Snart 21

Klockan är elva och jag har redan skottat snö åt mig och min 94åriga granne, stackarn brukar ju skotta åt oss. Så nu gäller det att hinna skotta åt båda innan han gör det. Jag har också bett min mamma läsa igenom min rapport och hon hade bara två ord att anmärka på så den är så gott som klar och inlämning är nu på söndag.
 
I morgon fyller jag 21, känslan att vara mer än halvvägs till 40 känns väl kanske inte toppen...
 
 

5 december 2012

Om två dagar fyller jag tjugoett, längtar inte det minsta. Känns mest fruktansvärt faktiskt men åldersnojan är inte ens en tiondel av vad jag hade förre året men jag är inte nöjd för fem öre.

Jag skulle nästan våga säga att min rapport om gåshållning strax är klar för inskickning.. Min mamma ska bara läsa igenom den först, pirrigt värre. Men som tur är skall den först rättas av klasskompisar och efter det rättas av lärare så man hinner rätta till lite fel och dylikt. Då projektet skulle omfatta en tredjedel av kursen (som började i augusti) och jag började med det kring den femtonde augusti och blev preliminärt klar redan förra tisdagen och har sedan dess endast utfört lite finlir. Är svinnöjd med mig själv, bara och hoppas att kritikerna säger samma.


Kjempegreit

Hemma igen efter en kjempegreit helg hos min älskade i Växjö. Vi var på studenthaket Sivans på lördagen och slirade runt rätt allmänt. Nu tillbaka till verkligheten, börjar äntligen se slutet på min gåsrapport som ska lämnas in på söndag.

Förövrigt ogillar jag när man inte kan se en enda bild på potentionella snokobjekts facebook...

RSS 2.0