Jag är förälskad

Rabih, behöver jag säga mer? Jag blev som en liten flicka igen, mitt hjärta bultade som faen och min röst gick upp i falsett!

(Tråkigt att se att så många läser min blogg men att ingen kommenterar? Har du kanske inga synpunkter? Tråkigt för dig, låter hemskt värdelöst!)

Klimatsmart = Vegan ?

Idag fick jag det nyaste numret av DJURENSRÄTT hem i brevlådan. Det stod en hel del om att vara klimatsmart, att skippa köttet. Inte bara köttet, utan allt ifrån djurriket. Det vill säga att bara äta veganisk mat ifrån växtriket. Hade jag läst det för ett halårsen hade jag tänkt något i stil med: Gå och dö, mjölk är det bästa jag vet! Men nu efter att vi i Miljökunskapen lärt oss vad en ekologisk pyramid med de olika trofinnivårena innebär så skulle jag faktiskt kunna skippa mjölken. Jag är ju inte någon direkt "kötttjej" med älgkebab som undantag. Det är väl kanske inte det att jag vill bli fulltidsvegan men i alla fall försöka till att bara laga veganiskmat hemma. Så sen ute kan man ju äta annat, så man inte framgår som konstig. Och jag kommer inte sluta att äta fisk heller, med tanke på hur nyttigt det är. Skulle jag bli vrålsugen på mjölk och kött tänker jag absolut gå och köpa det, ekologisk mjölk och närproducerat kött. Det lär ju bli billigare för mig sedan när jag flyttar också, kött är ju dyrt. Och soja- eller havremjölk är ju såpass äckligt att jag inte kommer dricka en liter om dagen, vilket såklart är toppenbra!

Min pappa hatar veganer och vegitarianer så jag avvacktar nog ett tag med att släppa blomden. Ska inte köra helt på min underbara idé förräns jag flyttar. Men såfort jag får välja mat ska jag numera börja tänka klimatsmart. Synd att jag inte var på bokmässan, där hade jag säkert kunnat köpa mig en fin veganbok annars! När jag var yngre så ville jag också bli vegitarian, men jag fick inte för pappa. Men i skolan så äter jag vegitariskt, förutom att jag äter fisk. Har du kanske några bra recept som du vill dela med dig av?

Om alla åt veganiskmat en dag i veckan skulle växthusgasutsläppen ifrån mat minska med 10 %, det är helt sjukt. Kanske dags att tänka om?
Om alla blev veganer skulle utsläppen ifrån mat minskas med 70-80 %, det är ju helt otroligt!


Pappa sa till mig när jag åt sojakorv att det inte är bra för det görs av sojabönor. Och för att få mer plats till sojaodlingar så skövlas det regnskog. Då fick jag ångest och åt inte det på ett tag, men nu har jag läst på. 98% av all sojaproduktion går till djurfoder. Alltså om vi äter mer kött skövlas mer regnskog. Om alla började äta veganiskt i alla fall någon dag i veckan hade ju skövlingen minskat i och med att köttproduktionen hade minskat. Och den hade ju minskat på grund utav minskad efterfrågan. Förstår du vart jag försöker komma? Och tro inte att jag är så dum att jag tror att alla kommer bli veganer bara så. Jag vet att många älskar kött och inte tänker sluta äta det. Men om även de såkallade köttfantasterna skulle kunna skippa köttet någon gång ibland så hade det gjort skillnad, bra skillnad. Och för alla oss andra som inte känner att vi passar in under kategorin "köttfantaster" det blir väl hur lätt som hellst att försöka leva klimatsmart så ofta som möjligt?


Sedan är det såklart skillnad på kött och kött. Vilket tror du går åt mest foder åt en älg eller en kossa? Älgen betar ju runt i skogen så den inte växer igen. Och korna innom köttproduktionen får en massa foder. Så vildt och fisk är den bästa maten att äta om du vill äta kött. Och hur bra är inte det? Älg är ju det absolut godaste som finns i hela världen!

Kanske tycker du att dettta inlägget var under all kritik, eller så kanske du tycker som mig att det var riktigt intressant. Det är ju sånt här som jag brinner för, sånt här jag vill jobba med. Jag är ju inte ens intresserad utav mode och shopping om man jämför. Nej för mig är det djurrätt som gäller, och mat är också roligt, både att laga och äta!

<3


UPPRÖRANDE

I morgon ska jag ha prov i naturkunskap B. Tro inte att det är om något intressant om hur kroppen fungerar eller något, ICKE det handlar om rymden. Väldigt intressant........................... Seriöst jag drabbas snart av ett nervsammanbrott. Livet är inte rättvist, varför ska jag behöva läsa om rymden? Det gjorde man på lågstadiet räcker inte det? Jag kan lugt säga att rymden är det tråkigaste, nördigaste, töntigaste och mest mobbade i hela världen. Det är snuskigt löjligt, det är verkligen inte bra för något. Vill man spendera 2 år uppe i rymden måste man lida av någon jävligt allvarlig sjukdom, jag skjuter mig hellre- Osmart av mig att skriva ner mina tankar, jag tände till ordentlgt och nu är jag arg också. Måste väl återgå till supernovor och all annan skit nu, fy!

idol sen, sötis ska vara med idag. Rösta! <3


Lite skön/oskön information om Rabih Jaber <3

Helvete han hade ju flickvän...... Han som hade varit en perfekt kille, jag menar han är ju norrlänning och nyktrist och allt!

Rabih Jaber 

Ålder: 22

 

Uppvuxen i: Lycksele

 

Bor: Lycksele

 

Familj: Mamma, pappa, tre syskon

 

Civilstånd: Flickvän

 

Utbildning: Barn

 

Yrke: Sibylla

 

Hade jag inte varit kille hade jag blivit: Tjej

 

Intressen förutom musik: Fotboll

 

Person som varit viktig för mitt musikintresse: Mamma

 

Första gången jag uppträdde: Var i duschen

 

Instrument jag spelar: Jag visslar

 

Lyssnar på: Chris Brown

 

Tittar på: Fotboll, serier och reklam

 

Läser: Rubrikerna

 

Klär mig: Ja

 

Något ni inte visste om mig: Nykterist

 

Ovana: Alltid trött

 

Vanligaste tanke: ”Varför?”

 

Jag är dålig på: Komma ihåg

 

Han/hon spelar mig i filmen om mitt liv: Denzel Washington

 

Så lever jag om fem år: Beror på er

 

Därför ska ni rösta på mig i höst: För att jag har ett lätt röstnummer

<3


Frukost på sängen

Mysigt värre äter nu frukost på sängen samtidigt som jag har datorn i knäet. Jag skulle verkligen behöva en sådant "frukost-på-sängen bord/ bricka" du vet en sådan de alltid har på film. Hon den sötaste Hollywoodfrun hade ju en sådan när hennes lillebror kom på besök. Det hade varit så mycket lättare att äta frukost då. Jag fryser så det är därför jag vill ligga kvar och jag är för trött för att klä på mig.

Erika och Mariette gick visst vidare i Idol igår. Lite synd tycker jag som hejar på Sabina, men Mariette är GRYM! Nej nu måste jag skynda mig, är lite efter och jag ska hinna föna håret också :/

<3

Dagen efter

Jag fick skolkorten igår, det är alltid lika nice att se ut som ett miffo i skolkatalogen-... 


IKEA

Lite bilder ifrån gårdagens shopping :)

Min nya parfym låg i världens sötaste förpackning. Endast 299 kr Kicks. Go Girl av Carolina Gynning!

        

Köpte också en nagelfil, inte för att jag har långa naglar. Men de ska bli långa och det är himla kul och fila 25 krKicks! Och världens bästa torrschamp 45 kr på  Kicks. Jag köpte också en ny mascara, 155 kr Kicks.

      

Efter den såkallade shoppingen på torget så gick jag och Camy till Lätt&Rätt för att gå på Mary Kay möte. Där köpte jag en ny ansiktstvätt 209 kr och ett löspuder för 249 kr av min Mary Kay konsult Ewa Edvardsson.

  

Jag vill åka till IKEA och köpa ramar! Ska nog tjata på mina päron!

Puss så länge <3


Jag har hittat honom, drömkillen!

Jag vill gifta mig med honom, han verkar ju så himla underbar! Och dialekten också, herre gud!



<3

Carolina Gynning

Idag använda jag min nya exellenta parfym (GO GIRL). Jag har självklart tagit kort på mina nyinhandlade saker. Men varför finns Stenungstorg? Det är nog den hemskaste hålan i hela Västra götaland. Jag åkte dit för att shoppa kläder och en jacka. Men det fanns fan inget så fick depritionsshoppa på kicks, jag ÄLSKAR kicks!

<3


Anna Anka

Anna Anka måste vara dum i huvudet. Är du tjej och säger; " vill din man ha sex varje morgon så måste du ju som fru ställa upp på de, annars är de inte konstigt han är otrevlig, de är ju ett behov han har !!" Är hon dum i huvudet ?

ÄLSKLING <3



Blev på lite bättre humör nu när jag såg klippet med denna underbara skapelse på tvn <3

Surfitta

Är just nu på sämst humör i hela världen.. Kollar på idol, Niklas är söt! Och är numera brunhårig!  :O Bilder kommer :)

Engelska

Nu sitter jag i skolan för första gången på ett tag. Kul att det verkar som om läraren inte kommer, gud vad jag älskar den härliga uppdateringen här på skolan.

I går började jag min lite mer datorfria vardag, jag vet inte om jag sov bättre i natt. Somna kanske kvart i nio redan, men var vaken massa i natt. Det är inte  så himla käckt att vända på dygnet.

Idag ska jag hinna med en himla massa; Jag ska först till frisören och säga att jag inte är nöjd, sedan blir det Lätt&rätt på Mary Kay grej. Om jag hinner däremellan så ska jag till torget och shoppa lite.

OPS, nu dök läraren upp..

<3


9 kg pasta är inte fel

Hemma ifrån en hård dag på jobbet! 9 timmar blev det, vi städade och tog med oss nästan allt hem. Känns lite sorgligt, det var mitt andra hem. Och om jag hade dåligt med pengar kunde jag alltid jobba. Deprimerande! Nu ska jag äta kvällsmat :D, kommer nog inte skriva mer, jag ska ju ta det lugnt med datoranvändandet. Och nu är det La ink! 

<3


Plikten kallar!

Sådärja om circus 5 minuter ska jag övningsköra till min sista dag på golfen, buhu!
Har sovit en sisådär 4 timmar i natt, jag kan inte sova och känner mig uppstressad. Pappa säger att det beror på att jag sitter vid datorn/smsar 24/7. Jag ska därför skära ner mitt dataanvändande till max 1,5 timma per dag. Plikten kallar!

<3


Hello no life

Tog just en underbart ful bild med webcamen, synd att det inte fungerar att lägga upp bilder! Kom nyligen hem ifrån bion. Jag och Ida tittade på Flickan som lekte med elden, den var hur bra som hellst! Lika bra som första filmen! Den var grymt spännande och jag och Ida satt mest på helspänn och höll varandra i handen. Den var till och med så läskig att vi båda två skrek till under en obehaglig scen. Men den rekommenderar jag varmt!

Nu ska jag lyssna lite på Håkan Hellström innan jag somnar, det är ju en dag i morgon med! Och inte vilken dag som hellst, min sista dag på jobbet!

<3


Kalle

Helvete vad jag kommer att faila på högskoleprovet. Helt seriöst jag kommer avlida. Det var det svåraste jag gjort i hela mitt liv, hann dock inte så långt innan ångesten tog över. Det var sådan himla överkurs på det.

Ska inte på bio med Julle sen, jag ska gå med Ida Edvardsson istället. Det blir säkert mycket trevligare, för Julia är så inne i filmen att det inte går att kommunisera med henne. Det är nog det värsta som finns, Hanna är likadan. Jag vill gärna prata under filmens gång och kommentera saker och så, då är det ju roligt om någon lyssnar.

Diskuterar nu med Karl om det är fail eller inte fail att tatuera sig. Du kan ju gissa vad jag tycker. Han säger att det är fett ovärt att tatuera sig, vad menar han? Förstår inte. Klart att det är så satans onödigt och tatuera en ful tatuering, men en snygg? Och ja man kan ju ändra sig, självklart. Men jag tror verkligen på det där att sätta den på ett ställe så man själv inte ser den varje dag. Då lär man tröttna, såvida det inte är en minnestatuering av något slag. Den enda minnestatueringen jag skulle kunna tänka mig är att tatuera in ett porträtt av Kalle när han dör. Men hur lätt är det att tatuera en svart kanin med mörkbruna ögon? Det är ju inte det att det är okej om det bara blir en svart kanin, det måste ju se ut som honom också. Så av den anledningen vill jag inte göra någon.

Kalle är min lilla ögonsten, jag fick honom av mina föräldrar på min 9 årsdag. Han har bara 1½ öra och har starr och är helblind på ena ögat. Men han verkar trivas hur bra som hellst med tillvaron och är gladare än någonsin :)

   


<3

Högskoleprovet

Mår visst inte så bra som jag trodde trots allt.. Känns ju kanske inte helt kalaskul att jag ska jobba 8-16 i morgon heller. Och på måndag ska jag in till Stenungsund på någon Mary Kay grej. När ska jag då hinna plugga?`Men grejen är ju den att jobb i morgon känns nödvändigt, jag kommer ju att bli arbetslös efter imorgon. Och kommer att tvingas leva på 1050 kr i månaden framöver... Min tvätt och mitt puder ifrån Mary Kay är snart slut också, så det känns också viktigt. Jag har ångest över skolan nu, det är så jävla tråkigt och känns meningslöst. Känns ju mindre skoj att betygen kommer att dras ner på grund av min omotivasion.

Jag ska förresten sluta skriva min bloggadress på facebook och bilddagboken för att ´se om de fortfarande är någon som läser då, om inte så kan jag lika gärna sluta.

Nu ska jag nog roa mig med att göra gamla högskoleprov. Önska mig lycka till!

<3

Astrid goes organic!

Sitter nu inne på Astrid, de har flyttat  och ligger nu brevid skoaffären. De har fått det väldigt mysigt måste jag säga. Det är ju inte allt för livat här idag, bara några snorungar sm leker på lekplatsen. Jag och Hanna har nu pratat om att ha 18års fest. Hon fyller ju bara 10 dagar innan, mig så det hade passat sig väldans bra! Vi hade velat hyra en lokal och ha maskerad.


Förresten om du inte har något för dig idag, så är du välkommen hem till mig! Min mamma ska dricka en hel flaksa champange själv. Hon sa nämligen det på skämt i våras : När du slutar på golfen så ska det firas, jag ska dricka en hel flaska bubbel själv! Min mamma är kanske inte den människan som överkonsumerar alkohol direkt (det är ju mycket kalorier i det). Så det kommer nog bli minst sagt spännande. Men jag och Julia ska ju på bio så pappa sa att mamma kanske redan däckat när vi kommer tillbaka, så vi får skynda oss!

<3


Flickan som lekte med elden

JAG MÅR BÄTTRE! :D

God morgon god morgon :) Jag kan verkligen inte sova på kvällarna, jag har helt vänt på dygnet! Jag som skulle lägga mig tidigt igår också!

Jag ska jobba hos för Hanna på Astrid goes organic (www.astridgoesorganic.com) om ungefär två timmar. Det ska bli ganska chill, jag jobbar ju bara en timma men det är bättre en inget. Efter i morgon är jag ju ARBETSLÖS också.

Klockan sju så ska jag och min lillasyster gå på bio i Skärhamn. Vi ska se Flickan som lekte med elden, jag hoppas att den är lika bra som den förra filmen.

Jag längtar så tills jag får lön/studiebidrag! Då ska jag in till Göteborg och shoppa lite. Jag behöver köpa en himlans massa saker! Men nu måste jag gå och fixa håret och sminka mig! Och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig när jag jobbar, något därifrån hade ju varit käckt.

 

<3


20,57

Jag har fått en ny favotit på idol. Eller rättare sagt en till!Han är väl för söt egenligen, jag tror han är det under hans långa hår. Han heter Niklas har jag för mig, mer vet jag faktiskt inte! Men det ska jag absolut ta reda på!




Lördag nästa vecka så börjar körslaget, och jag lär sitta fastklistrad vi tvn med tanke på den ena körledaren. Gissa vem ;)



Gott gott, med tanke på hur tråkig min fredagkväll vart!
Hoppas svenska folket röstar på Calle<3

20,06

Hihi Durna åkte just ur Idol, synd värre!
Idol började segt så jag sitter och kollar på ökeråttor och burar. Kul fredagkväll! Jaja
<3

17,39

Som du kanske förstår så har jag inte jätte mycket att göra..

Jag har ju nästan varit lite EMO, fett! (Håkan på liseberg 22 september 2006)



Jag och Anna Edvardsson när vi gick ur 8:an. - Jag saknar dig



Jag och Linn för HUNDRA år sedan!


En lite nyarebild på oss (skolavslutningen 9:an)



Jag och Hanna spexade till det lite (20/9-08)



<3


17,27

Nu kom jag på det! Bekräftelse, det måste vara därför vi lever som vi gör. Människor är ju trots allt flockdjur och de flesta av oss älskar ju att kommunisera med andra. Min favotit kommumisation är ju SMS utan någon komkurrans, efter att prata in real life såklart. Jag är nog vad man skulle kalla beroende utav min mobil, jag tycker själv att jag brukar vara ganska trevlig också. Fast nu i veckan har jag mest varit sur och bitter. Men åter till bekräftelse det kan ju vara små töntiga saker egenligen. Men bara det är något det är ju underbart att höra att man har gjort någonting bra eller på något annat sätt får höra smicker. Jag ska nog bli bättre på att berömma andra människor. Tänk om alla sa minst 10 positiva saker (gärna till olika personer), vad roligt det hade vara att gå till jobbet eller skolan då? Tänk på det!

Igår gjorde Karl något jättesnällt. Han lyssnade på mig i flera timmar inatt när jag bara gnällde och gnällde om mina problem. Fler sådana människor tack!

Tittade nu på ännu äldre bilder och det var ju inte utan att man fällde några tårar. Okej att sommaren 09 har varit den bästa tiden i mitt liv. Men det var ju bara i några veckor. När jag gick på högstadiet 7-9:anBleketskolan så hade jag den bästa klassen man kan tänka sig. Jag saknar dem jättemycket, tyvärr är det inte många alls som jag håller kontakten med. Jag hade ju inte tackat nej till en återträff direkt! Men det är ingen som vill ta tag i det, det var vi alltid dåliga på! Men förutom sommaren som var så var nog mitt liv som bäst när jag var en sådär 14 år. Det är snart 4 år sedan, herre gud. Deprimerande, snart är jag väl 80 också.

Och året var 2005, jag och Hanna var på Ola konsert. En av de absolut bästa stunderna i mitt liv. Jag var så himla lycklig då! Var tvungen att cencurera bilden för somliga är lite kinkiga, jag såg också retarded ut men vad gör det?


16,27

Jag sitter tyvärr fortfarande klistrad framför tvn. Man ´har ju inte så mycket annat att göra när man är hemma och är sjuk. Jag försöker just nu ladda upp bilder som ja tänkte beställa som foton. Men det går kanske inte helt felfritt. Jag är just nu ganska irriterad.

Snart kommer pappa och Julle hem så då är jag väl så illa tvungen att göra lite nytta med. Måste till exempel städa Kalles bur. Jag som hade tänkt plugga idag, jag har inte ens tittat på det mer än när jag trampade på det (hela mitt golv är täckt av olika lappar och böcker).

Kollar nu på det värdelösta programmet Teen cribs MTV. Sorgligt att det är det enda jag har gjort de senaste 5 dagarna. Jag har verkligen bara suttit/legat vid tvn/datorn.

 

Hittade en massa gamla bilder förut, här gick jag ur nian.

Jag funderar verkligen på att bli brunett igen, men den hårfärgen vill jag inte ha. Då hade jag redan börjat göra blonda slingor för att bli blond igen. Jag skulle däremot vilja ha mörkbrunt hår, samma färg som Linn har. Jag ska försöka få henne att skicka kort snarast   <3


14,26

Ger man sig in i leken får man leken tåla, ett mycket bra svenskt uttryck..

Här har du ett exempel hur det kan fungera i praktiken ;





Julafton 2008 <3

13,23

Hej hej och god morgon :)

Har spenderat dagen sittandes i soffan vid tvn. Just nu  väntar jag på att Baywatch ska börja, det är så underbart B. Jag älskar det! Jag mår inte bra än så det blev ingen skola idag heller. Ska se om jag orkar plugg lite sen också, jag har verkligen hur mycket som hellst efter mig nu. 

Min mamma fyller 40 den 29 Maj och jag tror redan att jag har kommit på vad jag ska ge henne, får bara se om Julle är med mig på det. Ibland får man riktigt skillade ideer, jag har tillexempel kommit på en grej som jag ska ge Linn och Hanna också. Idag är det en bra dag helt enkelt!

Jag har nu 2 E-spar konton, det är sparkonton som man har på internet. Man för över pengar/ flyttar ut pengar till dem själv via internet. Väldigt behändigt faktiskt. Jag har nu sparat ihop så jag har lite pengar på dem, de ena kontot är spar till tatuering och det andra till Fillippinerna. Jag tänkte  nu öppna ett nytt, som också är för resor. Men mer spontana resor såsom till exempel; Luleå och så ska vi ju till småland när Camilla får körkort. Det är ju väldigt skönt och ha lite pengar så man kan göra lite spontana utflykter. Jag känner att jag är ganska into bankvärlden trots allt, jag tror jag ska söka sommarjobb på Tjörns Sparbank till sommaren! Jag saknar dem på Kållekärrskontoret jätte mycket. Det var min roligaste praktik/arbetsplats någonsin!

<3


25 September

Hihi tack älsklings Camy, jag saknar dig också!

Ja men nu finns det tydligen ord för min sjukdom också.. .. Jag har drabbats av en såklallad "hang up", klassisk var den också. Vilken tur att SOLO finns.

JAG SKOJAR INTE, DET FUNKAR ATT LADDA UPP BILDER. HAPPY DAY

Nu kommer det ju att bli jätterörigt. Men bilderna föreställer i alla fall;

1. Min underbara ansktsmask, den rekomenderar jag varmt!
2. Min blivande parfym (om den luktar gott)
3. Min nybeställda kalender, är den inte för söt?












<3

21,32

Med tanke på att det FORTFARANDE  inte fungerar med bilderna så får jag väl lägga in dem i morgon då..

Men det var ju precis idol. Ganska halvlamt men jag har numera två favoriter. Självklart har jag bottennapp också och det är Durma, hon är så himla överkäck och är typ som en durasellkanin. Hon sjunger inte dåligt (då hade hon inte kommit så långt) men det känns verkligen inte som om hon platsar där, hon känns galet omogen.
Mina favoriter är Sabina och Rabih :)



Han är ju så himla söt!



Nästa onsdag klockan  9 tror jag det var på tv4+ börjar Dagens man, men jag tror inte att det kommer bli en flopp som andra dejtingsprogram. Det är ju ingen mindre Carolina Gynning  herself som ska vara programledare. Någon mer än jag som kommer sitta klistrad framför tvn? Kanske så man ska söka? Hahah ja varför inte ! Ansök här : http://www.tv4.se/1.1066377/sok_till_dejtingprogrammet_dagens_man .

I morgon har jag sovmorgon till 12,50. Så jag tror jag går ut på en långpromenad innan skolan så har jag gjort det. Jag ska plugga hela helgen/hela nästa vecka. Gud så roligt, snacka om Hello no life. Dock ska jag eventuellt på bokmässan eller så ska jag på Bio med Julle jag vet inte riktigt än.


Förresten förut så beställde jag en kalender. Jag blev jätte sugen på att designa en egen efter jag såg Frida Jivbys (fridajivby.blogg.se) jättefina kalender i våras. Man kan designa sina egna supersöta kalendrar på den här sidan : http://www.personligalmanacka.se/ Funkar ju inte med bilder än, så får lägga in en bild på min kalender i morgon då också.

Nu ska jag läsa SOLO, sen ska jag nog försöka sova! <3

 


18,05

Precis efter jag klickat på knappen "spara och pubicera" slogs jag av en underlig tanke. Tänk om jag skulle utbilda mig till hudterapeut? Det om något borde jag ju passa som. Jag menar jag är utåtriktad och jag har själv haft väldiga problem med min Acne.  Oj det var första gången jag nämde det offentligt. Men jag förstår ju verkligen hur jobbigt andra har det. Jag har verkligen haft det jättejobbigt och har lagt ner flera tusen kronor sen 2007 världens bästa produkter. Jag har sedan dess nästan bara köpt Mary Kay produkter utav Ewa. Och jag har betalat varenda krona själv, vissa gånger har jag tvingats lägga hela min inkomst (studiebidraget) på smink och andra produkter. Du kan inte ana vilka floder jag faktiskt har gråtit, det har ju kostat mig mycket mer tårar och jobbiga dagar än kärleksbekymmer.

Nyfiken som jag är så "surfade" jag såklart direkt in på Arbetsförmedlingens hemsida (jag brukar hänga där rätt ofta faktiskt)  självklart såg marknaden mörk ut. Men det är väl klart det ska inte vara lätt att få jobb nuförtiden. Allt som jag kan tänka mig och bli har en mörk framtid, det vill säga det finns överskott. Det finns fler utbildade än vad det finns jobb. Varför gick jag inget manligt, så man kan få jobb efter skolan? Jo för jag var dum och tänkte göra något som jag tycker är kul. Kommer sluta med att jag sitter hemma vid datorn ARBETSLÖS resten av livet. Happy happyyyy

Det funkar fortfarande inte att lägga in bilder :/

<3


17,28

Sen sist har jag bara kollat på fjortisprogram på Mtv, seriöst det blir man fan inte smart av asså! Snart kommer pappa och Julle hem, jag saknar dem det är ganska tråkigt att vara ensam hemma. Och Kalle har ju verkligen inte varit på hugget idag heller. Dagens höjdpunkt var och ta in posten, ursäkta mig men hur "hello no life" är inte det då? Men  jag fick en massa kul saker idag; Nytt csn kort, kickstidning och något mer.

 Jag hade tänkt köpa Carolina Gynnings parfym. Måste erkänna att jag inte har luktat på den än, men jag litar på henne. Det är ju hennes parfym så den lär ju inte direkt lukta äckligt. Sitter här nu med ansiktsmask och flecedress och ser allmänt fånig ut. Läste i Kickstidningen att man kan spruta vatten på ansiktsmasken om man inte vill att den ska torka (det är ju inte så skönt när den gör det). Jag visste först inte vad jag skulle spruta med, men sen fick jag den brillianta ideen att bege mig till övervåningen och ta vattenflaskan mamma använder när hon stryker. Men efter jag sprayat mig själv i ansiktet med den ex antal gånger så känns det nu som om jag varit ute i ösregn..... Men tjaa det var ju i alla fall uppfriskande... Men gud nu droppar det massa!! Det rekomenderas inte att använda en sprayflaska med så mycket.... power!


Förövrigt så har jag nästan slutat bita på naglarna, eller nästan och nästan. Jag har nog slutat tror jag, jag biter inte längre medvetet i alla fall! Använder dock inte Stop and grow eller Stopp och väx som det så fint heter på svenska. Tanken är god, men det håller inte i längden. Du kan inte peta dig i munnen, på läpparna slicka på fingrarna eller ens äta mat med fingrarna. Resutatet blir då att allt smakar SKIT!

Ovanligt nog så fungerar det inte att lägga in bilder, lägger in dem senare !  <3




12,46


Dagens låt :)



12,16

Nyduschad och luktar lavendel, istället för instängd sjuk:)

Överallt så läser jag; åh nu är det höst, vad mysigt och så vidare. Mysigt? Jag tycker att det är deprimerande, det är nu jag vill gå i ide och vakna upp någon gång i Maj. Jag tycker verkligen att det är jättehemsk, men jag verkar vara den enda! Är du en av som som tycker det ska bli underbart att dra på sig tjocka koftor, halsduk, mössa, vantar och gud vet vad.  Jo visst det är väl mysigt att gå i tjocka koftor, men seriöst på sommaren när du bara kan dra på dig en tunika och gå ut. Är det inte så mycket bättre? Men dagen till ära så har jag på mig min flecedress. Det är inte alla som har en flecetröja med matchande flecebyxor! Men det har jag bara för jag blivit tvingad att vädra på mitt rum (mamma säger att det luktar instängt) så det är bara därför.

Men nu när jag mår bättre idag så har jag en del att göra; Bädda rent i sängen, skriva en engelska läxa och om jag orkar plugga lite utöver det. Denna veckan så var såklart den veckan vi har haft mest att göra på 2 år. Jag har missat två prov och kanske 3 läxor. Och nästa vecka är det också prov och läxor, jag kommer ju gå in i väggen! Så har jag missat två Matte C lektioner, INTE BRA! Det är riktigt äckligt svårt så jag kommer verkligen inte att förstå något överhuvudtaget. Jag ska förresten göra högskoleprovet i Oktober, det kanske jag redan har berättat? Jag vet ingen mer som ska göra det, så det känns ju sådär.

Pratade med Stefan igår kul att de har frost och minusgrader på nätterna i Luleå. Det låter helt galet, jag menar det är bara den 24 September. Senast den 2 Augusti så tältade jag i norrland. Visserligen så var det kallt men det var ju inte direkt minusgrader (dock befann jag mig i södra norrland, men endå). Jag är galet sugen på att hälsa på honom, jag är ju ganska stormförtjust i norrland. Men det är så himla långt bort! Jag tror att det är runt 130 mil och Östersund är ju den nordligaste breddgraden jag någonsin besökt. En resa till Luleå känns ju hemskt mycket mer spännande en min kommande resa till Asien (kanske för att jag varit där innan, men endå).

Sen ska mamma hämta ut mitt Usb Minne på ICA :) Det tog bara en dag ifrån det att jag beställde den. Det var mycket pluspoäng där NetonNet.

74 Dagar tills jag fyller år. Vad önskar jag mig?


24 September

God morgon :)

Mår faktiskt bättre idag! Nu ska jag duscha så man känner sig lite frächare också!
Hörs sen !

<3

21,28

Har haft en av de tråkigare dagarna i mitt liv och endå har jag bara varit vaken i 9 timmar på ett ungefär! Kollade på idol med min lillasyster. Egentligen är ju auditions det enda roliga, när du inte hejar på någon speciell!

Upptäckte till min förtjusning att lilla Filip Berg är med i en näs-spraysreklam. Kanske inte jätteball, men jag blev ju glad som fick lite ögongodis. För dig som inte riktigt hänger med i svängarna och nu undrar "vem fan är Filip Berg?" Då ska jag uppdatera dig lite, han är blond och grymt sexig. Det var han med ketshupsflaskan i Hipp hipp hora och sen spelade han "Dildo" i Andra Avenyn med.

Trillade poletten ner nu kanske? Om inte så är du ju hopplös ;)




<3

23 September

God morgon kära du :)

Jag mår helt klart sämre idag, det blir nog ingen skola för mig i morgon heller. Absolut inget Göteborg :( Nu ska jag se på ANDRA AVENYN, tror vi avrundar där!

<3


22,00

Jag förstår verkligen inte hur man designar om bloggen, jag tycker min är superfin men vill byta bilder! Vet du hur man gör och vill hjälpa mig så blir jag glad :) Men den är i alla fall rosa och fin. Jag skulle sova klockan nio men ovanligt nog så fastnade jag här. Msn är min nya hobby, pinsamt det känns så 2007!

Frågar nu ut Max om hur körtelfeber fungerar, han verkar tycka jag är ganska tjatig. Men det är en ganska skrämmande tanke hur lätt man egentligen kan åka på den såkallade kyss-sjukan! Det gäller att ta det lugnt!

Imorgon blir det ingen skola heller :/ Tänkte börja dagen med att kolla lite på Andra Avenyn :) Jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår. Har fruktansvärt ont i näsan, jag snorar massa och ser ut som Rudolf med Röda mulen!


Ja tänk på vem du delar saliv med. Hur kul är det med körtelfeber?



<3

18,02

Nu har jag fått två besökare, Camilla kom med glass till mig. Tack sötis!
Jag är extremt förkyld nu, inte alls roligt.

Dagens lyckopiller(förutom besökarna);

 

 

Bara 76 dagar kvar tills jag fyller 18 nu ! 

<3


15,57

Tog precis in posten och där var det ett brev till mig! Inte vilket brev som hellst utan ett plusgiroinbetalningskort ifrån WWF som så snällt undrade om jag ville stödja deras rädda tigerkampanjen med 100 kr. Jag är ju inte direkt rik när jag lever på 1000 kronor i månaden, men man är väl en god medmänniska. Så jag tycker det känns självklart att punga upp 100 kr, det går ju till en bra grej. Jag får helt enkelt nöja mig med att ladda mobilen med 100 kr denna månaden så är det kvitt. Jag är ju faktiskt djurfadderDjurensrätt också. Betalar dock bara 25 kr i månaden. Men det är bättre det än inget. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tänk om alla hade den inställningen!


Jag mår nog sämre nu än igår, jag nyser som en besatt! Men Hanna var just och sällskapade mig det var väldans trevligt! Klockan är nu 15,53 och idag har jag väl inte gjort så mycket mer än och skrivit om en läxa, sett på tv och legat i sängen med datorn. Extremt tråkigt faktiskt, men som det känns nu så lär det bli ytterligare än dag till hemma!


När jag sen får en högre inkomst så ska jag minsann bli tigerfadder!





<3


11,33

Jag var inne på Bilddagboken så stod det något om att testa sina alkoholvanor. Gud vad kul tänkte jag det ska jag göra! Resultatet är ju skrämmande, det stämmer ju verkligen inte! Gud vad dom överdriver! Det låter ju som om jag dricker mig redlös 24/7 eller något!


11,21

FRUKTANSVÄRT HEMSKT´, LÄS:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5832098.ab

22 September

God morgon god morgon :)

Sjuk och hemma ifrån skolan även idag -:/ Jag mår nästan sämre idag till och med, inte helt kalaskul. Kommer antagligen att tillbringa även denna dag i sängen. Ska se om jag orkar skriva om min engelskaläxa sedan också.

Igår köpte mamma ett USB minne till mig på 8 GB, det kostade 399 kr Expert och jag trodde det jag beställde på internet för 100 kr förra veckan var på 2 GB så jag tyckte der var helt okej. Så gick jag in på nätet och hittade att jag kan få 16 GB för 325 kr exklusive frakt. Är det inte helt sjukt? Jag försöker lägga in alla mina bilder ifrån datorn på USB minnen för den ska in på lagning. Jag har nu 3 stycken 4 GB minnen fulla och jag har endå en massa bilder kvar på datorn. Sick jag tror jag ska beställa ett sådant 16 GB idag faktiskt!

Igår hittade jag tatueringarnas tatuering! Jag och Max ägnade oss mest åt att länka bilder ifrån gaddad.se. Och jag hittade den här, den är inte min stil och jag hade inte vågat göra den. Men den är så fruktansvärt sexig.





<3


22,24

Idag såg jag för första gången ett avsnitt ifrån Miami ink som jag INTE sett innan, det händer ju aldrig! Det var otroligt megabra och min besatthet av tatueringar bara ökar och ökar! Efter det var det dags för CSI Miami trodde jag. Men bara det att det faktiskt krockade med 3 andra bra program. Ett äkta lyxproblem! Det gick nämligen Färjan 3, Brottskod försvunnen och det som jag slutligen valde Sveriges fulaste hem! Det var nog bland det roligaste jag sett i hela mitt liv, de stackars bögarna var ju livrädda för alla djur på gården. Men som jag garva! Det behövde jag efter en hel dag liggandes i sängen/soffan. Och avslutade min tvkväll med Svenska hollywoodfruar. Synd och förneka det, men vilket liv de lever- Jag är fruktansvärt avundsjuk!

Det blir dessvärre ingen skola för mig i morgon heller så jag missar ett prov, känner jag har en hel del och göra nu. Det blir nog till att plugga i helgen ! :s

Nu ska jag svara folket på msn :) Pusssy <3

18,41

Jag ligger i sängen och pluggar koletskretslopp och nej det är inte kul, det är förjävla tråkigt faktiskt om jag ska vara ärlig! Vi ska ha miljökunskaps ´prov i morgon, men jag tror inte det blir skola för mig imorgon heller :/ Känner mig helt efter i huvudet, det är helt avtrubbat och jag tänker i slowmotion!

Men jag vill hemskt gärna gå på bio och de Flickan som lekte med elden. Är det kanske någon som vill följa med mig?

Nu ska jag återgå till pluggandet. Fast snart kommer Miami ink, kollar nog hellre på det!  Puss <3

21 September

Jag är sjuk :/ Värdelöst, jag som skulle in till Stenungsund med Camy och köpa Mary Kay smink. Men men det är väl bara att skjuta upp. Jag som satt och gjorde den värdelösa läxan igår också. Om du går i min klass och ser detta kanske du skulle kunna vara vänlig och ta reda på Monicas mailadress.

Dagens låt, Mofeta & Jerre- Bättre i Berlin



Ska nog ligga i soffan och tycka synd om mig själv hela dagen !

<3

19,49



 

Jajaja nu fungerade det med bilder igen, det är något skummt med det där! Hittade denna söta mobilen på facebook, är den inte det finaste du sett? Misstänker att den kanske inte är helt sprillans kanske men jag har aldrig sett den förut i alla fall!

Det där med att bli äldre känns väldigt jobbigt. När man träffar nytt folk framför allt nya killar, så tycker jag alltid att dom ser jättegamla och misstänker att dom kanske är minst 20 men så visar det sig att vi är lika gamla. Min "gissa ålders förmåga" är värdelös! Antagligen är det väl för att de killarna som jag känner sedan innan ser likadana ut, eller att man helt enkelt inte lägger till att de åldras. Jag tycker till exempel inte jag ser speciellt mycket äldre ut nu än vad jag gjorde när jag var 14. Jobbigt jag tänkte på det när jag såg en söt kille på golfen. Men han var med en 93:a så han var säkert också småfjors. Hårt liv !

Jag känner mig utbränd, ska nog sova tidigt idag med !! <3

 

 


18,59

Jag är inte så mycket för bloggar, jag tycker det är ganska tråkigt att läsa.  Jag läser bara tre bloggar själv; Fridas, Victors och Rickards. Så jag förstår om du inte orkar läsa min blogg, men det gör inget för jag tycker att det är kul och skriva. Jag tittade i min dagbok herromdagen, där är jag dock inte alltför bra på att uppdatera. Senast jag skrev var precis efter hultsfred och jag upptäckte jag var väldigt dålig på detaljer. Men jag har inte glömt det än;) På tal om hultsfred jag har ju kvar mina festivalarmband (inte sonisphere) och kände herromdagen att de lucktade lite sådär halväckligt. Så jag beslutade mig i fredags för att tvätta dem och jag gnugga och gnugga med tvål, det blev helt svart. Otroligt snuskigt! Armbanden är helt enkelt som festivalerna, inte jätte renliga.

Jag tror jag håller på och bli sjuk också, har känt mig krasslig hela dagen :( Jag borde inte bli sjuk, jag borde ta tag i skolan och börja plugga istället. Men jag måste ju erkänna att de lockar grymt mycket att vara hemma!

Men nu börjar LA ink så nu måste jag rusa till tvrummet :) Det funkar inte att lägga in bilder nu heller!

<3

20 September

Hej hej :)

GRATTIS LINNEA GIDLUND 18 ÅR IDAG!

Idag har jag jobbat 8 - 16,15 hårt liv man lever. Min näst sista dag på jobbet. Sen blir jag vad man så fint kallar ARBETSLÖS. Fyfasen då kommer jag alltså tvingas leva på studiebidrag (1050 kr) vilket inte räcker till sådär väldans mycket.
 
Jag ska nu skriva en jävla recension om filmen Shakespear in love på engelska! Jag har ingen aning om vad jag ska skriva.

Jag återkommer senare när jag är klar med läxan!

<3

22,09

Nu har jag lekt med Camilla i någr timmar, hon tvingade upp mig ur sängen. Bra gjort! Vi har tittat på film (Camy somna) och ätit B&J. I morgon så ska jag jobba på golfen näst sista gången i mitt liv, det är nästan lite sorgligt. Har ju jobbat där sen 07 tror jag. Jag ska upp 7 i morgon så jag ska snart sova, tänkte bara lägga in lite mer bilder . Hittade bland annat lite före efter kort innan/efter jag klippte mig. Hade fruktansvärd utväxt, men som fattig student har man inte råd att klippa / färga håret så ofta tyvärr.

FÖRE:

  

EFTER:

  

Jag glömmer alltid att ta kort vid lite viktigare tillfällen som till exempel igår, jag tog bara kort när hon tatuerades. Biler kommer här, enjoy;


 

Träffade ju lustigt nog min kusin där, han fyllde i sin enligt mig galet snygga tatuering.

     

Någon var nervös, hon fick hjärtat uppritat :)



Resultatet, JÄTTEFINT :D

 

O
ch hon blev nöjd, jag är nu ännu sugnare på att tatuera mig. Jag hittade fina bilder förut som jag tänkte lägga ut i morgon. 

 

Min kärlek och världens godaste naanbröd på våran favvo restaurang.

Jag känner att detta börjar blir mer och mer bilddagboken, lite text och mycket bilder. Men jag känner inte att jag har sådär väldans mycket att skriva om, jag gör ju inte allt för mycket trots allt.

Men nu måste jag verkligen sova! Pussss   <3


GRATTIS CAMILLA 18 ÅR (i efterskott)


JAAAAA DET FUNKAR ATT LÄGGA UPP BILDER. Detta är en dags försening (har inte lagt in korten ifrån gårdagen än) ENJOY;























Tack för iår, har haft den bästa sommaren någonsin! <3


19 September

Nu  blir jag riktigt förbannad, jag har tagit massa fina bilder som jag tänkte lägga upp. Men det funkar inte idag heller!

Men i alla fall igår när Camilla fyllde år så åkte vi in till Stenungsund för hon skulle tatuera sig. Hon var inte nervös förrän vi kom innanför dörren. När vi kommer in så satt min kusin där och blev tatuerad. Kort kommer på den också :) När det blev hennes tur så satte hon sig i stolen och han började. Efter bara kanske 1 minut så svimmade hon. Hon svimmade inte bara mycket värre, jag blev livrädd och höll på att börja lipa(Whats happens in Stenungsund, stays in Stenungsund). Men sen efter hon tagit lite luft så mådde hon bättre och kunde slutföra sitt lilla söta hjärta bakom örat :)

Efter det så åkte vi in till Göteborg och käkade på den underbara indiska restaurangen som vi alltid går till. Så blev det dags för Håkan på liseberg. Vi ställer oss i den svinlånga kön och när vi nästan var längst fram såg vi att de kollade efter dricka i väskorna. Vi fick lite ångest och gick ur kön, så det blev tyvärr ingen Håkan för oss. Misstänker att vi verkligen missade något.

Senare träffade vi våra klassisar Janina och Patrick, de ville vi skulle följa med dem till Bryggeriet. Vi mötte upp min kusin och gick till Bryggeriet och var där en liten stund. Sedan gick vi vidare till BLVD men i kön in så tog någon Camys mobil ur hennes väska! Så när vi väl kom in så var det inte så roligt längre, det förstörde verkligen stämningen så vi tog nattbussen hem! Trånga köer är farliga man känner inte om folk tar i väskan-. Camilla tappade sin mobil när vi var på Dropkick murphys på Hultan. Då ringde vi till den så var det en kille som svarade så sa han vart han var så gick hon bara och hämtade den. Fruktansvärt att ta någons mobil, på hennes födelsedag med! Men i övrigt så tycker jag att vi hade det trevligt. Tack för igår sötis ! Hoppas du mår bättre än vad jag gör!

Ligger nu i min säng och tycker grymt synd om mig själv. Jag har druckit en massa vätskeersättning, men inte hjälper det inte. Frukost på sängen hade inte varit fel, men jag tror jag ska sova en sväng till nu faktiskt!





Han är så sjukt söt  <3


18 September

Idag fyller min älskade, flickvän, älskarinna och bästis Camilla Hildingsson 18 år. Det är stort och jag själv har långt kvar (80 dagar). Men ska idag göra mitt bästa för att hon ska få en så bra födelsedag som möjligt. Senare idag så ska vi ju självklart festa till det också:)

Här är det ROLIGA sakerna som jag måste göra idag;


* Städa kalles bur


* Plocka ur/i diskmaskinen

* Hänga upp tvätt

* Röja undan lite på mitt rum

* raka benen

Nu måste jag tyvärr gå och göra mig i ordning, och såklart funkade det inte att lägga upp bilder. Försöker igen senare!




21,45

Hello fjors :)

Idag har jag hunnit med ovanligt mycket; Skolan sen var jag hos Linn ett tag. Hon har vrickat foten, det var det svullnaste jag har sett i hela mitt liv stackarn hoppar på kryckor! Hon är även brunett, jag glömde kameran så bilder kanske dröjer lite. I och med att Camilla fýller 18 IMORGON och har kommit jättelångt med körkortet så peppade det mig lite att jag och pappa tog en sväng förut. Direkt efter det var det spinning, smart som jag är hade jag glömt kläder. Men stenhård som jag är så var jag med endå, i jeansleggins och klänning.

I morgon är jag ledig! Jag ska med födelsedagsbarnet in till Stenungsund och prata med tatueraren angående hennes tatuering. Sedan lite senare blir det Göteborg med bland annat Håkan Hellström!

Nu ska jag faktiskt se på Män som hatar kvinnor, bara några månader efter alla andra.

 


17 September

God morgon :)

Nu sitter jag i min säng och äter frulle. Tro inte att det är sådan lyx att någon kommer ner med frukosten till mig, nej nej jag får själv hämta den. Men det är mysigt att äta i sängen, om man inte spiller då. Idag har jag crazat till det rejält, jag pimpa min havregrynsgröt rätt rejält. Carls granne åt det till frukost och idag provade jag för första gången, gott!

Såhär gör man:




<3

22,05

Kom just ifrån dushen och innan det var det idol. Umeå idag, gud vad jag vill åka till Norrland. De pratar så underbart, för alla som inte redan visste det så ska jag gifta mig med en norrlänning! Men vad har det tagit åt idol? Vart är alla flickfavoriter? Nu är det flera årsedan det var någon att hänga i granen! Vem vet jag kanske har blivit för gammal för sådant? Håller du inte med mig? Men tacka vet jag 2005 då min absoluta favvo upptäcktes !
"Att komma innanför dina trosor är svårare än att vinna Vasaloppet med knäckebröd på fötterna..." Nej jag skojar faktiskt inte men exakt det smset fick Camilla förut. Helt sjukt roligt, det värsta var att killen var helt seriös!

Jag´känner mig efter 17 ganska manshatande, de visar sig alltid vara svin i slutändan. Därför har jag nu helt slutat ragga med tanke på att min obesvarade kärlek bor LÅNGT bort. Men om jag skulle "bygga" en egen drömkille skulle han se ut såhär ; Han skulle vara mellan 1,85-1,90. Blond, snygga arm/bröstmuskler. Och armarna ska vara täckta av asiatiska tatueringar, och en tatuering på halsen. Sen ska han då såklart prata norrländska. Inte för att man går efter utseende när man träffar någon, men man får väl drömma ;)



När jag slängde ett öga på väggen så upptäckte jag vilken grymt snygg bild det var nu i september (mamma byter sida jag är för lat). Ganska passande att jag har en kalender med bara killar när jag kallar mig manshatande. Lite dubbelmoral är aldrig fel!

Letar nu för fullt efter tatueringar och tatuerare! Det närmar sig, bara 82 dagar tills jag blir myndig! Jag fick en bra hemsida av frisören igår!

  

Exelenta bilder på skorna som jag köpte i Jönköping. Mina nya höstskor :)

 Köpte även en mapp på ICA idag som jag ska ha alla lösa papper i :)



Pinsamt att erkänna. Men jag är verkligen inget stort fan till städning. Såhär såg mitt rum ut förut, det ser tyvärr nästan likadant ut nu. När jag för en gångs skull skulle ta tag i städningen så blev klockan halv 6 och vi skulle på spinning. Stackars Carl som mådde dåligt av alla mina och Camys prylar (när vi bodde hos honom i helgen) han hade ju inte överlevt länge på mitt rum!

Men nu ska jag faktiskt sova ! Puss och godnatt <3


16 September

Hejsan :)

Nu är jag i alla fall några snepp blondare och en hel del centimeter korthårigare! Men jag kände inte att jag var så snygg i håret när jag kom hem, så före/efter bilder får nog vänta lite till.

Tro det eller ej men jag hittade faktiskt skor igår på Stenungstorg som jag ska ha på fredag! Hela outfiten är fulländad, jag kan inte vara gladare! Har nu tagit ganska B/fula kort, bättre det än inget :)

Kom hem ifrån skolan tidigt idag, jag hoppade över Info och Layout som vanligt. Det är NT (inte) bra. Jag känner mig extremt skoltrött, allt känns bara så meningslöst. Det är nog för att våran skola är så himla sämst. Men det har faktiskt blivit mycket bättre stämning i klassen nu efter snacket med kuratorn. Jag ska försöka ta mig i kragen snarast och plugga lite varje dag. Det hade ju varit himlans käckt om jag lyckades ganska bra på högskoleprovet den 24 oktober.


  

Ja det var skorna, 399 krScorett. Hadet egentligen velat ha klackskor men jag har för breda fötter för det! Men jag tycker dessa var helt okej.

 



  

Ja det där var min fulländade outfit :) På den vänstra bilder ser du min nya kortklippta nacke, tror jag lägger upp mer kort i morgon.

Här har jag lite bilder ifrån i måndags, Enjoy;

  

Julle och jag på min absoluta favoritrestaurang i Göteborg!

  

Jag gick loss med Julles otroligt sexiga läppstift!




<3


Tisdag den 15 september :)

Igår åkte jag med min kära familj in till Göteborg. Vi började med lite shopping, jag gick med Julle. Det var dagen innan löning så jag hade hela 0,25 kr på mitt ungdomskonto, tur man har en syster med pengar. Jag köpte en klänning och en tröja/jacka som jag ska ha på mig på fredag :) Hann inte riktigt leta efter skor innan vi skulle åka till cashen och handla lite till jobbet. Sedan så käkade vi indiskt på det traditionella stället ;) Avslutade dagen med lite shopping på Coop i Stenungsund.

Idag så ska jag vara lite busig och "missa" lite av miljökunskapen och sen hela spanskan. SÅ SYND. Jag ska nämligen åka in till Stenungsund och klippa mig och färga håret !! Hejdå utväxten! Jag har såklart redan tagit "före" kort. Jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig, jag trivs vldigt bra i frisyren som jag har nu. Så får se om jag ändrar. Jag har i alla fall tänkt bli BLOND.

Men som sagt det kommer bilder lite senare, här har du lite the killers sålänge. Enjoy;




<3

Martin Karlsson

Min kära klassis var ju med på idol, hittade klippet ¨på tv4s hemsida :) Enjoy



<3


14 September

God morgon :)

Sittter nu i skolan och har precis haft engelska, tyvärr är inte min älskade i skolan idag. Hon ska göra halkan om en halvtimma! Jag tror det kommer gå som på smör för hon är så duktig sååå :)

Och stackars lilla Linn är skadad, hon hade trampat snett på fotbollen så hon går tydligen på kryckor och grejer :S .

Visade min engelska lärare Olas snygga hemsida och klickade av en händelse in i shoppen och där hittade jag lite gott och blandat :) Enjoy :





 

Den första tröjan är ifrån den gamla kollektionen (den har jag) och nr 2 är den nya. Jag tycker att den var ganska tråkig, så jag ska inte köpa den.


Snyggaste t-shirten ever!? Det tycker jag verkligen. Blev superglad och tänkte den SKA jag ha! Ska gå in och välja storlek och ser då att den bara finns i BARN storlek. Hur fan tänkte dem? Ska man då behöva beställa den tråkiga (bilden över) så får barnen den snygga? Inte okej!
            


Detta var det nya snygga örngottet, hittade tyvärr ingen bild på det gamla rosa som jag har. Men tror jag ska beställa det här också :)

<3

Home sweet home

Hepåre :)

Kom ganska nyligen hemfrån min och Camys tripp till Jönköping :) Tyvärr så tänkte jag inte på att ta kort på några andra än oss två, så det blir väldigt knapert med bilder :/

I fredags så var vi lediga ifrån skolan och drog tidigt in till Göteborg för att sedan ta Swebuss till Jönköping. Bussresan gick bra och vi var såklart taggade till tusen. Vi var framme vid tvåtiden i Jönköping och gick lite halvt vilse och så :) Carl skulle sluta 3, men han slutade 5 så vi gick och åt innan  och så :) Sen träffade mötte han oss så tog vi bussen till honom. Senare på kvällen festade vi till det, jag gick nog in för det lite hårt (jag råkade välta en flaska kir över Camys nya tunika). Alla korten är ifrån första kvällen.

Sen i lördags, igår så mådde jag fruktansvärt dåligt och då är det en underdrift! Men medans Carl sov så begav vi oss till A6 som shoppingcentret så fint heter. Fanns såklart en himlans massa fint att köpa men jag hade inga pengar men lyckades endå skrapa ihop till ett par skor :)

Som sagt så mådde jag riktigt dåligt sådär dagen efter, då brukar jag dricka mjölk. Jag tycker att det känns lite bättre efter några glas! Så inne på coop så hittade min älskade en 1liters mellanmjölk med en sådan rund öppning så man kan dricka direkt ur paketet :) Jag bjöd Camy på några klunkar sen drack jag upp resten själv på vägen tillbaka till Carls lägenhet:)

Träffade på en ganska suspekt människa(inte helt säker på ordets innebörd men det passade in) en gammal burkplockande utlänning. När vi satt på en busshållsplats och chilla och drack lite mjölk så gick han förbi. Jag hittade då en flaska jag hade i väskan som jag gick och lämnade till honom. Han tackade så hemskt mycket. Sedan frågade han vart jag bodde, jag gillar inte stalkers så jag var smart och sa att jag bodde i Göteborg. Men bodde nu hos en kompis. Då frågade han vart i Jönköping jag bodde, jag pekade och sa något i stil med där borta. Sen undrade han om de var en tjej eller killkompis jag bodde hos. Killkompis svarade jag, han tittade konstigt på mig så jag förklarade hastigt att det bara var min KOMPIS. Han bah okej, ligger du med honom? Jag blev ställd och sa typ öööh, haha. Han frågade sedan om min msn, och jag är ju himlans bra på att ljuga så jag sa att jag inte längre hade msn. Oj nu höll jag på att glömma det bästa. Han undrade hur gammal jag var. Sjutton sa jag, han sa du är ung det är bra! Hahahah. Observera att gubben i fråga var 60+ och att hela konversationen fördes på  ett internationellt språk (engelska).

Igår kväll så började vi festa till det lite hos Carl. Sedan ´gick vi på inflyttningsfest och var där i kanske en kvart sedan drog vi på disco bowling. Där träffade vi Carls kompisar Emma och hennes pojkvän Jakob och Andreas som vi träffade på Soni. Hur trevligt som hellst ! Det roligaste var lätt när Andreas kommer tillbaka ifrån toan så ser han super nöjd ut när han går fram till mig och Camy. Så säger han: Han killen där borta har spanat in er hela kvällen. VI: vem ?:-O Andreas: Han med keps och tatueringen. Då blev det lite för mycket, han med kepsen var nämligen det snyggaste som vi båda sett på hemskt länge. Han var gaaaaaaaaaaaaaalet snygg vi hade spanat in honom hela kvällen- Jag frågade om han hade tjuvlyssnat på dem när han gick förbi eller något men han kände tydligen hans kompis. Tyvärr gick killarna utan att vi hälsade, men det var kul :)
Efter bowlingen drog vi hem till Carl :)

Hemresan idag gick bra men sakta och vi var övertrötta :)

Lägger in några bilder, enjoy :)

 



Vi gick till "turken" och köpte blanddricka. Hittade kameran på vägen, så det blev lite fjorskort <3

   



Vi hittade världens coolaste t-shirt på H&M 149 PIX tror jag den kosta med



Jag och gubben :D, Observera att han var dryga 150 centimeter lång också. small people BIG world.

          

Vi var lite lätt övertrötta på hemresan så när vi satt på röd så frågade hon om jag inte kunde snusa för en tia. Självklart tackade jag ja, äntligen skuldfri! Men jag kan ju säga såhär, det var fruktansvärt vidrigt. Det hjälpte inte att själva "dosan" var jättesnygg :/

Jag älskar mjölk, take care<3


10 Sep

I morgon är vi lediga ifrån skolan UNDERBART! Då drar vi till Jönköping :) Enjoy mina svamppix !

  I bilen, vi var laddade till tusen! Jag hade tvingat med min fjorssyster på

svampplockning!

 

 

Som ni ser på bilderna har jag den lite chilligare plockstilen

  



Julle var nöjd

 

   

Fästing på min tröja !. Emma försöker äta upp mig :O


9 September 12.47

Ja kära lilla du  vi pratade om att vara festklädda i fredags, men vi BESTÄMDE inget. Det är skillnaden.

Jag har nu inte längre bytt till abonnemang, jag håller stenhårt fast vid mitt kontantkort. Den trevliga Jonas Willborg ringde upp mig idag igen och bad om ursäkt. Jag får ju inte binda mig till sådana avtal, jag är inte myndig. Så han ska ringa upp mig igen ¨på min födelsedag :)

Info & layout, finns det något mer meningslöst?

Tänkte även lägga upp bilderna ifrån gårdagens svampplockning om jag hinner det innan spinningen. :)

Njut av lite Mr. Brightside


Miljökunskap

Så idag den 8 september 2009 så har jag lämnat kontantkortsträsket! Jag har skaffat abonnemang! Jag kan ju utan att överdriva säga att VÄRLDENS trevligaste telefonförsäljare fick mig att haka på trenden! Han var super trevlig och skrattade åt mig nästan hela tiden, men vad gör det när han  verkade gilla mig. Tror han hette Jonas och ringde ifrån the phone house. Grrr

Vi ska på Håkan Hellström på min kärleks födelsedag så började just ladda lite med underbara låtar.








Tisdag

Igår tog vi det stora steget och beställde biljetter till Jönköping. Vi åker dit på fredag förmiddag och åker hem på söndag. Jag tycker det ska bli superkul att komma härifrån och träffa Carl och så :)

Igår tog vi skolkort och alla skulle tydligen vara festklädda, men det visste inte jag. Underbart att informationen går ut till alla, alla tyckte jag skulle bojkotta kortet men jag var  med endå. Tyvärr ser jag mongolid ut både på klassfotot och på ensamkortet :(

Idag ska jag göra något totalt crazy. Jag ska åka med min lillasyster till skogen och plocka svamp! Det kommer nog bli ganska skoj. Men min syster är lite fin i kanten så vi får se om hon kan smutsa ner sig! Jag ska ta med mig kameran, det lär bli ganska skoj!





<3

94 dagar

Ja så många dagar är det kvar tills jag blir myndig! Jag längtar mer än mycket!

Hej på dig förresten :)

Idag börjar jag inte skolan förrän 14,35 och slutar 15,40, världens mest onödiga dag! Men jag ska åka mopppe med min kärlek till skolan så det ska bli kalaskul;)

Det har faktiskt blivit bättre i klassen nu sen krismötena med kuratorn. Det trodde jag faktiskt inte!

Måste lägga upp låten som snabbt blev min favvo på hultan i somras, egenligen vet jag inte varför men det bara blev så. Jag saknar festival-livet så in i helvete, det var så himla skoj och man träffade sjukt mycket konstiga/underbara människor. Nästa sommar är det på't igen, synd bara att det nästan är ett helt år kvar. Om det blir Peace&Love, Hultsfred och Roskilde är jag mer än nöjd. Jag har ju världens bästa sällskap med mig också <3



Världens sötaste video. Älskar när hon pratar svenska! Och Skarsgård är ju inte direkt ful heller ;)




<3

RSS 2.0