Tidigt

Jag har inte sovit länge en enda dag på hela lovet, kommer inte göra det ´heller.


 

Idag kommer Hanna hem, det var på tiden! Så är det halloween idag med. Ska till Camilla sen i alla fall och käka middag, mycket trevligt :)

Igår så var jag och Camy i stan och såg VÄRLDENS SÄMSTA FILM. Den hette något i stil med Låt den rätte komma in. En  svensk vampyr film från 70 talet, låter det inte lockande så säg? Det var värsta finten, den lät bra på affishen trots att jag hatar vampyrfilmer. Men den var så fruktansvärt dålig att jag fick ångest för jag hade betalt 95 kronor för att de skiten. Så se den inte!

Julia visade mig världens roligaste klipp på youtube, det var inte så kul första gången men tredje gången trodde jag jag skulle dö av skratt.

http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM



Igår bet min fucking råtta mig i fingret! Jag har skam haft honom sen jag fyllde nio, han har aldrig bitit mig innan. Jag började blöda till och med. Dumma Kalle, men idag är han snäll:)

Lovets hittils roligaste: Tågluffen med Camilla till Borås, helt klart!
Lovets tråkigaste hittils: Min träningsvärk, nu förstår jag verkligen hur det känns att vara rörelsehindrad!

Idag så kom studiebidraget (HAPPY DAY) men jag satte in hela på mitt sparkonto. Visst svider det men samtidigt jag kommer att tacka mig själv om ett tag. Jag sparar nu i första hand till min filippinernaresa, men jag vet inte hur mycket pengar jag ska ha med mig. Jag har inte tänkt köpa något direkt, inte mer än vykort och frimärken. Det är långt kvar men jag måste ju endå spara pengar för pengarna växer tyvärr inte på träd för mig. Och jag kommer inte tjäna någre pengar på ett tag heller nu med tanke på att jag inte kommer att jobba alls förrän julborden.

Aja nu ska jag lämna mitt rum, det är som en bastu.- Pusstjing


Grymt duktigt

Klockan är endast 12 och jag har redan hunnit vara på gymmet med Camilla, grymt bra. Men jag har fruktansvärd träningsvärk sen igår:/

Ja hur ser dagens planer ut idag? Ja du det blir kanske bio, men vilken film det är frågan? En skräckfilm hade kanske inte suttit fel.

Nu sitter jag på mitt varma sköna golv och leker lite med Kalle, han är ganska cool min lilla bäbis.

Ångesten börjar komma nu, jag fyller snart år(38), jag åker snart(52), julafton närmar sig(55) och snart är 2008 slut också(62). Min ekonomi kommer verkligen att gå utför, det svider! Men jag ska inte köpa presenter till familjen i alla fall, det sparar ju några hundra och det gillar vi. Kommer nog inte känna för att köpa något till släkten heller, kommer bara köpa till mina kompisar. Juletid är nog enda gången jag önskar jag inte hade några kompisar. Nej okej så farligt
är det kanske inte, det är ganska roligt att ge om man hitttat något bra.

Men nu ska jag klä på mig, cykla till ica och sen fiskaffärn :) puss så länge

Later on

såå nu har jag vart hos min farmor och lekt med hennes 4 veckor gamla kattunge Sune. Sedan var jag ute med tre av mina kusiners hundar också. Jag spenderade alltså min eftermiddag i bonneland, det var faktiksrt ganska najs. Jag körde till farmor, det var jätteroligt och gick ganska bra :)

När jag skulle till mina kusiners hundar så sprang jag från farmor, det tar cirka 30 sekunder om ens det. Och så känner jag blickar så står det hur många kossor som hellst och GLODDE på mig. SKulle gå fram och klappa dom men dom var dessvärre skygga :/ Tror det är farfars kor, den ena gråa var så otroligt fin (bilden)




Jag nämde ju att jag ocg Camy shoppat presenter till Hanna, jag slog in dem idag och snyggt blev det :)

A idag så har mina familjemedlemmar köpt nya mobiler och en ny tv. Alla fick nya mobiler utan jag!? Ioförsig är min snyggare än deras, men endå.- Man blir ju lite lätt avundsjuk, dock har jag ju inte ens betalat min mobil än. Jag har ju mer än ett år kvar på min delbetalning, de är ju underbart.

De är ingen som vill ha en liten söt kattunge GRATIS om sisådär 4 veckor då lilla Sune är 8 veckor och JÄTTESÖT. Han är nog den näst sötaste kattungen ever, min katt var sötare när hon var bäbis. Han är verkligen gosig. Han älskar att slicka på fingrar och min mage. Så söt, och nu är hans tänder inte större än mannagryn heller, sötnos!













Hurtig svar ja :=)

Idag gick jag och Camy upp tidigare så cyklade vi till gymmet, de va inte så tråkigt endå :)

Nu ska jag snart ut och övningsköra med pappa. Jag är nervös, haha. Jag borde verkligen plugga (historia och företgsekonomi), men jag orkar inte. Hur kul känns det på en skala ett till tio att plugga när man är LEDIG från skolan? SVar : Minus 40 000.

Onsdag idag, vad ska jag hitta på resten av lovet tro? Jag har till och med gått upp tidigt varje dag, sick.

Vi hörs sen nu ska jag sminka mig pustjing



Camilla gilar´t

Hej igen :)

Okej det blev inget lysekil idag men jag och Camy åkte först in till STenungsund där vi bytte mina spets leggins. Sedan så åkte vi vidare in till Göteborg  där vi bland annat köpte söta reflexdjur och presenter till Hanna som fyller om bara 30 dagar -;)



Bakom oss på bussen satt döden. Tänk dig en äkta emo-retard med stora svarta och lila korvar (sånna fejkdreads) i håret och sminkad med konstiga svarta prickar på ena tinningen. Hon hade vart jättesöt om hon hade haft en normalare stil. Och så satt hon och lyssnade på musik på sin mobil utan hörlurar, jag störde mig och vände mig om och tittade på henne, jag varken bitchblicka eller log jag tittade helt neutralt. Och hon gav mig världens mördarblick, asså utan att överdriva. Precis som om hon tänkte: Jag ska fan stycka dig och lägga dig i små påsar och äta dig till frukost. Det var så himla roligt att jag trodde jag skulle kvävas när jag försökte hålla tillbaka skrattet. Vi såg henne och hennes emofriends hela tiden sedan i stan.

Och sedan i rulltrappan från hemköp stod fyra negrer bakom mig. Ursäkta ordvalet, jag är inte rasist men läs klart så förstår du kanske mitt ordval bättre. Så känner jag att de börjar ta på mig. Eller a på min jacka på sidorna, jag visste ju inte vad jag skulle göra, tänkte dom skulle råna mig. Men hade mobil och plånbok i väskan så tänkte typ a råna på du bara. Sen när vi kom upp från trappan vände jag mig om så säger den ena: He was touching you. Jag svarar på svenska blond som jag är: Tror du inte jag märkte de eller? Men han förstod inte jag gick bara därifrån, idioter! Vad skulle jag göra lixom? Slå till honom? SÅ sa Camy en sjukt rolig sak: Is your homecontry nigeria eller? på världens sämsta svengelska, att jag inte dog av skratt asså. 
 
På vägen hem satt värsta söta killen framför oss också. :) Bussresan hem var otroligt seg trots trevligt sällskap. Jag fick ett nytt simkort idag btw very najs så nu kan jag äntligen använda telefonens 3G funktion.

FYFAN vad jag är sur ! I sommras så var det en tävling där du kunde vinna svinsnygga smartbilar och fula moppar och resväskor. Jag kan utan att överdriva säga att jag skickade in säkert 30 ASBRA bidrag. Ett var till och med så bra att ingen kan ha vart bättre. OCH JAG VANN INTE. JÄVLA SKIT. JAG ÄR RIKTIGT SUR NU ! Jag skulle ju vinna mig en söt bil! jAG TÄNKER ALDRIG KÖPA NÅTT FRÅN CLOETTA IGEN. iNTE ENS NÄR JAG BÖRJAR ÄTA GODIS IGEN.



Tack för trevligt sällskap <3

                         
Mitt rum blev äntligen klart, det             Min syster var snäll och gjorde en fläta på mig :)
 tog ju BARA 4 dagar, haha mitt
 rum på tvågånger två meter.
Nej kanske inte riktigt men nästan.

Nä nu ska jag sova pusss

Godmorgon :)

Nog roligt och vakna halv åtta ska du se. Nej men nu ska jag verkligen städa på mitt rum. Det ser ut som helvete :´/ Har även prövat min nya fina exklusiva ipodhögtalare, den var faktiskt ganska bra ljud i :)



Jag köpte den på teknikmagasinet för 129 kronor, lagom pris. Jag hade inte lagt en krona till på en sådan onödig sak, jag kan koppla in min ipod i stereon men ska ha denna med mig när jag ska åka iväg.
Igår så hade vi tänkt åka till Göteborg för att gå till teknikmagasinet men vi lyckades hitta det i Borås också. Det måste sett ganska roligt när jag och Camilla går och jag helt plötsligt skriker/piper till med min gälla höga sköna röst och skriker TEKNIIIIIIIIIIIIIIKMAGASINEEEEEEEEEEEEET!!! Helt överlycklig blev jag. Sedan så stod det tre killar utanför butiken, då sa jag till Camilla, vad pinsamt att gå in där endå. Men det gick så bra så :)

Jag är ledsen för mina trasiga leggins! Men förhoppningsvis byter vi dem nu i dagarna, typ idag eller något :) Och dagens låt: Thunderstruck med ACDC ! Har lyssnat på den nu hela morgonen när jag har pillat med diverse saker :)



Mitt rum FÖRE, enligt mig är de inte så farligt. Men de är långt ifrån OKej återkommer med en EFTER bild:)

Första dagen på lovet !!



Herregud vilken rolig dag det har varit idag, jag och Camy var sugna på att tågluffa så vi begav oss till Borås :)
Det gick hur bra som hellt vi åkte till och med buss med infödingarna och frågade inte om hjälp men kom rätt endå och så blev det ju såklart lite shopping också. Jag shoppade mig en jättefin mörkgrå Isabella topp på Gina, och jätte exklusiva ipodhögtalare och sen ett silikonfodral till ipoden:) Och ja en halsduk med ! Vi såg också några skate småfjors som hade köpt ett lock energidryck, stenhårt!

Sedan på bussen hem så trodde jag och Camy att vi såg en kille som vi saknar, men vi såg tyvärr fel. Han och hans vänner hade förfest på bussen så säger Camilla: Asså om man har förfest på bussen en måndag, då måste det ju vara något viktigt!? Eller? Hon är så sjukt rolig va. Hon sa en till väldigt rolig sak men kommer tyvärr inte ihåg det nu.





Hade på mig mina nya fina spetsleggins, men dom SPRACK !! Otur :/ Men ska såklart byta dom :)




Här provar Camy ett par faktiskt väldigt coola typ cowboy boots/stövlar som hon nästan köpte. Jag vet ingen som är så besatt av skor som Camilla asså.

Roligt skvaller från skåne, Hanna förstår inte vad Antons föräldrar säger, det är så roligt så jag tror jag kvävs.

Imorgon ska vi ut på nya äventyr hoppas jag, kanske Lysekil?

Skvaller från Skärhamn, eller nyheter kanske. Jag tror att Saga bion brann idag. Camilla såg brandbilar och sånt ! Crazy

Puss så länge nu ska jag duscha

Greaat

Jag sa till mina föräldrar att det bara är 42 dagar kvar till jag fyller år, då säger mamma: vad önskar du dig? Herre gud, ja vad önskar jag mig? Jag har faktiskt inte en aning om vad jag önskar mig, något användbart såklart. Men shit de är svårt jag menar de är mycket jag villl ha. Det är ju roligt att få en oseriös present men samtidigt så är det ju bättre om folk lägger pengar på något jag vill ha.

Har ångest över julklappar och andra presenter som jag ska köpa också. Hanna till exempel, du anar inte hur svår hon är att köpa till. Till andra funkar det alltid att köpa något fjortis som man själv vill ha, men inte till Hanna. Hon vill ha något oseriöst så jag har väl planer på ungefär vad jag kan köpa.

Jag är så sjukt shoppingsugen med, men har lovat mig själv att faktiskt inte köpa något onödigt. Men när jag ska till Göteborg och hämta klockan så ska jag också köpa en högtalare till min ipod som jag ska ha med mig till filipp:)

Gud vad det känns dystert nu när vintern närmar sig. Det är kolsvart klockan sju, hur kul är det då? Att ställa om klockan är nog det mest onödiga som finns. Jag hatar det verkligen, varför är det bara inte samma tid året om? Onödigt, hade vi inte ställt om klockan hade det ju varit ljusare på kvällen. Jag bryr mig inte om de är mörkt på morgonen, jag vill ha ljust på kvällen!

Och idag har det varit en sådan otroligt seg dag, jag har nästan inte gjort något alls- Jag har inte ens sminkat mig. Jag bakade först världens finaste scones, jag borde verkligen satsa på en karriär som hemmafru!! Sedan efter det så städade jag mitt rum, vilket jag har gjort i tre dagar i rad eller fyra och det syns INGEN skillnad. Och så har jag vart ute och övningskört med pappa med. För sjunde gången eller något, det gick ganska bra idag. Men jag är långt ifrån duktig. 

                                 


Söööndaaaag :) Med lite bilder :)

Vaknade nu precis, tänkte vara världens gulligaste och om cirka en halvtimma gå upp och baka scones till frulle till mina antagligen ganska bakis föräldrar :)




Efter Göteborg tog vi tåget hem redan klockan ett, kändes extremt bra att ha hela dagen framför sig faktiskt. Det är jätte glassigt att åka tåg, jag älskar att åka tåg så länge man har trevligt sällskap.



Vi var ute i stormen och nästan blåste bort, ta lite fjortiskort skadar aldrig;)



Så gick vi till Ica och hämtade ut Camys Crazy paket, hon hade beställt färjade linser!



CRAZY BITCH!
Denna bilden ser lite scary ut, men det blev jätte bra faktiskt. Men det krävdes mycket för att få i dom. Första linsen så hjälptes Camy, Jag, min mamma åt. Hahah men andra linsen klarade Camy och jag själva. Övning ger färdighet.



Vi bakade snygga scones, kärleksscones ;) Det är nog bland det godaste jag vet tror jag.

Nä nu ska jag nog upp och baka, vi hörs sen!

Äntligen Lördag

Idag har jag vart i stora  staden Göteborg och sålt min ridväst och gjorde några ärenden. Men först, innan jag åkte och gjorde slut på pengar så var jag tvungen att städa mitt rum. Det är pinsamt att jag är tjej och har så sjukt rörigt. Men jag kan ju försvara mig genom att säga att jag har så sjukt mycket saker, vilket faktiskt är sant. Jag köpte faktiskt inget alls idag tror jag, jag lämnade bara in min klocka på lagning;:) Kirrade nästan ett par jobb skor också :) Gick upp 8 idag, de är inte illa:)

Där är den, världens bästa rouge!

Godnatt :)


Fredag, början på lovet :) !

Dagen började väl si sådär när jag såklart råkade tabba mig på jobbet, men det gick bra endå. Hade även en lärare som hälsade på och så. Nu så jobbar jag faktiskt hos Hannas mamma, ganska chill.

Ja de har väl inte direkt hänt något av värde annars idag dock. Jo jag prövade mitt nya torrschampoo. Och jag måste säga att det är överskattat. Känner inte att håret såg så mycket fräschare ut faktiskt och inte luktade det så gott heller, luktade ganska maskulint faktiskt. Annars så är det ganska lungt på den fronten. Tror Camilla har köpt ett par spetsleggins till mig idag ioförsig, de gillar vi.

Vad ska jag göra idag då? Ja du, det vet jag faktiskt inte än. Hanna ska ju inte dissa mig för Anton idag(:O), hon dissar mig för modevisningen i stället. Ska väl vara med Camy och Chasse eller något, kanske inte så ovanligt men jag gillar´t .
Och i morgon ska jag till Göteborg och byta klocka och försöka hitta en ny ljusstake:) Och så ska jag sälja min ridväst också, UNDERBART!

Puss så länge


Tredje gången gillt;)

Idag när jag var i stenungsund så tog jag ut pengar och så flyger en hundralapp iväg. Jag får panik och skriker med min sköna röst: NEEEEEEEEEEEJ MIN HUNDRALAPP. Och verkligen kastar mig efter den, hetsar som satan. Och precis framför mig står en bil full med killar som tittade ganska överdrivet mycket på min jakt efter rikedom. Så viskar jag lite diskret till Camilla; Camilla de är killar där- Camilla börjar då gåå väldigt fort. Hahah men jag fick i alla fall tag i min hundralapp. Jag känner inte någon med en röd volvo så de är nog lugnt.

Fick idag massa bilder/videoklipp på Stefan och Joakim när de hade haft
De har ju flyttat till Kalmar nu, det är faktiskt ganska långt bort. Jag saknar dem faktiskt båda två. Ska bli roligt och träffa dem, när det nu blir.

Jag är pank!!

Okej råkade åka in till Stenungsund och göra slut på mina pengar, men man lever bara en gång ;) Det är inte så farligt som det låter får ju antagligen nya i morgon :)

Jag shoppade iaf ett sådant torrschampoo som jag la in en bild på förut. Det fungerar så att du sprayar på det från ett avstånd på cirka 16  cm och sedan swishar du runt håret lite med fingrarna. Jag ska prova i morgon innan jobbet hur det funkar, spännande!

Sen så shoppade jag faktiskt en budget mascara från Rimmel, men så dålig kan den ju inte vara. Bara det blir mycket svart så blir jag nöjd. Och Mq hade klubbkväll med 20% rabatt och nyheter från deras nya kollektion Paris Kate & I. Gud vad snygga festkläder det fanns! Helt sjukt, men jag var så rolig att jag köpte en helt vanlig vit t-shirt;)

Köpte också två koftor som jag ska ha på jobbet:) Jag hittade också världens sötaste/sexigaste trosor med volanger som jag bara var tvungen att köpa också. Och sist men inte minst så köpte jag världens bästa rouge av Ewa från Mary Kay. Färgen Mocha Blush som nu tyvärr har utgått ur sortimentet, jag bara älskar den! Bilder kommer:)

Hetsade i onödan. Zac Efron ska inte ersätta Johnny Depp. Han ska bara vara det nya dragplåstret, hur kommer det gå? Jo småtjejer 12+ kommer bli pirates of the caribbean fans. Fy fan. Han ska alltså bara vara ansiktet utåt, jag tycker dock de är dåligt

Nu ska jag nog städa upp lite på mitt rum, jag är så pinsamt slarvig av mig. Skärpning! Godnatt

Sista skoldagen innan lovet!



Woho nu har jag äntligen hittat ett torrschampoo som jag ska köpa. Det står ju om det i varenda tidning jag läser,  jag är verkligen sjukt sugen på att prova. Hade vart bra så man slipper sätta upp håret i en ful tofs bara för man kanske inte hinner tvätta håret. Får se om det fungerar bara, det låter ju lite halvskummt. Tänkte faktiskt köpa det på lördag när jag ska in till Göteborg och shoppa lite. 

Jag måste köpa nya skor att ha på banken, jag går i mina klackisar och får så ont i fötterna så jag tror jag ska avlida. Seriöst vad skam har man för skor på banken? Gummiskor går fett bort! Tofflor tyckte jag med pappa sa att man inte alls kunde gå i tofflor på banken. Och med tofflor menade jag du vet sådana fula tantiga svarta. Loafers är ju ganska fint, men de ska vara bekväma skor också så man klarar av att stå upp en hel dag. Jag har sån fruktansvärd ångest över detdär. Httar verkligen inga skor som känns "bankiga" nog.

Var stolt över mig själv att saldot på mitt konto är ungefär tre gånger så högt som vanligt, men efter allt som jag har beställt/måste köpa känns de som att det kommer att störtdyka neråt. Men de är bara för att jag alltid gör allt så impulsivt, bestämmer jag mig för något så ska det göras direkt. JaG måste sluta att hetsa. Men så är mitt smink på upphällningen också, de känns förjävligt. Smink är nog det som jag lägger mest pengar på förutom kläder då. Idag var jag så crazy att jag gick till skolan utan mascara bara för jag har så lite kvar. Är man snål då? A man får prioritera i dessa hårda tider med finanskrisen och allt.














Herre min skapare vilket väder!

                      


Jag glömde skriva om gårdagens hemskaste nyhet. Läste att Zac Efron skulle ersätta Johnny Depp i Pirates of the Caribbiean. Det är en sådan skandal så det är verkligen inte klokt. Jag älskar verkligen filmerna och Johnny Depp är ju en utav de största anledningarna man/jag ser filmen. Ska då Zac Efron, en liten gaykille ersätta supersexiga Johnny Depp´? Skaaaaaaaaaandaaaaaaaaaaal! Zac kan hålla sig till High School Musical så jag slipper se honom!

       

Seriöst,  Johnny Depp är SEXIGAST!



Jag tycker han är ful ! Han kan ju inte ersätta Johnny? Sinnes

Idag är ingen bra dag jag har ont i halsen så jag gick inte till min praktikplats. Men jag har varit jätteduktig och pluggat i stället.

I morgon får jag gratis sms, äntligen väntan är över.

Som det är nu så är det olagligt att sprida hiv, men nu vill smittskyddsinstitutet göra det lagligt. De vill alltså inte att det ska vara olagligt att medvetet sprida hiv. Jag fick damp och gick in och röstade och resultatet förvånade mig inte näs´tan alla som röstat tyckte samma som mig.




Jag fyller ju år ganska snart och jag ska ha en tårta med tjejben på! En konditor gjorde det igår på mässan, det var jättehäftigt. Det såg inte så svårt ut heller, men frågan är bara vart man kan köpa hudfärgad masipan?


 
Jätte häftigt bara ett problem, jag tycker inte om marsipan.

Great

Jag hatar tisdagar då jag har håltimma 14-15. Det är ju rellativt segt om man säger så. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge,

Sitter nu och försöker fördröja tiden, klickar runt på lite olika sidor. Har bestämt mig för att köpa spets leggins i alla fall. Camilla praktiserar på Gina och är så snäll så hon ska "köpa ut" till mig, hon har 30% :)  Jag är verkligen jättesugen på att köpa en ny mascara också, det går ju verkligen åt! Jag får väl pallra mig in till Göteborg i helgen eller på lovet. Jag måste köpa något "bankigt" och ha på mig på jobbet också. Sen ska jag nog spara resten av pengarna :) Eller nej jag ska köpa en ny ljusstake och klocka också. Höstkläder är nog det tråkigaste som finns, asså på riktigt. Allt är i tråkiga färger och är verkligen heltäckande. Polotröjor, visst är det snyggt, men jag får panik när det sitter enda upp i halsen :S

 

Det är grymt snyggt med spets leggins.                                   Nej tack, inga polotröjor till

Kom just hem från julbord jag lägger in bilder i morgon. Det var jättegott, men det fanns ingen knäck :( Men superfint var det. Men åt det äckligaste ever ANKLEVERGLASS.

Så här var det då, vi stod vid en känd konditor (ingen aning om vad han heter) Så fanns det jättefina chokladpraliner där så frågade jag mamma kan inte jag få en fast jag inte äter godis? Då sa en annan gubbe kom hit jag har glass. Så ger han mig en tesked med gråaktig glass med salt på- Så frågar jag vad det är för glass för jag var rädd att det var choklad. Då sa han att det var anklever, jag trodde inte på honom och frågade tusen gånger om han skojade och han sa nej men såklart det inte finns anklever glass. SÅ jag åt de, seriöst, så sjukt äckligt jag kastade mig till chokladpralinerna. Dom var också jätte äckliga men sen så ropade han på mig och gav mig en sked hallonsorbet. Den var i alla fall god. Men shit vad jag är cool som smakade endå :) Kommer dock aldrig göra om det.

Dagens låt: Thunderstruck- AC/DC

Oh my god vad jag är trött nu och så är det praktik i morgon med vilket betyder att jag får gå upp klockan sex. Och jag vet inte vad jag ska ha på mig heller.

Världens nyhet! En av de två som betädde sig som idioter i lördags ringde och bad om ursäkt idag. Ryktet hade gått att jag blev jävligt pissed/ledsen så han bad så hemskt mycket om ursäkt. Tyvärr visste jag bara namnet på honom så han fick all skit, får jag reda på vem den andra gubbjäveln är så ska jag se till att han får sig en rejäl utskällning. Jag gör det såklart inte själv jag lämnar det åt de högre makterna. Men kan ju lungt säga att de var ett sjukt stort steg för mänskligheten att han ringde och sa förlåt, det måste ha varit riktigt jobbigt för idiotens "stolthet".

Ja nu ska jag äntligen sova, det är dagens höjdpunkt tycker jag ! Hahah då har man ett roligt liv ska du se, pussgodnatt


God morgon:)

Har sovmorgon till nio men vaknade halv sju, det svider! Men jag mår inte bra, jag har ont i öron näsa hals :S, Noo good. Ah får se om det blir någon skola, fast det blir det nog för jag vill gärna ha tillbaka mitt ekonomiprov. Jag tror vi har riktigt lång dag idag med, slutar fyra!

Jo men snart är det lov nu med och sen är det jullov sen är de sportlov och sen är det sommarlov :) Sen är det ju bara ett år kvar tills jag tar studenten. Fyfan vad jag är bra ! Jag kommer vara bortrest HELA jullovet, mindre najs. Jag åker den 21/12 och kommer hem den 18/1-09. Om jag kommer hem det vill säga, det är ingen garanti. Det är farligt att flyga.


Måndag

Studiedag idag , happy hour. Okej kanske inte men  det var okej. Träffade Lollo, mycket trevligt:)

Har köpt mig ett rosa bandet idag också, duktigt :) Det är ju mordernt med rosabandet prylar nu, var på almölivs det fanns till och med morötter och cornflakes som var rosa bandet på. Brabrabra! Var i på stenungstorg med mamma, jag gjorde inte slut på en krona. Jag hittade verkligen inget av värde. Jag hatar höstkläder!

I morgon har jag sovmorgon till kvart över tio, sköönt! Sen ska jag på julbord, är inte så sugen på julmat nu i oktober egentligen men vad gör man inte.

Om fyra dagar får jag gratis sms igen!! Lovely :)  Idag släpptes biljetterna till Metallica tror jag, jag ville jättegärna gå! Men jag hade ingen att gå med och nu är biljetterna slut också:/ 



Läste en artikel igår där de stod att en kille 21 år f.d ruggbyspelare hade brytit ryggen och blivit förlamad, han hade tappat livslusten. Han ville bara dö, han hade försökt ta sitt liv tre gånger. Så hans föräldrar körde honnom till en självmordsklinik.
 
Nu riskerar de att få 14 års fängelse. Jag tycker att de är sjukt, tänk att vara fången i sin egen kropp. Inte ens kunna äta själv tro fan att stackaren ville dö. Hellst om man har levt ett vanligt liv innan och sedan blir förlamad för resten av sitt liv. Jag tycker att hans föräldrar gjorde rätt, är de bättre att han tar livet av sig själv?  Jag tycker att vi i Sverige borde ha rätt till dödshjälp.

Jag tycker såklart inte att de ska vara så att du kan gå dit och be om att bli avlivad för att du har en dålig dag direkt. Men de som lider, till exempel gamla som endå kommer dö de är väl bättre de dör utan att lida? Eller om du blir förlamad och inte längre vill leva.

Jag tog upp det vid matbordet igår min mamma är jätte anti dödshjälp och sa att hon inte hade kört mig till en självmordsklinik om jag blev förlamad med anldedningen till att om jag lever har hon mig kvar. Trots att det är emot min vilja är det rätt? Att hon har kvar mig för sin skull när jag inte vill något hellre än att dö?
Man avlivar djur hej vildt om de är sjuka och inte ska lida eller ibland till och med för att de har tröttnat på dem. De är sjukt. Vad tycker du ?

Nej nu måste jag plugga puss tjing

värsta helgen, ever !

Jobbat idag med och idag var det inga äckliga golfare som hade damp, idag så var det en cpe kärring. Hon bad oss duka om hela skiten. Låter töntigt men det  var verkligen  to much! Jag känner mig utbränd efter denna helgen jobbade 17,25  timmar nu på två dagar. Och aldrig har jag haft såhär jobbiga dagar. Inte de att de var många timmar för det var det inte. Men en del har betett sig som as, det tar verkligen på krafterna.  Men jobbade med Daniel idag det var jättekul, honom tycker vi om:)

Friluftsdag i morgon med :S, Kul att vi ska till nösnäs och de som går där inte ens är där:( Boooring..
Ska köpa en ny rouge i morgon med tänkte jag. Mochabluch rouge från Mary Kay. Och sen ska jag till banken med och sätta in pengar. Det känns bra! Just det, i morgon så ska jag till Stenungsund med mamma med och köpa en kofta:)

Snart är det lov med, så skönt det ska bli. Och jag ska verkligen inte jobba!

Kul att jag verkligen inte har gjort något av världe alls den här helgen när jag till och med har varit ensam hemma.

AJa nu ska jag pressa joos hahah, pusstjing skriver i morgon när jag har lite mer ork..

Hemsk dag

Jobbade idag, asså fyfan vad jag hatar golfare, må dom brinna i helvetet! (såklart inte alla, finns många underbara männsikor som golfar med) Men fyfan vad jag är arg. Idag så kom två jävla idioter, dom flippade totaly och bara gnällde för de hade blivit ett missförstånd. Tror fan dom gapar och skriker extra mkt på mig och Pille bara för mina päron inte var där. Jag blev först ledsen sen blev ja så jävla arg och bad den ena dra åt helvete. De var typ fylletävling idag, eller a wiskey golf. 52 pers var med och alla var svinfulla. Men 2 av 52 som va dumma i huvudet låter inte farligt, men dom var elaka för hela bunten. Men sen var de typ 10 super söta människor som var jättegulliga mot mig för jag blev ledsen, pusss! Det var till och med en som ville gifta sig med mig, haha de är ju underbart!!

Men det sabbade mitt humör totaly så Hanna kommer hit sen så ska vi la typ deega

Min katt ligger och sover brevid mig nu, helt sjukt. Hon drar alltid när jag kommer annars, och hon får egentligen inte vara på mitt rum.


pyussstjing


Igen :)

Okej som de flesta kanske förstod så blev det dessvärre inget plugg för min del. Och min power nap, ja va ska man säga jag sov nog lite länge, två timmar. Men skönt var det.

Jag har faktiskt gjort jätteroliga saker nu sen sist: (Gjort jos och sen kom pappa hem med hummer och krabbklor:):)



Josmaskinen- very najs uppfinning trots allt, men sjukt onödig. Mamma sa till mig åååh nu kan du ju pressa jos till dig varje morgon!! Hur allert tror hon jag är på morgonen egentligen?




Greta
the lobster


 
Annmajgret the bitch- Alldrig vart med om maken till bitchig hummer, seriöst hon måste haft ADHD. Hon hade verkligen damp, hon typ smackade och tuggade fragma. Hon var typ hyperstressad och sprang runt medans Greta var helt apatisk. Hon kanske förstod vad som väntade henne? Ja varför inte älgar gömmer sig ju under älgjakten. SMarta djur.

Jag stod för avrättningen, stoppade ner dom i kokande vatten,. Julle flippade och sa att de var djurplågeri, men de dör ju direkt. Ha dom på land, det är där emot djurplågeri. Jag vill så gärna ha en hummer eller en kräfta som husdjur asså. Coolare djur finns inte.



In i dimman då för Annmajgret (hon är påväg ner i kastrullen)

Lärde mig något nytt idag med hummertjejer är bredare över röven är killarna(precis som i verkliga livet som min kära pappa sa)



Hahahah , asså det blir ju inte roligare än man gör det till. Här är Annmajgret stendöd och röd, så kom min katt så typ höll jag fram henne till Biggan. Hon blev supersugen/asrädd ! :)

Nää nu ska jag plocka en påse med lite saker som Linngull ska låna av mig sen väntar sängen, jobb i morgon med.

Goodnaaatt :)

Fridaaay

Okej dagen började ju kanske inte jätte bra. Drömde en underbar dröm men vaknade att klockan ringde klockan kvart över sex. Och när jag sedan skulle duscha tappade jag min klocka i golvet så glaset sprack. Tur för mig att den är försäkrad så jag får en ny för typ sjuttio kronor, men endå :/.

Sen så har jag vart jättetrött idag på jobbet, men fick sluta 40 min tidigare, underbart! Så åkte jag hem och lekte med min nya josmaskin och pressade lite jos till mig :)

Och försesten angående det med att man får mindre bröst av kaffe, kaffe minskar också risken av bröstcancer. Så kaffe är visst inte bara dåligt. Måste köpa ett nytt rosabandet nu, det tycker jag att alla borde göra. Hur kul är det med bröstcacer lixom? Men de är inte bara det är de är för tjejer jag tycker alla ska köpa de, förra året hade jag ett blått band för prostatacancer. Och de är precis lika viktigt så man kan ju införskaffa sig en sådan också.

Och inte bara otrevliga händelser idag. Var på apoteket och hittade en solkräm som jag antagligen klarar av, very najs!. Sen så köpte jag något på svenska spel. De är ju artonårsgräns men de frågade inte om leg:) Tjoho, han måste trott jag var äldre :)

Knäckebröd är nog bland det godaste jag vet, det låter sjukt men asså jag har redan ätit sex idag, de är asgott! Så är det ju nyttigt också.

TREVLIG HELG PÅ DIG ! Nu ska jag faktiskt plugga lite,. men först blir det nog en power nap :)

 

Jag var ganska brun där endå. Känner mig verkligen bleek och tråkig nu i höstmörkret! Ja det får väl bli att sola lite solarium. Solcancer here i come.

Sova snart -:)

Okej nu sitter jag och äter havreknäckebröd med skagen ost och dricker te, bättre kan det inte bli -:) Men sen när tappade jag mina hjärncelleR? A man börjar ju undra när jag äter knäckebröd i en nybäddad säng:S Sånt är livet:)

I morgon är det praktik ska bli ganska onajs, de är så tidigt menar jag, men s ka lämna in en lapp så jag kan greja lite med mitt konto på internet sen :) sKULLE kirra det idag m,en när man inte är 18 så dampar allt så skulle BÅDa mina päron signa en lapp så jag skulle få se MINA egna konton.. De är wierd !

Jag har 5,000 sms i månaden och smsen tog slut i förrgår eller något och jag får inte nya förrän tidigast den 25:E, seriöst så känner jag mig handicappad. Det är ju så dampigt att du inte får beställa tjänsten fler än en gång i månaden så jag kan inte på något sätt få nya sms innan den 25:E. och om jag tankar mobilen kommer pengarna endå försvinna direkt, de är onödigt så lever just nu i mobilcelibat. Och de är om möjligt mycket hemskare än det låter. Jag glömde ta med mig mobilen till skolan idag. Ofta JAG gör det`? Glömde den hos Hanna också, det har verkligen aldrig hänt innan. Men de är nog bra för min braiin. Just nu vet jag inte ens vart den är. men den är meningslös med 66 öre :S

Fyfan vad den här dagen blev bra helt plötsligt, Tusen tack Camilla för du förmedlade nyheten. Shit asså det här måste vi fira !!

Man får mindre bröst av att dricka kaffe, bara så du vet :)  Så får man även gula tänder, dålig andedräkt så är det inte bra för kroppen heller ! Jag tycker kaffe är vidrigt har verkligen inga p

Onsdaag

Praktik idag , haha ett litet missöde annars gick allt very good. Fick ju sluta tidigare och allt :)

Nu pratar jag med Hanna i telefon, de är trevligt :) 

Smarta män har bättre kvalitet på sperman än osmarta, det suger ju.  Läste även att Ola antagligen ska vara med i melodifestivalen med. Kul kul, fast känns aningen desperat.
Fan va taskit, blondinbella snodde massa tjejers ide om en väska. Dålig stil, de vände sig till henne för rådgivning och hon tog deras idé.

Nää nu ska jag inte skriva mer idag jag ska plugga företagsekonomi :S
pustjiing


Tisdag :)

Idag hade vi curling med PRO på gympan, helt underbart!! Haha, nej kanske inte, jag förståd inte reglerna men skoj var det i alla fall.

Matteprovet idag gick nog okej, ekonomi prov på torsdag med :/,
Dagens händelse måste väl endå vart när en utav de utvecklingsstörda i matsalen sorterar bestick och verkligen skriker FAAAN!!, HEELVETE ! Inte ens lärarna kunde hålla sig för skratt. Jag tycker verkligen inte om utvecklingsstörda, men det ska inte ha någon betydelse för dig som läser detta. Jag undrar varför är det en massa utvecklingsstörda i matsalen, asså som jobbar med maten? Jag tycker inte det känns hygeniskt. Vem vet vart dom har tagit i lixom. Och de blir faktiskt inte passade hela tiden. Alla är inte jätte svårt skadade men det finns minns en som är det, jag kan ju inte direkt påstå att man blir hungrig av tanken att de har gjort min sallad. Jo de är väl jättebra att de inte sitter hemma och möglar, men seriöst hör de verkligen hemma med mat?

Om 54 dagar fyller jag 17, det är inte roligt att fylla sent. Och ännu värre jag fyller på en söndag jag fyller alltså 18 en måndag. Det är deprimerande!

Och i morgon är det praktik, nästa vecka ska min mentor Charlotte komma och hälsa på. Då ska vi ha möte eller vad jag ska kalla det och så ska de antagligen säga vad de tycker om mig och sånt. Jag kommer vara redigt nervös känner jag. Tänk om de tycker att jag är värdelös:/

Dagens låt:  Johnossi- 18 Carat gold

Varför finns det så mycket saker som man vill ha/ göra när man inte har några pengar`? Det är helt sanslöst-. Och jag som praktiserar på bank kan inte ens hantera min egen ekonomi, pinsamt. Men när man hela tiden vet att man kan låna pengar av sina föräldrar så har i alla fall jag inte alls några problem med att spendera mer än vad jag har. Korkat jag vet. Men nu denna månaden så ska jag faktiskt inte köpa något mer än refillkort till mobilen och eventuellt dricka eller något annat obestämt . Men jag ska spara mer än hälften, det har jag lovat mina föräldrar. Jag måste ju bevisa att jag faktiskt kan klara mig själv, jag är ju trots allt inte så dum som jag ser ut!




Jag tänkte gå ut och promenera sen, får se om kanske Camy eller någon har lust att gå med mig :) Men nu måste jag verkligen plugga :/ see you

Världens sexigaste män topp 15 enligt veckorevyn :S

Kan ju lungt säga att människan som gjorde den här listan måste vara efterbliven och/ eller synskadad!!



på 15:e plats kom Dermot O'Leary



på 14:e plats kom Ashton Kutcher, vad fan för han så långt ner? Han är sexig om någon?




och på 13:e plats kom hela Take That, blää



12:e plats Jonathan Rhys Meyers, jag säger bara omg och jag menar inte åt det positiva hållet.



11:e plats Christian Bale, okej han är inte ful



10:e plats Wentworth Miller, nja han är väl inte min drömkille precis



9:e plats ingen mindre än David Beckham, han har snygg fru i alla fall :)



8:e plats Will Smith, nja han är väl söt.. Eller något



7:e plats Justin Timberlake, Jag blir galen, vilken idiot har satt Justin på plats sju? Han är inte snygg men han är så in i helvete sexig?

Nu börjar det bli spännande



6:e plats James McAvoy, fyyyy fan jag dööör



5:e plats Brad Pitt, han är överskattad



4:e plats Daniel Craig, nu blir jag fan uppprörd han är den fulaste bondsnubben ever, den nyaste bondfilmen är dålig tycker jag för han är sååå ful ! Pierce Brosnan är däremot seeeeexiiig

Topp 3



3:a ligger Jake Gyllenhaal, njaaaa



2:a George Clooney, herre min skapare, han är säkert pedofil 



1:a Johnny Depp, WOHO WOHO WOHO. Han är sexig, hellst i Pirates of the Caribbean. Grattis Johnny, fast majoriteten av dina motståndare var fula :/  


Camilla här ;)

Hejsan :)
Tänkte vara lite crazy å skriva ett inlägg i Emmas blogg nu när hon råpluggar :)
Det är inte alltid så smart att spara sitt lösenord på min data, för när jag egentligen
borde plugga så hittar jag på mycket roligare saker :)

Aha vem fan är då jag? Jo ingen mindre än Emma egna kära "Camy" haha så osexigt smeknamn men that´s it !

Sitter här och har lite smått ångest över helgen som var hände en del saker som vi inte ska ta här.
Hur va eran helg tro? 
Och så har jag även ångest för den kommande veckan :/  
Har nämligen tyska och matte prov imorgon, det ger mig ångest så in i helvete !

Hittade en blogg här om dagen ilovemeor.blogg.se , där man kunde ladda hem massa låtar.
Vilket jag tyckte va väldigt bra när jag inte har något nedladdningsprogram på min skoldata, vilket
är den enda jag använder nu när min andra data är sönder.
Där jag även hitta låten som jag nu sitter å lyssnar sönder - I hate this part, Pussycat Dolls. Värt att lyssna på !

Men mitt andra problem denna veckan är att jag ska klippa å färga håret,
egentligen inte ett så svårt beslut vad jag ska göra. Blir väll blonda slingor och fylla i den "mörka" slingan under luggen?
Men hur kul är det nu då, jag vill ha långt och fint hår.
Hitta en bild på en tjej, JAG VILL HA HENNES HÅR, och utseende med för den delen :)




Va det inte fint då eller?









Just nu önskar jag att jag bara kunde gå och lägga mig å vakna på onsdag, då har jag min kära praktik :)
På gina tricot i st-sund det är så mycket bättre än skolan.
Men men tyvärr blir det nog inte så lätt, så får väll stänga av datorn nu och gå och plugga nu :/.
Får hoppas det va lungt för dig Emma att jag kika in, och att jag inte förstörde allt för mycket här inne ;)

Maybe att vi hörs senare. Emma tyckte jag kunde vara såkallad gästbloggare när hon är i filipinerna, ja varför inte ?
Tack för idag iaf :) Puss !


Fyfan för måndagar

Åh jag är på så dåligt humör nu va, är jävligt gnällig!

Seg dag idag i skolan, som vanligt! Men tur att jag har er, Camilla och Jasmine annars hade jag aldrig stått ut!
Matteprov i morgon också, fan vad najs! Jag kanske borde börja plugga nu?

Men dagen började i alla fall bra :). Och sedan var det en till positiv händelse nämligen, skolkatalogen kom! Den var väldans välkommen. Men dock var den verkligen inte så rolig som jag hade hoppats på, eller rättare sagt den var sjukt tråkig. Typ 3 sidor tjock var den med, woohoo.

Det är tydligen inne att vara wanna be lesbisk med, fan va najs! Det är ju tydligen en bra raggningsgrej som "triggar" upp männen.  Och 8 av 10 tjejer har någon gång kysst en tjej, men jag tror nästan det är bland den yngre generationen. Min mamma är homofob så tror inte dirr hon har strulat med en brud, haha



Kom och ta mig längt härifrån, långt här ifrån, långt här ifrån ja kom ta mig långt här ifråååån!

kanske borde ta tag i mitt liv och bojkotta datorn ett tag? Nja vi får se på det. Har varken tid eller lust att skriva något mer nu Pussstjiing


Sundaaay..

Okej lite halvkul kväll igår asså,  Jag Camy och Chasse åkte först till en tråkig fest i Stenungsund, jag kände ingen där, jippie. Sen fick vi sjuts till Skärhamn så gick vi till "ölkällaren" och var där de var det väl helt okej. Jag hittade världens sötaste vovve. Hon hette Tindra och var ett halvår, herre gud så otroligt söt, det är ju inte många djur som tycker om att bli burna. Vilken mysig hund asså, hon var så trött och somnade i mitt knä med. Jag vill verkligen ha en hund! Och kanske finns det någon som har ångest över kvällen? Hahah nämner inga namn, men jävligt roligt är det i alla fall! Nej men min kväll blev bra tillslut, det var mysit :)



Jag och Tindra !



Sjukt vad seg dag det har vart idag. Jag har sovit jättedåligt i natt så jag var trött och gnällig när jag gick upp de blev ju inte direkt bättre av att jag skulle och jobba. Men det var ganska chill. Jag jobbade med min syster, jag gjorde inte så mycket sa mest vad hon skulle göra !  Nu ska jag snart plugga lite matte sen så ska jag sova ! Finaly !

Hahah kul att något stolpskott raggat som satan i helgen på sms och typ sa att han hade sett mig och massa sånt. Hans kompis hade sagt vad jag hette så hade han hittat mitt nummer på internet, scary. Men så i alla fall hade jag haft en röd jacka på mig. Omöjligt, jag har inte haft någon röd jacka på mig. Det måste vart min lillasyster, jag döör såå misslyckat! HAHAHAHA Bör ju påpeka att åldersskillnaden mellan honom och min syster i alla fall är ELVA år. Gooo for it Julle!

Och snart är det höstlov, gud vad det ska bli skönt. Jag ska nog bara vara hemma och inte göra något, så himla underbart att kunna sova länge och det bästa INGEN SKOLA.

Idag är det en vecka sedan Flingan dog, jag tänker på dig kommer aldrig glömma dig älskling. <3

pusss


Helg, lördag!

Heeeej..

Idag har jag jobbat, very najs. Eller inte men kunde vart. Jag fick  i alla fall  150 kronor för jag bakade en kaka till Britt-Marie. Det gillar vi verkligen! Tyvärr ska jag ju dock ge iväg 100 kr till Chasses storebror idag :/ Men that's life.

Asså jovisst för att det är mysit med höst, men detta vädret gör en ju bara deprimerad :S  Och inte blir man gladare när något stolpskott smsa igår och skrev att han hade sett mig och att jag var "jävligt fin" och så vidare. Och så blir man värsta nyfiken och personen bara säger att han är 25 och inte säger vad han heter. Ofta de va seriöst då menar jag, jag blir så trött. Jag kan inte hjälpa att jag är så sjukligt nyfiken som jag faktiskt är. Det är nog det värsta som finns när någon smsar eller ringer och man aldrig får reda på vem det var, hemskt!




Ja nu finns det push up kalsonger med, ah why not säkert jävligt najs.

Galet nu är klcokan halv sex jag har redan ångest , vad ska jag göra idag eller rättare sagt vart ska jag? Förfest hos camy iaf. Det löser sig väl. see you pusstjing !


HAHAHHAHAHAHAH, JAG KISSAR NER MIG!

Omg, det roligaste på länge: Min kusin som är liten och ny i skolan hade tydligen sagt: -Om du blir min kompis får du en läkerol.  Så klockrent, läckerol är ju gott , jag hade lätt gått med på det :) !!

ÄNTLIGEN FREDAG.

Gud vad underbart nu är det äntligen helg, fick sluta 40 min tidigare idag med, dagen kunde inte bli bättre. Och idag gick jobbet utan problem inga tabbar asså:) Har haft låten Hot n cold- Katy Perry på repeat sen igår. Den blir bara bättre och bättre.

Men i alla fall fredag idag! Och vad händer ikväll? Jag vet inte riktigt, känner såklart för att göra något roligt idag, men känner inte att man blir så party sugen av det här vädret. Det är mer mysväder, hade vart hur mysigt som hellt och ha någon att mysa med, men ack nej ack nej. A vi får se hur kvällen utvecklar sig.

Hej höst..
Hade gummistövlar på mig idag, ute i regnet. Det är ganska roligt med regn så länge man inte blir blöt. DET FINNS INGA DÅLIGA VÄDER, DET FINNS BARA DÅLIGA KLÄDER. Vilken underbar "slogan" det är.






Och såklart hade jag min underbara jacka på mig också, gud vad jag älskar den. Man kan ha den i ösregn och man bir inte blöt för den är så lång och praktisk!

Men vad har hänt idag i världen då? Jo världens fetaste man har dött, tragiskt... Och alkolås ska hindra nattliga mail, hahaha fan vad smart så man inte skickar mail på fyllan, borde finnas på mobiler! Och Clara 105 år har levt i celibat hela sitt liv, de är jävligt coolt. Fast tänk endå vad tråkigt i längden.

Nej om man ska ta tag i sitt liv? Nu ska jag duscha pusstjing

Pust och stöön..

Åh herre gud kom just hem från en långpromenad med pappsen, det är verkligen kallt ute nu och KÅLSVART. Reflex är ju ett måste nu, de är redan oktober snacka om att tiden går fort. Gud vad jag saknar sommaren!



Visst ser det skönt ut, Hannas brygga är underbar.

Idag har jag vart ganska duktig, jag kom hem från skolan och pluggade lite, sen så tog jag mig en power nap efter det var det promenad och nu ligger jag här med datorn i min säng som belöning! Hur bra som hellst!

             
Myspys med Kalleman              Jag har inget skrivbord ;)

Och snart är det helg, i morgon ska jag praktisera sen när jag slutar klockan fyra så är det helg. Gud vad underbart! Såklart så har jag ganska dålig framförhållning och ingen aning om vad jag ska göra. Men det löser sig, bara att tänka positivt!  Ska jobba i helgen men jag måste spara pengar för om 73 dagar bär det av till varmare bräddgrader. Då ska Camilla gästblogga åt mig bara så du vet. Det kommer bli toppen, såklart :)

Förut idag på lektionen så satt jag och googlade på playmate of the year bara därför jag var lite nyfiken. Och de värsta var att de flesta var ganska fula, men hade enorma bröst! Många av dem var inte ens lite söta. Vill inte vara taskig och hänga ut någon men en viss svensk brutta som blev playmate of the year 1997 hur snygg är hon? Hon har skitfula bröst och ser ut som en alien? Men jag vet inte killar kanske gillar det? Ah då kanske man ska operera sig , vad vet jag. Nej jag skulle faktiskt aldrig förstora brösten eller operera mig till en alien, Never!


I just wanna die :(

Sinnes vad mycket plugg vi har nu, jag orkar inte. Jag har inget roligt att skriva i bloggen nu tyvärr, jag återkommer later on ;) Nu väntas en timmas plågsam lektion.

Men nu lite skvaller det är slut mellan Hugh Hefner (min drömkille) och hans föredetta fru Holly Madison ja det var ju tråkigt. De som var så söta ihop. Hittade nu på aftonbladets hemsida att anledningen till uppbrottet var att hans "favorit kanin" ville ha barn. Ja så kan det ju gå, men det hade ju vart jätte roligt om han blev pappa när han är 82 vilket kanske är aningen gammalt.

                        


Onsdag:)

                                                   

Såå skönt det är med onsdagar, ingen skola :) Fast jag har ju praktik, det är ganska krävande måste jag säga.  Jag praktiserar på Tjörns sparbank i Kållekärr två dagar i veckan, det är ganska najs och brukar gå bra. Förutom idag råkade jag göra ett litet misstag, men whatever, shit happens :)



Funderar på om jag ska med Camy på spinning sen på Träningskliniken. Men jag är inte på hugget, man får så sjukt ont i benen av att gå i klackskor i en hel dag. Sjukt obekvämt. Varför ska tjejer gå i klackskor, varför kan inte killar göra det? Men men jag har det för jag måste ju se välklädd ut på mitt jobb. Idag hade jag en skjortklänning/tunika och leggins. Hade såklart knäppt hela vägen upp, fyfan hate it. Kan ju lugnt säga att den åkte av direkt när jag kom hem!


Jag måste i alla fall rekomendera världens bästa bok! Ego Girl skriven av Carolina Gynning


Dagens hitills mest spännande händelse måste väl endå vart när jag träffade Carl Andersson på bussen, min gamla klasskompis :) Läs hans blogg vet ja ;) : http://carlandersson.webblogg.se/






Woho idag är det bara 67 dagar tills jag fyller sjutton set vill säga 432 dagar tills jag fyller ARTON! Hur känns det? Jo det känns underbart då blir jag myndig, jag får köpa snus och cigaretter, jag får rösta. Sen får jag shoppa folköl på ica, tjooho. Dricka alkohol på restaurang, jag får också ta körkort och medverka i porrfilmer. Happy day.

Tisdag, veckans längsta dag.

Tjena :)
Dagen började med världens enligt mig tråkigaste lektion, idrott! Var verkligen inte på hugget idag så jag gick en promend istället. Sedan flöt väl dagen på som vanligt, såklart var det lika tråkigt också! Men på tisdagars å slutar vi klockan fyra men det var ingen som kände för att vara kvar så länge så vi fick sluta tidigare, tack Pia!


En av mina bästa vänner, Hanna har lovat mig att hon ska göra reklam för min blogg, så jag på så sätt får fler läsare. Hon tänkte lägga upp bilder på mig på sin bilddagbok, toplessbilder. Och de var smart tänkt, för vare sig vi vill erkänna det eller inte så säljer sex. De stora rubrikerna i tjejtidningar brukar ju vara något i stil med : Männens heta SEXDRÖMMAR eller SEXMISSTAGEN, så undviker du dem. Jo visst låter det ganska spännande men för det mesta tycker jag att det brukar vara en besvikelse när man läser dem.

I morgon är det ingen skola för jag har praktik, de ska bli ganska skönt faktiskt. Bara två skoldagar denna veckan idag och på torsdag också. HAPPY DAY!

Nu har jag precis varit ute och övningskört med pappa för femte gången i mitt liv vilket kanske är lite pinsamt med tanke på att jag snart fyller sjutton. Och det värsta är att jag är dålig med, jag fick hjärtsvikt av att köra igenom stora staden Skärhamn, haha. Men det var lite mycket folk ute när jag skulle köra, men som tur inträffade det inte några större missöden.

Innan jag övningskörde så bäddade jag min säng och så skulle jag skruva åt benen till sängen lite, för den knakar något kopiöst men det blev bara värre så jag kommer inte kunna sova! Men nu ligger jag i alla fall i min stora säng och lyssnar på världens bästa låt, Metallica- Enter Sandman. Så kollar jag på gamla bilder med, hittade några även bilder från bonneskolan och massa från klassresan med  9B, gud vilken bra klass vi var!



Hanna, Linn, Lollo och Anna från min förrförra klass. Jag saknar er !

Lite bakgrundsfakta om mig då; som alla kanske visste så har jag gått på bonneskola. Jag gick på Naturbruksgymnasiet Strömma förra året (i tre månader). Det är faktiskt en väldigt bra skola, men jag åkte dit som en vanlig hästtjej med drömmar om att bli veterinär och trodde att alla skulle vara som mig. Men så var inte fallet, nästan alla andra var uppvuxna på gård och hade kört traktor hela sitt liv (det var i alla fall så som det kändes). Jag kände mig faktiskt jätte ensam och udda. Men trots det så träffade jag endå några underbara människor som jag hoppas hålla kontakten med. Men jag stod bara ut i  dryga tre månader sen blev hemlängtan för stark. Jag längtade inte hem efter min familj, jag längtade efter mina vänner. Och med tanke på att killar verkligen var en bristvara där borta i bonneland gjorde det inte min tid på Strömma roligare. Funderade ganska länge på att lägga av men på Halloween bestämde jag mig! Jag nämner inga namn men två personer var ganska flitiga att sjunga Emma hade en bonnagård iiia iia aa. Det var vertligen "TOO MUCH" därför hamnade jag på skolan jag går på nu.



Hahah , tänk att jag har mjölkat kor.



Carro och min gamla rumskompis Elin :)




STENHÅRD!


Underbara studiedag...

Hade verkligen sett fram emot den här dagen, lång helg! 
Har inte sovit så bra i natt vaknade kvart över tio och tittade på mobilen så hade jag fått 14 sms så kollade jag vilka de var som hade hets skickat, men så var det min syster. Det stod att Flingan var död. Jag fick en chock och typ ringde till henne som en galning men hon svarade inte så jag ringde hennes kompis som berättade att Flingan på något sätt i hagen igår hade brutit benet så hon blev avlivad.

Jag började rida Flingan på sensommaren/hösten i åttan och slutade rida henne nu i maj tror jag att det var. Jag slutade för att Flingan var gammal (född 1990)och hon var ju inte så stor så hon borde bara ha små ryttare nu för att skydda hennes ben och rygg. Jag och Flingan har haft underbara stunder tillsammans, när jag började rida henne hade jag inte köpt något manegekort så då red jag och Anna och Gunsan ut varje gång. Vi hade så himla roligt när vi red sick sack mellan träden där vi knappt kom förbi,när vi letade efter nya ridvägar,galopperade ikapp vi hade också med oss fika och ibland hade vi till och med med oss riktig mat. Men efter att Anna slutade rida när hon blev skadad så red jag mest i paddocken, jag tycker numera att de är obehagligt att rida ut.



Men alla mina stunder med Flingan har inte vart underbara jag kommer bäst ihåg två gånger. Den första gången var någon gång i åttan tror jag. Jag kände mig inte peppad och rida och hade med mig Linnea, Lisa och en påse hallongrottor till stallet. Vi tänkte vi går ut och går med henne. Som alla normala människor vet ska du självklart ha träns på hästen om ni ska gå ut och gå. Det visste jag med, men jag tänkte de är ju synd om henne om hon ska behöva äta hallongrottor med bett i munnen.- Så vi satte på henne en grimma tog ett dressyrspö och hade henne i ett grimmskaft- Vi gick såklart jättelångt åt ett håll vi aldrig går. Om Flingan stannade och vägrade gå mutade vi henne med hallongrottor och hon trippade så gärna vidare. Så kom vi långt in i skogen Linnea höll grimmskaftet och flingan började springa och Linnea var tvungen att släppa annars hade hon blivit slungad in i ett träd. Och flingan vände om och kutade hemåt, de var i skogen så terrängen var extremt ojämn, och herre gud vad vi sprang, Jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv och endå så sprang flingan så mycket fortare att vi inte såg, bara hörde henne. Och vi sprang och sprang, visste alla tre att de här kunde sluta tragiskt, men när vi kom ut ur skogen hittade vi henne. Hon stod precis utanför skogen med tre ben i marken och det fjärde i luften. Grimskaftet hade på något underligt sätt fastnat under hennes sko. Lisa fick springa till en granne och låna en sax, så fick vi loss henne, då lovade jag mig själv och Fingan att vi aldrig mer skulle ut och gå utan träns.



Självklart har jag ramlat av henne en jäkla massa gånger också. Men en gång ramlade jag av och landade på ryggen. Jag låg still i manegen när hon sprang runt. Jag trodde jag skulle dö. Jag kunde inte röra mig, när hon såg vad hon hade gjort kom hon fram till mig precis som om hon ville säga förlåt. Men det hjälpte ju inte jag kunde inte röra mig. När jag hade legat där hur länge som hellst kom jag på att jag kanske borde försöka röra mig.  Jag klarade det och gick i slowmotion upp till stallet med henne. Såklart var de en av de få gånger som jag red utan mobil, men direkt när ja kom till stallet kom pappa och hämtade mig så sen kom Maria och tog hand om Flingan.



Flingan var verkligen speciell man kunde inte annat än att älska henne. Gud vad hemskt detta är- Hoppas inte att det var allt för tråkigt att läsa om mina häst historier. Men kände att jag var tvungen att skriva det idag. Och så kanske alla förstår att jag är ledsen idag.

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag gå ut och gå och bara tänka. Men en sak är säker, jag kommer ha väldigt svårt för hästar nu.



Linn, Flingan och jag <3

Veckans hemskaste dag, SÖNDAG!

Idag har det vart en sådan där hemskt seg dag som man hellst av allt vill glömma. We don't celibrate sundays grymt smart text egentligen! Jag har knappt lämnat sängen idag , de känns ju kanske inte allt för bra. Men jag har faktiskt gjort lite nytta också, jag har städat och bakat kanelbullar:)

Men i morgon så ska jag antagligen åka med Camy och Chasse till  Göteborg känner kanske inte helt för det, men de är ju sååå mycket roligare än att ligga i sängen och deppa och vänta på bättre tider. Men det är tyvärr så att jag är pank, eller jag har fyra kronor. För jag fick nämligen inget studiebidrag denna månaden, bara för att min skola hade "glömt" att anmäla att jag hade börjat skolan efter sommarlovet. Visst låter det helskummT? Jag tycker iallafall att jag går på den sämsta skolan i hela världen, de har noll koll! Men nu praktiserar jag två dagar i veckan och tack och lov för det.


Men nu ska jag strax och äta kvällsmat, hoppas inte att mitt första inlägg var alltför tråkigt att läsa.

Det var ju kanelbullensdag igår så idag var jag hemskt sugen så jag kände att jag var tvungen att baka, kanelbullensdag är trots allt årets bästa dag! 
Var ju tvungen att baka kanelbullar idag, det var ju endå kanelbullens dag igår, bästa dagen på året !


RSS 2.0