Sommar & SOL

Jag saknar sommaren! På hösten är det kallt och grått och deprimerande. Nästa sommar måste bli den bästa någonsin! Vi tar studenten, Camy har körkort(förhoppningsvis jag med) och så ska vi ju på festivaler jag och min kärlek <3.

Detta är nog det bästa klippet som finns på youtube, det var längesedan jag kollade på det men jag hittade det igår. "Därför är vi det ultimata campet iår"





Hittade en härligt gammal bild på min bilddagbok, bilden är ifrån 2007 <3


Ogilla

Jag börjar få lite ångest över julklappar! Jag har avklarat hälften till 2 pers och sen Linn fyller ju år och julklapp. Jag vet ungefär vad jag ska ge dem, men det är så himla svårt! Jag hatar presenter och julklappar! Så fyller ju Hanna år också! Holy moses vad ska man köpa tro :S

Hur tänker svenska folket?

Jag förstår inte hur svenska folket tänker? Varför fick Erika lämna idol? Eddie hängde löst för 3e gången, det är inte så att det beror på något eller? Igår var första gången jag inte röstade(jag har inga pengar på mobilen). Hade Rabih åkt ut hade det varit ett tecken på att jag inte ska titta på idol, då hade han kommit exakt lika långt som Ola gjorde!

Idag är jag nog den enda i hela världen som inte har en aning om vad jag ska hitta på.. Det suger verkligen, men något måste jag ju hitta på! Jag var bjuden på fest men jag fick tacka nej för jag tror inte jag har något leg denna helgen och det är ju 37 dagar kvar tills jag fyller 18!

Mamma tvingade just mig att städa rummet, kul värre! Jag har fortfarande ont i halsen och känner mig småsjuk så jag lär väl stanna inne idag också :S !

<3


Det är inte sant, jo det är det

Idag har jag varit jättesnäll mot Julle (min 15åriga sjuka lillasyster). Jag har pressat juice, lagat middag och bakat kladdkaka till henne. Gud vilken snäll människa jag är. Hoppas hon kommer ihåg det nästa gång jag är sjuk eller "sjuk".  Nu ropar hon och vill att jag ska komma och kolla på dansbandskampen med henne, vad gör man inte?

Desperat

Jag letar desperat efter cd-katalogen ifrån skolåret 07-08 (jag gick i ettan). Det är alltså skolkataloger ifrån en himlans massa skolor i Sverige samlade på en cd! Jag vet ganska många som har den, men det är ingen som vet vart den är. Om du har den skulle jag bli överlycklig om du sa till!

Idag är det bara 38 dagar tills jag fyller arton!

<3

Rensat datorn



Jerry är så jävla kul! Ica reklamerna är bäst i världen!


Ja tack!



Detta var bland det coolaste jag har sett. Det är ett fodral för en 1 liters absolut vodka flaska. Det har en dragkedja så man kan ta av det. Den kostade 269 svenska kr på Stena Line! Har för mig den hette absolut rock!

DÄR ÄR HOOON! HON HAR INGA BYXOR!

Jag var nu precis på Alice Kiosk och shoppa ett frimärke (ska posta mitt inbetalningskort om intensivkurs till morfar). Med tanke på att jag är halvsjuk går jag ju självklart runt i morgonrock. Och inte orkade jag klä på mig när jag skulle till Alice så jag drog på mi skor och jacka. Men inga byxor. Så går jag förbi två äckliga snorvalpar när jag ska in på Alice, de glor så jag trodde att ögonen skulle ploppa ut, två småbarn var det. Sedan när jag går ut därifrån så hör jag den yngsta skrika: DÄR ÄR HOOON! HON HAR INGA BYXOR! Så vände jag mig om och blängde så pekade hon också. När jag postat kuvertet gick jag förbi och blängde argt på dem :D Hade deras mamma inte varit där hade jag sagt något med. Okej att de kanske är ovanligt att gå så lättklädd, men vadådå hon behöver ju inte skrika de så alla hör. Cpbarn!

Bandsläpp

Igår tog jag och Camy pappas sexiga bil och åkte till Fagerfjäll och gick ut och gick, hämtade min mobil i Std, hämtade Camys KÖRKORT, sist men inte minst så åkte vi en sväng till torp :) Svin kul, jag gillar verkligen att hon har körkort, hon kommer alltid få hämta mig nu för tiden ;) Jag kommer dock få betala tillbaka en vacker dag :/

Såg nu för första gången att det har släppts en hel del band till PEACE&LOVE!!!! Självklart tänkte jag skriva vilka det var också;
Amanda Jenssen, Avatar, Brother Ali [US], Fibes! Oh Fibes!, Glesbygd'n, Hardcore Superstar, Markus Krunegård, Name The Pet, Roffe Wikström, Sick Of It All [US], Skumdum, Taylor Mali [US], The Accidents, The Ark, Thee Suspenders och Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern
Påtal om Peace&Love, undra när biljetterna till Hultsfred släpps. Deras hemsida är lite luddig nu tycker jag när det är Rookiefstival där i dagarna. http://rockparty.se

Nu har jag varit halvsjuk sedan veckan innan jag åkte till Brastad, nu får det räcka. Det är verkligen svintrist! Jag blir nog liggande hemma idag :/

<3

 


15,26

Igår åkte jag bil med Camy ensam för första gången. Innan har jag ju bara åkt med henne när hon har övningskört. Hon är jättduktig :D !

Och igår på färjan var jag ju så cool så jag tog några lotter på vinochsprit lotteriet. Självklart vann jag ju en flarra rödvin :D Haha heja! Jag dricker inte vin så jag gjorde en deal med min farbror. Han får det om han kirrar lite älgkött till mig. Vinet är gott till vildt och han är jägare, så det passar bra tycker jag :D

<3


Kortfattat söndag-onsdag

Jag åkte i lördags till farmor där jag tvingades övernatta för vi skulle åka tidigt på söndag morgon. Och vi gick upp jätte tidigt jag skulle upp klockan sex och bad alla att vara tysta-Men klockan 5 börjar farmor väsnas så jag drabbas av ett smärre nervsammanbrott. Jag gick upp och la mig och lyckades somna, då kommer grottmongot och väcker mig och säger. Klockan är halv sex du skulle upp klockan sex va? Då blev jag svinsur och börja skrika, mitt morgonhumör är inte alltid att leka med. ,Men så åkte vi och så hämtade vi upp min faster Vickan på kungälvssjukhus (hon jobbar där).

Väl ombord på stena så satt vi mest och störde oss på en kille som hade kepsen uppe på huvudet, asså den stod på huvudet kan man säga, idiot. Sedan var det bruch, men jag Oskar och julle var sjösjuka. I shopen så fanns det en 1 liters vodka med ett läderfodral med nitar för 269 kr. Helt galet, jag ville ha den men ingen ville köpa den tilll mig-. NiCE MED 16 års gräns i dk tänkte jag då...

När vi kom fram rakade jag benen sen drog vi och badade och vem var där om inte kepsfånet? Så badade vi ett tag jag och Oskar. Dag två åkte vi till Nordsjömuseeet , tror de heter Ocianum eller något. Där var vi övertrötta och hittade en Snel sel. Dag tre åkte vi till skagen och skulle shoppa och gå på museeum, tydligen skulle vi gå i sand med. Men jag hade inga skor med mig för ingen hade sagt vi skull gå i sand, så jag satt på en bänk och var sur och trotsa. Mycket moget!

Det hände la inte jätte mycket. Halva Tjörn åkte samma färja som oss/bodde på samma ställe. Mindre kul. och släkten är värst! Men jag är i alla fall pank nu, kul!

Gilla ! <3

I MÅNDAGS FICK MIN ÄLSKADE CAMILLA HILDINGSSON KÖRKORT!

Misslyckande

Det är helt enkelt inte min vecka. Misslyckades på högskoleprovet. Fick 0,7 (preliminärt) 2,0 är maxpoängen. Det var det svåraste jag har gjort i hela mitt liv!

Danmark i morgon C you puss

HÖSTLOV

Nu har jag höstlov, det känns helt underbart! Jag är relativt fullbokad hela lovet också, det ska bli roligt. I morgon ska jag göra det hemska högskoleprovet klockan 8,30 i Bleketskolans matsal, önska mig lycka till! Jag kommer sitta vid datorn hela dagen idag och bara göra gamla prov, mindre kul! Idag ska jag till doktorn kl 13,30 med min hals också. Jag har haft jätteont i kanske 2 veckor nu.

Igår fick jag sms ifrån Camy för första gången sen hon åkte, hon åkte i onsdags. Jag saknar henne jättemycket! Jag längtar tills jag får träffa henne på onsdag!

Dagens låt:


Torsdag morgon

Precis hemkommen tillbaka till verkligheten är det klart jag är lite efter, men här är den i alla fall:
¨

Heja norrland

Har världens nyheter! Men de dröjer tills i morgon. Är fett upprörd för att ingen har smsat mej!


Borta bra men hemma bäst

Japp nu vart det bara 50 dagar kvar tills jag blir vuxen.

I fredags hämtade morfar mig i Stenungsund och jag skull hem till honnom och Ragge (hans nya tant). Jag släppte bomben redan i Dingletrakten. Jag pratade om att jag snart fyllde 18 och att jag skulle tatuera mig, då vart min morfar inte nöjd. Han tog antagligen upp det direkt när vi kom  fram vid maten. Och han tyckte att han skulle muta mig med något. Han sa att han betalar mitt körkort om jag inte tatuerar mig. Jag tyckte det var riktigt svårt och sa att jag skulle tänka på det. Sedan så blev det idol för hela slanten, jag tvingade dem att se det med mig. Jag tror dom tyckte det var bra. Mina favvisar var ju toppklass (Rabih, Nicklas, Tove och Mariette)! Självklart så röstade jag på både Rabih och Nicklas! Mitt hjärta höll på att hoppa ur halsgropen när Nicklas hängde lös. Snacka om att jag blev glad när Camilla åkte ut!

Lördagen började med att vi alla tre åkte till Nordens Ark och promenerade och tittade på djuren. Det var hur trevligt som hellst, vi hade i alla fall tur med vädret! Jag fick en himlans massa favvisar som jag ville ta med mig hem. Jag hade en som pratade med mig och sen en get av något exotiskt slag kom fram så jag kunde klappa den genom staketet! Vi fick till och med se en tiger, wow det var det absolut häftigaste djuret jag sett i hela mitt liv! Jag är som djurvän självklart anti djurparker av det vanliga slaget, du går till en bur och ser djuret och det har ingen stanns att gömma sig för åskådare. Nordens ark är underbart, där är allt på djurens villkor. Det är bara ett bonus om vi får se dem, och de har "burar" som är anpassade så gott det går efter deras naturliga beteenden. Sedan efter promenaden så åt vi Hjortfärsbiffar i restaurangen, very nice! 

Efter timmar av promenad och en massa nytt att ta in i hjärnan, och ungefär 100 "åh den vill jag ha med mig hem" så åkte vi tillbaka till Brastad. Jag var trött och skulle plugga matte, men som den smsnörd jag är så pluggade jag självklart ingen matte! FUCK MATTE C. Jag beslutade mig istället för att gå ut på byn och ragga jämnåriga. Nice tänkte jag klädde på mig och gick ut. Det började inte så bra, jag var tvungen att fråga närmaste grannen om hur jag kom ner till "city". Men där gick jag, gick, gick och gick. Men plötsligt... en kille i samma ålder som mig! Woho jag måste fråga om vägen tänkte jag! Men där kom dom andra fram; pappa, lillasyster och FLICKVÄN. Jag skippade alltså det, men bara några meter senare kommer två "killar" springandes. Yeeeas tänker jag för mig själv. Jag ser så vilsen ut jag bara kan och de närmar sig, dock var det en kille och en TJEJ. Och med tanke på tjejers djuriska beteenden så gillar inte vi andra tjejer, så jag fortsatte. Gick förbi ICA som förövrigt verkade vara "the place to be" för att tjecka saldot på mitt konto. Åh så såg jag en coop, dit måste jag tänkte jag och trippade in där! Det var en 13årig tjej, hennes mamma och två 80+ tanter där inne PARTY! Jag köpte en banan och gick vidare längsvägen. 2 pensionärer med stavar förföljde mig så jag gick in på Vivo. Gud så trevligt tänkte jag, vivo i skärhamn stängde ju på 90-talet. Jag gick in..... tror inte mina ögon..... det är fullt med massa konstiga prylar, gamla grejer och luktade unket. Jag tänkte att jag var tvungen att köpa något så köpte en påse Fisherman's friend. Oh my god säger jag bara. Det var absolut "affären gud glömde".

Jag gick missnöjd tillbaka till huset, död "stad"! Vi åkte på kvällen en liten cruse till Lysekils centrum. Det var inte heller jätte "röjigt" såhär på hösten! Sedan tvingade jag dem att kolla på körslaget med mig. Ola har nog nästan aldrig varit snyggare, läckert "gilla"! 
 
Dagen idag har varit lugn! Jag tackade konstigt nog ja till morfars förslag. Jag som är så kär i tatueringar, jag vill helt enkelt inte se honom besviken!  Skönt och komma tillbaka till datorn. Inte det att morfar inte har någon, men jag kände jag behövde relaxa lite. Ragge är massör så hon masserade mig idag med, UNDERBART! Jag kommer verkligen sakna att bli så upppassad som jag har blivit hela helgen!

Nu ska jag snart sova! Jag sov inte mycket alls inatt! Lämnade in mobilen på lagning i fredags och lyckades fuktskada reservmobilen nått så fruktansvärt idag!

Puss <3 Uppdaterar på Onsdag efter klostret :) Jag ska till vadstena mån-ons!

12,23

Om mitt laddanerprogram får för sig att funka så vet jag vad som ska fylla min ipod!;




<3

Escape the fate

Snygg sångare! Det är inte klokt vad bra band/låtar man hittar när man snokar runt! Jag har hittat en kille som nog har världens bästa musiksmak. Det är bara att kolla vad han lyssnar på för låtar så hittar man nya favvisar:)






Bara 11 dagar tills de första banden till Peace&Love släpps tror jag! Längtar! Även om du inte ska dit så kan du klicka in på deras hemsida och önska dit bra band/artister. Det kan du göra på: http://www.peaceandlove.nu/festival/forms/onskaband/ Du får ju gärna rösta på dem som jag vill ha dit:) Här är dem; HåkanhellströmThehivesThekillersVeronicamaggioSlagsmålsklubbenLadygaga
JohnossiEmdOlasvenssonTimbuktu


<3

11,38

Det snöade precis... Varför snöar det den 16 oktober på västkusten? På julafton får vi minsann aldrig någon snö. Men såfort vi får snö så regnar det bort och blir slask, så det är bara onödigt! Jag som ska gå till skolan sen också....

Idag ska jag tvinga morfar och Ragge (hans nya flickvän eller a tant) att se på Idol med mig. Men vem vet de kanske redan är värsta idolfanatikerna! I morgon ska jag vandra runt lite själv i Brastad tänkte jag och se om jag kan hitta någon jämngammal, så jag kan fråga om vägen till affären. Om man ska träffa nytt folk så måste man vara smart och påhitttig!. Håll tummarna för mig!

Förresten i förrgår så ringde Hanna och frågade mig vad jag ska göra den .............. . Inget speciellt svarade jag, och sa att jag kanske ska till Småland men att det beror på. Då sa hon att bra för då ska du .. .. ........ . Det är tydligen min födelsedagspresent ifrån henne och Anna. Det ska bli roligt men jag är nervös som en gnu! Tyvärr så får jag inte berätta mer än så, det är en hemlis kan man säga ;) Men när den dagen kommer så ska jag absolut berätta allt och då menar jag ALLT! Du kan aldrig lista ut vad det är, de är otroligt påhittiga Anna och Hanna!

Jag kommer inte att ha någon dator i helgen och inte på klostret heller.... Jag som är datanörd, hur ska jag överleva. När jag ska dras med en mobil ifrån tidig stenålder också, happy helg!

Men Camy ska till Ikea i helgen med så jag tänkte fjäska så hon kan köpa en sådan här manick till mig :




<3


God morgon!

Idag har jag sovmorgon till 14,35 men jag vaknade 8... Som min mamma säger, det är ju jättebra då hinner jag städa också! Men jag har ju en hel del att göra för jag ska till Brastad sen efter skolan till min morfar och hans nya :) Jag ska vara där idag tills på söndag. När jag kommer hem på söndag ska jag packa det sista sen måste jag hinna träffa Camilla, så  åker jag till klostret i Vadstena på måndag. Jag kommer hem därifrån på onsdag och då har Camy åkt till London. Hon kommer hem på söndagen, och då åker jag till Danmark så vi kommer inte ses förrän på onsdagen på lovet! KATASTROF!

Igår gick min mobil sönder så jag får ha en gammal värdelös Samsung! Men jag hade den på hultsfred så jag jag hittade lite roliga bilder och sms på den så det var ju ett STORT plus i kanten! Så om du smsar eller ringer mig så lär det bero på att mobilen inte är helt med i matchen!

Igår när jag och Camy var ute och gick så missade jag alla tre stora "happenings" som hände mellan Lashen-ICA, Camy kom då på att jag är inne i min egen lilla bubbla. Om jag pratar om något så är jag ofta så inne i det att Ola Svensson hade kunnat jogga förbi utan att jag hade märkt det!

Idag har jag bara en enda lektion, Naturkunskap B. Vi har en sjukt söt och bra lärare så det är bra, men celler är inte helt kalaskul. Det finns ju folk i gruppen som är på en helt annan nivå också! Mindre kul

När jag har fått reda på hur man lägger in videoklipp då ska jag lägga in en massa ROLIGA klipp som jag och Camy har spelat in! Min dator har verkligen problem, den ska nog in på lagning snart! Jag tror jag har skaffat mig ett liv, därför jag har slutat uppdatera!

OM DU HAR FÖRRFÖRRA ÅRETS PHOTOMIC CD-KATALOG (07-08) SÅ FÅR DU HEMSKT GÄRNA KONTAKTA MIG!





Puss <3  Uppdatering dröjer till söndag 
 


Emma Johansson

Jag vill åka på festival! Jag vill att det ska vara sommar och varmt och skönt! Jag tror att sommaren  2010 kommer bli feet! Tänk då tar jag studenten och sen blir de festivaaaal! Bara att hoppas på att jag får ett sommarjobb så jag har råd att åka iväg. I somras så la jag och Camilla lite mer än 10,000 kr på festivaler.Om jag kommer in på högskolan så lär jag flytta till hösten också. Det lutar mest åt Halmstadshållet just nu faktiskt! Men det känns inte sådär superduperskoj att flytta dit själv. Jo okej då börjar det på riktigt och man får på riktigt ta tag i sina studier helt själv, ingen mamma som tvingar än att gå upp på morgonen. Ett stort kliv ut i vuxenvärlden, hur ska lilla jag klara mig helt själv? Jag som är pratsjuk och übersocial. Det är ganska ångestframkallande, men jag hoppas mina kompisar som inte ska plugga vidare än vill komma och hälsa på mig OFTA!

Jag ska göra Högskoleprovet nästa lördag klockan 8,30 i Bleketskolans matsal! Hejhej nervositet!



<3

Jag fyller år om 54 dagar!




Reklamklippen bara dras till mig! Dock kommer jag nog aldrig få se den här på tvn, jag bor nog lite för långt söder ut!

Idag började dagen mindre bra jag fösov mig och sedan var det psykologiprov, håltimma ifrån 12-14 Info&Layout till 15. Men jag gick faktiskt på den hemska lektionen, andra gången iår eller något...

Nu är jag hemma, Linn ska börja köra på körskola så jag måste med ta tag i körkortet nu! Men de är så himla tråkigT! Jag ska ringa körskolan på fredag! Jag fyller år om 54 dagar! Camilla har kommit riktigt långt med körkortet nu också!

Igår "snackade" jag med en på face som jag aldrig pratat med innan, eller pratade gjorde vi inte för man kan inte prata på facebook. Men vi chattade, han var nästan trevlig så jag blev helt lycklig det och ICA-reklamen gjorde helt klart min dag. Och Linn har tydligen hittat en nice födelsedagspresent till mig nu, jag känner mig helt otroligt nyfiken. Jag har ju bara kommit på en liten del av alla mina presenter. Inte det att någon person är klar utan att en del av presenten är klar. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla.

Stämingen i klassen känns nu väldigt kul, och Patrick berättade nu vem som hade kommenterat min blogg då det var "krig". Han sa också en annan sak som förvånade mig, någon i klassen hade läst min blog och tolkat det totalt fel och sedan berättat för de andra.. Männsikan i fråga hade på något sett fått för sig att det stod att jag hade haft sex med 14 pers på hultsfred. Självklart hade jag inte det!

Dagens låt: 

Escape The Fate - My Apocalypse



<3

Världens roligaste klipp

Jag har sämst uppdaterting, men jag håller just nu på att ta tag i skolarbetet i mitt liv.. Men jag återkommer en vacker dag! Jag har spelat in roliga filmer med Camy som jag hade velat lägga upp, om hon skickar dom till mig. Men här är klippet som gjorde min dag idag, ENJOY:



<3

Vit vitare VITAST

Hemska vinter... Men tacka gud det finns smink´, så ingen behöver märka hur vit du är i ansiktet. Jag gick förbi spegeln och så fastnade blicken på min bakdel som lös bländande vit, ungefär 10 sminknyanser vitare än i ansiktet. Fruktansvärt. Gäller att visa så lite hud som möjligt nu på vintern!

Nu slutar jag

På metros hemsida så stod det om att de hade nyss varit en skönhetstävling Miss plastic 2009. Det var en tävlig bara för skönhetsopererade tjejer. Det låter som ett skämt!

Nu slutar jag, jag ska nog vara jätteseriös idag och plugga inför högskoleprovet!

<3


Rastlös

Jag måste skaffa mig en hobby, jag gör verkligen aldrig något! Jag bara är hemma och gör inget alls. Denna helgen har jag läst 3 böcker, en om dagen. Det är ju ingen superskoj hobby direkt, okej att jag tycker om att läsa men det är enformigt. Jag måste gå ut och gå idag också, det är ingen som vill följa med mig på temaspinningen.  Klockan 18 idag kommer La ink :)


Här har vi dom, idolfavoriterna ett och två ;)





<3

Högskoleprovet

Nu satt jag precis och övade upp mina skills inför högskoleprovet, det kommer gå åt helvete. Jag vet ingen som ska göra det nu nästa lördag mer än jag själv, så jag kan inte ha ångstsnack med någon. Gå in och testa själv ¨på http://www8.umu.se/edmeas/hprov/hp-tidg.html . Jag har verkligen en klump i magen nu med allt som jag måste hinna med. Skolan känns ju inte direkt som prio ett. Men sista året nu, då måste man skärpa sig!

<3

Söndag :/

I helgen har jag verkligen inte gjort något, det har varit  väldigt skönt måste jag säga! Men i helgen ska jag jag minsann till Brastad. Dagen efter jag kommer hem ska jag och Linn och bo på klostret i Vadstena! Det ska bli jättekul, så kommer jag hem på onsdagen vecka 43. Dagen efter det ska jag ha matteprov i Matte C hej IG. Och på  lördagen är det dags för det  fruktansvärda Högskoleprovet och dagen efter det åker jag till Danmark. Jag känner att jag har alldelles för mycket att plugga, jag är för lat för att ens tänka på skolarbeten på dagarna :/ Men i morgon måste jag ta tag i mitt liv!

Nu ska jag se på film med mina kusiner Oskar, Amanda och Julle dåå..

Oskis

Hejhej idag slappade jag tills min underbara kusin Oskar kom hit. Vi gick på promenad (lekte på lekplatser), lagade mat, sjöng singstar och nu kollade vi på körslaget. Tur han har såpass bra smak att hejar på rätt lag (Ola). Om du tittade på körslaget så såg du antagligen tårtan bagaren i Olas team hade gjort, GE MEJ! Sen han den unga killen med glasögonen som "growla" i team Caroline var ju bäst idag !

Nu ska vi sova! Puss godnatt!

Lördag

GOd morgon god morgon :) Varför är det allid fint väder när jag mår dåligt eller när jag helt enkelt inte hade tänkt göra något? Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag :/ ! Nu ska jag i alla fall äta.

<3

Bye bye Karolina

Gud vad spännande det var, mitt hjärta slutade slå ett tag. Jag trodde Rabih skulle hänga löst, men samtidigt så sa något mig långt bak i bakhuvudet att det finns en jäkla massa tjejer som röstar på honom. Karolina och Eddie hängde löst, Karolina åkte ut! Skönt att alla mina favvisar klarade sig! Idol är löjligt spännande!

<3


Undra vem som åker ut?

Snart får vi reda på vem som får lämna idol. Spännande värre. Undra vem som åker ut? Jag har fyra favoriter; Rabih, Nickas, Mariette och Tove! Bara dom är kvar så spelar det ingen roll vem som åker ut, men Calle var grym idag. Jag har röstat på både Rabih och Nicklas idag dom är lätt nummer ett och två!


Jag smsa Linn och sa att Rabih var sexig eller något i den stilen, hon svarade att han ser ut som ett djur. Då skrev jag såklart att han inte alls ser ut som ett djur och att jag tyckte om honom! Hon svarade; Jag vet varför du tycker om honom, han ser ut som ett djur. Du tycker ju om djur och är en djurvän. Tack Linn det lät ju hur bra som hellst :)

<3


Dk

Jag ska åka till grannlandet Danmark på lovet Söndag-onsdag. Jag ska åka med mina kusiner Amanda och Oskar, min syster, min faster, min farmor och kusinernas morfar och hans fru. Det ska bli ganska skoj, jag kommer att leka med min favvo Oskar :) Sen när jag kommer hem så är det Halloween två dagar efter tror jag :)




Sommaren 2010

Helvete! Jag och Camy hade tänkt åka på Peace&Love, Hultan och Roskilde i sommar. Men Roskilde är  1-4 Juli (uppvärming ifrån den 27) och Peace&Love är 28-3 juli, krock! Vi får helt enkelt skippa Roskilde då för vi har ju redan biljetter till P&L :D Jag vet tyvärr inget exakt datum när Hultsfred kommer att äga rum än, men det kommer vara som förra året. Då tror jag det blir veckan efter P&L, jag vet två som kommer vara trötta efter det!





<3

P&L

Jag önskade:

HåkanhellströmThehivesThekillersVeronicamaggioSlagsmålsklubbenLadygaga
JohnossiEmdOlasvenssonTimbuktu

 

<3


Ont i halsen

Igår kom programmet Mammas pojkar som jag hade väntat så på. Det var bland det sämsta jag har sett i hela mitt lliv, det var helt otroligt patetiskt. Tjejer i 20-30 års åldern som betedde sig som fulla fjortisar (14 åringar). Vissa ville man ju bara ge en smäll på käften! Men efter det kom programmet Inlåst, det var däremot helt otroligt bra. Det handlade om ungdomar som hade jobbiga liv och höll på med kriminella saker, som fick träffa tidigare tungt kriminella och dela cell med dem. De tidigare kriminella verkade vara underbara människor, längtar tills nästa avsnitt!

Nu ska jag gå in på Peace & Love's hemsida och önska artister! <3


Min älskade och jag

Jag älskar kommentarer, men detta var ändå kommentarernas kommentar : "Är du homosexuell...? ser ut som det på dina bilder" Svar till dig nyfikna "annonym" Jag är tillsammans med Camy, så tja de kan man väl kanske säga att jag är. Kul att du vågade fråga :) Men det var ju ett tag sedan jag la upp bilder så där blev jag allt lite fundersam. Men här kommer en ifrån gårdagen :)

 



<3


15,57

Herre gud vad seg jag är idag, idag blir det sängdags tidigt! Men först ska jag se på Mammas pojkar som kommer kl 20,00 på 4an :)

Gårdagens låt eller vad säger du Camy ;) Enjoy;



Dagens låt;


Sexyness

Nu har vi provat studentmössor. Underbart kom till skolan så sunkig man kan vara i mysbyxor och inte en gnutta smink. Och håret hade kvar lite sexyness volym sen igår. Så går vi till klassrummet där mössprovningen är då ser jag HONOM! Det var bland det snyggaste som jag sett, och jag (vi) såg ut som stryk. Jag/vi höll på att sjunka genom jorden, fan vilken läckerbit! Jag beställde en Mössa med alla detaljer i silver, mysbyxor, myströja, trosor, visselpipa, kondomer och en tuta. Hela kalaset kostade 1431 kr inte alls kul!

Tydligen hade någon sagt till min lillasyster att hon såg mig igår så jag antagligen inte mådde så bra idag. Smart sagt, hur kunde hon ha så rätt? När jag kommer hem ska jag SOVA!

<3

Dagen efter

Jag orkade inte skriva något igår, jag hade feber och mådde skitdåligt! Sedan lite senare så gick jag och Camy på maskerad! Anders fylde 18 år så vi skulle fira honom (bilder kommer innom snar framtid). Det är fan inte bra att festa på vardagar! Nu ska jag ha matte!

<3


Andra Avenyn

VI HAR BESTÄLLT BILJETTER TILL PEACE&LOVE 2010, FAN VAD BÄST DET KOMMER ATT BLI! Idag har varit en bra dag, vi har vart i Göteborg och jag bytte min jacka. Men tyvärr gick dagen otroligt fort, och jag har inte hunnit plugga. Jag ska ha prov på torsdag, men jag ska på maskeradfest i morgon så jag vet inte när jag ska  hinna med det..

Nej nu ska jag titta på Andra avenyn! Puss<3

Peace & Love

Gud vad lycklig jag blev nu jag ska beställa biljetter till Peace&Love. Herregud 1445 kr, som hittat.

<3

Idol minnen

Snacka om att Erik Segerstedt var snyggare innan han klippte sig! Jag kommer ihåg att jag sa direkt - honom hejar jag på!" Men sen klippte han ju sig :/ Vad tycker du bättre nu eller då?




Men det absolut roligaste var när Ola sjöng "Mandy"



Men 2005 så föll jag inte bara för Ola utan jag föll även för Måns Zelmerlöw. Men jag övergick snabbt till den blonda läckra killen ifrån Lund!



Bästa killen på idol 2006, lätt.




Hahah min idol är allt lite kaxig, de gillar vi! Morr vad snygg han är, läs inte alla äckliga kommentarer från fjorsen!

 


Hahah , detta kommer jag ihåg. Herregud, vilken vedkille han är! Håkan + Ola = Bästa ever! Jag hade kunnat döda för att vara där!



Där lämnade vi idoltemat och halkade in på Ola, en händig man! Jag älskar honom!




<3



Hur söt får man lov att vara?



Jag vill också åka kärlekstunneln med honom!




<3 <3

Smink

Min musiksmak är ju otroligt blandad :)


Skola snart :/

Det känns som att domedagen är kommen varje morgon jag går upp, det är inte normalt att vara så trött...

VARFÖR finns Magnus Uggla på Spotify nu? Det var ju hemskt mycket tjafs för ett tag sen, han ville ju inte vara med och då fanns han inte? Har han ändrat sig? Det är ju jättebra´!

<3


Peace !





Tyvärr syns ej mitt sexiga 80-tals hår.. Det platttades ut när jag var ute i stormen med mina föräldrar...  <3

Miami ink

Jag är färdig ! Helt otroligt fint blev det, vill dock till ikea snart och köpa lite nya saker! Nu ska jag våffla håret sen ska jag titta på miami ink! <3

Amazing !

Om du känner mig väl kan du aldrig i dina vildaste fantasier gissa vad jag gör nu! Jag städar mitt rum och inte nog med det jag har precis våttorkat/skurat golvet! Det har jag inte gjort sen jag målade om mitt rum (förra sommaren). Just nu så ligger allt i en hög i sängen medans jag väntar på att golvet ska torka. Det var ju riktigt kul att få ett städryck, flera månadersen sist. Mitt rum har sett ut som helvete alldeles för länge nu, jag är för slapp och bara skjuter upp det hela tiden. Men nu ska jag minnsan visa mina föräldrar att jag kan städa om jag vill! Jag funderar också på och möblera om, vi får se vad jag gör. Det är ju inte det att jag har ett stort rum med massa möbler så jag kan möblera hejvildt. Jag har bara en säng och en bokhylla i mitt rum!

Nu är golvet nästan klart så nu ska jag damma och våttorka mina hyllor !

PUSSS!!


63 Dagar !!

Jag är så sjukt sugen på att åka någonstanns och träffa nytt spännande folk. Igår pratade jag och Camy lite fram och tillbaka, så när hon får körkort så ska vi åka någonstanns! Om man kanske skulle ta tag i körkortet, jag är nog den mest omotiverade människan ever. Grejen är ju den att jag vill hemskt gärna ha körkort, men jag vill inte ta det. Det är fruktansvärt frustrerande att fylla sent, om du ska skaffa barn borde man planera lite bättre!

<3


Håkan Hellström

Idag är en bra dag, dock började den med att jag trodde jag hade feber. Men jag tog sovmorgon och nu efter det mår jag hur bra som hellst. Jag blev helt lycklig när jag hittade min älskade skiva Försent för Edelweiss- Håkan Hellström. Dock så måste jag städa idag, jag måste verkligen det men jag skjuter nog upp det några timmar.

På torsdag ska vi prova studentmössor! Jag tänkte köpa en ekologiskmössa och sen tänkte jag ha silvrig text och ett party överdrag i silver. Jag passar inte i guld så bara silverdetaljer, sen tänkte jag beställa mysbyxorna med matchande tröja till också :)

Jag älskar min nya polotröja, den är helt fenomenal.



Mitt nya sexyness hårband, jag ska ha det när jag tränar! Tro aldrig jag ska ha på mig det i vanliga fall, men tycker det var coolt 40 krMonki .




<3

Ola Svensson <3





<3

Camilla Hildingsson <3

Camy kom över och vi spenderade tiden i min säng och pratade gamla crazy minnen, miss it! Synd att man blir äldre, det var helt klart bättre förr! Men vi hade i alla fall tänkt parta till det, men det blev inte så för tiden gick och vi var lite sega så hon fick gå hem igen ;) Men vi ser fram emot party i veckan och vi är ju LEDIGA på fredag också!

Nu väntar dushen sen ska jag SOVA!! Men jag funderar på vad mamma köpte till mig förut, allt jag vet är att det är stort och tungt. Men Julle fick det att låta som att det var många saker, jag är helt otroligt nyfiken. Jag måste ju vänta 64 dagar till!

I morgon är det måndag det innebär skola och MATTE C, skona mig!




<3

Kanelbullens dag <3

Jag har precis bakat kanelbullar, gud så goda dom är. Jag gör världens godaste kanelbullar, lätt! Men det finns inget godare än en ljummen kanelbulle och mjölk. Men jag får nöja mig med havredryck, det funkar!

Jag lovade att städa rummet idag, men jag känner mig själv jag kommer inte göra det. Jag tror jag ska muta Julle och få henne göra det. Men angående att dom nu är och köper present, ja är så nyfiken. Jag trodde att de va typ tallrikar eller något annat  bra och ha när man flyttar. Men pappa säger att jag aldrig kan lista ut det, vad har dom köpt:O? Jag önskar mig ju inget! :O Eller de är klart jag gör, men jag vet inte vad!

Nu är Camilla i Skärhamn igen, skönt jag ska aldrig släppa iväg henne själv igen. Det slutade tragiskt för båda igår så båda två grät när vi pratade i telefon i natt. Men vi ska ses sen och jag ska såklart bjuda henne på kanelbullar! Vi ska ju festa till det lite sen, men jag vet inte vad jag ska ha på mig!
Nästa helg så kan jag inte vara med Camy heller, hon ska jobba sen ska hon på firmafest (med min mamma :S).




<3


Söndag

Herre gud vilken kväll igår. Jag gick först hem till Jonas och kollade på Körslaget och förfesta lite. Sen cyklade vi till styckens så var det sjöfartsfest där. Det var kul och så men när vi skulle gå gick det utför, killar är helt jävla dumma i huvudet, känner dock tyvärr inte att jag kan skriva det här. Men Jonas hjälpte mig i alla fall, tack så mycket!

Idag är det 64 dagar tills jag fyller år och mamma och Julle är i stan och köper present till mig nu! Jag som inte ens vet vad jag önskar mig. Jag är nyfiken!

Jag mår inte så jävla bra idag, jag återkommer! <3

Ola

Hittade ett gammalt klipp som jag var tvungen och lägga upp!




Rabih Jaber

Han är en riktig läckerbit den där Rabih. Jag brukar inte gilla folk ifrån Libanon, jag brukar mest gilla blonda killar. Men det är något med honom, han är så otroligt söt. Han sjunger otroligt fint och pratar underbart 1-0 till Rabih! Jag vet bara en som slår honom, OLA. Bara 55 minuter kvar tills han dyker upp i tvrutan!




Rabih Jaber



<3

Suris

Är just nu svinsur på pappa. Tvingas kolla på körslaget i källaren med min UNDERBARA lillasyster och hennes ännu underbarare kompis, fy helvete vad arg jag är.

Men innan var det finnemang jag hade en riktrigt bra shoppingdag idag! Jag och Linn hade det riktigt trevligt i stan och fick köpt en hel del. Jag köpte en höstjacka, 2 tunikor, 1 kofta/tunika, 5 par trosor, ett halsband, ett hårband, 2 par strumpbyxor, vantar, halsduk och en fickspegel! Dock tog mina pengar slut, så det blir knapert resten av månaden!

Jag är alldelles för sur för att skriva, jag kan återkomma puss !

Göteborg

Gårdagens låt får nog bli veckans låt. Holy moses vad bra den är, tänk om man kunde sjunga så!
Nu ska jag strax in till Göteborg med Linn, jag har lite brådis faktiskt. Jag vet inte vad jag ska ha på mig. Körslaget sen LADDA!

Jag missade ju tyvärr gårdagens dokumentär om BD, här är min favoritlåt!



<3

Körslaget med Ola i morgon!

Idol idag, snacka om guldkant på tillvaron. Idag måste vara min lyckodag! Niklas blev ett wildcard, Rabih var otroligt bäst och sist men inte minst OLA MIN STÖRSTA IDOL EVER DÖK JU UPP MED SIN KÖR MED. Han är den snyggaste, sexigaste och mest begåvade skapelse som vandrar på denna jord, och det är en underdrift. Han var läcker i sitt nya hår också, jag var aldrig något fan till hans naturliga krull faktiskt. Alex (en av skåningarna som vi träffade på Hultsfred som vi åkte bil med till Yran) har spelat i samma fotbollslag som Ola. Jag blev helt otroligt avundsjuk när han sa att han kände honom. De är inte jätte tighta och umgås och så men de snackar ibland, herre min skapare nu är jag verkligen uppe och svävar i det blå!

 

Tillbaka till verkligheten... Förut så passade jag ju Fridas kattungar, det var jätte kul och de var helt otroligt söta. De bet varandra i svansen och var jättebusiga. Tänk när Isadora var kattunge vad rolig hon var då, nu är hon svintrist hon gillar bara mamma!

 

I morgon ska jag och Linn in till Göteborg och jag ska köpa mig en jacka, det kan bli kul! Och back till min klimatsmarta ide och äta mat ifrån växtriket. Jag käkade "vegansk" hela dagen, men nu till kvällsmat blev det tacos. Så jag åt både köttfärs och gräddfil. Men istället för att för så att man tar en "vegansk" dag i veckan så kan man ju försöka äta så många "veganska" måltider som möjligt på en vecka. Det borde göra större påverkan och det verkar lättare! Det är väldigt svårt för mig att planera in vad jag ska äta med tanke på att jag fortfarande bor hemma. Jag gillar att någon annan lagar maten till mig, då slipper jag det extra besväret. Men min lunch hade jag gjort själv. Idag blev det Blomkål/broccoli soppa.


Dagens låt: Waiting on the world to change (
samma låt som Rabih sjöng på audition)

 



<3


Djurfadder

Jag hoppas att ni också blir förföljda av de små annonserna ifrån Djurens Rätt med en kanin där det står att den också vill ha en fadder. Hoppas ni ser den och gör som jag gjorde när jag blev djurfadderHultsfred. Det minsta man kan bidra med är 25 kr i månaden, vad gör det för skillnad om du får 1050 kr eller 1025 kr?

<3


We are golden

Underbart Mikas nya skiva The boy who knew to much finns nu på spotify, gilla! Förresten igår nämnde jag att jag läste en bra bok. Den heter Pojken i randig pyjamas. Den rekommenderas varmt, den handlar om en liten pojke som bor med sin familj utanför stängslet till koncentrationslägret Auschwitz. Hans pappa jobbar förr SS, men Bruno som pojken heter blir vän med en jämnårig pojke på andra sidan stängslet. Den är väldigt sorglig, men tyvärr visste jag vad som skulle hända (det hade Linn berättat för mig).


Jag håller just nu på och städar mitt rum, mindre skoj. Fast egentligen vet jag inte städar och städar, jag sitter ju mest i sängen med datorn. Förresten rymdprovet som jag gjorde igår! Jag fick ett poäng ifrån VG jag fick 27 poäng och maxpoängen var 40. Jag är nöjd för det känndes som om provet gick jättedåligt!


Fick nu en inbjudan till Luleå-.Jag vill jättegärna åka, men det är ju dyrt. Men jag kan få tågbiljetter dit för 1000 kr och sen kanske det kostar 2000 att bo där med mat och dricka och så. Jag vill ju så gärna åka dit! Men det känns hemskt att betala 2000 kr för att vara där fredag-onsdag. Jag ska prata med mina föräldrar sen.


<3


Frukost

God morgon, jag älskar fredagar! Jag har sovmorgon sen tycker jag också att det är den bästa partydagen! Jag vaknade nu precis, utvilad för en gångs skull! Jag såg just att det är kanelbullensdag på söndag! Då ska det bakas bullar! Och då är det även ettårsjubileum för min blogg, jag har ju verkligen haft svackor och så men det är då ett årsedan jag skrev mitt första inlägg, kul!

Jag funderar faktiskt på att vänta med att gå till skolan till kanske två, projektkunskapen behöver man ju faktiskt inte gå på. Nästan hela mitt projektarbete är redan planerat, tack vare Linn! Sen idag och i morgon ska jag hem till Frida Hansson (ICA-Frida) och kolla till hennes katter, det ska bli mysigt!

Men nu ska jag upp och plocka ur / i diskmaskinen, min kära familj hade tydligen lämnat ett helt diskberg till mig! Vänligt, men efter det blir det det bästa målet på dagen FRUKOST. Ska ju prova att ha havredryck till min gröt för första gången!

<3


Pojken i randig pyjamas

Svar på en tidigare kommentar, nej jag är inte direkt superförtjust i Johan Palm. Jag lyssnar nog på nästan allt, men inte på Johan Palm. Han är för ung!

Vi börjar med det tråkiga, idag hade jag nördprov! Och det gick inte bra, jag återkommer när jag vet lite mer detaljerat hur det gick! Annars flöt skoldagen på rätt bra, skulle ha haft prov i Internationell ekonomi idag med. Men det såg jag i morse så jag hann inte plugga, så jag sköt upp det en vecka.

Idag har jag officiellt slutat att dricka mjölk! Men jag kommer antagligen dricka någon dag ibland, så det kanske är bättre att säga att jag har dragit ner på mitt mjölkdrickande. Jag var på ICA och shoppade Havredryck (wanna be mjölk). Det är ganska gott. Jag har druckit det som mjölk, haft det i teet och ätit Musli med den! Den funkade exellent. Sen har jag köpt en sjukt massa bönor och grönsaker också. Så i morgon ska jag göra broccoli och blomkålssoppa tänkte jag. Så idag började jag leva lite matklimatsmart! Men jag kommer inte att följa det till punkt och pricka. Jag ibland och äta allt men helt enkelt dra ner på köttätandet. Det blir mycket lättare att ändra sina matvanor när man flyttar!

Imorgon har jag världens underbaraste sovmorgon, jag börjar 12,50 men då har jag projektarbete och det måste man inte gå på. Så om jag vill kan jag ha sovmorgon till 14,35. Fredagen är lätt den bästa dagen!

Okej nu är det 23 dagar tills jag ska göra högskoleprovet tror jag, herre gud i himmelen. Jag är helt otroligt nervös faktiskt. Det är bara några dagar efter min visit i klostret också så jag måste börja träna snart. Fy!

Men nu ska jag läsa en bok och sen sova. Jag lånade en bok på bibban förut, har läst 80 sidor förut så den tar nog slut idag! Puss god natt <3

 

 


The hives

För första gången på länge är jag ute i god tid. Jag har nästan klart för mig om vad jag ska ge mina vänner i födelsedagspresent och i julklapp.  Åh vad nöjd jag är med mig själv, det känns genast som om en sten lättade ifrån mitt hjärta. Beställde just nu en julklapp på Djurens Rätt. Det låter säkert svintråkigt men icke, hon kommer garanterat att bli jätte glad. Jag känner mig jätteglad, jag är en sådan bra medmänniska!

Jag fick utbildningskatalogen ifrån Luleås Tekniska Universitet igår, men tyvärr var det inget där som föll mig i smaken. Så det blir tyvärr inget Luleå för min del... Men nu måste jag plugga som sagt....

 

<3


God morgon!

Ja ja ja ja åhh ja jaaaa JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Rabih gick vidare!!!



Men i alla fall idag ska ju jag ha det nördprovet, och jag har pluggat lite och jag kan mer än vad jag skulle vilja erkänna. Men så kollade jag i min kalender när jag slutar idag (tänkte åka in till Göteborg) och då upptäcker jag att jag har prov i internationell ekonomi idag också. De andra hade det förra veckan men jag var ju sjuk då. Dom måste skoja, jag kan omöjligt på en timma lära mig ytterligar en tråkig grej.- Jag får helt enkelt lägga på charmen och fråga om jag kan göra det i morgon eller på någon buffertdag framöver.

Nu ska jag finslipa pluggandet lite, har ju sovmorgon idag till 09,50. Inte fel alls <3


RSS 2.0