FML

Jag har värdens sämsta liv. Min familj vill inte ha mig hemma och påminner mig så ofta som dom bara kan. Min syster är den elakaste människan jag träffat.  Jag har inga kompisar som vill vara med mig eller göra saker med mig, de har dom andra till. Allt suger och på toppen av det så ska jag i övermorgon åka tillbaka till Umeå, världens ände. Faaaan

22 aug

Igår var det två årsedan vi gav oss iväg med flyttlasset upp till Norrland & framför allt 12 årsedan min lilla Kalle en gång föddes.
 
Jag och Gunwald och Anna Edvardsson begav oss igår in till Kungälv för att göra en hälsokontroll på den orangea av dem. Han gick igenom perfekt med bara lite tandsten och ett hull över medel. Ringde Agria för att teckna försäkring och för 75 :- / månaden är han numera förskrad- Tydligen skulle jag på grund av detta nu få billigare hemförsäkring. Jag tycker min hemförsäkring är toppen som den är med 48 :- / månaden men klart man blir glad om den sänks ytterligare.
 
Annars är det väl inget nytt, jag har strukturerat med konton och sådär nu på¨morgonkvisten som den banknörd jag är
 
 
 
Idag ska jag in till Anna och Petters nya lägenhet i Stenungsund, imorgon Göteborg till Michaela + shopping !

Måndag 20 Augusti

Det börjar närma sig slutet av månaden och tiden då alla räkningar ska betalas. Jag fick trots den värdelösa kursen helt enkelt gå in och föra över lite pengar till mitt svenska konto, svider dock otroligt.
 
På tisdag, i morgon ska jag med min "lilla" missekatt till veterinären på en besiktning och kolla hans hälsostatus inför en kommande försäkring. Känns som något onödigt ont att stoppa in honom i hans fina lilla kattväska och ta en halvtimmes tur till Kungälv city.
 
Några dagsplaner idag har jag då inte, kanske blir det en tur till kusinerna i Fagerfjäll och en tripp till Kalles grav, i morgon skulle han ha fyllt 12 år!

Vill ta en sista minuten

men har ingen att åka med...

SNART STRANDEN MED MAMMA

 
Näst sista bilden från kollektivet Skaro
 
 
Sista bilden sådär på nattkvisten i väntan på taxin
 
 
Nu, jag är nyslingad, ultrablond och korthårig :)
 
 

Bye bye Geilo

Har ett sista jobbpass kvar sen blire hem och sova några timmar innan taxin hämtar oss null två null fem-


2 dagar kvar

Min näst sista jobbdag idag, jag ska lyxigt nog bara stå i disken i kväll. Imorgon, sista arbetsdagen så vankas det dubbelpass i restaurangen. Jag ska sedan lägga mig och sova en stund innan taxin kommer 02,05 för att köra oss till tåget.

Jag började packa förut och jag är nästan klar. Tror jag ska spara det sista tills imorgon mellan jobb men damma och skura golv idag. Det känns helt galet att jag efter nio veckor ska åka hem men det känns inte alls så roligt längre när jag bara har Gunwald att komma hem till, då hade jag lika gärna kunnat stanna här tills sista augusti för och jobba mer och tjäna mer pengar!

jAG ÄR GENOMGOD

Jag är med i helt galet många organisationer nu, men jag tycker att det känns vettigare än och handla upp allt :)

Ledig förmiddag

I söndags var vi partysugna, eller i alla fall jag (Camilla fick offra sig då hon skulle hem natten -> ons;)). Jag har massa alkohol på mitt rum så jag kände stress att försöka bli av med den innan hemresa. Vi drog till Off Pist och träffade svenskarna igen och drog med dem på efterfest för att sedan gå en skön walk of shame hem i gd-smink och partykläder. Två tanter på jobbet hade sett oss och tyckte vi var duktiga som var ute och gick sådär tidigt innan jobbet.
 
 

Torsdag

Skrev ett inlägg igår som försvann.... Men det huvudsakliga innehållet var att jag i juli månad jobbade 249 timmar och att jag är grundtrött.

Idag har jag bara kvällspass så det ska bli helt underbart, ska snart äta frukost och dra iväg till Coop (?!) för och panta lite!


RSS 2.0