Jag är nog fan bäst

JAG KLARADE BIOKEMIOMTENTAN MED HELA 3,5 POÄNG ÖVER. NAJS. NU BIG BROTHER

11,53

Gött att mina sms tydligen är slut sedan några dagar tillbaka, nice ! Men varför får man bara 3000 sms? Snålt, jag längtar till 2012 då ska jag byta till Telia!! <3

Söndag och jag är sinnes bakfull

Bakfull idag känns som en underdrift. Jag tror jag avlider. Dagen till ära så är mitt schema galet fullt. Det inkluderar både tvätt-tid och en jävla massa plugg.

I fredags tjugo i åtta ringer Erik mig och i princip bestämmer att jag ska med honom ut. Jag sitter i morgonrock med ansiktsmask.. Bussen gick kvart över åtta. Så innan dess tvättade jag av mig ansiktsmasken, duschade kroppen och fixade håret lite. I bussen sminkade jag mig och hos Erik fixade jag klart håret, jag är så stolt över mig själv hur snabb jag kan vara.

Igår var vi hos Martin och spelade ölspelet med MINA regler, fett najs! Sedan drog vi till en korridorsfest! Sen var vi trötta så vi gick hem till mumsan och käkade paj innan jag tog bussen hem!

stressad tjej! puss

1930

Jag har idag gjort kålpudding, falukorv i ugnen och kokar nu kallops. Jag är inte uppvuxen på husmanskost så det är det mest crazy jag lagat någonsin! Pappa sa att han var stolt över mig!

Jag är fin i håret och i morgon ska jag ut :) Jiha!

Nu ska jag chilla järnet! Puss

10,59

Ska underdagen göra fett mycket saker. Men det roligaste är såklart handla mat och klipp och det tråkigaste är appo. Ska shoppa p-piller och tetralysal, det lär kosta mig ungefär 475 underbara kronor. Denna veckan ska jag göra helcrazy mat. Jag återkommer med mer information!

CASHFLOW

Klipptid om 1,5 timma, mums! Jag är dock så tråkig så jag ska bara toppa mig, men jag odlar ju.

Detta är mittt mission:



Till inlägget jag la in i förrgår. Inte okej? När jag hade de linnet på min på Peace and Love och smet iväg ifrån öltältet för att kissa i skogen frågade en kille vad jag kostade....



Idag är det månadens bästa dag! Men efter räkningar och sånt är betalt så försvinner alltid mer än hälften....

7 meter lång kompressions - och stödbinda

Håll i dig. Jag har nu köpt mig en 7 meter lång kompressions - och stödbinda, jävlar här ska det lindas! Mitt bröstomfång minskade med närmare 10 cm, dock hamnade fettet på andra ställen. Jag hade fått knäppt klänningen om jag hade haft en till arm. Trög dragkedja, jag ville ju inte rycka sönder den. Så jag hoppas fan det funkar på lördag. 50% känner jag nu. Att jag inte får någon luft är ett litet problem! Jag gick in på appo och försökte lägga upp det så neutralt som möjligt, hon bara stirrade på mig och sa hela tiden ja det kan funka. Men det ska funka!!

18,06

Deppar du över små bröst? Happ synd för dig. Jag förstår inte varför, hur kul är det att ha stora då? Vi har samma problem. Du kan inte ha kläder för dina bröst fyller inte ut, jag kan inte ha kläder för mina fyller mer än ut. Du kan däremot göra något åt ditt problem, du kan proppa bhn full med ilägg. Vad kan jag göra? Ta på mig en slimmad sportbh och sedan tejpa? Min kusin tipsade mig om att ha sportbh utanför bhn, wow en helt ny värld, mina bröst ligger stilla.

Jag tycker personligen inte jag har såå stora bröst men endå har jag galna problem. Min kusin och lillasyster är båda mer storbystade än vad jag är och de har smalare midjor så de lär ha värre problem än mig. När jag köper kläder  måste jag välja mellan att de sitter bra över brösten eller att de sitter bra över magen/ryggen, 1 på 100 får jag en som är både och. Därför tycker jag nu inte längre att det är ett dugg roligt att köpa kläder. När jag har något jätteurringat på mig ser jag slampig ut, har man däremot små bröst ser det riktigt välklätt ut.

Så kortfattat betydligt mer synd om mig än vad jag tycker om tjejer med små bröst. Operera dem känns drastiskt för min smak, jag har inte ont i ryggen, är rädd för att bli sövd och vill inte ha stygn. Jag tror ingen bryr sig om om du har stora eller små bröst. Jag har blivit mer trackad än vad jag har fått uppskattning.



Okej?



Inte okej?

Pulver

SUger det med gröt kanske jag drar och köper nått pulver på ICA. Dock säger mamma att alla pulver utan dem hon säljer (Xtravaganza). Jag åt pulver i tvåan (då var jag endå betydligt smäckrare än vad jag är nu), jag klarade 13 dagar och tappade 7 kg. Sinnes mycket tycker jag nu, men då var jag sur för pappa hade tappat elva och jag gjorde typ två dagar längre än honom. Får väl tillägga att det var sjukt jobbigt, jag var sur hela tiden. Umgicks inte med någon och fick konstant tacka nej när sjöfartarna var med Camilla och ville jag skulle komma dit. Efter det sa jag att jag aldrig gör om det, men för en sådan här grej absolut. Och om jag någonsin kommer gifta mig då jävlar ska det bantas.

JAG SKA KOMMA I KLÄNNINGEN

Okej jag insåg att jag varken kan göra armhävningar eller bänkpress som tydligen tränar brösten. Så jag kom på en ultimat grej, svält. Okej inte helt svält för jag kommer äta ett havregrynsgröt 2-3 gånger per dag och ett ägg. Men i morgon ska jag äta riktig lunch. JAG SKA KOMMA I KLÄNNINGEN. Jag tänkte som nödlösning dra till ÖoB och kirra någon bred stark tejp, så kan jag tejpa utanför sportbhn.

Nu ligger min söta klasskompis Oskar på Sjukan och väntar på att bli opererad, stackarn!

Mindre bröst?!

Det verkar som om man inte kan platta till brösten tillräckligt. Kanske är tappa fett det enda som hjälper, jag jobbar på det och hoppas att tuttarna tappar någon centimeter i omkrets.

12,26

Nu är fan en bröstoperation nära. Jag fick en jättefin klänning ifrån Nelly idag, svart lite crazy med volang runt halsen. Knäppe på sidan? Tror du den passade? Eh nej. Hade jag haft mindre bröst hade den suttit som en smäck. Inte ens utan bh gick det att knäppa, jag blir tokig. Om man inte äter nått mer än mjölk och flingor innan fredag tror du jag kan få knäppt då? Fyfan vad arg jag är. Jag ska i den !!!

Skaffa ALDRIG 3

God morgon, jag ogillar skarpt att min telefonräkning som snart ska betalas är på 666 kronor. Den ska max gå på 450 kronor, jag måste ringa helvetiskt dyrt till alla som inte har 3.. 0,69 kronor i minuten, skitdyrt med tanke på att jag i princip bara ringer folk som inte har tre. Jag älskar att jag är uppbunden dit tills augusti 2012. Men sommaren innan där ska jag jobba som en gris så jag kan köpa loss mig och byta till mitt förra underbara Telia.

Grattis :)

Min pappa fick ett nytt jobb idag han sökt :) I Norge som kock, han kommer jobba tre veckor och vara hemma två, chill.

18,56

Den underbara dagen slutade lite sämre, jag failade på Microbiologitentan. Med 1,5 poäng.................................................

Men jag var på en RFSU "föreläsning" nu och ska gå på kurs så jag förhoppningsvis kan bli informatör.
Det var jag och en massa tjejer, rätt  gråa, en gubbe och två indier. Jag som hade festfixat mig och allt dagen till ära. Indierna sov och snarkade, skakade benet mot mitt ryggstöd, rapade, pratade och förstod inte ett ord svenska :) Endå va de där i över två timmar!? Vi fick se filmen "sex på kartan" som fått en hel del kritik.

Om dryga en halvtimma kommer ett av mina favoritprogram på tv med, halv åtta hos mig :)

Sommaren är räddad!

Jag har sommarjobb!!! På Posten i Kållekärr, jävlar vilken bra månad februari har varit! Jag hoppades på att få jobb på posten, jag har inte sökt något annat. Posten låter la sådär halvkul för dig som inte vet kanske, men det är absolut det bästa sommarjobbet jag har haft!

Idag ska jag på kurs, nämligen på detta:
"Umeå universitet
RFSU Umeå söker dig som är mellan 20 och 30 år och intresserad av att då och då jobba med sexualupplysning i skolan och på kampanjer. Är det något för dig ska du söka till RFSU Umeå informatörsutbildning, första mötet är i morgon (22 februari) på Umeå Universitet, Dramastudion i Humanisthuset den kl 16:00 till 19:00.... Ingen anmälan behövs. Undrar du något kontakta: [email protected]"

Halv åtta hos mig

Nu börjar det strax, ska bli superkul. Gubben som kallar min pappa för sin älskarinna ska vara med, Mats och hans kille (gubbe) Kjelle. På onsdag är de hos dem :)



Han med skjortan är Mats...........

15 -24 APRIL ÄR JAG HEMMA!!!

Nu ligger jag utslagen, mätt på soffan. Jag är grym på att laga mat, för bra för min egen del. Mat är nog helt ärligt talat det bästa jag vet. Det blev inte bättre av att jag hittade det här: http://kalasgott.blogg.se .

Idag har jag beställt flygbiljetter för hela slanten. Den 15 april åker jag ifrån Umeå city airport till Landvetter, Göteborg <3 Så stannar jag hemma på Tjörn till och med den 24 April! Det innebär att jag har två helger hemma, jag hoppas att det händer något spännande :)

Idag fick jag äntligen städat upp efter grisarna som var här, det såg ut som jag inte dammsugit på ett år.. Dock längtar jag redan tills på söndag då jag ska färga mina missfärgade kuddfodral... Igår så skedde det en liten olycka. Jag hade så mycket smutsig 60 tvätt att jag av ren lathet körde en mörk och en ljus maskin. Bara det att ett rosa badlakan inte fick plats i den "mörka tätten". Äsch den har jag tvättat säkert 30 gånger, jag kör den med de vita........................................ Allt har nu en gosig touch av rosa..................................Jag brukar nämligen ALLTID annars köra en maskin med 40 graders tvätt och en maskin med 60 graders tvätt, ja jag kör alla färger tillsammans. Jag har kört både nya svarta plagg och nya rosa plagg med vita saker, funkar utmärkt med mina små underbara mirakel. Colour Catcher, lägg det på minnet. Här kan du beställa gratisprov: http://www.colourcatcher.se/prova.html
Det är alltså små "dukar". Du vecklar ut den, lägger längst ner i trumman i tvättmaskinen, sen kastar du in tvätten. Och sen allt som vanligt, det är löjligt enkelt. Du sparar tid och slipper missfärgningar. Kostar runt 50 kronor på ICA tror jag, mina kommer dock ifrån Ullared och kostade 20 kronor styck.

20 Februari

Jag har idag från och till legat och kallsvettats i soffan, mysit va? Jag var på inflyttningsfest hos min klasskompis Christian och hans sambo Marcus :) Jag hade faktiskt så kul att jag inte följde med ut, det var väl bäst med tanke på att jag köpt vin för lånade pengar... Men på fredag är det bästa dagen på månaden, cashflow. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om kvällen, den är för ovanlighetens skull inte bäcksvart. För mig gick det bra, jag hittade Emma och sedan tog jag bussen hem. Värre gick det för andra som började att spy, (hihi). .

Funderar på om jag ska åka hem på påsk"lovet". Jag tror vi har några dagars sammanhängande ledighet och min älskade morfar sa att han kunde betala biljetterna. Då ska jag inte bli sjuk utan jag umgås gärnet med mina nära och kära. Min lillasyster och kusinen Amanda var här nu i veckan, tisdag morgon till fredag kväll. Tyvärr var det kaos med en hel del bråk, men det hör väl till. Jag pluggade och var "tråkig" hela veckan, jag hade kemiomtenta igår i Biokemin.


Nyårslöftena jag och mumsan gav varandra har funkat bättre för henne än mig.. Vi lovade bland annat att man inte ska svara nej om man vill något, utan chansa, vara lite crazy och bryta gamla dåliga trender

ALLA HJÄRTANAS DAG

IDAG ÄR EN BRA DAG, JAG FICK EN LÄGENHET! PÅ TVISTEVÄGEN 5A!

17,53

I fredags spelades denna på Corona, jag blev lycklig!










13 FEBRUARI !!!

Hej och god morgon, underbar dag. Ligger nu utmattad i soffan, bakfull som ett jävla patrask. I fredags var jag och mumsan på inflyttningsfest på Tvistevägen efter det NH i några minuter och till sist hamnade vi på Corona. Det var helt underbart kul och jag kletade ner mumsan med läppstift i hår och ansikte och min kväll avslutades på Nydalahöjd. Igår så ville vi vara ekonomiska och gå ut på Origo mumsan, madde och jag. Vi hade jättekul, men Origo känns som stället gud glömde. Det hade säkert vart jättekul om de inte var så att alla socialt obegåvade människor hängde där.

17,52

Här uppe i ingenmansland så tar det låång tid innan man får det man beställt på posten. Helt plötsligt är det nästan så att jag förstår missnöjet med posten i Ånge.

10 Februari

Vaknade kvart i åtta på min lediga dag. Jag har städat bland alla skolgrejer, observera att jag aldrig gjort det så ja det blev en del. Jag har också hunnit med en liten tripp till öb. Nu ska jag nog laga lite mat, kummel, sås och mina mandelpotatisar jag drömde Julia åt upp, tänkte jag förtära dagen till ära. Jag vågar inte ta ut segern i förskott men jag tror jag är ledig i morgon också!

Puss

20,40

Jag har världens bästa morfar, han kommer betala för en resa hem i vår för mig. Jag saknar Skärhamn lite och jag saknar faktiskt Haddocks.









Våran kyrka är söt på sommaren. Jag kommer ihåg lyckan när jag såg det, jag trodde någon hade klottrat på kyrkan. Men icke, det skulle vara så..

Det är bögarnas fel


Bo Kaspers Orkester


16,25

Min gosiga telefonräkning var nu på 666 kronor...............................

16,09

Tentan gick tyvärr inge vidare. Den var mycket svårare än de gamla, många svåra frågor.. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska läsa lite biokemi inför omtentan under tiden min broccoli- och spenatpaj är i ugnen :)

14,15

Innan jag fick det lyckliga resultatet så var jag på stan med Mumsan och Kristoffer. Jag köpte två tetravin, för nu ska det festas, en vår/sommarjacka, ett par skor 4e paret....... och en plånbok :) !

LÄGENHET YES YES YES

JAG LIGGER 2A PÅ TVÅ LÄGENHETER PÅ TVISTERVÄGEN OCH VET DU VAD!? SAMMA TJEJ FÖRE MIG PÅ BÅDA!! SÅ JAG KOMMER FÅ EN! VILKEN FEST!




Jag fyller snart sjutton sa Cecilia Lind

07,33



Till dig älsklings Hanna, hoppas du ger mig tur!

9 Februari

Tenta klockan nio, jag är nervös!

20,35

Mumsan+ festival + mumsmums + vit toblerone, kunde ju haft värre kväll! Men i morgon ska vi kicka ass på microtentan!

Jag är sjukt sugen på att gå ut, nu har jag pengar igen :)

Pusss

10,21



Craza till det totalt och gick från Håkan till Ebba

10,16

Hey babe! Idag är en bra dag, det är fint väder och jag har än så länge rätt bra flow! Jag har varit inne på Balticgruppen och kollat lägenheter idag sex gånger! Och vet du vad? Sjätte gången gillt! Det kom upp två lägenheter på Tvistervägen! Det är ynkapynka 25 kvadratmeter och kostar 3600 kr i månaden men vet du vad? Det gör inget för det ligger så galet nära skolan så jag tror jag hade gillat det endå! Bostaden och jag verkar inte vara vänner så jag ska hänga på Balticgruppen nu 24/7 så kanske jag hinner få en lägenhet innan juni! Puss

8 Februari

Om en vecka kommer min lillasyster och min kusin upp. Det ska bli helkul! Skönt och slippa vara själv!

Martin Aliaga




Vilken kille!!

21,16

Oh my god, jag har sett VÄRLDENS bästa film!! FESTIVAL. Och jo jag såg den 2001 flera gånger och tyckte väl den var bra, men nu var den helt underbar! Wow.

Och Martin Aliaga, raaawr


17,41

Personligen har jag nog alltid tyckt att jag är bra på att laga mat, i alla fall när jag bara lagar till mig själv utan press. Men idag överträffade jag mig själv, idag hade jag kunnat bjuda kungen på mat. Precis så bra var det, helt galet! Jag gjorde kycklinggrytan på samma sätt som sist, men denna gången la jag i lite bonussaker. Jag längtar redan tills i morgon då jag ska få äta det igen!! Det var det godaste i matväg som jag ätit på ett jävla tag.

Filmtips

Denna helgen har jag sätt helt galet många filmer.

De som jag rekomenderar som fick full pott:

Erin Brockovich
Letters to Juliet
Sydney White


Några som var helt okej:

Bröllopsfotografen
Prinsen och jag


En halvdålig film jag inte rekomenderar:

Dear John


En galet dålig film som jag absolut inte rekomenderar:


Dinner for Schmucks

Nu ska jag in och snoka på "Lejonterva" och se om han nyligen sett någon film jag borde se. Annars ska jag ladda ner och titta på Festival, det var så fruktansvärt många årsedan!


Umeå studentkår

Speed-dejta på Alla hjärtans dag

Umeå studentkårs arbetsmarknadsprojekt Headhunt bjuder in till speed-dejting på alla hjärtans dag. På E-puben kl.18.00 den 14/2 har du chansen att träffa din alla hjärtans dagsflirt, eller varför inte bara jobba på dina networking-kunskaper?

I samband med eventet kommer Headhunt hålla en snabb introduktion till networking, något som du alltid kommer att ha nytta av i ditt kommande karriärsliv.
Var inte blyg, anmäl dig och polarna till Headhunts speed-dejting och ha den bästa Alla hjärtansdagen någonsin!

Speed-dejtingen av avgiftsfri. Vi bjuder på lite tilltugg och det finns möjlighet att köpa dryck på E-puben. Anmälan görs till: [email protected]


6 Februari


Vi skulle som sagt ha en heldag på Ersboda igår jag och Erik, jag hade tänkt mig det skulle bli en hel del shopping endå. Men Erik köpte sprit och ett intersporthårband... Jag handlade lite mer dock inget jag behövde. Jag köpte en rosa enhörningsnyckelring som är enorm och kan gnägga, en rosa spann, rosa sopsäckar, antiglidmatta, såpa och tops. Ogillar skarpt Erik inte hindrar mig, rosa stora sopsäckar? 5 pack för 21 kronor, vad fan ska jag med dem till? Men vi lunchade på det nya innestället, ett fik utanför Coop. När Erik gick till systemet fick jag sitta med kidsen på barnbänken utanför..... Men om 204 dagar så blir det ändring på det. Bilder kommer en annan dag ;)

Idag har jag  tvättat alla hyllplan i kylen och sen klockan tolv ska jag tvätta kläder. Jag ska plugga också men jag orkar verkligen inte. Finns det något tråkigare? Tror fan inte det.


4 Februari

Idag har jag pluggat, varit på ÖB och tittat på film. Men imorgon blir det heldag med Erik på Ersboda :)

Letters to Juliet

Har ljus tända för Kalle, pappa kallade det för dödstempel. Vi pratade om honom i telefonen. JaG sa att jag fortfarande tittade efter honom hemma när jag var hemma över jul. Pappa sa just att han precis slutat. Han tänkte långt efter på mornarna "tyst han är idag".Såfort Kalle ifrån källaren där vi två bodde att någon var uppe blev han svinsur om ingen bar upp honom. Han tänkte då ääsch jag skakar lite galler då blir de sura och så får jag komma upp! Det funkade till 99%, ibland blev jag lite lätt irriterad när jag skulle gå iväg och inte hade tid. Då kunde jag kasta kuddar, han blev väl tyst sisådär 2 sekunder. Jag vet inte hur många gånger jag skrikit : KALLE FÖRHELVETE,HÅLL KÄFTEN!!!!! Man kan tro kan kaniner är tysta och lugna djur, halvsant.

Passande nog såg jag på en jätteromantisk film, efter det måste tårarna tagit slut på riktigt!

Letters to Juliet den var bra trots att jag i vanliga fall är allergisk mot huvudrollen.


Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

17,21

Carolina Gynning är nog den snyggaste tjejen i Sverige, hon hamnar för mig otroligt högt upp i snyggast i världen listan!



Jag har gråtit så mycket att jag är helt slut, jag som skulle plugga..

1 årsdagen

Kalle 21/8-00 - 3/2-10

Igår var det ett årsedan du började att luta huvudet bakåt och andas konstigt. Mamma ringde till veterinären och de sa att du var otroligt gammal så blev det lite från och till. Sen ringde mamma och bokade tid för att vi dagen därpå idag för ett år sedan skulle ge dig en spruta så du inte vaknade mer. Jag var så ledsen, du låg med mig i sängen hela kvällen och jag grät så all mascara försvann. Mamma och Julia grät också, pappa kom in och var sådär lugn som bara han kan och sa "lilla kalle" till dig. Det var en fruktansvärd dag. För idag ett år sedan kände jag mig som världens hemskaste människa som så gärna ville ha dig kvar. I bilen mot Stenungsund så satt du i din fraktbox i mitt knä och jag klappade dig hela vägen. Mamma sa att pappa ville vi skulle fråga om de fanns något vi kunde göra för att rädda ditt liv. Jag sa att vi inte skulle det för jag hade ställt in mig på det värsta. Vi parkerar bilen utanför veterinären och mittemot ett cafe, där inne satt det massa killar i min ålder, och jag lipade som en besatt. Jag kommer fortfarande ihåg vad jag hade på mig. Jag bar ur dig i din box och mamma bar en låda, du sedan skulle få ligga i. Vi går in till veterinären som blir impad över din ålder och han säger att det kan vara cancer du hade, att organen eventuellt började att lägga av och han sa det inte fanns något att göra. Han var rätt hårdhänt mot dig, som alla brukade vara. Så stack han dig med sprutan i magen, jag höll på¨att spy och vände mig om. Så höll jag dig och hörde hur andningen avtog. Det var helt fruktansvärt. Sedan gav han dig en till spruta efter du slutat andas så du verkligen skulle dö. Så la han dig i lådan, vi hade lagt handdukar där till dig. Det var fint förutom att han la dig åt fel håll. Han lade dig med ditt starröga och ditt halva öra uppåt, men det var kanske det som gjorde dig till dig. Jag hade lådan i knäet påväg hem, jag öppnade locket nästan direkt och klappade på dig. Så släppte mamma mig vid skolan, jag hade passande nog ett viktigt prov att göra, Jag kommer in i matsalen och alla glor nått helvetiskt, första gången jag inte brydde mig ett smack. Mina klassisar visste om de så de var snälla mot mig. Så gick jag störtlipande till läraren och sa att jag var där och ville göra provet- Han frågade varför jag grät och sa att jag kunde få göra det en annan dag men jag sa nej men tack jag vill göra det nu. Så gjorde jag provet, det gick bra-. Så gick jag hem tittade på dig. Grät lite till,. Det var verkligen en jättefruktansvärd dag på Bagarliden. Jag , mamma och julle grät, pappa var "hårdare". Men pappa var precis lika ledsen som jag, han tyckte så mycket om dig korven och du älskade verkligen pappa.


Att du inte fanns med oss den 21 Augusti på din 10 årsdag kändes konstigt, men det var dagen jag flyttade hit så jag hade så mycket att tänka på. När jag på min 19års dag den 7 December blev jag ledsen när jag tänkte på att det då var 10 ¨år sedan jag fick dig. På julafton var det jättetråkigt du inte var med oss, vi tänkte alla på dig! Vi pratade om dig och jag saknade att köpa en liten fånig julklapp till dig som jag slog in och sedan fick öppna åt dig.

Jag har mindre bilder på dig än vad jag hoppats på. Jag skulle vilja hitta bilden på dig i sele när du drar mina gosedjur i en stortelåda. Behöver jag säga att du hatade det? Så fort du var selad så ville du bara komma ur den. De enda gångerna du inte brydde dig var när vi gick på promenad upp till vattentornet, när du blev så trött efter den svinjobbiga branta backen att du när det var kanske 5 meter kvar fick lägga dig ner och chilla`? Min lilla sötbebebis. De gånger vi var på picknick med Anna och hennes Pelle. Du var som min lilla vovve.

Du var alltid så snäll du bet inte mig en enda gång. Men du bet Julia, bra gjort kompis! Jag saknar dig hur mycket som hellst, jag hade så gärna velat ha dig här nu. Katten var ju min ifrån början men jag har aldrig gillat henne ens hälften av vad jag gillar dig, kanske för hon var dum mot dig. Jag skulle gärna vilja ha en ny kanin. Men det är inte så lätt, jag vill ha en i samma kroppsbyggnad som dig. Men jag kan inte ha en svart igen då blir det bara som en ersättare. Men vågar endå inte, den kommer inte vara som diG endå. Den kommer säkert vara lika trist som alla andras kaniner! Behöver jag säga att jag nu sitter här och tårarna bara forsar?

Puss på dig min älskade lilla bebis. Hoppas du sover gott, jag ska lägga blommor på din grav när jag kommer hem. /Föralltid din mamma <3



Bild som älsklingsLinn mailade oss när vi var på Filli i januari 2010









Min lilla gangsta





Det finaste kortet jag har på min dator på dig <3


















3 Februari

Ursäkta gårdagens tuttchock men jag var galet glad. Jag var på mitt SISTA syomöte, för jag vet kanske nu vad jag ska göra med mitt liv nu. Lyssnar på denna underbara kariokelåten nu samtidigt, mums.



Jag kom i förrgår på att det jag vill bli antagligen inte kräver högskoleutbildning. Så jag lär kanske bli kvar här bara för att jag senare i livet ska ha en grund att stå på.

Står sexa till en lägenhet med, heja mig!

G-L-A-D

GLAD TJEJ

Nordens Ark

När jag ska söka jobb sen framöver så ska jag söka på Nordens Ark http://www.nordensark.se/index.php <3

20,11

Befann mig på campus från 08.10 - 18,17, jag kände mig rätt nördig ja! Idag handlade våran föreläsning om svampar... Det tycker jag endå kändes väsentligt men inte Emelie, hon skrattade åt mig när jag körde högläsning ifrån svamphäftet. Idag sågs eventuellt också Umeås finaste kille bakifrån. Annars har väl inget speciellt hänt, mitt liv är tråkigt.

Nu hänger jag på arbetsförmedlingens hemsida och letar drömjobb. Imorgon har jag syomöte igen!

P-U-S-S

1 Februari

Jag har sms igen! Världen är räddad!

RSS 2.0