1 dag kvar

Imorgon smäller det, jag och Gunwald åker hem! Det känns helt knäppt, jag har s¨å jäkla mycket att det inte ens lockar..... Jag hade en tenta idag, känslan resulterade i att jag är värd kanske 17,5 poäng, 25 = G, dock svarade jag på allt. Men skit samma jag är så¨in i helvete less. Norge på onsdag också, men i auguusti får jag SOMMARLOV

Måndag, 4 dagar till hemgång

På fredag 13.40 lämnar jag Norrland för att bege mig till Sveriges framsida, den underbara Västkusten. Bara ett problem, jag har så sinnessjukt mycket plugg innan dess och jag är ju som jag är så jag gör allt annat än att plugga. Idag hade vi i alla fall vårt projekt, vi åkte ut till små 1:a klassare på Ersmarksskolan och pratade om källsortering!

Hårmodell

Strax ska jag bege mig till bussen, ska till Dragonskolan och sitta hårmodell åt en trea :) Efter det ska jag möta Soffan på ängarna och senare förfest på Carlshem igen, kvällen senare är dock mycket oklar!

Yran dag 2

Igår hade jag champangefrukost med mina underbara älsklingstjejer. Efter det begav vi oss till ängarna och "tittade" på brännboll, dessvärre missade vi alla vi ville se... Vädret var sinnessjukt bra men sen kom regn.... På kvällen förfestade vi på Carlshem för att sedan gå till Fysikgränd där det var lite festivalfeeling, vädret var heaven!

Detta är dessvärre alla bilder jag har ifrån gårdagen:






Yran dag 2

Igår hade jag champangefrukost med mina underbara älsklingstjejer. Efter det begav vi oss till ängarna och "tittade" på brännboll, dessvärre missade vi alla vi ville se... Vädret var sinnessjukt bra men sen kom regn.... På kvällen förfestade vi på Carlshem för att sedan gå till Fysikgränd där det var lite festivalfeeling, vädret var heaven!

Detta är dessvärre alla bilder jag har ifrån gårdagen:






LOVE IS IN THE AIR

Satt i solen och drack honungste (mår inge vidare) utanför ytterdörren. Gunnis kom med och gick hela vägen bort till trappan (flera meter bort), som den curlingförälder jag är blev jag orolig och hämtade sele. Hur kul tror du då han tyckte det vara att vara ute? Fruktansvärt. Det är alltså selen han hatar. Han fäller fortfarande som ett jäkla träsktroll..... Nu har han gjort det sen i alla fall februari, jag orkar inte mer! Tänk och ta ladyshaven och raka honom. SKickar med kardan hem till Skärhamn så får Julle borsta honom. Beställde från Animail i onsdags och igår blev det hemkört hela vägen hem till deras dörr för 0:- !

Brännbollsyran med champangefrukost idag! Dags för duschen,! Fint väder, PUSSS

2 dagar till Brännbollsyran

Ligger i sängen med min lilla sambo och avnjuter en Blue halstablett, precis så party är livet. Vi begav oss idag ut på landet till Hissjö för att spela rollspel, med mina teaterskills så gick det givetvis käpprakt åt helvete. Pluggågren nått så kopiöst. Snart tenta och direkt efter det tenta igen. Mitt liv är en fest Nationalteatern – Livet är en fest (för stämningen).

Min brännbollshelg känns ännu mycket oklar. Dagarna känns planerade och nice men kvällarna och den eventuella utgången?!



packågren

Läste på lite om hur man reser med Djur med Malmö Aviation, det står att man inte får ha fler handbagage än husdjuret. De sa dock till mig att jag fick ha med mig datorn, jag tror jag får ha datorn bara den i sitt fodral och skippa dataväskan för att öka chansen att få ha den med mig. Jag är nervkittlade nervös över hemfärden. Jag känner jag skulle vilja börja packa nu med, men hur lätt är det när det endå är nästan två veckor kvar?


DÖD



Känslan när man lämnat plattången på Mariehem och måste gå till skolan med diverse cp-böjar i håret.

Idag är detriktigt nice väder, varmt med sol. Jag ska till skolan om dryga trettio för att omstrukturera vårat arbete. Efter det vankas det miljörättsplugg med mumsan! JAG ORKAR INTE MIN HJÄRNA HAR TAGIT SOMMARLOV

Pigg

Dagen som idag har mest bestått av program som Fråga Olle, Big Brother men även Outsiders. En powernap på omkring två timmar och en liten sväng mellan där hann jag också med lite pluggande. Det var inte mycket men bättre än inget. Jag är så lycklig att Gunnis är den tröttaste av de trötta, han har sovit breve mig hela dan.

Klockan är nu tjugo över sju och jag hade velat sova samtidigt som jag hade velat se Gossip Girl när de avsnittet släpps på nätet men det 'är först klockan nio... Kankse ska göra lite nytta som att diska?

Min profil


Bakfull * 2

Igår hade både jag och Sophia galen träningsvärk i magen efter skrik och hopp på Björn Rosenström. Min träningsvärk idag är inte human, jag har så ont i mina vader att jag inte ens kan gå vanligt och hosta kan jag då inte göra för magens skull.. Jag avlider, de är light sagt.

Igår blev det utgång igen,  5:e veckan i rad men andra helgen med två-dagars, jag är sliten. vI Började med förfest på Mariehem där min cykel förövrigt står... Sen tog vi bussen in till stan för att gå till TC, jag tror det var gratis. Jag hade helt okejkul men inte sådär förträffligt som i fredags. Vid bussen ringde Johan och Peter och ville efterfesta, jag var trött och nobbade, killar saknar framförhållning! Fick två nya Erik-vänner och sen en randomvän på bussen, supertrevligt. Skulle nog våga säga att dem gjorde min kväll :)

Gunnis sov med mig i natt med trots att jag osade alkohol. Det senaste är att han kommer smygandes för och se om jag lever när jag ligger blixtstilla. Då smyger han fram och står och glor på mig med sina jättestora ögon tills jag tittar tillbaka, då blir han nöjd och kan sova. Spela död var otroligt smart när han fick ett av sina dagliga damp sådär sju på morgonkvisten dagen efter. Han insåg då att jag kanske inte levde och var tvungen och kolla till sin mamma! Skulle helt klart våga säga att jag har världens mysigaste sängkambrat. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom när jag är i Norge, min bebis!

egobooost


















Björn Rosenström levererade



Jag trodde han såg ut typ såhär, men icke. Han var sjukt välklädd till och med?!

Dagen efter

God morgon alla underbara och även ni andra! Igår hade vi förfest hos mig och vi var i min pyttelilla lägenhet omkring 15 personer, inget Gunwald alls uppskattade. Stackarn gömde sig i "skrubben" hela kvällen. Efter det blev det dags att bege sig till Corona, vädret var heaven och alla var på topp. Fick efter lite krångel sålt min extrabiljett till ett småfjors utanför. Björn Rosenström var helt fantastisk, vi var längst fram ett tag och jag tog på honom FYRA GÅNGER ! Jag blir som en fjortis på nytt när jag ser kändisar och Björn var riktigt jäkla snygg faktiskt. Såg honom i somras (de är jäkligt suddigt), jag hade inte en susning om att han var snygg ? Vakten sa åt mig att backa en gång med, oopsi. Sen hjälpte killen breve mig och skrika "Jörgen" så han fick en puss. Svett, platt hår och smutsiga skor är väl fem ord som beskriver kvällen bra.



Jag kom igår på den briljanta ideen att jag skulle ut och promenera innan hemgång, jag tog en rejäl promme med Erik Lejon i telefonen, hittade en igelkott(E?) och i skogen vid mig kom två killar och ville efterfesta med mig, jag sa att de inte fick komma hem till mig för min katt blir så rädd, de bjöd då hem mig till dem men jag nobbade. För första gången så sov GUG, Gunwald Ulrik Görgen, med mig efter jag vart ute. Han brukar tycka jag luktar så äckligt annars. Men idag däckade han vid mina fötter och sen kom han krypande till kudden, det är världens finaste kille min lilla hårboll !

Pengakaos, som vanligt

Jag har allvarliga problem. Jag kan verkligen inte hålla i pengar för fem öre. Jag tog en kik in på kontot och insåg att jag har överföringar från kontot på 6000 :- . Csn är denna månaden 6900 men sen får jag SOM TUR ÄR strax under 2500 i lön. Men det är då allt jag har. Visseligen har jag köpt foundation, schampoo och balsam denna månaden med pengar jag skulle använda nästa månad. Men sen en bussresa på 650 till Norge lockar inte. Får väl glädja mig åt att cykeln är hel och att jag är fin i håret.


GUNWALD ulrik görgen

'




Torsdag



Igår kan man säga att saldona på mina konton varierade kraftigt.





Jag vill åka till london, hittade helt okej priser : http://www.bravofly.com/vg1/search/results.action?idRequest=2067583657

WOOOP WOOOP

Flygbiljett bokad, vi ska till ASIEN!

Jag är nyklippt, har handlat bikini till kusinen samt hämtat ut min cykel som varit hos (cykel)doktorn! Jag är fattig som en kyrkråtta men fin i håret, man får vara glad för det lilla!

PUSSS

Mysis kisse



Gunwald gör mig så himla glad. Det bästa med djur är att de är väldigt tydliga med vem de gillar och vem de ogillar, tror han gillar mig :)

JAG VAR 1,5 POÄNG IFRÅN VG SOCIALPSYKOLOGITENTAN JAG HADE I MARS. Den kändes som jag bordat klara den men inte så långt över gränsen! Jag är bäst!

Annars, vad är nytt? Jo jag smsade med Richard och fick ångest över beach 2012, ärligt talat tror jag jag får strunta i det iår igen. Jag är lika fyllig som en...... falukorv. Det får bli till att skyla sig i sommar det lilla jag kommer vistas i solen, synd bara att jag inte är så skygg av mig...

I morgon vankas det klipp & sling för att göra slut på ytterligare mer pengar, som jag inte har. Lämnade cykelfanskapet på lagning förut med - 500 :- ....

I helgen vankas det utgång på fredagen på Björn Rosenström på Corona. JAG HAR EN BILJETT TILL SALU FÖR 150 SVENSKA KRONOR.

Nu ska jag och kärleken i mitt liv mysa lite. Pusss tjingeling

MYSER


Måndag kväll

Var på Ica Maxi med Ida förut och var helt galen, jag prövade att köpa Pussy-kattsand. Kostade mig 99 kronor för 10 kg och betalar ju det dubbla för 10 kg Ever Clean. Är den värdelös är det bara att göra sig av med hälten, men tänkte jag kan leva med sämre sand -> 1/6.

Köpte även lite "burkmat" på portionspåse som min lilla tiger kastade sig över och sen spydde upp allt en sådär 3 cm från min VITA macbook. Ingen skada skedd som tur är!!

Inte heller idag har jag tagit mig samman och pluggat, men jag har i alla fall gjort en himmelsk kycklingsallad som jag kommer leva på nu några dagar framöver. Har redig ångest över månadens ekonomi, det bådar då inte alls gott det här.

Nä nu ska jag ta kväll ! Pussis

Måndag



Månadens telefonräkning, känns just nu humanare att hoppa ifrån en bro.

Har sinnessjukt mycket plugg nu men jag har dessvärre inte tagit tag i det ännu.

Död

När jag blir stor och flyttar hemifrån till ett lite mer djurvänligt hem så ska jag köpa en sån här söt liten grå plutt.
http://www.youtube.com/watch?v=iaRS1a3vzQw

 

Jag är brutalt bakfull. Återkommer sen


17 dagar till cashflow

Kollade läget på tradera när min katthårsborste hade tänkt komma och insåg att jag är en riktig topp-traderare!



Gunwald är lite bitter på sin sjuka sängliggande mor, han tycker jag är världens tråkigaste vilket säkerligen stämmer. I min lägenhet är de nu lika kaosartat som det alltid var på mitt rum när jag bodde hemma, inte alls okej faktiskt men vad ska man göra?

Imorgon fyller en av mina favorit-Kirunianer 20 + så det blir till att komma över på en fika. Värre känns det att jag är skriven på jobb 12-18 i morgon, jag pratar som en gammal fyllegubbe med min oläckra heshet.

Massa utgifter denna månaden:

  • 15 Maj blir det Björn Rosenström så i veckan förköp till det
  • Bokande av Thailandsresa
  • Troligtvis utgång

Jag som redan är pank... Bara 17 dagar till Cashflow


Fint väder

I lördags hade jag en stenbrun kund som handlade av mig, hon sa att man ska äta mycket morötter samt köpa betakaroten (?) för att maxa brännan. Då jag inte har råd med fler piller denna månaden så tänkte jag nöja mig med morötter. Satte just i mig den största moroten jag sett. Här ska brännan maxas!

Här ser det som sagt ut som ett bombnedslag och endå ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska sysselsätta mig med tills det blir jobbdags- !?

Måndag morgon

Jag tror min lilla pirayakatt har en grav utvecklingsstörning.  Han är besatt av plastpåsar. Alla mina påsar som tenderar att hamna på golvet är alltid helt prickiga av kattbett..

Klockan passerade just tio, ledig från skolan men jobb från 13. Jag har tvättat 3 maskiner, hängt tvätt, pantat burkar, slängt sopor och handlat. Jag är så sjukt snabb.

Städhjälp sökes. Jag är lat och känner det finns roligare grejer att göra. Och sen kaosnatten till igår har det sett värre ut här en någonsin. 25 kvm är helt galet svårt att hålla ordning på med alla mina prylar....

hästlängtan

Jag har galen hästlängtan. Tittar på facebook, alla har hästar ju. Bara stå och pussa på en häst lite vore jättebra för mina nerver. Men det blev en riktigt bra dag idag endå :)

söndagsångest

Gårdagen var katastrof, jag kom inte ens ut. Men men, idag mår man som man förtjänar.

Nolife-fredag

God kväll. Dagen idag började med skola 8-9 sen pakethämtning på ICA och slutligen en sjukt trevlig EPP på Corona med musikquiz. Vi fuskade lite och kom lätt på andraplats. Ljuvligt, det måste göras om!

Äter kinderäggschoklad och dricker honung - och ingefärste och hoppas på friskness tills imorrn!

Bakfull

Mitt traderafynd, kanske kan jag få bukt på allt jävla katthår.



Soffans verk, hårbollAr



Idag är det verkligen söndagsmoode. Jag mår inge vidare alls och har givetvis ångest. Vi hade en ljuvlig förfest hemma hos mig, jag har världens finaste kompisar! Resterande del av klassen var såklart på annan förfest och nej vi var inte bjudna. Men varför ska man vara med folk man inte gillar när man kan välja själv? Utekvällen på Corona är dessvärre inte kinivskarp, jag har några flashar jag minns sen är det rätt svart. På vägen hem hittar jag två killar jag tog med mig hem. Mumsan som inte kom med ut väntade glatt på oss där.

Imorgon vankas det jobb och sedan skola och på torsdag ska vi hålla ett argumenterande tal på sådär 5 minuter. 5 minuter är galet jäkla länge, helst när man känner hur man blir rödare och rödare i ansiktet. Men jag gör det lätt för mig och tråkigt för klasskompisarna, jag tänker prata om fiske!


RSS 2.0