+ 0,8 kg

+ 0,8 kilo efter Umeåtrippen :/ Måste lägga på en rem"

Exjobb inskickat, domedagen

Jag har garanterat gått upp i vikt efter helgen, måste ta tag i mitt liv. Festa tvådagars när exjobbsinlämningen är 09.00 en måndagsmorgon känns medium. Men nu är det inlämnat, 10 minuter till godo, såg en brist direkt så jag tänker inte titta på det mer på ett tag... Idag ska jag till stan, ÖoB samt hälsa på min gamla granne m.m. Jag är så nervös, mina nerver dödar mig.

Dagen före avfärd

Idag mår jag lite bättre, jag känner mig aningen mer levande. Men jag saknar helt koncentration för och rätta till mitt exjobb, alltid ska det vara nått! Jag ska sen iväg till systemet och köpa 5 cider, kommer släpa med mig 10 upp till Umeå (6kg) för och med flygplanspackning slippa köpa 20 stycken väl där, nu behöver jag bara handla 10 :).
 
Tänkt rätta "klart" exjobbet idag + packa klart för i morgon åker jag till Nordpolen.

Slutspurt på exjobbet

Igårkväll skickade jag in mitt exjobb för en sista rättning till min handledare, han svarade nyligen med en hel del kommentarer. Jag tror jag tittar på det först i morgon och känner jag mig inte redo då får jag väl sitta lite i helgen också. Det ska skickas in till den kursansvariga kl. 09.00 på måndag och efter det bedömmer hon om den är bra nog att redovisas på onsdag. Jag kan erkänna att jag känner mig "lite lätt" svettig. Men med huvudvärken som är ett resultat av en dags pluggande vid datorn känns det lika bra att skjuta på det tills i morgon. Det känns verkligen som jag sprungit in i en cementvägg, undra in det finns något som är lika tungt som detta. Gaah, hoppas inte!

- 10,4 kilo

Jag mår lika dåligt idag som jag gjort de senaste dagarna. Snorig, slemmig, hostig, fantastisk huvudvärk och känner mig allmänt loj och inte det minsta glad. Igår var jag inte ens glad när jag skulle till frissan som är det bästa jag vet, klippte mig sjukt mycket. Tycker nog det blev för kort, har inte vant mig än!
 
Vågen var i alla fall den på min sida idag trots att jag inte rört mig på snart en vecka, -10.4 kilo dagen till ära. Trots att det känns som jag lagt på mig massa, ser i speglen tjockare ut än någonsin,,,, Började dagen idag med en liten promenad, orkade inte så länge så vände hemmåt när jag gått ungefär hälften

Sjuk än

Jag mår fortfarande oförändrat, jag tror jag dör snart. Har snart inte varit ute på EN VECKA!! Mår inge höjdare alls.
 
Jag är god för 17 kronor och har lite ångest så igår la jag ut min cykel till försäljning och svaren strömmar in, ska ha 1a "visningen" lördag 23e klockan 11. Fick sån mersmak att jag just la upp min gamla moppehjälm jag inte har en aning om varför jag inte sålt innan. Tyvärr har jag väl inget mer och sälja annars hade jag troligtvis sålt det också!
 

HT13

Jag har inte bara sökt sommarkurser och sen program i Norge utan även nu ht13 i Sverige, woho. Kommer inte komma in men ibland sker det underverk!

-10 kilo, jag är bäst

Jag har en fantastisk nyhet, jag har nått mitt första delmål -10 kilo och har "bara" 8,6 kilo till min tidigare planerade målvikt. Har i flera dagar legat sjuk, åt sådär med mat första dagen men jag fick endå i mig min dagliga dos kalorier då jag inte varit ute och gått på flera flera dagar! I fredags åt jag glass för det får man i min familj när man är sjuk men jag tiggde även vanligt godis av mamma och julle och där snackar vi kaloriöverskott, fantastiskt obra av mig. Igår åt jag mat och mölade torkade äpplen, hade en lättare ångest att jag skulle lagt på mig och sen inte nå -10 innan Umeå och där lägga på  mig ytterligare. Nyfiken och otålig som jag är kunde jag inte hålla mig tills tisdag för invägning som jag planerat så jag skulle hinna komma igång som vanligt, vägde mig senast i torsdags dagen jag blev sjuk på riktigt! Sedan dess har jag gått ner 0,6 kilo vilket var sanslöst oväntat!
 
Mäta kroppen är så fruktansvärt tråkigt då det aldrig händer något längre, så jag har inga nya mått att bjuda på men;
 
Vikt: -10 kilo
BMI: -3,2
 
Jag sänkte min önskade viktnedgång från 1 kg/vecka till 0,9kg/vecka och får nu igen äta hela 1284 kalorier på en dag <3. Jag är fan bäst, 10%, det är mycket! Procentuellt stor del av min kroppsvikt! Dessvärre inser man ju först nu hur tjock man är om 10 kilo knappt syns, det känns ganska illa. Jag ser det ju fortfarande bara på brösten och vaderna, låren och gäddhänget har blivit mer vältränade men muskler ska ju väga mer än fett. Det är visseligen något jag tvekat på hela livet, jag tror fan mitt fett är tyngre än muskler.
 
Jag som lever exjobb till 100 % (nu mest sjuk lodis) lever i myskläder dagarna i ända, men jag antar det får bli till och köpa nya kläder. Hemskt oklart med vilka pengar, men man måste ju så det är värt ett lån av sig själv. Men jag tänker vänta tills jag är "färdig" och nöjd med mig själv. Nu efter 10 kilo tycker man det borde gå fortare än tidigare, med märkbarheten. Hellst går jag ner till mitt första första mål -18,6 kilo men är ju ännu osäker men annars vill jag gå ner -13,6 kilo det vill säga 3,6 kilo till. Men jag tror inte jag hinner se någon skillnad på de få kilona så vi får se!
 
Denna lyckans dag kommer dessvärre inte att firas, har vart sjuk sen i torsdags och mått fruktansvärt dåligt. Pluggade inget fredag, lördag och bara lite igår så nu blir det 11110 % exjobb, det ska in till handledaren som i in in klar till min handledare på tisdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
Nu ska jag äta världens bästa frukost <3

En väg till ett rikare liv

10/4 ska jag och mamma ev. + fler til Svenska mässan och lyssna på föreläsningen "Ett rikare liv" med en av killarna från Lyxfällan. Jag som seriöst tänkt bli rik tänkte satsa stenhårt redan nu. http://www.balansekonomi.se/seminarier/seminarieinfo/?event_id=345 seminariet kommer gå av stapeln i flera städer :)

Still going strong

Bantningsrekord, -9,4 kilo dagen till ära :)! Jag vet om att det inte är riktigt rättsvisande och väga sig varje dag, men jag gör det endå för jag hade aldrig kunnat hålla mig en vecka. Både för jag är fruktansvärt hetsig samt att jag måste göra det dagligen för att fortsätta vara motiverad. Tänk om vikten ökat 0,2 kg på en vecka, då hade jag blivit knäckt! Nu blir jag bara halvknäckt om de på en dag diffar några hundra gram- Det är fruktansvärt opepp när man "gått upp" över natten men det känns så värt en dag som idag.
 
Jag har gått och blivit sjuk, fantastiskt i exjobbshetsen.... Sjukt stressande men jag försöker att ta det lungt.. Igår blev det räkor till kvällsmat, fantastiskt gott & LITE kalorier men dessvärre håller man sig inte mätt så länge. Kanske lyckas jag med första delmålet -10 kg innan näste fredag, 600 gram känns inte alls omöjligt! Jag bävar verkligen för att lägga på mig väl i Umeå, oklart hur det blir...

Det kommer aldrig va över för mig!

Jag vill gifta mig med ; http://www.youtube.com/watch?v=It-Sg2kbcLQ
 
Fick just ett erbjudande om extrajobb jag dessvärre fick tacka nej till på grund av att jag inte har tid under praktiken:(
 
Bild 1. November 2012 (innan jag började banta)
Bild 2. 12 mars 2013 med en dagsform på - 8,8 kg

exjobb...

Fick tillbaka kommentarerna från handledaren nu ang mitt exjobb, kanske inte så farligt som jag tänkt mig men såklart är det inte kul. Man vill att det ska vara perfekt, jag vet dock att det var långt ifrån perfekt. Har en del att pilla med nu när jag ska rätta allt. Ska försöka skicka över den rättade versionen till handledaren senast i morgon så jag i bästa fall kan få nya kommentarer innan måndag. Jag har inte bestämt mig om jag ska sammanställa de sista enkäterna nu på fredag eller på måndag (beror ju helt på om jag får några mer). När all data är inskriven måste det designas nya figurer som jag sedan ska klistra in i texten och på det sedan skriva lite bildtexter.
 
Det 13 dagar tills exjobbet ska in och redan nästa fredag åker jag upp till Umeå igen, tacka gud jag slipper åka med min lilla kissemiss denna gången. Han får bo kvar här hemma hos mina föräldrar, hade varit elakt och ta med honom fram och tillbaka + att det skulle blivit dyrare för mig. Jag är fruktansvärt opepp till att hetsplugga där och samtidigt flyttpacka och städa men det ska bli supermysigt att träffa mina fina tjejer igen <3.

oflyt

Har dagen till ära lagt på mig 0,2 kg, är nu "bara" nere på -8,8 kilo. Det där med och hinna ner till -10 innan nästa fredag känns allt längre och längre bort. Jag tror jag kommer lägga på mig i Umeå, jag kommer ju inte att hinna promenera och så som jag gör nu då jag måste packa ihop hela min lägenhet. Jag är helt klart nervös. Jag kommer inte ta med varken personvåg eller hushållsvåg upp då det tar sjukt onödig plats i bagaget. Jag har en icke digital hushållsvåg men den är mer snygg än bra, så jag tror jag skippar vägandet! Är rädd det kan hända mycket på 6 dagar!

-9 kg dagen till ära

Heja mig, idag har jag nu gått ner 9 kilo, jag minns inte när jag vägde så här "lite" senast! Troligtvis slutet på högstadiet, början på gymnasiet för hösten i 1an vet jag att jag vägde lite mer. Livet känns nu fantastiskt, vi får dock se hur fantastiskt de känns i morgon när de kalorier jag dagligen får stoppa i mig hela tiden minskar i antal. Nu är det hiskeligt lite, 1197 stycken, när jag började var det 1300 något.
 
Efter att ha promenerat och "lekt" med mina hantlar & ätit frukost har jag nu 1007 kalorier kvar vilket innebär att jag måste ut och gå igen + köra mer hantlar för att förbli mätt. Mina armar har på riktigt sen förra helgen blivit sjukt mycket hårdare när jag spänner, det känns inte möjligt men det är stor skillnad. Kanske för att jag konstant har träningsverk? Oklart. Observera att i löst tillstånd är gäddhänget precis lika underbart fladdrigt som tidigare, jag vill verkligen inte ha synliga muskler. Det tycker jag är fruktansvärt osexigt på tjejer men jag vill eliminera det värsta fladdret.
 
Nu tänkte jag göra några fina figurer i excel till mitt ljuvliga exjobb..

.

Låten har automatiskt dykt upp 2 ggr på topplistan när jag lyssnat på Anton Ewald, okej?
 

Har tappat 8,6 kilo på 69 dagar

Klockan är nu snart halv nio, vid 7tiden körde jag lite operation gäddhäng med mina hantlar och sedan kring 7,20 gick jag ut och gick min standardiserade morgonpromenad. Har nu ätit frukost, ska göra bankärenden och efter det plugga. Jag hade hemskt gärna ätit ytterligare en portion gröt, idag var det nästan lika gott som igår trots nötfritt, kompenserade med lite linfrökross i stället:) IDAG HADE JAG GÅTT NER 8,6 KILO OCH HAR NU EXAKT 10 KG KVAR TILL MITT FÖRST UPPSATTA MÅL. Jag antar jag kanske fortsätter 5 kilo till, troligtvis inte mer!
 
Elin stod igår för den bästa facebook-statusen;
 
 

Våren är här

För en timma sedan var det 25,6 grader i solen på balkongen, har nu under en längre tid varit helt fantastiskt! Man blir dock mindre taggad när man måste sitta med sitt jävla examensarbete såhär en lördagsförmiddag. Inklusive blanksida, Bilagor, Framsida, Innehållsförteckning med mera är det nu 35 sidor långt, det är dock kanske endast 18 sidor faktisk text som jag produserat. Min handledare har dock bara läst de första 8 sidorna så i morgon tänkte jag skicka resten och hoppas få feed back så snabbt som möjligt men han kanske tycker det är piss, exjobbet ska skickas in till kursansvarig redan den 25e :'(.

Det känns som man vill ha mer tid på sig samtidigt som det känns förjävligt att bara stirra på texten när man inte har så mycket mer att skriva, man vill bara få det överstökat! Jag känner mig fruktansvärt nervös för sågningen, att man ska behöva skicka in det 700 gånger innan det blir godkänt. Mitt mål är att det ska vara godkänt senast maj, då ska jag i så fall försöka tenta en omtenta i juni om umu tillåter mig att tenta den i Göteborg. Men de borde de göra, jag har ingen lägenhet kvar, ska jag då betala MINST 1800 för och flyga <-> för en tenta. Tåg är inte ett alternativ då jag har praktik både dagen innnan och dagen efter. Man måste ju klara alla programmets moment för att få den eftertraktade examen!

VIKTNEDGÅNGSREKORD

Klockan är strax 9, mamma och Julle sover. Själv vaknade jag innan sju och 07,23 begav jag mig ut på en 47 minuters walk + handlade på ICA, jag har också ätit frukost och så vidare, tänkte snart börja plugga.
 
VIKTNEDGÅNGSREKORD idag, - 8,4 kilo (bara 0,2 mer än föregående rekord). Kanske vill det sig nu gå åt rätt håll, mitt första delmål är ju nu 10 kg. Jag vill nå det innan det blir dags att bege sig upp till norra polcirkeln (22/3) så det är bara att kämpa på. Vädret är strålande också idag, livet känns så lättsamt när solen skiner!
 
Idag blev det lyxfrukost (det vanliga + nötter från ICA-handlingen), en riktig kaloribomb :)
 

 
 
Jag kan garantera det var himmelskt gott, 100%. Det ser kläggigt ut på sidorna då jag innan jag stoppar gröten i micron VRÄKER på kanel, och det är inga kalorier i det så det är fantastiskt! Detta är alltså vad jag äter till frukost varje dag - nötterna, det blev jag sugen på när jag var på ICA idag och insåg det skulle passa finnemang till min exotiska grötfrukost. Jag har alltid hatat havregrynsgröt, det är ju fantastiskt äckligt. Jag har alltid dränkt det i sylt för att få det ätbart, nu är det till och med gott med gröt till frukost, jag längtar till frukost! Fiberhavregryn har jag klassat som ännu äckligare än vanliga men köpte det nu för jag ville ha ekologiska havregryn och vanliga fanns bara ICA Eko och jag ville ha KRAV-märkta gryn så det blev helt enkelt fiberhavregryn från Saltå Kvarn.
 
Jag handlar allt jag hittar ekologiskt, tittar inte på priser längre. Inte för att jag är rik på något sätt, snarare utfattig men jag tycker att ska det va så ska det va. När jag börjar jobba sedan ska jag försöka handla ALLT ekologiskt, det kommer bli hiskeliga summor mat varje månad men då får man helt enkelt äta billig mat (som ex havregrynsgröt till frukost). Ingen kan göra allt men alla kan göra något, känner inte jag vill proppa kroppen full med gifter och bidra till att det går åt helvete med miljön. Jag tror på så sätt man får i sig fler nyttigheter då ekologisk man faktiskt är nyttigare.

Gratis träning på träningskliniken

Klockan må vara 10 men jag har hunnit gå standardpromenaden, äta frukost och hänga en timma på gymmet. Känns väldigt flott, men jag hade gått upp 0,2 kg sen igår så nu går det riktigt dåligt för mig, återigen nere på -8 kg. Det är idag gratis träning för alla kvinnor (internationella kvinnodagen) på Träningskliniken så jag och Linn beslutade oss för att pröva kring 8 i morse med alla pensionärer. Nu blir det PLUGG

Elvin Tatto

Jag minns knappt när jag senast såg en snygg tatuering, har sett så många hundra fula de senaste åren! Det senaste har jag till och med snarare tyckt det var to much än snyggt. Kikade in på Elvin Tatto på facebook och blev återigen fascinerad, helt fantastiskt vackra tatueringar! Speciellt dem på djur och barn! Jag blir helt klart sugen +

Fantastisk dag!

Förrutom att jag vaknade, som i vaknade utan att somna om kl. 03.42 har dagen varit kjempeflott! Jag vägde mig, hade återigen gått ner 8,2 kilo (mitt rekord och fredagens vikt), promenerade. Duschade, stressade som ett sär men blev nöjd med både smink och hår, SPRANG till kommunhuset för att där vara på ett jättegivande möte inför min praktik som gick suveränt! Ska firas med räkor ikväll, att tillägga är det svinbra väder, converseväder 23,7 grader på balkongen. Dock ska jag börja plugga nu och missar solen men i alla fall!

5 mars

Jag väntar nu spänt på posten, om det behagar att komma några enkät-svar idag eller inte! Jag ska då pallra mig iväg till "Bibban" skriva ut påminnelse-enkäter + fjäskbrev, fråga om kuverten kan lämnas på ICA samt hämta mina varor från LYKO på OKQ8. Sedan blir det till att bege sig hemmåt och återigen skriva alla adresser igen.
 
Ett av sommarjobben jag tänkte söka hörde av sig idag efter jag skrivit att jag var intresserad så bifogade dem ett personligt brev samt CV!
 
 

Clearlife

Jag hittade en massa spännande produkter på www.clearlife.se som jag hade tänkt införskaffa mig så fort jag får pengar. När det nu blir, 25 april.... Rabattkod för 10% : TRM415B6
 
Idag hade jag gått ner hela 200 gram sedan igår, tacka gud för det. Nu jävlar ska det bantas innan Umeå, jag kommer inte orka släpa med mig varken personvåg, digital hushållsvåg eller hantlar dit...

Sommarkurser

Om jag inte får sommarjobb har jag sökt tre sommarkurser :)
 

+ 0,6 kg

Bokat både kipp- och slingtid samt flygresor gbg-sthlm, sthlm-ume och klockan är bara kvart över 10! Har också promenerat, hittat en skadad fågel och ringt fågelcentralen m.m.
 
Helgens viktuppgång slutade inte på + 0.4 kg utan expanderade till + 0,6 kg. Känns så jävla surt jag bara vill gråta, men fan den som ger sig.

3 mars

Insåg att gäddhängsfettet tenderar att förbli sladdrigt som innan så jag frågade Julles vältränade kille om tips. Så har kört 3*10 min "operation gäddhäng" med mina hantlar, mer orkar jag inte. Får även bli ytterligare en promenad lite senare. Är så nöjd med fredagen att jag nästan kan säga att det var värt att lägga på sig 0,4 kg.
 
Tjejen som ska ta över min lägenhet ska köpa lite möbler osv av mig så hon var sjukt söt och satte över 700 kr nu idag :). Då har jag plötsligt råd och lägga 400 kr på och skriva ut påminnelsebrev + extra enkät till dem som ej svarat på min utskickade ännu. Exjobbet är nu 16 sid + 8 rader exkl. referenser och 21 + 3/4 sidor inkl. referenserna.
 
 

Söndag + 0.4 kg :'(

Helgens osunda levene resulterade i att jag lagt på mig 0,4 kg och inte ens klarade förra veckans delmål -8 kg är nu uppe/nere i -7,8 kg. I morgon är det v. 10 och jag skulle då klarat mitt 1a delmål -10 kg men icke, jag är glad om jag i stället klarar denna veckans delmål -9 kg.
 
Har över lag haft en kjempeflott helg trots att jag la mig kl 21 igår :) Ursäkta ev- felstavningar, skriver med lösnaglar och de känns sjukt ovant.
 
Nu blir det ev lite plugg......

Oh naj

Bävar för morgondagens invägning, både igår och idag har kaloriintaget skjutit i höjden. Inte kul, jag lär inte ens va kvar på -8 kg (förra veckans mål). Det går helt klart utför

Död åt tv-licensen

Idag väckte det håriga monstret mig innan 5, jag ville verkligen dö. Jag försökte stenhårt att spela sovandes, men kände hans peddoblick genom mörkret. Det slutade med att jag efter kanske 20 min gav upp och gav honom frukost och stängde sovrumsdörren. Promenerade från 6,42 och 52 minuter framåt. Massvis med planer för dagen, först plugg nu!
 
Tv-licens
Tv-licens för dator? Come on. Det är ju som hets mot folkgrupp, alla studenter behöver datorer för studierna men man har inte riktigt råd med den jävla licensen.  Tv kan man vara utan, men dator? Nej. Varför inte bara dra av den vidriga tv-licensen på våran obehagligt höga skatt i stället för att ge alla avskum på fängelsena bra mat etc? Jag är riktigt förbannad. Skit ska skit ha som min syster sa igår. Jag känner att hellre skulle arbeta utomlands än och betala skatt när man vet vart den går och vart den INTE går.

RSS 2.0