1 fucking dag kvar. Hej hej norrland och hejdå Tjörn och västkusten!

Så ja nu är det snart äntligen daX. I morgon åker vi till norrland!! Men vi har jobbat som svin båda två så det är inte som hultsfred, då var i alla fall jag så nervös att jag trodde jag skulle avlida. Kanske är det för vi nu vet hur festivallivet funkar som vi inte är nervösa? Men i alla fall, det ska bli jävligt grymt skoJ! Min kärlek är dock sjuk, så hoppas att hon blir bättre tills i morgon! Dock jobbar jag 6-12¨i morgon.

Jag ska lätt smsa sötisen som jag träffade på sonisphere och säga att han ska komma dit. Det är ju bara 18 mil för honom, det är ju som härifrån till Ullared! Inte för att han kommer komma, men det är ju lätt värt ett försök ;)

Nu har jag faktiskt laddat med johnossi nästan hela veckan, very nice. Hoppas jag i alla fall kan några låtar!

Ska i morgon på min rast byta en foundation för Camy och shoppa bra och ha grejer inför yran :)  KÄNN PEPP!!


PUSS OCH KRAM, Uppdatering dröjer !

3 days left -....

135 dagar kvar tills jag blir myndig! Det är helt fucking amazing! Jag har ägnat hela morgonen åt att hitta en tatuering som jag vill ha. Jag vet precis hur jag vet hur den ska se ut, jag har aldrig sett någon som har en sådan.- Och jag hittar aldrig något. Igår innan jobbet satt jag på snusboa i std och bläddrade i typ 10 olika tatueringstidningar, men  utan större resultat.. Jag ska i alla fall tatuera blommor i nacken, och jag hade tänkt göra det på min födelsedag :O

Hittade denna som jag tyckte var riktigt fin!



Så nu igår öppnade jag ett nytt sparkonto där jag ska spara till tatuering och det andra till en resa. Lycka till Emma lilla säger jag då. För jag är nämligen sämst i världen på att spara. Men jag ska försöka tänka på att spara pengarna för jag har velat tatuera mig i flera år!

Idag blir det jobb på Coop från 17- 22,15 :) Mindre kul att bussfan inte går förrän tjugo i tolv så kommer att spendera min lördagkväll på en parkbänk- Very nice.

Men nu ska jag försöka städa lite, bädda och sen packa lite till inför trippen till norrland på tisdag. :)

Puss och kram

Fredag kväll / HELLO NO LIFE

Det här med folk som ringer med dolt nummer är inte roligt! Tror dock inte det är pedofil kenneth! Men det ringde mig i förrgår eller om det var igår vid 9tiden jag svarade så klickades jag. Sen ringde det igen och det var en kille som bad om ursäkt för att han klicka mig. Sen prata vi på om allt möjligt och han hade tydligen hört saker ifrån hultsfred :S Så han måste helt enkelt känna någon jag känner. Jag frågade några gånger men det var lönlöst. Scary!

Igår gick allt åt helvete, glömde nyckel och chefen blev arg! Han sa att jag kanske inte kan vara ledig nästa vecka (JAG SOM SKA PÅ YRAN). Men idag var har trevligare men det blev halv kaos idag också vissa gånger. Dock blev det krig såfort jag kom hem. Jag är svinsur och har inget att göra, Tror jag ska sova! Puss

ADHD

ÅNGEST. JAG DÖR JU OM HULTSFRED LÄGGS NER


http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/supersommar2009/article5540050.ab


Natten tills igår hade dolt nummer ring mig, de hade ringt i natt också typ samma tid. Det hade ringt till Camilla med :S

JAG HÄMTADE PRECIS UT MIN BILJETT TILL YRAN !


sonisphere hultsfred 09 <3

Hemma igen efter en hård helg. Fy fan vad skoj det var, tack för det cutipaj!


Dåliga saker:
Det var nästan bara hårdrockskillar/ scary killar på hultsfred. Jag blev bjuden på knark-. Min ipod är borta. Vi hade för mycket folk att vara med, så det blev att man dissade alla :/. Langosen var inte lika goda. våra mobiler dog :( vädret var åt helvete !

Bra saker: vi fick köpa dricka i öltältet, vi hittade sötisar,  jag skickade fyllesms till sötis viktor kl 16 :D, the hives var svinbra, vi var uppe hela nätterna och ragga fjors :D,

Nu orkar jag inte mer. Ska fan upp 04,30 i morgon :S ska jobba :(.

R.I.P min ipod / flower power Emma Johansson

puss

I'm Shipping Up To Boston - Dropkick Murphys



Farväl alla ni där hemma. Detta kanske blir det sista jag någonsin skriver. Men om jag dör hoppas jag att jag i alla fall har haft en sjukt jäkla bra helg. Ska nu iväg och jobba sen fixar jag mig på jobbet så åker vi till hultsfred (L). För i morgon ska jag se metallica och the hives m.m :D. Hoppas du är fett avundsjuk! Men jag är sjuk fortfarande så de är inte kalaskul. Och ännu värre, vi kommer hem på söndag och på måndag börjar jag klockan 6 i stenungsund :S Life's hard!

Synd att jag inte visste hur bra Dropkick var när de spelade på hultsfred. Jag och Camilla var där en stund men kunde inga låtar så vi drog. FAIL!

pUSSPUSSS

ALLA SKA MED !!

Hej sötiz :)

Vaknade nu 3 timmar innan klockan ringde av att min hals inte riktigt är med i matchen. Men vad gör det när man ska på Sonisphere i helgen? FETT kommer det att bli! Jag är laddad till tusen. Laddar just nu med the hives !

Ännu bättre, idag lyckas förhoppningsvis Camilla få ledigt fredag vecka trettioett. OCH DÅ ÅKER VI TILL STORSJÖYRAN, FUCKERS! Jag är så taggad att jag inte vet vad jag ska ta mig till, det hade varit så jävla underbart. Tänk killar från norrland, i just love their dialect ! Andre och Alex "bröderna" ifrån skåne åker med i så fall :) !!

Igår färgade jag mina lashes by the way. Det blev fint, men jag har ju inga direkt burriga lashes, så kommer nog att använda alla tjejers bästa vän endå (mascara).

Jag SAKNAR hultsfred!
Om du inte orkat att titta på klippen ifrån min facebook så MÅSTE du se dem nu:

 

 

Fick just sms av butikschefen på Coop nu, han ville jag skulle jobba en timma extra. Så ska jobba från 14-20, fett värt det för det är bara kassa tid :D

Puss !

Festival-ligg !?

Jag vaknade precis efter min galet febriga natt. Men när man ligger sådär och yrar så kommer man alltid på massa kul saker.

Det roligaste som jag tror hände mig som hände helt random var på tisdagskvällen/natten på hultsfred. Vi satt i en ring med våra brassestolar och sjöng (Hanna spelade gitarr). Så kommer det förbi en flock tjejer och en mega mega MEGA ultimat GAY "kille",. Han började prata med mig och sa: Shit du ser precis ut som den första jag hade sex med när jag var 14 år! Jag började såklart skratta och frågade om det var bra eller dåligt, men det var tydligen bra. Sen var han ju såklart tvungen att peta på mig och krama mig och så. Hahahah, så jävla skoj. Vi kom ju på sen att undra om de va en tjej eller kille som jag var lik. haha

När vi åkte till hultsfred hade vi matchande mysdressar. Min tröja var ljusrosa med ett vitt/rosa randigt hjärta på bröstet och vit´/rosa randiga byxor. Och Camillas var likadan förutom att den var blå/vit. Vi ar ju sötast där. Men redan på restialbussen gick det utför för mig, råkade spilla öl ´på byxorna. Och varken jag eller Camy är några egenliga guldkorn på att packa, så vi hade med oss mer saker än vad vi kunde bära. Fick betala killar med dricka för att de skulle hjälpa oss och bära våra väskor! Sen när vi kommer där de spelade dodge ball så kommer två svinfulla killar och frågar om de ska hjälpa till. Ja tack jättegärna svarar vi, så bär de den åt oss. Så säger de: SHIT VAD HAR NI MED ER EGENTLIGEN? Nitbälten elleR? Så börjar vi skratta så tillägger han ; Och så går ni klädda sådär!!!

Vi fick ju såklart kommentarer om våra kläder, några sa pyjamasparty till oss :D

Sen det som var det vi skrattade mest åt under festivalveckan var nog Camillas raggningsrepliker och när jag råkade fråha en stig-helmer liknande 25 åring om han bodde hemma hos mamma.

Tror hennes raggningsrepliker började efter vi ätit langos och hon skulle bjuda folket på tugggummi. Hon började med lite vanlig ogenant raggning på sötiz (kasa) men han besvarade den inte. Han gick och drack cola, misstänker det var därför.- Då började Camilla med det roliga, hon fick ju ingen napp så fick ju såklart ragga lite diskret. Och säger: Har du ätit vitlök? Helvete vad jag skrattade, tror dock det bara var jag som förstod det. Sen så sa hon till sötiz: Läs på mitt ben!
 Då läser han: Söötiiz. Camilla blir svinnöjd och säger åååh duu saa det :), hahhah hon är bäst på "diskreta raggningsrepliker"  MEN SEN EFTER HAN GICK KOM HAN TILLBAKA OCH FRÅGADE HENNE OM DE INTE SKULLE GÅ TILL ETT VARMARE STÄLLE!! För er som undrar följde hon inte med honom :P

Sen utanför vatttentoaletterna så kommer en kille och frågar om vi har laddare, i mitt tält säger Camilla då så går hon in på toan. Killen står kvar och ser förvånad ut, så jag säger men hallå följ efter henne då, hon menade att du skulle följa med henne! Så efter en stund kommer de ut och Camilla undrar vad fan vi har sagt och jag och Alex står bara där och as garvar. Men sen följde jag med Oliver som killen hette till tältet så kom han in i tältet, så de hetsade mig om att vi hade gängat. Men jag var inte så trevlig mor stackars oliver twist. Hahahah

Men det är ju lite så: Whats happens in Hultsfred, stays in Hultsfred. Så vi får ju hålla det roligaste för oss själva.

Antagligen blir det hultsfred nu i helgen igen på SONYSPHERE, eller vad de nu heter. Där metallica spelar i alla fall. FÖrsöker få våran föredetta sötis granne Carl att tälta med oss! Det hade varit så jävla roligt.


Sen är det storsjöyran vecka 31 och då kommer bland annat LADY GAGA OCH JOHNOSSI. Är du sugen på att joina är du mer än välkommen! Här är länken titta gärna in http://storsjoyran.se/   Vi försöker få med oss Alex och Andre från skåne, de är sugna. Och får vi med oss Carl och companie blir det bättre en bra. Ett kämp renrakat/camp crocodile ! 

Lilla Carl blev också intervjuad av tv4! Han är precis i början och jag och Camilla är med på ett hörn. Det gick på nyhetsmorgon i lördags!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftv4play.se%2Faktualitet%2Fnyhetsmorgon%3FvideoId%3D1.1090817&h=f6e52c5485a137155397713b92afeb7f

Jag och Camilla kollade inte på så mycket konserter som vi hade tänkt oss, men det blir så efter en hel dags drickande.... Vi hade så trevligt med grannarna att vi hellre satt med dem. Och tro det eller ej SMK , självaste SLAGSMÅLSKLUBBEN var bäst. De sjunger aldrig i sina låtar men endå var det de bästa, det går inte ihop. Jag kommer inte ihåg så mycket mer än att jag var där med boden * 3, Camy missade det. Jag kommer inte ihåg någon låt, men sista natten låg jag och sjöng låten övningsköra hela natten, så den satte sig tydligen!



Har lyssnat på den i hur många timmar nu om och om och om igen!

När vi kom hem så var vi inte fräsha asså. Mamma fick hämta oss i STD och hon skrattade och sa att vi såg ut som värsta uteliggarna. Kommentar nummer två måste ju varit när hon såg mitt enorma sugmärke på halsen : VAD HAR DU GJORT!? Hihi. Sen sa hon att vi luktade äckligt också, jag åkte dit med visionen att jag ska minsann vara fresh och sminka mig varje dag och så. Sminkade mig de tå första dagarna tror jag, det var fett jobbigt allt sånt. Och jag hade med mig fel kläder, jag hade bara korta sommarkläder och sen det enda som var varmt var mina mysbyxor. Och med tanke på kylan så fick jag leva i mysisar hela veckan.-

Skriver kanske mer sen, har såklart massa mer att berätta :D


PUSSS

HULTSFRED 09 !!!!!!!!!!!!!

Det ringde just 111 signaler, jag blev svinsur och sprang upp och svarade: - HALLLÅ?!? Men då la de på, helvetes jävla försäljare!

Okej nu lär du tänka hur var hultrsfred´? Jo det ska jag tala om, det var det roligaste/bästa jag gjort i hela mitt liv.
Men jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt. Vi träffade massa roliga människor! Bilder finns på facebook. Men jag glömde kameran nere på torget på ditresan så viktor tog med sig den! Jag ska skriva dagbok sen och skriver lite här, men nu är jag trött !

PUSSPUSS


SÖNDAG !!

Sen sist har det hänt en del, jag har jobbat som en jäkla gnu. Men i förrgår sov jag och Josse-kosse över hos Frida och åkte igår till DK! Vi var 5 personer som åkte; Frida, Josse-kosse, Jenny, Jessica och så jag då. Det var jätte trevligt, vi tog en dagstur över till Helsingör och shoppa lite.  Köpte lite sprit, bacardi breeze och lite annat :) Glömde såklart kameran, men hoppas jossekosse eller Frida lägger upp dom :)



I övermorgon åker jag till hultsfred, jag är så nervös så jag tror att jag smäller av. Pimpade min laddare till extratelefonen nu :) Jag spyr typ av nervositet. Jag kan inte skriva mer nu, jag saknar insperation.



Är ensam hemma som vanligt och hade tråkigt så jag gjorde en fin jorgbusspaj i den fina formen jag köpte till mamma i dk :)







I fredags var förövrigt min första lediga dag i det fina vädret och HELVETE vad jag brände ihjäl mig. Jag såg ut som en kokT hummer. Ingen vacker syn alls faktiskt! Men nu har det lagt sig tror jag, men jag har förtfarande ont i skinnet! Men på kortet från gårdagen ser jag mer brun ut faktiskt.




Här har vi också min nya favvolåt efter roadtripen!


RSS 2.0