Måndag

Nästa månad när jag har lite saftigare inkomster har jag en hel del som måste handlas. Till exempel har jag hittat potentiella schampoon att köpa hem och ta med mig till Norge:



Inledde morgonen med att sätta över matpengar till Mumsan samt betala en aktion jag vann på Tradera. Hittade en borste som tar bort päls från kläder, känns aningen mer miljövänligt än att köpa 70 000 klädrollers. Men det börjar verkligen bli knapert på mittt konto, endå har jag 148 kronor autogiro som inte dragits ännu...

Min hy har då verkligen havererat, allt är mitt fel. Fyfan för att sova med smink. Har för första gången på flera år inga ansiktsmasker heller, jag som ska ut ikväll. Hur fan tänkte jag där?




Söndag

Idag kring tio begav jag mig till Mumsan för en promenad kring Nydalasjön på sådär 1 mil. Lika trevligt som vanligt och så fick vi en massa fräknar på köpet. Ljuvligt väder!

Tog ut min lilla kissemiss ut, han var livrädd och skakade. Han är helt enkelt ingen utekatt......Jättetråkigt jag som köpt så fin sele + koppel ¨åt honom.

Imorgon vankas det städ, jobb samt senare på kvällen utgång. Jag är så bitter på facebooks tidslinjen

Lördag, kväll

Jag "rensade" lite bilder på facebook, tänk den dagen man pluggat färdigt och kan rensa vänlistan också... Idag har jag verkligen inte gjort något alls, jag har vart sängliggande precis hela dagen, inte för jag vart bakfull utan snarare mösig. Jag har ju verkligen insett jag förfalligt ordentligt nu senaste åren. Hittade bilder från jag var 17 då det såg ut att finnas mer hopp för mänskligheten:





Jag och André var ganska sugna på att gå ut idag också men vi blev nedröstade av de andra så i kväll ska jag och Gunwald se på film!

På måndag vankas det en sista jobbdag för denna månaden och efter det blir det givetvis valborgsfirande. Allt kring detta är ännu mycket oklart men vi jobbar på det :)

Lördag efter UTGÅNG

Idag är jag på krigsstigen, jag är grundbitter. För femtioelfte gången i mitt liv fick jag det återigen konstaterat att killar är dumma i huvudet, ALLA. Med min egna självbild är det såklart givet att det inte är mig det beror på.

Annars är dagsformen helt okej, på grund av den äckliga spriten blev det inte alls så slirigt vi hade hoppats på på våran lilla drinkkväll. Och vårat kårhus levererade INTE igår, kanske för vi sen förra veckan gick dit med orealistiskt höga förhoppningar.

Idag vankas det grillning med mina små söta vänner. Vädret ser nice ut på andra sidan persiennerna men man ska bara ta steget att gå ur sängen. Jag tror det ultimata för mitt mående är att ligga kvar. Jag är grundsunkig och endå vill jag gå ut ikväll. Annars blir det i alla fall utgång på måndag då det är fjortishögtiden Valborg.

Kom också till insikten att jag lär jobba minst 20 timmar i maj -> pengar till juni månads räkningar, go go go! Extrajobba är king. Jag jobbade igår, det gick jättebra men kanske aningen mycket kunder för mig att hantera på en gång.

Lägger ut lite fjorskort (gamla), jag tror jag har växt till mig. Jag tar icke sådana längre

















Lite bilder på kissemiss




















CASHFLOW

Magnus Uggla – Kung För En Dag (För stämningen)

Inkomst idag kl 00.00 :







Saldo kl 7 :



Visseligen 1500 undanlagt på matkontot, men i alla fall. Jag som ska handla massa i morgon? :

  • Mascara
  • Två klänningar
  • Halsband
  • Rakblad
  • Kattsand

Jag som skulle gå + denna månaden, känns i dagsläget mycket oklart då jag MINST kommer ladda busskortet för 220 :- kronor med.

25:e är alltid bästa dagen, men det är även då man inser hur hiskeligt mycket utgifter man lyckas dra på sig och detta resulterar givetvis i en stor klump i magen!

Denna månaden fick jag bara lön för 3 arbetade timmar så det blir mycket bättre nästa månad!

 


Måndag morgon

Det bästa med facebook måste väl endå vara att den du snokar på inte någon stanns kan se detta. Ljuvligt annars hade ju folk trott att jag haft allvarliga fel.

Min gullemorfar hade satt över pengar till mig så jag hade tänkt unna mig i alla fall en ny klänning inför helgens bravader. På onsdag är det till slut löning & CSN. Det har varit redigt knapert ett bra tag här på mina konton. Månadens bästa dag, men det brukar dessvärre alltid försvinna lika snabbt som det inkom. Men i denna månaden hade jag tänkt följa budgeten och inte gå back. Hitills har jag bara gått back 30 kronor denna månaden, en piss i mississippi.

Jag har dessvärre ingen aning om vem jag gick in med på vårat kårhus Origo i fredags och vem som betalat mitt inträde. Känns ju sådär i fall jag skulle sagt " du får pengar sen" och så nu efter har jag inte en susning.

Jag kanske ska ta och gå upp? 10 kommer mina söta vänner på besök!



Söndag, min uppdatering är strålande

Vi pluggar som jäkla sär hemma hos mig, jag har inte riktigt tid att uppdatera. Händer inte överdrivet mycket att skriva om heller. Men i fredags blev det en spontan och mer än lyckad utgång, tackar Marith för det och Soffan för resten.

Gunwald sov närmare 20 timmar igår-idag, han är den tröttaste jag vet. Inte för jag själv är den piggest, men i alla fall. Imorgon vankas det som vanligt plugg, tenta på tisdag och sen slutligen CSN och möte om examensarbetet på onsdag. På torsdag ska jag med i alla fall Catrin och handla och pröva brillor. På fredag vankas det jobb och utgång och samma sak på måndag. Lite skön uppdatering i fall jag som vanligt inte kanske prioriterar att vara vid datorn.

Pussshej

Onsdag

Som vanligt är jag apatisk när jag vaknar, helt död. Endå la jag mig tidigt igår.... Fortfarande trött i fötterna sen jobbet, jag är inte riktigt gjord för att stå upp i flera timmar känner jag.

I går när vi skulle sova så låg min lille prins en bit bort från mina ben och sedan hör jag dunk dunk så hoppar han diskret närmare. Han var jättego och sov med mig hela natten. Kanske är jag en kattmänniska endå trots allt?

Idag ska vi återgå till det annat än ljuvliga pluggandet. Om en timma typ kommer mina kära vänner och jag ligger fortfarande i sängen, ooops

Tisdag

Idag gjorde min lilla knodd ett jättestort framsteg. Jag dammsög och han sprang och gömde sig under en kudde i soffan, när jag sedan kom förbi med dammsugaren så lyfte jag på kudden och pratade med honom och han rusade inte iväg i panik utan låg moget kvar där lugnt och stilla. Bra Gunwald!





Mitt nya halsband, perfekt blick-avledare från brösten.

Livet som fulltids-glasögonorm är faktiskt ingen hit, jag måste hela tiden putsa glasögonen men inte ens de lyckas jag med så jag får alltid ta till fönsterputs-spray.....

TENTA OM EN VECKA

Måndag

Lång lugg



Imorgon vankas det plugg och efter det ska jag jobba. Sen blir det jobb torsdag men nästa vecka är det lungt på den fronten, mindre party med tenta på tisdag dock. Det är en hård värd vi lever i men jag har i alla fall mat för ett helt kompani hemma hos mig.

Söndag

Haft en ljuvlig helg med mamma på besök. Fick dock den hemska insikten om att jag nu på heltid kommer måste bli glasögonorm. Efter tentan blir det bara till att åka in och köpa nya brillor. Fy tusan.

WOOOP WOOOP

15 MAJ - 21 MAJ KOMMER MIN KÄRA MICHAELA STRAGNEFORS UPP HIT TILL MIG I UMEÅ !

Måndag

Idag är troligtvis min sista dag som isolerad, jag gråter inte! Imorgon ska jag in till Change och få lite närmare info om kommande jobb på torsdag och på kvällen hoppas jag inneligt på utgång med Emma och Ida. På onsdag ska jag nog försöka plugga lite seriösare, torsdag jobb & tvätt och på fredag kommer mamsen!

Jag har vart i Umeå helt ensam och inte gjort något. Endå har jag inte pluggat, skäms på mig! Jag ska kanske ta och plugga lite nu. Idag har jag på en timma städat badrummet kliniskt, man vet ju aldrig vart mamma kommer att inspektera så det är lika bra att städa allt. Jag har till och med fått redig ordning i mitt annars kaosartade badrummsskåp.

Funderar på om jag på grund av min kärva ekonomi kanske ska gå till och från stan i morgon (såklart beroende på vädret).


Grilla någon?

Vädret blev bara finare och finare ju senare det blev idag, nu är vädret ljuvligt perfekt grillväder-. Nej just det jag har varken grill, mat att grilla eller någon att grilla med.

Hemlängtan



Här ifrån kommer jag, detta ljuvliga ställe. Gula stora byggnaden mitten--> vänster är gamla "Folkis" där gick jag i skolan när jag var liten och nu är det Sjöfartsgymnasium. Skulle tippa på att mitt hus ligger någon stans mellan folkis och det gula huset mot bildens vänstra kant bakom dem som syns.


Jag är ett ekonomiskt geni

Jag har helt seriöst ägnat de senaste två timmarna åt att räkna ut vad jag ska pensionsspara och gjord budgetar för maj & juni. Jag kan ju lugnt säga att jag valt fel inriktning, sådana här uträkningar är ju bland det roligaste jag vet. Min plan är att från och med jag får ett jobb någon stans då jag är 23 år gammal till och med jag fyller 45 tänkte jag lägga undan 500 kronor i månaden och från 45-65 år lägga undan 1500 i månaden. Då har jag efter alla dessa månader någon stans omkring 492 000 i pensionsspar och om jag blir cirka 85 år gammal så låter det alldeles förträffligt. Jag är så smart, synd bara så få vet om det.

Maj-Juni brukar ju för studenter vara en kärv månad, men med mitt nya extrajobb samt halva hyran undanlagd sedan januari blir det konstigt nog en rikare månad än vanligt. Dessvärre lär jag hinna lämna landet innan mina älskade skattepengar kommer in på kontot men de kommer såklart komma väl till pass. I sådana här situationer så känns allt helt plötsligt så mycket lättare, en klump i bröstet som lossnade. Jag kommer dessvärre inte att gå runt denna månaden utan kommer behöva tigga av min kära mor när hon kommer hit. Något säger mig att 8 kronor på matkontot till och med den tjugofemte kanske inte riktigt håller. Men det ska bli ändrig på detta, målet är att detta ska bli den sista månaden jag går back under tiden jag bor här i Umeå. Nu den 25 får jag ju lite lön och får helt enkelt hålla i pengarna och sen månaden därpå får jag som sagt mycket pengar och sen har jag hyresfritt i sommar och till hösten blir jag och Sophia sambos och min hyra går från 3800 ---> 1900 och det känns enligt mig helt okej med sådär två tusen mer i månaden att röra sig med.

The Game



Idag började jag läsa den svenska översättningen av "The Game".

Filmtips

När mörkret faller- Brutalt vidrig film,  rekomenderas starkt både hustrumisshandel, krogvåld och underbara hedersmord tas upp.

The Boy in the Striped Pyjamas- Jag läste boken någon gång på mellan- eller högstadiet och filmen var nästan lika bra, det jobbiga var att man visste precis hur den skulle sluta. Är du som jag besatt av Hitler-filmer rekomenderas den varmt. Den är inte som alla andra med massa pang pang utan mer känslomässig, jag tror inte någon kan se den utan att gråta. Egentligen är inte slutet hemskt, jag tror det är en djupare tanke med filmen!






Kattförsäkring?

När jag efter sommaren har lite mer kosing ska jag åka med min lilla prins till veterinären för en allmän hälsokontroll så jag senare kan försäkra det lilla kräket. Enligt expressen var det billigare på Björkstadens Djurklinik i Umeå än vad det var i Göteborg så det är givet vi får ta oss dit för en liten koll.

Då är frågan vad sjutton ska man välja för försäkring? Susanne på Djurskyddet sa att Agria var dyrast, så det känner jag inte att satsa på då han har några år på nacken (6) och lär bli dyr vart som.

Jag som skulle sola idag, vad hände med vädret? Visst det är sol men det är molningt, hur gick tankegången där? Jag som skulle ut och odla fräknar.


Städat och är duktig

Idag fyller min kära far 43, känns som igår han fyllde 40. Ju äldre han blir desto äldre blir jag med, fruktansvärt. Mamma sa nöjt i bakgrunden att när hon fyller 50 fyller jag 29, horribelt.

På fredag kommer ju mamma hit, vi ska in till stan & shoppa, gå på restaurang, handla mat och säkerligen promenera som jäkla sär, jag känner ju min mamma. Changes ljuvliga köp 2 basic set och betala för 1 gäller ju inte längre men de har ett annat minst lika bra nu. Det är fortfarande 2 för 1 men det gäller inte Basic utan trendunderkläder samt bikinis.  http://shop.change.com/se/ Och för alla som har stora bröst är det en riktig fröjd, bikinis är ju inte det billigaste. Förra året köpte jag en BIKINIÖVERDEL för FEMHUNDRA KRONOR på en underklädsbutik på Torp. Så jag har nu egentligen 1 bikini som passar.

Nu är Gunwald ledsen för jag är så tråkig....

GLad påsk

I natt var Gunnis verkligen världens mysigaste, han sov vid mitt huvud och jag skulle promt klappa honom hela tiden så jag somnade någon gång kring 03. Jag är en sån toffel.

Jag funderar på om vi ska ta kväll nu jag och Gunwald. Egentligen är jag dock allt annat än myssugen, jag vill ut. Att lyssna på Mix Megapol förfest gör mig inte direkt mindre sugen. Idag är ljuvligt grilla-och-dricka-öl-på-stranden-väder.

De var en obeskrivlig känsla när jag tittade på förra årets tenta och insåg hur i helvete svår den var. Mums på den

Ett halväckligt muffins på deT?

PÅSKAFTON

I morse begav jag mig till skolan, jag drog kortet, slog min kort och gick in. Det var ljust och solen sken in men det känndes verkligen som i en skräckfil. Jag fick dra ur den ena hörluren och tittade in i vartenda rum, gick in i datasalen och skrev ut fort för att sedan så fort som möjligt komma ut i det fria. Skulle jag blivit överfallen hade ingen hört mig skrika.

Har idag också tvättat, handlat, lagat mat, pluggat några minuter samt solat i cirkus två timmar. Skulle hemskt gärna skriva jag blivit brun men så är icke fallet, jag har bara fått sådär 70000000000000000000000 fräknar.



Min kusin Amanda var ju i England nu nyligen och praktiserade, givetvis hittade hon en engelsk kille. Inte nog med att han sedan mars vart och hälsat två gånger nu ska han jobba på Holmen (Klädesholmen tillhörande Tjörn) i sommar också. Han och manda ska hyra ett hus (gården breve Mandas hus) i Åkervik. Här går det fort, innebär att jag trots allt måste träffa honom. Tur han är blyg för det är jag med hihi.

Käkade just påskmiddag, ensam. Men jag har ju Gunnis som visseligen bara äter och sover men i alla fall. I morgon är det söndag och jag tänkte dammsuga och röja klart här men först om det är fint väder ska jag ta med mig skolböckerna ut i solen och bättra på fräknarna.

Idag var det ett årsedan jag var och slirade på Haddocks. Kan vart då jag blev sur på Camilla och klampade hemåt jag hade i alla fall en kille i sikte då. JAG VILL OCKSÅ VA PÅ TJÖRN, JAG VILL OCKSÅ TILL HADDOCKS. JAG ÄR LEDSEN, FAN JAG VILL MED GÅ UT IDAG.

Studentliv

ALLA klänningar jag hittade på Nelly kostade 1200 +, inte direkt okej med min knapra köriga ekonomi. Bläk

långfredag

Nu ska jag och min kära sambo ta kväll. För första gången i mitt liv kan jag säga att långfredagen verkligen vart LÅNG. I morse kopplade jag Gunnis, bar ut en stol och några skvallerblaskor och gav mig ut i solen. Han mjauade missnöjt över situationen och sådär fem minuter senare släppte jag in honom. Jag satt och frös ute i solen en timma och odlade lite fräknar. Idag har jag också; slängt skräp, pluggat lite, sovit middag, ätit lunch och middag, städat lite. Jag har dammat på sådana där ställen man dammar oförskämt sällan, mamma kommer om en vecka då får det bannimej vara tipptopp. Hade sådär 12 godisar kvar sen igår. Jag skulle ta en djungelvrål till efterrätt och vips så var hela påsen slut, så ja nu när vi har myskväll blir det sockerfritt. Okej att jag snarare behöver banta än godis men det är påsk, alla äter säkert påskägg med sina familjer och här är jag helt störtensam.

Imorgon ska jag tvätta, bege mig till skolans datasal och skriva ut (Om det är öppet), posta ett brev, dammsuga och slutligen plugga. Mina dagar är verkligen precis så spännande som de verkar...

Rekomenderar filmen Australia varmt!

GUNWALD

Jag har världens finaste kissemiss





















(Schnigel)



Glädjer mig det finns fler som kanske inte riktigt planerat beach 2012


















.............

Det blir ingen mysig påskhelg för min del, eller jodå men den kommer tillbringas ensam med Gunwald i Umeå. Hade jag fått Gunwald nu hade jag döpt honom till Ulrik, han kommer numera måsta heta det i andranamn!

Klockan är två och jag längtar tills kvällen. Får la städa lite

Resa med djur- inte det lättaste..

Jag ska som sagt till Härnösand i helgen. Jag kankse till och med åker idag. Det går bara bussar dit i ottan eller så man är framme efter tio (efter läggdags). Det går en massa djurfria bussar dock så jag känner mig fruktansvärt grinig. Har spenderat en timma vid datorn sökandes efter ett alternativt transportsätt för mig och Gunwald.

Min vita fina macbook stänger av sig hela tiden, jag fattar inte varför. Verkar vankas lagning på den, ljuvligt jag som är så tät....


Tappad

Kankse har nyckelproblemen med all stress? Jag måste ju erkänna jag är rätt stressad som person och att misslyckas i skolan gör det ju icke bättre. Jag som ska plugga dubbelt snart, vad har jag gett mig in på?

JAG HAR TAPPAT DET

Jag har nu innom loppet på en månad glömt nycklarna i dörren två gånger. Det hände senast hemma när jag gick på mellanstadiet. Första gången nu var jag full, men inte så full och mumsan och Soffan kom på morgonen och låste upp, utifrån. Sen dess har jag nojat och flera gånger om dagen letat nycklarna för att de inte skulle kunna sitta i, tänkt på det när jag gått in. Försökt lägga nycklarna på samma ställe osv osv. Men nu när jag borstade tänderna och klockan är LÅNGT över läggdags letade jag, letade och letade. Hittade dem inte och tänkte ja men fan 1% så sitter dom i dörren. Visst fan gjorde dom det. Jag mår dåligt. Innan när jag aldrig tänkte på det glömde jag dem såklart inte, men nu har jag tänkt på det MINST en gång om dagen och det går ju som sagt åt helvete. Omg....

Tjörn

För att längta hem ytterligare kollar jag lite på SOS Västkust. Jag ska tillbaka dit och det är snart, världens bästa Bohuslän! Det är så vackert, vad jag jag här i skogen?

Det grammatiska FELET SOM FÅR MIG ATT SPY



Hör det dagligen, mina kräkreflexer går igång och jag fattar inte varför ALLA är så jävla efterblivna/tröga. Det skär sig i mitt huvud, det låter förjävligt. Det känns som man lärde sig detta av sina föräldrar innan man ens börjar skolan. Hon kan inte vara trött på han men på HONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lovet kan börja

Pratade just med min kära far i telefon och fick lite Norge-pepp. Jag kommer säkerligen minst att lägga undan halva min förtjänst på resekontot. Man vill ju ha lite pengar att röra sig med i Thailand, min plan är givetvis att handla hiskeligt mycket. Jag kan nästan säga jag längtar till Norge, jag tror jag och Camy kommer få det toppenbra och framförallt degen ska in.

Alla verkar ha lämnat Umeå utan den biggets, min ljuvliga granne. Jag hoppas och ber att hon inte är lika nolife som jag och är kvar här. Jag vill inte.

Snart är det sommar, om mindre än åtta veckor är jag äntligen hemma på min underbara ö igen. Inte för att det blir långvarigt men endå, ska bli kul och träffa alla en snabbis i alla fall innan jag drar. Gunwald kommer nog trivas hur bra som helst i Skärhamn, vore ju inte snällt och ta med honom till ett rum i Norge!

Nu lite film sen lite mer film för att slutligen avsluta med ytterligare en!

Ensam i Umeå del 4

Idag var sista dagen i skolan innan vårt påsklov, de flesta hade dock redan åkt hem. Jag ska till Härnösand i helgen med Emma & Ida på fredag så mitt påsklov känns inte alls hemskt längre. Vi ska äta påskmiddag, åka till Ikea, Utgång med mera. Jag är supertaggad, men oklart om Gunwald är det. Ställde fram kattväskan så han får bekanta sig med den och han verkar nöjd!

Jag råkade somna strax innan tre då var det sol och fint väder, sen när jag vaknade halv sex då öste snön ner. Allt annat än heaven. Hoppas vädret blir bättre i helgen då jag ska några mil söderut.

BILDER



Jag och Soffan käkade indiskt förra veckan













Söndags ( 1A APRIL)



Måndags (min tvättstuga till vänster)







Min prins

Ensam i umeå del 3

Jag vet väldigt många som är allergiska mot folk som tycker synd om sig själv, dessvärre är jag en otroligt självömkande person så jag gnäller gärna så mycket det går när jag tycker synd om mig själv. Nu tycker jag mest synd om mig i världen och är allmänt bitter och pank.

I morgon ska jag bege mig till Change och skriva ut ett jobbschema åt mig samt pröva glasögon på Specsavers som jag ska köpa för mina skattepengar jag får tillbaka i juni.  Efter det ska jag till ICA och köpa sneppet lyxigare mat inför påsklovet. Mamma lovade mig nämligen pengar när hon kommer upp nästa helg. Jag funderar på att göra; egna fiskpinnar, kycklingsallad och kanske lite tandorikyckling? Borde åka till Maxi för sådan shopping, vi får se vart det bär av. Kanske jag ska till Maxi bara för att sedan ha allt klart så det är klart för en isolering.

Nä om man ska diska, äta lyxig fil-kvälle och se på barnprogram tills kvällen? Jag tror det.

Efter påsk tror jag meddelar damerna på EMG att jag nog bannimej ska tenta i Göteborg trots allt. GU eller Chalmers känns dock som ett senare problem. Jag kommer svettas och vara så sjukt nervös att tenta ensam i en stor tentasal med 700 okända.


Blä

Jag får inte tenta i Stenungsund. Ska jag tenta måste jag till Chalmers eller GU, det känns rätt oklart om jag den 5e juni dagen innan Norge känner för att lägga en heldag på att skriva en jävla skittenta. Jag måste tänka på det.

En länk till som får panik och slänger allt samma dag det går ut : http://studentliv.se/pengar/s%C3%A5-slipper-du-sl%C3%A4nga-mat-och-sparar-pengar-4944

Min söta Morfar och hans sambo skickade ett påsk-kort till mig givetvis blev jag överlycklig här i ensamheten!

Jag vill ha korvsroganoff men då måste jag handla grädde på ICA för att dämpa tomatsmaken & jag är för hungrig för att gå dit nu så ja får väl bli supergott potatismos á la mig med falukorv i ugnen

.

Polisstationen i Stenungsund vägrar ju svara när jag ringer. Gaaah. Jag har ringt tre gånger och dom stänger ju om två timmar. Nu tänker jag se på film och va sur trots det underbara vädret. Men hur ska man få sol? Promenera i obra skor för ryggen? Kan inte på grund av underlaget ha mina "gå-skor" eller sätta sig på en stol i snön i minusgrader? Nej jag käkar D-vitamin och får nöja mig med det

eNSAM I UMEÅ DEL 2

Seminarium i skolan idag, på dryga två timmar lyckades jag givetvis börja gråta. Känns förjävligt med lov, hur ofta har man sagt det? Givetvis ljuvligt och missa skolan men vad ska jag göra???

Ringde polisen för att fråga i fall jag får skriva tenta på polisstationen i Stenungsund den 5e juni. Jag blev kopplad 4 gånger och fick inte något svar men ska strax försöka ringa direktnummret igen. Vore ljuvligt att kunna tenta av Miljörätten och om jag skulle få underkänt lär jag i varje fall få mer kött på benen, den har jag ju aldrig tentat om. Får jag inte tenta den där utan måste göra det på Göteborgs Universitet eller Chalmers så skiter jag i det. Jag måste då ta mig dit och säg att de tar kring 2 timmar vägen kommunalt, sen ska jag ju skriva också. Kommunalt med Västtrafik suger, inga direktbussar och dyrt som fan så ja det känns icke okej. Stenungsund däremot känns helt okej, då skulle jag själv kunna ta bilen in på kanske tjugo minuter, skriva och sen omkring tjugo minuter hem.

Idag ska jag sörja, jag tänker skjuta upp plugget. När alla är hemma och äter påskmiddag är jag här och äter falukorv...

ENSAM OCH SJUK I UMEÅ

Jag mår så jävla dåligt. Igår promenera jag en mil med Soffan och Mumsan. Vi var lättklädda, stelfrusna och hade blöta skor. Why me? Både Soffan och Mumsan åker hem idag med. Värdelös dag. Orkar verkligen inte gå till skolan, men vi har seminarium så jag måste gå om jag inte vill ha restuppgifter, och det vill jag ju inte...

Skola mellan 10.15-12,15 och efter det ska jag göra te och bädda ner mig i min varma gosiga säng. I morgon är sista dagen i skolan innan påsk så det är väl bara att försöka att stå ut.

Livet som student i en studentkorridor är allt annat än en fröjd. Titta vad jag beskådade i SoffaNS korridor: En potatis på golvet, lökskal och annar slem och den äckligaste spis jag någonsin beskådat. Jag fick kräkreflexer av att ta i handtaget och vägrade gå in där barfota, så kinkig är ju inte jag.



-8 grader idag, blir superultra deppig. Stackars mamma som kommer hit nästa helg, hon vill ju inte ens komma när det är snö egentligen och med detta allt annat än ljuvliga väder lär den ligga där den ligger ett jävla tag...

Tänk att typ hela Umeå Universitet nu i veckan kommer att åka hem till våren medans jag är fast här mitt i vintern. Snö i april, jag som inte ens tycker det är okej i FEBRUARI. Snö är något som hör vintermånaderna till och enligt mig är det två, december och januari punkt slut.

Jag mår bajs och är sjukt kinkig, jag är sur på alla och bara allmänt bitter. Vad ska jag seriöst sysselsätta mig med i över en och en halv vecka? Promenera vore kul om de inte vore snö så jag hade kunnat använda mina nya Easy Tones. Men icke det, jag lär endast lämna lägenheten för att dra till ICA, kul liv.


God natt



Gamla bilder Emma så fint organiserat ihop.

Jag mumsan och soffan gick i snöstormen till Catrin på Carlshem för lite pizzamys. Vi blev kvar där ett jäkla tag och efter det var det bara att åter igen påbörja den långa vandringen hem, i snöstormen. Säg att det då minst kommit TJUGO CENTIMETER av det avskyvärda vita slemmet. Vi svor säkert två hundra meter, sen blev det snökrig och snöänglar. Bilder kommer imorgon.

Har i kväll sett fem avsnitt Pip-Larssons, det är precis så bra som det var år 1998.



Nu tänkte jag sova och målet är att locka Gunwald till sängen, känns halvljuvligt att ska gräva på allt han ser. Han var garanterat en grävare i sitt förra liv, charmigt när man inte ska sova.


Kaos i Norrland


Wow

Jag har nyligen insett jag gillar mulatter med fluff. Igår på bussen FICK JAG FÖR FÖRSTA GÅNGEN TA PÅ ETT AFFROHÅR. För er som undrar så var det strävt som häst-tagel och krulligt. Jag beklagade mig om min platta trista hårstruktur, men han tyckte jag hade fint hår. wooowoooo

Min helg, kortfattad

Hej mina kära vänner och övriga. Jag har haft en toppenhelg!

Fredag
Jag var på förfest hos Martin, mycket trevligt men kan väl tycka det var för många från min klass. Vi drog till Corona, mycket trevligt trots alla närgångna p18s. Dryg DJ & äckliga Gurkan från Big Brother 2011. Men annars en toppklasskväll.

Lördag
Förförfest hos Soffan på Mariehem, förfest hos "Billy" på Mariehem och slutligen utgång på Rex i stan. Förförfestens höjdpunkt, det ljuvliga sällskapet. Förfestens höjdpunkt när killen breve mig frågar vart jag kommer ifrån och jag säger en ö några mil norr om Göteborg. Han vill då gissa och jag tänkte sure men han kommer gissa öar i Göteborgs skärgård. HAN GISSAR TJÖRN !!!! Bara sådär, jag blev helt lycklig och beundrade hans kunskap. Men han svarade då men det är ju en av Sveriges största öar. Jo men ingen annan jag träffar vet ens att Tjörn existerar.... Kan tyvärr inte skriva allla höjdpunkter ifrån utgången här men jag kör några:

  • Vi träffade Erik Lejon
  • Dj:en var helt fantastisk, sa till honom två gånger att jag älskade honom...
  • Mina killar jag hittade i garderoben

Efter vi gått ut från Rex blev det nattamat på donken för alla utan mig. Jag var inte hungrig alls utan bara sugen på mjölk. Jag köpte två mjölk för 32 :-.... Tjejen före mig i kön höll på att bryta ihop av skratt, jag förstår som inte varför. Killen som jag satte mig brevid, en typisk gaykille fast inte snygg blev jätteäcklad av min mjölk, så det blev bara ännu roligare då. Mina kompisar satt på ett bord långt bort oklart vart men jag såg ett svinbra glapp så jag satte mig där. Sen kom mina garderobskillar och pratade med mig, så himla söta båda två jag blev där lite smått förälskad i båda. Men sen gick jag till bussen.....

 

 

Hände givetvis massa mer men jag känner mig inte jätte fit for fight så det kommer en annan dag. Idag ska vi ut i snöstormen och mösa oss till Carlshem och äta pizza. Pizza lockar men att lämna min varma gosiga säng för ett snöäventyr lockar iNTE.


Hörde ett konstigt ljud, kollar mot köket (2 m bort) och där står Gunwald och tittar skyldigt tillbaka. Han bet i min laddare.....

RSS 2.0