Vår värdelösa fiskepolitik

Vill du påverka vår värdelösa fiskepolitik? Ta chansen, skriv under : http://campaigns.wwf.org.uk/ea-action/action?ea.client.id=14&ea.campaign.id=16877
 
 

Dolores

Jag har ju i några år tyckt att Svea och Dorothea är fina namn på barn. Jag har tänkt att om jag ändrar mig och mot förmodan vill ha barn är det något av dessa som gäller. Men om inte, är problemet att det är tjejnamn och jag föredrar djur av det andra könet. Kom i morse på att mitt nästa djur ska heta Dolores, till min förtjusning finns det faktiskt tre män i Sverige med detta namn. Det betyder såklart att man mitt nästa maskulina djur ska heta Dolores !

http://open.spotify.com/track/1kMqS8PkyQ1aYaeJQvJgf8

Mina fb-vänner har fått fnatt

Hela 6 personer har sedan helgen uppdaterat deras statusar att dom ska åka till mysko länder och bo där allt i från 9- 16 månader. Jag tror det är en luring, alla ska åka till olika ställen och olika längd. Det är något som inte stämmer!

så jävla dum

Har så in i helvete mycket att göra och om jag på fredag ligger bra till i plugget ska jag unna mig en resa till Luleå. Nå vad gör jag? Jag köpte en chocklad för atttt hålla uppe plugghumöret. Den tryckte jag i mig och sov sen en Powernap på 2 h, fyfan för mig.

Söndags stress

Om man endå ville bo kvar i Umeå... Jag tycker mig själv ha en ganska så nice kötid nu, till vilken nytta. I Göteborg där det är omöjligt att få där har jag ett år och 18 dagar kortare kötid....
 
 
Nu tänkte jag plugga som ett sär och försöka få klar Kalmaruppgift. 3 tills idag (den ska in om en vecka) då har jag hela veckan på mig att plugga som ett sär på djurkursen jag läser här i Umeå och om jag ligger okej till i pluggandet tror jag jag åker upp till Luleå i helgen!

Plugglördag

Läser nu stenhårt om single-file races (se bild).

NY TELEFON

iGÅR FICK JAG MIN NYA TELEFON + SIMKORT. Telefonen kom tydligen redan i förrgår men jag fick givetvis ingen AVI. Men till slut så, nu måste jag dock vänta tills torsdag med och använda den. Den var mycket fulare än jag hoppats, lång maskulin skärm + den var jätteplatt med superful silvrig baksida, tur jag har så fint skal :)
 

Hemsk natt

Igår var jag bjuden på vinkväll hos Idas fina vänner, jag drack dock hellre julmust när jag endå inte skulle med dem ut. Vi hade superdupertrevligt, tjejen vi var hos bodde i ett av de nybyggda husen på Historiegränd. Jag blev störtavundsjuk. Vi hade följe alle sammans nästan hela vägen hem för mig men precis när de vikt av så blir jag helt enkelt förföljd av en minst sagt obehaglig man i medelåldern med ursprung från mellanöstern kring 00,30-snåret. Nästan ingen ute, det är för sent att gå ut på krogen och för tidigt att gå hem. Jag var så in i helvete rädd men träffade två tjejer som helt räddade mig och följde mig hem. Väl hemma så släppte allt och jag skakade som en tok och ville bara spy. Karl sa att han tyckte jag skulle ringa polisen and so I did, jag fick lämna mina personuppgifter men också försöka ge en personbeskrivning av honom. Jag vaknade upp idag och kände mig gravt bakfull, blir troligtvis inte supermycket pluggande idag helller.
 
Trauma, mamma påminde mig snällt om när jag och Anna blev förföljda av kanske 7-10 chilenare mitt på dagen i Skärhamn när vi gick på högstadiet. Innom ett år efter det hamnade deras "ledare" i fängelse då han våldtagit någon <18......

"PLUGGAR"

Sjukt lätt och plugga när denne "lille" herrn kommer och lägger sig på min mage framför datorn och vill ha uppmärksamhet.....

Ingen mobil idag, blev superbesviken men då lär den ju dyka upp i morgon och då jag saknar sim-kort ´kan jag endå inte använda den än.

Ny telefon påväg

Efter över ett års väntan är äntligen min nya telefon påväg! Det blir dock ingen vit 32 GB utan jag får nöja mig med en 16 GB. Men den är i alla fall vit :)


23/10-12

Gunwald har blivit värsta huliganen, kan ju absolut bero på att han konstant är hungrig. Han terroriserar mig hela dagarna, sover inte så mycket som man kanske skulle föredra. Men på natten är han i alla fall världens mysigaste och ligger gärna mig.
 
I morgon ska jag och två klasskompisar bege oss ut till en närliggande KRAV-märkt gård och kolla läget!
 
Mina skor har inte kommit än, jag hoppas verkligen de kommer i morgon och min mobil ska i alla fall TILL SLUT komma i veckan!!
 
Rekomenderade filmklipp för användare av dunprodukter:
 
http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?title=kalla_fakta_del_1_-_dun_till_varje_pris&video_id=729261
http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=730985
 
 

Rekomenderar www.feelunique.com

Hänger just nu inne på min favoritsida, jag har ju en tjing på hårvårdsprodukter kort sagt. Det var Camilla som tipsade mig om www.feelunique.com och jag blev fast. Ska beställa så fort min hemresa närmar sig, så jag slipper ha onödig övervikt när jag ska flyga. Nästan allt är mycket billigare än i Sverige, min drömplattång som jag just nobbade på grund av priset (1800) kostar här mellan 1300-1400, helt amazing vilken skillnad. Nu är det dock för sent då jag redan köpt em Ga.ma-plattång.


Instagram, igen

Efter dryga ett och ett halvt år har jag återigen tagit upp instagram. Vill du följa mig så heter jag emmmmajohansson och uppdaterar hitills friskt.

Sköna fredag

 
Score baby! Uppgift 2 Kalmar godkänd direkt och uppgift 1 kompletterade jag igår kväll och idag fick jag den ljuvliga informationen att den är GODKÄND!
 



Självunning

Självunning på hög nivå. Jag tyckte jag förtjänade något fint, allt för att maxa övervikten på den kommande flygresan så unnade jag mig ett par skor. Pröva vänsterskon på Scorett här i Umeå men högerskon va mongo så jag var crazy och körde ett wildcard och beställde på nätet.

Igår unnade jag mig lite lyxigare alkohol med. En Sambuca, en melonlikör och lite bubbel. Man ska tydligen blanda likören och bubblet 50/50 sa systemetgubben till mig.

Nu är de mesta av de tillgängliga stålarna använda så jag väntar som alla andra nu på den 25:e, då kommer CSN.


17/10-12

Då mina sommarjobbsstålar slutligen finns i Sverige tänkte jag fira detta med en shoppingtur. På listan stod det; festskor, klänning, vantar och alkohol. Då man är på stan för och fynda hittar man mycket sällan något man söker så jag kom ifrån stan med vantar och en himla massa alkohol, men det var allt....
 
Jag uppdaterar aldrig men det är för det inte händer sådär kjempemycket i mitt liv. I helgen var jag på vårat kårhus för sista gången innan hemflytt och på lördag ska jag på korridorsfest på Nydalahöjd!
 
Over and out!

RSS 2.0