Jag säger tack och hej

Att uppdateringen suger har helt enkelt berott på att jag har tröttnat totalt nu. Jag har tänkt sluta blogga, men ja kommer inte att ta bort bloggen. Bara så du vett.

Tack för att du har läst, puss och kram / Emma  <3 <3


Miami ink

Nu såg jag på Rockpartyshemsida att Hultsfredsfestivalen kommer att äga rum vecka 27, very nice! Veckan efter Peace&Love gött taggade vi kommer at vara då! Hoppas biljetterna kommer ut snart!

Igår när jag la mig i soffan och tänkte kolla på mitt favoritprogram (Miami ink) blev jag besviken, det är visst London ink för hela slanten nu. Visst var det bra, men inte som Miami såklart!

<3


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering på grund av personiga skäl (konflikter och komplikationer). Jag hinner inte skriva något när jag är i skolan. Nu ska jag ha internationell ekonomi

<3


Håltimma



Dagens låt, egentligen gårdagens den kom igår när jag och Camy tog oss en liten sväng. Vi letade efter ; The place to be, men vi hittade det inte. Vi tänkte gå in och handla på Rorsman när klockan var 18,41. Men tji fick vi, det stängde klockan sex. Tänk i Skärhamn stänger ICA klockan 22!

15,41

Jag tittade precis på reprisen på körslaget. Himmel i helvete vad bra Olas kör är! Jag är ju absolut inget stort fan till körslaget annars, men shit vad Ola är duktig. Deras Moulin rouge var mycket underhållande! Tyvärr hittade jag inga klipp på youtube.

Nu är väl min familj den enda familjen som inte sitter bänkade framför tvn och kollar på matchen.. Men vem orkar titta på fotboll? Tydligen väldigt många, kul värre! Det är nog nästan roligare att städa rummet.


Idag är uppdateringens dag, söndag

Jag är ju inte jättebra på att städa, jag hittar gärna andra saker att pyssla med. Som nu till exempel, jag hittade min snyggsnygga kalender och pimpade den lite med några LÄCKRA kort!

1. Framsida
2. Första uppslaget
3,4. Närbilder
5. ANdra uppslaget
6, 7. Närbilder
8. Sista sidan!

Behöver jag ens säga att jag är nöjd med designen?

    

   

<3


Rabih Jaber som bakgrund del 2

Okej helt gratis blev inte bilden på Rabih. Eller själva bilden var gratis men tydligen kostade det 10 kr att gå in på internet och hämta den, bara så du vet :) Men bilden på honom var tyvärr inte den snyggaste som tagits, men vem bryr sig :) Kolla in själv vet jag: http://www.tv4.se/1.1304625/2009/10/30/gratis_i_helgen_skaffa_din_idol_som_bakgrund

<3

Rabih Jaber som bakgrund :)

Ojj ojj ojj. Jag hittade inne på tv4s hemsida att man kunde få en bild på sin favorit helt gratis. Men på tisdag börjar det kosta pengar, så skynda dig ;) Jag kan ju lugnt säga att jag ska ha Rabih som bakgrundsbild, men jag vet någon som är ganska sugen på Erik Grönwall. Här är länken :  http://www.tv4.se/1.1304625/2009/10/30/gratis_i_helgen_skaffa_din_idol_som_bakgrund 


<3

Söndag morgon

Ja du måste vara blind ;) Bilden som jag la in igår var ju på min idol Ola Svensson :)

Idag är jag nog den enda i hela Sverige som inte är bakfull! Väldigt skönt men endå sorgligt, men jag har sjukt ont i halsen och hade inget leg i helgen så det sög :/ Var på Camys släktkalas istället :) Men om 36 dagar då jävlar fyller jag 18, GILLA!!

Planerna för idag ser ut såhär; Röja lite på rummet, bädda rent, EVENTUELLT dammsuga och sen kl 13,30 ska jag se på reprisen ifrån körslaget. Efter det hoppas jag att Camilla har tid och vill träffa mig en sväng :) Körslager s´ka bli så otroligt spännande..... FÖrutom att jag redan vet att Ola gick vidare...

Jag måste nog ta ta i städet nu :( Puss <3

 


RSS 2.0