Goott nytt år !

Emma vill önska er alla ett Gott Nytt År!
Lite komiskt att dom firar nyår 7 timmar före oss :D
Fast när hon går upp på morgonen så slår ju klockan 00 för oss !
Hoppas ni alla får en trevlig kväll, för idag är sista dagen sen blir de år 2009.



Puss & kram !


:)

Jag har nu fått en del sms av Emma. HON LEVER :).
Förutom att jag i natt fick sms om att hon har fått öroninflammation,
mindre bra kanske, men får hoppas dom tar henne till en doktor!
Hon har berättat att dom har de varmt, 30 grader.
Och ännu varmare i vattnet :O
Jag hade då inte tackat nej till att vara där, fatta hon kommer vara brun
när hon kommer hem, jag är inte alls avundsjuk!

Jag har lovat Emma att uppdatera er här hemma ibland om hur hon har det.
Men detta får räcka för idag!
Puss, Camy !


Ångest

Nu åker jag hemifrån om typ sex timmar och 45 minuter. Jag borde sova tror jag. Men jag känner mig inte trött längre. Men jag är konstig nog inte nervös längre. Jag började precis gråta när jag lyssnade på heaven med  Erik Segerstedt, sedan när blev jag så känslosam? Sedan sist så har jag nu också sagt hejdå till farmor, manda, hanna, stefan och Camy.  Fick en julklapp av Camy nu som jag ska ta med mig och faktiskt spara tills julafton. Ganska duktigt, så köpte hon fett fina trosor till mig med.. Underbar tjej v.

Jag ska upp tidigt i morgon endå lite ångest. A nu måste jag sova. Sköt om dig, jag lär inte skriva på några dagar/veckor. Ha det superbra. Men fortsätt läsa min blogg, de kan dyka upp överraskningar <3

Heey bitches :)

Shit shit shit. Jag är fett nervöös nu. Och min väska är näst intill överfull. I morse var jag Linn och Edvin på ICA och shoppa lite småsaker jag ska ha med mig. Det gick fan på  314 kronor och det var inget vettigt, pocketböcker, godis, skvallerblaska, julklapp till mamma och julklapp till pappa. Så det sved ju. Men mina sms tar slut i morgon så det kan inte bli bättre för då kan jag hetssmsa påväg till flyget, me like. För tyvärr så kommer min kära telefon att stanna hemma. Men jag har med mig en telefon från tidigare stenåldern så jag tänkte köpa ett refillkort där och smsa ifrån:)

Jag är som sagt inte mentalt förberädd för det här alltså. Men jag fick en väldigt najs bunt med skvallerblaskor av Linn också så det kommer inte gå någon brist på läsning för min del i alla fall. Men jag gillar inte tanken av att vara utan mobil och telefon direkt.  Jag kommer sakna alla sanslöst mycket. Men samtidigt så är det ju ganska segt att längta hem hela resan också så jag får väl försöka. För jag kan ju faktiskt inte påstå att jag längtar tillbaka till skolan, för det gör jag verkligen inte. Nej shit om jag skulle ta och röja upp lite på mitt rum och sedan kanske ta och gå över till Linn med hennes Julklapp. <3



Jag har bikiniångest!

Jag överlevde :)

Jag är hemma nu, julbordet gick prima. Jag kom in sisådär 10 min innan det började och så började minglet. Jag tänkte nog låt mig dö 100 gånger! Jag älskar glögg, men jag gillar fan inte alkoglögg och det fanns såklart de, men mogen som jag är fick man ju bara vara så mogen och dricka upp. Så var det bara att mingla runt, och det hände en pinsam sak. Jag hälsade såklart på alla och skaka hand och shit, så kommer värsta puddingen och jag bah Emma, så säger han hej igen. Jag baah shiit bluuush, för ja fatta ju inte vem det var. Så sa han sitt namn så kom jag på jag träffade honom för nåra veckor sedan när han var och lämnade tryckluft. Sedan var det dags att äta, finaly. Jag var riktigt hungrig, jag fick sitta med min favvo gubbe och en farmor till några. Ganska trevligt, men maten var inte jätterolig. Det var dock väldans god varmrökt lax och sill och så. Men de andra var inte så gott, och efterrätt så var risalamaltan var rinnig och och ganska äcklig. Så tog jag va jag trodde va äggost och tänkte yeeess, så var det citronfromage :S Och knäcken var rinnig :( Men de var trevligt.. Men såklart blev jag smsbombad och så. Smscelibat är inget vidare. Men äntligen gick en tant och min chef så jag typ hittade på att ja hade brådis och gick jag med. Men innan det fick jag en julklapp av chefen över hela banken (som jag aldrig träffat innan). Jag blev värsta rörd och öppnade den när jag kom hem. De var en jättefin kokbok av Mannerström, det är ju en dyyr bok. Vad söta dom är! Så kom jag hem så stod tvn i källaren på, pippi på de sju haven. Jag fattade direkt att något inte var som det skulle och förstod att de inte var min kanin som kollade på det. Jag gick upp och på övervåningen var mina småfjors vänner Annie och Elias. Annie har superfint långt hår så jag plattade och flätade det lite :)

Efter det så kom Hanna. Hannah och Camy  :) Jag kände för att ta lite härliga kort , och camy var med på noterna:) Och jag kände jag var tvungen att visa mina tatuerar skills.- Säger bara en sak, Ami James kanske hade blivit impad och fallit för mig endå ;) I hop so <3 På tal om snygga killar idag fick jag en kalender med snygga killar och tro det eller ej Ungefär hälften var najs. Alla mina favorit killar utan Ami då var med. Och gissa vem som var på framsidan? OLAOLAOLA ! Och sedan var Chad michael murray, Justin Timberlake, Danny, Måns, EMD med och massa najs. Men Zack Efron var med med :(











(Lägg märke till min nu helt metallfria käft)








(Gubbe, fjäril, snigel, Ekorre, bigamac.)


(Blåbär, men de hade jag väl inte behövt skriva? Det ser väl alla eller?)




hahahahhahahhahahahhahah



Ja det var väl det typ, för jag misstänker att du inte vill att jag ska lägga upp 10000 fjortiskort :) Asså Kamphund spelas värsta mycket på bandit nu, jag tycker nog till och med den är lite bra nu. SNacka om att ändra sig.! I morgon är det .imorgon jag åker (på söndag asså) jag känner att jag inte är mentalt förberedd. Vad ska man göra då? /ÅÅÅNGEST
Jag förstår heller inte hur klockan kan vara så mycket.Måste nog sova nu. Puss puss <3


Jag är nervööös

Hej igen :) Nu är jag allt mycket piggare :) Idag har jag vart hur duktig som hellst jag har packat klart och städat mitt rum. Tro mig det var inte lite jobbigt heller, det var sjukt stökigt och äckligt på mitt rum.. Nu ska jag på julbord om dryga två timmar jag börjar bli nervös. Det är kanske dags att sminka sig snart, jag är ruggigt nervöös. Men det ska nog gå bra, men ingen utav mina favorit arbetskompisar kommer gå på julbordet så jag kommer känna två personer. Kul,.

I morgon så ska jag pallra mig till ICA och köpa mig några skvallerblaskor, pocketböcker och sådant bra och ha saker inför resan. Och jag har faktiskt sjukt mycket resfeber nu, jag är rädd för flyga. Men det är inte det som är det värsta. Jag är mer rädd för min kommande hemlängtan. Jag kommer sakna alla här hemma så sjukt mycket.

Nej nu måste jag sminka mig om jag ska hinna ! pUss <3


Finns ingen bättre låt/video


Hej kära du :)





Det har hänt en hel del sedan sist, jag har fått jullov, praktiserat för sista gången, firat jul, Camy har blivit jagad av en svan och så har jag blivit mamma!!

Nu är klockan mycket och jag borde sova, men med tanke på att i morgon är första dagen de är lov så kan det ju vara skönt och få sova lite längre :). Men igår (i onsdags) var det party. Eller party och party det var typ för och efterfest, men det var hur trevligt som hellst. Även om någon i min närhet kanske inte mådde så himla bra, karatefylla, host! Och de är alltid lika kul när man får höra av andra vad man har gjort dagen innan. Och så menade jag inte på grund utav minnesluckor utan mer saker de trodde man gjorde, så blir det senare rykten. Mindre skoj!

I morgon fredag så ska jag städa mitt rum och sedan ska jag på julbord med banken men jag vet inte riktigt vad jag ska göra efter det dock. Sedan lördag ska jag vara med Linn och så kommer Stefan hem. Och på söndag åker jag TIDIGT hemifrån, så jag känner mig faktiskt riktigt stressad och fullbokad!

Så tre dagar kvar nu, eller 2 kanske det är föresten men whatever resfeber here i come.

Jag kom just hem från leksand, Anton och Hanna nu och vi har kollat på världshistoriens sämsta film. Och det konstiga är att jag valde film. Jag brukar alltid välja superbra filmer, jag läser aldrig på baksidan utan kör stenhårt på framsidan. Och nu var det väl nästan första gången jag verkligen misslyckades!

Vi hade skolavslutning i kyrkan idag, de var fint med folk som sjöng men jag gick tidigare för jag skulle till Brastad och fira jul, very najs med julklappar!!


Julig och fin bild. Förlåt men jag älskar den!



Men nu måste jag sova känner jag, det är ju en dag i morgon med :) Puss och kram och godnatt <3

Emo

Jag känner faktiskt att jag hatar människor! Funderar seriöst på o bli Emo de hade ju vart något. Julbakat med Camy idag, very najs. Förutom när bottnen gick ur mammas skål och knäcksmet forsade ut på golvet :) Men gott blev det och sedan blev det promenad och singing bee. Och så var det en mongolid med som blev as glad när hon gick vidare så säger Camy; Hon var ju nästan värre än dig! Hahaah den snälla :) Nu ska jag duscha, känner mig så sjukt opepp på allt. Pussgodnatt

Jag hatar skolan :)

Jag är fortfarande invalid, kul... Vi hade just oförberätt matteprov och jag fattade i´nte ett piss. Så sur blir jag. Och så ska vi ha SET nu med och spela något jäkla spel från ungdomsmottagningen jag säger bara omg.

Idag fyller Samuel 17 år, grattis grattis :).

Fan vad jag hatar skolan, jag orkar verkligen inte. Så ringde jag min pappa i morse när jag gick upp och då var han och jobbade på salt och sill och skulle komma hem i natt och mamma kommer hem ikväll. Så kan ju lugnt säga att jag mer än gärna skulle velat stanna hemma idag! Jag ska bannimej baka julsaker när jag kommer hem :)


Blandade nya bilder :)


Min vackra tårta jag gjorde på födelsedagen :) Och god var den med:)


Kalle posarn :)

¨
Bara 363 dagar kvar....


Dagens heta outfit, snygga strumpor, leggins, teamsportiashorts och tutttofflor :)



Detta fina plåstret hade jag på knäet på de fina såret jag fick när jag ramlade. SÅklart var jag nyfiken och drog bort plåstret när jag kom hem och jag kan ju säga det var mindre fesch såsigt och bläää.

Jag lägger ju aldrig upp bilder så jag tänkte nu ska jag överdriva :)  Världens onödigaste dag i skolan idag! När jag kom hem målade jag naglarna, men jag är så otålig och orkar aldrig vänta på att det ska torka så det suger. Så har jag lovat pappa att städa kalles bus, dammsuga källaren och städa rummet. Funny bunny. Jag som är nybliven invaldid och allt.

<3

Ajj ajj ajj

Jag cyklade mot kroksdal som vanligt cyklade jag utan händer nästan hela vägen, no big deal. Men när jag för en gångs skull greppade styret med båda händerna så hann jag dryga 50 meter innan jag välte. Ja du läste rätt jag ramlade med cykeln, det var snorhalt i en sväng jättenära gympasalen. Också Martin i ettan ramlade i den svängen några sekunder efter mig. Jag slog i mitt knä, det gör helvetiskt ont faktiskt. Och mina favvoleggins gick te hål på. Men jag ringde pappa så han kom och hämtade mig, så nu ligger jag i min säng. Men ska kolla bussar till kroksdal, för det är ju innebandyturnering nu. Jag vill se Camy utklassa sjöfart :) Om en halvtimma går bussen, det blir great :)

Så är det buffertdag idag (göra saker du missat dag) och jag har ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. Sjukt onödig dag om du frågar mig. Nej jag har faktiskt riktigt jävla ont, ska nog gråta en sväng nu. pusshej


Nu har jag lite fetare plåster bara men lika fina, Hello Kitty :)

Sombody told me- The Killers


/sleep

Skönt Camy avbokade våran stavgång, jag kan inte vara nöjdare för jag är så sanslöst trött ! Men jag hittade min låt ! Finaly :)
 

Hej igen :)

Så nu har jag ägnat mig åt det bland det roligaste jag vet nämligen hålla på och greja med mina pengar. Lagt in  lite pengar på E-spar vilket är very good! Men desvärre är det inga höga summor som det rör sig om. Jag har inte så speciellt mycket pengar så vet inte hur jag ska ha råd att åka med till filipp, eller a mina päron betalar ju resan men fickpengar. Men det är ju ioförsig inget som jag ska köpa, förutom julklappar och dylikt. Men den största utgiften för mig blir säkert som vanligt vykort och frimärken. Jag tänkte strunta i att växla till mig euro för sist hade jag lika mycket euro som pesos och jag gjorde bara slut på 20 euro. Och det var bara för jag kände hets att köpa något, så jag köpte en ansiktsmask.

I dag kollade jag på alla avsnitt av AA. Jag säger bara jävlar i havet. Hur fan kunde Greger vara bög? Jag trodde ju att han träffade Anna-Lena! Och Kitty tänk om hon har smittat Kim med HIV. Spännande, det svider att jag måste vänta tills söndag för att se fortsättningen. Och tänk när jag åker väg jag kommer ju missa 12 avsnitt! Sanslöst.

Snart tror jag Camy dyker upp så ska vi ut och gå med stavar, stenhårt jag vet:) Och i morgon är det innebandyturnering mot sjöfart. Jag säger bara heja CAMY. Jag undrar hur många ur min klass som kommer komma typ 2? Jag kommer gå men inte en chans jag tänker vara med.

Jag hatar faktiskt folk som lägger in live spelningar på youtube, må dom brinna i helvetet! Jag försöker hitta en normal version av Sombody told me, och hur bra går det? Åt helvete! Hur kul är det när massa fjors skriker i bakrunden? Svar irriterande!

Och jag saknar Linnea och Lisa! Jag ska bannimej fråga vad dom gör på fredag, hade vart hur trevligt som hellst om jag och Camy hade vart med dom på fredag :)

Ja nu kommer Camy strax så nu ska jag lefta. Puss och Kraaaam

God morgon..

Jag känner mig skam helt apatisk, kan inte beskriva med ord hur trött jag är. Och endå så sov jag supergott med mitt nya TJOCKA täcke :) Hade sovmorgon idag som jag missade som vanligt, världen är inte rättvis. Och just nu så smsar jag med Linn som kommit på att hon måste vara lite snäll mot (vi kan kalla honom Y)  för att han är tjugo, visst är hon begåvad min Linn som kommit på det? Hahah. Men jag fick i alla fall världens finaste present av henne igår, en "bilderbok" med en massa bilder på oss och på Kalle, Biggan,Flingan, Ebba och så <333 Riktigt fin, ska nog ta kort på den och lägga ut.

Igår gjorde jag en jättefin tårta också väldigt god också om du frågar mig, kul att hela tårtan tog slut med! :) Jag funderar på om jag ska baka en och ta med mig till banken eller om jag ska vara lat och köpa med mig en.

Jag har köpt en ny mascara som faktiskt är väldigt bra. Review of Maybelline COLOSSAL Volum' Express Mascara. Första gången jag använde den tyckte jag den var värdelös, bara borsten var bra. Men när jag hade den i fredags var den hur bra som hellst. Man får jättesnygga lashes om man väntar länge så att lagrena hinner torka. Jag har ingen aning om hur många lager jag hade men jag hade kanske 3 när jag gick till praktiken och sedan på kvällen la jag på en massa lager till. Då blev det bra, men den rekomenderas kanske inte som mascara att ha till skolan. För då har i alla fall inte jag tid att lägga en massa lager.




Nu ska jag ha engelska tror jag, men jag orkar inte tänka. SÅ jag orkar inte egagera mig direkt. Fyfan för Sveriges Decemberväder! Men nu är det bara 13 dagar kvar tills ja lämnar lander:)

pusshej ja skriver sen :)


HIPP HIPP HURRA !!!!

VAD ÄR DET FÖR EN DAG, ÄR DET EN VANLIG DAG? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATTIS TILL MIG SJÄLV, JAG ÄR EGO JAG VET MEN JAG GILLAR DET:)
MIN SNÄLLA FAMILJ ÄR JU INTE HEMMA OCH FIRAR MIG, MAMMA ÅKTE TILL VÄSTERÅS INATT OCH PAPPA OCH JULLE SKA JOBBA JULBORD HELA DAGEN. HOPPAS VERKLIGEN FARMOR KOMMER HIT MED PAKET!!!!!

IGÅR JOBBADE JAG OCH CAMY PÅ JULBORD PÅ VOLVO TRUCK CENTER I STD, 80 PERSONER VARAV 3 TJEJER. HAHAH, JÄTTE ROLIGT OCH CAMY FICK VERKLIGEN TILL DET. HON DANSADE BUGG INFÖR ALLA MÄNNISKOR MED MARTIN SOM VAR SNYYGG :). HON ÄR ALLT BRA DUKTIG HON. OCH NU SÅ SKA HON SKICKA KÄRLEKSBREV TILL CLAES ;) MEN DET VAR FÖR HAN SA ATT HON SKULLE GÖRA DET, SÅÅ KUL OM HON GÖR DET! CLAES RAGGADE SÖNDER PÅ HENNE! MAMMA BLEV SJUK SÅ HON FICK HOPPA IN SOM RESERV OCH DET BLEV SÅ MYCKET ROLIGARE ÄN OM MAMMA HADE VART MED, SÅ SEDAN RAGGADE NÅGON PAPPA KÄNDE PÅ MIG MED, HAN HADE FINA TATUERINGAR. OCH MARTIN HAN DEN SNYGGA VAR GANSKA RAGGIG MED MEN HAN VAR CPE FULL! OCH SEDAN SÅ HADE VI JU 50+ARE SOM RAGGADE MED, HAHAHAHAH. DET VÄRSTA VAR ATT DE SERIÖST TRODDE ATT DE SKULLE FÅ NÅGOT MED, SNUUUSK! DET FANNS EN KILLE, HAN VAR SÅ SJUKT SNYGG VA HAN VAR GANSKA GAMMAL MEN SÅ IN I HELVETE SNYGG. ASSÅ TYP 15 AV 10 POÄNG. OCH HAN KOLLADE PÅ OSS HELA  TIDEN, MED BLICKEN TYP MEN TITTA PÅ MIG DÅ JAG VET ATT DU TYCKER JAG ÄR SNYGG, JAG ÄR JÄVLIGT SNYGG. TYP DROOL! OCH SÅ HADE VI TVÅ FULA TJOCKISAR SOM TOG SMYGFOTON PÅ OSS, SANSLÖST. DEN JÄTTETJOCKA TYP VINKLADE KAMERAN DISKRET OCH TOG KORT BAKOM AXELN, DÄR VAR DET BARA JAG SÅ HAN TOG JU VERKLIGEN PÅ MIG MED. SÅ KASTADE HANS KOMPIS SIG ÖVER KAMERAN FÖR ATT SE. TYP HEJ JAG ÄR DESPERAT !!

NU SKA JAG BARA JOBBA PÅ ETT ENDA JULBORD TILL, FAN VA NAJS ENDÅ, MEN DE ÄR TYVÄRR PÅ GOLFEN SÅ DE ÄR INGET CATERINGJULBORD VILKET ÄR SYND. IGÅR JOBBADE JAG SAMANLAGD 12 TIMMAR, DET FÖRKLARAR KANSKE VARFÖR JAG VAR SÅ TRÖTT. OCH INTE BLIR DET BÄTTRE ATT NÅGOT STOLPSKOTT BESTÄLLT EN SÅDAN BUSINGNINGSTJÄNST, DET ÄR TYP DE TRÅKIGASTE SOM FINNS.

SEDAN SÅ SKA JAG PALLRA MIG TILL ICA OCH KÖPA SAKER SOM JAG BEHÖVER TILL MIN TÅRTA JAG SKA GÖRA SEN. LINN CAMY OCH KANSKE ANNA KOMMER NÄMLIGEN KANSKE HIT SEDAN :) IDAG ÄR DET BARA 14 DAGAR KVAR TILLS JAG LÄMNAR LANDET OCKSÅ. DET SKA BLI KUL MEN GUD VAD JAG KOMMER SAKNA ALLA!

NU TÄNKTE JAG GÅ UPP OCH GÖRA NÅGON GOD LYXIG FRUKOST TILL MIG SJÄLV, SCONES KANSKE. ÄR DET INGEN SOM UPPVAKTAR MIG FÅR JAG VÄL GÖRA DET SJÄLV, NO BIG DEAL LIX :)

JAG SKRIVER SÄKERT SEDAN EN SAMMANFATTNING AV DAGEN. PUSSS PÅ DIG OCH ENJOY ÅRETS BÄSTA DAG 7/12 :)



Jag som ville ha tjejben på min tårta, men  jag ska ju göra tårtan själv, okej de är inte så svårt som de ser ut, men ofta de finns hudfärgad marsipan på ICA?



Tanken på att kunna gå runt i bikini om 14 dagar gör mig glad, slippa min jävla michellin jacka och byxor och massa annan skit!!



Var bara tvungen att avsluta med ett fjortiskort från min 16 årsdag, vad mörkt hår jag hade! Långt också för den delen!


Undra vem som fyller år i morgon?

Fredagar är ingen bra dag då hinner jag verkligen inte skriva något, jag praktiserar kommer hem sent och sedan så hittar jag på något. Men men nu är det i alla fall lördag och igår var jag hos Hanna för hon har ju fyllt år. På tala om fylla år. Undra vem som fyller år i morgon? Kan det vara jag tro. Helt underbart ska det bli. Jag fick en present av Hanna och Anna igår jag fick bodybutter, någon parfym grej och en till sak i en tub (kommer inte ihåg) från Mary Kay. Det luktade sanslöst gott, very najs present. Men gårdagens bästa present var Hannas kortlek med sexställningar som hon fick av mig förra året, och på något sätt hade den hamnat hemma hos mig så jag slog in den och gav henne den igen :).

Nu sitter jag på Hannas jobb och jobbar, men det är lugnt. Dött i Skärhamn, jag har bara sett en alkis idag hittills. Och när jag slutar här (2) så ska jag hem käka och fixa mig sedan ska jag jobba på julbord klockan 3-? Vi har catering till Stenungsund till Bilia eller något sådant, så det blir säkert killar där. Kul kul :). Och ännu bättre Camy ska med mig och jobba för min mamma blev sjuk : ).

Sedan så ska jag jobba på ett julbord den 13 december med och sedan har jag jobbat klart för iår. UNDERBART! Men måste ju desvärre spara alla pengar så de är inte påtal om shopping :/ Och klipptid tills när jag kommer hem från Filipp har jag redan bokat den 21/1 kl 15.15 på aqua i Stenungsund. Det jobbiga är att de är en onsdag och då har jag praktik och jag slutar inte förräns då. Jag får väl säga att jag ska till doktorn eller något så jag får sluta tidigare,

Det närmar sig nu med bankens julbord. Jag är faktiskt nervös, jag ångrar mig nästan att jag ska gå med. Men det blir säkert kul, förutom att det är hur många som hellst som inte ska gå :(. Och på tal om banken, igår så när jag slutade och skulle pilla med pengarna så låg ett stort paket på skrivbordet som jag bara lägger åt sidan. Men när jag ska gå säger de är det ingen som fyller år snart? Jag baah JOOOO . Så fick jag en dataväska och reflexer det står Tjörns sparbank på. Hur söta är dom inte. Och igår var roligaste ever, mitt kassakort funkade äntligen och jag fick stå i kassan. Så när folk betalade räkingar, satte in pengar, tog ut pengar m.m så stod det tryckt i hörnet; EMMA JOHANSSON. Hur coolt är inte de på en skala? Jag var verkligen supernöjd med mig själv:).

Jag är faktiskt nervös över min födelsedag, fråga mig inte varför men mamma ska på kurs om hon är frisk så henne träffar jag inte och pappa ska ha julbord hela dagen. Jag kommer altså fira min födelsedag alone hemma hos mig. Snacka om tråkigt så jag har bjudit över några stycken på tårta. Jag tänkte baka något själv faktiskt. Och även på tisdag får jag baka något och ta med mig till praktiken!

Nu ska jag skriva i min nya kalender som är så fin så, ha en bra dag kära du :)
pussshejs

HERRE MIN SKAPARE

Okej var just i stenungsund med mamma och köpte en kalender, tårta men de är ovesäntligt.
Jag fick ett av mina paket nu så hade min finuliga pappa skrivit ett rim: Varesej 1 , 2, 3 eller 4 men vi hoppas du blir nöjd ändå, kanske 5 eller 6 eller kanske 22.

Så öppnade jag lådan och där i låg en banan, två euroshopper majs och ett läppglans från elisabeth arden som jag har gett till mamma. Jag började asgarva och fattade inget. Men längst ner låg en lapp så stod det 24 Mbit bredband. Jag började skrika och blev helt överlycklig. Jag har super segt bredband, bästa dagen på länge! Så jag åt upp bananen och gav tillbaka majsen till min kanin och gav mamma hennes läppglans.. Så ska jag få paket när jag fyller- Jag är helt super glad nu. Nu känner jag mig nästan peppad till att städa till och med :) NAAAJS. 

Huvudet värker.

Jag och Sandra är elevrådsrepresentanter från våran klass! Det är ju det jag säger jag borde bli politiker. Så nu ska vi se om jag lyckas få mina åsikter igenom. Vi har elevråd/svenska/rast nu, så vi gör inte allt för mycket, väldigt rörig lektion nu måste jag säga.

Jag fyller ju år på söndag, men klockan fem på morgonen så åker mamma på kurs så vi kan inte ha släktkalas för mig då. Och inte heller på lördag för då jobbar jag och resten av familjeN. Mamma sa att vi skulle kunna ha kalas i morgon, men då ska jag till Hanna så jag ska ha kalas idag helt enkelt. Så idag blir det tårta, undra vad jag vill ha för tårta. Jordgubbar hade vart väldigt gott men det är väl rätt out of season skulle jag tro :/. Varför fyller jag så sent på året? VARFÖR jag? Det är inte rättvist jag måste vart en ond mäniska i mitt tidigare liv.

Nu ska jag skriva vilka jag tycker ska hamna i helvetet på ett arbeta i svenskan. Men tyvärr fick man inte skriva klassisar, haha men jag kan ju skriva andra på skolan så detta ska bli spännande :)  Tror min lista kommer bli ganska lång tror jag hade mått mycket bättre om jag inte tyckte illa om så många :)


Pusssss


God natt

Nästan friisk idag så var på praktiken och lilla Ullrica har tillochmed hittat en kille till mig som hon tycker jag ska ragga på det kan ju inte bli bättre! Och sedan kom det in en annan kille när jag stod i kassan och gud vad nervös han blev, mycket roligt fast de är ju inte så roligt om andra märker när jag blir så nervös!

Har också vart hos doktorn idag och fått mina "mirakelpiller" utskrivna :) Men innan det såvirrade jag runt i kålleträsk och var VILSE. Pinsamt svar ja, men jag kom hem till sist.

Men i morgon är det skola, det ska bli allt annat än kul. Fast de är ju trevligt och träffa Camilla. Jag är jävligt sugen på lussekatter, och inte äckliga köpta utan hemagjorda. Hellst ska jag ha gjort dom faktiskt för jag gör nog världens godaste kanelbullar och lussekatter.! På lördag ska jag jobba sent, hur kul är det lix? Svar tråkigt men på fredag blir det party ;) !!

Jag är så fruktansvärt trött nu så jag tror jag ska sova men först ska jag läsa "Mord i Skärhamn" den är faktikskt bra! Pusss och tjing

Bättre sent än aldrig



Favvisar, helt klart tack för en toppenkväll :)

Tisdaaaaaaaaaaag

Idag har jag köpt en massa roligt :D Massa supersöta trosor, två presenter till Linn, en mascara, sockar, leggins och sist men inte minst så klippte jag mig :) Nu är mitt hår kort ! Kort kommer :) Jag mår inte så bra än, just nu känns de som jag snart ska svimma. Smart och sitta vid datorn då jag vet :) Men i morgon är det praktik, tjoho! Fan vad skönt att jag fick shoppat lite idag med :D, Men mina pengar tog slut. Men det var lugnt när jag kom hem satt ja barnvakt i en timma och fick 300. Ibland så funkar det ganska bra endå, och igår hade jag fått matersättning med 240 kr eller något :) Nu ska jag sova så jag mår bra i morgon :)Undra vad jag ska ha på mig i morgon :S Pusstjing


Måndag

Hejsan mina kära läsare, jag är sjuk så jag orkar inte skriva något idag :(, Igår mådde ja hur dåligt som hellst så jag orkade inte skriva något överhuvud taget. Jag ska klippa mig i morgon vi får se hur det blir med det! <3


RSS 2.0