Alice



Hur cool är hon inte? Hoppas verkligen hon vinner !

Tidigt lördag morgon ochh humöret på topp

Ja ja ja Johan Palm åkte ur idol, jag blev allt annat än ledsen. Men det var ju hemskt att Alice skulle hänga löst, ut med Kevin. Okej nu låter det som om jag är besatt av idol, men så är verkligen inte fallet. Enda anledningen till att jag kollade på utröstningen i några minuter var för jag var en utav de få som fakltiskt inte ville se. Men majoriteten vann :(

Men i alla fall igår så¨hade jag ja vad ska man kalla det, tjejmiddag kanske, hemma hos Camilla. Det var verkligen hur kul som hellst, tusen tack vännen. Och till er andra som kom en hemskt massa kärlek. Hoppas jag inte blev allt för odräglig, jag blev lite mer lost än jag planerat men kul var det. Så åkte vi till  min gamla klasskompis Joel som hade fest på holmen. Men vi var inte där länge, nattbussen därifrån går väldigt tidigt :/ Men tack för att ni kom och gjorde det till en toppendag. Men min ökända släkting förstörde slutet när han slog till mig, HÅRT. Snacka om att jag ska berätta det för hans pappa säger jag bara!

Jag fick utav Linnea och Lisa tofflor med bröst på, HEEEMSKT fina ;) Och sedan fick jag pengar och massa smått kul av Camilla :) Idag är det bara åtta dagar kvar tills jag fyller, wooho. Just nu längtar jag inte sjutton är en onödig ålder, jag kan lika gärna fortsätta vara sexton.

Och just exakt nu så jobbar jag, och ingen svarar på mina sms och jag mår dåligt. Happy day. Och igår hann jag inte skriva något, jag kom hem från praktiken fixade mig och sedan drog jag till Camy. Den 19 december det vill säga två dagar innan jag ska lämna landet så ska jag på julbord med hela Tjörns Sparbank. I smedjan, skulle tippa på att medelåldern är typ 50. Okej de känns väl aningen onödigt med tanke på att jag måste verkligen umgås med folk innan jag åker. Men det blir säkert jättebra och prata med folk från de andra kontoren och så. Fast julmaten hade jag gärna skippat, det står mig redan upp i halsen. Fy tusan vad jag hatar julmat.

Nej nu ska jag sätta mig ner och chilla lite, ha de najs puss och kram

Torsdag eftermiddag

Vem har fått ett eget "bankkort" så hon kan logga in på bankens datorer? Kan det vara lilla Emma Johansson, ja tänka sig det var det :) !! Chefen ringde mig och jag missade samtalet så hade hon talat in på mobilen. Herre min skapare vad nervös jag var när jag ringde jag trodde ju såklart att jag hade tabbat mig eller något :S, Men ack nej Ack nej :)

Hade iprincip en vettig lektion idag och inte ens den var vettig. Så hade de inte fått någon vegitariskmat idag helelr, så jag blev utan. Men vi drog i alla fall till träningskliniken efter skolan. Inte är det roligt direkt, men de är endå okej när Camy är med:) Dock hade jag grottmongohåriga ben :S, så jag fick hetsen och rakade dom när jag kom hem:)

Sitter nu och väntar på att pappa ska köra mig till stenungsund, men han är seg.

Angående det att någon smsade mig, ytterligare en kille som jag inte brukar smsa med smsade mig, hur kul som hellst. Jag och Camy kom fram till att han kanske är mobbad och inte har några vänner.

Har även fått det svåra uppdraget att göra en spelningslista på min ipod tills i morgon har du kanske någon låt som du kan rekomendera?

Puss



Morgonstund har guld i mun.

Seriöst livet är orättvist det är inte lätt, missade en sovmorgon idag igen. Fyfan vad jag är på dåligt humör. Men igår glömde jag skriva mer, för  jag kollade på oskyldigt dömd.

Sitter i skolan nu och är jävligt grinig här med Camy. Efter skolan så ska vi och träna igen, vad duktiga vi är :) Måste till banken sen med och länsa kontot :) Och så ska jag med pappa in till std och byta mammas kamera och handla mat för i morgon :)

Idag så fyller Hanna sjutton år :) Hon fick en resa till Paris tillsammans med sin mamma. Ja gud va jag är sugen på att åka någon stanns nu, fast jag är inte så sugen på just Paris. Men någon annan stanns vill jag åka :) (24 dagar kvar)

Igår så tog mina avsnitt av oth slut, men camy räddade mig i nöden och gav  mig 5 nya idag :)

skriver sen :) pusss

One tree hill

MaN måste prioritera saker i sitt liv. Just nu prioriterar jag oth, ja du kanske tycker jag är konstig men det är ju mitt val.

Aja sjukt najs dag idag :) Praktik plus fick sms utav en mycket spännande person, livet leker. :)  Och jag fyller snart år också. Hela 17, pinsamt.

Jag funderar på om jag ska växla min spargris och sätta in på mitt konto, men samtidigt då kommer jag ju bara göra slut på pengarna. Beställde klipptid igår, tänkte skippa färgningen, de sliter för mycket på håret när jag ska åka till filipp med. Åker om 25 dagar :)

Jag skriver sedan, de är spännande nu jag kan inte koncentrera mig.

Fyfan vad jag är bra -:=

Åh gissa vad jag luktar nu? Gott,. gott, gott gott gott gott :) Men innan de luktade jag mindre gott, du kan aldrig gissa vad jag luktade. Jo jag luktade kossa! Spenderade nämligen x antal timmar i Camys nya stall där det också finns kalvar (som jag såklart var tvungen att gosa med.)  Det var reda rama zooet där fanns allt möjligt. Och idag red jag för första gången sedan april tror jag, gud vad jag är nöjd över mig själv. Man vet inte hur mycket man saknat det innan man prövar nu igen. Guud vad det var roligt. Fastän det var häst och ja nästan bara ridit ponny, hon var pigg och jag gillar slöare hästar. Taaaack för en underbar dag Camy!! Det kändes faktiskt ganska roligt att leta upp ridkläderna igen:) Tyvärr hade Camys häst tappat en sko så hon kunde inte rida så vi turades om :) Gud vad trött jag är nu, helt seg i hela kroppen. Men de är inte konstigt igår så gymade jag och Camy och efter det så greppade vi stavarna och begav oss. I morgon får jag minuters sovmorgon, min pappa kör mig snällt nog till praktiken. Men nu har jag inte tid att filiosofera ihop något mer nu ska jag glo OTH!! Ha de najs, take care pusss 


In action and i like it



Efter ridturen, jag och Doris. Jag var helnöjd vilket kanske märks.


Men det var inte bara jag som va helnöjd;)


Efter det så ville jag posa vid en shettis (Pia)


Såklart skulle hon inte vara sämre hon, hon greppade Hamlet


Jag beslutade mig för att ta pusskort på den stenhårda Hamlet




Men så tänkte jag jag måste ju pussa Pia med såklart :)


Mitt i historialektionen :)

Sitter nu i skolan och håller på att frysta ihjäl. Tur att fingrarna blir i alla fall blir lite varmare när man skriver :) Denna dagen har börjat hur bra som hellst. Jag kom ihåg att jag hade sovmorgon och sov hela 45 minuter extra, fick tillbaka spanskaprovet och fick VG !! Det trodde jag aldrig jag hatar spanska tycker att de är svårt! Men inte nog med det jag fick MVG i företagsekonomi A. Hur bra är inte det lixom! :)

Kom på en sak, såklart såklart så var det någon som ringde mig i lördags. Eller a det ringde en okändkille, och jag hann inte prata så jag fick inte reda på vem det var. Och han ringde inte igen. Hur nyfiken tror du att jag är? Svar: Nyfiken!

Igår var jag ute och  gick med min lillasyster, ja du läste rätt. Vi var lite härligt övertrötta så vi blev utslängda av våra föräldrar. Och med tanke på hur kallt de är ute är de ju självklart jag tog min mössa på mig. Så börjar Julle asgarva och frågar: Har du köpt den på hööks(en hästaffär)? Fyfan vad taskigt, jag som tycker att min mössa är fin !

Jag och Camy ska och träna efter skolan :) Vi hörs sen ! Pusspuss

Shit shit shit :)

Gud vad jag hade roligt igår, jag jobbade på julbord i wallhamn. Jo vars det låter väl inte för roligt att jag jobbade men det var det roligaste ever nästan. Vi skickade upp maten till wallhamn och dukade upp, städade och så hade de en bar där jag fick stå från ungefär klockan 9 till 1 :) Alla var verkligen hur trevliga som hellt, och det var väldigt många som raggade och ville ha med mig hem.

Mina favorit kunder var en kille runt 20 som annars jobbar som bartender på stenungsbaden som kom och köpte mer hela tiden och gav mig dricks:) Sedan så sa han jag går inte hem om jag inte får en puss, in your dreams sa jag men så sa han att jag var feg och då vet jag inte vad som flög i mig så jag pussade honom faktikst!! Hahah, men han gick ju ungefär två timmar efter det och han kom med frågor som ska vi hångla och vill du sova hos mig sen?

Min andra favvis var hur söt som hellst  och kanske 20 år. Ingen 10 poängare men man hade inte tackat nej :)! Han kom med mest förslag och han försökte verkligen med allt, han skulle först köpa mig. Han tog upp alla sina pengar och sa hur mycket ska du ha? Sedan så sa han jag skulle göra vad som hellst för att ligga med dig! Sedan bad han mig snällt att ja skulle följa med honom hem för han hade ett eget hus och jag var så snygg. Men han fick ingen puss trots att han tjatade mest, det var för mycket folk runt om kring. Han köpte mitt nummer för 20 kr också. Han var ganska jobbig efter ett tag  han tjatade hål i huvudet på mig och skulle smuggla med mig hem när jag slutade och massa. Typ kåt kille svar ja. Jag sa till honom men jag kan ju inte åka med dig hem du kommer ju inte komma ihåg mig i morgon, för han blev väligt full i slutet men från början var han nykter. Och han verkligen sög på huvudräkning, så jag sa har du inte lärt dig något  i skolan? Då säger en gubbe som står brevid: Vet du vad jag har lärt mig i skolan? Jag svarar Nej. Då säger han sexualkunskap, ska jag visa? Sjuukt jag baah nejtack.

Sen så var det två till stammisar också unga killar den ena också 20 den andra kanske 25. Den första ville inte köpa av Johan som stod i baren med mig ibland, för han var tydligen inte snygg. Vi hade serious talk om cider, att de var bättre med 7.0or . Efter det ville han också ha en puss, men de fick han inte:)

Så han den andra killen då, han började flörta lite och fråga ut mig om saker och så, sedan var det något med min ålder och jag svarade sjutton i december. Han blev då knäpptyst och alla började skratta, efter några minuter började han prata med mig igen så var det något så sa jag mamma. Så frågade han  vem min mamma var så pekade jag på mamma som stod brevid honom. Han typ aah säkert. Så ropade jag mamma så tittade hon på mig, då blev han helt stum igen. Efter det började han ragga på min mamma!!

Och sedan var de en typ 50 årig man som var dyngrak klockan kvart över nio, jag vet inte hur många vodka redbull han drack efter det men det var hur många som hellst. Precis innan jag stängde så skulle han bjuda mig, men jag förklarar att jag jobbar ju. Men han sa du ska ju inte köra så du måste och så tjötade sönder, men ja gav bort den till en tant:)

När vi äntligen hade stängt och alla killar var gone så var det bara städkomiteen kvar och de var ju bara 40+are. Två stycken gubbar skulle ha med mig på efterfest. Men jag tackade nej men då gick dom och tjatade på min mamma att jag skulle med dom på efterfest. Så sa dom till mamma asså vi har cola med! Med tanke på att deras övertalningsmetod gick dåligt sa den ena såhär till mamma: Asså såklart att hon vill med på efterfest, hon vågar bara inte fråga dig. Efter det smet jag iväg och så åkte vi hem så jag slutade ungefär halv två:)

Spännande kväll, de var faktiskt väldigt kul:) Men nu är jag tröttt ska nog sova lite till :) Puss tjing så länge

Lördagen den 22/11

God morgon alla morgonpigga:) Tro inte jag har sovit ända tills nu, de skulle jag ju aldrig få ro att göra i mitt hus. Klockan åtta eller något vaknar ja av att någon idiot sätter på jospressen. Och efter de så var alla uppe och åt frukost i rummet över mej. Och tro inte att de viskade, nej nej abslout inte!

Idag ska jag jobba från eftermiddagen till natten :) Ganska bra tycker jag faktiskt. Ett problem, jag mår inte så bra jag är grymt snorig och har ont i halsen. Lovely.

Igår var jag så trött efter praktiken att jag faktiskt inte gjorde något, jag kollade klart på mina avsnitt av Oth och efter det så gick jag faktiskt och la mig. Faktikst väldigt skönt med tanke på att jag inte har sovit länge på flera veckor, eller länge och länge vet jag inte. Men längre!

Inne på http://www.eliteladies.se/  så hittade jag och Camy hemskt massa fint igår såsom underkläder och smycken:) Värt att gå in och titta tycker jag.

Jag har på min jacka ett rosa bandet för att stödja forskningen om bröstcancer. Men iår så har jag faktiskt inte ett blått band som jag hade förra året. Det är ganska dåligt av mig, det ska vara jämnställt. Varje dag drabbas 27 män av prostatacancer, ungefär en var 53:e minut. De är sanslöst mycket, varje år dör 2600 män av prostatacancer det är ungefär 7 om dagen! Så skämms på mig nu får jag faktiskt ta och köpa mig ett sånt också, men hellst hade jag velat ha ett i tyg faktiskt.

Nu ska jag och jobba om tre timmar och innan det så ska jag hinna städa Kalles bur, städa lite lätt på mitt rum, duscha, sminka mig, fixa håret och plocka ur och i diskmaskinen... Kanske borde börja men jag känner inte för det. Det var ju inte direkt några kul saker att göra. Men en sak som är kul är att jag nog ska in till Göteborg och shoppa lite den första eller andra december:)

Tvärr hade jag inget roligt och säga nu men de kommer jag förhoppningsvis ha senare :) Pusstjing


Bara en månad kvar...

God eftermiddag mina älskade läsare :)

Hoppas att allt är hur bra som hellst med er, det är ganska bra med mig faktikst :)
Snön ligger kvar på marken sen igår, eller snö och snö lite vitt är det bara. Jag är riktigt trött nu och hade hellst gärna bara bäddat ner mig i min säng och kollat på Oth. Bara ett problem, jag har bara två avsnitt kvar nu. Jag måste få mer avsnitt av Camy helt klart.

One tree hill är riktigt sorgligt nu asså, helt sanslöst. Men bra är det verkligen :) Jag sitter just nu på mitt varma golv med datorn i knäet och kollar på Oth, ovanligt nog. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag bara, Camilla jobbar till sju och sedan misstänker ja att jag ska träffa henne.


Japp japp nu så är det exa

Hade velat träffa Linnsan i helgen men hennes stockholmare kommer idag :/ Fast inte så jag har verkligen inget emot honom, han är ju verkligen hur söt som hellt. Och jag är faktiskt glad över att han är hos Linn, det måste vara svårt att han bor så långt borta.

Och jag har kommit på vad jag ska köpa till mig själv i julklapp också:)
 Jag tänkte storshoppa;
Puder, foundation, strumpor och trosor. Hur kul är inte det då :) ?

Men fortfarande så ligger det och gnager i mitt huvud vad jag ska köpa till Linn i julklapp. Faktikst väldigt svårt. Jag måste hitta något bra som endå är "Linn". Jag har hittat massa fina saker att köpa men de har mer vart Emmapresenter än till Linn :/

Och ännuvärre än värst jag har ju faktiskt fått tillbaka min mobil MEN såklart ska något krångla. Jag kan nämligen inte lägga in kort. Men men men nu ska jag fortsätta att glo på Oth :)  

puss åh kram


Jag (L) Återföreningar

Woho avsnitt 17 säsong tre på oth nu. Jag är supernöjd, men gosh vad de är sorgligt!

Jag fick just tillbaka min käraste ägodel. Och vet du vad de var ett supersött medelande på min display, det stod;

Jag (L) Återföreningar
Det är underbart att vara hemma igen. Jag har saknat dig!


Jag menar hur sött var inte det egentligen? Humöret är på topp för nu kommer jag äntligen kunna smsa och faktiskt stava rätt :) !! <333

Hinner inte skriva bara måste kolla på oth. För ska snart sova, praktik i morgon jue. pusss

Dagens låt :)


riktig snygging

Great great, kom nyss hem från skolan åt sedan min favoritmat och efter de rakade jag mina ben. Så  nu ser de inte längre ut att tillhöra ett grottmongo, okej ja överdrev men jag gillar det. Och  nu ligger ja i min säng och kollar på One tree hill, underbart. Men när Camy pluggat klart ska vi faktiskt till gymet :)

Idag var typ hela Uct på den där sexföreläsningen, det var faktiskt hur bra som hellst. Först pratade två tjejer om Hiv/Aids och efter de pratade en riktig snygging om lite allt möjligt. Det var verkligen hur kul som hellst, snyggingen var hemskt underhållande.

Och så var det ju det där med min mobil, den blev klar igår och Johan skulle ta med sig den hem till mig. Tro fan att han glömde den så får förhoppnings får ja tillbaka min baby idag.

Nu ska ja cykla till Camy för att fåpåfyllning av one tree hill avsnitt. Så sen ska vi till gymet. Men ja hade inget vettigt att skriva nu så jag skriver mer sen :) Puss så länge

Ja man måste ju börja någon stanns.

Ja nu kom jag just hem från praktiken. Dagens händelse var när en gubbe tyckte jag var duktig och sa att jag minsann skulle få mig en sup till jul, trevlig kille :) Det märks faktiskt att jag praktiserar på banken nu, jag har tagit tag i min privatekonomi (jag försöker i alla fall). Jag har ett noteringshäfte för mitt ungdomskonto på Tjörns sparbank, ungomskontot på norea och ett häfte för mitt e-sparkonto. Jag antecknar ALLT jag köper, man måste ju börja någon stanns.  Jag har dessvärre en skul på 4.5 tusen kronor till mig själv som jag dessvärre inte riktigt vet hur jag ska kunna betala tillbaka. Jag tänkte att de hade vart praktiskt om de var tillbaka betalt när jag är 18 men de är dessvärre bara dryga 12 månader kvar, det blir 375 i månaden.

Okej misstänker att du tänker /care, men pengar är nog mitt största intresse just nu. Men men jag ska nog ta och se ett avsnitt Oth nu innan Camy kommer hem. För när hon kommer hem så ska vi vara så stenhårda att vi ska gå ut och gå med stavar as coolt jag vet. Men man förbränner dryga 80 % mer än om man går utan tror jag att de var.

Har ganska ont i käften idag också eftersom att en underbara tandläkaren lät "cementklumpen" sitta kvar, jag biter ju ojämt. Hon sa "bli inte rädd om de kommer något hårt i maten, de är inget farligt". Nej tack, men hur fresch känns det då?

Ja det är redan mörkt ute, hur kul är det? Det hade vart mysigt med en pojkvän. Men nej icke inga sådana tankar, jag ska gå vidare i mitt liv:)  I morgon ska vi typ på någon sex och samlevnad föreläsning på akvarellmuseet i Skärhamn. Ja de är ju mycket roligare än att ha lektioner. Men hela Uct ska dit, blandade känslor.

Idag blev min älskade mobil klar på lagningen, hur fort gick inte det? Bara några veckor ju. Pappas kompis ska ta med sig den hem till mig sedan, jag kan knappt bärga mig. Då kan jag äntligen börja lägga in bilder på vad jag gör på dagarna.

Ha det bra sköt om dig älskade vän :)




Reminds me of the happy times. Jag saknar dig så sjukt mycket älskling, jag önskar verkligen att du kunde komma tillbaka <3

Braceface idag igen.

Så nu var det dags igen. Nu är jag braceface idag igen måste ju påpeka att de var underbart så länge jag slapp den (ungefär 24 timmar). Men jag borde passat på och äta knäckebröd och annat som är svårt att äta med bracet. Men men det blir väl bra, jag kanske får ta ut den i mars vilket är ungefär ett halvår tidigare än de sa först. :) Har en underbar "cementklump" på ena tanden bara, tycker synd om mig själv.

Och jag fyller snart år om en sisådär 19 dagar tror jag att det är. Men jag vet inte vad jag ska hitta på bara. För mina föräldrar kommer att ha julbord helgerna runtikring där så jag kan inte köra dem ur huset vilket suger! Och ja känner inte för att ta hem folk när dom är hemma, dom är ju sååå kul. Jag vet verkligen inte vad man kan hitta på? Hade ju vart kul och bli supen under bordet vilket inte är så himla svårt kanske, haha. Nej men jag vet inte har du något förslag?

Och jag tänkte på det igår vad önskar jag mig? Hmm ja vad önskar jag mig? Jo så kom jag fram till att ja önskar mig Snabbare bredband, presentkort på make up store och hos Mary Kay, nytt årskort på träningskliniken och ett täcke. Av vänner och så så önskar jag mig något användbart :)

Igentligen de börjar dra ihop sig mot jul nu asså, sanslöst på måndag är det bara en månad kvar. Jag hatar verkligen att det börjar bli julklappsstess nu. Jobbigt, jobbigt väldigt jobbigt faktiskt. Och jag har tyvärr inte hittat någon "klockren" julklapp till någon, eller rättare sagt jag har faktiskt inte köpt en enda julklapp. Fy skämms på mig!

Nu ska ja ha spanska prov om ungefär exakt 32 minuter, så måste hetsplugga lite nu innan. See you <3



Reminds me of the happy times..


Okej jag vet jag borde plugga men hur kul är de:(



Nästan min nya favvolåt. I alla fall dagens låt:) Jag lyssnar på bandit rock webbradio typ 24/7 och jag gillar det :) !!

Smink, smink och ännu mera smink! :)

Jag har nu under kanske en timma ägnat mig helt åt titta på smink. Det är jävligt roligt faktiskt, hade vart kul att uppdatera sminkväskan :) Köper alltid Mary Kay smink annars, men min ekonomi tillåter inte riktigt det nu så jag försöker hitta något annat märke. Jag hittade världens häftigaste browzing powder på eleven.se. Det fanns också som rosa rouge.


Var det inte hur sött som hellst då eller? :) Puss på det, 229 kronor på eleven då som sagt. Herre gud jag är ju i extas nu hittade en supersöt conceler nu med. 159 kr kostade den och den finns i flera olika nyanser. Också Camy som sitter brevid mig är i extas, hon sitter och petar på mig hela tiden och visar supersöta smycken hon hittat på någon hemsida:)


Herregud det finns hur många playboy beauty produkter som hellst. Kan tyvärr inte lägga upp bilder på alla, sjukt snygga saker. Dock är det ju ganska dyrt. Men de fanns ett läppglans som hette: Hef's favorite. Hahah fyfan vad fult.

Lite senare:

Kom nyss hem från skolan och innan det så var jag hos tandläkaren och (tro det eller ej) tog ur min tandställning. Det är bara grymt tillfälligt men jag njuter till hundra procent! Ett fäste hade gått sönder på min vänstra sida så hade den gungat sönder mitt tandkött som var hemskt plågsamt för min stackars mun. De skulle sätta i den direkt igen men det blödde för mycket så i morgon 11.40 ska den i igen. Smärtsamt ytterst smärtsamt, ägna mig gärna en tanke.

Jag har ju mammas gamla samsung mobil, jag flippar sönder. Har tagit massa bilder som ja tänkte skicka över till mammas mobil och sedan lägga in dem på datorn tro fan att våra "bluetoothar" inte ville sammarbeta. Så det blir dessväärre inget med det.  

Och Camy är nu påväg till Ullared, jag är avundsjuk. Inte för jag behöver något egentligen men endå. Hoppas du köpte något till mig baby ;)

Men nu måste jag plugga till morgondagens underbara spanska prov. Puss på dig (Y)


CUTIEPAJ



Ja alkolås på mobilen. Finns det något smartare egentligen? :) Eller vad säger du Camy?

Jag skojar tyvärr inte men jag missade min sovmorgon idag igen, har missat 2/2. Jag hade verkligen behövt sova den extra timmen, var dör när jag vaknade. Fast det är jag nu också känns som jag ska somna, men snart ska ja ha spanska!

Fick beställt "akuttid" hos tandläkaren idag så får vi sa om bracet åker ut, jag hoppas med hela mitt hjärta :) !
Det blev ingen spinning för mig inte igår, jag var ute och övningskörde och det gick mindre bra om man säger så så jag var inte på humör. Jag deppade framför One tree hill istället! Och sen blev det även ett avsnitt av Andra Avenyn, degig dag med andra ord.

Vi hörs sen nu ska jag ha spanska  ! pusss

Fortsätting

Jag försökte smyga förbi Johan (Camys bror) så gott det gick och tog mina saker och smet iväg ut i kylan. Sanslöst vad kallt det var. Hittade också en överkörd mink, väldigt söt faktiskt. Tänk att ha en sådan, nästan lika coolt som en kräfta. Min underbara promenad hem tog ett jävla tag och jag minns att jag var så törstig att jag nästan såg hägringar. Men jag överlevde:)

Vi hade verligen riktigt kul igår glömde ju skriva det roligaste : Han ska fylla på den i morgon(mobilen) och Camy svarar aha hur mycket? OFTA man frågar det? Hahah du är väl för underbar. Det var ganska roligt när du sa: Konrad, han den snygga också? Intern skämt. Hahah

Jag har kollat klart på Oth säsong 2 nu, helt underbart! Men jag har ett dilemma, andra avenyn kommer idag. Och jag tror att det börjar när spinningen är. Det är hårdrock spinning med massa ACDC idag så de hade verkligen vart kul att gå om jag mår bättre då. SÅ ja de är ett dilemma som sagt.

Jag ska ha spanska prov på tisdag och en inlämmning i företagsekonomi på torsdag så jag borde verkligen plugga. Men lättare sagt än gjort! Jag ligger här i sängen med datorn på magen och har uppe exel (förstår inte hur man gör) och lyssnar på bandit rock webbradio. :) 

Och föresten ovanligt nog så har jag skämt ut mig. Igår, men märkte det inte förrän idag. Underbara människor det där, hatar er! Okej kanske inte egentligen men det borde jag, stay away from me!

Jag har aldrig några kort att lägga in för min mobil är ju dessvärre fortfarande på lagning. Jag tar en massa kort med mobilen jag har nu också men vet inte vart sladden är så jag kan lägga in dem :/ Så får lägga in gamla kort, enjoy !



Det enda man behöver när man är ute på äventyr; Vatten, ipod, pass, handsprit, tofsar och hår spännen :) Sådana här nödvändiga bilder har jag faktiskt på min dator. :) Ja snart är det dags, det börjar dra ihop sig nu.


Undra om jag kommer få träffa Andrew igen då, världens sötaste unge! :) Måste ju erkänna att jag gärna hade tagit  med mig honom hem! :)

God morgon

God morgon godmorgon.

Igår så var jag med Camy hemma hos henne, lika kul som vanligt:) Så åt i romantisk middag och så, så var det allmänt dött. Sen så ringde viktor mig och sa att han hade två kåta killar han skulle köra hem till mig. Jag tänkte typ jo men visst sure och sa att han skulle hämta mig i utäng, vilket jag faktiskt  trodde att han skulle göra (hämta mig). Och sen ville Daivid och Jesper komma, men de fick dom inte för jag trodde jag skulle åka hem. Men såklart så kom inte idioten och hämtade mig. Han han klickade mig och stängde av mobilen när jag ringde, de är snällt Och sedan så visade det sig att Camy skulle sova hos någon annan, jag kände inte för att cykla eller gå hem när klockan var fem så jag stannade. Och hennes bror hade däckat där han hade var och hennes föräldrar var inte hemma så jag skulle sova själv i hennes hus. Ingen svarade på mina sms vid de dagset heller, bara en och tro fan att han inte ville komma hit och sova med mig.

Nu ligger jag i Camys  säng vaknade nu, mår tipp topp som alltid !! Får dessärre inte tag i Camy, jag börjar få panik hon svarar inte ens när jag ringer. Hennes bror kom just hem så jag vågar inte lämna hennes rum faktiskt men jag är jätte törstig.  Hörs sen !

Godmorgon :)

Det glädjer mig att åtminstonde en person blev besviken när jag inte hade skrivit något igår. Men såhär var det: Jag hade inget att skriva om. Skulle jag bara skriva idag var jag på praktik och det gick bra bla bla bla. Det skriver jag ju två gånger i veckan. Hur givande är det att läsa det? Svar ganska "ogivande" om det finns ett ord som heter så.

Gårdagen by night spenderades med min trogna väninna som skrämde livet ur mig också, men jag lever. Jag har ganska power i rösten så jag skrek ganska högt när hon stod bakom en sak och jag blev så rädd att jag seriöst skulle tuppa av. När jag blir så rädd så blir det svart för mina ögon, det roliga är att hon säkert blev lika rädd själv. Mamma tror jag hade passat som statist i en skräckfilm. Jag suger på skådespeleri men jag är hemskt bra på att skrika :)

Sedan så kollade vi på två filmer Mirrors och The hottie and the nottie. Jag fick kolla ungefär 90 % själv för mitt companie sov hela tiden, trots att jag väckte henne hela tiden. När det blev läskigt på den första filmen sa jag till henne snälla vakna det är läskigt jag är rädd. Hon svarar något som okej jag är vaken. TRE sekunder senare så hör jag henne snarka. Jag tror inte att det är bra för mig att se skräckfilmer. Jag är en sjukt nervös människa så när jag följde henne  igår i (endast iklädd jacka= kallt om benen) så gick jag hem från Alice och jag var livrädd. Jag tyckte hela tiden jag hörde scary ljud, fy tusan och sen efter jag borstat tänderna så vågade jag knappt gå ner på mitt rum och ja ja tittade under sängen innan jag la mig. Det är faktiskt ganska Oh my god.

Just nu så har jag precis ätit frukost, ligger i sängen och kollar på OTH :) Efter det hade jag tänkt städa mitt rum, plugga lite företagsekonomi och sedan tror jag nog att de har hunnit bli kväll. Pusstjing så länge ! :)

Helllo:)

One tree hill är nog det bästa som finns, jag är verkligen fast nu asså. Det har inte hänt något idag värt att nämnas och i morgon är det praktik. Heja mig vilket kul inlägg jag vet :)

På söndag kommer andra avenyn med kalas. Och så fuckade morgondagen upp sig idag också, men det löser sig alltid pusss åh kram

Hej igen efter en varm och skön dusch :)

Okej tredje gången gillt.

Kul att såpass många är intresserade av Sune (min farmors kissemisss bäbis). Och Hanna jag kan faktiskt inte skriva ut julklappssidan, då vet jag i alla fall en som kommer beställa saker jag tänkte köpa till henne :).

Har lite smått ångest också, varför gör vi dumma sakeR? Eller rättare sagt finns det något man kan göra för att rätta till saker som man har gjort fel. Men jag vet for sure att de är många som tror massa saker om mig som inte är sant, kul. Fråga hellte innan du dömmer mig så hade jag blivit glad:)

Just nu känns de faktiskt som om de är väldigt många människor som känner att jag är to much och att de inte orkar med mig. Problemet jag har är att jag desvärre inte märker sånt riktigt själv, jag tror jag har lite damp symtom faktiskt. Hade vart väldigt skönt om man var hindu och trodde på rekarnation, då hade jag ju kunnat hoppas på om jag bättrar mig kanske jag kan få ett bättre liv efter detta. Men jag är inte hindu, men jag försöker tro att allt som händer, händer av någon anledning. Inte att allt är bestämt som när man ramlar och så utan mer att det kanske var bra utav någon anledning-


Men men det löser väl sig, får tänka positivt. "Positivt tänkande leder till oanade situationer" som Hanna brukar säga, saknar dig Hanna!

Jag är i alla fall helt inne i One tree hill nu, sanslöst bra. Det har jag alltid tyckt men nu har jag försökt att följa det avsnitt från avsnitt, dessvärre tar det sjukt lång tid att ladda ner på min dator :/.

    




Sune och Sessan (Öhm Cecar heter han hur de nu stavas)

Puss hej för idag ::)


:)

Kom just hem från spinningen är underbart svettig, praktiserat idag gick som på räls.

Jag har faktiskt inte någon större lust att skriva något idag, jag har så ont i huvudet va.

Men en glad nyhet en viss person  länkade en bra hemsida till mig igår så nu har jag nog löst julklappar till några stycken, najs :)

Pusss åh kram skriver i morgon !  Eller när jag duschat och såå.

Stressss är inte bra !

Nu ska jag strax ta bussen till praktiken, jag kan lugnt erkänna att jag hellre hade stannat kvar i min varma och gosiga säng. Men nu så måste jag springa, ha en fortsatt bra dag vi hörs sen ! Puss så länge

God dag :)

Jag är verkligen sjukt sugen på att köpa nya underkläder, de är nog det roligaste som finns :) Men ekonomin tillåter det tyvärr inte nu, men de är nog roligt att jag har typ 9 försmå bhar i min låda, som bara tar plats.. Skärpning Emma skärpning!

Camilla köpte i alla fall världens finaste underkläder undies i lördags :) Här är bland annat linnet som Camy shoppa sötare än socker?


Enjoy !


Hungrig, trött, duschsugen och ensam hemma..

Woho kom just hem från min farmor och farfar, har ägnat lite dryga fyra timmar att städa i deras källare. Hann med ett och ett halvt rum, sinnes vad skit som man bara vill slänga! Men dock inga surpriser idag under orgeln (sist jag städade där hittade jag 4 öl och cigg, som var sebbes. Men såklart tog jag det!) Fick min farmor att inse att man faktiskt inte kan spara på allt fastän man vill, för allt kommer faktiskt inte komma till användning. Jag var också så snäll/ärlig som jag brukar och sa att om hon inte sätter upp den lampan nu så kommer det aldrig ske, hon är ju gammal och dör snart(hon är 63 år inte så gammal men ja måste ju skrämma upp henne lite-;)

Sen var Mandis där en sväng också och pratade om sin ångest angående gymnasievalet. Jag tror att det löser sig :)

   

Sen kom min älskade kusin lite och så fick jag ju leka lite med honom :)

Och sen lekte jag med världens sötaste Sunis





Nu ska jag duscha! Sedan ska jag lägga mig och glo på tv och hoppas att det kommer något intressant :) pusstjing

Monday morning rain is falling

Underbart hade sovmorgon idag vilket jag missade, så jag stressade sönder i onödan!

Men men nu har ja engelska och ska snart redovisa någon power point grej om indien, kul kul.

Sjukt vad sugen jag är på att göra en sådan "piercing". Var nära på att göra det i lördags, men då hade jag inte haft några pengar kvar denna månaden och hur bra hade det känts? Så jag ska vänta till jag kommer hem i januari och göra den annars åker jag säkert på aids eller något på Filippinerna.



Sött eller vad?

Och nu finns det trosor och bh med inbyggd GPS, för endast 1500 kronor. Jag tycker att det var en ganska konstig grej och såklart så har den gjort folk upprörda. Kanske inget att rekomendera för andra en kontrollfreak. Men ganska sjukt endå att någon har totall koll på vart man befinnes  sig hela tiden. Det är säkert bra bra för något, men skulle aldrig falla mig in att köpa det bara.

Och det där med julklappar, julafton närmar sig med stormsteg och jag har verkligen inte hittat något att köpa till Linn, så fruktansvärt svårt är det. Jag har letat några dagar i rad nu och inte hittar jag något för det. Ska försöka att hitta något speciellt till henne!.

Och efter skolan så ska jag åka till min farmor och städa hennes källare, jag behöver pengar! Jag ska nog erbjuda mina föräldrar att städa huset mot betalning. Allt för pengar, haha

Pusss och kram vi hörs nog sen :)


Tjolahopp :)

Okej klockan är bara halv tre på söndag förmiddag/eftermiddag och jag har redan hunnit med en hemskt massa saker. Jag vaknade runt elva någon gång och kollade lite på Andra Avenyn, gick till Hanna en sväng och nu så har jag vart ute och kört lite med pappa. Det gick bra förutom när jag mötte en buss vid Thaien, jag blev helt sjukt nervös och började svettas som en galning.

Annars så är det ganska bra, mår mycket bättre idag! Men stackats Camilla mår desvärre sämre, krya på dig baby !

Jag som är så smart kom på att vi antagligen måste ha LDB produkter hemma, vilket vi hade. Så jag var med i designa en bil tävlingen idag igen. Jag är ju ganska duktig må jag säga, här är den en riktig beauty. Men jag föredrar den rosa till färgen tycker att denna är lite för blå.





Jag har ganska tråkigt, klockan är nu bara halv 4 och de är många timmar kvar tills sängen kallar. Och spinngen var full, än dröjer det tills Andra Avenyn avsnitten släpps och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Men men det löser sig! Puss åh kram !

Tjena tjena.

Nu har jag inte skrivit på ett tag, hoppas att du har saknat mig :)
I fredags så praktiserade jag det gick bra, jag börjar komma in i rutinerna nu och har faktiskt köpt mig en hel del "bankiga" kläder, men letar skor! Det hände väl inget speciellt mer än att jag såg världens pudding, iklädd uniform. Jag blev generad av att jag tänkte shit han har nog snygg vältränad kropp. Sånna dirty tankar får man ju inte tänka! Och sen på kvällen så lagade jag och Camy mat, jag sov över hos henne :)

Och i lördags så vaknade jag upp och mådde dåligt, såklart hade Camy smittat mig,. Åkte med Camilla in till stan på sminkkurs, väldigt intressant! Jag ska önska mig det när jag fyller år, sminkkurs på makeupstore för 495 kr och då får man även välja prudukter för de priset. Men trippen till Götrborg var väl ingen hit med tanke på att jag verkligen var helt groggy. Men gissa vem vi såg sitta inne på expresso house och gömma sig med en tidning? Jo minsann David från ANdra Avenyn! 

Annars har det väl inte hänt något speciellt mer än att alla har betett sig väldigt konstigt mot mig idag. Och en jätterolig sak, det var en hemskt massa människor som hade hört att jag skulle ha fest också, vilket jag inte skulle. Jag hade inte en aning om det faktiskt, och jag trodde faktiskt ingen visste att jag var ensam hemma, men tydligen.

Jag borde designa bilar, vann ju inte den fucking kexchokladbilen så jag ska fan vinna en LDB bil! Här är mitt bidrag :





En riktig skönhet, utan att överdriva den lätt snyggaste bilen ever. Tänk vad glassigt att åka runt i den, så fin.

Men nu känner jag att John Blund kallar, men det senaste avsnittet av Andra Avenyn lockar ju inte lite heller. Nej jag får se det  när jag vaknar i stället. God natt kära du <3

Hett skvaller

Oh my god PRINS CARL FILIP är singel. Tjoho för svenska folket :) 20% Procent av svenska folket tycker att han är sveriges hetaste singel. Och jo ganska het är han allt!
 
men nu ska jag ta tag i mitt liv och studera lite nu!

Min lärare monica blev fashinerad av mina leggins i sånt wanna be lack typ. Jag sa åt henne att köpa sådana, det hade vart mycket roligt !!

Äntligen är det över !! :)

Så nu har jag haft det där fucking provet, jag tror det gick bra och att jag gjorde det svårare än vad det var för jag körde verkligen fast först!

Idag ska jag städa mitt rum, åka till farmor och städa hennes källare (jag behöver pengar) och så ska jag hjäpa min pappa med sin nya mobil. Han förstår verkligen inte något, han är inte teknisk någonstanns.

Igår fick jag kläder som jag hade beställt i H&M, såklart skulle den finaste tröjan inte passa. Men jag hade beställt ett nagellack så får jag ett läppglans det står nagellack på. Hur konstigt är inte det? Så nu är mina pengar dessvärre slut. Men jag ska slava lite hemma så kanske jag kan få lite pengar. Eller så kanske någon vill hyra mig? A student for rent! Jag är öppen för förslag.

Det står så sjuka saker på internet, var tredje man drömmer om Linda Rosing. Så skulle man som "kvinna" rösta på om man var avundsjuk på hennes utseende. Det roliga var att endast 5.7 % svarade JA att de var avundsjuka.

Ja nu ska jag ha lektion, guud vad roligt med Set. Typ med skolsyster och min mentor, det är ungefär hur man ska uppföra sig mot andra människor. Som om inte jag visste det då lixom :)


Onsdag kväll

Hej nu sitter jag här på mitt golv med datorn i mitt knä och dricker kallt te och pluggar på morgondagens ekonomiprov, och ja jag har ångest. Och mina pengar tog slut idag, det kan inte bli värre. Det är den 5 November idag bara!!

Men nu ska vi inte deppa ihop för det, jag har vart på praktik idag. Roligaste gången idag faktiskt!

Sedan kom Camy hit en sväng och så uträttade vi lite ärenden och dylikt :)

Jag ska ta tag i mitt bloggande någon dag, men jag har verkligen inte haft tid nu det sista! Men woho att Obama vann valet i USA, eller något

puss pussss

Hola :)

Nu har jag just haft spanska och ska ha håltimma tills klockan tre för att sedan ha företagsekonomi, JUST LOVE IT. Okej jag var ganska ironisk.

Och efter skolan ska jag åka in till stenungsund och lämna in min fucking mobil på lagning. Den gick sönder dagen efter jag fick den men har inte orkat byta. Den hetsar och byter tema helt plötsligt och hänger upp sig om man raderar sms. Så har mammas gamla samsung, vilket kanske inte är helt underbart.

Jag funderar på om jag ska ta och köpa lite smink när jag faktiskt är i stenunsund. Jag behöver nämligen nytt puder. Jag har använt löspuder från Mary Kay i ungefär ett och ett halvt år, grymt bra smink. Men det är dessvärre väldigt dyrt så nu senast köpte jag mineral löspuder från Isadora och det var inte heller billigt, en minimal burk för 140 kr. Men guud vad dåligt det var! Det är glitter i eller något, hetsande. Jag ser bara sjukt glansig ut.

Känner just nu att min huvudvärksstatus är lite väl hög och att jag borde gå ut och andas lite. Men de är ju så himla kallt ute! Jag hade min stora tjocka jacka på mig idag, halsduk och vantar och jag frös!


Har nu efter helgens bravader den ena småfjorsens msn, mycket trevligt :) Me like småfjors.
Ha det bra nu ska jag spana in den sjuk snygga elektrikern som är i trappan och grejar:)



Måndag kväll

Jag har nog glömt berätta detta: För några veckorsedan så var det en supersliskig 54åring som raggade på mig, han raggade grovt också. Han sa att han hade raggat på mig om han var yngre och så vidare. Men nu någon dag på lovet såg jag och Camy honnom i Stenungsund. HAN ÄR JU FÖRHELVETE ALKIS! Mindre skoj, kul att ja inte märkte att han antagligen var full heller, okej att han va sunk. Men jag tyckte inte riktigt han var så sunkig. De är pinsamt!

Och nu för att helt byta samtalsämne, som djurvän är jag verkligen jätteanti "sommarkatter". Det är verkligen djurplågeri. Försöker just nu plugga historia  om andra världskriget och kom helt plötsligt in på denna sidan:

http://hem.passagen.se/pebj2983/

Hej igen :)



Dagens låt: 3 doors down- kryptonite, very najs !

Måndag!

Jag skrev inget igår för jag var inte jätte peppad och mådde inte helt hundra. Men jag har massa att berätta :)

I lördags åkte jag och Camilla på en ungefär 8 timmars lång bussresa. Missade bussar och tåg men på den sista bussen på träffade vi asroliga småfjors. Christoffer och Philip om jag minns rätt, dom gjorde inte något speciellt men kul var dom:) Sedan tillsist kom vi fram till någon Felix som hade haloween/artonårs kalas, det var väl inte jättekul när man inte kände någon. Sedan så sov vi hemma hos någon Linus, konstig kille"!? När vi lämnade Skärhamn så var vi jätte peppade men när vi väl kom fram så var vi mest trötta :/ Kul att en 89a som såg ut som typ 30 raggade på Camilla, HAHA. Men vi hade ju förfest på bussarna och vi hade faktiskt riktigt roligt.

Sedan var det dags att åka hem kvart i nio på morgonen, vi hade problem att hitta till busse för vi hade tydligen åkt bil till Linus.  Men vi hittade busskuren till slut guuud vad vi mådde bra, satt med spypåsen i högsta hugg! Träffade våra nya vänner småfjorsen på bussen igen, trevligt trevligt. Bussresan hem tog BARA 6 timmar, och de var bland det plågsammaste ever. Vi satt i en kallbusskur på något konstigt ställe utan civilastion i två timmar och frös. Där kom det fram en  pundare och frågade vad vi hade gjort i helgen. Han hade en superhet tatuering, en röd pussmun på halsen. Där var det också någon miffad människa som gjorde att Camy nästan fick nervsammanbrott. Han tog kort på exakt allt, han  låg på marken och tog kort. Och det stod att Ica öppnade 12 men de hade öppet klockan kvart över tio, så kan man väl inte göra? Man bör väl följa öppettiderna?

PÅ tåget till Stenungsund stod jag i kö till toan så kom värsta retarden, jag stod och köade till toaletten. Jga var jättetrött så jag tänkte väl inte på att ja stod i vägen så typ stöna han jätte högt några gånger sen så typ putte han på mig och sa FLYTTA PÅ DEJ! Jag sa ursäkta och han typ grymta något. RETARD.

När jag väl kom hem igår så gick jag och la mig och sov i 14 timmar, det är inte dåligt. Men jag var trött.

Jag missade säkert jättemycket spännande saker som hände, men jag får skriva om det i morgon för jag måste plugga nu. pusstjing

                                  

 I väntan på bussen, fyfan vad vi var taggade dagen efter :) !!

God morgon

Shit nu är det snabba ryck endå. Jag och Camy ska snart iväg:) Men tack för en lyckad kväll igår, älskar er! Gårdagens bilder va inte jätteheta så vi hoppar nog att lägga ut dem. pusstjing


RSS 2.0