det blir fest!

Det kom just två jättefula killar och lämnade mina ikeamöbler, sånt gillar jag :)

Jag mår som igår rätt dåligt, feberaktig och ont i halsen. Jag är för gammal för sådana här helger med så lite sömn! Men snart kommer min pappa upp, det blir fest! Pusss

1 DAG KVAR

Vi jobbar på det utlovade inlägget om Hultsfred, det kommer innom en snar framtid! Jag lovar!

Vi städar som små djur, jag hade på riktigt ingen aning om hur mycket grejer jag faktiskt hade ....

1 DAG KVAR TILL TVISTEVÄGEN

Hej jag lever

Hej jag lever. Har haft en fruktansvärt rolig och sömnlös helg. Sex timmar på två dagar är väl ungefär en tredjedel av vad jag brukar. Älskar alla underbara, nu ska jag krypa ner brevid en sovandes Camilla och vänta på big brother!



pusss

domedagen





Sitter och lagar mina leggins som spruckit. Nu tänker du: Kan hon sånt? Eh nej, det blev förjävla fult och jag hoppas bara det håller dagen ut! Med till tentan, penna, leg, godis, vatten & 5 cider. Hihi känner mig busig, kul värre.

Nu ska jag till tentan, idag är det domedagen!


06,23

Gick upp strax innan sex för att duscha osv. Mitt hår ser ut som det blev bra igår, vet inte hur det ser ut där bak men det känns bra :) Var lite busig och slängde på lite färg på ögonbrynen trots man inte får det, de blev bra :) Dock tabbade jag mig rätt hårt, jag färgade håret utan handskar. Så ja mina händer ser inte allt för fresh ut utan skiftar i brun/svart..

Tenta klockan 9, jag är allt annat än taggad. Men ska ha med mig alkohol dit som jag ska dricka direkt efter, det är lite mer taggit. Snart lyfter Linn ifrån Landvetter!

domedagen imorrn

Nu ska jag sova. Är så jävla less. Är knappt glad för mina bästisar kommer upp 100 mil för att festa. Eller självklart är jag glad, men känner väl att jag kommer dö på tentan. Alltid lika kul.

Trötttttttt





Min nya svarta ring (nej jag ska inte ha dom samtidigt)



De va visning här i morse så jag städade lite kan man säga

Mer text kommer om dagens roliga dag med Oskar

helt vild

Idag är jag helt vild. Jag sitter nu med färg i håret, min utväxt var grå och härlig. Hör och häpna jag har gjort det själv. Exakt 4 minuter tåg det att klägga ut den i utväxten, det är flera gånger snabbare än när någon gjort på mig. Så bara att hoppas det blir bra.


man kan sola med det



Världens bästa löspuder kommer ifrån Mary Kay och kostar runt 249 kronor. Jag har i livet prövat en jäkla massa puder, både billiga och svindyra. Egentligen är väl vanliga hårda puder det bästa men detta håller längre och man måste vara ekonomisk. Tillsammans med Mary Kay foundation kan det täcka det mesta. Det bästa med Mary Kays smink är att man kan sola med det! Jag är väl antagligen den enda i hela världen som hatar mineralpuderfoundations. Men har du en perfekt felfri hud förstår jag den måste vara bra, det ser väldigt naturligt ut. Men den ska ju fungera som foundation men måste säga att den täcker sämst så nej jag kör på det gamla hederliga foundation + puder.



Världens bästa foundation, kommer inte ihåg vad den kostar men det är ungefär som pudret.


lite städ

Jag tror det var falskt alarm om visdomstand, köttet har läkt ihop igen! När jag i december röntgade så såg hon inte något heller, så snälla låt mig slippa!





Bara lite städ kvar! pusss

8,52

"Bara" dammsugning, köksbordet och organisera mina flyttlådor kvar.... Frågan är hur tidigt man vågar dammsuga i en lägenhet! Tror bannimej jag börjar 9. Städa är då inge kul alls när man städar för man måste. Som den lojala hyresgäst jag är vill jag ju inte att min hyresvärd ska behöva skämmas för att jag städade som en kratta. Asså jag kan knappt bärga mig tills på onsdag då jag FUCKING FLYTTAR!



Camilla kommer ju upp i morgon hon också men hon stannar för att hjälpa mig att flytta. Får i sommar när jag har lite mer pengar ge henne något som tack för hjälpen. Får se vad den lilla damen önskar sig. Förhoppningsvis så kommer hon att flytta hemifrån till hösten och börja plugga, så kanske något sådant? Annars en liten tripp någon stans? Vi får se!

Hoppas Oskar tjatar på mig sen så jag får gjort något, jag är så förslappad så jag tror jag dör. Jag orkar inte ens tänka på skolan. Jag ska be till gud i morgon att jag slickar G-gränsen och får godkänt, dock känns det ganska omöjligt men jag ska jobba på det. Asså tänk i morgon är sista dagen i skolan! Omtentorna är runt 27 aug och skolan börjar först den 5 sep. Jag har sedan sommarlov!!! Dock blir det ju jobb från och med den 7:e (?) tisdagen efter flytten i alla fall. Men jag ser verkligen fram emot att jobba, tänk att ha pengar som man själv har tjänat ihop! Datorn ska ju dock betalas och det är väl kanske allt annat än festligt, har ju hitills bara betalt 325 kronor för den....

Puss nu strax dammsugning

BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN @ CORONA 27/5

Igår träffade jag Mumsan & Huuvisen i Naturvetarhuset klockan nio. Vi hann la plugga cirka 10 minuter innan Camilla ringer och släpper en bomb. Det blev mycket svårt att koncentrera sig efter det! Vid tretiden så åkte vi till Maxi och handlade lite. Mumsan är så rolig, hon har en beslutsångest som heter duga! Jag handlade hårfärg och en hel del mat inför morgondagens besök. I morgon kommer både Linnsan & Camy upp! Det händer ytterligare fyra saker i morgon:


Tentan känner jag mig just nu bara sinnessjukt opepp på, jag fattar inget och vill bara ha sommarlov. Det är inte att rekomendera att hålla på och flytta mitt i allt heller.... Jag har nu 5 flyttlådor och 3 snygga blommiga lådor på mitt golv + diverse andra prylar såklart. Idag klockan 11,15 är det visning här. Åh så kul. Och idag ska jag plugga med Oskar och han är allt annat än morgonpigg så då får jag helt enkelt lämna huset först 11.

Nu ska jag stryka, åh så kul! Puss



Plugg i skolan från 9

God morgon god morgon. Klocka sju ringde klockan och jag var okejpigg, satte på mobilen och där stod det 06,00. Jag bestämde mig för att sova en timma till, dumt gjort, då hade jag stängt av klockan och vaknat 8,15 och fick panik! Men thank god då var klockan ju bara 07,15-.


Plugg i skolan från 9 :'( Sen ICA maxi :D !


KÖSSS

min i onsdags välstädade lägenhet

Såg du bilderna på min i onsdags välstädade lägenhet? Såhär ser det ut nu



min i onsdags välstädade lägenhet

Såg du bilderna på min i onsdags välstädade lägenhet? Såhär ser det ut nu


LET'S GO WILD

Rensar ibland kläder som jag i ärlighetens namn tryckte undan i ett skåp i januari. Asså hittade en svart exakt likadan bh som den jag har på mig. Nice, blir en hel del jag kommer gå och lämna in till klädinsamlingen. Till exempel en t.shirt med glittrande leopard text där det står "LET'S GO WILD". Har väl använt den kanske 2 gånger..

Fjorskort

Kollar gårdagens big brother, sen måste jag städa och efter det blir det städ! Jag vet ju inte när de hade tänkt ha visning här heller...




här får du en puss av mig

Okej man kan inte pausa abonnemanget hos jävla tre så jag får väl helt enkelt stå ut till augusti 2012..... Dock ändrat en hel del så jag ringer och smsar gratis till Telenor och till Telia. Kul!



Linn Hansson har dock halsfluss och låter som en man i telefon, krya på dig hjärtat här får du en puss av mig!



motivation

I morgon halv elva ska jag plugga med vilddjuren i Universum, snälla söta rara gud(?!) ge mig motivation

vips så funkar diskmaskinen!!!!!!!!!!!

Plingar på dörren. Min tanke nej jag hinner inte passa ninja. Kollar endå ut ser inte vad de är tänker ehm? Så är det Håkan jag hyr av + en yngre kille som rent ut sagt stormar in i lägenheten där jag sitter med 5 flyttlådor, alla skåpsluckor öppna, fisk i ugnen, potatis på spisen &400 000 grejer på golvet. De stormade som sagt in för att titta på den trasiga diskmaskinen, den som pajade 2 eller 3 april. Så pillar den yngre på lite saker och vips så funkar diskmaskinen!!!!!!!!!!! No more diska för hand, me like !! <333

flyttkartonger

Jag var just på ÖoB och handlade flyttkartonger, viker nu för glatta livet. Insåg att allt är roligare än att plugga

välstädat

Bilderna som mäklaren tog i onsdags : http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=508116&referrer=hemnet&view=Images


Han jag hyr av ringde och var mycket glad för jag hade städat så bra ;) Tyvärr avslöjas det under sängen!

13,13

Läste några sidor miljörätt, blev less & beslutade mig för att gå till ÖoB och köpa flyttlådor. Men så började det såklart att regna och bära papplådor i regn känns sådär halvsmart...

Nu ska jag måla naglarna och hoppas jag finner plugglugn så jag kan få ro och plugga. Min underbara morfar satte igår in pengar till mig så jag ringde och pratade lite med honom. Ska städa lite sen också, jag vet ju inte när det blir visning!

Puss

f12

Osminkad känner jag mig som f12






9 dagar till Tvistevägen

KÖTTET I MIN MUN HAR SPRUCKIT, JAG TROR JAG KOMMER ATT FÅ EN VISDOMSTAND. Hur sjutton ska de få plats i min lilla söta mun? Jag har panik, jag var 100% säker jag inte skulle få några visdomständer. Jag pratade om det senast förra veckan. Min pappa har nämligen inga och jag drog på gymnasiet ut mina 2 sista mjölktänder! Detta känns inge kul alls ju, det gör ju vrålont med tänder!

Såg nu att Camilla igår smsat att Gurkan against all odds åkte ut så nu är det bara Simon kvar som är galet jobbig. Gud va skönt.



Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig  dag för idag är det 9 dagar till Tvistevägen, hurra hurra hurra!

kaninresearch

Mitt uppe i allt, jag som skulle sovit för en timma sedan hittade detta:



Den gråa där är ju så fin att jag bara vill äta upp den. Det där är lejonhuvade bebisar. Efter sjukt mycket kaninresearch vet jag numera ungefär vad jag söker. Den gråa har idealfärgen, men självklart spelar färgen ingen roll så längen ninisen inte har röda ögon. Uppåtstående öron är dock ett krav. Vad vill jag ha för någon ras då? Gärna något liknande som min lilla Kalle var. En hermelin eller hermelinkorsning med lite lejonhuvat i sig.

HERMELINKANINER







jag är faktiskt en bra människa

Får jag någonsin barn eller om jag blir gudmor till Linnsans barn(?) så ska jag köpa sådana här kläder till det lilla kiddot! Där ser du Linn, jag är faktiskt en bra människa!





Hitta kul skal till mobilen var inte det lättaste, det finns ju bara roliga till 4:an... Men har jag inte ändrat mig tills imorgon ska jag beställa detta fjors-skalet!

Diskberget bara växer

Jag är numera inte bara less på skolan utan allt därtill, inte blir de bättre av att man trånar efter någon man inte kan få. Diskberget bara växer, det är nog inte de enda som växer..

Man märker att det börjar bli dags med en ny sladd till mobilen när det börjar surra om den...  Såhär har den sett ut ett tag nu och det har varit glapp i den i flera månader. Köpte en ny på tradera för 49 kronor inkl. frakt. Jag <3 tradera, ska försöka tröst-shoppa något mer kul.




Jag har nu sett veckans viktigaste program; Hellcats följt av Gossip Girl. Så ja känner jag inte har så himla mycket liv. Borsta tänderna och sova låter skönt! Då hinner jag med en tidig promenad innan jag ska gå till ÖoB och köpa flyttlådor. Bävar för att det ska vara visning här i veckan. Hallå kaos jag flyttar om lite mer än en vecka och jag har inte börjat packa än.

<3 skolan, <3 MHS

Tvättat klart och har alltså ledig tid enda tills 18,05 då jag tvunget måste se på Hellcats. Borde plugga men jag får inte något gjort och ja jag har inte fattat något ännu. Så vore ju kul om någon vill plugga med mig i morgon. Tenta på fredag, det vill säga att det igentligen är idiotiskt att börja plugga på måndag. Asså jag kommer ha tre jävla ****-tentor i augusti, åh så kul känner mig så himla bright.

åker ur big brother

Snälla söta rara säg att Gurkan åker ur big brother idag, han är sååå"skabbig". Kan tänka mig hans fans är tjocka, äckliga, mobbade turkbarn...

fit for fight

Älskar när man snokar på facebook och ser en snygg kille, klickar in på honom och ops han är 96:A.



Nä jag har 2 big brotheravsnitt kvar så nu blire bb innan jag ska hämta upp tvätten. Känner mig rätt så fit for fight nu men jag orkar inte plugga och det känns meningslöst att plugga själv :/

Bakismat

Camillisen ska till Ullared idag och erbjöd sig att shoppa till mig så kikade in på Ullaredsbloggen och hittade diverse bilder:



skön......



Mina kittylurar, frågan är om jag ens vill veta vad de kostar? Mina kostade i alla fall 399:-

Okej, begav mig till Ica. Handlade bara onyttiga saker. Det bästa jag köpte var ekologisk lättsockrad jordgubbssylt.. Jag ska tillexempel äta choritzo med potatissallad? Jag gillar inte korv? Men bakfull blir jag sugen på massa konstigt.....


leopardleggins

Jag har ju / hade ju en grej för leopard. Igår satt en alkis på vasaplan i leopardleggins, jag kände bara dönö... Dock skulle jag aldrig ta på mig sådana leggins bara strumpisar men i alla fall, nu känns det bara dö-trashit! Dock va ju hennes ett "fult" mönster också, såklart!




jag hade hälsat

Okej jag ljög i mitt första inlägg, jag hade hälsat på killen och skakat hand. Men jag minns inte vad någon heter då ska väl inte han heller göra det?

Tvättkaos

Mina resorb är slut, resorb är en gudagåva. Drack ett glas innan jag la mig och ett glas när jag vaknade då klockan 7 & vips nu så mår jag rätt bra. Jag är less på vin, kul att jag har 3 L i kylen... Tur Madelene hjälpte mig dricka vinet igår, det var inte gott.

Skulle nui på tvätt-tiden tvätta kavajen. Men jag fattade inte tvättlappen, verkade som man inte får tvätta den i maskin eller för hand!? Vad gör man då!? Vädrar/ kemtvätt? Tvättkaos!



Såhär pigg och fresch är jag :)

Cash is king som Linnsan sa

Varje gång jag festat kollar jag panikslaget i min plånbok så jag har med mig allt. Idag hade jag inte panik men jag kollade endå. Jag åkte dit med 240 kronor och kom hem med 240 kronor, magiskt. Jag vet att jag inte köpte något, jag var i baren två gånger för att få vatten that's it. Tänk om jag gått och blivit mogen?

Jag vill ha någon ohälsosam bakismat! Det ligger en pizzeria nära här. Men jag vill inte gå dit av två anledningar: 1. Dom kanske har jätteäckliga saker. 2. Gå dit själv såhär sunkig nej tack!

10 dagar kvar

Godmorgon söta du. Jag vaknade klockan sju, då hade jag alltså sovit i fyra timmar. Då kändes det som att jorden skulle gå under faktiskt, var allt annat än taggad. Men cirka 45 minuter senare så lyckas jag somna om och vaknade så sent som halv 10. Jag mår så mycket bättre men idag blir det inte många knop! Jag ska gå till Ica och köpa något onyttigt som jag ska smaska på.

Dock har jag tvätt-tid klockan 12 & just nu känns det mest jävligt jobbigt att behöva bädda rent och sånt. Men om 10 dagar flyttar jag till Tvistevägen! Jag såg igår att skolans snyggaste kille också bor där, jiho.

Kvällen igår kort: Klockan 16 börjar vi dricka och festa hos Martin, sedan sent så gick jag och Määdz upp till en tjej som hette Nancy och var där ett tag. Sedan gick vi tillbaka till Martin, gick till Corona. Det var gratis och jag var inte ens nära på att inte komma in, sånt gillar jag! Så hängde vi in jackorna och väl där står en snygg kille i röda byxor så säger Catrin men de är ju ERIK! Så blir jag alldeles till mig av glädje. Han var där med några kompisar, kul kul! Sen gick vi la upp till dansgolvet. Catrin viskar diskret.......... Vi är väl där några minuter sen känner jag någon bakifrån så är det Karl min gamla klasskompis hemifrån. Sen va de massa småskoj händelser och Madelene försvann, Emma & Elin och Martin drog hem så det var bara jag och Huuvisen kvar till sist. Så hittade hon någon jag tror hon kände  och ja då träffa jag han som jag råkade strula med. Men han var för seriöst på så jag blev bara rädd när han kallade mig Emma, hade vi ens hälsat? Så ja till sist så rymde jag. Sen på dansgolvet var det en snygg kille som ville dansa med mig, han tittade massa. Jag är sååååå feg så vågade inte gå dit. Så känner jag nått väldigt nära mej, jo en 1,50 kille bakom mig. Ja och sen försvann snyggot, ibland blir man bara sååååååå less!

PUSSHEJ , jag har 2 eller 3 big brotheravsnitt att ta igen så ja nu blire big brother!

lITE full tjej

Idag vae det inte läskigt att gå hem, det var helljust. Kul på Corona förutom att jag råkade hångla med ett retard,
Lite full tjej säger godnatt''
PS VI ÖVERLEVDE, JORDEN GICK INTE UNDER!! GÖTT<!!

Tid över


Tid över
, mitt hår är endå plattast i Sverige. Tänk dig känslan du står breve en häst i en hage som just druckit vatten, han har också massa hår runt mulen. Så ställer han sig över dig och dreglet bara rinner ner i ditt hår. Precis den platta känslan har jag.





Tittade om det fanns någon fin bild jag tagit med camen men icke, så jag fick agera modell. Tyvärr har jag inte några seriösa bilder :/ Nu ska jag gå till bussen om tio, borde kanske packa ihop mig. Ha en trevlig kväll och hoppas att jorden inte går under :)

Pussssss

min sista dag i livet

Hittade ju kläder jag var nöjd med och jag tycker de satt snyggt på så ja jag är nöjd. Tror du då att gud är så vänlig att han låter mitt smink & hår bli bra? Fuck no! Blir så less, tänk om detta är min sista dag i livet!

Strumpbyxor

Okej jag har för vita ben, jag kör på strumpisar som vanligt! Kul tjej

Bara eller inte bara ben?

Sitter i soffan med chilltrosor & sportbh och äter vattenmelon, ibland är det allt bra härligt. Tänker inte plugga idag, för jorden kanske går under klockan 02 och då vill jag inte i onödan ha lagt ner extratid på det!!

Men problemet nu är: Bara eller inte bara ben? Ska jag ha bara ben ska jag ha mina nya kilklacks skor och ska jag ha strumpisar blir de mina svarta älsklingar. Hade jag haft bruna ben hade jag inte ens funderat på det, men jag har ju inte det.......

Veckan i bilder



1. Oskar går lös på Teknikmagasinet
2. Världens fulaste glasögon
3. Min kyl är full, nice



1. Var ute med Ninjisen igår
2. Chillar
3. Bildutfyllnad, jag vill ha en kanin



Isadora gillar läget

EFFEKTIV SHOPPING

Jag måste vara bäst- Cyklade till stan, det hängde regn i luften men kom inget. Gick in på monki, hittade två klänningar för 650 kronor, köpte dem. Gick in på Ur & Penn, hittade ett halsband och ett par örhängen, köpte dem. Sen cyklade jag hem. Den mest effektiva shoppingen sedan urminnes tider, jag är helnöjd trots kalaset gick på 758 kronor.

Tänkte ta den ljusa idag med kavaj och antingen strumpisar eller inte, hihi. Vet inte riktigt om min ring passar in, men jag ska bannimej ha den endå. Den andra klänningen med ljusblåa fåglar eller vad det nu är? Ska jag ha när vi ska och titta på brännboll, jag älskar att planera i god tid!!



MONKI 400:- Ja, jag ska självklart ha andra underkläder



MONKI 250:-



UR & PENN 79:-



Den ringen till? Hm, har knallrosa naglar med


Klädproblem

Älskar när man bestämt vad man ska ha på sig och de inte matchar som man hade tänkt. Bussen till stan går om tio min, jag får helt enkelt cykla i stället. Fick som sagt låna en fin kjol av Emma men den matchade inte alls till kavajen. Inte de att jag måste ha kavaj. Men jag har så jävla feta armar så jag måste ju dölja dem på ett eller annat sätt, därför funkar inte kjol och linne. Och gå ut med en vanlig svart kofta jag brukar ha till skolan känns bara boring. Så får vi se om stan kan leverera mig något lite mer somrigt som passar till kavaj eller om jag hittar något annat att dölja minA feta armar med. Kanske ska köpa ett armband eller halsband också när jag endå är där? Aja nu måste kjag fixa mig! pusss


Nä nu ger jag upp

I morse på promenaden mötte jag förresten en stackars kille som irrade runt, först tänkte jag han stod och lurpassa och skulle överfalla mig. Men icke, han gick längsmed Nolia mot Rödäng till. Han stoppade mig och frågade vart lalalagatan låg. Jag sa jag har ingen aning men kan kolla på mobilen. Så visade det sig det låg på Berghem 4 km bort. Sa åt honom att gå till VasaPLan och bussa därifrån.



Vill man bli fin får man lida pin, älskar när ansiktsmasken torkat och den spricker när man rör sig.

Nä nu ger jag upp, duscha står på listan. Får se om jag får pluggat något idag......................................

Vit kladdkaka

Igår så gick jag med min underbara granntant & grannvovven och köpte glass. Vi var borta ett jäkla tag och jag hade kort klänning och bara ben, det var underbart. Efter promenaden tog jag med mig kladdkakan och åkte till Emma Kallin på Carlshöjd. Hon bjöd på jättegod kyckling & efter det mölade vi min vita kladdkaka med grädde och björnbär. Om man säger så så var jag proppmätt tills jag somnade. Trevligt värre, det får vi göra om!

Vit kladdkaka

100 g margarin 
100 g vit choklad

2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
2 ägg

Kokos (till formen)

Smält smör och bryt i chokladen. Ta också lite smör till formen och kokosa den. Blanda ihop resten & häll i den smälta choklad/smörgeggan. Och med blanda då menar jag rör försiktigt och vispa inte.

Hanna skrev hon kollat igenom min bilddagbok och jag måste tvunget erkänna jag också gjorde det för några dagarsen. Jag var minst sagt extraordinär när jag var yngre, vill du titta jag hette emmmajohansson och så har jag gästlösen och det är emma .

Idag klockan 16 ska jag börja festa, jag ska vara full klockan 02'00 i fall jorden går under då. Idag tror jag jag ska ha ett svart linne , svart kavaj och en somrig kjol jag fick låna av Emmet igår:)

Nu hungrar jag ihjäl jag fick endå upp 8 och gick på en timmes promenad innan jag hamnade här! Nu måste jag göra gröt, puss-tjing


JAG VILL HEM TILL SKÄRHAMN PÅ SOMMARLOV

Nu ska jag börja / försöka plugga. Jag känner inte att jag lärt mig något, sågade som vanligt på gårdagens kursutvärdering. Antingen är det mig det är fel på eller så är det fel på alla andra, tror stenhårt på de sistnämnda.

Snart ska jag med Gördis och Ninja till Appo, eller a jag ska sitta utanför med vovven :) Tänkte vara somrig och köra klänning med bara (vita) ben!

JAG VILL HEM TILL SKÄRHAMN PÅ SOMMARLOV, jag är less på Umeå nu. Jag vill hem till alla, rida och jobba så jag kan få tjäna lite pengar. I år ska jag då inte bli sjuk! I somras var jag sjukskriven mer än halva sommaren då jag bara blev sjukare och sjukare efter min och Camillas turné till Peace And Love då jag till sist hamnade på sjukhus och låg där i fem dagar. De visste inte vad det var med mig, stod mellan körtelfeber, hjärnhinneinflammation och något mer. Till sist hade jag "bara" körtelfeber (kyss-sjukan). Jag blev så allvarligt sjuk för de hos mig satt framförallt i huvud och hals. Jag trodde jag skulle dö, de trodde mamma och farmor med. Men icke här är jag och jag är mer lättpåverkad än någonsin.

Nu måste jag plugga ! pusshaaj

lunchtime

Fick såklart inget gjort ute, plugga ute brukar inte vara en hit! I alla fall inte om man ligger på gräset och de är cirka en miljon genmanipulerade myggor, tack och lov så drack de inte blod i alla fall. Hade fått med mig en in, honom spolade jag iskallt ner i handfatet.

Jag tror det börjar bli lunchtime och måste väl bläddra lite till bland gamla tentor, det är ju så roligt och går ju så bra. Känns inge vidare att ha tenta om en vecka.....


Här ska de odlas bränna

Nä nu tar jag med mig lagboken, gamla tentor, kollegeblock, penna, nagellack, filt & solglasögon med mig ut i solen. Här ska de odlas bränna och tränas hjärnceller. Om jag kommer få något gjort är en annan femma!


End of the World? Free Entrance 21/5 @ Corona

Jag har ändrat mig, jag tycker detta evenemanget lät trevligare på lördagen. Om jorden inte har gått under på lördag så är det självklart att det ska firas!:

End of the World? Free Entrance 21/5 @ Corona

Om 12 dagar flyttar jag, det är helt amazing. Jag skulle egentligen inte få hämta ut nyckeln förräns klockan tolv den första juni, så jag mailade dem och får eventuellt hämta ut den redan den 31. Om 5 dagar får jag det alltid lika efterlängtade studiebidraget. Dock kommer det bara att vara på 4000 & så ska hyran betalas och vips så har jag bara 200 kronor kvar, Life's good!

Jag vill bara gå i ide, jag är trött och vill inte plugga nått mer. Men icke, jag måste plugga sen innan jag drar till Emmapemma. Kanske ska vi gå på bio också, thihi !! Kaninfebern har förresten inte lagt sig än, jag är precis lika taggad som innan! Erik och Maria i klassen har sagt sig kunna vara barnvakter, nu är det ju bara att köra. Men måste såklart vänta enda tills hösten :/

Nu frulle, pussstjing

På lördag?

Det kostade 19 kronor att se gårdagens avsnitt av Grey's så jag passade. Tänkte vara lite hello nolife och titta på CSI för att sedan titta på Big brother-reprisen för att till sist titta på Big Brother på tvn klockan tio, om jag orkar vara uppe så länge.

Peddan är ju inställt, men det verkar ju endå hända något där. Sök på evenemanget

"Grilla din frilla och chilla."

på facebook vet jag! Jag är i alla fall sugen!

Pirates of the caribbean

Om 13 dagar flyttar jag, fattar du 13!!! Hur sjutton kunde tiden gå så fort? SisT var det ju flera månader kvar. Jag är faktiskt superduper-nervös! På onsdag eller torsdag kommer bomb-limpan (Linn) upp till mig och sedan om 8 dagar kommer Camy upp:) 

Tenta på fredag som sagt och jag fattar nada, sånt gillar jag! Hade velat gå på bio och se Pirates of the caribbean vet ju dock inte om någon vill följa med mig.... Jag är ju såklart lite förälskad sen några år tilllbaka:



Okej idag de sista av de 4 jävla seminariumerna, de gick som vanligt dåligt. Hatar grupparbeten nästan lika mycket som att stå framför en klass och predika.....Bara tentan kvar den 27 sedan sommarlov, hoppas på ett mirakel att jag klarar tentan.

På söndag är det en Colour of Love utbildning här i Umeå( åka på festival och dela ut kondomer), jag har inte tackat ja då det skulle vara Peddan in the park på lördagen och att jag var givet bakfull. Men icke inget peddan och ingen kurs. Kul liv jag har. Är så ensam, hade behövt en kanin!

Går det att titta på Greys på kanal5play tro? Hoppas!



kaninsnack

Ställde just in en vit kladdkaka i ugnen, jag tänkte ta med den till Emma Kallin när jag ska dit i morgon :) Lugnt och städat när jag kom hem, som tur var de inte kvar! Men jag såg två spår att de varit här och Corona biljetterna stod som tur kvar i kryddhyllan.

Framöver lär de bli en hel del kaninsnack då de för tillfället det enda jag tänker på. SKypade just med Erik, länka lite bilder på små knoddar och hade namndiskussioner. Hankanin ska jag självklart ha. Då tänker man att man få döpa honom efter någon kille jag gillar till exempel Ola eller Håkan, men det var ju helt värdelösa namn. Då är Rodney (Roddan) betydligt bättre? Kaxigt namn och förhoppningsvis lever min ännu inte födda kanin upp till förhoppningarna.

Ärligt talat! Kolla knoddarnA:












Kaninfeber

Hej äntligen sista seminariumet klart jag lär också vara Godkänd, hon har inte sagt något annat. Idag var värsta dagen i grupparbetets historia, oh my god vad jag ville döda någon. Fick några smärre utbrott och det var inte långt ifrån ett psykbryt. Men nu sitter jag i datasalen med en skabbig data och tänkte skriva ut gamla tentor och titta på kaniner. Efter jag idag pratat med Sandra blev suget efter en liten kanin större än någonsin sen vi fick avliva min lilla bebis.



Någon av de två sista kaninerna på bilden är det jag hade kunnat tänka mig. Renrasig eller inte spelar inte mig någon roll, så länge den är liten och har öronen rakt upp. Dock hade jag väl hellst velat ha en liten gnagare med teckning som den näst sista, alltså vit med grått. Men vi får se, ska jag köpa en kanin så kommer det inte bli förräns till hösten endå. Då kommer jag dock inte kunna åka hem mer än kanske två gånger om året och kommer tvunget få åka tåg med den lilla bebisen. Men liggvagn lär funka bra jag ska verkligen ta en seriös funderare på det, jag känner mig döensam och vill ha en kompis. Klart det inte kommer att bli lika ensamt när jag kommer till tvistevägen men jag saknar endå att ha en liten kompis. Hund och katt känns inte speciellt snällt att ha i 25 kvm men en kanin tycker jag känns okej och jag har ju inte alls långa dagar och kommer att bo löjligt nära skolan. Köper du katt och hund känns det också som att du bör ha livet planerat, kaninisen kan ju flytta med mig :)

Just nu är det mäklare hemma hos mig och tar kort, inge kul alls. ALLA och då menar jag alla skåp är fulla. Jag har gömt saker till och med i micron. Så jag segar och bävar för att åka hem, vill verkligen inte att någon ska vara kvar när jag kommer-. För att dra på det ännu mer tänkte jag dra till ICA innan  & lär få gå enda ifrån Hedlundakyrkan i vilket fall.

Tror jag masar mig till bussen nu! Pusstja


dagens (SISTA) seminarium

Idag ska det vara visning i "min" lägenhet där jag bor nu. Fy fan vad jag har städat och ALLA skåp är du knökfulla, allt gick inte ens in så de står oskyldigt kvar inne på golvet i mitt "rum". Jag är verkligen döless, igentligen vill jag bara köpa lådor och proppa dem fulla och stapla dem på hög. Men de ska ha visning här nästa vecka så det känns inte som att jag får göra det........ Men snart snart flyttar jag äntligen mot Tvistevägen 5A.

Kikade just in på en blogg och insåg jag misssade Greys igår, fan jag visste det var något! Men nu ska jag koka lite mannagrynsgröt så jag är fit for fight inför dagens (SISTA) seminarium. Sista skoldagen idag med lärare!!!!!!!!!!!! Dock har vi tenta nästa fredag och jag förstår precis lika lite nu som jag gjorde första dagen. Nej där ljög jag, jag vet numera att det står om Strandskyddet i både Miljöbalken & i Plan- och bygglagen.

Måste ringa Balticgruppen idag också fick ett brev ang att hämta nycklar men det känndes sjukt flummigt och motsägelsefullt så ja jag får tvunget ringa dem. Lär komma hem till Skärhamn torsdag den 2a Juni, ska då chilla järnet fram tills dem 7e då jag börjar jobba!

Puss maten kallnar!

Big brother

Började skriva på mitt hultan inlägg, men gosh vad långt det kommer bli. Det lär ta dagar att skriva så jag chillar lite på det! Big Brother?

Varför slösar jag egentligen dryga 7 timmar i veckan på det när det inte är några skoj med längre? Jag menar alla stjärnskott är ju borta för längesen! Mina gamla favoriter, självklart i ordning!





Men de enligt mig hemskaste människorna har ju också åkt ut :) Självklart också dem i ordning. När Cilla åkte måste varit bästa känslan, när Peter stannade och Katerina åker näst bäst jag tror du fattar!






 "bor i andra hand och har inge kul borde ta mig ut
stackars mig (stackars mig) ingen bryr sig om lilla jag
jag vill höra någon säga mig (säga mig)
att imorn blir en bättre dag
oooh"

18 Maj

Skrev just ett låångt inlägg som försvann, me like. I alla fall i morse gick jag upp tidigt för att städa småsprang sedan till frissan där jag toppade mig. Mitt hår är nu superfresh, dock lär jag troligtvis behöva färga om det en sista gång innan jag åker hem och siktar blont. Sprang in en snabbis på banken och gissa vad endast tio nummer före mig, sist var det 40 så jag satt snällt och väntade och satte in mina 600 kronor. Mötte upp Kristoffer, sedan kom Oskar. Vi chillade runt på stan och jag letade efter något långt och färg-glatt åt de rosa hållet. Men nono hittade inget, inte heller Oskar som ville handla hittade något. Segt, jag la de mesta av mina pengar på alkohol, sånt gillar jag! Så åkte jag med min blivande granne Oskar hem och kollade på hans nya lägenhet (på tvistevägen). Han bjöd på te & godis och jag fick med mig ett paket disktrasor hem, sånt gillar jag! Åkte efter snabbtitten hem och röjde undan lite och sen kom Erik och hälsade på :)

Orkar inte skriva om  om det spännande som hände idag + hultsfred 09 så det skjuts upp på obestämd tid! Imorgon ska de komma mäklare och plåta här. Jag har städat men är endå fett nervös.

''

Världens snyggaste radio i "fejkskinn"! Claes Olsson 399 och Mumsan den fanns i vitt också!



Min shopping , 550 kronor fattigare  men förhoppningsvis det sista jag kommer att förtära i Umeyå-

Hultsfred 09´

Jag vet inte vad jag ska göra med håret!! Asså kolla på gamla bilder måste vara de roligaste som finns. Hittade just länkar till filmer ifrån hultan, blev såklart dödligt nostalgisk. Och där va han min drömkille med på ett hörn med. Tänk om livet endå vore så lätt som på festival och nej jag menade inte att man får ligga..  Jag skriver ett inlägg tillägnat det i morgon! Puuuuusss

Jag i kanske 1:An, kanske aningen mer fjors då?





Hanna & jag vilka charmtroll

Brunt VS blont?

Efter jag tittat runt på frisyrer och såklart inte hittat något. Inte direkt lätt och hitta när jag har jordklotets rundaste face. Men i alla fall det lär bli trist topping, men kommer antagligen ta en hel del. Mitt hår är ju ganska så slitet om man säger så. Jag fick också ett litet ryck att jag till mamma & farmors lycka att jag vill bli blond. Hade inte suttit helt fel. Vi får se om jag gör något crazy i sommar. Känns dock segt att det kommer bli så mycket dyrare då. Blont hår vågar jag då inte slinga hemma. Mitt underbara bruna hår nu färgar jag med ICA-färg kan det bli bättre? Känns också som att det är mer skonsamt för mitt stackars hår och få vila en stund.

VS


Mina cheyer





Snart kommer mina cheyer upp till mig :) Puss på er



Saknar min bebis!


IMORGON 09,30 SKA JAG ÄNTLIGEN KLIPPA MIG

Om någon inte känner mig och tror jag städar pågrund av städmani eller något har så katastrofalt fel asså. Jag städar idag för jag inte kommer ha tid i morgon och på torsdag kommer en mäklare hit och ska ta bilder som ska ut på nätet för att försöka hitta köpare till lägenheten. Förstår han vill sälja när jag flyttar ut om 15 dagar. Men det känns ganska så jobbigt att de ska ha visning just när jag håller på att flytta ut. Jag har köpt på mig fler grejer och så försöker jag ju packa ihop mitt pick och pack vilket inte är det lättaste.

När Linnsan va här köpte vi en "missbildad" fil, vi skickade in ett litet mail och vips idag så damp det ner en rabattcheck på 40 kronor på norrmejerier. Kan komma väl till pass då jag är en storkonsument av mjölk.'

IMORGON 09,30 SKA JAG ÄNTLIGEN KLIPPA MIG. Med tanke på att jag "odlar" lär det bli lika tråkigt som vanligt, det vill säga bara topparna. Men vi får se, ibland är jag rätt outförsägbar.



Köpte i torsdags en ring på Lindex för 50 kronor, planen var jag skulle ha på mig den på fredagen. På lördagen kom jag på att jag glömde den hemma, ops. Kanske borde odla naglar så mina dasslock till händer kan se lite mindre ut och mina feta fingrar aningen smäckrare. Men lättare sagt en gjort. De är lika hårda som en studsmatta och jag är beroende av nagelbitning hur äckligt de än låter. När jag väl lyckats odla och sedan blir nervös. Vips så är de väck..


skägg

Skägg borde vara olagligt, speciellt om man är rödlätt (orange). Jag får ärligt talat kräkreflexer av sånt, nämner inga namn men en kille på min facebook har inte riktigt fattat det. Skäggstubb ja tack men sen nej tack

Big brother

snälla säg att Simon inte vinner Big Brother, jag vill någon plastik/ falsk människa ska vinna men ops det finns inga kvar. Nej då får jag väl tvunget heja på Peter eller Martin. Simon är så sjukt jävla efterbliven, honom med alkohol, fyfan. Han blir ungefär 100000000000000000000000000000000 gånger värre än mig som endå blir "jobbig".


17,41

Seminariumet gick för första gången bra, kanske för jag fått hjälp med frågan? Efter det var klart begav jag mig till Corona med Oskar för att köpa biljetter :). Så snart så får jag besök igen :)

Kollar ett avsnitt big brother nu efter det måste jag som vanligt städa.....

17 maj

God morgon seminarium om en timma och furtiofeeeeeeeeeem minuter, sånt gillar jag! Jag är så sinnessjukt oladdad och vet i katten hur rätt vårat/mitt svar är på fråga 8c, inte kul!

Men en annan sak som är kul är att jag antagligen idag ska pallra mig till Corona och köpa förköp för Maskinen & Maggio till min lilla Linni, sånt gillar jag på riktigt! Att Emma Kallin igår sökte en massa lägenheter på Tvistevägen är då inte heller helt fel, sånt gillar jag med!

Imorgon, onsdag ska jag till frissan och kapa mina slitna toppar, inte helt fel. Men när jag tittade på en viss tjej i klassen som hade de slitnaste håret jag någonsin skådat i mitt 19åriga liv kände jag endå att jag var på det torra, thank god! Efter frissabesöket ska jag på stan med Oskar och så tänkte jag titta på hans nya lägenhet. Efter det kommer nog Erik och kanske mumsis med? Det ska i alla fall bli en trevlig dag :)

Pussss  <33

MHS I MITT <3 (?)

En tjej i min klass ska på grund av "speciella omständigheter" få göra fysiologifuckingjävlacptentan innan midsommar & slipper vänta tills augusti. Hon kommer i sommar att bo två mil ifrån mig. Vi tänkte då ; fett gött vi pluggar tillsammans och skriver samma tenta, samma plats, samma dag tillsammans helt enkelt. Tror du de jävla h--lärarna gick med på det? Eh  nej för jag saknar speciella omständigheter. En vacker dag kommer jag göra något riktigt dumt. jag blir så jävla arg att jag kan döda någon.  Men snällt lixom han gör endå ett extratentafanskap innan aug. varför fan då inte dra ut en extra kopia till mig?°! Inte en chans jag klarar den i augusti heller. Kommer inte titta idioten i ögonen och absolut inte tillltala honom, han är inte värd min uppmärksamhet för jag är sååå mycket bättre än honom. Min tanke var då. Ehm ska jag skaffa ett ADHD intyg? För damp har jag garanterat och aggressionssvårigheter. Är det inte värt ett intyg tro? Mina föräldrar har alltid sagt att jag måste ha någon bokstavskombination, så ja i guess so. Men ett sådant intyg tar tydligen flera år, så ja jag är körd. Jag hatar MHS & NÄSTAN ALLT RUNT OM KRING. Ops caps lock.... Nej men vi hade en av världens bästa lärare i förra kursen. Hade han varit yngre eller jag varit äldre hade jag varit frälst. Och nej inte alls snygg, men helt underbar.

Nej nu är jag så arg så nu är det nog bäst jag går och lägger mig

inte kul



Min webcam är rätt så mycket roligare än att studera. Jag är så less att jag inte vet vart jag ska ta vägen? Vad fan gör jag på MHS ?` Inte en susning faktiskt. Varför fan slängde jag inte i alla fall in en jävla ansökan på Studera? Jag känner kul att det kommer sluta med att jag har tre tentor i augusti, sånt gillar jag..

. Jag känner mig inte ens pepp på att flytta längre, att jag snart får besök igen måste väl vara ljuspunkten i så fall. Men ärligt talat MHS känns så sjukt inriktat till att bli inspektör & om jag nu gett upp mina drömmar vad fan håller jag då på med!? Jag vill läsa djurkurser och jobba med djur punkt slut!! Jag känner att jag ganska fullkommligt skiter i allt annat vi läser om nu, fysiologi inte kul. Läsa om hur man ser ut inne i kroppen inte kul. Att man är född hypokondriker och tror man har alla sjukdomar man läser om inte kul, att man får ont i alla kroppsdelar man läser om, är inte kul. Vi har enligt mig läst en enda vettig / rolig kurs, förvaltning.

Jag vet inte vad jag ska göra, det finns ju inte direkt något annat lockande i Umeå. Får väl köra på ett tag till och se hur länge jag står ut, men jag vill ju inte få psykbryt hela tiden för det är inte värt det. Kanske blir livet roligare när man flyttar närmare alla kompisar och slipper vara ensam 24/7? Just nu vill jag bara festa, åka hem och ha sommarlov ( sola & bada ) och sen då såklart jobba. Skulle inte sitta helt fel med lite pengar, absolut inte nu när man vet hur sjuka studieskulder man har dragit på sig. Ska bli skönt att betala av datorn, det enda som jag hittils har betalat av är 325 kronor...Och med tanke på att jag inte vill ha avbetalning liggandes på alla tre år jag kan så vill jag jobba och bara betala in så mycket jag har råd med.




18,32

Jag är så trött på alla jävla seminarium så unnar mig ett avsnitt av Big brother nu! Såhär nöjd är jag nu..
Hittade en söt bild på Linnsan i nattskjorta på datorn.

Pissregn

Godmorgon! Idag är det rena pissvädret & jag är som vanligt sinnessjukt trött för det blev som vanligt senare än tänkt.... Klockan tio ska jag möta mina gruppmedlemmar i KBC, har väl varit mer taggad.....

Puss

Bye bye LinnGull

Nu har Linnsan åkt hem :/ Skype med Hannapanna nu

presentkort på 20 kronor!

Idag var en ja tuffdag för oss. Vi slöt i morse klockan 8 fred, gick ut och solade. Sedan bussade vi till stan & Linn gick som sagt lös, men jag ville ha en bikini.... Hitta ingen. Då ville jag kompensera det och köpa en bh, hitta ingen. Så åkte vi hem hit igen och begav oss till ÖoB där jag handlade både spegel, skohylla, pärm & mousse. Kalaset gick på 633 kronor & jag fick då ett presentkort på 20 kronor, glad tjej hihi. Nu ligger vi som två döda sälar i sängen efter ett tags powernapande!

vad gjorde Linn i Umeå egentligen ... ?

FÖRE / EFTER LINNSANS BESÖK PÅ ......







FÖRE/ EFTER LINNSANS BESÖK PÅ ......





Hej bloggen!
Denna helgen har min kära vän Linn varit på besök eller snarare är på besök!
Igår var vi på corona köttisen , det var ganska dött men kul' jag blev way toooooooo drunk !! ( hey fjorsvarning)
Idag har jag och linnsan varit på stan, vi shoppade och linnsans kort drogs flitigt. Vi fikade med emma och hennes kompis från sollefteå, stööörda fåglar förstörde min lugna stund (bakis)
nu ska jag spendera min dyrbara tid med linn så vi höres...
PUSSIS

FREDAG DEN 13

Linnsan var med på seminariumet, efter det ICA maxi. Nu mys och sen tacos och sen ska vi till Huuvisen <3

LINNSAN PÅ VÄG

Gud nu tio i nio har jag städat klart, jag är hopplös!! Snabbt går det ju i alla fall inte.. Men lyxfällan skulle tydligen vara spännande så jag måste tvunget se det till klockan tio. Tjugo i elva får jag bussa till Vasaplan och sitta där säkert minst 30 min och vänta på min prinsessa :) PUSS


18,22

Yes Linn blir en timmare , hon lär landa runt 22,45. Sånt älskar jag! 07,37 bussen till skolan i morgon!

Efter flera dagar med ett kolsvart badrum så lyckades jag mot förmodan fixa det. Det vill säga man ser något på toaletten igen, bra där!

Jag har inte börjat städa än...

17,11

Idag kan vara en bra dag. Insåg jag tvunget behövde ringa CSN idag. Googlade 16,28 fram deras telefonnummer och en minut senare hade jag gjort alla knappval. De stängde halv fem så jag gjorde den vilda chansningen att ringa endå trodde aldrig de skulle gå men jo då! Lycka! Nu måste jag verkligen städa, Linn är prydlig!

Livet är en fest!

Att ha 52378 kronor i studieskuld är jävligt fest, och ännu mer fest att det innan sommaren kommer uppgå till 55126 kronor. Livet är en fest!

12 maj

I morse cyklade jag för första gången de 4,4 km jag har till Universitetet, det tog endast 20 minuter i brutal motvind!? Vilken tjej jag är. Vrålseg dag idag 10-15 & efter skolan tog jag en tripp till Nordea och cashade lite pengar (jag har Tjörns Sparbank), jag insåg jag hade ett litet sparkonto där så jag såg min chans. Efter de cyklade jag vidare till Lindex och införkaffade mig en fin ring för 59 kronor.

Kollar i Rustareklamen nu, spetisar för 10 kronor,  när började Rusta sälja trosor? Det börjar dra ihop sig, Linngull är på flygbussen mot Landvetter och här sitter jag och min lägenhet är kaosrörig, men det kirrar jag. Sätter på Lite peppig musik & börjar städa så smått. Fick köpa bröd & pålägg och fil så Linn har lite att välja på ikväll/ imorgon morgon jag kände det var väl tomt i min kyl!



Puss

GÖÖÖTT BILRESA HEM TILL SKÄRHAMN BOKAD

Ja jag slängde just in en bokning på bil ifrån Umeå City---> Stenungsund City (andra sidan bron) cirkus 100 mil. Vi lär få en söt liten golf. Jag tänkte chill och hyra en automat, men det kostade 800 kronor extra så jag struntade i det. Mamma lånade mig just 2500 kronor så yes inte längre 12 kronor....Men tänkte i morgon vara helt vild och för första gången sedan den 30 augusti cykla till skolan. Måste tyvärr erkänna att det framförallt är av ekonomiska skäl.... Tänkte ta en tripp förbi någon av randombankerna SEB eller Nordea och ta ut lite pengar så jag klarar mig & slipper låna mer av mamsen & papsen.

Jag är less och uppgiven, skolan känns så himla meningslös. Till och med facebook känns mer vettigt än att sitta och läsa om massa jävla lagar och §. Jag känner min såå avskräckt ifrån djurskyddsjobb. Längtar hem till Skärhamn, få träffa alla stjärnskott, festa, sola, bada och nu nästan framför allt att jobba och tjäna pengar. Att inte bara hela tiden låna pengar känns så himla bra. Jag hoppas att det blir mycket jobb för min del med kanske någon långhelg.

Jag har inga kläder, minns knappt när jag köpte nått sist. Blir så less, känner mig som en valross med så är halvpeppad på badsäsongen.. Ingen bikini har jag heller, fan för stora bröst. Jag får tvinga med mig LinnGull till Change på bikiniöverdels-jakt!

Jag hoppas jag skyndar mig hem från skolan så jag hinner stryka lite & bädda åt Linnsan och så. Hon landar så sent som halv tio (läggdags) så lär få pallra mig till Vasaplan för att möta upp henne där sent, men vad gör man inte? Sedan fredag morgon 8,15 har jag seminarium, YES. Linnsan ville promt följa med, så självklart får hon det.

NU MÅSTE JAG SOVA!! PUSSSS

17,35

http://rodneydasilva.se/ Kolla vad jag till mitt hjärtas stora fröjd hittade igår

16,43

Studera och leva på studielån är helt jävla katastofalt fruktansvärt- Fastän jag än så länge fått 200 kronor extra denna månaden har jag redan gått back 550 kronor. Jag har nu hela 12 spänn :). Fett kul. SKa få låna 2500 av mamma idag. Jag ska köpa alkohol+ betala skulder för 1117 kronor. Köpa spegel för 399, skohylla för 250 och två flyttlådor för 50 kronor. Man behöver inte vara ett dugg bra på matte för att inse att det kommer gå åt helvete. Där är inte mat, busskort eller dator- och mobilräkning inräknat. Den 25 maj kommer jag få 4000kr av CSN och min nya hyra blir ju på 3800 så ja 200 kronor är vad jag kommer att ha över :) !!

14,43

Hejhej. Var sjukt bitter idag men nu är jag okejglad. Ska ta med min mat, melon, pluggpapper & boken ut och lägga mig i solen nu! pusstja

14,43

Hejhej. Var sjukt bitter idag men nu är jag okejglad. Ska ta med min mat, melon, pluggpapper & boken ut och lägga mig i solen nu! pusstja

Grupparbete, peppa!



Min fina Linn * 2 ! Lite för mycket rouge är okej, tror det var 2007.



Puss& kram säger jag (2008)

11 Maj

Godmorgon kära du :) Idag satte jag väckarklockan en timma senare än vanligt, så jag slipper vakna sju och tänka jag sover en timma till. Då vaknade jag av mig själv, kvart över sju....

I morgon kväll kommer Linnsan upp och hälsar på mig !! :)

Måste diska & äta & duscha m.m Pusssssssssss

22,44

På Rodneys blogg stod det att han igår varit i Bigbrotherhuset och hämtat eller om det var lämnat glasögon. Men snälla säg att han kommit in för att stanna & vinna hela skiten!

22,44

På Rodneys blogg stod det att han igår varit i Bigbrotherhuset och hämtat eller om det var lämnat glasögon. Men snälla säg att han kommit in för att stanna & vinna hela skiten!

RODNEY TILLBAKA I BIG BROTHERHUSET!?

EY CAMILLA SMSADE MIG JUST NU ATT RODNEY SATT I BIKTEN OCH SA ATT DE VA SKÖNT OCH VA TILLBAKA IGEN. ÖH NU KAN JAG INTE GÅ OCH LÄGGA MIG. SNÄLLA SÄG ATT DE ÄR SANT

22.00

Nä nu är det dags för mig att krypa till kojs. Det är en dag i morgon också :) Skola 10-12 och efter det grupparbetet, jippie................ Så de blir inget sola med vilddjuren för min del inte.... Godnatt jag hoppas att du haft en bättre dag än vad jag haft idag! pUss

PLASTIKTURISTERNA OM 5 !

om 5 minuter börjar ett av mina favoritprogram PLASTIKTURISTERNA

Nostalgi, jag var endå mobbad ett tag

Rekomenderar alla att gå in  på http://emmmmajohansson.blogg.se/2009/august/fucked-up-mandag-lipsill.html
De har ju dock sagt förlåt. Men asså mitt upp i allt att jag var ledsen var de endå lite kul och få vara elak tillbaka. Men de värsta var ju helt klart när man tvingades till kuratorn. Camillisen vad tycker vi om kuratorn? Mums?


18,59



793 Personer har tackat ja till

BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO @ CORONA 27-28/5!

på facebook men bara 6 av mina vänner :s Fast mumsan ska ju visseligen också dit! Hoppas självklart på både Emma Kallin och Madelene Näslund också!!

18,37

Jag vet inte många stjärnskott i Umeå men tacka gud för dem jag vet. Jag kan lugnt säga att grupparbeten är det värsta jag vet näst efter att stå framför klassen och predika. Jag är så jävla less på vårat grupparbete. Vi har träffats en gång och har ett seminarium kvar. DET VILL SÄGA VI HAR TRE JÄVLA SEMINARIUM KVAR. Grupparbeten funkar hur bra som helst om man är med folk man valt själv....


BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO 27-28/5!



De trots allt efterlängtade biljetterna! Nummer 005 & 006, Camilla du får 5:An!

17,53



Har fyllt i hela 9 flyttkort som jag tänkte gå och posta sen :)


17,49

I morse var bankomaten utanför E-puben (på skolan) fortfarande trasig så vi beslutade oss för att efter skolan gå till sjukhuset och ta ut pengar, då var Corona stängt och det var där vi skulle köpa biljetterna. Men då hux flux fungerade bankomaten så jag tog ut 700 kronor, 350 för Camillas biljett och 350 för min. Jag tänkte bege mig till burmans och köpa biljetter där. Ja gick in och hon dillar om 360 per pers, det vill säga 10 kronors förköp per biljett. Jag typ eh? Okej kan jag betala med kort!? Hon sa nej och att jag fick gå och ta ut pengar i bankomaten, tacka gud en random satte in pengar för kursboken på kontot idag annars hade jag inte haft en hundring att ta ut. Jag går och tar ut. Kommer tillbaka då är de en annan i kassan som  blir sur och säger att det är elakt och komma med en hundralapp när man ska få 80 kronor tillbaka. Då kände jag mest snälla någon skjut mig. Jag tände till som fan och sa att jag blivit tillsagd av tjejen att ta ut pengar och att man inte kunde ta ut tjugor och att de inte tog kort och bla bla bla. Han gav mig åttio kronor och sa att jag hade tur. INTE dit, jävla cpn på Burmans musik eller vad de hette. Direkt innan jag åkte från skolan så var jag småsur på klassisarna med så ja, psykbryt ifrån min sida!

Var så galet förbannad, gick och handlade lite på ICA, åt middag så fort jag kunde och tog sedan bok kudde och filt med mig ut på gräsmattan. En stund senare kommer granntanten, sedan kommer hon tillbaka med Ninja som blev helt galen när hon såg mig. Där har vi en snäll vän som inte skulle göra mig något taskigt!

16,12

Går ut och hoppas lugna ner mig, nås inte på mobilen

16,11

Jag är så arg så jag tror jag kreverar snart. Asså jag vill döda nån. Det började med klassisar, då blev jag lätt irriterad men på Burmans fick jag helt enkelt nocken! Berättar sen

10 Maj

God morgon mina kära vänner. Idag ska jag gå med bara bleka ben till skolan, sånt gillar jag! Efter gårdagens vakna med the voice så blev jag i alla fall avskräck från brun-utan-sol så satsar på en naturlig bränna :)

Igår kväll vid elva fick jag ett mail om en tjej som ville köpa en av de tråkiga böckerna jag hade till förra kursen. Jag sa visst skickar när du satt in pengar. Pengarna är inne och jag har slagit in boken och satt på 4 frimärken! Det fattas två så ska hinna till Preem innan skolan också. Gå plus 180 kronor är helt okej när man hade 30 på kontot :)

IDAG SKA JAG KÖPA BILJETTER TILL MIG OCH CAMILLISEN PÅ CORONA 27&28 MAJ, DÅ MASKINEN OCH VERONICA MAGGIO SKA SPELA :D En dag kostade 199 och två dagar 350, vi tänkte det var lika bra och gå båda dagarna då vi inte vet vart annars folk skulle gå när Corona har sådana "dragplåster". Så vi hoppas som vanligt på fullt-ös-medvetslös!

Om 2 dagar kommer Linn, Camilla kommer om 17 och pappa kommer om 21 och om 22 dagar flyttar jag!


15,44

Nått som stör mig nått fantastiskt är folk som har sina djur eller barn som visningsbild. En sak är ju om man själv är med på bilden? Under en del omständigheter är det okej till exempel dödsfall eller nykomlingar. Men annars!? Ska man bli vän med någon så vet du ju inte om de är rätt person när du ser en bild på ett jäkla djur eller en bebis?! Så fantastiskt störande. Föräldrar som blir taggade på bilder på bebisarna är samma grej. Vad handlar de om? Att kolla vad jag lyckats få fram eller vadå?! Man kan väl lägga upp bilder på sin bebis. Men hur jävla kul är de för oss snokintresserade då när vi bara ser en jävla massa bebisbilder!? Dör vad irriterad jag blir

15,19

Ögonbrynen börjar nu tappa färg, så idag fick jag måla dem. Jag ska nog ta och investera i ett färga-ögonbrynen-kit jag också, kostade 69 kronor på Ica maxi i fredags om jag minns rätt.

Jag vill klockan ska bli mer så jag kan åka till Catrin :)

12,56

Igår åkte Katerina äntligen ur Big brother, jag trodde att hon var un touchable och att min favorit Peter eller äckel-Gurkan skulle åka. Men jag Hannah och Camillis röstade på Peter och yes han satt kvar! Nu hoppas jag framförallt att Gurkan och Simon åker ut de två kommande veckorna. Simon verkar helt tappad, så lugn, trist och efterbliven att något måste vara fel. Folk tror säkert att jag skulle tycka han är attraktiv på grund av hans dialekt, men verkligen inte! Det är mer så att det kliar i hela kroppen när han säger hon istället för henne och du istället för dig. Sånt tänder jag verkligen till på. Blä blä blä!!! Rätt löjligt jag bryr mig men man blir ju fast!

Jag har tills nu legat ute på gräsmattan och solat sedan i morse, jag råkade till och med somna till några gånger. Nu borde jag städa innan jag ska på tårtkalas till Carlshem klockan 18 :)


Puss

9 Maj

Åh vilken bra dag detta är, jag vaknade halv åtta. Gick upp några minuter senare, kollade på termometern och det var då 30 grader i solen. Tog på mig t-shirt, gåbyxor och en tunn jacka och begav mig på promenad. Bara efter några meter kände jag att jag höll på att "löka sönder" så jag tog av mig jackan och gick i bara byxor och t-shirt och svettades :D. Nu ska jag lägga mig på en filt på gräset och läsa min bok Alla får .....

Och så idag fyller en helt underbar tjej tjugoett år, Catrin Huuva! Massa grattis, vi ses sen ! <3

13,06

kycklingen va ätbar, fan va gött att jag gick när den va 80% rå. Jag ska aldrig mer lämna nått med mitt dåliga minne....

fAIL

Helvete va jag tabbade till det. Kankse halv 12 gick jag ner i källaren för att sätta på tvätt. Stanna där lätt en kvart för och prata med en trevlig tant. Efter de satt jag en timma ute i solen med grannhunden, hämta tvätten och hängde tvätt. Kommer tillbaka, åh vad konstigt det luktar. JAG LÄT JU KYCKLINGGRYTAN KOKA NÄR JAG SKULLE SÄTTA PÅ TVÄTT. OKEJ NOLL VÄTSKA KVAR. SNÄLLA SÄG DE ANDRA ÄR ÄTBART DÅ JAG ÄR PANK!!

10,08

MIN ÄLSKADE BÄSTIS SEN JAG VAR CIRKUS 5 ÅR KOMMER UPP TILL UMEÅ PÅ TORSDAG! Våran gemensamma historia började kanske ett år innan förskolan. Jag gick hos min dagmamma Majvor tre eller fyra hus ovanför Linnsans (föredetta) place i Kroksdal. Majvor lånade då mjöl av mamma Annika och ja på den vägen är det. Sedan gick vi samma klass 1:an-9:an. Sen dess har vi hängt ihop, vi har stundtals inte umgåtts så mycket men de känns som vi endå alltid vet vart vi har varandra. Det blev ju lite så när jag först i ettan flyttade hemifrån och hon pendlade till Kungälv och sen när jag flyttade hem igen kom ju Camilla och Jasmine in i mitt liv. DET SKA BLI SÅ JÄVLA SKOJ HON KOMMER


8 Maj

Vaknade för en stund sedan och var lite trött, men då kom jag på att jag kan kolla på plastikturisterna så då gick jag upp! Tänkte gå ut och gå sen innan min tvättid klockan 12 med :)

Puss

Plastikturisterna



Snygga bilder Erik skickade mig, naaat.

Kollar på plastikturisterna, herre gud!! http://www.kanal5play.se/program/play/plastikturisterna-s01e02

HAPPY DAY

LINNSAN KOMMER PÅ TORSDAG!

19,37



Fett snygg, andra är ute och roar sig och här sitter jag :)

10,30

Om en timma åker jag till Erik och jag har redan hunnit diska och städa hela badrummet :) Nu ska jag "bara" röja och dammsuga lite..... Kul...

7 Maj

Godmorgon! Ska nu se Big Brother-reprisen, la mig innan 22 igår ;)

Dagens planer är väl som vanligt städ+ disk men tänkte ta en sväng till Erik på Nydalahöjd också :) Han har balkong vilket är perfekt när det är så fint väder :) Puss

OM 20 DAGAR SLUTAR JAG SKOLAN FÖR SOMMAREN & DÅ KOMMER CAMILLA UPP  <3<3<3

17,25

Gick i regn ifrån skolan till Strömpilen, jag hade bara klänning + sommarjacka på mig, sommarjacka som de regnar igenom najs. Frös som ett cp och mitt hår blev helt fucked up såklart. Väl framme på Strömpilen fanns inte den ringen jag ville ha. Så gick till maxi. Nu har jag 101 kronor på mitt konto, ska köpa vin till Camy för 199. Öh?! Jag vet detta suger så jävla hårt, de är synd om mig!! Jag som hade tänkt köpa mig nått fint..................... Åh vad sur jag är. Mina vita converse är inte så vita längre heller....... Ska duscha dem sen!!

Men seminariumet gick bra i alla fall, förutom att mitt svar var fel......

10,28

Camilla var het på gröten och ville gå på både Maskinen och på Veronica Maggio :). Jag tycker att Veronicas nya skiva är för lugn, jag gillar hennes gamla låtar bättre + Jag kommer då såklart. Jag vill ha en snygg ring, men det är lättare sagt än gjort....

9,15

Sitter nu och skriver om en proposition "Avgift enligt Studsvikslagen", spännande va? Så jävla tråkigt är det, men idag är det fredag och det betyder att det inte är någon skola förräns på måndag :) ! Dock har jag varit så slapp så jag inte pluggat något i veckan så jag får väl försöka ta mig samman och göra det i helgen. Tänkte också åka till Ica Maxi en sväng, men det kanske jag gör idag efter skolan i så fall, vi får se! Kanske skulle möta Erik på stan idag med, så ja vi får se :)

Ska faktiskt bli jätteskönt att inte göra nått alls i helgen, visst helst hade jag väl velat festa men jag är rätt pank om man säger så. I veckan får jag förhoppningsvis låna pengar så jag har att spendera de sista helgerna i Umeå! Det blir fest nästa helg, fredag den 13, veckan efter det och i alla fall tvådagars 27-28. Jag skulle kunna tänka mig att gå på både Maskinen och Veronica Maggio, men Veronica helst såklart! Men Camilla bestämmer :)



Helt okej bakgrundsbild?

7,56

Jag längtar så tills jag får besök, Camilla kommer upp den 27 men jag hoppas så Linnsan kommer upp innan det!

Idag har vi seminarium och guess what jag är nervös och har drömt mardrömmar om det. Jag drömde att ....... en av mina hatobjekt höll i det och jag fick en kompleteringsuppgift. Innan skolan klockan tolv hade jag velat äta lunch så måste nog tvungit äta gröt nu  :)

BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO 27-28/5!

Jag tackade just ja till evenemanget :

"BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO 27-28/5!"


Välkommen till Brännbollsfesten den 27-28 maj, två fullspäckade kvällar där vi alla är vinnare. Det spelar alltså ingen roll om du använder tennisrack eller brännbollsträ, om du enkelt varvar eller missar bollen helt.

På vår stora scen bjuds på live spelningar med Maskinen och Veronica Maggio. Båda kvällarna kommer även fyllas med tung klubbmusik från Klubb Sockerbeat och våra residents.

►Fredag 27/5 : Maskinen (live) // Klubb Sockerbeat // +Resident DJs

"Maskinen har blivit ett monster i klubb- och festivalsverige. Deras senaste superhit Segertåget är spelad två miljoner gånger på youtube och Pengar som släpptes därefter är spelad en halv miljon. Med svensk publik och svenska mått mätt är detta närmast osannolika siffror och vi kan utan att överdriva konstatera att dom nu är bland de största festivalakterna inom rikets gränser.

Frej och Afasi har legat lågt livemässigt sedan november medan de spelat in inför nya plattan i Kambodja och varit med i SVTs musikprogram Dom Kallar Oss Artister. Maskinen-konstellationen fortsätter i studion med nytt album som vi förstått det och gör därför endast ett fåtal spelningar i sommar, däribland ett umeåexklusivt gig hos oss på Corona. Förhoppningsvis med mycket nytt material…Detta vill ni inte missa!"

►Lördag 28/5: Veronica Maggio (Live) // +Resident DJs

"Veronica Maggio har efter två album, ett halvt dussin singlar och ihärdigt turnerande mutat in en egen plats på den nordiska musikkartan. Med soulfärgade poplåtar med svenska texter förvaltar hon framgångsrikt arvet efter urbana poppionjärer som Mauro Scocco och Orup.

Nu är hon tillbaka med nya singeln "Jag kommer" som blev direkt en hit på radio i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och sitt hyllade tredje album "Satan i Gatan" som släpptes den 27 april. "

Förköpsbiljetter säljs på Corona och Burmans musik, Endagsbiljett: 195 kr.
Tvådagarsbiljett: 350 kr. I dörren: 230 kr/dag (i mån av plats)

Datum och tid: Fredag 27/5 och lördag 28/5, kl 21.00 till 02.00
Åldersgräns: 18 år

FRI GARDEROB!

18,28

Jag gör som mumsan och börjar kolla på Gossip Girl ifrån säsong 1, jag har följt det. Men absolut inte sett alla avsnitt så nu måste det bli ändrig på det- Då jag endå inte har ett liv kan jag lika gärna börja följa Gossip Girl ifrån början:)


The Filthy Youth

Herre gud. Jag googlade runt lite och hittade bandet The Filthy Youth, gissa vem som är sångare där? En av världens sexigaste killar Ed Westwick "Chuck Bass" ifrån Gossip Girl. Herre gud, man tar ju såklart för givet att de är dåliga, men icke!! Jag förstår inte längre hur man lägger in videoklipp så jag skriver bara en länk så får du lyssna själv : http://www.youtube.com/watch?v=0N-Fsqo8SZw&feature=related


13,37 Elit

Senast fredag den 13, peppdagen får jag reda på om jag kan få pengar för mitt födelsedagsmärkes ärr ! :) Jag behöver varenda krona jag kan få, äger cirkus 600 kronor :) Jag håller tummarna, idag var posten sjukt tidig förresten och idag är det torsdag, sånt gillar jag!

Glad tjej

Som vanlig kan jag inte sansa mig för en sekund, hade tänkt någon pillig typ Catrin fixa mitt skärmskydd. Men jag fixade det själv, dock resulterade det i en luftbubbla, bara 1 :) !! Så fin! No more fickspegel


12,55

Idag var föreläsningen riktigt intressant eller kanske var det föreläsaren som var intressant? Han var inte konkret snygg men sjukt attraktiv! Han hade både macbook och ipad, något i alla fall Mumsan gick igång på ;) Men han var förlovad...

Idag tänkte jag skjuta på städet tills imorrn och bara göra kul grejer + plugg idag. Kul grejer är kanske svårt men vi får se klockan 19 ska jag i alla fall se på Cold Case!

Idag kom skärmspegelskyddet julle posta igår, Puss Julle!

5 Maj

Varför stannar jag uppe och tittar på Big Brother? Jag blir så trött att jag känner mig utvecklingsstörd, inte okej. Försöker vakna till liv med "dålig" musik på Youtube, för mina spotifytimmar vill jag ju inte slösa på direkt. Min ekonomi går inte runt som den är så betala 99 kr/månad för spotify premium, nja. Jag kommer ju få ännu dyrare hyra + börja betala för internet mm...

Fick en trevlig lapp på Lindex, handla underkläder för 300 och få 100 kronors rabatt. Dock insåg jag just att det inte är på priolistan, bikiniöverdel är prio ett! Har du små bröst finns det en bh på Lindex som heter Bomb Shelf, den består av kanske 80% vaddering och dina bröst kommer hux flux att se ut som sillisar. Jag har bildbevis på en söt tjej, dock får jag inte lägga upp den :/

Till bussen om en timma, innan de; smink, hår, mat och dusch OPS! pUSSTJA

20,32

Tänkte be någon vänlig själ köpa vin till mig MEN jag hittar inte vad vinet heter, jag blir så less. En vacker dag ska jag in där bland hyllorna och handla själv! 20 årsgränsen är patetisk!

Greys är nu om 40 minuter, jag vet då att jag tyvärr kommer att fastna på Big brother också. Jag sov 2 timmar på dagen, diskade helt sjukt mycket och har röjt lite så ja där gick denna dagen också. Dag 3 på kursen och jag har fortfarande inte pluggat ett smack, fyfan vad jag är bra!!!


18,39



Hittade min underbara studentmössa bland alla hästgrejer hemma, blev ledsen och tog med mig den upp. Det var en bra dag det, studentfesten sög oväntat? Naaat. Men dagen var underbar - en hel del grejer. Trotsade såklart trenden och körde på silver, jag ser inte klok ut i guld. Min fina mössa, på insidan vad som syns är Tompas PÖK....

Puss

12,55

Igår var det choklad idag är det sushi, herre gud vad sugen jag är!

Grupparbetet i skolan tog bara 2 timmar & jag och mumsan skjöt upp vårt uppdrag på obestämd tid!

Nattbussarna hem för mig går numera så sent som 02,25 ifrån Vasaplan.

Jag hade något att berätta, men jag glömde de. Tror jag går och tar mig en powernap, pusstja

4 Maj

Godmorgon godmorgon idag är vi "lediga" men ska mötas gruppvis och förbereda oss för fredagens seminarium, jippi vad peppad jag är.............. Jag borde verkligen inte se på Big Brother på kvällarna, idag satte jag endå klockan på halv åtta endå är jag apatisk..

Senare idag ska jag antagligen och uträtta ärenden med mumsan efter det :) Sedan äntligen hem och fortsätta med städningen. Jag har rätt svårt att förstå hur sjutton jag ska orka plugga nått såhär trist samtidigt som jag flyttstädar? Min diciplin är ju inte den bästa.. Men får väl försöka tänka att jag inte vill ha miljörätten i augusti den också. Jag längtar verkligen hem till Skärhamn nu asså, här är kallt och mulet och jag är less!

Norrländska



Okej gissa vad jag röstade på ;) Dock kom norrländska bara på en andra plats, de som vann var inte helt oväntat göteborska!

Rebecca Black - Friday



Gissa vilken låt jag lyssnar på? Så dålig är den inte nu längre när man hört den några gånger? Det finns väl värre? Dock kanske lite pinsamt jag råkade sjunga den i Coronakön i lördags...


Allt annat än cashflow

Kan CSN inte bara höja lånedelen med typ 1000 kronor eller nått? Det går inte runt, inte ens nästan för mig. Jag har gått back varje månad trots jag minst har fått 1000 kronor extra varje månad. Då undrar ju jag + alla andra vart tar mina cash vägen? Mina utgifter rangordnade:

Hyra
Mat
Telefonräkning
Övringt
, innefattar kläder & randomsaker
Utgång, innefattar också alkohol
Busskort
Dataavbetalning,
lär komma först denna månaden
Fadderskap (55kr)
Hemförsäkring (48kr)

Det var i alla fall det jag kom på nu, lär vara 10000 saker till....

BlomsterKAOS

Hur fasen kan det bli så mycket disk när man bor ensam? Jag räknade ut att det blir disk vid; frukost, lunchlåda, middag och sen eventuellt ett mellanmål, kvällsmål och kastruller och sånt man gör maten i. Fyfan vad tråkigt det är att diska, jag hatar att diska!



Var på blomsteraffären förut (jag hatar blommor, de är som barn jobbiga att sköta) och sa att jag hade gröna blommor som var till 90% döda och att jag ville köpa jord och krukor till dem för att plantera om dem, så de slapp dö och jag slapp köpa nya. Hon ger mig då frågan vad de är för blommor. Extra frustrerad av killen bakom mig i kön så säger jag eh gröna  eh vanliga blad bara. Så till min räddning hittar jag sedan i blomsterlandet nått liknande. Jag ba eh sådana här typ fast inte klätterväxter, eller jo de klättrar ju så pekade hon åt höger och där va dem. Jag blev i extas och svarade JAAAAA SÅDANA ÄR DET!!! DÅ tipsade hon mig om dessa crazy pinnarna (bilden ovan) istället för att plantera om. Gött, de kostade bara 49 kronor. Glad tjej. När jag var liten samlade jag på kaktusar och de dog minsann aldrig, mamma har kvar dem i tvättstugan. När jag och Linn var små så hittade vi en gång världens sötaste kaktus, den va så liten och len så vi döpte den till Lillen. Dock så är den nu förjävla ful med massa utväxter på, men den ska jag försöka få med mig till Umeå han är kult!

17,18

Hundpromenaden med sötisen var hur kul som hellst. Gördis är ju lätt min favvogranne!! Nu städ, det är kaos här :/

15,45

Nu kom äntligen det efterlängtade brevet på posten. Jag som precis hade gett upp hoppet. Dock tror jag att rakhyveln måste fallit ur. Kuvertet var helsönder, men de bad som tur var om förlåtelse :)



JUst hemkommen ifrån skolan, nu mat och sedan ÖoB med grannarna (hund och tant). Det ska faktiskt bli helfestligt, efter det blir det bokläsning och sedan läsa igenom dagens powerpoints och till sist mina favoriter. Diska och städa...

Jag hade 20 minuter på mig på vasaplan och jag var då på Appo och köpte Ipren och deo, på ica och köpte tops och var på blomsteraffären och köpte näring OCH så var jag hos skomakaren och fixade en trasig knapp på min jacka. Fysatan vilken sexig varelse. Han var lite äldre, kanske 30. Asså det läckraste jag sett på flera månader, han har troligtvis krossat hundratals hjärtan i livet, det såg ut så. Han hade till och med snygga kalsonger, att jag inte dog. Jag kommer in där och så är han där, hur många skomakare är snygga? Öh!? Hur många är under 60!? Jag säger bara Oh my god!

9,09

Är fortfarande i extas över att jag faktiskt snart flyttar!!! Dock känns det väl inte helfestligt med all städning och hur jag ska få med mig allt... Men det ska bli superskönt, men inte riktigt lika skönt som att åka hem på sommarlov och jobba och tjäna pengar!! Men nu ska jag gå och klä på mig, bör lämna huset klockan 9,15 OPS!

8,28

8 statusuppdateringar på rad dillar om snön, en som dillar om övrigt och sedan om snön igen. Ja ja jag fattar det snöar på Tjörn och i Göteborg, hihi.

Jag har brååååådis, puss

3 Maj

Okej alla hemifrån uppdaterar att det snöar där hemma, skönt det hade vi igår! Dock vågade jag inte säga de till Linn så hon skulle bli avskräckt. Jag hoppas våren kommer snart igen så vi får lite summerfeelings. Dagsplanen idag var att cykla till Vasaplan, inte lika sugen längre. Det är så kallt så i så fall måste jag ta på mig så mycket kläder.....

Mumsan & Jag i lördags:)



Galet otaggad på skola idag, kursen verkar hemsk! 4 seminarium i kursen, jag hatar seminarium, JAG HATAR ALLT SOM ÄR MUNTLIGT!!! Jippie... Men den 27 maj slutar vi i alla fall för sommaren :)

Nu ska jag läsa min nya bok _;) puss

20,24

Satan vilken jävla dyr månad detta just blev. Imorse betalade jag påskaftonens vin och klänningshelvetets frakt, nu betalade jag den underbara eftersändningen på hela 125 kronor. Inte så värst mycket pengar men nu har jag endå bara 1000 kronor kvar. För idag en vecka sedan skickade pappa mig ett brev med min rakhyvel och ett busskort. Det har inte kommit ännu och det har inte kommit tillbaka till dem. Jag är orolig!! Rakhyveln gör inget då jag för en vecka sedan hittade ett gammalt Venus-skaft så det var bara att sätta på bladen där. Rakblad har jag i hundratal, fyndade massa på Ullis.


20,03

I morse var jag galen. Jag satt naken med pisseblött hår och åt frukost, klockan var då 09,59 dvs 21 minuter tills jag absolut senast fick gå hemifrån. Jag letade kläder, klädde på mig, borstade tänderna, sminkade mig med foundation, mascara och rouge, packade skolväskan, fixade matlådor, fyllde en vattenflaska, fönade håret, plattade håret, sprayade håret OCH oljade håret + skor och jacka och sjal PÅ 21 MINUTER, det är fan världsrekord. Tänk då att jag inte under tandborstningen gjorde något mer än just borsta tänderna, amazing.

Idag började vi kursen miljörätt. Något som jag tyvärr hade haft höga förhoppningar om. Men efter buntarna med papper så känns det helt plötsligt inte lika festligt längre, vårkänslorna försvann illa kvickt. Verkligen jättetrist.



Men efter skolan gick jag med mumsan hem och hjälpte henne med deklarationen och fixade så hon får sin bredbandsfaktura som e-faktura. Jag vill/ska i framtiden, om några år lära mig hur man gör när man deklarerar jag menar med avdrag och sånt. Jag tycker att sånt är hur kul som helst, då hade man kunnat ha det som ett litet extrajobb och tjäna pengar på. Sånt är mycket bra att kunna och antagligen inte speciellt svårt att lära sig om man är intresserad. Efter det så gick vi över till Erik och pratade om hans vilda valborg i Uppsala och om ja våran rätt lugna kväll och så.

Jag är så galet jävla otaggad på morgondagen, busshelvetena går aldrig, jag lär behöva cykla till Vasaplan. Och för att jag ska göra det krävs fint väder och planering, ingen bra dag alls!!

I micron står en portion paprikasoppa och i ugnen har jag en hel kyckling, vilken mästerkock jag är!

Pusss

2 Maj

Ibland har man riktigt flow fastän man är nyvaken. Jag ringde till klarna och verkade dum och var riktigt trevlig, detta resulterade i att hon tog bort de 50 kronorna som var påminnelseavgift. Fast jag trodde jag hade rätt. Beställde hem en klänning som var snygg på nätet men i själva verket var den tant-beige. Så jag skickade självklart tillbaka den, då var det ju fraktkostnad för de hade skickat den till mig + returen. Självklart trodde jag det då skulle komma en ny räkning när de fått tillbaka klänningen på det återstående beloppet, men icke. Så fick betala 45 kronor för frakterna....... Tacka gud för den underbara telefonistbruden som så snällt tog bort påminnelseavgiften på 50!

Ny kurs idag, hoppas den blir kul. Jag har ärligt talat inte vågat kolla i kursboken än, den ser så tjock och hemsk ut. Men efter skolan ska jag och mumsan träffa hunken Erik Lejon så det kommer att bli dagens höjdpunkt!




OM EN MÅNAD SÅ FLYTTAR JAG TILL TVISTEVÄGEN!!

Jag är inte bakfull endå har jag inte gjort många knop, jag har sovit, ätit och kollat på lyxfällan och två avsnitt Hellcats. Längtar tills kvällen då jag äntligen ska få sova, underbart!

OM EN MÅNAD SÅ FLYTTAR JAG TILL TVISTEVÄGEN, FETT. Kanske borde börja städa skåp och sånt snart? Typ nu pusstja

Mina fina cheyer

Fina tjejer + Marilyn Manson från igår :)


Ögonbryn

Igår färgade jag förresten ögonbrynen. Jag vet ingen charmerande bild. Igår tyckte jag de va aningen "turkfärgade" men idag var de fin färg, formen kan väl diskuteras dock..


1 MAJ

Tog bussen fem över åtta ifrån Nydalahöjd utan smink, bara ben, så kort klänning att den ej syntes under jackan och såklart solglasögon. Alla jag mötte tittade på mina ben, bländande vita:) Poliserna som körde förbi skrattade, så sleten såg jag ju inte ut!! På ICa Gourmet köpte jag en liter äpplejos som jag nu druckit upp, mums

Igår började kvällen hos mumsan, vi drog och handlade grill mat, grillade och hade supermys. Drog sedan på infyttningsfest sedan Corona. Vi stannade vid IKSU-bankomaten och tog ut pengar därifrån - Corona så lyckades mumsan tappa sitt kontokort. När hon insåg det, några meter efter där vi betalt inträde blev det helt enkelt för mycket. Så vi begav oss hem så hon fick sova, ingen aning om var klockan var men jag tror inte den var speciellt mycket alls. Jättetrist vi kom in (jag med!?) och drog direkt, extra tråkigt med de 80 kronorna. Men jag förtjänar att hjälpa till, det brukar ju alltid jag som blir fullast, men inte igår :) Och mumsan är ju så snäll så det är ingen fara. Som jag sa till henne i morse, jag måste ha sjukt tålamod när jag är full, du var ju rätt jobbig. Puss Mumsan och tack alla söta för en mycket trevlig kväll!




RSS 2.0