på t igen

Jag berättar om gårdagen lite senare eller i morgon. Känner jag får börja fixa mig nu. För första gången nu någonsin hörde jag en låt med Justin Bieber Justin Bieber – Boyfriend , jag tycker seriöst den var rätt bra...



BLÄK

Idag ska vi gå ut, detta är bestämt sedan länge att vi ska till REX, http://www.rexbar.com/nattklubb/
Men nu såhär efter vi va ute igår så känns de inte så lockande. Men klart vi måste dit! Igår hade Martin förfest, jag skulle va nykter, sen ta det lungt men tja det blev inget av dem så nu ligger jag här bakfull utan dess like med en skål fil.


Mysis kisse

I helgen, idag och i morgon  ska jag festa tvådagars. Det var otroligt längesedan då jag känner jag börjar bli till åren kommen och tvådagars hör fjortisåren till. Men det ska bli spännande. Längtar speciellt till i morgon då vi för första gången hade tänkt gå ut på Rex i stan. Nu kom en Gunwald och skall morgonmysa genom att trampa på min mage och bröst så får sluta.

Skola om 1,15

Ingen Norrlandsvision för mig

Godmorgon! Igår fick jag den brilljanta idéen att jag idag skulle slänga soporna innan jag skulle duscha och frukost och dylikt. Idag kändes det inte alls lika party. Begav mig ut på den långa vandringen mot soprummet i en tofs på huvudet och myskläder. Inte nog med att jag var sunkigast sen begynnelsen, det snöade i natt. Yttepyttelite men det snöade i alla fall. Alla mina kompisar på rätt sida av landet har nu vår och kläderna ryker mer och mer för varje dag.

Jag tror jag har börjat vakna upp ur min Norrlandsvision nu. Norrland är nog endast rätt för dem som alltid bott här, jag känner jag haft det så mycket bättre vädermässigt innan jag flyttade hit. Jag var då less på att snön stannade några timmar och slaskade direkt. Jag tyckte då att den kunde ligga kvar när den väl kom + att jag tyckte det var mysigt med snö på min födelsedag och julafton. Jag tycker nu att snö är ett jävla vidrigt påfund, jag älskar slask. Hellre snö i några timmar än ett halvår. Här är mörkt och dystert (nu är det rätt ljust), jag förstår självmordsstatistiken är högre här. Man behöver ljus och Norrland by winter är som helvetet. När jag tagit examen vill jag endast besöka en stad, Kiruna som verkar spännande när jag har två kompisar därifrån. Men jag kommer aldrig åka någon mer stans självmant. Jag håller med pappa, Norrlandsgränsen går över Dalälven. Men det ser väl bra ut jag gjort något i mitt liv, en flytt på 103 mil är ganska bra gjort av en 18-åring. Är endå nöjd att jag kom hit och insåg verkligheten, det är inte som jag hade hoppats, snarare motsatsen! Om jag blir klar i tid blir det examen innom ett och ett halvt år och då kan jag på heltid flytta hem till min underbara västkust

yes yes yes



Åt lunch vid tolv, är endå brutalt hungrig !

Äntligen, min rapport är godkänd! Så gudomligt känns det. Rapporten om utfinskning skickades till två klasskompisar som fick rätta och sedan rättade jag och skickade in till handledaren och den var GODKÄND :D

Bilder







Gunwald i de klarlysande mittersta fönstret



Tight





Skärhamn by night, mamma mmsade. Här är det snö och mer ska det komma i helgen...

Återuppstånden

Kära vänner och övriga jag har inte dött. Jag har bara haft en hel del att stå i. Igår var det tenta på en 11,5 poängskurs, Miljöeffekter och i morgon ska jag redovisa mitt projektarbete rörande Utfiskning. Jag känner mig sjukt nervös nu, det ska ju gå bra, jag är påläst och insatt men man vet aldrig. Mina nerver brukar spöka ganska friskt.

Jag och mina vänner, i alla fall Catrin är sjukt sugna på att kryssa nu i april. Vi hittade en spännande Rock-kryssning här : http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/Rockklassiker.htm dessvärre jobbar jag både fredag och måndag.

Annars är det väl inget nytt. Gick + 200 på min sparmånad. Stor skillnad då jag i vanliga fall går back 1000.

Hemlösa djur söker hem

Jag är av en uppfattningen att det inte spelar någon roll om djur är renrasiga, jag hjälper hellre ett hemlöst djur. Många raser avlas sönder och så finns de alla dessa oönskade djur. Det är verkligen förjävligt. Stackarna är alltid behov av hem, har du funderat på att skaffa djur? Susanne ifrån Djurskyddet sa igår att de får 1-6 hemlösa/ oönskade katter till sig varje vecka, du kan göra skillnad, gör som jag adoptera!

http://www.vk.se/599871/hundratals-overgivna-husdjur-i-lanet-i-behov-av-ett-nytt-hem


Hundar : http://djurskyddet.umea.com/hund.htm fina valpar

Katter: http://djurskyddet.umea.com/katt.htm

Kanin: http://djurskyddet.umea.com/ovriga%20djur.htm

Imorgon kommer CSN, det kommer bli helt förträffligt. Men angående katter lärde jag mig en ny sak igår. Katter, speciellt hankatter som löper större risk att få stenar i urinblåsan ska dricka 0,5 dl vatten/ kilo kroppsvikt. Gunwald väger väl kring 6 och han dricker iNTE 3 dl. Hon tipsade mig då att flytta vattenskålen ifrån maten för att han skulle dricka mer. Lät jättekonstigt men det beror på att katter i det vilda inte dricker ur vattenhål där det ligger döda djur brevid. Jag prövade (fyllde en till skål med vatten) och han dricker nu mer men han dricker ur båda, den nya och den brevid maten...

Idag ska jag plugga, tenta på måndag :'(

Kattköp klart

Min tjocka kissemiss är nu min på riktigt. Kontrakt skrivet och han är betald, 600 kronor resulterade i att två små sparkonton på 300 :- vardera länsades. Jag har inte längre någon ekonomisk säkerhet kvar att spendera, oh my god vad hemskt detta känns. Månadens budget blev just ännu tightare. Men jag kan ju inte säga att han inte är värd det min lilla myskisse.



Dagen som idag har endå levererat en plugg och det känns endå över förväntan. Annars är jag nu mest trött och mösig. Jag ska nu sätta in kontraktet i min pärm "Fakturor & viktiga papper" och efter det tänker jag ta kväll!

-*¨´

Som vanligt när jag läser nya numret av medlemstidningen Djurens Rätt börjar jag gråta och får ångest över maten jag äter. Jag äter ägg varje dag, icke ekologiska för de kostar >10 kronor mer per 12-pack. Jag får helt enkelt kompensera med att äta mer vegetariskt. Jag måste hitta lite roligare recept. Jag är ingen köttfantast men ingen grönsakslover heller.... Jag gillar fisk, en miljöbov utan dess like. Visst att man kan välja vad man äter för fisk och bara köpa MSC-märkt fisk men i alla fall. Vad är det egentligen för fisk du stoppar i dig? www.wwf.se/source.php?id=1317575 jag får väl tillägga där att odlad lax är gulmarkerad bara för att WWF årligen får pengar av odlingarna. Skulle våga säga att man är jävligt dum om man gynnar laxhandeln.

Denna månaden kommer troligtvis att gå riktigt bra ekonomiskt. Visseligen är jag en jävel på utgiftskategorin "övrigt" och har otroliga talanger vad det gäller internetshoping. Men om jag håller mig på en normal nivå och handlar "lagom" borde jag till och med gå mer + denna månaden än förra. Men det endast för jag denna månaden slipper köpa kattmat och kattsand som annars är en rätt så underbar utgift på sexhundra + varannan månad.

Camilla tipsade mig om en jätterolig app Quizme där man kan spela Quiz mot sina vänner eller mot en random. Vill du bli "utklassad" av mig kan du adda mig, smafjors.

Nu måste jag fortsätta plugga. Studentlivet är inte kul, du får alltid dåligt samvete av din lediga sköna oplanerade tid. Man hade alltid kunnat plugga lite och öka chanserna för kommande tenta. Eller som jag, jag är slapp poch hatar och städa. Inte blir det bättre av den sköna studentstressen, sakerna ansamlas på hög. Visseligen skyller jag det mesta på bristen av förvaringsutrymmen. Bor på 25 kvm har ett linneskåp och en ganska stor byrå med sex lådor. Resten av prylarna ligger utspridda på diverse platser, har byggt en "skrubb" och givetvis har jag ett antal lådor under sängen fyllda med .... skit.



6 dagar till tenta och vad gör jag?

Ola ang barn, nja det känns lite orimligt att jag ska skaffa barn. För det första tror jag ingen vill ha barn med mig och ska jag ha barn måste de va innan 30 och det känns ännu mer orimligt. Sen har jag för mycket skräckscenarion i mitt huvud så nja. Adoptera känns mest troligt. Men om jag skulle få barn så skulle jag aldrig flyga med det. Hade lämnat det hos mina föräldrar om jag skulle flyga eller valt annat färdsätt. Jag om någon vet hur ont det gör i öronen och skulle inte utsätta ett barn för det!

Jag gillar ju att vara ute i snuskigt god tid så jag beställde just "Tillfällig eftersändning" på posten. Trots att jag inte kommer tillbringa sommaren hos mamma & pappa vill jag endå att posten kommer dit. Vill ju knappast att mitt minililla postlådefack skall svämma över och ligister ta min post. Det är ju lite oklart när jag åker till Umeå igen, beroende på om jag ska tenta om något eller inte. Så jag valde i alla fall att posten återigen går till Umeå från och med 24/8.

Pluggat lite grann idag, tänkte skriva rent lite gruppdiskussionsfrågor nu snart och efter det diska och röja lite. Imorgon kommer några Umeå-favvisar hit och pluggar och klockan 17 skall jag skriva kontrakt på min lilla kissemisss. Susanne ifrån Djurskyddet kommer hit!




Morgonmys


Min allt annat än underbara ekonomi

I morse såg jag attt min underbara morfar satt in 1000 kronor på mitt konto som tidigare innehöll 45 kronor. Men ändrade lite i kommande överföringar och gjorde så några drogs tidigare + handlade p-piller så mitt konto innehåller nu 12 kronor... Men samtidigt, jag kan faktiskt hålla mig från att köpa något tills på fredag då jag får CSN och det gör ju inte mig någon skillnad om pengarna dras idag eller på fredag, de är endå inte mina pengar längre.

Jag är så himla stolt över mig själv att jag nästan klarade av att inte köpa något på en hel månad! Jättestolt är jag! Men på grund av en kommande resa kommer jag behöva spara undan en hel del pengar och sen så kostar ju vaccin omkring 700 Svenska riksdaler. Tänkte skriva att jag vill ha shoppingförbud varje månad, men ack vilken lögn det skulle vara. Absolut inte, men kanske 2 gånger om året? I sommar lär jag visseligen inte köpa ett dyft mer än i början och slutet!

På fredag ska jag till stan och planerna är att handla en jacka, halsduk/sjal, sportbh:ar på Change och kanske en klänning eller skjorta. Efter stan ska jag bege mig till frissan och klippa och slinga håret, det blir en dyr pluggfri dag trots den kommande tentan på måndag. Planen denna månaden är att gå + i alla fall några hundra. På grund av skyhöga oväntade utgifter denna månaden så gick jag trots förbudet kanske bara 200 kronor + på ett sparkonto och 45 kronor på "spenderakontot"-



Bilder





Jag och André bytte kläder














Jag älskar alla som tycker som jag, de är få men rätt ska vara rätt- Önskar alla jävla idioter som flyger med skrikande småbarn döden. Av någon anledning hamnar de alltid bakom mig. Klart de skriker, de fattar ju noll. Tysta barn är okej men hur många finns det av den utrotningshotade arten?



Massa snö i Umeå, innan mer snö kom i förrgår. Vackert och rent.



De finns dem som är bättre än mig på draw something


¨

Gaaashh



Som vanligt lär pengarna komma in på kontot och landa för att senare bege sig till andra...

Norrland är verkligen allt annat än "The place to be". Jag kan nästan säga att jag ser ljuset i tunneln. Bara halva tiden kvar.... Men vi är påväg mot ljusare tider! 75 dagar till hemfärd!




Gosh

Lite väl mycket information?!?



De där 54 gångerna drog jag by the way på två kvällar med upprepning.

Jag känner mig osäker över kommande månads ekonomi. Ska köpa jacka, klippa & slinga mig, köpa kläder + 2 sport-bhar tänkte jag..... Detta känns sjukt knapert redan nu, 5 dagar innan cash...

dumma

Handlingen på Hm hAr råkat spåra, nu är den 1000 + och egentligen så är mitt shoppingförbud slut först på fredag.....  Sparmånad var helt enkelt inget för mig. 


woho

Min rapport är nu enligt mig åtgärdad. Jag tänkte på lördag  morgon bege mig till skolan för att titta så det ser bra ut på word och då skicka in den. Fick jättelite kommentarer, men som läraren sa det behöver inte vara bra. Så kommer behöva läsa igenom den en sådär 700 gånger innan.

Nu ska jag äta och ta kväll!! Ikväll vankas det som vanligt film med min lilla hårboll som enda levande sällskap!

Jorden anropar Linn Hansson, vänligen kontakta mig omgående!

Jag och Soffan går in för sökandet



By the way har jag nu sökt klart inför kommande höst :)

.

Idag väcktes jag av ett annat inte jättenormalt uppvak. Jag vaknade av att jag slog näsan i väggen, HÅRT. Att tillägga att jag inte har något ben i min nästipp utan att den är som gelé. Men ont gjorde det...

Ännu en gruppdiskussion med värdelösa frågor. Vi väntar fortfarande på svar ifrån handledaren rörande nästa års praktik men vi har hittat en massa alldeles ypperliga förslag.

Borde plugga nu då tentafanskapet närmar sig med stormsteg, men gör jag det? Nä. Funderar på om jag ska sitta med rapporten tills jag tycker den är klar för att sedan ta kväll och skjuta upp tentaplugget.....

Sportlunch var ingen höjdare, tack och lov vet jag Kexchoklad....

Övrigt

Mitt liv är ganska enformigt händer inget alls, där av den värdelösa uppdateringen. Jag känner mig lika party som en singel småbarnsförälder.

Idag fick vi tillbaka våra rapporter ifrån de två anonyma klass"kompisarna" som sågat dem. Jag är nöjd, de var snälla mot mig. Jag skickade rapporten till farmor som blev jättestolt, farfar hade tydligen också fått läsa och var hur stolt som helst när han herromdagen pratade med mamma. Han sa flera gånger hur "swår" jag är, woho det är ju bara att buga och bocka. Men den är ju trots allt ännu långt ifrån godkänd, läraren ska rätta den efter jag på nytt skickat in den.

Det är toppenväder ute men jag är osugen på att visa mig ibland folk, då måste man klä på sig... Jag har inte heller någon som helst pluggmotivation.... 9 dagar till CSN



Ledig dag och vakna i ottan, lovely

I natt kring tre hände något jättekonstigt. Jag minns bara att Gunwald lät och blev svinrädd, jag kände en brännande smärta i mitt "Fuck-you-finger" och skrek efter honom. Vaknar till liv lite senare, hela handen pulserar och jag ser han sprättat upp hela fingret. Jag kunde inte sova på ett bra tag efter det. Jag somnade på sidan med huvudet in mot väggen och hade honom precis vid rumpan. Jag skulle kunna tro att jag höll på att rulla över honom men varför han sprätta mig är mycket oklart jag har ingen aning, jag sov ju! Stackis

'

Till slut tog jag mig igenom de hemska sidorna om Cecium-137 ...... Inte sådär väldans jättespännande men vad gör man inte? Nu ska jag ta en powernap och skjuta upp resterande plugg tills jag vaknar!

Kan ju inte alls åka och shoppa den 23/3, då ska jag ju till Frissan! Visseligen kanske efter....

Det går frammåt

Jag har numera endast en kurs hängande som jag inte klarat. Det är Miljörätten, sista kursen jag läste termin två. Just nu känns det mycket oklart när jag tänkte tenta av den. Ettorna tentar av den den 5e juni i år, då är jag inte kvar i Umeå så det kan jag inte göra. Jag tänkte eventuellt plugga lite med ettorna för att förhoppningsvis fatta hur man slår i Miljöbalken för att tenta av den i slutet av Augusti, innan skolstart! Men det är som sagt mycket oklart ännu. Nu ska jag satsa på att försöka klara allt, speciellt sista kursen som jag inte hinner tenta av innan sommarlovet om den skulle skita sig.

Ligger nu i sängen med datorn i knäet, Gunwald vid fötterna och försöker ta mig igenom ett dokument på 44 sidor. För ovanlighetens skull är det dock på världsspråket Svenska.

Jag beräknas få kläderna jag beställde igår redan i veckan! Can't wait! Jag trotsar stormen och har numera bytt till min tunna icke vatten- och regntåliga vårjacka och givetvis vårskornas vårskor Converse till det.

Om jag inte är ute och cyklar så kommer mamma upp till mig helgen efter Påsk, 13-15 April kan det vara. Hon ska ta med sig mina nya röda Converse upp och sen ska jag skicka med henne en del grejer ner så mitt bagage inte blir 1000 kilo överviktigt.

Planerna är att efter den 23 handla lite fina vårkläder + en vårjacka. Jag är såklart sugen på en grön, men jag kan inte köpa en tredje grön jacka innom ett år. Så jag funderade eventuellt på en marinblå. Hittade en på Monkis hemsida som såg snygg ut! 23 är en fredag, kanske att jag ska vara så otroligt galen att jag åker in och shoppar på själva CSN-dagen, varför skjuta upp det?

Busis

Idag ska jag vara crazy. Skulle unna mig ett par byxor om jag klarade hälsoeffekter. Men shoppingförbud är hemskt så jag ska handla lite till. Självunning är nice! Jag tycker själv jag förtjänar det!!! "Nya" månaden är endå nästa fredag så!




Falskt alarm

Jag får den den 19...

Måndag kväll

Har inte smältit G:et i Hälsoeffekter ännu, känns helt crazy.

Gjorde just en helt sinnessjukt bra förfest-spellista alla kan se den på facebook!

MIRAKEL

Mirakel sker, det hände just mig. Jag klarade förfan Hälsoeffektstentan jag skrev den 17 februari med två poäng. Jag var helt bombis på att den var körd. Så in i helvete svår. Men har hört från flera att den var gudomligt snällt rättad. Fick 6 poäng mer än väntat! Happy day. Firas med Big brother med Rodney Da Silva, vitlöksbaughetter och tapenad, mums!

BLÄK

IDAG SÅDÄR ETT OCH ETT HALVT ÅR SENARE HITTAR JAG PÅ UNIVERSITETSBIBLIOTEKETS HEMSIDA EN LÄNK TILL NE SOM MAN KOMMER ÅT HEMMA OM MAN ÄR INLOGGAD. HUR LYCKAS  JAG MISSA EN SÅDAN DUNDERLÄNK? De är ofta jag sitter hemma och tänkte NE skulle vart najs men jag orkar inte gå till skolan....

Fick igår också en del kommentarer på mitt fiskarbete ifrån mamma, en del jag får ändra när jag får tillbaka den för en sista korrigering.

Nu måste jag läsa lite litteratur inför Gruppdiskussionen bläk

Hade fel idag är sista dagen för läraren att leverera vårat tentaresultat. Jga är så in i helvete nervös.

Måndag morgon

Första gången på länge jag vaknade av klockan så sent som sju, jag fick sätta om den till kvart i åtta. Nu har jag i alla fall duschat. Gruppdiskussion 10-12 så det får bli till att läsa litteraturen nu innan skolan, lovely att den är på engelska!


Aj aj aj

Träningsverken i min vänstra vad är helt sinnessjuk, jag är helt invalid. Att tillägga att jag dansade 99,5% i converse?

Tre schlagergodingar:

Nick Borgens Orkester – We Are All The Winners

Wizex (Charlotte Nilsson) – Tusen och en natt

Fame – Give Me Your Love

Schlagerdisco...... själv

I dag kom världens bästa Soffan hit och delade baksmällan med mig. Vi har tvättat, gått på promenad med "Schnigel", sovit, pratat skit och vart på ICA. Jag kände jag hade fått nock på mina andra världskrigsluktande maskeradkläder och beslutade mig för att tvätta dem i 30 graders handtvätt med sjukt mycket tvättmedel. Slängde in det tillsammans med en filt. NU STINKER ALLT ANDRA VÄRLDSKRIGET, JUST MY LUCK. "Schnigel" var idag en jävel på att gå i koppel! Ofixad och vidrig idag på ICA, kunde väl inte valt en bättre dag, love my life... Annars inget nytt alls, eller jo förresten. Min familj ville ju komma upp till mig under påsk, det kostade dem 8 000 så de kände det var onödiga pengar när de kom hem från Filippinerna i fredags och kommer behöva byta tak nu snart så bara mamma kommer !

Mello + schlagerugång

Soffan kom hit tidigt på förmiddagen och det vankades massa mös + allmänt skitsnack. Åtta började mello, jag fokuserade bara på en låt. Sjuan såklart. Gav glädjetjut varje gång han fick poäng och det var allmänt lovely. Sen vann jävla Loreen och livet var inte längre lika party när världens bästa Ulrik Munther kom på delad tredjeplats. Men vi drack lite till och spatserade efter halv tolv till vårat kårhus. Söt kille i "dörren" vi kom in bytte skor. Sprang ut på dansgolvet och dog säkert 700 gånger. Schalgertema och det var magisk musik. Vi klappade DJ:en på benet hur många gånger som helst för att önska kvalitetsmusik som; Ulrik Munther, Danny, Sarek, After dark, Lena Ph och några till.

När jag fick min Ulrik-låt blev jag galen, hoppade jämfota som en tok och skrek. Tjejerna runt om kring höll för öronen men killarna apploderade. Tyvärr var det inte enda låten jag skrek till, jag skrek såklart och hoppade såfort det kom riktiga stjärnskotts-låtar. Fick byta skor tidigt tillbaka till Conversen då jag var lite nykter för att pina fötterna i klackar, fick även droppa kavajen då det var 700 grader där.

Det enda läsvärda i detta inlägg kan väl vara detta: EN KÄNDIS VAR DÄR, MARKUS FAGERVALL!!!!!! Det var helt sjukt smockat på dansgolvet, fan ta buggare dom armbågas och trampas. Det var säkert 10 killar som stank svett, lixom killsvett lite á la hockey-omklädningsrum och en av dem var SÅKLART på mig. Kan tillägga att han hade långt hår, ner till brösten, fula kläder med mera. Jag brukar säga jag gillar metalkillar, men han är en sådan jag ogillar. Första gången kom han bakifrån och tog armarna runt min mage och drog mig bakåt (jag sprang iväg) sen kom han två gånger och bara dansa nära. Jag nöp Soffan som fick komma till undsättning.-  Musiken var helt amazing, alla killar säger ju alltid hur kasst schlager är men alla var superlyckliga speciellt till Roger Pontare Vindarna viskar mitt namn. De fanns en del fina killar med som inte osade svett men killen som sedan stod i garderoben var ju helt klart sötast. Det finns inte så mycket att säga faktiskt MEN FAN SÅ KUL JAG HADE <3 Origo levererade till tusen. Det är inte varje dag man står och skriker "en gång till" på Origo när DJ:en slutar spela klockan två. Kom hem och var helt svettäcklig i håret - bra kväll





Ulrik, jag försökte i alla fall. De var jag och alla småtjejer.


EN MILJON BILDER IFRÅN IGÅR






































LOVE MY LIFE

Mina föräldrar är nu hemma på Bagarliden igen :D Världens bästa nyhet, de kommer hit på påsk då jag är helt ensam i Umeå. Ska bli så himla kul + att dom då får ta med sig i alla fall ett par skor upp;)

Just nu fint väder och Håkan Hellström på så hög volym jag vågar ha för Gunnis, VÅRKÄNSLOR!

Bra dag



Inga konstigheter, såhär brukar pappa smsa Julle... Jag saknar dem mamsen och papsen jag hoppas dom kan komma och hälsa på mig snart"

Jag älskar blocket
. Bara man lägger upp allt snuskigt billigt tror jag lätt man får sålt allt! Wow- Man kan ju undra hur jag kan va överlycklig som tjänat 20 spänn, men jag är inte glad för dem utan bara för skrubben nu mera är större och har plats för mer skit

Städat och en matta fattigare

Städat där det syns och väntar spänt på mattköparna! Jag är svajn-nervös. Dom kom ville inte prata gav mig en tjuga och drog! Najs. Morgondagens inträde kirrat.

Städade lite idag



Slängde två par gåskor varav de ena mina easytones jag köpte förra året



"Skrubben" städad- För er som sett den inser att den är riktigt välstädad nu och nu är den stora gråa ihoptryckta mattan borta!







Min prins









Jag är kung på blocket

10 min tog de innan jag fick sålt min matta. 20 kr och annonsen kosta 30 så gick back 10 men vad gör det? Blev bombad


IDAG HAR JAG HAFT KÖRKORT I TVÅ ÅR

Har hittat en fjärde djurrättsorganisation jag vill bli medlem i, Hundhjälpen. Får väl dock vänta tills den 23/3 då CSN trillar in på mitt konto. Detta medlemsskapet var billigt,  200:-/år http://www.hundhjalpen.se/stod-vart-arbete/bli-medlem/

IDAG HAR JAG HAFT KÖRKORT I TVÅ ÅR!!




Nu sitter mina föräldrar på planet sen sådär 3 timmar och 50 minuter.

Dagens planer:
  • Städa
  • MAXI + systemet med Catrin
  • Prata med mina föräldrar

 


<3

Village People – In The Navy


Abstinens

Hittade jättefina grejer på H&M och monki. La plagg för sex hundra i kundkorgen på H&M och slogs igen av att jag har förbud och de är stenhårt. Bara 15 dagar kvar...........

Strukturerad och seriös

Sparmånaden har gått bättre än tänkt, just då dyker H&M-katalogen ner i brevlådan är 99% sugen att bryta mot mitt förbud, men jag ska verkligen försöka hålla mig. Nästa månad får jag äntligen handla igen!! Gjorde just en budget för kommande månad och strukturerade upp lite fram tills maj, blir så stolt



Kommande månad blir det dock "bara" 503 kronor till spar! Men det är endå mycket. Jag har hitills faktiskt gått plus denna månaden, halva månaden kvar så man vågar kankse inte säga för mycket men jag tror ekonomin seriöst höll. Det innebär att jag för första månaden inte gick back sen jag började plugga, happy times!

Öser Håkan Hellströn nu, ljuvligt och massa vårkänslor. Dock är det kallt och grått ute så inte heller där ta ut segern i förskott.

Mamma och pappa köpte skor till mig :)





Om vädret blir som jag hoppas kommer jag bli tvungen till att köpa en vårjacka redan nu snart :)


Domedagen idag igen

Känslan när man vaknar och inser att det är tidigt. Jag rullar över sängen för att se klockan och visst fan var det tidigt 6.00. Jag får nock, de är inte friskt och vakna sex varje dag- Jag chillade tills sju då jag kollade facebook, aftonbladet och annat viktigt........Skola om en och en halv timma, jag är duschad, sminkad, fixad och för en gångs skull påklädd. Bara frullen kvar, men har ju som sagt ett tag på mig......

I morgon kväll kommer mina föräldrar hem :) Dom har köpt skor till mig, inte färgerna jag ville ha men i alla fall! om 15 dagar är det CSN och också slut på min sparmånad. Jag längtar nått helvetiskt.

PÅ LÖRDAG ÄR DET SCHLAGERTEMA PÅ VÅRAT KÅRHUS ORIGO. Jag borde som sagt tänka på ekonomin och inte gå ut och så är ju Origo kanske inte bästa stället. Men schlager är ju helt fantastiskt, jag minns ju hur kul det var på spinningen med schlager-tema!


.







Man får ju roa sig bäst man kan såhär i ottan





Våren vart är du?

Jag är färdigsminkad färdigäten men icke påklädd. Jag börjar om en timma och fem minuter, helt galet. Kan ju läsa på lite till inför diskussionen då.

Grått och trist ute idag, känns kallt och icke vårigt. Men jag började med Converse i lördags så nu är det faktiskt det som gäller!


Ica-kort upspärrat

Hittills på Ica denna månaden har jag handlat för 1078:-, kan verka dyrt då det bara är den 7e mars idag men jag har som sagt fyllt både kyl och frys så jag kommer klara mig ett tag till :)

Om man kanske ska bege sig till badrummet för lite smink? Jag bävar för frullen!

Jag är KRITVIT

Jag får nock på mitt spärrade ICA-kort, why me? Jag kommer måste ringa och prata med dem. Men det känns halvbra och langa eeh jag har så dåligt minne så jag slog in fel kod x antal gånger.

Idag var jag sådär gosigt lat att jag inte orkade duscha håret. Men se vad lite torrschampoo och en tofs kan göra. Med mitt korta hår är la dock allt nackhår "utsläppt".

Skön morgonhumor



Idag blir det äckligare än vanligt med havregrynsgröt, sylten är slut. De får helt enkelt bli sirap, oklart hur mumsigt det är såhär dags, men kan äta kring halv tio kanske.

På fredag kommer mina föräldrar äntligen hem :) På fredag är det också sista dagen Ingvar kan lägga ut tentaresultatet, jag var tvungen att maila honom idag. Jag känner mig redigt stressad så de känns ju kanske inte görbra.

Gulklädda män på taket brevé, spännande.... Världens mest livsfariga jobb, skotta snö från hustak. Living on the edge.

Jag är lite ledsen det är jätteinne med ljusa färger så som mintgrön, ljusgul och ljus aprikos etc, jag är ju kritvit, jag kan inte ha sådana färger. Jag vill så gärna bli gul. Camilla kommenterade en bild på min facebook herromdan, där snackar vi najs hudfärg':


.

Jag vet inte vad som hänt, jag vaknar så sjukt tidigt varje dag. Fine när man lägger sig nio men jag la mig närmare elva igår. Jag vaknade halv sju, min klocka kommer ringa åtta. De är visseligen "knall-ljust" i min lägenhet, kan de vara vårkänslorna som spökar?
Idag börjar jag klockan tio med gruppdiskussion och sen efter lunch ska vi ha snack om kommande kurser i trean, vad man kan välja och dyl. Det borde snart vara dags och välja om jag fattar rätt!
Till hösten flyttar Soffan in till mi och mina maffiga kvadrat. På grund av hennes inneboende kommer jag att tjäna två tusen i månaden, det betyder en tur och returbiljett hem för både mig och Gunwald. Till hösten lär vi åka hem när vi kan men endå vara här en del. Men våren då de vankas praktik och exjobb lär vi inte alls vara i Umeå. Själv hade jag inte haft råd och ha en lägenhet på 3800:- ( om hyran inte höjs då om en vecka) som inte används. Visst man kan hyra ut. Men jag vill inte ha någon random sovandes i min säng och använda MINA saker. Så jag är jättenöjd med beslutet!
Om man ska ta och craza till det och gå upp redan nu? Har et paket påväg, vill kolla hur långt det kommit osv på datorn

Kvällsavslut

Inte varje dag man äter så lyxig kvällsmat som pannkakor, dock blev de som vanligt på stående fot. Man tjänar tid och tid är pengar.

Jag får trots allt lite "biggest looser"-vibbar när jag ser mitt pass. Blir jag rik innan 2017 så ska jag säga jag "tappat bort mitt pass och behöver ett nytt" precis så illa är det.

Nu smsade dumma Camilla om langos och ja kära vänner. Jag hade kunnat äta 2 langos lätt nu på stående fot bara för de är så IN I HELVETE GOTT. Jag undrar om man kan köpa det på någon lite vanligare tillställning. Om jag hamnade ensam på en öde ö skulle jag ta med mig solskyddsfaktor hög, vatten och langos! Guds gåva till alla oss matglada. Med bara ost på ååååååhhh sååååååå mumselimumseli mums-gott.

Funderar på att avsluta kvällen med den hemlige miljonären och sen ett avsnitt av mitt underbara älskade CSI! Då är det perfekt sovtid, strax innan 10.

Pannkakor next

Idag har jag spärrat mitt ICA-kort och mitt lånekort på Universitetsbiblioteket av misstag. Gotta love myself. Vad säger man? Vissa har flyt och andra inte kort och gott.

Funderar på att i frustrationens hetta kanske göra lite pannkakor? Har ultralite sylt kvar så dock är det ett allvarligt problem. Hade velat handla det först på fredag när jag ska till MAXI med Huuvisen :)

Fem i sex fick jag rusa ner till Appo (de stänger sex) och jag hann. Men den deon jag alltid har fanns då såklart inte, jag köpte ett wildkard en som stod women på men luktade alkohol, mumselimums....

Efter jag opponerat på de rapporterna jag läst känns det ljuvligt, min framstår nu som ännu bättre! Gud ibland är det du och jag!

Annars något nytt? NEJ Gunwald nanar som vanligt. Dagens happening förrutom passet måste väl va att alla mina skedar var slut så kom till insikten att en tur med diskborsten var nödvändig. Observera då att jag har 12 matskedar och 12 teskedar.... Diska bestick och glas är så tråkigt så de brukar alltid resultera i mass-disker.

.

65 sidor att läsa till gruppdiskussionen i morgon, tror jag skippar en del...




KVALITETSMUSIK

Känslan när man börjar sjunga I want cry och inte har en aning om vart det kommer ifrån och inte hittar på spoti. Då googlar man den texten man minns. DET ÄR FÖRFAN EMILIA. TIDIGT 2000-TAL SNACKAR VI, KVALITETSMUSIK

http://www.youtube.com/watch?v=pnCmABBCe4c

Snabbast i stan

Hade ågren då jag tyckte de va lite med en vecka att såga de två tilldelade rapporterna men kvart i fyra var jag klar med båda och då var Martin här en stund också imellan. Känns kanske dumt egentligen om hon klassar en som oseriös som gör de så snabbt, men samtidigt lättande att ha det bortgjort. Kan dessvärre inte ens säga vad jag tyckte om den ena här....

Jag minns knappt vad jag gjorde innan. Jag tror det börjar bli dags för middag och efter det tänkte jag läsa litteraturen till morgondagens gruppdiskussion, jag levererade inte sist då jag vart för bakfull för att läsa på inför...

Mamma och pappa kommer ju hem på fredag kväll och de skall köpa skor till mig, Can't wait

Granska andras rapporter...

Rapporterna har kommit. Mina verkar vara svintrista. Bara till att bita i det sura äpplet...

Passbilden från helvetet

Hämtade just ut mitt pass. Åkte på samma biljett dit och tillbaka med två minuter till godo (långt och gå). Om man säger såhär jag ser ut som en injecerande knarkmongo på mitt gamla pass så jag hade ganska höga förväntningar. Jag ser bättre ut än på förra men still så jävla ful, jag ser snygg ut på körkortet om man jämför och där har jag fått höra jag ser ut som en psykopat. Ja vad säger man? Nedköp. Kommer gömma det i någon låda osynligt för allmänheten.

Väntar fortfarande på tentaresultatet. Kring tolv idag får alla två rapporter var att granska, hade ju vart ypperligt att granska klart i alla fall en idag så är det klart, känns ju halvparty att ha det hängande.

Alla som i ALLA jag känner i Umeå ska hem på påsklov, ska jag det? Nej. Jag kommer va ensam, strandsatt, lämnad och sad i Umeå. Jag har försökt locka upp mina föräldrar men de känns oklart hur sugna dom är på att lägga sådär 4000 på att komma upp hit en månad efter de kommer hem från Filippinerna. Men jag jobbar på det. Kommer dom inte hit hoppas jag jag får jobba och fritiden ska jag spendera ute på en vikstol i solen med Gunwald kopplad. Skulle de va lite folk kan man ju kanske sola i bikini på baksidan. Hope so, måste köpa ett flexikoppel till Gunwe nästa månad!

Billig studentmat - Ur mitt kylskåp

Herromdagen så beslutade jag mig för att laga riktigt billig studentmat. Morotssås (skulle vilja säga att de är en köttfärssås utan köttfärs) & billig fisksoppa.

Morotsås - inte det godaste jag ätit men helt okej god + underbar om man tänker på prislappen



Grunden, la till soya & Sambal Oelek + en till morot



Hacka lökarna & riv morötterna, stekasteka. Jag får alltid pensionärsillusioner av sånt här, underbart.



Passerade tomater i + lite grädde + fryst persilja (ej med i bilden än)



För att toppa hällde jag i VÄRLDENS GODASTE BÖNOR när den kokat klart



Fruktansvärt grisiga bilder. Men jag grisar när jag lagar mat, därför jag inte får hjälpa pappa. Han tycker jag är för rörig. Ska jag betygsätta Morotsåsen som serveras med pasta så blir det 6/10 med extrapoäng för priset. Alla ingredienser är sånt jag alltid har hemma.

Fisksoppa för en fattig student - rätt olyxig men enkel och supergod





BRA fisk. Det vill säga inte torsk eller lax från ICA utan sej, alldeles ypperligt och givetvis är den MSC-märkt



Hackade lök, purjo och skivade morötter och potatis (potatisen 2-3 gånger tjockare än moröttsskivorna så de blir klara samtidigt)



Hacka firren



Häll på vatten & grönsaks- eller fiskbuljong. Koka till rotfrukterna är mjuka. Då ställer du av kastrullen ifrån plattan och lägger i fisken. Någon minut tar de för de små bitarna att bli klara.





I med grädde och ät och njut. Den billiga fisksoppan får trots de knapra innehållet 8/10





Bitter

Inte så konstigt om man vaknar 6 på sin lediga dag tänker du, men jag är bomsur sen gårdagens misslyckade läkarbesök och för jag tvingades lägga 300 på besöket och sen köpa en jävla grej för 728 kronor på min SHOPPINFRIA månad . Gah. Där rök hälften av månadens sparande + lite till. Lovely.
Har efter spotify dragits omkring 150 kronor på mitt konto. Men matkontot lär gå mer än 500+ i alla fall.  Jag tror jag ska trotsa minusgraderna (17) och åka till polisen och hämta ut mitt nygjorda pass idag!

HELVETE

Jag får spasma, 1 jag glömde min nyfyllda vattenflarra hemma 2. MIN RAPPORT VA SÅDÄR KORT JAG FÖRST TRODDE. FUCK MY LIFE. DEN ÄR INTE ENS 2,5

Måndag morgon, fy fan

Jag är så trött så jag tror jag somnar stående. klockan ringde 6, mobilklockan va då 05,58 så då blev jag ännu tröttare 20 minuter senare efter facebook, GP & aftonbladet sprang jag in i duschen. Efter jag duschat klart sprang jag tillbaka hit. Så ja jag är fortfarande sängliggande. Mina planer om att va i skolan 8 känns nu helt jävla galet, jag är helt apatisk. Detta trots att jag la mig senast 9 igår, jag kanske sov för länge?
Skolan idag börjar 9 så känner jag mig själv rätt kommer jag kanske va på skolan halv 9 isf för att sätta mig vid datan en sväng!

.

Gunwald vet mycket väl att han inte får va på bordet, men går upp endå varje dag och idag började han klösa på min soffa. Emma löser, jag kirrade en sprutflaska och fyllde den med vatten. När han kom på bordet och ignorerade min arga röst så sprejade jag honom med en stråle. Han blev helt förtvivlad och fattade nada, men han gick ner!

Tvätt om 20, wanna cry

blä

Bara för vi missa sista bussfan med 5 min fick vi ta taxi och plus att Scharinska var 140 kr inkl garderob har jag nu endast 661 kronor på mitt konto, wanna cry. Jag hade till och med i förberedande syfte laddat mitt busskort med 6 nya resor, fuck that. Jätteledsen blev jag ju nu. Hur ska jag kunna gå fetmycket plus denna månaden?

Observera att jag besatt (säger man så?)med shoppingförbud så dom där 661 kronorna är visseligen för övriga ugifter, något jag måste minska drastiskt. Kort sagt ingen mer utgång förrän den 23e!


Bakfull som ett sprutluder

Igår hade jag en exemplariskt rolig kväll! Underbar förfest men tyvärr hade vi inge kul alls på Scharinska  trots Pop-temat så dit ska vi inte igen.

Jag var på ypperligt humör trots att jag var nyktrare än jag annars brukar vara när jag går ut men när jag skulle berätta om min olyckliga kärlek för Erik (som frågade) tänkte jag att kvällen skulle sluta i tårar men icke. Jag minns allt, tjalalalalal.



Ombytta rolller (André i klänning)



I'm sexy and I know it? Shots? I'm not a whore? LMFAO i alla fall









Bortse från min mössfriss



LMFAO – I Am Not A Whore



En timma kvar

Jag älskar mitt jättekorta hår men jag kan inte ha tofs och absolut inte fläta så då känner man det kunde vart några cm till.





Jag är nu helt klar. Bussen går om en timma. Jag hade så gärna velat äta lunch innan ska se om jag lyckas trycka i mig. Är i alla fall nu galet osugen.

Ska läsa säljmodellen igen !


Fjors

Blir nervösare och nervösare, lugnar mig med lite fjorskort,. Jag tror det kommer gå bra på jobbet så jag är väl bara nervös för sakens skull... ¨








Kemitönt

Hittade en gammal tenta som gav skenet av att jag var riktigt bright eller nördig kanske man ska säga. Nu är det rena grekiskan, jag förstår inget alls. Minns att de va en alkohol med en OH-grupp, men en OH-grupp på vad? Hahah skrattar mig lycklig horkemin är över nu och för alltid.







Det är sånt här som klassas som viktigt när man heter Emma Johansson och behöver städa....Hade velat hinna äta lunch innan jag ska iväg och jobba 12-15 men hur sugen lär jag vara på lunch om 1 timma och 20 min? 11,37 tar jag bussen till stora staden.

Duktig

Hur ofta kan man ärligt säga att man är hårdspacklad klockan 9,20 på morgonen? Jag vet ärligt talat inte hur många lager smink jag har på mig på grund av min dåliga hy. Supertråkigt jag inte ens åker hemifrån förrens om tidigast två timmar. Innebär mer smink och jag sparar håret till sist, det är tråkigast...

Eventuellt beroende på humör och dylikt ska jag till skolan efter jobbet och sitta vid de underbara skoldatorerna för att rätta stavfel och så vidare. Jag har ju inte riktigt känt att jag har haft råd med att lägga 710 kronor exklusive frakt på ett Officepaket för mac (har försökt ladda ner 700 gånger utan att lyckas). Så jag kör stenhårt på OpenOffice som ignorerar dubbla mellanslag, inte alls bra då jag gärna upprepar mellanslagsprociduren när jag tänker....

Om man kanske skulle röja lite i sin lilla krypin? Handouts på golvet, på byrån , i sängen. Jag måste skärpa mig!!

Om någon undrar hur det går med min ekonomi kommer här en liten upplysning: Efter diverse trista utgifter som pass, hudkräm & puder är mitt spenderakonto fortfarande uppe i 1038 kronor (100:- ska dock dras för Spotify) och mitt matkonto på ICA är uppe i 1101 kronor och det kan omöjligt ta slut denna månaden. Både KYLEN & FRYSEN är fulla av mat. Så det som kommer köpas på Ica är typ; Kiwi, mjölk, grädde & kanske en falukorv i slutet på månaden.

En annan supernajs grej angående min sparmånad är att utväxten börjar krypa sig på, men jag har bokat klipp och sling samma dag jag får CSN & spenderamånaden börjar, love my life!


07,37

Hänger inne på Changes hemsida och läser på om tros- och bh-modeller.



Så himla fin, jag var givetvis tvungen att prova den i tisdags! ¨

Klockan är strax efter haölv åtta och jag tror faktiskt jag ska gå upp nu.

Angående min rapport känns det läskigt att bara lämna in den, jag är nervös. Hoppas den är okej i alla fall så jag inte blir totalsågas :S

Jobb idag

Klockan på ringning 8, underbart att vakna 6,50.... Men men Gunwald är nöjd. Han var världens mysigaste igår:





Ser ut att bli lovely väder idag med :D

Myskväll med Gunwald

En vaniljsemla skulle inte sitta helt fel nu, men jag befinner mig i Norrland och här klassas vaniljsemlor som "exotiskt". Går ju säkert och beställa men lätt och känna av innan vad man är sugen på, not.

Jag tycker personligen det är dags för efterrätt och filmmys nu, men det kommer resultera i en snuskigt tidig sänggång. Men vad gör man annars på 25 kvm med en katt som sover? Kan ju röja iordning lite och så men endå.

Imorgon ska jag ut om Emma och Ida ska till något ställe som tar emot mig trots min enligt dem ringa ålder. Solen gick ner och det gjorde också mina vårkänslor.


Happy day *3

Mina fonder hade just gått upp 7000 också wow. Måste fira med kanelstekta äpplen och vaniljglass, var ju inte sugen på det igår :)!


Dagen blev just bättre

Min underbara rapport är nu 4,5 sidor lång inklusive alla underbara nitton referenser. Behöver jag säga jag just blev partysugen? Idag är det sånt där underbart hej-ska-vi-grilla-och-dricka-öl-på-stranden-väder á la sjöfart. Hade det inte vart så att imorgon är min första riktiga dag på jobbet med någon okänd tjej hade jag garanterat gått ut. Det hetsdroppar smältsnö från taket, ljuvligt! Jag har ljuvliga vårfeelings och det ramlade just ett helt berg från mina axlar.


YEEES



Såhär ser mina kvällar ut, CSI med min myskisse.

Min rapport är inte två utan tre sidor visade det sig när jag kopierade texten från Openoffice -> Google docs. Tacka gud!

Svenska folket levererar, IBLAND

De är inte ofta men tydligen händer det att svenska folket är på min sida. Jag läste att en mamma med en bebis som va antingen några veckor eller några månader (under ett halvår i alla fall) och bion krävde att hon skulle betala fullpris. Jag tänkte de är ju helt sjuk, klart hon inte ska utan att tänka så där mycket. Men när jag såg röstalternativen fanns det ett gudomligt alternativ.



Klart som fan man inte får ta med bebisar till bion! Jag vet själv hur fruktansvärt vansinnig jag hade blitt av att höra en äcklig bebis skrika sig igenom en hel film. Det är ungefär lika brilljant som att åka ut och resa med småbarn. Jag kan inte förstå det. Bebisar på flygplan är de värsta som finns, jag blir sugen på att mörda dem, de hamnar alltid vid mig. Och vad får de ut av resan? NADA! Man får klä på dem sjukt mycket kläder och solkräm för de ens ska överleva en solresa. Helt insane, lämna bort barnet till någon frivillig typ farmor om du så gärna vill på semester. Mina föräldrar reste med både mig och Julle fattar inte tankegången alls. Med tanke på hur de gnällde när de reste med tonåringar kan man ju ifrågasätta resandet med småbarn-..... Betala för ovetande kids?


Bilder

För en vecka sen, innan sittning



Jävligt oklart







Gunwald










Idag är en underbar dag

Jag har för första gången vårkänslor. Öppnade fönstret helt och satt och sola,  gick därifrån 1 sekund och ser hur Gunwald med snabba steg ska ut på fönsterbrädan, jag kastar mig överhonom och drar honom in men han kämpar han med, han satte klorna i fönsterbrädan och ja försökte dra sig tillbaka. Jag tänkte åh va mysit Gunnis ska vi ut på promenad. Äcklig men sprudlande lycklig tog jag med mig en irriterad & grinig Gunwald. Tänk dig promenera med den värsta av hundar så gångrar du det med 1000 och vips så får du Gunwald. Men till sommaren ska jag sitta ute på en stol och ha honom i flexikoppel så får han motionera sig bäst han vill.



Dammsög på toaletten och här hittade jag honom



Jag är så snäll, helt gjord av goda gärningar! 25 kronor till Djurambulansen. De kör en drive i alla fall idag så det är bara att smsa DJUR25 till 72456



Växer och frodas



VÅREN ÄR HÄR





Kameran samarbetar inte med datorn just nu så kommer bilder på Gunwe i snön när det slutar dampa

Improvisera hej och hå

Vad gör man utan paint? Jo man går in på draw something och print-screenar för att sedan skära till den så den blir najs<! Se och lär







Fungerade enligt mig alldeles ypperligt! Jag kände att bilder skulle sitta som pricken över i:Et på min inlämning till gruppdiskussionen jag missat!

Avundsjuk



söTSIEN.

Pappa smsar att leta reda på någon bra resort åt dem, kul. Är jag avundsjuk? Nejdå

2 mars

God morgon, jag har som vanligt sovit som en klubbad säl. Hur kul är det att vakna klockan sju när man har obegränsat sovmorgon? Inte kul. Gunwalds blickar varje morgon, i stil med " fan lever du" ?. Typ tack Gunnis!

Om man ska krawla sig upp och äta lite frukost? Efter det blir det till att skicka in svar på diskussionsfrågorna, jag satt ju hårmodell när resten av klassen var på gruppdiskusssioner!

Om en vecka får jag senast reda på mitt tentaresultat, jag är så nervös så jag har ont i magen. Jag tror som sagt jag borde vara fyra poäng från G, men jag ber till gud han rättat sjukt snällt.

Idag fyller min fina vän Michaela Stragnefors 21 år, puss & grattis!

Ur en students kylskåp

Hungrig & desperat. Vad gör man? Man tager vad man haver. Hacka, hacka, hacka! Stekte potatis, paprika, lök och purjo till en pensionärsliknande sörja.



Hällde på ägg&mjölk



Nästan klar, lyxade med lite Philadelphia & några skivor ost



Mumsande sällskap




Hade man kollat i min kyl & frys hade man trott jag var stenrik (bunkrat ordentligt). Men de enda klara jag hade nu var curryköttfärs och pasta, samma som jag åt till lunch. Sen hade jag otinad köttfärssås & råa sej-fileér så då fick jag helt enkelt gå på jakt efter potentiella ingredienser till min "omelett".

Med tanke på att mitt arbete känns-helt-okej-bra nu minus längden, eller kanske ska säga kortheten. Så ska jag nog spendera hela morgondagen lagandes mat!! Så kul jag lägger säkert upp lite bilder :)

Hormoner som spökar?

Som sagt min missekatt är lite ur balans, han snuttar på mina mysisar. Visst jättegulligt men hur kul är det att ta på sig ett par blöta byxor?



(Fläcken är precis så stor som den ser ut)

Jävla projektarbete

Jag kan nu säga att jag tycker att mitt arbete är ganska bra men det är max 5 sidor inkl. referenser som gäller och min är 2+ 1/4 med text och säkert 1+1/4 referenser, de känns så fjuttigt.

Gunwald



Mannen, myten, legenden

Han är lite ledsen, kan inte fatta varför. Han verkar olyckligt kär, han mjauar ledset precis hela tiden och är sjukt uppmärksamhetskåt min lilla bebis

Avlider

Fick ett KRAV på posten igår från bibban som ville jag skulle lämna tillbaka boken jag lånat , begav mig in på hemsidan och till slut när jag insett hur man lånade om hade någon idiot redan reserverat den.... Men kommer behöva den i helgen, jag är gangster och lämnar tillbaka den först på måndag hihi.

Nu vankas det plugg. Måste bli klar med mitt underbara arbete, det ska in klockan 9 på tisdag, senast. Kommer behöva sitta på skolan sista dagen för att finslipa då det programmet jag har tydligen inte rättar stavfel och dyl- Jag är sjukt otaggad. Men som snacks i helgen och säkert idag med blir det vaniljglass med kanelstekta äpplen :)

hur lyckas jag?

Jag bor på 25 kvm och tappar hela tiden bort saker. Nu är min hårborste spårlöst väck, vad gör jag nu? Tur jag har en kam.

Förhindra hängbröst

Alla tjejer med större kupa än B har troligtvis som jag funderat över detta sedan högstadiet. Jag har hört både att man ska sova med lösa tuttar och att man ska sova med bh/sportbh. Jag har svaret! Man ska sova med bh/sportbh, gött för mig som tycker tuttarna är ivägen när dom är "utsläppta".

Jag har hittat en helt fantastisk sportbh på change, med den mystiska storleken M4. Kostade en slant men för alla med samma problem som mig rekomenderas den varmt! Om jag skulle ägnat mig åt att springa hade det varit omöjligt att bara använda mina sportbhar jag har från H&M, jag måste ha vanlig bh under för stödet. Men nu finns det alltså en lösning! Nästa månad när mitt shoppingförbud är över så ska den bli min! Den är inte fager men vad gör det när tuttarna pressas och blir stenhårda OCH LIGGER STILL!? http://shop1.change.com/se/bh/sport-bh/648/ Man kan reglera banden framifrån, den är så sinnessjukt genomtänkt!




Min nya bh

Min nya bh jag la upp en bild på igår är en balconette och modellen heter Lissi http://shop1.change.com/se/bh/ovadderad-bh/798/ Den vita har jag för mig var slut på huvudlagret så det är bara att springa och köpa och hoppas de finns kvar. http://shop1.change.com/se/bh/fullkupe-bh/2624/ Kan ju tyckas denna ser lika dan ut men icke, detta är en fullkupebh som ger illusionen av strutbröst vilket kanske inte 'är min favorit.

Bilder

Min motståndare är sneppet vassare



Min gädda,
du är så söt när du sover!








Avdäckad

Drömt mardrömmar hela natten så jag är helt slut. Asså de är äckligt vad mitt kattgräs växer.

Igår eftermiddag



Nu



RSS 2.0