No more sjukskriven

Imorgon ÄNTLIGEN jobb! Som jag har väntat! Förhoppningsvis dyker också min ladyshave upp, annars får jag tvunget vänta tills måndag :/. Jag mår riktigt bra nu, men ska ha fickorna fulla med halstabletter i fall att!

Var på SEB och cashade lite pengar från något sparkonto, så nu kanske jag överlever fram tills löning, men står redan 2650 kronor i skuld sen innan,,,,,,, Jag råka handla lite till idag. Vita converse, sandaler och säkert något mer....

Puss nu ska jag gå och lägga mig !!!

ettan på gymnasiet



Denna bilden är sedan min första dag på UCT ettan på gymnasiet antingen den 9 eller 11 november. Jag tycker jag ser precis likadan ut nu? Kanske bara lite mer fett men annars, till och med håret!

sista juni

Okej i måndags jobbade jag trots min extrema bakfylla som hette duga. Blev sämre och sämre ville stanna och spy, men jag härdade ut. Direkt jag kom hem från jobbet fick jag feber och låg med det till sex på kvällen tisdag. Sjukskriven sedan i tisdags... Min postiskarriär är nog körd :( Jag va hos doktorn igår och trodde jag åkt på flussen och att piller väntade mej, men icke. Hade en jävla virusinfektion i halsen. Så det får läkas ut av sig självt, men i morgon blir det i alla fall posten :) Jag vill jobba, jag vill ha pengar!! Har ju mer än 10 000 att betala för min dator så ja man kan säga att cash is king. Igår gick jag lös på internet och handlade för way för mycket pengar, hur tänkte jag där?

.

Idag mår jag inge bra, jag har förjävla ont i halsen, känner mig överkörd och fortfarande bakfull. Jobb nu strax, nice. Jag har haft en förträffligt bra midsommarhelg i smögen, bortsett ifrån lördagen då i princip hela kvällen är en lucka. Den är pinsam! Nu frulle, mums.......


600 "Annonsnytt"

Min uppdatering suger, jag vet. Jag är inte taggad för fem öre, jag jobbar och sover + lite rave på helgerna. Varför pluggar jag i Umeå? Det är ju mycket roligare i Skärhamn (?). Pratade herromdagen om att skriva dagbok så det tänkte jag göra nu :)  Idag har jag delat ut 600 "Annonsnytt" + post, men fattar du jag har varit vid 600 inkast/brevlådor. Turen va från 12,25-16,18 kanske. '

På fredag ska jag till Lysekil och på lördag blir det smögen! Puss

17,24

Dagar man har 32 kronor är det skönt man har rika kompisar, Tack Camilla!!

Dagens shopping





Mascaror 88 kr/st på Kicks

Bh 249 kr Lindex, Trosor 69 kr (?) H&M, köpte rosa med.

Sockar 49 kr H&M



Klänning 300 kr MQ


Silverschampoo + balsan typ 339 på Bellbox (?)

Och nu sist men inte minst min omtalade 500 kronors bikiniöverdel:



Och ja den är snyggare på!




16 Juni

Mitt liv är just nu halvfestligt, jag jobbar & sover. Klockan ringer 06.41 men vaknar alltid klockan 06 av mig själv, går ner och äter frukost & åker till jobbet. Har hela denna veckan jobbat 07,45-16,30 dock inkluderar det en halvtimmas rast. Är helt slut när jag kommer hem & gör något litet och sedan går jag och lägger mig. Vart tog sommarlovet vägen? Det lär jag då inte se röken av i år :/. Idag ska jag med Limpan till Torp (Uddevalla) & shoppa lite efter jobbet. Jag hade behövt en bikini, bh, silverschampoo, födelsedagspresent till Julia, nått nytt i klädväg och lite nya trosor är aldrig fel. Vi får se hur det går, mitt mustiga konto innehåller 1500 kronor så väl där får jag prioritera.

Puss


19,17

Tung dag idag på jobbet, fick sedan reda på att jag failat sista tentan. Såklart ledde det till ett psykbryt, mascara i hela ansiktet och som sved i ansiktet + självmordstankar gjorde att man hela tiden pendlade mellan 90 & 100 km/h på hemvägen. Sen kom jag hem, grät lite till, fick godis, körde Julle till Amanda och sedan fick jag lite kvalitetstid i stallet med hästarna. På grund av storm och min psykiska ohälsa så skippade jag ridningen och chillade mest. Nu är jag trött, ska snart sova, denna dagen är ju inte så top noch (?) om man säger så...
Pusss

trött tjej

God morgon, trött tjej här. Nu ska jag gå upp och fixA Mig för en dag på posten. Var hos Frida igår och fixade till håret lite, nu är jag toppen-nöjd! Pusss på re Frida.

Min lillasyster fyllde 17 idag

Har haft en superskön dag idag med mina gosisar. Mer sånt! Ja tack! Jag har bränt ryggen igen, samma bränna för 596e gången, kommer jag kunna visa mig lättklätt i sommar? Tveksamt! Annars inget nytt mer än att jag tydligen var slirigare än jag vågat tro. Jag ska helt enkelt vara på det torra i helgen, eller?

Min lillasyster fyllde 17 idag, snart går hon om mig! Nästa år ska jag köpa alkohol till henne i födelsedagspresent. Men vad ska jag köpa iår? Vad köper man till en bortskämd snorunge? Det är inte lätt.

Min mobil är död igen, den tenderar numera ofta att dö vid olägliga tillfällen

Pusss & godnatt nu ska jag sova !!

Radion spelar aldrig våran sång



Bakfull, idag gör jag inte många knop.

För er som undrar så är det underbart på Tjörn, vem kunde tro det var mer rave här än Umeå? Men det är det! Lätt! Jag älskar helt plötsligt Skärhamn, så mycket att jag sa till mamma att jag vill ärva huset. Lika rave är det inte att bo hemma, jag vill bli adopterad. Jag jobbade tis-fre på posten, efter bara två dagar med "ledare" så körde jag själv. Det gick bra, men fort gick det däremot inte. Jag tycker jättebra om mitt jobb, men jag är så förbannat trött efter en dag. Jag får helt enkelt spara mig till helgerna!

Igår var vi i stan & kvällen slutade kanske inte som jag hade hoppats. Jag kom hem duscha och så, gick upp och la mig och däcka stenhårt....

Radion spelar aldrig våran sång och det känns som tusen år sen dina
Ögon såg på mig som dom gjorde en gång och jag saknar våran sång





årets första dopp

Haddocks igår, nice med småfjors. Idag tog jag och Camy årets första dopp, det var inte alls speciellt kallt. Nu börjar jag bli bakfull, pussis


22,20

Ehm svar till Icacpt. Ehm nej man lär inte be någon 40+are om leg om de inte ser jävligt unga ut. Pappa handlar snus på ica flera dagar i veckan och brukar han lega `? eh nej. Legar farmor? nej.



Jag ska snart på rave tror jag!

SKÄRHAMN

Hej söta du, nu är jag hemma i Skärhamn igen! Det känns helt gudomligt, gud vad jag har längtar. Men jag kanske ska ta det i kronologisk ordning:

31 Maj:

Pappa kom sent, vi la oss ännu senare. Jag måste ha knäpptyst när jag sover så ja det blev väl cirkus tre timmars sömn den natten också.

1 Juni:

Kände mig fortfarande febrig & hade sjukt ont i halsen. Vi gick upp strax innan åtta, hämtade hyrbilen och körde in till stan & hämtade mina nya nycklar. Balticgruppens kontor och medarbetare var väl kanske inte något att hurra för... Det mesta var på näckrosvägen nedpackat i lådor så första vändan bestod av mina nya ikea-saker & lådor. Jag hade inte en susning om hur jävla mycket saker jag på riktigt har. Asså jag hade kunnat fylla en fyra med prylar, inte möbler men prylar. Tänk då att jag har ännu mer prylar hemma här i Skärhamn.. Nya lägenheten, mycket mycket mindre än jag tänkt mig, kanske för jag hade så mycket grejer. Men inte bara det, mina mått ifrån "kartan" jag fått över lägengeten kan inte ha vart så gällande. Min byrå skulle få plats på längden samma håll som sängen, men den var dryga 40 cm för lång, minst. Jag hade tänkt ha samma placering på sängen som Martin som bor i en likadan, men jag gör precis tvärt om och har huvudkudden mot fönstret i stället. Efter vi sädat ur på Näckrosägen gav vi nycklarna till honom jag hyrt av, thank god nu slipper jag honom. Oskar kom och hjälpte oss lite granna, stark och bra kille det ;)

Vi åkte till Ica ålidhem och pappa köpte till min fasa 3,5:or och han fick visa leg!!!!!!!!! Killen i kassan <25 sa något i stil med legitimation tack. Pappa svarade typ va? Så fick jag lite ADHD och tjoade ut: Men det är min pappa?!?! Spelar ingen roll var svaret jag fick av kassörskan, hihi- Pappa var svinnöjd och log hela vägen hem. Men kära du, vem fan frågar en 42 åring om leg? Missade tyvärr minen när han läste att pappa var född 69. Det var jag som packade upp ölen på bandet men inte fan behövde jag lega.... Vi hämtade också snyggErik på tågstationen, så jag har nu sagt hejdå till de flesta. Vi var trötta som as och jag sov med öronproppar, så det var en underbar natt i min underbara säng-

2 Juni:

Fortfarande febrig och svinont i halsen. Vi bilade hem de ynka pynka 101 milen, jag började att köra. Jag körde max 40 minuter, sedan blev jag yrare och yrare. Jag hade febersvettningar och var helt blöt på magen. Resten av vägen chillade jag antingen där bak eller i passagerarsätet. Humöret/måendet dalade. De första kanske 8 timmarna gick svinfort. Sen var det de jobbiga, Västerrås, Köping, Örebro och sånt då ville vi bara hem. Eventuellt körde både pappa & Camilla på fåglar, birdkillers. Jag såg ett vildt djur på vägen hem, ett råddjur i LJUNGSKILE ... (30 min hemifrån kanske).

3 Juni:

Också idag svinont i halsen, men thank god inte febrig. Men hur fan tänkte gud när jag mår såhär idag!=? Jag skulle ju på rave i morgon, nu blir det ju inget med det i alla fall..... Blir så lesss. Kommer inte ihåg när jag senast hade såhär ont i halsen, och jag har haft det sedan i måndags, happy day.. Nä nu ska jag gå upp. Pusstja

RSS 2.0