Senare :)

Tjoho och äntligen får man väl säga så kommer det artister som jag faktiskt känner till, till hultan. Det var ju på tiden, i början när vi hade beställt våra biljetter så droppade det in en hel del band, varav 99,9 % som jag aldrig hade hört talats om. Men riktigt pepp med; The killers, Erik Hassel, A Camp, Franz Ferdinand, Markus Krunegård och Sahara Hotnights. Men det hade ju inte vart helt fel med Håkan Hellström asså, han ska spela på Peace and love i Borlänge har jag för mig.

Nu när jag kom hem från skolan så ställde jag mig och lagade mat och lekte med Kalle sen kom jag på att shiit jag måste städa, Gick ner på mitt rum och tänkte ja städa är ju inte så kul. Hittade en nagelsax och min nagelbandsolja så det är väl ungefär det som jag har ägnat mig åt. Så tycker jag min dator är väldigt seg så jag raderade hur mycket bilder som hellst, men den blev inte snabbare för det :(

I morgon är det praktik, det ska bli kul men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Första april dagen till ära. Så nu verkar det som om helgens planer redan har kraschat. Men får hoppas att det hinner ordna upp sig tills på fredag. Snart är det sommarlov om närmare bestämt 78 dagar! Gud vad skönt det blir så är det bara ett år tills studenten, jag kan inte längta mer.

Jag sitter just nu och kollar på facebook, herre gud vad folk lägger in bilder. Jag är ju hur dålig som hellst på att ta kort och ännu sämre på att lägga in. De enda korten som finns på mig på fb är ju fjorskort. Men det är för om de är så att det tas kort så är det antingen jag som tar korten eller så gömmer jag mig helt enkelt. SKärpning.






<3

31 mars

Idag hade vi buffertdag i skolan, det är en värdelös dag när du ska ta igen det som du har missat. Det är inga lärare här som håller i lektionen så det är ju olika seriöst för olika människor. Tyvärr måste jag säga att jag kanske inte tillhörde de seriösaste. Men jag och Camcam har i alla fall börjat på en matsedel för nästa vecka. För vi ska bo borta hela lovet och passa ett stall, så då får vi också laga mat själva. Det ska bli spännande och jag misstänker att det blir så att vi lagar mat varannan dag. Så på måndag ska vi in till Stenungsund och storshoppa.

Har inte planerat allt för mycket inför dagen, bara att jag ska gå ut och gå med Lisa klockan åtta. Jag kom på nu att jag kanske borde åka in till Göteborg och kolla på present till pappa. Men jag kom på att Julia har mitt busskort. Jag börjar få lite ångest nu, han fyller den 8e vilket är på onsdagen tror jag. Och jo visst man kan köpa en slips till sin pappa, men min pappa har slips MAX två gånger om året. Så jag tror inte att han hade blivit glad, jag funderar på att köpa en prenumeration på antingen Larsson eller typ någon biltidning. Men hur kul är det då? Jag får fråga Julia så kanske vi kan köpa något tillsammans. Fick ju studiebidrag idag :)

Men nu ska jag ha spanska så jag skriver mer sen :)

Pusss

30 Mars

Måndag idag inte alls roligt.. Det är så himla segt i skolan också. Men idag fick jag reda på en mycket intressant sak. Martin i min klass hade vart på idol i helgen och sjungt,. Han hade gått vidare och ska sjunga för juryn i morgon. Jag kan ju vara helt ärlig och säga att han inte gick vidare för att han var bra utan tvärt om..

Min pappa fyller 40 nästa vecka och jag vet inte vad jag ska köpa. Vad kan man ge sin pappa tro? 40 också det är en ganska så big deal.  Det är så mycket enklare att köpa till sin mamma?  Killar i allmänhet är ju skitsvårt. Det är väl det enda bra med att jag inte har pojkvän.

Äntligen är mars snart slut, jag har varit drabbad utav otur hela mars. Det känns helt seriöst som om allt har blivit fel, jag hatar mars.

Jag är väldigt svag för Johnny Depp som pirat. Han är nog det sexigaste som finns, jag vet inte men de är hett med sunk.



Låt 1:
Den får mig att tänka på sommaren helt klart, jag tyckte att den var fruktansvärt värdelös de 3 första gångerna men efter det blev den riktigt bra.

Låt 2: Robinson låten den är ju bara för bra. Det var bra att rätt person åkte ut i lördagas. Det var hon som satt framför mig på planet, men jag undrar en sak vart var alla andra? De borde också åkt mitt plan tycker man ju för att alla åker nämligen hem samtidigt. Men men ja säger bara en sak GO golfinstruktören!

Låt 3: Den var också dålig de tre första gångerna tycker jag, men den spelades typ 4 gånger på radion från Strömstad till Trysil så den hann bli lite intressant.

 

 


I love sundays...

Idag har jag vart så duktig så vart ute på promenad med Myra, min mammas kompis hund. Vi gick en riktig långpromenad och hittade till och med skog. Så klättrade vi i berg också jag kände mig verkligen som hello skogsmulle. Jag vill ha en hund, jag gillar skogsmullelivet.

Så gick vi förbi den nyöppnade hamburgegrejen och jag fattar inte hur de hade tänkt att de skulle gå runt med 2 "gatukök" i Skärhamn? Så träffade vi även allas våran favorit Carl Andersson och jag fick reda på hett skvaller :). Sen har jag hämnats på Victor på Facebook. Jag känner mig så elak, men jag gillar det skarpt.

När jag är ute och går så kommer jag på en massa bra saker som jag kan skriva om, men de försvinner tyvärr när jag kommer till datorn. Men igår såg jag och Camcam en kändis, ingen mindre än LEIF "LOKET" OLSSON. Jag och Camy var igår och kollade på en galet bra film på bio. Jag rekomenderar den om du är tjej eller bög eller bara lite tjejig :). Och jävlar vad snygg huvudrollen var, jag trodde seriöst att jag skulle dö. Honom hade jag ju inte tackat nej till, men ska jag vara ärlig tror jag att jag hade tappat talförmågan och blushat som en idiot om jag träffade honom.


 


<3

Lördag

Det med tatueringar har nog blivit lite för mycket nu, jag vill så fruktansvärt gärna tatuera mig. Men mina föräldrar skulle inte ens kunna tänka sig att diskutera det med mig. Jag måste vänta tills jag fyller 18, punkt slut. Kul att det är 234 dagar kvar då. Jag har tittat på tatueringar nu i flera timmar på datorn, dagen till ära så googlade jag på flower tattos.. Typ hello no life.  Men jag skulle vilja ha en blomtatuering. Och i så fall vill jag ha den på samma sätt som någon utav de tre understa bilderna eller på sidan lodrätt vid troskanten typ.

I torsdags på 350 kom en kille på som såg ut exakt som Yojiro Harada (lärlingen i Miami ink). Jag blev helt i extas, jag fattade ju såklart att det inte var han men så fruktansvärt lika. De såg seriöst likadana ut men han hade dock inga tatueringar som jag såg :/

Detta var de finaste bilderna som jag hittade på blomtatueringar ;).










Orust ?

Hahah , Camilla dirty information var det, jag är ledsen jag har inget nytt att förmedla. Men jag är så pirrig i magen nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så töntig.

Idag har jag haft massa "upplevelser" först vaknade jag mitt i natten och upptäckte att det vart strömavbrott sedan när jag tittar ut ser jag att de är MINST 10 cm snö på marken. Och så gick praktiken som en dans och jag tog 352 från Kålleträsk till Stenungsund. Bara de att när jag gått på bussen kör den åt fel håll och kör till ställen jag aldrig har vart på innan. Men så cool som jag var kunde jag ju bara inte med att fråga om jag satt på fel buss, bussen var sedan helt plötsligt i Hjälteby. Jag trodde det låg på Orust, ganska pinsamt. Jag trodde såklart jag vart på hela Tjörn, men tydligen inte. Bussen kom helt hux flux upp i Häggvall också sedan fortsatte den till Stenungsund. Jag hann till min klipptid som tur var, och nu är mitt hår KORT och BLONT., Men inte sprutblont som tur är :) Men så jäkla kort, jag kan knappt sätta upp det.

Sedan kom jag hem och käkade mat och laddade inför ikväll, men inget verkade hända så jag har vart hello no life och kollat på webbtv på min dator.

Lite senare :)

Camy sa till mig herromdagen att man blir deppig av att kolla på kärleksserier som till exempel One tree hill och sånt. Det är sant, men jag följer tyvärr inte någon serie just för tillfället (förrutom Den rätte för Rosing då såklart). Men jag kom på det nu att om man lyssnar på kärlekslåtar så blir man också lite ledsen i ögat faktisk. Men det är endå inte som på tv där allt alltid slutar lyckligt. Jag har inte tur i spel men har ännu mindre tur i kärlek. Det är inte lätt . :)

Jag sa senast igår att jag ville gifta mig. Då tänker jag mig ett stort fint bröllop i kyrkan, med massa blommor och en fin klänning. Det låter helt sagolikt, jag skulle aldrig göra som mina föräldrar och gifta mig i hemlighet och borgligt. Jag tror inte på gud ett dugg, men ska man gifta sig ska man göra det på riktigt i kyrkan. Men satt precis och åt våfflor och pappa pratade i telefon där han då kallar min mamma för "fru Johansson". Det låter inte direkt romantiskt och han säger antligen det eller krögarfrun till henne. Och mamma herself hon kallar alltid pappa för Örjan. Låter det inte hemskt tråkigt? Okej att jag inte hade klarat av att de hade gått runt och sagt översöta saker till varandra. Och en annan fråga är dom ens kära? Och så tänker man på äldre människor som till exempel farmor och farfar är de fortfarande kära? Jag misstänker att man hinner förändras en jäkla massa under sina år tillsammans. Ibland har jag tänkt håller de ihop bara för att de har barn ihop`? Det är komplicerat, jag vill inte gifta mig för att sedan skilja mig efter några år heller. Jag vet faktiskt inte om jag tror på evig kärlek. Jag kan tänka mig att man många gånger håller ihop för barnens skull, så det problemet lär jag inte ha (jag vill inte ha barn). Men den stora frågan är kommer jag någon gång att hitta någon som jag vill gifta mig med, eller rättare sagt sågon som vill gifta sig med mig?

I morgon åker Linn till Frankrike och Pappa och hans kompisar till Scotland. Men jag ska stanna kvar här :/ . Fast jag ska in till fastlandet;) I morgon ska jag faktiskt provjobba i kassan på Coop igen och efter det så är det VIP kväll på Gina. Och på fredag, då händer det grejer! Då ska ja klippa mig och färga håret, det är på tiden-..





Denna låten är ganska bra.

25 mars

Ja och idag blev jag då utnämd till årets fjortis och det var tydligen synd om killen jag satt brevid (Carl Andersson). Varför har jag ingen aning. Men den fina nomineringen fick jag av stolpskottet som satt snett framför mig, jag har aldrig sagt ett ord till killen. Han smsade i alla fall Linn och skrev detta. Okej att jag blev sur men skitsamma.

Nu ska strax ut och övningsköra med pappa, när gjorde jag det senast tro? Grymt längesedan i alla fall. Men först tänkte jag ringa Victor och säga grattis för han fyller år idag. Och efter det så ska jag på spinning.

Puss så länge

24 mars

Jag har haft lite mycket och tänka på och min blogg har blivit lidande. Men jag ska skärpa mig, men det var längesedan jag var seriös nu. Men det har hänt mycket sen sist.. Jag och Camy har till exempel vart i trysil och det var grymt roligt! Det såklart roligaste var afterskiin vi träffade ett härligt gäng svenska killar som jag har bilder på när de tvingade med mig och Camilla ut på golvet.

Sedan så fick jag en utvecklingsstörd bästis. Vi satt i bussen och fick värsta ögonkontakten med två killar men bussen kör förbi och stannar några meter bort vid en mongolid. Jag och Camilla blir väldigt intresserade och fnissar lite diskret. Mongolidkillen tittar då på oss (mig enligt Camy) och ler det STÖRSTA  bracefacesmilet jag sett i hela mitt liv, jag trodde att jag skulle avlida när hans pappa kollade in i bussen och se vad han log åt.  Han gick på bussen och vi sjönk ner lite, vi kände inte att vi ville ha sällskap.- Så han satte sig längst fram, sköönt tänkte jag och satte mig upp sedan kollade han bak och gud vad jag sjönk ner då! Hahahah

Och sist men inte minst killen på tåget. Vi hittade en fin kupé med 4 stycken fyra säten med bord. Vi hade ett fyrasäte + bord för oss själva galet nice. Så kommer det sedan en kille på och sätter sig mitt emot oss. Han glodde hela tiden men vi var inte så pepp efter våran härligt långa bussresa så vi satt och försökte sova. Efter ett tag så trodde han väl inte att vi såg honom så han började hålla på med lite intima saker eller vad man ska kalla det. Jag ¨såg det "tyvärr" inte men Camy var inte seg på att rapportera. Men hur som hellst när vi hade åkt tåg i en timma så går en dörrjävel sönder och vi står stilla länge och vi känner vi kommer missa bussen hem och börjar hetsa.- Sedan visar det sig att dörrjäveln satt på våran vagn och att vi skulle behöva byta vagn. Då började det regna svordomar från både våran sida och den svenska killens sida. Så vi svor tillsammans när Camilla sedan frågar killen om han vill ha hjälp med sina väskor. (Han hade galet mycket väskor och Camy var säkert sugen ;). Så vi hjälpte honom in i en fullspäckad vagn och fick tyvärr platser längst fram och han längst bak. Så vi satt och väntade hela resan på att vi skulle komma till Göteborg så vi skulle få prata mer med honom. Så när vi äntligen kom till Göteborg så hjälpte vi honom med väskorna och han ville ha hjälp enda till korvstället inne på terminalen.- Men precis utanför tågdörren står hans mamma och väntar. Han säger generat detta är min mamma hon kan ta väskorna. Hahahhhaha , såå fruktansvärt pinsamt. Hon typ men vad är det för son jag har som har tjejer till att bära hans väskor och massa,. Vi har nu tyvärr varken namn eller ålder :/.

Sen har det väl hänt en massa mer men jag vet inte vart jag ska börja. Jag provjobbade i kassan på Coop idag för första gången. Det gick bra och jag ska dit igen på torsdag :) I morgon är det praktik så nu ska jag sova.

Och i morgon är det...... VÅFFELDAGEN.

Puss och godnatt  <3

-




Denna versionen var ju mycket bättre!

Sunday :/


 


Barnvakt en liten stund mitt på dagen :)

O- Vad konstiga dina byxor känns.
E- Men det är sådana kondombyxor
O- Kondombyxor, kondombyxor haha Emma har kondombyxor

O - Dina tuttar ser ut som farmors skinkor.

O- Tjockis Mikael bla bla bla..
E, C - Men vad taskig du är Oskar, har du något emot tjocka männiksor?
O - Men han är jättetjock och har jätteliten snopp har Erik sagt!!

C- Vet du vem min kusin är i fyran?
O- Ja han mulade mig i onsdags...

C - Asså hur lång snopp har du då?
O - Det vet väl inte jag..
E - Jag har ett måttband i lådan!

O- Till sin pappa : Emma knäppte upp mitt skärp
E- Nej men Oskar det gjorde jag ju inte alls!

E, C-  Men vi är tillsammans.
O- Blää fyyy...
E,C- Pusssas
O- Blir plötsligt väldigt intresserad

O- Mamma, mamma mamma Emma och Camilla är lesbiska!!!! Och Julle med!!
Min mamma- Börjar dampa och säger att vi inte ska lura Oskar.
E, C- Men jo vi ska förlova oss.

O tittar på en av mina Marilyn Monroe tavlor och säger plötsligt: Hon måste ha stora bröstvårtor!
E, C- Va?
O- Jag vet inte vad jag tänkte på.

O- Jag har längre snopp än min bror!
C- Vilken av dom? Sebbe?
O- Nej Christoffer
C- Men det kan du inte ha!
O- Joho
C- Okej? Drog du i den då eller? Hur mycket längre hade han då? Några cm?
O- Nej inte ens det, inte ens 1 cm.
E, C- HAHAHHAHA


Hahah vilka dirty barnvakter vi är. Men jag ska köpa handbojor tills han kommer nästa gång, så kan jag sätta fast honom någon stanns när han blir to much.

Eksem

Hemsk dag, jag menar hur kul är det att bli sjuk dagen innan man ska åka iväg? Svar inte ett dugg roligt, känns ganska opepp. Men jag ska inte lämna sängen idag så det ska nog bli bra det här. Det ska bli så himla skönt att åka här ifrån.

Men ang mitt orangekuvert, vad korkad jag känner mig. Det var den allmänna pensionen dvs att alla som jobbat och betalat skatt kommer att få ett sådant. Jag har till och med pengar där vet jag :). Jag pratade med Annika om det igår och hon ska hjälpa mig och beställde just en PPM kod till mig så att jag kan välja vilken form eller vad jag nu ska kalla det jag ska välja. Men jag vet vad jag ska välja, med tanke på att det förhoppningsvis är många år tills jag ska bli pensio så ska jag välja den med störst "risk". Skulle det gå totalt åt helvete är det ju bara att välja, det är gratis fram till man är 30 år :)

Annars har jag väl tyvärr inget vidare intressant att berätta. Eller jo mina föräldrar sa förlåt till mig igår, skönt för då slapp jag svälja min stolthet- Det är nog ett handikapp, men jag kan inte säga förlåt först. Men om jag har gjort fel så kan jag säga förlåt först, men om jag inte själv inser vad jag gjort så går det bara inte. Och mitt bredband som beställdes den 2/12 kommer antagligen nästa vecka typ äntligen kan jag ladda ner filmer :).

Fick igår förklarat för mig att livet som förlovad inte alls var så roligt som det verkar. "Man ligger bara och kollar på film och käkar chips". Personen som gjorde det härliga uttalandet sa också att det suger att inte vara singel och att personen i fråga saknar att kunna strula runt med folk på fest. För man kunde tydligen inte gå på fest utan partnern för anldeningen man går på fest var tydligen att strula runt. Kommer tyvärr inte ihåg detaljer men livet som förlovad var inte som jag trodde. Hahaha. 

Igår på banken så lucha jag med Leffeboy, och han frågade mig vad jag hade gjort om jag vann 10 miljoner. Jag tänkte ett bra tag sedan sa jag att jag hade lagt undan lite som jag skulle spara tills jag blev pensionär. Sedan hade jag köpt en häst, en hund, en bil, så hade jag rest, flyttat hemifrån och såklart shoppat en massa. Banken skulle nämligen på casino igår det var därför vi kom in på det. Galet kul om någon vann något säger jag bara. Så hade vi som vanligt en himla massa kul diskussioner och Annika visade mig en kul sida på internet där man kan söka på hur många som heter Emma Johansson och hur många som fyller år på min födelsedag och massa skoj saker. Och efter snacket om att jag hade velat ut och resa så satt jag och Leffeboy inne på varsin data och kollade resor medans chefen och Annika jobbade flitigt.

<3

Den allmänna pensionen :)

Idag gjorde jag en pinsam upptäckt. Jag åt frukost vid köksbordet för första gången på år och dar, och där låg ett sådant orange kuvert. Oöppnat var det också jag tänkte vilket stolpskott ofta man inte öppnar sina brev. Var tvungen att kolla om det var min mammas eller pappas. Men det var fan till mig, jag hade altså helt seriöst fått ett kuvert om pensionsspar. Helt galet med tanke på att man ska vara 18 för att börja pensionsspara (har jag för mig). Fan vad jag känner mig gammal, ska jag börja pensionsspara med mina 1050 i månaden? Hur tänkte de då? Hahah galet.





Just nu har jag och Camcam väldigt roligt, vi kollar på printscreenade klasskort. Och jag ska få mer idag också, galet kul. Hello no life. Jag är  frisk idag föresten, satte klockan på 5 i 8 så jag skulle ringa vårdcentralen, men jag mådde hur bra som hellst idag. Vi hade planer att åka in till IKEA idag men det blir inget med det, vi måste packa !

Öroninflamation

Med tanke på att jag har vart hemma nästan exakt hela dagen finns det inget att säga. Men förut gjorde jag en kul sak, jag kollade på repriserna för den rätte för Rosing. Jag har sett första avsnittet, så jag såg de två senaste. Gud i himelen, det är ju det bästa som gått på tv näst efter Miami Ink. Jag kan ju inte direkt påstå att Linda Rosing är någon förebild, hon verkar dum i huvudet. Men gud vad underhållande programmet är. Hugo som är snygga´st i programmet är bara 19 år och Linda är skam 35 år. Hennes dotter Melissa är 15, det hade ju vart normalare om hon var tillsammans med Hugo. Men men, hon får ju ragga på vem hon vill det är spännande att titta på- Men inte ens hon kan väl vara så dum att hon tror att hon kan hitta kärleken i ett sådant program? Jag menar det känns hur oseriöst som hellst, hade jag vart kille och tyckt hon var snygg hade jag med sökt. De är klart att de bara söker för att hon är kändis. Hon skämmer dock ut sina barn. Jag kan kanske inte påstå att jag tror på kärlek överhuvudtaget. Men om du inte har sett det så kommer det klockan 9 på tisdagar på 5an om jag inte minns fel och klippen finns på http://kanal5.se så du kan se dem om och om igen.


Onsdag

Idag är jag sjuk, min önskan gick i uppfyllelse. Men det är sålagom kul så jag ångrar mig redan. Men jag tänkte på en sak, genom tiderna så har man ju lärt sig en jäkla massa låtar. Kommer man ihåg alla? Jag lyssnade just lite på Timbuktu på youtube och brevid där står det ju liknande videoklipp och vips där var Raymond och Maria med Ingen vill veta vart du köpt din tröja. Och jag kunde texten, det var ju inte igår jag hörde den. Jag är imponerad. Galet dålig text säger jag bara men störtskön låt.


Fredrik

Jag borstade tänderna och gick och la mig och kom på att klockan kanske var lite väl lite för att sova så jag tänkte att jag kunde läsa lite på lite bloggar och expressen och sånt. Och hello no life  som jag är så hittade jag roliga webbtest som jag gjorde. Jag gjorde först ett med Misslyckade plastikoperationer där fick jag bara 14/20. Sedan tänkte jag men detta var ju roligt så jag gjorde ett vad kan du om Britney Spears också. Ochjag fick inte nog så jag gjorde även ett idolnördstest. Det gick bra, jag fick 13/15 och kollar man på procenten så är det det bästa någon fått:). Men såklart var det inga frågor om Ola :/.



------------------------------------------------------------------




Men vad har jag gjort annars idag då? Jo du jag cyklade hem efter skolan, kastade in väskan sedan kom farfar och hämtade mig. Jag ska låna pengar av min farmor för jag pratar inte med mina föräldrar än. Och det bästa av allt är att jag ska jobba av pengarna, idag så har jag storstädat. Jag har städat duschen och badrummet, ganska skoj men enformigt att gnubba väggarna med ståull. Men så värt det :)- För det börjar dra ihop sig, det är bara 5 dagar tills vi åker nu.

Den 24:e, 26:e mars och den 1 april så ska jag provjobba på Coop i Stenungsund i alla fall. De två första dagarna ska jag till och med sitta i kassan, fett kul :) Jag är redan nervös, haha pinsam är jag.

När jag kom hem så lekte jag även lite med min sis. Jag är inte så elak som man kan tro, jag var riktigt snäll idag. Sålänge ingen gör mig något så brukar jag inte heller göra något :)









I morgon är det praktik, jag känner mig opepp som vanligt. Jag menar hur kul är det att gå upp kvart över sex? Mycket tråkigt. Men i morgon morgon ska jag duscha med så det kommer bli STRESSIGT värre. Men i mrogon ska jag ju bussa med Carlie, om han inte sviker :).

Puss god natt <3


senare

Okej skriver nu lite bakvänt. Hahah, men i fredags hade iaf min älskade vän Micha 18 års kalas, och jag tog två under hela kvällen. Men kommer bara att lägga upp ett som fashinerade mig.


Totalt helt crazy,  amazing typ-

Sedan dagen efter i lördags så var jag med Micha på volleyboll match hela dagen, först spela killar de va skoj, 6an va sexig. Sen spela Michas lag. Mötte även upp Camcam så hon kom också förbi :).
Jag har även kort på det, men det är långtifrån kort så det är inte så himla roligt.


Och igår va ingen kul dag alls, jag har inte pratat med mina päron sen i fredags och igår åkte idioterna till lysekil utan mig. Och vi had eingen mat hemma så jag var ju så lagom pepp på att laga mat så jag hittade en påse bantningspulver. Vaniljsmak, första 2 klunkarna var goda. Sedan blev det ganska blää. Jag rörde ju inte ut sen så bra heller, men i början smakade den vaniljkräm. Najs.



Intervjuen gick bra idag föresten. Men tänk dig att jag sitter på ett bord och de sitter tre personer på andra sidan och verkligen synar dig. Inte helt kul kanske, men jag tabbade mig en gång. Men jag kunde som tur var prata mig ur det. Och så var det en fråga jag inte kunde svara på först heller, helt galet. Jag var så in i helvete nervös. Så i slutet när nervositeten släppte fick jag så galet ont i huvudet, trodde det skulle explodera när jag satt där och log och nickade. Jag ska iaf snart provjobba, jag ska ringa dem i morgon och bestämma dag och tid.

Måndag

Carlie hur kunde du se mig på bussen påväg hem? Från praktiken eller mot Göteborg?

Idag så var det ett gäng "byggkillar" som byggde på Eriks livs. Fyfan vad najs tänkte jag sådär tidigt på morgonkvisten. När jag kom närmare så såg jag dock att det inte var några killar, det var pensionärer.. Nej jag blev inte alls besviken..... 

Nu ska jag strax till fjällen med min käraste, gud vad det ska bli skönt att komma här ifrån och missa skolan också. Men inte för jag ska åka skidor men endå, jag menar det blir säkert trevligt. Hoppas jag blir brun:)

Idag ska jag på jobbintervjue, jag är galet nervös. Jag har skam läst en bok om hur man ska uppföra sig. Helt sinnes, jag har lite ångest om vad jag ska ha på mig också. Man måste ju se seriös ut också, jag menar ofta de vill ha någon jobbig fjorsbrud jobbande hos sig? Helt galet och jag pratar inte med mina päron, och de är ju lite synd annars hade jag kunnat fråga mamma om råd. Men om de frågar varför söker du detta jobbet? Vad skam ska man svara då? Typ jag sökte många och sökte här för att jag måste ha ett sommarjobb.

Idag skulle jag cykla till skolan som vanligt, men när jag var vid thaien upptäckte jag att det var galet lite luft i mitt bakdäck + att det var motvind. Så jag vände och cyklade hem och tog bussen. Lite pinsamt att åka bussen i mysbralls och sunk när man åker bara några hållplatser. Typ piiinsamt.

Jag kan ju skriva sen och säga hur intervjuen gick, men jag som är så trevlig det går nog bra.



Pusss

Fuck it

Carl satt inte på bussen.

Men skit i de, missade bussen till stan nu. mina jävla cp föräldrar ville inte köra ikapp bussen så jag får vänta tills nästa bussfan. Jag är så jävla arg nu. Jag tänker inte åka hem i helgen, det säger jag bara. Jag har sprit och kläder jag ska sova någon stanns, men vettefan vart. Seriöst, vad fan har jag gjort dom? Jag är tillräckligt snäll iaf. Jag ska fan på kalas och har en jävla tid att passa, jag vill slå någon. Helvete just nu suger livet stenhårt på alla sätt

Nej nej jag väntar inte alls..

Jag brukar ju numera drömma mardrömmar om att jag blir konfronterad. Men idag var det mardrömmarnas mardröm. Jag drömde att min syster hade sex i min säng, i min nybäddade säng. Och jag tänker inte skriva vem killen var, men snygg är han fan inte. Det var så vidrigt va, lakanen var helt äckliga. Jag vaknade efter det och då var klockan 5,15, när jag upptäckte att det var en mardröm kändes det hur bra som hellst. Men jag tror jag behåller de äckliga detaljerna i mitt huvud. Frågan är om jag ska berätta det för henne?

Sen ska jag in till stan, det ska bli roligt jag är peppad. Men nu först praktik, och på bussen ska jag sitta med allas våran favorit Carl Andersson. Jag har en känsla av att jag kommer hinna berätta hela min livshistoria på vägen till Kålleträsk, och resan dit tar väl en kvart. Men tro inte att det är för att min livshistoia är kort som jag hinner berätta. Nej nej det är för jag pratar galet snabbt och OAVBRUTET. Stackars Carlie jag brukar tjöta hål i huvudet på honom när vi bussar tillsammans. Jag pratar för mycket, jag kan berätta allt för en människa första gången jag träffar den. Det är inte normalt, när jag gick på bonneskolan och hade vart och solat så missade jag sista bussen. Då fick jag ringa taxi och jag hann berätta hela min livshistoria för taxichaffisen. Han frågade varför jag solade när jag gick på bonneskola. Det var ganska diskrimenerande tycker jag. Men jag svarade, TYCKER DU JAG SER UT SOM EN BONDE? (Det var på den tiden jag var ganska fjortis). Men det tyckte han som tur inte.

Men nu ska jag nog ta och sminka mig lite till och kanske klä på mig. Jag kanske borde packa min väska med, men det kan jag göra sen. Camcam ska ta samma buss som mig in till Göteborg. Hon ska byta en tröja och köpa världshistoriens snyggaste bh och trosor. Galet, om hon är villig så tar jag kort på henne och lägger ut bilder :).

Pusss <3

Hello no life

Idag kom jag hem från skolan, städade lite till på mitt rum, bäddade och sånt. Sedan när jag hade dammsugit kom jag på att jag kanske skulle vara lite hello no life och sjunga lite singstar själv. Jag måste säga att jag tycker jag är duktig, men idag gick de inte lika bra som vanligt. Men jag blev singstar i de helt klart seriösaste låtarna; Hit me baby one more time, Boten Anna och Vill ha dig i mörkret hos mig. Sedan så kom jag etta på några andra låtar tex Golden touch och Save tonight.

Sedan var jag ännu mer hello no life och skakade mattor och dammsög hela mellanvåningen, en sak är säkert när jag flyttar ska jag bo i en liten lägenhet. Stackars mina föräldrar endå som får dammsuga tre våningar, det är nog roligt.  Jag tycker det är jobbigt att dammsuga mitt rum och hur stort är det? Men förresten tro inte att jag gjorde det frivilligt, jag gjorde det endast för att ligga på + när jag ska tigga pengar.

Föresten i skolan idag, hahaha. Gud vad alla hatar mig och Camilla, helt galet. Haha det är lugnt,  hatar personen som dampa mest :) Stämningen i klassen är minst sagt UNDERBAR. Men i morgon ska jag till banken, det ska bli kul och jag ska sluta tidigare. Så ska jag hem och duscha sen ska jag ta bussen in till stan till min älskade :)

Men jag har fortfarande lite beslutsångest vad jag ska ha på mig i morgon, antingen leopard eller spetsleggnins. Men det löser sig väl i morgon skulle jag tro, men efter praktiken har jag bara mindre än en timma på mig på att duscha och göra mig i ordning. Det kommer jag aldrig hinna så jag får väl sminka mig på bussen och där i värsta fall. Tänkte ta med mig min kamera till och med. Får se om det blir några okej kort :). 

 Idag kom jag och Camy även fram till att alla killar har damp, okej kanske inte exakt alla men majoriteten. Eller så är det oss det är fel på, jag vet faktiskt inte. Det känns mer och mer som om det faktiskt är så. Det är nog kul. Jag hoppas verkligen att hon hittar på något roligt i morgon när jag är elak och lämnar henne. Men det är inte några killar där i morgon dit jag ska, det kommer bara vara upptagna killar och massa tjejer. Jag måste erkänna att jag faktiskt är nervös, tänk då hur nervös jag kommer vara i morgon.

Jag måste köpa en vårjacka, men jag hittar ingen. Jag kan ju inte gå runt med min fetmabollsjacka hur länge som hellst faktiskt. Men jag hittade en fin på Gina men den kunde jag såklart inte ha för den var för tight över brösten.

Jag skriver nog sen om jag kommer på något vettigt att skriva :)

Galet galet galet

Pappa hade precis vart på Ica men glömt köpa apelsiner och äpplen (mamma är "beroende" av jos på morgonen så det var viktigt). Men palla tänkte jag, men så slog det mig att ja kommer behöva pengar till fjällen så jag erbjöd mig så snällt. Med tanke på att jag bor i en liten håla tänkte jag att jag kan ju gå som jag är; nylonstrumpbyxor, en ful sovtshirt och BLÅA strumpor och en tröja. Men ja tog såklart på mig min fetma jacka halsduk och så tog ja mina walkingskor. Redan vid lashen (2 min ifrån mig typ) så började jag få ångest och tänkte tänk om någon ser mig nu... Och galet kallt var det med, men jag tänkte ingen har dött av lite kyla- Jag kom till Ica och det var dött och jag kände att kusten var klar jag kunde slinka in. Jag plockade lite äpplen och apelsiner och kände hur trött jag var gick där sexigt med en påse i varje hand. Och så ser jag honom (tror jag). Den näst snyggaste killen jag är vän med på facebook. Jag trodde helt seriöst att jag skulle skämmas ihjäl. Och alla som känner mig vet att jag blir RÖD i ansiktet när jag skäms- SLutet är nära tänker jag och smiter in vid kaffet. Men då såg jag att jag hade sett fel de var hans syster och andra killar.

Vilken känsla, jag går till kassan pratar lite med Frida. Så går jag ut och tänker att det är för bra för att vara sant, väl hemma 15 sekunder från mitt hus.- Så hoppar en 10 poängskille ur en bil tillsammans med min granne som var snygg men var ful men nu var han snygg- Dom glodde sönder, herre gud vad jag skämdes. Inte nog med att ja hade sveriges fulaste kläder på mig jag sjöng ju såklart med... Tro inte att ja är så fjors att jag får ångest och visa mig i fula kläder, detta var lite once in a lifetime. Matchingen var inte att leka med.. 

Det blev ingen spinning, ingen lång promenad heller vad tjock jag är. Jag är sugen på pannkakor nu faktiskt, men jag är inte så bra på det. :/

278 dagar kvar..

Pussssssssssss


Veckans babe ...

Gud vilken underbar morgon jag hade, jag hade satt klockan på 6,15 så jag skulle ha god tid på mig att göra mig iordning. Men när jag vaknar och tittar på klockan så står det 7,30 dvs min buss går om 7 min. Jag måste stängt av klockan i sömnen, nog kul och ringa chefen och säga att jag försovit mig. Och Carlie väntade på mig i onödan på bussen, men vi ses på fredag Carl Andersson ;).

Men annars var min dag¨på banken bra, fett död dag. Jag och Annika hade en massa bra diskutioner och skickade snusksms till varandra och så börja hon prata om pizza och godis. Så de slutade med att vi drog till Ica och köpte varsin fet godispåse. Pinsamt jag får nog ta en serious promenad idag eller kanske till och med spinning om pappa kommer hem tidigt. Såg världens fulaste kille på banken idag.. Jag säger bara fy fan i helvete, vidrigt. Så får man inte säga om folk, men jag är helt seriös. Men det var även värsta puddingen på banken idag :)

Jag kom hem för längesedan och bytte genast om till pyjamas. Jag hade tänkt städa direkt, men jag är jävligt bra på att skjuta upp tråkiga saker. Det enda som funkar är att ta hem någon som aldrig har vart här innan, då brukar jag hetsstäda:). Men när jag kom hem skulle min sis lura sin best friend att vi skulle flytta, långt bort. Jag skulle tydligen spela med och va uberserious när hon ringde, men ljuga är inte min grej. Men min syster mutade mig, jag fick hela 20 kr om jag spelade med. Och jag lyckades, Carro gick på det, lät som hon skulle börja lipa. Ganska roligt, jag fattar inte att jag inte skrattade ihjäl mig asså.

Nu kommer strax bilder på mig Camcam och idolkocken upp, finaly. När jag pratade med min kärlek i tele beskrev jag även i detalj hur jag gjorde när jag kleta på ansiktsmasken och när jag tvättade av den. Hahah. Jag saknar Camy redan :/. Har ju faktiskt inte träffat henne idag, ganska galet. Men när du ser detta så är du bjuden hem till mig ;). Jag väntar på dig ;).

Och lite mer helt oväsentligt vetande, jag funderar på att byta namn på mina grupper på msn. Dom är inte så färska, veckans babe är nog den enda som jag ska ha kvar. Men tro nu inte att jag seriöst byter kille varje vecka, nej nej. Samma kille varje vecka året om. Men det kanske inte är helt 100 %igt seriöst från min sida dock.






Puss och kram

Kärlek

Ja nu var det tisdag igen, veckans värsta. Men idag var det en riktigt underbar dag. Jag har galet ont i halsen så jag gick på första lektionen (gympa) men jag var inte med jag körde lite badminton med min käraste. Sedan skulle ja med henne hem och hon skulle duscha och så. Men vi blev kvar vi orkade helt enkelt inte gå tillbaka till skolan, gud så busiga vi är. Men det var skönt vi var seriösa och gjorde lunch och myste. Men sedan skulle hon med sin mamma på bio, hon bar lämnade mig så jag fick ta mitt pick och pack och cykla hem i regnet :/-

Väl hemma så käkade jag lite sedan kom jag och mamma in på något och hon sa att jag hade damp, vilket jag såklart inte har. Så var det något så sa hon a alla som har någon bokstavskombination sover väldigt lite som bebisar, det gjorde du.- Jag tänkte att jag kanske blivit lite dampig nu på äldre dagar, men jag har tydligen altid varit ganska spec, nog kul.

Och efter den chocken/hårda smällen så träffade jag Lisa och vi gick på promenad och skvallrade fett mycket. Galet roligt är det faktiskt med skvaller. Och väldigt kul och träffa Lisa med för den delen, träffar inte henne allt för ofta :/. Vi var ute och gick trots att det regnade, cred på det. Och igår va jag och Linn ute med stavar och skvallra och snacka serious talk.

Idag var det sjöfartfest jag och Camy hade tänkt dra dit, men vi orkade inte. Men jag ska på artonårskalas på fredag jag är jäkligt peppad måste jag säga!

Igår var jag och Camy i stan tror jag, jag shoppa en fin tröja och ett linne på Gina. Ganska kul:) Men nog kul att jag har 390 kr kvar denna månaden och kommer ha 400 kr att betala i mobilräkning.... Ja något fel måste det vara på mig... Så ska jag klippa mig den 27e med, typ hej ÅNGEST.

I morgon har jag praktik med, undra hur seriös outfit jag ska ha. Jag tror jag ska vara stenhård och ha klänning. Men gud vad skönt de är och praktisera endå, jag menar skolan är det värsta som finns.

Min stackars älskling har nästan inga sms kvar heller så jag har ingen seriös smsvän. Jag smsar nästan aldrig med någon kul, folk bara slutar svara sådär. Funderar stenhårt på att inte ha gratis sms nästa månad och se om jag klarar av celibatet. Hade vart strongt :)

Jag ska snart med Camcam till fjällen, nästa söndag närmare bestämt. Det ska bli galet kul endå :). Jag är peppad till tusen . Men nu ska jag sova , det hade ju vart grymt nice om jag var pigg på praktiken. :)

Puss och kram  - Jag skulle faktiskt gärna vilja ha en pojkvän nu, men det är ju betydligt lättare sagt en gjort.. Men men jag har ju Camy. Kärlek






090302

Man vet inte vad man har förrän man har förlorat det.


1 mars

Finns det något värre än söndagar? Jag tror faktiskt inte det. Och näst efter det kommer prov på måndagar, det är galet tråkigt. Och idag fanns det en hel del ångestmoment också. När jag ligger med datorn i sängen och är inne på msn och kollar runt lite och så, så ringder det helt plötsligt med dolt nummer. Fan ringer de redan är min tanke och överväger att inte svara, men jag svarade och det var fan polisen. Gud i himmelen vad mitt härta slog fort då. Hon frågade vad jag hade sett i fredags när Martin blev misshandlad. Jag såg nästan inget så jag sa ju såklart det, men hon tjatade så galet länge. Så sa hon så du och Camy var där inne och gick ut och det blev slagsmål? Så  kom jag på hur jävla smart är det att säga att jag var inne när jag inte är 18. Men hon sa inget när jag uppgav mitt personnummer som tur var. Så frågade hon om mitt hemnummer, jag gav henne de men bad henne ringa på mobilen. Hon sa att hon ringer på min mobil för jag är myndig. Hur hon nu tänkte. Så ringde hon upp Camy efter och då kom hon på att vi inte alls var myndiga, men hon skulle tydligen inte ringa våra föräldrar endå för vi fyller snart 18. Helt amazing, så nervös har jag nog aldrig varit, och jag är den nervösaste människan som finns. Jag bet tyvärr av alla mina naglar med, det är inte okej.

Men jag har försökt att tänka på annar och plugga på den underbara företagsekonomin, men utan några större framgångar. Det går verkligen inte in. Men imorgon ska jag och Camcam in till Göteborg, jag längtar :D








RSS 2.0