Plugga på helgen

Skickat in andra inlämningsuppgiften på 6 dagar. Den skickades in i söndags och denna idag lördag. ORKA PLUGGA PÅ HELGEN. HELLO NOLIFE!!

Kom till mamma

Smsade han som ska lägga undan en iphone5 till mig att om jag får välja vill jag ha en vit med 32 GB.


Adressändring

Jag har aldrig förstått mej på snåljåparna som inte eftersänder posten på sommaren. Jag i min lilla bubbla trodde det alltid kostade 125 svenska riksdaler som de gjort för mig de två senaste somrarna att eftersända posten hem till Skärhamn. Fel av mig, fel av mig. För mig kostar en eftersändning från och med 9/11 till och med 4/3 SEXHUNDRA KRONOR. Ruinering så de heter duga, men de är väl bara och betala och bita ihop....

Jag är brudmagneten nummer 1

Idag har jag träffat tre tjejer som helt plötsligt börjat prata med mig.
 
Tjej 1: Kommer ut från tandläkarnas lektionssalar och skiner upp när hon ser Gunwald. Hon hänger en stund med oss och pratar litegranna.
 
Tjej 2: Katt-tokig granne ser Gunwald och vips så är vi inbjudna in till henne och tittar på hennes superfina katter
 
Tjej 3: Står framåtlutad in i tvättmaskinen samtidigt som jag har Timo Räisänen på högsta nivå och glatt sjunger med. Någon kommer in i tvättrummet och går förbi mitt bås hon inte bara kollar in utan säger glatt hej. Sen när jag dratt ur all den blöta tvätten har vi senare följe ut därifrån. Hon var korthårig, blond och skitsnygg.
 
Så summa summarum= jag är svag för femenina korthåriga blondiner! Hade jag varit lagd åt andra håller så hade nog det varit vad jag letade efter.

Internetshopping

De senaste dagarna har jag helt vigt mitt liv åt djävulens påfund, internetshopping. Jag har handlat som ett sär! Har man som jag 47 :- på kontot så är det bara att ta faktura + 29.... Bara på Nelly har jag på två dagar dragit på mig faktureringsavgifter på 58 :-, livet är då ingen fest.


Torsdag

Idag tror jag jag var den enda i hela Umeå som gick i shorts, inte för att det var kallt men folk är sjukt överklädda i allmänhet bara. Jag lagade just helt okejgoda vegetariska biffar
 
 
Annars är det som vanligt mycket, pluggar 150 % och har inte kommit igång med nån av kurserna = ångets. Allt känns bara tungt och fruktansvärt. Men jag har i alla fall världens bästa Gunwald, min underbara kissemiss. Vi har varit på promenad idag och han går som en stjärna i kopplet (?!) och betar. Jag köpte igår dietfoder till honom för 579 :-, men det är han värd-''
 
 
Imorgon vankas det utgång med mina favorittjejer och på lördag fyller Mumsan 21 men är hemma i Kramfors då. Jag Soffan och Mena drar på sittning och gör det bästa av situationen!

RSS 2.0