Djurplågeri är verkligen det VÄRSTA jag vet.

Nu slutade just körslaget och tyvärr vann inte Team Erik, jag som hejade på honom. Lite onödigt vetande så är jag släkt med Erik, vi är tydligen bryllingar. Tyvärr vet jag inte ens själv vad det innebär.

Jag i pausen så kom ett klipp ifrån uppdrag granskning eller nej föresten kalla fakta tror jag det var. Där man i alla fall ser hur okänsliga / grymma människor drar av dun från fåglarna. När de lever, det är verkligen helt sjukt att någon människa kan plåga ett djur så, det är verkligen inte okej! Jag kunde inte ens kolla på det, och det värsta är att jag själv har gynnat detta. Jag har själv en dunjacka, fruktansvärt tänker verkligen aldrig mer köpa något sådant. Det skulle i sådana fall vara om det kommer ut ekologiskt. Men jag som djurvän kan ju absolut inte gynna djurplågeri. Jag tänker bara på alla som har duntäcken och kuddar, tänk så sjukt mycket dun som gått åt och hur sanslöst många fåglar som har fått lida.

Mamma trodde att de dödade fåglarna innan man tog, men jag vet inte vad jag själv trodde. Men jag trodde i alla fall inte att de stackars fåglarna kom till skada. Jag är riktigt upprörd nu, att jag själv gynnat skiten.  Jag hatar spindlar, jag dödar dem alltid om jag kan / vågar men jag gör det fort. Jag kommer ihåg när vi var små och idioter drog av ben från levande spindlar, jag tycker att det är fruktansvärt. Såklart ska man inte döda spindlarna men jag tycker personligen att det är värre om de plågas.

När jag var på Filippinerna första gången så skulle jag duscha när vi var på Boracay och då kom det in en liten ödla till mig. Jag skulle fånga den under en vatten skopa så att den inte skulle drunkna. Men jag råkade bryta benet på den, jag vet inte hur men måste tilllägga att den var minimal. Men jag fick sådan panik och dödade den direkt. För jag tycker att det var bättre att en dog än att den skulle lida.

Djurplågeri är verkligen omänskligt. Björnhets, de drar ut alla björnens tänder och klor helt utan bedövning och binder sedan den totalt försvarslösa björnen vid en påle. Så hetsar de kamphundar på björnarna som alltid drabbas utav allvarliga skador. Tänk vilket psyke de får, helt jävla otroligt att människor tycker det är roande?

 

På filippinerna är det supervanligt med tuppfäktning. Jag hatar tuppar och höns men inte fan är det okej för det. Jag blir verkligen upprörd av sådant. Jag skulle ju hellre gå på bio och kolla på en film eller något än att kolla på djur som plågas. Det är jobbigt nog att se på lejon som fäller zebror på animal planet, men de gör det ju endast för sin egen överlevnad.


31/1 2009 klockan 17,06



Åkte med pappa in till Stenungsund, stannade på Sörängs på vägen och jag köpte mina favorithörlurar från KOSS.
Och en nagelbandsolja ifrån Apoliva på Apoteket, för jag har iprincip slutat bita på naglarna. Men när de blir över en viss gräns så går de av för de är alldeles för sköra- Så nu ska jag ta hand om dem seriöst och börja massera nagelbanden och använda mitt stärkande lack, fila dem ska man tydligen också göra :)


Jag hyrde en film när jag var på Stenungstorg med, 15 kr. Jag menar det är ju skam inte dyrt, på Jimms kostar det ju 55 kr att hyra en film. Jag hyrde en skräckfilm som hette 5ive girls. En religös skräckfilm typ, helt okej men inte ett dugg scary. Jag har inte sett en riktigt bra film på länge, sedan jag såg på Wild Child. Som föresten hade biopremiär igår. Så om du ska gå på bio tycker jag verkligen att du ska se den. Jag tänkte på planet, woho en fjorsfilm den kan jag se på. Men det var verkligen inte som vilken fjorsfilm som hellst, mycket bättre.

Träffade Linn på bussen hem också hon hade vart och shoppat det sista till den 80 tals festen som hon ska på idag. Hon hade köpt ett fult halsband och fula örhängen :) Eller de var väl coola men inte sådana som man har på sig i vanliga fall kanske.

Bara 309 dagar tills jag fyller 18, inte dåligt! Ja vad ska jag hitta på idag då? Jag får väl titta på tv eller något hela kvällen. Kul kul- Eller ännu värre jag tror jag ska plugga nu för jag har läxa tills på måndag om jag inte minns fel. SÅ nu är jag nog så illa tvungen att plugga.







Ja detta var dagens shopping "fynd". Hörlurarna kostade hela 199 kr (har tidigare köpt dem för 129 kr) Men nagelbandsoljan var okej billig, den kostade 50 kr.


Bra :):)


Bäst


God morgon kära du :)

I natt sov jag i tretton timmar och 40 minuter, det kallar jag skönhetssömn. Men det stämmer inte helt för jag vaknade ju två gånger när Stefan telefonterrade mig. Ja vad har hänt sedan sist? Nästan inget alls, igår när jag stod ute och pratade med Camy och c:o så körde Anton Karlsson förbi, tyvärr tog det mig ett tag att fatta det bara.

Det är ingen som vill gå med mig på Håkan Hellström konsert eller? Tror det finns biljetter på denna sidan : http://webbiljetter.se/partille . Det hade vart skoj och jag tror bara att det kostar 325 kronor eller  något.

Camilla har bestämt att vi ska till Matte idag men jag tror inte jag kommer få gå ut idag heller, det är inte okej faktiskt. Hade vart väldigt roligt faktiskt. Så nu ska jag snart gå upp och fjäska. Kanske plocka ur diskmaskinen och annat slaveri..


Jag ska antagligen med Camy på roadtrip snart också, det ska bli så himla roligt men jag kommer inte ihåg när det var riktigt dock i mars tror jag i alla fall att det var :) Bara att börja spara pengar, fick ju studiebidrag igår ganska lägligt.

Men jag är fortfarande väldigt irriterad på min syster. Hon skulle igår köpa nya hörlurar till mig i Göteborg. Tror du hon gjorde det? SVar NEJ. När jag smsade henne och frågade skrev hon: Emma du får inte bli arg, men jag hittade inga sådana du ville ha och vi gick i massa affärer. Men då fattar ju vilken retard som hellst att finns inte det jag ska ha så ringer man och berättar det så kan jag säga att hon kan ta några andra eller något. Jag flippade lite lätt på henne, hon kommer inte få det roligt om hon träffar på mig idag :)

Man har körtlar under öronen (tror jag) min vänstra sådan är fett svullen. Känns som en böld nästan och det gör ont när jag spänner käkarna. Vad skam kan det vara? Scary som tusan, jag känner ju kanske inte direkt för att bli sjuk igen, jag har bättre saker för mig känner jag.

Mitt rum ser helt fucked up ut jag måste verkligen städa, jag vet inte när jag gjorde det senast och det är jävligt sunkigt. Nej nu ska jag upp och langa fjäsket. Önska mig lycka till !
Så här ska det se ut när jag är klar tänkte jag, jag tänker dock inte lägga upp någon före bild ;)



<3


Dagen efter..

Hahaha , direkt efter jag skrev inlägget igår så kollade jag upp en film på bio och bussar. Bröllopsduellen har jag för mig den hette på svenska. Men what ever. Jag tog bussen tio i fyra mot Göteborg så kom Camilla på bussen senare så tog vi en spårvagn som tog världens omväg så vi hann inte hämta ut biljetterna. Men det fanns biljetter kvar så det var inga problem. I kön träffade jag även en gammal klasskompis, trevligt. Men i alla fall så tänkte vi vi går på toa innan bion börjar så vi köper popcorn och går på toa.  Så tog jag upp min mobil, jag hade såklart fått sms från ett okänt nummer som skrev att det var fest i ök och att vi skulle komma. Vi hade pratat om det och sagt de är säkert fest bara för vi för en gångs skull åkt för att göra något-.

Vi drabbades av lätt beslutsångest och jag ringde min syster så hon kunde kolla bussar hem igen, det gick inga hem. Så vi tänkte fan då vi får väl kolla på bion endå. Men så ringer jag och frågar om det går till stenungsund och det gjorde det. Jag lämnade tillbaka biobiljetterna och så sprang vi till spårvagnen och vi hann precis. Så sprang vi in på centralen och tog röd express. Blev hämtade av Camys pappa i stenungsund. Camilla övningskörde hem, det gick hur bra som hellst, kändes som att åka med vem som hellst.

Så åkte vi hem till henne och hon bytte om, vi hämtade dricka och så. Sedan så cyklade vi hem till mig och började lite smått hemma hos mig. Så bytte jag kläder och så väntade vi på¨att Jonas, Frippe och Anton skulle höra av sig. Så ringde jag Anders som hade smsat och frågade vilka som var där. Då fick vi reda på att gamla treor skulle komma, så himla roligt. Leksand, Frippe och Anton var inge vidare på att höra av sig så vi cyklade till dem så hade vi följe till ök.

Det var ganska stelt när vi var där men det var verkligen superkul att Ebbe, Källe och Styrsö var där :) Men ja har väl inget speciellt att berätta därifrån. Kanske att jag nu är ännu surare. Men jag tog tyvärr inga kort heller, men det hade vart skoj. Lite inavel bara med tanke på vem som raggade på Camy. Men jag och Camy skulle vara hemma 12 men jag var hemma 2 och Camy ännu senare för hon fastnade visst hos Frippe. Men så mina och camys päron hets smsade oss igår. Och de var jätte sura på mig, men idag är det tydligen helt lugnt.

Fick inte sova något i natt gick upp tidigt! Skulle ju och praktisera.. Fick en hemskt otrevlig överraskning när min ipod var totaltborta. Jag letade i min jacka där jag senast hade sett den, iväskan och överallt. Men jag smsade lite folk och jag hade sådan himla tur att det låg i ök. Jag som trodde att jag hade tappat den på bussen så jag ringde slut på mina pengar till tjörns och orusts bussbolag. Ipoden såg helt normal ut, bara att ena hörluren var totalkrashad. Men det gjorde inget jag slapp köpa en ny.

Ja fortsättning följer, en mycket händelserik natt / dag.

<3

29 / 1 - 2009

Har visst glömt skriva lite, men jag har vart ganska upptagen. I tisdags (tror jag) den 27e så fyllde min farmor i alla fall 64 år så det var lite folk där på kalas. Men jag var inte med på kalaset, jag satt med två av mina kusiner, mamma och Christoffers flickvän och hade det roligt i köket i stället. Tyvärr var inte min kusin där, Sebastian, vi har ju lite och prata om. Och han ignorerade mig på facebook gör man så? Svar nej det gör man inte, det är inte okej. Men trevligt och träffa Christoffer som jag inte sett sedan förra julen. Och hans flickvän Frida var verkligen super gullig, jag har inte träffat henne någon gång innan nämligen,.

Sedan den 28e igår då asså så praktiserade jag, det gick helt okej bra. Men jag var verkligen nervös om man säger så, men jag lugnar väl snart ner mig jag också. Efter Camilla kom hem från sin praktik så cyklade vi till Jonas och Anton och kollade på film och så. Väldigt trevligt tycker jag. Fastän filmerna tyvärr inte var något att hänga i granen. Så kom det en massa andra fjors och stormade. Nästa vecka så åker de ut på sjön så vi tänkte säga hejdå.

Och idag den 29e så har det inte hänt något, hade en liten sovmorgon. Och två lektioner, känner inte att jag lär mig något över huvudtaget. Man brukar inte tycka att det känns onödigt att gå i skolan. Men sådant är tyvärr mitt fall. Så cyklade vi hem till Camy en sväng och nu så är vi hos mig. Camilla ligger i min säng och tittar på Andra avenyn, jag har redan sett det senaste avsnittet. För en lite stund sedan när jag var och hämtade min mobil så hade jag 2 missade samtal och ett sms ifrån min filippinska smsvän. Så himla roligt, jag glömde ju smsa hejdå så jag skickade ett sms förut och skrev att jag var hemma i Sverige och att det var mitt vanliga mobil nummer. Ganska spännande endå, men om han ringer igen kan jag inte med och svara det blir för dyrt för honom stackarn. Han borde ju snart märka att de är mer än 15 gånger dyrare att smsa ett svenskt nummer.

Och nu håller Camilla på att somna med, och det är inte okej!! Så tjatar jag på Lisa att hon ska tjata på Linnea så att hon åker med till Hultsfred. Det hade verkligen vart hur skoj som hellst. Och Linn ska på 80-tals fest och jag lovade henne att hitta lite bra örhängen, men jag hittar dem inte! Men hon fick låna supersnygga leggins och nagellack av mig :)

Jag hade vart lite sugen på bio idag egentligen men det kanske är lite sent vad vet jag ;)



En osminkad Emma och en grymt stor Sune!



Jätte stor / söt / galen Sune.



Ja vad ska man säga? Camy goes Crazy



Good bye !

Vilket team vi är...














Vi lekte med Mini Anne idag i skolan. Så fruktansvärt B kändes det va. Den kändes ju inte direkt som om den var av bästa kvalitet. Men det där med HLR (Hjärt och lungräddning). Frågar du mig om jag kan det så säger jag nog ja. Men grejen är ju taskigt nog mentyvärr sant att man faktiskt inte vill göra det på vem som hellst. Självklart man kan göra de på sin familj, släkt och vänner. Men sedan utanför bekantskaps kretsen, är det en vanlig person så klart man kan göra det. Men om det ligger värsta sunkiga personen där så kan jag ju faktiskt inte säga att jag vill trycka mina läppar mot dennas. Men det känns endå inte snällt och lämna den att dö, men samtidigt så känns det inte okej att göra mun mot mun metoden direkt.

Var en sväng hos Anna och Ida idag och lämnade julklappar, krya på dig Anna. Det verkar ju inte hända något speciellt i veckan vilken känns väldigt tråkigt när sjöfartarna åker ut på praktik från och med nästa vecka. Hade vart mycket roligt med ett sista party. Jag känner att både jag och Camy är peppade med tanke på att vi var sjuka i helgen. Men vi får se hur det blir.

I morgon har jag praktik, första gången sedan den 17 december, jag känner mig faktiskt riktigt nervös. Jag hade nämligen tänkt fråga om sommarjobb, därför är jag extra nervös. Och inte vet jag vad jag ska ha på mig heller, skandal. När jag får studiebidraget ska jag i alla fall till Gina och handla lite "bankiga" kläder av Camy, om det nu finns sådana på Gina :)

Och så måste vi plugga i veckan också, har fått en superseriös uppgift i Ekonomi B. Men muntligt igår kändes det endå som vi visste vad vi ville och vi verkade vara mycket överrens om hur vi ska göra på det hela jag och Camy. Och så på matten idag asså vilket team vi är, vi två<3

Vädret här är inte att leka med här heller. Tror att det är +gradit, men kan ju inte ens säga att det är ljummet ute. Snarare svinkallt. Och jag visar mig hellst inte i mössa heller så svinkallt var verkligen ordet. När jag cyklar till skolan får jag astma av kylan också. Det är inte att leka med. 

Och nu i veckan så ska jag och Camy köpa biljetter till hultan, och hur coolt är inte det? Du tänker säkert vad fan ska två fjors dit och göra. Och ja du vi ska dit för att ha skoj helt enkelt, och the killers kommer ju dit. Jag önskar verkligen att min älskade Håkan Hellström också kommer, men kan inte annat än att hålla tummarna. !

Och sist men inte minst  om 313 dagar, 6 timmar och 6 minuter så fyller jag hela 18 år.

Puss och kram

Waaaar!!

Woho nu har vi historia. ´Har haft spanska , engelska och sutar efter denna lektionen nog nödvändigt...
Men hade sovmorgon till 9.15 helt amazing endå. Är fett trött efter gårdagen. Då var jag och Camy hos Jonas och Anton och kolla på film och så. Hur kul som hellst och en bra film med:) Så kom Lisa förbi en sväng också, mycket trevligt.

Idag måste jag och Camy faktiskt plugga. Känner faktiskt att jag har fett mycket att göra. Hela veckan är faktiskt lite ångest, men jag hoppas verkligen att det händer något i veckan annars blir jag ledsen. För sjöfartarna ska snart på praktik och vad ska ni göra då liksom.

Och så är vi bjudna till Linnea nästa helg med hoppas jag, det ska bli mycket intressant endå.


Sunday morning

Jag har vart lite bissy så jag har inte orkat skriva, eller bissy och bissy mest sjuk om jag ska vara helt seriös. I torsdag tyckte jag mest synd om mig själv och i fredags så klippte jag mig och färjade håret ) På kvällen var jag och Camy hos Hanna. Och igår så hade jag och Camy mysig kväll laga mat och så och sedan kom Anton och Jonas förbi typ :)

Men någon har inte helt rent mjöl i påsen eller vad man brukar säga så jag är lite lätt upprörd. Och så har jag brutalångest över en ekonomi inlämning. Men men what ever det går nog bra jag har ju Camy :)

O´ch senaste nytt love is in the air kanske, så frutansvärt superkul. Jag säger bara en sak undra vart detta leder, och inte nog med detta vi är med på båda sidor lixom :)

I veckan så kommer jag bli så illa tvungen till att plugga inte helt kul kanske, men man måste även göra tråkiga saker.  Men förhoppningsvis kommer det hända skoj saker också :)

Jag har inga bra skor för detta vädret jag är så rastlös jag vill gå ut och gå men får inte för mamma. Hon säger att jag kommer att bli sjuk. In her dreams typ. För jag ska faktiskt till skolan i morgon. Jag och Camy har shoppat biljetter till Göteborgs horse show nu. På fredagen, det ska bli sinnes roligt måste jag säga :)

Jag är verkligen upprörd, asså detta är inte okej verkligen inte. Jag ska träffa Lisa sedan i alla fall det ska bli mycket givande.



Torsdag

Kul att jag fortfarande är sjuk inte alls kul. Jag känner ju att jag borde bli frisk när jag äter party piller



Men sedan ska jag och Camy ner till my way och shoppa horse show biljetter och fritidskort. Mer än roligt!

Mitt ladda ner program fuckar sig sinnes mycket. Jag som har maaaaaaaassa bra låtar att ladda ner och det spelas en svinbra låt på mtv ofta och den heter i-rony men jag hittar den verkligen ingen stanns. inte ens när jag googlar på det. Skandal.-

I morgon ska jag klippa mig och färja håret, det ska bli spännande :) Om jag mår som idag så blir det dock ingen praktik för mig i morgon heller :S

<3

favvo 2


favvo 1


20 JANUARIIIIIII

Idag är jag sjuk. Vaknade klockan fyra och mådde svindåligt. Tyvärr somnade jag aldrig om så jag har varit vaken ett tag nu. Jag mår inte alls bra, har extremt ont i halsen och är allmänt dizzy.

Jag fick underbart trevligt besök igår eftermiddag både Linn och Camy kom förbi, alltid lika trevligt. Efter att Linn hade gått hem gick vi till ICA i hopp om att träffa folk men det var dödare än dödast. Så tog vi en tripp förbi my way. Gud vad jag ångrar att jag inte tog med kameran. Där hade det hänt grejer. Typ ta två ramlösa för 30 kr. Västa pressbyron jue, fett najs.

Har ägnat mig åt att lägga in lite bilder på bilddagboken. Men jag tror jag har ungefär 1200 bilder, det är lite svårt att välja då. Jag har så himla mycket saker att visa. Men den bästa bilden har ja ej lagt upp än jag lägger upp den här först.

Hur söt är den inte? Jag glömde skicka hejdå till honom. Vilken dålig människa jag är-

Jag är faktiskt fortfarande lite upprörd över det med att smsen försvinner, det är inte okej. Men nu har jag vart uppe i 12 timmar nu ska jag sova! Puss


Hemma igen

Igår på  manilas flygplats eller i förrgår i svensk tid så var jag dramaqueen nr 1. Jag hade just flippat på min familj och var vansinnig och gick själv och fick betala alla extra avgifter själv, fett onajs. När jag sedan hade missat att fylla i en fucking jävla lapp så brast det för mig och ja började störtlipa, för jag var arg, trött och längtade hem. Så jag gick runt där såg sjukt sur ut och tårarna forsade och alla filippinska barn glodde sönder. Spännande måste jag säga endå. Men resan till amsterdam gick bra dock tog den 2 timmar längre än vanligt så det tog riktigt lång tid, och jag fick sitta ensam brevid en filippin och resten av min family satt pa samma rad., Såklart fick jag inte sova en blund utan tittade på en 7 filmer tror jag. Wild Child var bra, killen i filmen asså, drool. Alex Pettyfer najs kille..



Var i Amsterdam i två timmar  eller något käkade lite tog sedan planet hem till Sverige, bakom oss satt fula heltatuerade skumma typer. Jag tjuvlyssnade lite de vsade sig att de var ett band som hade varit på ett gigg. Ingen scary terrorist framför mig nu denna gången i alla fall. Men väl hemma på landvetter började det gå utför för lilla Emma Johansson som då hade  vart uppe i dryga 24 timmar.


Jag går fram till en tullsnubbe en asiat och när han öppnar munnen så hör jag att han pratar sanslöst grov göteborska, kändes mycket konstigt. Jag hade i alla fall 5500 pesos kvar som jag hade velat växla tillbaka på forex så jag frågade honom om det var öppet. (När man växlat på forex får man växla tillbaka gratis sedan, och banken tar inte pesos.) Men för att komma till forex var jag tvungen att gå ut genom tullen och om jag inte gjorde det fick jag inte lov att gå in igen. Jag frågade om det var okej om min sis och min pappa tog ut mina väskor. Han svarade att det var okej men att dom kan bli stoppade men känner jag mig säker så kunde jag gå. Smart som jag är tänkte jag , ja jag har inget knark i min väska så jag drar och växlar pengar och mamma gick för att hämta bilen i snön.

Bara det att forex var stängt, men inte nog med de. Jag såg pappa och julle genom en glasruta och de kom aldrig de var kvar sist av alla och jag såg  att de letade efter en vecka. Ropade på pappa så visade det sig att idioterna hade tappat bort min väska. Holy moses vad det brast för mig igen. Jag var så fruktansvärt förbannad. Jag hade min nya röda väska med viktiga saker . Men mina ansiktssaker och kläder var i den andra. Och inte nog med det. När jag väl kommer in i bilen och sätter på min mobil. Då fick jag bara 8 sms som var skickade igår. Jag blev sanslöst upprörd då också. Jag väntade ju på en hemskt massa sms.


I morse innan jag gick till skolan så ringde jag telia. (jag hade haft min mobil avstängd i 4 veckor) Han sa att smsen bara hänger i luften i 3 dagar sedan så försvinner dom. BLEV JAG SUR DÅ TROR DU ? Jag väntade ju fan på massa sms. Så om du skickat sms till mig mellan den 21/12 och den 15/1 så har jag tyvärr inte fått det.

Men min älskade väska kom med en taxi idag och jag ska åka till stan och växla på forex nu i veckan så det mesta löste sig endå. Var i skolan idag, meningslöst. Det enda bra var att jag träffade Camy men annars är min klass inte något att hänga i granen om man säger så.

Nu orkar jag inte skriva mer just nu det är så jobbigt att skriva med å ä ö nu jag är van vid o och a.

torsdag

Idag har vadret vart som hela veckan dvs at helvet., regn o skit. men hindrar det mig stenhard som man ar? Svar nej/.

Maste saga att Hitler inte kunde vetat mycket om andra folkslag om han valjer att utrota judarna. Hade jag vart i hans sits hjade mitt val sett anorlunda ut. Jag hade dodat korianer, kineser och japaner. Men korrisarna dom javlarna skulle fa lida mest. JAg hatar dom sa mycket att ja inte kan beskriva de med ord har. Vi kan borja sahar, de behandlart lokalbefolkningen som om de vore slavar. De ar fula, feta och ackligt vita, badar med klader. Det ar bara sanna saker som man  blir grinig av men ja kan ju saga sahar de ar inte de varsta. de ar overallt, syns o hors hela tiden, tar kort pa varandra helt sinnes kort mitt i folkmassor,. hAR Du inte traffat pa dom sa fattar du inte vad jag pratar om. igar tex nar vi va pa tur sa dansade infodingarna folkdans. vad gjorde den tjocka feta ackliga korianen da? jo hon sabba hela skiten. Hon stallde sej framfor o gjorde narr av dom. dJUren i havet koraller och sant far m,an inte peta pa. De idiotiska korrisarna tog upp en 5 , 6 stycken o posade och skit pa land. de holl pa i en halvtimma. jag blev sa upprord att ja holl pa att borja lipa/ Hade jag haft nagot att skada dom med sa hade jag inte tvekat! Jag ar fett upprord nu med, filippinarna hatar dom med. De har ingen respekt for andra manniskor, de hatar vita manniskor., de har ALLTID stativ nar de tar kort aven pa sig sjalva. De gor Y tecken med fingrarna aven pa seriosa kort. VUXNA MANNISKOR. JAG VILKL TYP DO NAR JA SER DOM ELLLER RATTARE SAGT JA VILL DODA DOM. Sa har dom varldens omognastye klader typ hej ja gar i 5an.  Jag kan nagra ord pa deras fucking sprak med. Kan saga noff noff , vov vov och alskling. tyvarr kan jag ionte saga nagot mer passande till acklen.

Men nu till nagot roligare. De ar ett liveband som spelar har varje kvall, pa dagarna gar sangaren runt o spelar for folk. Han kom ihag att ja hette Emma, han va sa sot. Han spelade en tryckarlat o sa men var har du din partner, ja bah min sis? Han bah de ar ju bara o ta en de blir inte svart hahaha. Sa sa pappa  att min kille va i soul i korea. Assa master bor ju dar, hgahahah fett kul faktiskt .

Nu kommer ja snart hem , sista soldagen i morrn om de ens bliur fucking sol. puss ar du kines eller japan eller korri och blir grinig pa mig nu sa sager ja bara : ar du en idiot som beter dig som dom ja beskrev hatar ja dej, annars har ja inget emot dej.

Hej

Idag har vvi vart pa tur, vi har gjort en hemskt massa saker. Forsta stoppet sa kollade vi pa apor (tarsier) sviin sma ! Fick fina bilder, de hade rattsvans och tanaglar! aNDRA Stoppet var en kyrka, filippinernas aldsta eller nagat annat ovesentligt,  sa gick vi over en 60 m lang hangbro over en flod, herre min skapare sager jag bara ! Det var sinnes scary! S kollade vi saklart pa choklate hills. Trippen upp dit var det jibbigaste pa mycket lange. 214 smaa pygme trappsteg i en sinnes brant backe, mina ben darrade efter helt sjukt. Sa at vi mat pa boholsmotsvarighet till haddan, fast denna "flotten" hade motor och korde runt nar vi at och sa hade vi en brud som sjong daliga filippinska sanger, mamma tyckte jag hade gjort de battre.! Alla andra flottar hade sangare som sjong kanda engelska latar sa jag var svinpepp! och sist men inte minst sa kollade vi pa varldens storsta pytonorm i fangeskap. 23 foot lang och 200 kg ! oCH BARA 12 ar, men den var onormalt stor den hade en storlek som en 40 aring. Men guiden var bast en transa som pratade 52 sprak darav svenska sa han eller a den pratade svbenska med oss. Roligaste p[a lange. Ormen faller ju sa han hade haft pa sig en bikini gjord av fjallet men den hade kliat massvis! Hahha nar vi kom till chaffisen sa pappa vilken stor orm. Han svarar men sag du inte bogen !?!?!?! han var en lika stor attration. hahahhahahahhaa


pussoch kram

Hej alla sota

Jag befinner mig visst inte i bohol som ja trott hela tiden, ar tydigen pa en liten o brevid som heter panglao men det finns broforbindelse.  Inget nytt idag ganska mulen och trakig da idag med duggregn :( Men har snackat med Camy pa msn idag och hon smsar nastan varje dag, karlek <3.    Fick edikyr och massage forut med, sa nu har jag ganska snygga tanaglar faktiskt ! >:)  Nu ar som vanligt min datatid snart sut :(


Maste saga att maten  detta landet inte ar nagot att hanga i granen! Men som hanna sa jag gilllar att fa uppmarksamhet sa lite bra ar landet val enda. Lyssnar pa bandit rock nu, hel underbart! Kul att mina klassisar ar i skolan nu, stackars lilla camy! Och alla andra stackare som befinner sig i skolan.

Jag langtar inte efter skolan, spec inte efter min extremt trakiga klass! . Ska och kolla pa choklate hills pa onsdag, men de ar inga choklad toppar nu inte de ar bruna nu sahar ars. Trakigt aldeles for kulturellt for mig.

Jag saknar min kanin och min katt med, buhu ! Min skona sang och mitt nya tacke lockar med lite grana.


If tomorrow never comes i thank you for today <33333

Still in bohol

Hej pa er och ja ska bara saga till mitt forsvar att ja ej stavar som en kratta de ar det fucking javla tangentbordet som bara hoppar over vissa bokstaver!

idag ser ja ut som en akta turre, pinsamt. har en puerto princessa t-shirt o svarta shorts o flippflopp. kallstid bukar man kla upp sej , men inte jag idag. ja ar trott de har vart daligt vader sa ja har legatrt o glott pa amerian idol i ex antal timmar, ganska najs enda.

det ar fett varmt enda, det har inte hant ett piss. eler a de hander samma sak varje dag. forsaljare skriker och jobbar sig. anf\dra vanliga killar skriker. eller a har fatt massage ett par ganger och fixade naglar och filade fotter och sant. javligt najs enda kanns varsta lyxigt.

ska nog fixa tarna i morgon. ! haha kakar ananas varjedag, valdigt gott.

igar trat\ffa ja mamma julle o pappa en ny bastis. en filipion unge pa 3 ar kanske. hon hade en glassig klanning och fina skor och sa och sa lag hon i vattnet o badade. sa vi lekte med henne hon snacka bara filipino o vi snack svenska med henne. hon var den roligaste ever hon var som en durael kanin! bato tror ja sten heter. hon skule hela tiden harma oss. mn det roligaste var nar ja lag o kravla runt i vattnet o hon satt pa min rygg o skrev COOOW !! De har ju inga hastar har de rider pa kossor, fett kul!

varfr ar adrig nan inne pa msn nar ja ar inne? daligt! ! pusspusss

Hola

Hej hej igen shit va ja lagger pengar pa datatid assa. ! Men de ar nog vart det tror jag !. Me n idag var det den varmaste dagen eer. Vi hade 50 grader i solen tror jag. jag skollades ja ar BRAND NU ! Totakraftig! Fyfan. mEN DEt gar la over. du maste tycka de ar fett trakit och lasa min bl9ggg for ja inte skriver natt skoj. Men de hander inget direkt. eLLER jo varje gang jag gar sjalv far ja jnya vanner. Alla maste ycka ja ser snal ut eler natt ganska skoj ALLA pratar med mej nu syftade jag pa turrar och urivanare!!! fett trakigt att nastan ingen mailar mig ! men nu va camy o lisa inne pa msn iaf dagen ar raddad ! Mi alskade jason har ej addat mej pa facobook an :( mega trak, ja bara antar o vantar. borde ma inte kunna soka pa ty jason i hongkong? nagon som vet ? ja nu kommer ha snart hem den 18e ! pussspusss

god morgon

Japp nu finns mitt harliga nummer iaf ute pa natet. smsa garna, ja har pengar nu sa ja svarar! Det ar fett billigt att smsa te filipin mobiler men de kostar hela 15 p att skicka te sweden, daligt.  sitter nu pa ett internetcafe i bohol sinnes varmt. vi at just frulle och ska strax te stranden. har inte hant natt vettigt. hahaha eller jo i natt kl 5 (nu ar klockan 10.42) sa satt de en brun sak pa vaggen ja trodde de va en krok sa ja peta pa den men den ramla ner, de va typ en dod mask. och pa morgonen var den borta. fresh. antagligen har nan av vara odlegrannar kakat upp den. blaa. massa javla jobbiga manniskor som bara skriker efter en,. hate them. skriver later. har inte nagot att berattta dirr.

pusspusss

tuurknummer

Här är Emmas turknummer som hon använder där nere i landet
+639159296972
Där kan ni nå henne :D Fast som tur är är hon ju snart hemma igen.

Miss heeeeer!!


Hey bitches.

Hejhej, hoippas att allt ar bra. jag vill garna ha skvaller ! Camy kan ju skriva mitt mob nr pa bloggen sa kan du ju smsa om du vet nattt vet jag ! Sitter [a ett internetcafe i bohol ar fett stressad som vanligt. ,Massa svenskar !! Ganska roligt fast enda inte. Ganska turrigt ! Igar shoppa vi i cebu. shoppa en fett fresh resvaska, fanns ej rosa sa de blev enm rod ;( men men. sinnes mkt uteliggare/ tiggarbarn, sma barn sa himla hemskt borjade till o med lipa. men en svenne idag hade kopt en hamburgare till en men hon ville ej ha hon ville  ha pengar for o kopa lim o dylikt. sa hemskt !!

skriver i morrn, da har ja bokat massage fett billigt 300 p for helkropp/ en timma. men ja klarar ej helkropp far ta halvkropp, ja ar kittlig ! 100 p ar 18 svenska, typ hej kanner mej rik. men nu maste ja lefta .  pusspusss love <3

7 januari klcokan 11.52

Hej alla mina soota sooota lasare. Fett najs att jagb inte ar lika stressad nu har ju hela 15 min pa mig. Men datorn ar fett seg . men whatever. Nu har vi checkat ut fran hotellet deloro i puerto princessa. ska snart luncha och efter de ska vi te flygplatsen och aka till cebu. ja vill shoppa!!! hoppas fan vi hinner de for vi ska aka fran cebu redan i morgon, da vi ska ta en snabbfarja till bohol dar vi antagligen ska stanna resten av resan ! Ja det va la det , men de va la mindre intressant. Jag hittar hundar overallt som ja vill ta med mej hem , och igar hittta ja en katt ocksa , saaa sota ! Jag vet inte vad jag ska skriva for ja har ej dagboken med mej sa kommer ej ihag vad som hant. men de va skoj nar vi satt i amsterdam och pappa sa natt skoj sa jag rakade skratta nar jag drack sprite och rakade spruta ut allt genom nasan ratt over hela bordet!
Glomt beratta de viktigaste !! Vi va pa coco loco, och ja skulle springa te min bungalow och kissa och pa min trappa lag vaaaarldens sotaste lapp: det stod ; can you be my freind? pleace text this number;;;
fatta sott. sa han ar min nya sms van, han ar fett trakig men vada. och jag har tva turksim med assa tva olika filipin nummer om nagon undrar kan de tyvarr inte men vill du mig nagot kan nog hanna linn och camy det;

bodde granne med en fett snygg svensk kille pa coco, hans tjej va cpe ful men men han kunde filipino sa han oversatta vad min sms kille sa till en annan kille, najs.

jag vet ej va ja ska skriva mner nu. eller jo en bogguide som va 89;a som hade britney spears som idol sa te mamma;  dina dottrar ar sa sota de ser inte alls ut som britney. OFTA MAN SAGER SA?? HON AR JU SVEN SNYGG????

Vi hors snart hoppas jkag !! love

Filippinerna

Heej alla mina alskade lasare !
Forst och framst vill jag gratta alla soim fyllt arton, nu i efterskott: Janna, Alle, Carl Andersson och Anton ! Och saklart Linns mamma annika ! Men vet ej hur gammal hon ar.

Min datatid ar strax slut.

Jag har det bra befinner mej i puerto princessa. ska te cebu i morrn. har akt underground river. fett coolt !! googla pa det !!  men saa skoj. guiden snacka om mineraler jag sa de anda mineralerna du behover kanna till ar mineralsmink! Har fatt en sms van en filippin ! sa soot . nu maste ja ga kommer nog imorrn igen !! Sa vill ja halsa alla mina basta baasta underbara vanner alskar er fett mycket !! Mer fdakta kommer. ! Hittade vaaarldens snyggaste kille , JasON. drool !! Tatuerad, mumma

Hello :)

Lite kul att Emma inte vet att jag skriver detta inlägg, eller, hon vet rättare sagt inte att jag vet hennes lösenord, men det va inte så svårt att lista ut.

Tänkte bara säga att Emma jag saknar dig och tycker att du borde komma hem snart, så att vi kan umgås. :) Hehe

Ska man kanske lägga in lite bilder också, om jag kommer på hur man gör.
haha

En bild, det får räcka, jag ska skriva fler inlägg innan hon kommer hem tror jag.
MEN EMMA, KOM HEM. <3

Tack för mig //666

RSS 2.0