Paket på villovägar


LYCKA


Galen

Idag tänkte jag vara galen och inte plugga. Är ensam hemma tills ikväll och det är lördag. Har pluggat som ett sär senaste veckan så i morgon blire på't igen

Distanskurs på 50% = heaven ?!

Livet är sällan en dans på rosor, samma sak med min Kalmarkurs. Jag trodde givetvis att den skulle vara lätt som en plätt & att det var chill att läsa på 50%. Det må så vara men det finns ju trots allt inte hur mycket tid som helst att plugga på. Jag har bitit av mig naglarna helt nu i väntan på jag ska komma på något att skriva om i projektarbetet. Det stressar ihjäl mig, jag trodde det skulle in den 23/12 men nej nej fel av mig, det skulle in redan 9/12....
 
Uppgift 1- Godkänt efter komplettering
Uppgift 2- Godkänd
Uppgift 3- Godkänd
Uppgift 4- Inskickad för fem minuter sedan, inväntar resultat
Projektarbete- Inte ens påbörjat, kaos * 1000
Quiz- Godkänd
Tentamen- Går av stapeln 18/1-13

Huvudvärk med plugg

 
 
Bild 1, obegagligt enorm Belgian Blue...
 
Bild 2, mitt ljuvliga resultat på Quiz 2 i min Kalmarkurs.

Bra kväll igår

Hade en riktig toppenkväll igår med mina fina tjejer + Erik. Vi började med middag & förfest hos Emma och begav oss sedan in till stan och Allstar. Idag känner jag mig inte superspeedad direkt men sen blir det våran premiär på Skogis så jag tror det vänder!

Hemflytt om T R E


 
Min knodd, alla tiders!
Eliminerade min horribla utväxt igår :)
 
 
 
The new me
 
 
 

Flyttstäd och packning

Jag drog till tvättstugan lite spontant efter uppvaknandet. Varför inte prioritera tvättning när det är kaos i lägenheten? Saker överallt! Nu lite telefonkö, min router har inte riktigt sammarbetat sedan i torsdags....

Prestationsångest

Jag har sådan sinnessjuk prestationsångest inför eftermiddagens tenta, det har aldrig hänt innan och det känns riktigt fruktansvärt!

Jag är den biggest

Jag är så jävla nöjd, har nu för första gången sedan i torsdags internet. Dessvärre lyckades jag inte med det trådlösa men icke-trådlöst duger i krig!


Äntligen

Avbokade idag hotellet på Koh Samui som stod för mig, känns bra. Detta kapitlet är avslutat såfort pengarna för inrikesflyget landat på mitt konto.

Jag kommer under 2013, troligtvis December åka till Thailand och ha semester och handla som en tok. Jag kommer aldrig mer boka något med någon, med ett undantag. Jag har prövat det men det har bara gått åt helvete.

Forever alone, ensam är stark!

Om en vecka flyttar jag hem till mamma och pappa, jag kan inte med svenska språket beskriva hur mycket jag längtar.

RSS 2.0