Later on.

Jag glömde ju berätta att jag igår beställde och betalade festivalbussen :) Skönt att det är gjort nu! Men ska klippa mig i morgon också, inte billigt. Sen efter det ska jag storhandla på coop och laga en riktigt god sallad när jag kommer hem. Jag längtar, känner mig som värsta matfreaket! Kokade till och med gröna linser förut som jag ska ha i salladen i morgon ;)

Jag har spanska prov på måndag, det är ångest för jag ska jobba hela helgen. Det är ju inte det att jag är duktig heller, jag fattar inte något :S

Har i alla fall haft idrottsdag idag, det finns ju verkligen inte något tråkigare än sådan skit. Tog lite kort på älsklingen när hon spelade :)









<3 <3 <33

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Annas födelsedag

Jag ber om ursäkt för den sanslöst dåliga uppdateringen. Men jag har inte riktigt varit på hugget och det är ju ingen som kommenterar längre. Igår började jag äta och då hade jag gått ner 7,2 kg och idag hade jag gått upp 0,2 kg. Men jag ska fortsätta på halvfart så jag kommer att fortsätta att gå ner, men det går mycket långsammare. Men det känns så mycket lättare när man får äta. Men nu snackar vi äta sjukt lite. Min matsedel för igår/idag/i morgon :
½ portionshavregryns gröt med solrosfrön och linfrö, sen en mellis med en påse, sen lunch 1 ägg och 3 plana matskedar keso, mellis en påse och sen på kvällen en bit fisk och ett mellanstort bit broccoli och en likastor med blomkål. Hihi men jag ska klara det :) Klarade jag 14 dagar på pulver klarar jag allt!

idag ska vi ha idrottsdag i skolan, finns det något tråkigare?Svar nej, men jag ska gå poängpromenad, tjoho

Igår så frågade Linn om jag ville vara med henne och göra ett projektarbete i trean. Hon kom med galet bra förslag, då kan man inte tacka nej till ett sådant erbjudande!

IDAG FYLLER ANNA EDVARDSSON 18 ÅR !!

Love is crazy pretty baby take it real slow.

Jag lägger in lite bilder :)

Min katt precis efter narkosen



Balen i lördags







Mamma, Julle och Camcam på Ullareds parkering (söndags)



Camilla och hennes gamla häst Blackie



Min egna lilla favvo döpt efter mej ;) Emma och den blonda kommer jag inte ihåg vad han heter, typ Elmer eller något :S



EMZIPEMSI igen :)



Mamma tvingade med mig till kullens i lördags efter jag hade jobbat på coop. Jag hatar kullens!!!



Efter kullens skulle vi köpa ägg mötte då Lovisa och Hamlet, de skulle hoppa!



Julle fixade mitt hår :)




<3

Trött som en gnu

Idag har jag jobbat exakt 8,75 timmar. Men det har varit en jättekul dag på jobbet faktiskt, jätte mycket att göra :) Men vädret var inget vidare :S Det var väldigt påfrestande att jobba med mat nu och vi ska inte prata om när pappa bakade rabarberpaj.... Men jag klarade det, jag är trött och vill ge upp. Men när mamma sa att det var okej om jag gav upp så blev jag jävligt bestämd på att jag ska då minsann inte ge upp! Jag ska istället köra en dag extra! Så på torsdag får jag börja äta igen, jag längtar verkligen sjukt mycket. Men idag hade jag gått ner 5,6 kg på 8 dagar.

Men jag har verkligen INGET socialt liv överhuvudtaget- Det är inte kul, men jag känner mig inte på humör att umgås med någon heller. Men snart blir det ändring på det, eller det blir i alla fall bättre!

I morgon så ska jag jobba på Coop 9-12, det ska bli roligt men jag är lite smått nervös faktiskt. Bussen går 07,55 så det blir en riktig sovmorgon- Jag vaknar jättetidigt varje dag nu för tiden, jag lägger mig sjukt tidigt så det är inte alls konstigt.

Nu ska jag faktiskt sova :) Eller nej jag ska göra en shoppinglista!! För på söndag ska jag och Camilla nämligen antagligen åka till Ullared :)

XOXO- hihi


21 maj !

God morgon gott folk. Nu tillhör jag nog samma kategori som pensionärerna, nämligen de morgonpigga. Tidigare har jag varit som en zombie på morgonen men det var när jag gick och la mig ganska sent. Nu går jag och lägger mig supertidigt och det är helt underbart. Jag ska till och med cykla till golfen om ungefär en timma. Det är dryga en mil dit, så jag känner mig duktig. Så duschar jag när jag kommer fram och sminkar mig och sen så jobbar jag och jag hade även tänkt att cykla hem efter jobbet.

JAG HAR NU GÅTT NER 5 KG ! GÖTT MOS kan man säga. Dock syns det inget:/ Men igår tänkte jag så mycket på mat så jag nästan gav upp. Men skam den som ger sig! 5 kg på en vecka är det idag!

Igår steriliserades min lilla missekatt också, stackarn hon var helt groggy igår när hon kom hem. Nu är hon vaken men hon har jätteont. Jag plåtade henne när hon var däckad igår så bilder kommer :) Kanske även kan ta kort på hennes mycket härliga snittning :S

Jag ska ´jobba varje dag från och med idag till och med måndag, fett tråkigt. Men endå inte jag menar det känns ju väldigt bra att tjäna pengar. Jag ska jobba alla dagar hos pappa utan lördag då är det Coop som gäller. Men idag ska jag jobba med Hitler (mamma) så jag lär ju inte behöva göra något mer än att slava för henne...

XOXO Emma - coolast ever  ;)

911207

Jag har nu överlevt 7 dagar på pulver. Jag är så bäst :)  Kom precis hem från stallet nu jag och Camilla red ut en sväng på Killen och Emma, fett skönt utan småfjors! Det är så underbart att rida, hästar är det bästa som jag vet, LÄTT.

Fick just sms om att det kommer att komma väldigt roliga människor till hultan, jag känner mig galet pepp. Bara 49 dagar kvar tror jag det stod på internet :) Fett nice!

I morgon har nösnäs bal och jag kommer inte att titta på :( Jag har ingen som kan/vill följa med mig och titta. Det känns inte alls bra det här.

Och jag har ångest över vad jag ska göra efter gymnasiet. Det finns en massa saker som jag vill göra :S Men nej nu ska jag sova :D pussis<3

BARA FÖR JAG FICK GODKÄNT PÅ MATTE B NATIONELLA!!!!!! JAG FICK 13 POÄNG, JAG ÄR SÅÅ JÄVLA NÖJD MED MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!! (så dålig är jag inte men det var fett svårt och det var många som fick IG)

50% MEDEL

Den här dagen började dåligt. Vågen visade bara 0,2 kg mindre än igår. Hur den kan göra det förstår jag inte, jag äter 500 kalorier om dagen och rör mig på dagarna. Världen är inte rättvis, pappa hade gått ner 6,5 på bara två dagar mer. Sammanlagt har jag i alla fall gått ner 4 kg sedan i torsdags. Men frågan är hur värt det är att svälta sig och må dåligt? Fast nu mår jag bra men känner mig helt slut, som spaghetti i hela kroppen. MEN IDAG, PÅ KVÄLLEN SÅ HAR JAG KLARAT 50 % AV MIN ÄTAPULVERKUR. Fytusan vad bra gjort av mig. Bara 7 dagar kvar sedan då, det kan ju inte vara svårare än den första veckan i alla fall. Men jag känner inte att det kommer att räcka med en vecka till, jag tror faktiskt inte att jag kommer att komma ner till mitt mål så enkelt. Så i värsta fall kanske det blir ytterligare några dagar. Men efter det så ska jag gå på halvfart, jag går nu på helfart. Halvfart betyder att du äter något/några mål med riktig mat och sedan något/några mål med pulver. Då fortsätter viktnedgången men det går inte lika fort. Och helfart då det är att du bara äter pulver och går ner i vikt fort, fast det funkar inte så bra på mig tycker jag inte.
 
Tur att allas våran favorit Bollnäs Martin är på Bandit Rock i Stockholm säger jag bara, han gör min dag nästan varje dag<3

Snart ska jag på gympa, fy tusan vad tråkigt säger jag bara. Jag har ingen luft i mitt bakdäck så jag måste försöka att pumpa upp det med våran trasiga cykelpump innan jag cyklar till kroksdal :/ Idag får vi nog tillbaka våra matte nationella prov med :s Hej IG.

Men sen blir det i alla fall stallet med Camilla, det gillar vi :) Härliga småfjors där också   :)

Jag och Camilla ska ju till hultsfred i sommar :) Men vi har redan nu börjat fundera på vad sjutton som man ska ha med sig- Det är jättesvårt, jag har aldrig varit på något sådant. Men saker som vi tänkte shoppa på Ullared:

- Presenning (en att ha under tältet och en över om det börjar regna)
- turrestolar (sådana härliga campingstolar med ett fack för ett glas eller en burk)

Sedan har vi inte kommit på något mer. Hjälp mig :O

Nu ska jag borsta tänderna, kisses <3




Me myself and I

Fick MVG på mitt företagsekonomiprov 60/60, grymt bra :) Då blev jag stolt över mig själv! Jag tänkte också på andra saker som jag har gjort som jag är stolt/nöjd över:


- Klarat 6 dagar på pulver (hitills)
- Fått ett helt nytt sommarjobb
- Fixat så jag ska jobba en massa nu i dagarna
- Gjort något motionigt varje dag, trots att man är svintrött när man inte äter
- Gått ner 3,8 kg sen i torsdags
- Nästan slutat smsa helt

Och nu det bästa av allt nu nyss kom jag på en nygammal idé om vad jag skulle vilja jobba som. Jag har enda sedan jag varit liten tänkt att när jag börjar jobba ,så ska jag minsann jobba med något så jag hjälper djur på något sätt. Tankegången har vandrat lite från veterinär till djursjukvårdare, djurskyddsinspektör och så tillbaka. Men att jobba utomlands med herrelösa hundar och andra hemlösa djur. Att få jobba  för till exempel  WWF eller WSPA  hade jag mycket väl kunna tänka mig att lämna landet för. Det är ju verkliigen inget som man blir rik av, men man ska jobba med något som man brinner för. Frågan är bara vad man ska läsa vidare till efter studenten? Jag ska nog maila runt och fråga!

<3

Dag sex

Jag lever än, konstigt nog. Igår jobbade jag hela dagen och mådde bra och jag är inte lika hungrig längre. Jag har kommit över den jobbigaste fasen nu och är 3,8 kg lättare. Dock så syns det inte men i alla fall. Jag har bara 9 dagar kvar. Jag längtar så jävla mycket, jag är sjukt sugen på mat. 

Snart slutar skolan :D <3

5e dagen

Funderar du på att äta pulveR? För att det är så himla enkelt och går fort? FEL FEL FEL! Jag skrev igår att jag mådde dåligt och det beror inte på att jag är hungrigare än andra eller något sådant. Just nu är jag inte hungrig längre. Man kan må sjukt dåligt av att gå på pulver. Igår hade jag feber, var yr och höll på att svimma flera gånger och så krashade min mage. Just nu går jag på alvedon och mår bra överallt utan i magen. Men trots det så ska jag jobba idag, jag behöver pengarna. Enkelt och tro att man kan leva precis som vanligt fast att dricka mer vatten och äta pulver istället för mat- Så är det tyvärr inte, jag har inget socialt liv alls nu- Dagtid orkar jag men kvällstid så har jag mått svindåligt. Tänk vad mycket mat gör, jag hade en riktigt jobbig dag igår på golfen, all mat luktade så himla gott.  Men jag har bara 9 dagar kvar nu plus idag. Jag har dock bara gått ner 0,6 sen igår så sammanlagt 2,8 kg sen i torsdags. Ganska dåligt men jag har mått så dåligt att jag inte har kunnat motionera. Men om jag mår såhär sen så ska jag ut och motionera. Och jag är en riktig pain in the ass för hela familjen. Jag är så sjukt otrevlig och sur...   Så om jag inte beter mig som vanligt så beror det på att jag inte mår bra.

Läste nu om fiaskot på eurovishen. Hahah sveriges bidrag var sämst i världen, så det var väl tur de gick så dåligt (21:E plats). Jag förstår inte hur fan hon kunde vinna? Måns Zelmerlöv eller E.m.d för tusan !

4e dagen i HELVETET

Jag skrev inget igår. Men fyfan vilken fruktansvärt jobbig dag jag hade. Först praktik och så, sedan gick jag hem till farmor ifrån stora vägen det va ganska jobbigt men jag överlevde. Sedan tog jag itu med farmors vardagsrum och när jag städat ett tag blev jag så fruktansvärt sur. Lättirriterad och såklart hungrig som en gnu, jag var riktigt PMS sur. Stackars min kusin som jag bara skällde på. Men jag gick även i sömnen natten tills fredag, det har jag inte gjort sedan jag var liten. Och jag hade tydligen pratat med mamma med. Men i alla fall när jag hade städat klart hos farmor fick hon köra hem mig för jag var så galet hungrig. Jag började mucka direkt jag kom innanför dörren, men de fattade att jag hade det jobbigt så de var snälla mot mig. Igår tänkte jag på mat exakt hela dagen, man kan inte föreställa sig hur jobbigt detta är. Visst jag har valt detta själv (egentligen inte men endå). Men när jag tänker på hamburgare så är det något allvarligt fel, jag hatar hamburgare och har inte ätit det sedan 4an eller något sådant.

Idag är det den fjärde dagen. Den kommer eventuellt att vara lika jobbig eller jobbigare än gårdagen eller så har det redan vänt. Annars lär det vända i morgon och då kommer man att må bättre. Det lustiga är att i mammas papper står det precis hur man kommer att känna sig och det stämmer :O. Jag ska jobba på golfen idag, jag vet inte riktigt hur det kommer att kännas med tanke på all mat. Men jag vägde mig ju inte i onsdags (första dagen) men från torsdagen- fredagen hade jag gått ner 1 kg. Och Från igår har jag gått ner 1,2 kg. Så sammanlagt 2,2 kg sedan i torsdags. Men om denna dagen blir lika jobbig som gårdagen så vet jag inte om jag kommer klara det. Jag grät och sånt igår men mamma peppade mig, jag ska klara detta!!

<3


Andra dagen på pulver

Igår gick jag och la mig riktigt tidigt så jag vaknade för tidigt, inte alls roligt. Jag är hungrig men inte så hungrig som man skulle kunna tro, jag ska så klara detta. Jag vägde mig dock inte igår (det är det värsta jag vet) men idag kom jag över nojan och gjorde det så från och med nu kan jag se om jag går ner något :)  Pappa gick ner 3,8 på tre dagar! Det värsta igår var när chefan åt ett knäckebröd med mjukost jag blev galet sugen då. Och sen när det var lunch och jag gick till diskhon med min härliga shaker och brevid ligger det fyra wienebröd. Det var jobbigt. 

Idag får vi antagligen reda på resultatet på våra nationella prov i matte. Jag känner nästan att jag inte vill veta, hej IG. Sen blir det jobbigt att hänga med ner i matsalen och inte äta eller dricka något. Sen ikväll tror jag det är spinning och jag tänkte faktiskt gå. Om man tränar under tiden man äter pulver går man snabbare ner, men man kan svimma och sånt med :)

Puss så länge nu ska jag göra mig lite lovely frukost. Blir jordgubb till frulle :)

Lite senare

Har ätit 2 dl pulver idag 1 dl kvar längtar redan. Så ska jag ut och cykla med Camy sen med :) Jag känner mig sjukt duktig :)

Sitter i ett seriöst telefonsamtal så kan ej skriva mer nu ;)

Sötis Hamlet :)



<3

First day in hell :D

God morgon :)

Nu har jag ätit den första fruskosten bestående av pulver. Jag var inte så grym med shakern så det blev lite klumpigt, men det var gott. Jag tog vanilj för det visste jag att jag skulle gilla. Innan jag åt den så tryckte jag i mig en halvliter vatten (ska dricka 3,5 liter om dagen) för att bli mätt. Men fyfan vad hungrig jag är nu redan, känns som om jag ätit två skedar yoghurt.... Men  men jag vill ju faktiskt själv det här så jag riktigt känner peppen:........ Jag kommer nog att vara ganska bitter :)

Praktik idag med jag kommer hungra ihjäl. Men nu måste jag borsta tänderna.

Under två veckor får jag inte:

Äta mat
Dricka något annat än: Svart kaffe, te utan något i och vatten
Inte tugga tuggummi eller halstabletter eller något

PEPPAD

Sterilt värre

Jag är trött som en gnu, jag skriver galet kortfattat.

(Igår gick mina hörlurar sönder perfekt inför dagens prov så jag fick köpa nya. Och jag och Camilla cyklade till Runes och köpte godis :D Sen myste vi i min säng <3)

Dagen började tidigt, jag var nervös vaknade flera gånger. Sen gick jag upp käkade frukost för sista gången, klädde på mig, pratade i telefon med SÖTIZ sen så var det dags. Jag mötte Camcam somvanligt neranför backen och vi hade sällskap upp. Matte B provet var så svårt så jag trodde jag skulle avlida, men jag tänkte sen fan vad nice liv, sitta här äta godis och lyssna på bra musik. Vi drog vid elva tiden så gick vi och Hämtade Linns hund Ebba så var vi och badade på Hannas brygga :). Ebba var minst sagt sugen på Camy ! Sen gick vi i bikini och handduk över sjöfart. HAHAHAH. Sen var de lunch och dusch av hund hemma hos mig. Efter det så cyklade vi till Svanvik (wallhamsrakan nästan ända borta vid häggvall) och red ut en tur med våra fans. Och nu är jag hemma, jag har så jävla ont mellan benen, jag tror jag är steril.

Det är så jävla kul när vi cyklar, vi möter alltid så kul folk :D Tack för idag cutiepaj <3

Nu ska jag strax och äta min sista måltid! Jag tror jag ska göra pannkakor!

















<3

MOrr

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5114055.ab

Naaw titta på han natzi killen i rött. Jag tror han hade varit fett snygg utan tatueringar!

10 maj

Igår så jobbade jag hos pappa på golfen. Dagen började bra gick upp 05,50 för att duscha och fixa mig. Började strax innan sju, dagen flöt på ganska bra. Men när jag sedan skulle upp och ladda kiosken står de en golfbil med två jävla golfvärdar i precis utanför kiosken. Jag tänkte ska jag köra upp och ställa mig precis bakom? Men kom då på att då hade de säkert blivit sura så hade jag behövt backa inför 20 killar, så jag tänkte de gör jag inte. Så jag fick gå flera gånger i stället. Fy fan vad sur jag blev, det sabbade min morgon.

Sen kom mamma och jag kom  på att jag hade klarat mig bra under natzitiden, för min mamma är likadan. Så blev jag lite småsur på henne. Men det värsta av allt var när jag bar in brickor i diskrummet så stod det en kärring vid kopieringsmaskinen och jag ser att hon inte förstår. Jag säger då hur trevligt som hellst att det är kod på den. Hon snäser tillbaka JA JAG VET. Jag som hade tänkt vara snäll och hjälpa henne. Sedan 5 minuter senare kommer min mamma och så frågar mamma om hon behöver hjälp och de gjorde hon. Hon var även trevlig mot henne. Jävla surfitta, jag blev helt jävla vansinning mamma fick ge mig en halvtimmas rast för jag var så arg att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Okej att jag kan vara lite småbitter ibland, men blir jag en sådan SURFITTA när jag blir gammal ska jag ta livet av mig, varför förpesta livet för andra människor?

Idag har mamma predrikat för mig om hur de är att gå på pulver, jag börjar på onsdag. Jag kommer då att vara hello no life i TVÅ veckor! Så skulle jag plugga hela dagen men jag har laddat ner musik och sovit hela dagen. Jag kan faktiskt inget om företagsekonomin som jag ska ha prov i i morgon. Keep up the good work Emma!

Igår kom Stefan hit och vi skulle plugga matte, men det blev kanske inte allt för mycket pluggande. Men det var trevligt endå :)







<3


hello no life --- > smal(are)

Nu bestämde jag just vad jag ville ha för smak på mina bantningspulverpåsar. Min mamma ska "köpa" ut det till mig från sitt jobb, det är nämligen 18 års gräns(XTRAVAGANZA). Så jag kommer att ha ett rent helvete och vara hello no life i två hela veckor :S Jag har dåligt självförtroende så vi får se hur det går men jag ska klara det. Hej beach 09! Men jag ska även vara hello no life hela den här helgen. I morgon ska jag jobba från lite innan sju - sex, så det blir en lång och jobbig dag uppe på golfen. Sen så måste jag plugga med, det  känns inte alls hello no life.....


Men nu ska jag sminka mig och platta håret för nu ska jag strax och praktisera :D.

PUSSSISS   <33


Bitterfitta->glad

Idag började dagen fett dåligt. Jag gick upp kvart i åtta och tänkte ta bussen 8,17 så jag stressade som en gnu. Jag kommer ner till bussen exakt sitter och väntar ett tag sedan inser jag att de inte går någon buss utan att de var 9,17 jag hade åkt innan. Fick gå hem och chilla i tjugo för att sedan försöka på nytt (det spöregnade).  Sedan blev jag galet deprimerad på matten och kände att jag ville bara dö. Jag var riktigt bitter där ett tag. Men det gick över som tur var.-

Så nu idag hade jag folk hemma hos mig för en hudkurs. Lika lyckat som gårdagens. Tack Frida, Josefine, Anna och Lollo som ville komma och såklart ett stort tack till Ewa. Såklart tack Linn, Camy, Manda och faster Vickan för igår.
Det gick till så att vi först provade handprodukter och sedan gick vi över till hudvård och till sist lite smink. Men det var ingen sminkkurs, utan det får man boka en (gratis) efter att man gått hudkursen. Hudkursen är steg 1 sedan kommer sminket som steg 2. Jag kan förklara mer ingående en annan dag. Skulle du vara intresserad så är det bara att skicka iväg ett sms till mig :)

Nu ska jag SOVA, det är ju trots allt praktik i morgon.- Min redigt efterblivna granne snickrar nu (22,54) funderar på att spraya: SWEDEN DON'T WANT YOU, GO BACK TO NORWAY på hans dörr men mamma förbjöd mig. Men nästan lite Grannfejden varning här-


pussiss<3

Jag är kär

Det finns mycket saker som är bra här i livet, mycket saker man känner att man brinner för. Det är ju ofta man känner fan vilken kul helg jag har haft och så vidare. Men nu har jag kommit på vad som är det mest underbara här i livet. Rida, hästar är ju absolut det bästa som finns. Idag red jag Lovisa och Camcam ut på en lång uteritt, okej att jag är chicken och så, men fyfan vad det är underbart :D Jag är helt kär.

Men i morgon ska jag ha min första Mary Kay hudvårdsklass, mamma har hetsat mig och pappa om att vi måste städa (mamma är på kurs). Så imorgon blir det städa, städa, handla lite mat, laga mat och sedan kommer folket. Känner mig stressad inför morgondagen!

Pratade också med min pappa idag om att börja käka pulver. Han skulle tydligen börja redan nu på måndag, så jag ska prata med min kära mor. Jag vill också käka pulver, dock så får man inte dricka något annat än kaffe, te och vatten. Man får inte ens ha mjölk i teet. Jag menar jag kommer bli helt galen. Men de är lätt värt det, jag har aningen mycket kärlekshantag nu.

Snart är det helg också, i morgon är det ju lilllördag :) Men jag ska ta det jävligt passivt i helgen, jag ska inte göra allt för mycket. Eller jag ska jobba på lördagen och börjar klockan 7. Härligt härligt. Men det blir säkert en hel del plugg endå, jag har företagsekonomi prov på måndagen sen nationellt prov i matte B på tisdagen. Mindre skönt.

Kärlek









Killen, hästen som jag red :)









<3

Nostalgitripp 2 :)

Nu är jag redit pissed, min gamla mentor som slutade förra året håller på och mailar mig, ångest. Jag har uppgifter efter mig som jag ska göra men har ingen som kan hjälpa mig.

Jag lägger upp lite bilder sålänge. Känner mig som en äkta bitterfitta nu igen !

Hanna för typ längesen :)


Anna inte heller hon helfärsk;)


Jag va uttimatfjors men jag tycker jag passade i mörkt hår.


Linnsan Flingan och jag, den dagen glömmer jag aldrig <3


Jag och Bernis ;D


Loke när han var bebis, han var söt och galet kärleksfull ;D


Linnea och Peter






Hahahah Lisa


<33


Camilla sötiz som vanligt, dock innan jag kände henne. <3






Hahahahahh cutiepaj



Nostalgitripp 1

Jag tittade lite på min skoldator och hittade en massa gamla bilder. Och med tanke på att jag inte har något att skriva så tänkte jag att det passade bra att lägga upp dem :)

Jag har haft brunt hår och jag vill ha det igen, men inte än på ett tag.  



Förra sommaren när jag pussade lite på Linns Ebba på Hannas brygga, gud vad det ska bli mysigt med sommar!


Camy och Martin på EH på den tiden vi kunde med vad som hellst :)


Massa  fötter tillhörande gamla klassisar på Bernis studsmatta, saknar er!


Jag och Linnsan för ett tag sedan ;) Älskling du är sööt


Jag och min bästis efter en rejäl störtskur på Filippinerna  2008.


Linn jag och min lillasyster på Filli 08


Världens sötaste Linn på nösnässtudent 08 :)


Jag och min nygamla bästis Hanna också det på nösnäs student


Och efter studentenmojset blev jag bjuden till Hannas bror (av Hannas pappa) och jag blev mega förtjust i hans studentmössa. Lägg märke till min bränna, och endå var jag inte brun förra sommaren.


Saknar dig vännen :)


Anna och Lollo, saknar er :)


Linn extra super hot


Skinny mirror


Hanna gick loss på photoshop för hundra år sedan :D


Buhu gamla klassen på klassresa till huvudstaden ! Miss U !


Någon utflyckt till dyrön någon gång i 8an eller 9an :)


En snutt från vårat klasskort i 9an <3


<3

Hawaiian tropic

Grymt längesedan jag skrev. Men jag har inte riktigt haft tid att skriva :). Men kortfattat:

Valborg : Först åkte jag och Camilla in till Göteborg och kollade på Cortegen, det var inget för mig. Det var vuxenhumor, jag förstod inte alls det roliga.  Sen åkte vi hem till Camilla en sväng, sedan fick ja gå hem för hon skulle ut ;). Då gick jag hem,  sen träffa jag Gusten och sedan fick jag besök .)

Sedan på fredagen den 1:a maj gjorde jag inte allt för mycket, jag hängde hemma hos Camilla hela dagen. Vi låg och pressade på hennes altan med hawaiian tropic och jag BRÄNDE min rygg. 

Sedan lördagen den 2:a maj så jobbade jag hela degen. Senare på kvällen så  var vi först hemma hos Camcam med Hanna och hennes boyfriend Jens och grillade och så. Sen kom Hannas bror och körde hem dem och körde mig och Camilla till Kuballe.  Det var trevligt, men det blev kanske inte allt för mycket sömn och jag var trött som en GNU.

Och idag söndag den 3:e maj så vaknade vi upp i Kuballe, kom inte därifrån riktigt. Tänkte cykla hem min cykel men såklart hade något stolpskott lånat min cykel till Rönnäng. Så det slutade med att farmor fick hämta oss. När jag tillslut kom hem så gick jag och la mig :).

Jag är för trött för att orka skriva något seriöst. Puss <3

RSS 2.0