Anmäler man ett jospakeT?

Jag glömde en viktig grej från igår. När Victor och Martin kom med våra jackor och väskor och skulle lämna in det i garderoben eller vad man säger, så lämnade de in min väska. Men något var det så skulle Camy ha sin väska med sig in, de tog då en halvtom spriteflaska med vidrigt mycket vodka i och så tog de också Camys nästan helt fulla jospaket (juicepaket) för den fick hon inte ha med sig in. Men såklart trodde hon hon skulle få tillbaka sin jos. När hon hämtar ut sin jacka när vi ska dra, ser hon sitt jospaket och frågar då om hon kan få tillbaka det. Garderobskillen svarar då nej den är beslagtagen. Men det blir ingen anmälan på det. Camy går därifrån och tänker men det var ju bra endå. Sedan idag dagen efter så kom hon/vi på hur jävla sjukt det var att de hade tagit hennes jospaket. Jag menar det var vanlig annanasjos, okej att de kanske tog den men inte fan anmäler man ett jospakeT? Det var ju inte direkt det att hon försökte smuggla in den, fett roligt.. Hahah  Älskar dig Camilla <3

Tog inga kort trots jag har min mobil tillbaka, jag måste skärpa mig. Men jag har fina kort jag kan lägga in i morgon, fast endå inte för i morgon ska jag plugga hela dagen.. Fett okul

Lördag

Hejsan, nu blev jag just väckt av att det knackade på min dörr, och där stod min lilla söta kusin. Så han fick såklart komma in, jag ska passa honom en sväng och vi ska tydligen till ICA och köpa godis sen med. Fett gott.

Men i alla fall, jag och min kära Camy åkte igår in till Göteborg, ovanligt nog. Det började med att vi skulle in och köpa dricka, men blev kvar för vi skulle till Victor :) När vi kom hem till honom så var det en del folk som vi hade träffat innan, men ganska många nya ansikten. När vi kommer dit säger dom att vi ska på en hemmafest i Lindome, så jag och de flesta andra  åker spårvagn till centralen. Då ändrades det och vi skulle till Kungsbacka på krogen helt plötsligt, så vi tog tåget dit. Resan tog hur lång tid som hellst, det sög stenhårt. Så kommer vi fram och jag och Camilla får ångest. FÖr tänk om vi inte kommer in, galet pinsamt? För Camys falskleg är lite sletet och jag har inte ens något. Men efter att Martin hade övertalat oss så skulle vi försöka komma in. Vi tog av oss våra jackor och bara gick rätt in och vi kom in. Victor först sen Camilla och sist jag. För Camilla sa Emma du får gå in sist du har störst pattar. Hahahah, hon är väl för rolig den tjejen.-

Så var vi där tills det stängde och sedan skulle det såklart bli bråk, Martin ramlade nästan i vattnet och fick en spräcktläpp. Vi stod där utanför och frös hur jävla länge som hellst innan Martin äntligen blev klar. Men Martin svek och åkte hem så det var bara Camilla och jag som åkte hem till Victor. Jag tror vi var framme tjugo i fem, galet kallt var det med. Typ hej vilken kväll, tur jag har dig min älskade Camilla. Men när vi vaknade i morse så tog vi en spårvagn in till stan och så skulle vi shoppa, men vi hittade inget.. Så vi satt på donken i hundra år. Jag åt nog min värsta frulle ever. Mc bean till frukost, fyfan och så smakade den galet mycket lök. Bläää. Men pommes med mjölk och jos var kul. De satt en miniliten kille mittemot mig, max  5år, han snackade med sina päron om att jag drack mjölk-. Jag dricker väl vad jag vill. Hahahah så smällde en balong, då blev han rädd och sa oooh en bomb, jag vill inte vara här längre. HAHAHAHAH. Det var jag Camy och den  lilla snubben som blev as rädda när det small. stenhårt.

Jag sov typ en timma i natt så jag är galet trött nu så jag missade nog allt vettigt. Jag fyller nog på lite i morgon, men nu vill Oskar ha godis. Pussssssss<3

Vissa har ju mer problem än andra ....

Idag var jag på praktiken och de var en jävla subba där idag, gud vad jag var irriterad jag fick gå iväg och smsa och andas ibland. I vanliga fall när jag är på banken så får jag 99 % självständighet, jag trivs hur bra som hellst med det. Men idag hon trodde nog jag var utvecklingsstörd eller något. Jag menar jag har vart där sedan i september, come on? Jag kunde tilloch med en hel del rutiner bättre än henne, slyna.

Tog en tio minuter tidigare buss från praktiken idag för jag tänkte åka in till Camilla på Gina. När jag kommer in får jag en grymt glad överraskning, där står Lisa och Linnea och pratar med Camy. Happy day gånger 3. Jag hittade i alla fall en fin tunika som jag la undan. När jag kom hem fick jag hetsäta middag så drog jag med pappa och julle till gymet. Nog roligt menar jag, fyfan det är det tråkigaste som finns, men men. Jag skyndade mig hem så jag hann se miami ink så min dag var räddad.

Kom på nu en gång för alla att killar inte är något att hänga i granen, det kanske inte kom som värsta nyheten dock. Jag har inte tur i kärlek, men inte fan har jag tur i spel heller.  Men men, det är ju skönt att någon förstår än :)

I morgon så ska vi till saga och kolla på film, det ska bli galet kul. I alla fall om sjöfart kommer, men man ska inte hoppas på för mycket det är ju endå UCT vi snackar om.  Men vi missar matte lektionen, och jag är inte ledsen för det, det är värt att jag missar 45 minuters sovmorgon. Torsdag är endå inte någon seriös dag, alla i klassen utan jag ska ha historiaprov. Är inte detta helt jävla sjukt att vi skulle ha historia prov i måndags, men ingen hade pluggat så jag var den enda som gjorde det. Jag spenderade alltså min hela fucking söndag liggandes i min säng pluggandes, nog roligt.

I morgon ska jag nog leka med Camy i alla fall, och jag hoppas att vi kan åka in till Göteborg och handla lite. Men också att jag kan hämta min laddare, jag menar nog kul att ha sin reservmobils reservmobil? Svar nej.

Jag vill operera brösten, om du har små bröst gnäller du antagligen för att du vill ha större. Man är aldrig nöjd med det man har. Men jag är inte direkt missnöjd med dem, men det är nästan omöjligt att hitta kläder. Som idag till exempel, på Gina tricot. Jag hittade en superfin vår jacka, den satt jättebra överallt. Förutom vid brösten såklart... Helt galet,  som till exempel på gina där är alla kläder för folk med små bröst. Nog roligt. Men nu ska jag och Camy börja träna seriöst och då krymper förhoppningsvis brösten med.
 


Också Kelly Brook har problem med sina stora tuttar stod det på expressen.se

Jag känner att jag inte har något vettigt med att komma med nu förtiden. Jag har hittat andra bloggar som jag läser istället och saknar motivation. Men vi får väl se. pusss


Tisdag

Måste bara säga att tisdagar är världens värsta dag. Först gympa sedan matte och språk. Fy tusan. Hade spanskaprov idag, det gick inte bra,. Men jag kan inte plugga hemma, jag tänker på annat. Men en bra sak med tisdagar, Andra Avenyn kommer !

Fick just av min kära väninna Linn reda på att kronprinsessan och hennes kille förlovade sig idag, det var ju på tiden kan man tycka. Hon är ju inte så färsk längre, Daniel är ganska söt-

Jag har just städat mitt rum idag, det blev hur fint som hellst. Det är nästan så man får ta och bjuda hem någon. Tänker inte skriva något idag, lägger upp bilder istället. Och på kameran fanns också fjorskort på min lillasyster, det känns grymt bra att jag är ungefär 60 gånger brunare än henne. Hon är galet blek och endå har hon ett fett lager brunt smink.

Tog tyvärr inga förekort, men tänk dig att det såg ur som en killes rum. Ganska stökigt och massa saker och kläder på golvet,.






Mitt toppenfina egoalbum som jag fick av min älskade bästis Linn


Jag har en massa filippinturre prylar över allt, så jag gjorde en turrehylla :). Dock är nästan allt från när jag var där första gången. Men whatever. Den största korallklumpen där är den som höll fast i den sjukt söta lappen som låg på min trappa nu i januari.


Woho









 


Nej jag har inte alls tråkigt! Varför tror du det? Men nu börjar min engelska och nu så ska jag vara seriös. Puss

Amazing

Jag hatar reklam, jag hatar all reklam. Utan den här, det finns inte någon bättre reklam. Man skrattar ju typ ihjäl sig. Spola fram till ungefär 0.27 minuter.  Man kan säkert klippa till den och sånt, men jag förstod inte det så jag tog helt enkelt första bästa!



Söndag :/

Vaknade klockan tio idag av min underbara familj, nog roligt. Men sedan flera timmar senare så vaknade Linn till liv och vi tog med hennes dog ut och så gick vi en skön promenad i solen. När jag sedan kom hem öppnade jag min kalender och upptäckte att jag ska ha spanska prov på tisdag hej ÅNGEST! Jag menar jo visst ska jag ha historiaprov i morgon, det vet jag. Tycker bara att det är lite mycket no life att plugga på helgen så har skjutit upp det, det jag inte visste var att det var på 50 sidor. Så idag måste jag hetsplugga på historian och i morgon på spanskan. Gud vad jag hatar skolan.

Om ett tag kommer Linn hem till mig så ska vi ha det mysigt och kolla på film, det ska bli grymt kul måste jag säga med tanke på att jag har pluggat länge nu. Fick föresten en ny sänglampa idag, den är röd och ganska fin den matchar in. Jag har ju som sagt en reservmobil till min reservmobil nu och tittade igenom bilderna på den förut. Grymt skoj, hittade en sjukt massa fjorskort på både mig och Linn och en massa andra bilder. Hittade bilder från i somras, jag var jättebrun och hade värsta bikinlinjen. Så var det kort på folk som jag inte umgås med längre, och Ebbe från sjöfart förra året. Jag hade antagligen den som reservmobil i typ våras/somras.

Lyssnade på Håkan i fredags så letade upp hans nyaste album, så det går runt om och om igen hemma hos mig nu.


Godnatt !

Okej nu har jag inte skrivit på ett tag igen. I fredags så spenderade jag hela dagen i Göteborg tillsammans med min favorit. Först så var vi på horse show, grymt kul. Alexander Zetterman är snygg. Hahah. Men det är tråkigt det roligaste på länge var ju när Camilla inne på mässan börjar hetspeka och typ säga Emma Emma Emma och så såg jag vad hon pekade på och också jag blev helt i extas. Där stod nämligen han kocken som åkte ut från idol, Alexander. Han såg att vi höll på och fjortisa oss så han började skratta. Publiken bestod utav oss två och sen småfjort 12 -14. Men de stannade max en minut sedan gick de vidare men vi stod där och digga med och klappa händerna. Alexander blinkade åt oss och gjorde tummen upp. Han var ganska snygg. Men han var inte ensam där utan även Bögen från Bonde söker fru var där, han var snygg. Men vi tog i alla fall kort med Alexander, jag och Camy tyvärr inte tillsammans. Sedan så gick vi och åt romantisk indisk middag och hade ångest för vi inte fick tag i någon.

Men tillslut när vi tänkte åka hem fick vi tag i Victor så åkte vi hem till honom. Det var mycket trevligt, så kom det lite folk och så :). Men sedan så skulle han iväg så vi fick dra dit där vi sov förra veckan. Men det var ett jävla psyko där.. Men men vi överlevde det också. Lördag mådde vi prima och åkte buss hem och det tog hur lång tid som hellst. Och så kollade vi på melodifestivalen hos min kärlek. Det är nog det sämsta programet som finns by the way.

Jag kom precis hem, jag gick vägen från Camy tänk dig 15 cm snö. Halt och kallt som in i helvete, gick jag själv där vid bonneland till busskuren. Det är helt galet hur mörkrädd jag är, har nog tittat för mycket på skräckfilm. Men inte bara det varenda buske blir en älg i mina ögon. Det är nog kul. Jag stod och vänta på bussen så kommer en jävla lastbilsfan och bara sprutar ut salt brevid mig. Jag blev så irriterad va. Och ett hus där började låta och en lampa tändes, jag trodde då att min stund var kommen. Men sedan finaly så kom bussen. 

Hahah jag hade tyvärr inte någon intressant att skriva men det kommer väl. Grymt mycket snö ute, hade tagit fram pulkan om jag hade haft någon,. I morgon ska jag och Camy ha snöbollskrig också. Vi hade något liknande i torsdags när hon även la en grymt söt kommentar. Vi pratade om godis och så sa hon att vi behövde det på horse show. Har du aldrig ätit godis och kollat på hästar? Nej? Men det är ju det bästa som finns och äta godis och kolla på hästar, säger hon då. Hahhahha

Bilder på mig och Camcam och kändisen kommer. Jag glömde min mobil laddare i stan så jag har en ännu mer B mobil nu, jag har reservtelefon till reservtelefonen. Woho. Nu ska jag sova och jag ska sova länge !

Puss och kram


Håkan Hellström <3

Jag rotade lite bland mina gamla Håkan skivor och hittade skivan som den här låten är på. Den är så galet fin, jag älskar den. Jag har den på när jag ska sova och som väckrklocka på morgonen. Håkan Hellström <3


090219

Hejsan, nu har jag haft matte. Det är ett ämne som bara blir tråkigare och tråkigare, jag orkar skam inte vara seriös längre. Jag är i skolan själv nu, Camy dissade mig idag nog snällt. Men jag har pratat med mina klassisar idag och dom har pratat med mig. Trevligt värre. Nu har vi klassråd och jag och Sandra är ju elevrådsreprentanter, men vi har inte vart på ett enda möte än, nog seriöst. Det kommer inte att bli någont seriöst klassråd idag för vi har inte någon lärare. Alla utan jag pluggar nu på engelskaglosorna.

Idag ska jag till Stenungsund efter skolan och klacka om Julles skor, jag har råkat göra sönder klacken. Jag hade tappat den, men det märkte jag inte ens själv. Efter Stenungsund ska jag hem sedan ska jag med pappa till gymet. Han ska fixa ett nyttt gymkort till mig för det gick ut den 26e januari. Men jag kan ju säga att jag inte täker betala sån skit själv, det är ju extremt tråkigt där. Men efter träningen så ska jag sola, det ser jag verkligen fram emot. Jag har inte råd egentligen, men jag känner att jag måste sola. Jag såg nämligen idag att jag har tappat all färg i ansiktet, men magen är ganska brun och benen är ganska bruna. Men det är tyvärr inte ställen som syns. Jag har inte ens varit hemma speciellt länge, igår var det en månad sedan jag kom hem till kalla Sverige. I normala fall solar man ju naken eller i string, men jag har bränt mig så jag har fått brännskador så jag måste sola med heltäckande trosor. Nog kul med världens vitaste ass.

Om tretton timmar så tar mina sms slut, nog roligt. Och så ska jag betala min mobilräkning i dagarna också. Tro inte att jag har abonnemang eller något sådant. Utan när jag i mars förra året blev kär i min nyvarande mobil så hade jag inte 4500 eller vad den nu kostade. Så jag fjäskade för min kära mamma att hon skulle skriva den på sig och så att jag smartie själv skulle ha den på avbetalning, 250 kr i månaden i 24 månader. Det var nog det dummaste jag gjort i hela mitt liv. Om du räknar ut 24*250 så ser du snabbt att det inte var så ekonomiskt. Inte det att min mobil är värd pengarna heller. Den första jag hade var inne två gånger sedan fick jag en ny likadan och den är nu inne för andra gången. Och garantin var bara i 12 månader så snart blir de dyrt att lämna in den.

Ha de king, som Bollnäs Martin skulle ha sagt.

Engelska prov i morgon. :)

Det finns saker som alla borde vara bra på, prioritera saker. Jag kan säga att jag är jävligt dålig på det. Som idag jag pluggade eller rättare sagt "pluggade" på engelskan ett jäkla tag- Men såfort det började närma sig miami ink dags så tänkte jag bara på det. Jag borde ju faktiskt satsa på skolan när ingen annan gör det, så hade i alla fall jag fått bra betyg. Men det finns inget tråkigare, vad gör vi i skolan? Jo vi är inne på facebook och så smsar vi. Heja seriöst.

Och Camy den jävla slynan, ursäkta mitt ordval. Men hon kommer inte till skolan i morgon, så jag blir lämnad ensam och mobbad, helt underbart. Jag vet hur det kommer bli, jag kommer sitta ensam och mobbad längst ner i hörnet och ingen kommer prata med mig. Inte för att jag kommer prata med någon men du förstår vad jag menar.

Asså glosorna vi ska ha tills provet i morgon är helt jävla sinnes, jag orkar inte tänka. Varför pluggar jag alltid dagen innan? Klockan är fan kvart över åtta nu, har vart vaken i 15 timmar redan. Jag frågade Camy om vi inte skulle bli pluggisar och sitta längst fram med nerfällda datorer, men hon var tyvärr inte på.

Men tillbaka till mitt favorit samtalsämne Miami ink. Det var precis lika bra som vanligt idag, men ingen speciellt snygg tatuering. Men Ami var galet snygg idag och han skulle få en kattunge. Tänk dig Ami James och en fin grårandig kattunge. Jag vet man smälter.

Jag måste faktiskt plugga nu och jag har endå inte något intressant och skriva. Men på facebook det är inte ofta någon kommenterar min status, men idag galet. Bara för jag skrev att jag pluggade seriöst. Lovar att 99% av alla som träffat mig tror jag är total dum i huvet. Men no no.- Och en annan sak, fyllot på banken. Han skulle såklart snacka porr med oss också hahahah , tänker inte gå in på detaljer men fy fan-.

<3

Åh gud vad jag älskar min praktikplats

Hahah jag skulle inte skriva nu egentligen, men de hände en grymt kul sak på banken idag. Det var inte så kul då men i alla fall.  Klockan tio i dag på morgonen, kommer en svinfull gubbe in. Och han tar ut fyra tusen kronor. Han var dyngrak och jag tyckte han var super obehaglig, och såklart skulle han ragga. Precis innan han gick frågade han vad jag hette, Emma svarar jag såklart då. Sedan klockan tio i tre så kommer han in igen, jag tänker helvete ta mig här ifrån. Då var han nästan nykter så kommer han in och frågar vem som tagit hans pengar. Jag fattar inte något och tänker då gå in i datorn och kolla hans kontohändelser.

Men Annika säger då, men du var här förut och tog ut fyra tusen.- Han svarar att han minsann inte hade vart på banken idag för han hade precis vaknat och bla bla bla. Vi tog fram kvittot och visade, men han fördtog det inte. Men han sa a det måste stämma. Så frågade han om någon av oss ville gifta sig med honom. Snäll som jag är ville jag inte säga att han va ful som stryk så jag sa bara att jag var för ung för att gifta mig. Han svarar då för ung? Som om jag Emma Johansson vore dum i huvudet. Jag svarar ja jag är bara 17, han tappar hakan och sa att han trodde jag var 23. Hahah, Annika ville inte heller gifta sig med honom. Men han ville gärna köra oss, snuuusk. Han sa massa störda saker och blinkade åt mig. Precis innan vi körde ut honom för det stängde så sa han hejdå Ebba, Emma svarade jag. Han sa då men jag bara chansa,. Hahahahhaa då började jag skratta och sa att han hade frågat vad jag hette i morse.

090218

Klockan är nu fem i sju på morgonen! Vad fan gör du uppe nu tänker du säkert. Men jag ska till banken och praktisera idag så då går jag upp kvart över sex. Men idag vaknade jag kvart över fem, inte helt okej. Men jag är nästan färdig nu ska bara sminka mig lite till strax tänkte jag. I vanliga fall brukar jag vara fett stressad men inte idag inte, bussen går inte förrän tjugo i åtta. Jag tror nog inte jag behöver gå upp så tidigt, men idag hade jag tänkt duscha. Men det orkade jag inte jag kör stenhårt på torrschampoo istället :). Idag slår jag på stort och kör på klänning.

Föresten igår skulle jag åka till Camy men missade bussen så jag stannade hemma och tänkte tvinga hit henne men hon kom inte, så jag fick åka till henne endå.- Detta var planen; först skulle vi se på Miami ink sedan skulle vi plugga och efter det klockan nio så kom ju andra avenyn. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jo självklart kollade vi på Miami ink, men vi orkade inte plugga så vi tittade runt lite på dåliga program. Och så var det premiär för the mentalist så vi hoppade över andra.. Jag kom på att ,man endå kunde se den på¨datorn. Gud vad osmart jag är, jag hade ju hunnit se den nu på morgonen. Men men.

Nu lyssnar jag på bandit rock och min favorit programledare Bollnäs Martin <3. Och snart kommer bandit shitlist, det är party. Jag känner inte för att praktisera idag faktiskt, det är så himla seriöst. Men det är i och för sig jävligt roligt att stå i kassan, men endå. Så nu måste vi ju skriva dagbok också när vi praktiserar. Så extremt töntigt, typ idag kom det en kund och tog ut pengar eller vadå.

Jag hatar folk som inte svarar på sms, det är inte okej. Det finns två anledningar att inte svara. Den ena är ifall man sover och den andra är ifall man inte har några pengar. Men om samtalet liksom dör ut är det väl självklart man inte orkar svara mer, men om det nu inte har gjort det. Jag blir så himla irriterad. Som nu till exempel har bara fått sms från två pers idag, men alla sover nog. Men kommer antagligen få sms dagtid idag, nog roligt när jag inte har mobilen på mig när jag är på banken.  Men i morgon tar mina gratis sms slut, har för mig att jag har gratis hela dagen i morgon med men att vid tolvslaget är de slut. Bara till att ladda på mobilen då.

Men nu måste jag nog sminka mig, har ju bara 30 minuter på mig, hahah. Fusk att Camilla inte behöver gå uppförrän 8. Jag börjar ju för tusan kvart över åtta...



<3

Tisdag

Världens oseriösaste skoldag idag, eller nej föresten det var som vanligt. Slutade tolv tror jag, men Camy skulle vänta på sin tyskalärare så jag stannade med henne i en timma i skolan så var inte hemma förrän kvart över ett. När jag kom hem tänkte jag; shit nu ska jag vara seriös och börja plugga på provet hela två dagar innan. Jag läste igenom alla sidor en gång sedan somnade jag, och det är ju aldrig någon som väcker mig heller. Jag vaknade av att Julle kom in och tog kort på mig, den snälle.

Jag fick nästan lite dåligt samvete när jag vaknade Camy hade både ringt och smsat mig, hon ville ha med mig till stallet. Men jag var alldeles för trött när jag vaknade. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, skolan är ju inte direkt ansträngande. Men nu ångrar jag mig, jag har ju svintråkigt här hemma själv.. Hästar är ju endå roliga.

Men nu ska jag nog ta mig en tripp till Cam Cam endå. Vi ska sura tillsammans, love <3

Och idag kommer andra avenyn btw.



Jag hämtade kameran idag så kände jag för och ta lite fjors kort. Hahah, woho. Det är alltid jag som tar kort så jag är aldrig med själv på kort. tråkigt


Gud vad pinsamt

Nu har jag vart ute med min fjors syster Julle, det var ganska roligt. Det börjar med att mamma frågade oss om vi inte kunde gå och mata svanarna för vi hade tydligen korvbröd hemma. Självklart säger jag djurvän som jag är. Men Julle kunde absolut inte med att gå med en korvbrödspåse i handen, någon kunde ju se henne. Gud vad pinsamt liksom. Så hennes snälla storasyster fick bära det. Jag frågade mamma om svanarna va där och hon tyckte jag var jätte störd som frågade de. Men bara för det så var de inte där, så vi fick gå fram och tillbaka för att leta efter dem, och vi hittade en som bytte sida i hamnen varje gång vi var nära. Tro inte att det var i hamnen hamnen . Utan vid havsporten och gamla var det. Helt sinnes. Och när vi väl hade kommit ikapp svanen så kunde vi inte ta oss dit. Så julle lurade mig att klättra upp över ett staket och sedan  ner för en svinbrant backe med massa stenar. Hahah trodde jag skulle dö. Men jag överlevde och svanen fick mat. Var ute i en hel timma med min syster och jag överlevde. Hahah

Helt sinnes vad jag har skrivit idag. Får väl ta igen det för de dagar som jag inte har skrivit. Men nu har jag verkligen inte något att göra mer idag. Senare ska jag se på Miami ink och efter det CSI NY eller vad det nu var sedan på femman klockan nio. Får väl duscha nu eller något. Jag har verkligen tröttnat på att sitta vid datorn, det är bara kul en stund annars så sitter jag bara där för att söka på lite musik typ.


pusss


Hej igen, I'm a happy happy girl

Jag kände att jag faktiskt inte har något bättre för mig nu. Idag har jag vart super duktig och gjort en massa saker. Har vart på banken, städat mitt rum, tagit hand om mina strukna kläder, packat upp en väska så nu har jag inte så mycket mer kvar att göra. Och en superglad nyhet för min del, strömmen funkar igen på mitt rum, I'm a happy happy girl.

Och idag är det förövrigt min dopdag, det vill säga att jag idag har hetat Emma i sjutton år. Ganska länge endå, men det var bara lite onödigt vetande. Och lite mer sådant, idag är jag 17 år, 2 månader och 9 dagar. Dock ett tag kvar tills jag fyller 18 tyvärr.

Igår kollade jag på LA ink för första gången. Måste säga att Kat Von D är sjukt snygg. Hade jag varit lesbisk så hade jag nog varit kär vid det här laget. Men en sak var dålig med LA ink, det var något som fattades. Jag behövde inte tänka länge på vad det var som fattades det var uppenbart Ami James såklart. Men som tur är kommer Miami ink idag klockan sju på Discovery. Jag längtar tills jag fyller arton, är super sugen på att tatuera mig. Jag tittade runt lite på mina gamla bilder igår och hittade en jättefin bild. Jag har sett massa fina tatueringar men jag vet inte riktigt själv vad jag vill ha dock. Jag såg till exempel supersnygga tatueringar en som jobbade på Tintin's café i fredags. Hon hade några jättefina ganska stora fjärlirar. Jag kan inte påstå att jag är så mycket för det, men dem var super fina. Spännnande detta är endå, men jag har
ett tag på mig att bestämma mig jag fyller ju år om 294 dagar :).

Ibland är facebook riktigt roligt, idag är en sådan dag. För min pappas super snygga ex jobbarkompis accepterade min vänförfrågan. Varje gång jag hittar någon riktig pudding och ska visa någon till exempel Camy. Så blir den snygga killen såklart dålig på kort. Det hände också idag, det är nog roligt ska du se. Men det är tur att Linn har sett honom och håller med mig! 

Gud vad jag saknar min mobil, jag orkar inte direkt släpa med mig kamera så jag tar aldrig kort längre. Och bara för det händer det massa intressanta saker som jag vill ta kort på. Segt, nu ska jag inte ut och gå med Linn längre, jag får väl vara så crazy att jag får gå ut och gå själv. Nog skoj, men det löser sig får väl dra med mig min fjors syster.

Här är den fina bilden som jag hittade på min dator, skulle inte vilja ha en sådan kanske men kanske något liknande. Den är tjejig, jag skulle över min döda kropp ha en manlig tatuering. Det är egentligen hur många som hellst som har tatueringar, men jag tycker faktiskt att de flesta är jävligt fula. Det är inte fint med för mycket tatueringar, det kan vara fint om du till exempel har en hel arm eller något. Men massa osammanhängade tatueringar är galet fult.


16 februari

Idag hade jag en underbar sovmorgon tills halv elva trodde jag. Men vi började tydligen kvart i elva men Monica var 10 minuter sen så jag hade kunnat sova längre, det är lika jobbigt varje gång.  Men med tanke på att min väckarklocka inte funkar pga brist av elektrisitet i mitt rum så hade jag på min mobil hela natten. Och jag fick typ massa sms som väckte mig och så rinde det också ungefär en timma innan jag skulle upp så jag blev lite grinig. Och när jag kommer hem ska jag göra något så roligt som att dammsuga, det ligger glassplitter och korall/snäck pulver på mitt golv. Och ¨sedan ska jag ut och gå med Linnsan. Visst låter min dag spännande?

Just nu så har vi historia och ska svara på instuderingsfrågor som vi ska ha tills provet nästa måndag. Seriöst hur köttig är man inte om man sätter ett prov eller läxförhör på en måndag. Jag menar tänk om det nu råkar vara så att man har ett liv och inte känner för att plugga på helgen? Åh vad jag hatar min klass, majoriteten är dumma i huvudet. Det var så himla skoj när Frida hade vart hemma hos mig och mamma frågade; vem är Frida? Går hon i din klasS? Jag svarade men hallå mamma jag umgås/pratar bara med Camy. Hahah klockrent. Det är nog skoj när vi är femton pers i klassen.

Och nu snöar det ganska mycket ute, nog roligt. Jag kommer säkert att ramla med cykeln och min pappa ville inte köra mig till skolan, nog snällt. Gud vad jag längtar tills helgen, och till lovet. Sanslöst det är inte rättvist att jag måste gå på UCT. Jag är faktiskt ganska smart. Nej men om jag skulle ta och satsa lite mer nu på lektionen .

Pusss


Hej alla söta-.




Alla hjärtans dag igår och jag städade och vilade typ hela dagen och kände mig allmänt seg i hjärnan. Men fick äntligen mina älskade leopardleggins av Linn!  Men sedan så vid tio i sju så tog jag och Lisa och Camy bussen in till Göteborg. Var på centralen alldeles för länge, såg alldeles för mycket kärlekspar som pussades och höll handen. Och hur kul var det på en skala? Undra om det är många människor som tar livet av sig den 14 februari varje år. Jag måste säga att jag förstår dem som tänker tanken. Alla hjärtans dag är en deprimerande dag tycker jag.

Men såklart hängde vi inte på centralen hela dagen som alla emos utan vi tog en spårvagn till Majorna och var på fest där hos Victor, som förövrigt passade en supersöt hund.  Men senare blev det väldigt mycket ångest när alla försvann och vi inte visste vart vi skulle sova. Kändes hur bra som hellst att gå där vi tre klockan halv fyra. Men tro det eller ej Lisa fixade in hos hos Nicklas. Jag tror jag somnade runt fem och sov hur bra som hellst, men då stormar Timmy och Matte klockan sju. Jag ville döda dom, och Camilla blev fett övertrött, hahah. Men i alla fall efter att vi tvingat Matte att sova så sov jag en timma till. Woho.

Vi lämnade dem ganska tidigt och tog en spårvagn till donken där Camy och Lisa käkade frulle, hamburgare och pommes. Jag köpte däremot världens godaste scones på Espresso House. Självklart gick det hur dåligt som hellst med bussar till Tjörn så mamma fick hämta oss i Stenungsund. Så åkte vi allihopa hem till Camys. Och tro det eller ej vi skrev klart den underbara inlämningsuppgiften som ska in i morgon. Sedan fick jag nog och gick hem, det går skam inte ens bussar på Tjörn på söndagar, det är skandal.

Nu har jag precis duschat och funderar seriöst på om jag ska gå och lägga mig i sängen brevid Isadora och sova lite. Hade tänkt träffa Linn idag men jag orkar inte. Och så har jag lovat mamma att ta hand om mina strukna kläder. Och by the way jag har fortfarande inte någon ström, detta är lite som att leva mitt ute på en öde ö. Får väl se hur länge jag överlever. Men jag klarar mig bra hitills, jag har ju två sådana kontakthål som funkar så har en lampa i det ena och de andra växlar jag lite mellan dator, platttång och hårfön med mera. Pappa ska ringa en elektriker i veckan tror jag. Min stereos sladd når inte dit så nu blir det webbradio för hela slanten.

Min mobil är fortfarande på lagning så det kommer antagligen inte bli några bilder på ett tag, men kan kanske lägga upp någon gammal.

<3


<3


Alla hjärtans dag

Gud i himelen var längesedan det var jag skrev nu. Jag har inte haft tid, tro det eller ej.

Det som har hänt sedan sist då är att i onsdags så hade jag och Camy en jävligt seriös pluggdag. Camy visa mej en sinnes bra låt. Lägger strax upp den. Och efter det blev det party för hela slanten.

Och i torsdags så var jag mest hemma och vilade, sedan övningskörde jag. Och efter det så åkte jag till min lilla kompis Sofia så gick vi på bio. Bröllopsduellen, den var toppen bra, fast kanske inte så bra som jag hade tänkt mig. Men den var sorglig, jag Emma Johansson började gråta i slutet, tror tyvärr också att jag var den enda. Jag brukar verkligen inte lipa när jag kollar på film. Sedan åkte jag med henne hem till Säve så sov jag över.

Sedan på fredagen så sjöng vi lite singstar på hennes playstation 3, fett roligt. sedan blev det stress in till stan för att träffa Camy. Vi gick lite på stan och försökte hitta något, dock utan resultat. Men hon visade mig världens mysigaste fik. Tintin's hur sött som hellst och jag åt en jättegod macka. Sedan skulle vi se på bio, I taket lyser stjärnorna som förövrigt är den sämsta boken jag har läst. Jag tyckte den verkade bra i trailern och den skulle vara sorglig så det lät bra- Tycker tyvärr inte den var så sorglig, jag fick en klump i halsen en gång men Bröllopsduellen var lätt sorgligare. Men jag hittade helt klart världens sötaste kille, Samuel Haus. Det är han den sockersöta killen som spelade Tzatziki. Han var filmens höjdpunkter, varje gång jag såg honom var jag tvungen att lägga kommentaren SÖÖÖTNOOOOS!. Men jag vill inte skriva varför jag tycker den slutade dåligt i fall du vill se den. Alla som kollar på Andra Avenyn; Igår såg jag han tönten, pluggisen som typ hjälpte Greger. Shit säger jag bara . 2 gånger såg jag honom, han var precis lika ful live och han träffade en brud!

Men Lisa pallrade sig också in till Göteborg för hon och Camy hade tänkt gå på fest där. Men det blev inget med det. På centralen så är bänkarna som fyrkantiga u:n? Precis i ett hörne så låg min väska och Camilla sitter en meter ifrån och smsar, så kommer en uteliggare och försöker tatta MIN VÄSKA ! Tur att min älskling har så snabba reflexer säger jag bara-. Men vi spenderade våran fredagkväll hemma hos Camillas granne John, det var faktiskt superkul. Och Lisa sov hos mig.

Och idag lördag alla hjärtans dag. Happy alla hjärtans dag på dig, eller vad man nu sägeR? Och idag ska vi på fest i Göteborg, woho. Men nu ska jag äta lunch, jag som precis vaknade hahah. pusss

Later on..

Camy du är min sötnos med ! <3

Idag sög det till och börja med och jag hade riktigt mycket damp på allt och alla, men sedan så sken även min tisdag upp. Frida pallrade sig hit och vi tittade i gamla skolkataloger och tittade på Aa. Det kan inte bli bättre, det var myspys! Vi gjorde det hemma hos Ola (nej inte min idol nr 1 utan hemma hos pappas kusse) det var massa killar utanför, tyvärr inte de vi trodde det var dock men iaf.

Har ägnat ungefär 48 000 timmar idag åt att skriva ett fucking CV! Det är verkligen inte det lättaste, jag skrev ett bra men jag öppnade ett annat dokument så den fick damp och allt raderades. Fick skriva om allt, såklart blev det inte lika bra men de är väl helt okej. Men Frida tog med sig sitt CV så ska jag försöka skriva om det till mitt också. Jag tyckte att det första var kul och skriva men till det andra gick de åt ungefär en liter tårar. Hoppas verkligen jag får sommarjobb, idag var en riktig ångest dag.

Såg en pinsam sak igår by the way, kollade på mina stenåldersbilder på bilddagboken. Eller a i alla fall ett år tillbaka och jag skrev där att jag hade hittat värsta snyggingen. Och råkade upptäcka att det är samma snubbe som jag precis upptäckte i filmen Wild Child. Hahah fett pinsamT! Men snygg är han så det bevisar att min smak även var tipptopp för ett år  sedan.

Har tyvärr inga nya bilder att lägga in på grund utav att min stackars älsklings mobil är på lagning. Nu ska jag nog ta och duscha. I morgon ska jag och Camilla ha otroligt seriös pluggdag. Ojj jag skrev Camilla, ja då är det skam seriöst.

Föresten är det någon som vet om det är 20 års gräns för att köpa ett presentkort på systemet? Tacksam för svar!



<3

God morgon.

Gosh vad trött jag är, men det är helt underbart med lov, jag behöver ju faktiskt inte gå upp. Inte helt fel. Igår så fyllde Camys pappa Per Olof år så jag var där och käkade en semla :) ! Sedan så såg jag och Camy på tv, eller snarare först såg vi på tv sedan var det jag som såg på tv. Jag har en toppenbra nyhet; När jag  cyklade hem från Camy igår lite efter 00 så var det inte helt mörkt ute, jag såg hela tiden. Även på hennes grusväg som saknar gatlampor. Hur kul var inte det då? Det är ett vårtecken¨, eller så kanske det var fullmåne. Men vad vet jag, för mig var det ett vårtecken.

Jag tycket facebook är tråkigt, det hinner aldrig hända något. Jag tror att jag är inne för ofta, men jag kan inte låta bli riktigt.
Linn ska åka till stockholm idag och hon ska köpa leopardstrumpbrallor till mig, jag kan inte bli gladare.
Vad ska jag hitta på idag då tro? Nej jag skriver något vettigt senare.




<3


God natt


Söndag,

Såklart har det hänt en del sedan sist. Typ direkt efter jag skrev sist så kom Linn och vi gick ut och gick med Ebbi, vi tog vägen förbi huset som brunnit. Min granne Anna Karin sa att ett hus i kroksdal hade brunnit, så sa Camys pappa att han visste vart det låg så jag och Linn, nyfikna som vi är var vi ju bara tvugna att kolla upp detta. Mannen i 50 års åldern som bodde i huset hade dött, detta var runt kvart över 2 halv tre på fredag natt som huset började brinna, precis när jag kom hem obehagligt värre,. Mannen hittades precis innanför dörren, så han hade nästan lyckats att ta sig ut, hemskt.

Så  efter att vi fått reda på information så gick vi hem till Linn och käkade luch och efter det så gick vi till "Kimmo" och solade. Sedan träffades vi och Ida på Ica kvart över sex så köpte vi mat och cyklade sedan hem till Camy. Där var Lisa också, grymt kul. Så käkade vi sedan så kom det några sjöfartare och efter det kom Frida och Josefine. Och ja det var verkligen hur trevligt som hellst. Sedan var det helt plötsligt massa folk, men det roligaste var lätt när de låste upp dörren när Lisa och Seger var där inne, hahah. Och Lisa var hur kul som hellst, men i slutet så var hon inte riktigt med längre. Hon skulle sova hos mig men hon kom inte så långt, hon fick stanna hos John där vi var på efterfest.

Men i morse så kom hon faktiskt hit så var vi duktiga och gick hem till Camy och tvingade med henne ut. Så köpte vi godis, jos och pizza. Sedan låg vi alla tre i min säng och ville sova så när Camy sedan blev hämtad så sov jag och Lisa en sväng. Nu åkte Lisa precis hem, jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig snart!

Jag skrev allt kortfattat, det hände massa  igår. Jätte roligt hade jag iaf, men nu är nästan all dricka slut. Men tack Camy och alla andra för en kul kväll!















<3

7/2- bara 10 månade kvar

God morgon, god morgon.  Jag "hann" inte skriva igår för efter praktiken åkte jag in till Stenungsund och kom hem runt fem. Då åt jag mat sedan duschade jag och efter det så gick jag och la mig. Så säger Camy att de är fest i Rönnäng och att vi ska dit, ¨men jag sa att jag var sjukt opepp. Då ringde William och sa att jag var så jävla tråkig som inte ville komma. Så då hade jag väl inget val så mamma körde oss till Rönnäng.

Jag vaknade nyss och ska strax röja upp lite på mitt rum, tro det eller ej men det har redan blivit stökigt här. Och jag ska ju få finbesök i natt så måste ju ha det fint när Lisa kommer!

Men ojj detta har jag glömt berätta. Det hände en hemsk sak igår, min sänglampa glappar och jag får aldrig tummen ur att shoppa en ny, men iaf. Igår så glappa den så jag slog till den lite halvhårt, den blev as bra. Men började strax glappa igen och alla som  känner mig vet att jag blir hetsad väldigt lätt så jag får ett dampryck och slår till lampan. Då kommer det en blixt och alla mina tre lampor ja hade tända i rummet släktes, min stereo, väckarklockan, telefonen ja allt slutade funka. Jag har 3 uttag i mitt rum (sådana vanliga med 2 hål i) och där alla mina prylar satt kopplade har jag ett stort grenuttag. Det slutade funka och ett annat vid dörren där en lampa är slutade med funka, Men jag har tur ett uttag funkar. Men inget av mina viktiga elektroniska prylar har sladdar som räcker dit och jag kan ju inte ha förlängningssladdar över hela golvet. Så berättade jag det för Annika på banken och hon sa då att det nog har gått en propp. Men pappa kollade och det hade inte gått någon propp, så det får helt enkelt komma hit en elektriker. Woho-

Nej nu ska jag ta tag i saker och ting och ladda för sedan.

<3

TJENIXEN

Idag har jag haft matteprov du tänker antagligen / care. Men det hade jag i alla fall och jag hoppas det gick bra, det kändes så. Har även idag hämtat ut en jävla massa kläder från H&M . Fick ta pengar från espar med tanke på att jag inte hade några pengar. Så passar inte något, det som passade var fult helt enkelt. Jag hade beställt ett helt gäng med skjortor, blusar och andra bankiga tröjor. Men antingen var de för små över brösten och passade bra annars, eller så var de lagom på brösten men då var de förstora resten. Jag vill förminska mina bröst, jag kan fan inte ens köpa kläder. Och jag tycker personligen inte att jag har så stora bröst.

Så efter skolan åkte jag till farmor och städade lite smått (tjänade pengar). Kom just hem därifrån- Jag är riktigt jävla trött nu känns som om jag inte har sovit på flera år, det känns ju inte bättre att jag ska upp 6,15 i morgon. Jag hoppas CSI eller något annat bra kommer på tv idag.


Sune är så jävla cool, jag duschade honom och han gillade det, han är inte så retarded som han ser ut :)


Han är värsta pussig och kärleksfull


Jag hade gärna tagit med honom hem, han hade vart en bra kille till Isadora, fast jag tror inte hon hade velat ha en sådan färsking.


Mamma var riktigt snäll idag och köpte strumpbyxor och leggings till mig, det kan inte bli bättre. Och Julle är med en okänd turkkille, mycket spännande måste jag säga. Jävlar vilket damp hon hade idag, en riktig subba är hon verkligen. Jag är så lycklig att vi beställde biljetter till Hultan igår asså, annars hade det inte blivit av på ett tag tror jag. Är du sugen på att åka med så får du gärna göra det :) Vi beställde biljetter som kostade 30 kr mer tror jag så går pengarna till rädda barnen och man får gå på vattentoalett GRATIS.¨Det är verkligen värt det, hellst jag med bacillskräck med. Jag kan ju säga att jag ska ha med mig en hel del handsprit!

Och i morgon är det praktik och jag ska ha klänning på mig, det är ju trots allt fredag! Men jag tror jag ska åka in till stora staden staden Stenungsund och se om jag hittar en tröja jag kan ha i helgen. Det går bra på praktiken nu för tiden så jag längtar nästan, men att åka buss så jävla tidigt (07,42) lockar inte någon stanns. Men i morgon så ska Linn åka min buss, då blir det party!

Men nu tror jag jag ska äta lite sedan väntar nog sängen, klockan är ju trots allt strax 8 ;)


<3


P L U G G . . . . .

Idag har jag vart duktig och mailat stadium för att ta reda på vart ifrån dunet i min jacka kommer ifrån. Är de från levande fåglar blir det bojkott från min sida. Också praktiserat idag och haft min mentor där på besök, det gick bra. Väldigt bra till och med tror jag.

Och sist men inte minst idag har jag och Camy beställt biljetter till hultsfred! Det känns riktigt bra faktiskt :) !

Men jag hinner inte skriva idag för jag måste plugga matte, har pluggat typ 10 min och redan tröttnat-

och mina leopardleggins jag tänkte köpa tog såklart slut några min innan jag ringde, otur!

Skriver i morgon.- Men gud vad spänannde andra aveny är nu elleR? Sinnes!

<3

Onsdag

Nej Carl Andersson  jag har inte bytt ut Ola riktigt men det är skillnad på Ola och Ami det säger jag bara! Nu sitter jag och Camilla i skolan och har svenska. Våran lärare har gått och blivit senil, vi skulle ha dubbelsvenska idag men han kom ungefär 40 minuter försent. Jag menar roligt att jag kunde sovit 40 minuter längre... Och när han väl kommer inte gör vi något på lektionen för det. Men vi fick äckliga uppgifter som vi ska göra på våra praktikplatser, de va ju inte lite konstiga heller.

Vädret suger som vanligt, efter skolan så ska jag snabbt hem och käka. Sedan ska vi till Camillas tisdagsstall och mocka, sedan ska vi tydligen hem till mig och plugga seriöst. Jag är så himla opepp på och plugga, det finns inget tråkigare. Men på torsdag är det serious matteprov, och i morgon hinner jag inte plugga heller för jag ska hem till farmor och tjäna pengar direkt efter praktiken.

SENARE :

Idag så åkte vi till stallet efter skolan och sedan till ICA, köpte oväntat nog hallon och kesella. Så hade vi lite serious plugg hemma hos mig också. Nu så ska Camy ta bussen hem om tio, då ska jag duscha och sedan ska jag kolla på Andra och efter det så väntar sängen ! :)


Puss puss på dig Hamlet


Woho jag langar hästhånglet


Nej Hamlet är inte liten. Han är stor


Nästan så stor så Camy kan lyfta honom :) ! Sjukt söta!

<3

He is the one (inlägg 2)

SHIT SHIT SHIT. NU ÄR JAG HELT I EXTAS. JAG VAR INNE PÅ GIZA.SE OCH HITTAD DET JAG LETADE EFTER. MIAMI INK SÄSONG 1 PÅ DVD. bara en liten detalj, jag har fan inte råd. MEN EN VACKER DAG KOMMER JAG ATT HA MIN ÄLSKLING OCH HANS VÄNNER PÅ DVD, DVS JAG KAN SE DET PRECIS HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELLST OM OCH OM OCH OM IGEN !,


Såhär ser framsidan ut till denna underbara film





Min absoluta drömkille nummer 1, he is the one!



En av världens snyggaste tjejer, lätt!



Han är nog duktigast av dem alla tror jag.



Schnyyyygging



Han är så himla skön va !



Älskar hans tatto på halsen !



<3

090202

Svar till Camys underbara kommentar igår. Ja älskling jag tror också att vi har drabbats utav lågkonjukturen. Men sparade ex antal kronor idag när vi inte beställde hultan biljetter idag för Lisa hoppade av. Men förhoppningsvis ändrar hon sig men jag och Camy beställer biljetter i veckan anyway.  Hela jag känner mig opepp nu när min ekonomi går utför. Det enda som peppar mig är helgen, men det känns segt att Linnea och Lisa inte kommer. Men men känn pepp känn pepp-.

Idag har jag lagt in mina favvolåtar på min ipod, helt underbart! Efter skolan gick jag till ICA och köpte godis. För att idag den 2/2 är en stor dag för mig, jag får nämligen börja äta godis igen. Jag  köpte riktigt lyxgodis, toffefee.

Så hade jag matteboken uppe och kollade på mitt totalt misslyckade provresultat.. Och har kommit underfund med att jag inte alls gillar matte längre, verkligen inte. Jag gillar verkligen inte skolan över huvud taget. Det känns som den tagit över mitt liv, okej jag överdrev. Men jag menar nog roligt att inte få gå ut på vardagar för man ska till skolan? Man får prioritera saker och jag prioriterar inte skolan längre. Skolan är oseriös, lärarna är oseriösa, eleverna är oseriösa (finns undantag) tro fan att jag också är oseriös?


Camilla svarar inte på sms heller hur känns det då? Jag känner mig övergiven. Men hon rider och det vet jag, men endå. I morgon ska vi två ha en jävligt seriös dag med en jävla massa plugg. Och känner jag oss rätt så blir det hallon och kesella. ! Det är något vi har ätit typ 700 gånger under den senaste tiden.

"Receptet" på världens godaste efterrätt:

Häll lite hallon i ett glas eller i en skål (Vi brukar köra i våra traddi glas, båda har likadana)
Ta sedan runt två skedar vaniljkesella
Krossa ett halvt digistivkex över

KLART!  Det är enkelt / billig / nyttigt och jävligt gott

Att fylla i december är depp depp depp och åter depp.- Men om man pratar med någon äldre så säger de att de är great och fylla 40, 50 och 60 sist. Men what ever tänker jag det är långt kvar. Min kusin som är 23 tror jag han är den enda vuxna som någonsin har varit ärlig mot mig och sagt att det suger och fylla sent.

Nackdelar med att fylla sent:

- du får köra moppe senare än alla andra
- du får betala dubbelt så hög taxa på bussarna samtidigt som de som fyller år 11 månader innan dig
- du fyller arton senare än alla andra dvs, du blir myndig, får köpa snus och cigg, rösta, gå på krogen och får ta körkort senare än alla andra m.m
- du fyller 20 senare än alla andra och får altså inte handla på systemet på jävligt länge.

Det var bara några som jag kom på nu.

Fördelar med att fylla sent:

- du får studiebidrag sommaren till ettan

 Ja så bra gick det, det finns en fucking fördel.






Min favorit bög nummer två från fillipinresan 09. Detta var en supercool  transa / bög, som kunde 52 språk därav svenska. Här håller han i sin bikini som är gjord av ormens fällda skinn. Han berättade att den kliade hela tiden när han hade badat med den och att alla hade glott på honom. Konstigt. Hahah, men han var jävligt välsminkad. Bakom honnom är världens i fångeskap största pytonorm. 23 feet och 200 kg tror jag. Sötnos.

Min favotit bög har jag inget kort på, han va så söt. Han var väl ungefär lika gammal som mig skulle jag tippa på. Han gick på Robinsons köpcentrum i Manila med sina tjej kompisar. När jag mötte honom gav han mig värsta smilet så jag sa hej, så sa han hej så sjukt glatt och blev så glad så han började hoppa. Så när vi väntade på taxi utanför så mötte vi honom igen. Då sa jag hej igen, då sken han upp och sa heeeej, är du här igen? Och sedan sa han att jag hade fin klänning, Hur sött var inte det då? Puss på honom

<3

Matteprov på torsdag

Söndag idag med, gud vad jag hatar söndagar. Och endå så mår jag bra idag, men det är alltid lika mycket ångest när det är skola dagen efter asså. Idag så vaknade jag, övningskörde lite med pappa så hoppade jag av hos Camilla och vi tog en promenad med stavarna. Så när vi gick vid vägen säger Camy fan Anton Lidén. Jag som tyckte jag var smart svarade bara titta ner. Så det gjort vi, gud vad roligt och kolla rätt ner i asfalten. Men då tutar han, han såg oss med andra ord. Hahah, men det är faktiskt mycket trevligt att gå med stavar tycker jag.

Våran promenad slutade hemma hos mig och vi la oss i sängen och vilade lite. Sedan kom Camys pappa och hämtade henne, och jag började städa. Har nu nästan städat klart, har till och med dammat vilket jag tycker är riktigt tråkigt. Jga har även hunnit städa Kalles bur idag.

Så har jag såklart pratat en del i telefon, annars så har det inte hänt något mer i mitt liv . Jag har haft den tråkigaste helgen på väldigt länge. Men i morgon så kommer Lisa hem till mig efter skolan och vi tänkte beställa biljetter till hultan :).

Jag hörde från Linn att det finns leopard leggins att köpa på Rut, det ska jag köpa. Mina älskade sprack ganska rejält i torsdags om man säger så-. Haha trash på dem. Det är verkligen hur mycket som hellst som jag ska köpa känner jag, mina pengar kommer aldrig att räcka. Jag har beställt kläder från H&M för ungefär 900 kr, så ska jag köpa glansiga leggins från Gina för 149 kr och så måste jag köpa en kofta. Plus leopardlegginsen då som jag inte har någon aning om vad de kostar. Och jag har nu bara kvar 641 kronor. Det fattar ju vilken idiot som hellst att de aldrig kommer att räcka.

Känner inte att jag har något vettigt att skriva idag har mest ångest över att vi har matteprov på torsdag tror jag ska plugga nu faktiskt.

<3


RSS 2.0