ICA- student



Det bästa med att bo i Norrland måste väl endå vara att alla paket fastnar i Ånge...... Men det är ett tag tills fredag så jag borde ha det på fredag i alla fall, kan man ju tycka...

Jag är så förbaskat sötsugen, eller egentligen sugen på vitlöksbaugetter men de är samma sak. Tryckte just i mig 2 kiwis, tänkte "ååh så käckt", hjälpte det? Nä. Käkade en i morse med så det känns oklart om man ska trycka i sig så många på en dag, höhö.- Nu har jag bara 2 kvar i fruktskålen så det blir till att shoppa mer i morgon. Idag kom Buffé på posten (ICA-medlemstidningen). Jag fick en bonuscheck på "hela" 25 kronor och den rev jag sönder... Givetvis var det inte meningen, jag försökte laga den med maskeringstejp. Det gick precis så bra som det lät.

Jag blev teasad av att skaffa ICA-studentkort, då fick man ett ICA-bankkort med tillhörande bankdosa och man utlovades dubbla bonuscheckar. Jag känner mig lite kluven. Innan när jag hade vanligt ICA-kort fick jag 25 kronor varje gång, första bonuschecken som student var på 75!! Men efter det har alla vart på 25, blir jag blåst?

En till dålig sak med ICA-kort, man får mest rabatt på konstiga saker. Jag fick bland annat på risgrynsgröt (max köpt 1 gång sedan skolstart i aug), felix matpaj (köpte 2 i somras när jag saknade matlåda till jobbet), intimtvål (köpt 2 sen i våras) & en massa andra konstiga saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0