde

Hällde upp olivolja + en klick smör i en stor kastrull. Hällde därefter på grovt hackad lök och vitlök. Stekte tills löken blev sådär mjuk och gossig. Efter det så hällde jag på  saltat vatten gissningsvis 1,5-2 L och buljongtärningarna + peppar. Hackade ner potatisarna och morötterna och skivade i rödbetan då den troligtvis har längst koktid. Jag använde en vanlig skalare för skivningen. Lät det koka tills allt var mjukt. Sedan blev det sent och jag satte in den i kylen och tog inte fram och mixade den förräns idag. Tillsatte också en skvätt grädde inför serveringen, den kan skippas men är god för en ännu krämigare smak. Jag gjorde den dryg och trögflytande då jag inte är något fan av rinnsliskiga soppor. Världens simlaste, jag tog saker jag hade hemma nu när det är otroligt knapert tills Csn:et kommer i morgon ! Lägger upp en till bild för dig som missade föregående inlägg.




Nöjd kock.




Rosa soppa



Mixade soppan jag kokade herromdagen. Den blev underbart god och sjukt snygg. Matchar mitt förkläde som du ser. Jag sitter nu och slevar i mig med öppen dörr. Hoppas att posten ska komma, då ska jag kasta mig över postisen & se om han har lust och posta 2 brev åt mig (det regnar). Dagen idag spenderades på labb, vi hade tid till halv 5 men var klara kvart över elva! Så nu blir det plugg :/


Pusss

Spam



Borde bege mig till stan i morgon, måste ha något att dricka i helgen och sen vore en jacka najs!

Älsklingsgrannen

Asså "den biggest " som bor över mig som lätt väger 400 kg tenderar att väcka mig klockan sex. Igår var jag ledig, skulle upp 9, vakna sex. Igår kunde jag inte sova men skulle upp sju endå. TRO FAN IDIOTEN BÖRJA STAMPA KL 6. Asså händer detta i morgon med , då är hatbrevet ett faktum. Jag är helt död.

Gnatt

Spenderat de senaste 4 timmarna tittandes på Gossip Girl..., Min söta morfar ringde förut, gjorde min dag! Imorrn upp tidigt för att städa. Klockan tio blire plugg här. Jag har fått en grej för Maroon 5 (igen) också. Insåg också att jag fyller 20 om 3 månader minus 13 dagar. Då blir jag vuxen på riktigt. Jag tycker jag har mognat sedan innan sommaren, det är kanske dock snarare negativt, Jga har lugnat ner mig nått galet, spårar aldrig längre. Tråkigt jag vet, borde ha kul ett tag till. Sedan är det det där med min tungpiercing. Jag sa ju till mamma att jag kanske tar ut den när jag fyller tjugo,. men just nu känns det som mjäkigt, jag vill ha kvar den. Jag älskar den! Och såklart bestämmer jag ju själv, krävs nog mutor för att droppa den. Tyvärr är jag galet lättmutad.

'pÅ tal om piercingar, jag vill göra  nått crazy ! Men jag vågar inte, så vi får se.

Puss

Apatiskt

Jag har just sovit i två timmar så just nu är jag rätt apatisk kan man säga. Powernapar som spårar ur är de jobbigaste jag vet. Men klart man kastar sig på fb om man blivit taggad på en så inte okej bild. Dagen idag: morgonfriss + mysisar till skolan och såklart inget smink. Vi begav oss till Kulla och åkte ut med en flotte mitt på sjön och tog prover, ja jag har väl gjort roligare saker i mitt liv. På lunchen åkte vi tillbaka till skolan så jag cyklade hem och duscha, sminkade mig och bytte kläder. Kändes inte kul att i morse i gummistövlar osv möta klackskorstjejer.



Pigg tjej, ja men tjena!

Idag dagen till ära så fyller Linnea Gidlund 20 år :)

Skogslall

Vaknar, vill dö, masar mig till duschen (hatar att duscha på morgonen, då måste man föna håret), duschar äter, sminkar mig och fixar mig och tar cykeln till skolan. Väl där kommer det fram vi ska va i skogen hela dagen. Jag blev less, hade kunnat gå äcklig till skolan så jag fick cykla hem och byta om till stövlar och grottmongokläder.

Kommer hem från skolan och inser att gud jag måste laga mat. Orkar inte, hittar köttfärssås i frysen. Kokar spaghetti till det, simpelt och gott. Efter maten blev det plugg och sen insåg jag att äsch jag har köttfärs jag gör lite köttfärssoppa. Så det gjorde jag och mumsan jag snodde lite rosé av dig till min kulinariska soppa. Insåg sedan att jag har en hel del rotfrukter hemma och annat mojs så jag håller just nu på och koka en soppa med lök, vitlök, potatis, morötter, rödbeta och paprika. Mycket oklart hur det blir, men billigt var det i alla fall. Ligger ju dryga 200 back och får inte pengar förräns på fredag,,,,,,,,

GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKLING!!

Igår hade jag en helt sjukt rolig kväll. Vi drog till Emma Ramiis på förfest på Teg. Tanken var ju att jag skulle till Scharinska för första gången, men det blev Corona i stället. Det var helt underbar och musiken var helt galen. Från början var det rätt slirigt sedan så lugnades det ner när vi dansade hela kvällen och bara drack vatten, kanske därför jag inte är sådär jättebakfull? Skönt i alla fall! Kvällens höjdpunkter: Träffa Erik innan Corona och vi reagerar på samma sett när x kommer gående. Andra roliga är när jag, Emma K & soffan dansar så kommer en kille och klappar mig på foten, eller a skon?! Träffade en full Hives Erik sedan efter Coronas stängning, han orkade inte gå hem så jag var snäll och lät honom sova över.

Jag låg i sängen och var pizzabakfull så sa jag att jag ville ha pizza, då langar Erik att han är sugen på sallad..... Vi gick och handlade, jag pizza och han sallad. Ska aldrig mer köpa pizza där, under all kritik. Jätteäcklig. Så en sallad hade ju vart gott...

IDAG FYLLER THE LOVE OF MY LIFE 20 ÅR. VART ÄR JAG? MER ÄN 100 MIL BORT. JAG SAKNAR DIG OCH GRATTIS PÅ DIN DAG ÄLSKLING!!

Nu ska jag duscha, sedan blir det sängen igen! Har hunnit med tvätttid idag med :)

Pussstja

Igår



Idag, tänk vad lite smink kan göra mirakel


Lördaaag



Äger inget lypsyl så jag kör olivolja



Emma kommer om 1,20 då ska vi till Emma Ram på förfest innan vi ska till Scharinska. Min första gång, yej.

top noch

Igår kallade Marith mig huslig, hemmafru it is. Vi skrev i alla fall ett sjukt jävla bra CV + personligt brev åt mig. Vi riktigt sålde mig. Idag hade jag kamera med till skolan och mina söta vänner Huuvisen & Mumsan hjälpte mig att ta en "CVbild". Så idag var jag och lämnade CVt på change. Suuupersöööt tjej som var där idag, jag hoppas stenhårt de hör av sig. Failade på fysiologitentan med, 1,25 poäng under G, ibland vill man dö. Eller nej rätt ofta. Det var tenta 3 i fysiologi. Kul, mitt liv är så top noch

Dagens shopping

Man mår ju alltid bättre när man bränner pengar, så jag begav mig ner till stan. Gick runt i en jäkla massa affärer men hittade inget direkt. Slutade med att jag köpte ett par boots, 2 "tunikor" & en vit genomskynlig skjorta. Hade velat ha en höstjacka också men icke. När jag såg den genomskynliga skjortan tänkte jag bara "hej där, du skulle passa utmärkt till min svarta höga kjol". Kjolen ligger oanvänd med lapparna kvar och jag köpte den i början på juli. Som jag tänkte så passade det svinbra ihop, blir nog helgens partyoutfit. Jag har inga kläder, men hur fan kan alla mina sex (jättestora) byrålådor vara fullknökade med kläder`? Mystiskt.

Vädret här i Umeå är världstrist, jag vill åka hem!

pusstjao

Knäckt

Igår blev jag knäckt, jag är fortfarande knäckt. Det känns så illa att jag till och med gick till skolan utan att ha fixat håret eller sminkat mig, ni som känner mig vet att det är illa. Men som min farfar sa: Ni är vuxnA nu, alla flyttar åt olika håll. Känns förjävla fruktansvärt. Kommer det aldrig mer bli som förr? Vart hamnar jag? Flickrummet i källaren hos mina föräldrar?

Jag hade önskat skolan gav lite mer i dessa fruktansvärda tider. Kortfattat jag läser om stenar och geggamojja. Jag har inga fritidsintressen, jag gör inte allt för mycket på dagarna. Jag satte mig till och med och skrev brev idag, jag måste ha mest brevflow på Tvistevägen 5A, jag har fått något skoj på posten varje dag sedan jag flytttade upp.

I morgon är jag ledig, då kommer Marith förbi och käkar middad och så ska hon hjälpa mig med CV:t så jag kan få det ur vägen snart. Det jobbiga är att det ska lämnas in med bild, jag har ju bara fjorskort på mig själv...

Ah men nu ska jag deppa vidare, hade jag haft pengar vet jag jag hade kunnat tröstshoppa. Men min ekonomi denna månaden är så knaper att jag inte ens kan göra det. Kul och 25 oktober, då är allt som vanligt då får jag 8676 (?) kronor in punkt slut. Jag vill jobba och tjäna pengar, önska mig lycka till med CV:t.

Allt suger

Vi har ett obligatoriskt moment på fredag men jag ringde läraren nu på morgonen och det gick att komma runt. Jag tänkte då jag åker hem torsdag. Flyg till Göteborg och sen buss till Skärhamn, hämta grejer och sova. På fredagen buss till Göteborg och sedan tåg till växjö. Sedan tåg växjö- göteborg och flyg göteborg-umeå på söndag. Trodde jag ja. Finns inga bra flyg mer än de som kostar 1500 /vägen + tåg på det. Jag känner verkligen inte på att lägga mer än 2000 på flyg. Tittade på tåg, va förjävliga tider med en sisådär 4 byten. Buss tänkte jag då, ah 20 timmar/resa, nej tack. Helvete, min älskling som fyller 20 på söndag och jag är inte där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17,17

Inte nog med att p-pillren kostar 1000 kronor om året (250/3 månader). Nej här måste man året man fyller 20 också betala för tandvården. Västerbotten <3 <3. Jag började alltså i praktiken betala en månad efter min 19års dag. Men problemet är att jag inte fått någon räkning. Jag hamnade i den bästa (billigaste) klassen och ska betala 400nått om året. Ska man ringa tro? Har ju inte direkt råd med den nu endå..... gaash

Känns som jag gått i skolan säg ettt halvår, vi började idag för en vecka sen...

Sittning (istid)

Bakfull som ett sprutluder idag, jag dör.


















inte kul

Nytt för idag? Mja inte så himla mycket. Hade höstkläder idag, en "lång" svart klänning och ett par grova gråa strumpbyxor, inte kul. La just in min dataräkning på 7000 på internetbanken, det var inte heller kul. Städar och de är ju halvkul. Käkade just tacos med sjukt mycket vitlök i såsen så hela lägenheten osar vitlök, så mysit så.

Ska skriva ett cv / personligt brev sen med men nu STÄÄÄÄÄÄD

Fick mitt ica-studentkort igår förresten. Feztligt

För lång

Hittade ett par fina skor på Nelly, bara det att klacken var 13 cm. Tänk dig själc 175,5 + 13, jag hade ju nått solen

Mumsans dag

Idag fyller min lilla mumsan år, dagen till ära tänkte jag köra på höstkläder. Från och med jag kom till Umeå till och med jag började skolan så la jag mig tidigt och vaknade 7-7,30 av mig själv. Varför är jag nu mera apatisk när klockan ringer 7? Jo för jag kan inte sova på kvällarna, jag la mig kanske halv tio och endå somnade jag närmare tolv. Börjar inte skolan förräns om 2 timmar så hade velat hinna dra en sväng till Ica innan med. I helgen är det sittning * 2, hoppas att det kan få mig på bättre humör!

Pusss

cv

I morgon blire cvskrivning med Erik, nu jobbar jag själv med ett personligt brev. Jag känner mig för första gången helt tappad

Sittning

Jag ska i alla fall på sittning fredag och lördag, då jävlar ska det sliras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

raveparty

Ser ut som det vart raveparty här, men icke jag har bara haft migrän 2 dagar i rad...

EXKLUSIVE

Okej jag fick CSN idag på 6300 och har 1700 kvar. Kanonkul. Jag har räknat ut att jag som minst kommer få ut 14200 runt den 25e. Kul att utgifterna redan uppgår till 12400 EXKLUSIVE mat. Livet är en fest

SLU



Taggar för en skoldag på SLU


Huvudvärk

Haft huvudvärk hela dagen. Är ju så sinnessjukt självömkande med så när jag kom hem från skolan satte jag på en kärleksfilm och tyckte synd om mig själv. Har sovit från 2 till halv sex, jag mår nog halvbra. Hade fått ett paket till Ica Ålidhem så funderade på att gå och hämta det. Men jag orkar inte gör det i morgon. Jag måste laga mat inför i morgon med, jag orkar inte. Fan vad jobbigt detta blev. Blev ju just frisk....

58 kronor

Min älskade mumsan kommer jättesnart° Ska bli så himla mysigt! Jag firar det med ziperall och smutsigt hår, välkomnande va? Jag har 58 kronor på mitt konto, tjenare mannen vad jag blir less på mig själv........ Snart kommer väl förhoppningsvis CSN:et. Ska nog börja mitt nya liv och vara sparsam!?

är på det torra



Älskar att kolla igenom min bilddagbok, det är skönt att se att jag numera lugnat ner mig och är på det torra

kladdmuffins

Det blev kladdmuffins, hoppas dom blev bra. Är ju halvsugen att provsmaka såhär på morgonkvisten! Städar lite inför mumsans besök. Jag städar ju hela tiden jag vet inte vad som flugit i mig? Säg att jag mellan den 2 Juni och 24 augusti städade mitt rum max 3 gånger, visst vi bråkade om det dagligen men jag bara brydde mig inte. Men nu vill jag ju ha fint i min nya lägenhet. Jag glömde inte bara pajformar i Skärhamn utan också min nya kniv! Verkar som jag ska till Växjö Camillas födelsedagshelg. Då hade jag velat hinna med en snabbvisit på ön också!

Baka

God morgon, var nog dumt jag sov från sex till åtta igårkväll. Pratade med en kalasfull Camilla i telefon med, jag älskar när stockholmskan kommer in i bilden, puss! Jag somnade i alla fall strax efter 4, det var varmt men inte så man svettades utan bara så att huvudet överhettades. Så jag vaknade tio i tio, jag som skulle upp tidigt för att baka. Jag får göra det nu i stället, efter frullen.

MUMSAN KOMMER TILL MEJ SEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HENNE HAR JAG INTE SETT RÖKEN AV SEN MAJ!

22,27

Mina grannar få stå ut med mycket, jag har väl lyssnat igenom Ulrik Munthers album 2 gånger idag, sedan har jag kört "Moves like Jagger" minst 10 gånger och nu är det Ebba Grön som gäller, ja min musiksmak är i alla fall inte enformig.

Imorgon ska jag vara ultrahuslig och baka något som tack för hjälpen till Martin och Oskar, frågan är vad. Kanske muffins, det är ju lätt. Martin hjälpte mig med routern och lite ikeafix och Oskar har hjälpt mig med Ikeafix.

Borde kanske lägga mig nu om jag ska vara fit for fight imorgon, SISTA dagen innan skolstart. Idag är klassen ute med nollorna och en kille såg bra ut och en annan var tydligen mycket social. Låter kanske i alla fall lite lovande.

Pusss

22,24

En tredje kul grej på Corona igår. Vi var i rökrummet och "tog luft", när vi gick ut så tog jag täten och sträckte ut handen bakom mig. Och "hon" tog den och jag kramade den hårt och vi gick från rökrummet till köket så. Så vände jag mig om och det var inte Emmas hand jag höll utan en blond killes hand, hahaha då dog vi.

Lägenheten










Nu är det inte så mycket kvar :)

Vafan hände igår?



2 kul händelser på Corona.

1. De börjar spela fest hos mange, alla blir helt vilda och jag skriker såklart. En turk kastar sig över Emma och hon ramlar med honom över sig, haha.

2. Don't stop Belivin' med Journey spelas, alla är på g. Det sista jag minns är " Just a city boy, born and raised in south Detroit" sedan helt plötsligt ligger jag på marken och blir trampad på. Men så sträcker en kille fram handen och drar upp mej.

Bilder









Har 2 sådana här snygga rosa extrastolar & 2 svarta.

14,19

Igår satte Martin och Emma ihop en stol. En stol kvar som jag skulle ge mig på. Snacka om att jag tog mig vatten över huvudet. Mina gamla slöjdlärare hade gråtit men jag slängde in den i min "skrubb". Min nya matta kändes för stor med så det kändes som min lägenhet blev en enda stor matta så jag kastade in den i "skrubben" den också.

Nu ska jag och handla. Slängde faktiskt på mig lite mascara bara därför att. Kommer snart bilder på lägenheten

Tur de finns killar

BORDET ÄR NUMERA FUNGERANDE OCH KLART, TUR DET FINNS KILLAR! Tusen tack för hjälpen Oskar

Bordsjävel

Give me a break, jävla bordsben! Kanterna runt under bordet, svinlätt, 3/4ben svinlätt 4 benet is killing me

IGår

Idag mår jag rätt okej, bättre än väntat. Men när jag vaknade kvart över sju trodde jag jag skulle dö. Men när jag vakna igen 9,15 mådde jag endå "medium". Det första jag gjrode var att försöka skruva ihop en jävla ikeastol. Det gick inge vidare, så jag övergick till köksbordet och tro de eller ej så gick det asbra tills nu sista benet, de bråkar. Jag är less och hungrig men jag vet inte vad jag ska äta. Så krossade jag ett glas med så splitter överallt, najs.

IGÅR:













Corona var inte alls kul igår. Men men, jag hade jättekul med Emma i alla fall. Efter lite vin och några Rosa pantern så funkade det inte så extraordinärt bra att bygga ikeamöbler, så vi (Emma) ringde Martin som snällt kom över.

Roar mig









fjorskort

Snart kommer Emma då ska det sliras, jag roar mig med fjorskort men borde kanske sminka klart mig.



Att det gör ont att plumpa läpparna är en underdrift



Röda blev dom iaf

Ica

Kom just hem från Ica, satt en så otroligt söt kille i kassan. Lätt en 9:a på sötskalan. Han blev nervös och fumlig och aningen rosa när han va tvungen att slå i blädderblocket efter koden till rödbetorna. Ska det vara på detta viset kommer jag i fortsättningen vara sminkad när jag går dit!

Jag är otroligt laddad för utgång, det kommer verkligen bli helfestligt. Kanske snart ska börja med lite smink?

ICA STUDENT

Kul mina fonder på Handelsbanken hade gått ner med dryga 8000. Kul. På tal om bankdosor idag fick jag en ifrån Icabanken på posten. Jag har såklart ansökt om ICA student och då får man bankkort på köpet men jag tänker endå bara använda det till matköp på just ICA så det känns gött onödigt men aja, det var ju gratis höhö. Börjar bli lunchdags.

Nu är rasten slut för han som spärrade min dosa så nu ska jag snällt be honom låsa upp den igen :)

Pusss

Pengar

Hörde inte riktigt vad gubben sa men jag tror jag har dryga 7000 kvar att betala på min dator, kul.... Naaat. Men tacka gud för avbetalningar, jag hade ju aldrig kunnat punga upp så mycket på samma gång. Men Catrin hade hört man mellan vecka 36-38 (35 nu) kommer få csn för augusti(?) på 6800:- och att man sedan sen då den 25 som vanligt får vad de är 8500, då får jag också min sista lön så jag hoppas den är på kanske i alla fall 5000. Då skulle jag få råd att betala av datorn och köpa lite kläder inför skolstarten. Efter gårdagens shopping så har jag ju numera bara snygga underkläder men några kläder har jag dessvärre inte!


PÅ ETT STÄLLE JAG LETAT SÄKERT 5 GÅNGER

Det lär bli rätt segt idag fram tills klockan sex då jag sa att Emma skulle komma. Jag har i princip bara dammsugning kvar med städet och lunch har jag klart i kylen. Detta är knappt så jag kan med att erkänna det men jag hittade bankdosan, PÅ ETT STÄLLE JAG LETAT SÄKERT 5 GÅNGER. Mamma har rätt jag är hopplös. Den låg i min skål jag har innanför dörren med en jäkla massa skit... Pinsamt men sant. Måste ringa och "avspärra" dosan nu då, fan vad gött slapp betala 300 kronor......

400 kilo

Vaknade av att personen över mig som troligtvis väger 400 kilo hoppade jämfota över golvet. Blev fly förbannad och rullade in mig i täcket. Säg en sådär 45 minuter senare fick jag nock och satte mig upp, då var klockan 7,11. Jävla idiot. Satte på ett avsnitt av Hollywoodfruar och vaknade sakta till liv. Efter det har jag städat & gått runt med en hårinpackning och städat- Min bankdosa är helt jävla sinnessjuk, den är nu spärrad och det kostar "endast" 300 jävla kronor för att få en ny, sick. Mitt konto innehåller dessvärre inte den summan.... Så får vänta tills CSN:et dyker upp. Dosjävel, jag blir så katastrofalt jävla less.

Idag kommer mina Ikeamöbler och så kommer Emmapemma och förfestar med mig, det kommer bli magiskt. Henne har jag inte träffat sen i maj så det kommer bli så himla kul. Med tanke på att hon aldrig har sett min nya lägenhet innan så måste det städas en hel del känner jag.

Dagen som idag :

  1. Borsta tänderna
  2. Städa klart
  3. Lunch
  4. Duscha
  5. ICA
  6. Fixa det sista
  7. Sen kommer väl Emma
  8. Sen kommer la IKEA
  9. Utgång
  10. Första natten här efter utgång
Imorgon lär jag vara bakfull nått kopiöst men vad gör det, jag ska skruva ihop köksbordet endå, jag är säkerligen extraordinärt bra på det! Jag är så spääääänd, tänk om mina grejor blir fula.

Pusss

En galet bra dag

Idag kan vara bästa dagen sedan jag kom upp till Umeå. Efter att kundtjänstkillen hjälpte mig så åkte jag till stan. Första stoppet var första affären, närmast bussen H&M. Hittade inget förräns längst in i affären, där hittade jag en klänning jag spanat på på nätet. 199:- så hade jag 50 kronors rabatt så 149:- nästa stopp var en Bh att ha under klänningen så det blev Change. Så himla söt tjej som jobbade där. Vi började prata och hon undrade vad jag sökte så jag sa att jag ville ha en rosa eller en vit bh som satT bra. Hon visade en vit spetsbh utan vaddering, jag blev mjäkig och tänkte vafan jag kan ju inte köpa en tantbh. Men hon promotade den nått kopiöst, så jag är ju inte svårövertalad så jag prövade den. Den var förliten och hon hade ingen i min storlek så hon ber mig pröva den i svart, jag gör det och den är för liten så till sist så hittar vi en svart spetsbh utan vaddering som passade. Den inte bara passade den satt helt underbart. Tjejen blev i extas och skriker: GUD VAD SNYGG DU ÄR!!! X antal gånger, hon hade rätt. Aldrig någonsin känt mig så snygg i hela mitt liv. Där står jag i trosor och bh och hon skriker så. Helt galet var det. Prövade väl kanske 4 olika bhsmodeller till i massa olika storlekar. Till sist hittade vi också en vit spetsbh med vaddering som passade galant under klänningen. Hon sa hon hade världens bästa jobb och säger från ingen stans: Du är inte sugen på extrajobb eller? Jag svarade självklart ja & hon sa åt mig att gå och lämna in CV. Så jag ska be Erik MVG Lejon om CV-hjälp! Shoppingen slutade inte där. Jag köpte också 2 par trosor, med 20% rabatt gick kalaset "bara" på 890 :-. Men jag fick en helt galet snygg bh som jag kommer leva i, en bra och ha bh och två par trosor. Mina tuttar måste ha växt något kopiöst då jag har storlek 75 H på favvisbhn och 75 G på den andra, sjukt.





Vet tyvärr inte hur man roterar bilderna, men där är den dagens shopping.



Favvisbhn (utan vaddering) på, men inte så snyggt när jag ligger ner.

Efter stan så åkte jag till min 70åriga exgranne Hjördis. Ninja, hunden som jag passade när hon var bebis (innan sommaren) var helt sinnessjukt stor helt jäkla galet. Hon blev så glad och se mig så jag hade en toppendag där, vi handlade också lite på ÖoB.



Ninja-som jag minns henne



Ninja-nu

Efter många om och men så har jag äntligen Rebecca och Fiona-biljetterna.




han fixade det

Naaaaaw han fixade det kundtjänstkillen, han mailade mig tydliga installationer och sen gick det som på smör! Naaaw dagens ros. Jag älskar tydligen inte bara telefonförsäljare utan också kundtjänstkillar, mumma. Detta firas såklart med en tripp till Vasaplan och genom att bränna lite cash. Pussssss

Kundtjänstkåt

Ringde microsoft i morse, pratade en halvtimma med supporten men endå kom han inte fram till en lösning så han sa att en tekniker skulle ringa mig idag under dagen. Tog mitt pick och pack och datorn och började vandringen till busshållsplatsen. Såklart ringer han halvvägs till bussen. Det var bara att traska tillbaka hem för att få hjälp. Nu efter tjugo minuter hittade han inte länken så han ska skicka instruktioner på mail och jag ska asså lösa detta själv. Hoppas han mailar snabbt. Igår började dagen med att sitta i kö i 40 jävla minuter till apples kundservise sedan på det 30 mins support om min minidisplayport. Sedan funkade inte viaplay så jag pratade med dom i 5+ 27 minuter för att dom sedan skulle skicka vidare mig till apple. Pratade med apple i en kvart trots jag inte var behörig hjälp då min dator var mer än 90 dagar gammal. Man kunde köpa till 3 års support för 2300:- Som fattig student tackade jag snällt men bestämt nej till det sinnessjuka erbjudandet. Han kopplade mig då till microsoft men det var efter stängning, så därför jag väntade tills idag. Detta känns bara sinnessjukt. Känner mig kundtjänstkåt

God morgon

God morgon, bankdosan är fortfarande gone så jag bävar tills räkningarna börjar droppa in. Jag ska se om jag hinner hitta den idag annars får jag beställa en ny på måndag.........

Dagens schema som idag ser ut så som att jag strax ska gå ur sängen, äta frulle, fixa mig för att sedan dra till stan och shoppa lite. Sen strax efter 12 kanske så ska jag till min gamla granntant, Hjördis och leka med min lilla bebis Ninja som har gått och blitt stor. Det ska bli så underbart kul, jag kan garantera att det blir en del bilder. Hjördis sa att hon blivit jättestor och att hon inte längre är någon liten pälsboll. Hoppas hon känner igen mig bara.

Och imorgon blire Ikeamöbler+ utgång, jag kan knappt bärga mig! Dock närmar sig ju skolan med stormsteg och det är kanske inte fullt så lockande. Jag skulle ju köpt biljetter till Corona igår på stan men jag kom aldrig så långt. Jag hämtade cykeln med Martin & Oskar sedan cyklade jag i pissregn till världens bästa Erik som började på civilekonom igår. Helt galet!

Nästa vecka blir det sittning med nollorna, det blir säkert jättekul. Jag är ju varken intresserad eller engagerad så jag ska bara delta vid festligheterna och kolla vad det är för folk som ska börja. Har jag tur kanske det är någon normal?

Puss nu ska jag ringa Microsoft

RSS 2.0