Back on track

Jag käkade ost och kex igår efter kvällsmaten då jag inte kände mig så himla bra, jag unnade mig helt enkelt. Jag har trots det gått ner 0,4 kg sen igår och är nu endast 0,4 kg sen mitt vikt-bästa! 3,6 kilo ifrån spärrvikten för att få åka till London och 8,6 kg ifrån mitt första mål! Jag är nu återigen nere på - 10 kilo, det känns FANTASTISKT!
 
Ett bra tecken på att allt inte är som det ska för mig är att jag idag (16,05) åker tåg från Göteborg OCH HAR inte packat än! Jag är en sådan som lätt kan packa en vecka innan, men jag har verkligen inte haft tid, ork eller lust! Så det får bli bär mamma vaknar (har inte ens beslutat
mig för vad jag ska ha på/med mig). Weekend i Kalmar känns perfekt för och fira det godkända och inlagda betyget för EXJOBBET som jag befarat bli min död! 

21 hp kvar

Jag är nu "endast" 21 hp ifrån en kandidatexamen. Jag måste ju klara praktiken jag läser nu (15 hp) och sen en tenta jag har släpandes sen 2an (6 hp). Drömmen vore ju att redan i juni få skiten överstökad.

Nu är jag "endast" 800 g ifrån min tidigare bästa vikt (är nere på -9,6 kilo nu igen) sen viktuppgången kring Umeå och flytt och så vidare. Dock ska jag iväg till Kalmar i helgen, tvådagars festande brukar inte vara så bantningsfrämjande...

Mycket som snurrar

Min mormors hus, mammas barndomshem brann igår ner till grunden http://www.youtube.com/watch?v=ocztKkNlS08 . Men mormor och hennes katt klarade sig!

Det går dåligt med min bantning, jag är omotiverad och går upp i vikt... Måste bli nystart på detta nu.

Jag skickade just in mitt examensarbete första gången efter rättning och redovisning. Är så nervös att jag tror jag ska svimma.

RSS 2.0