Sinulog (en gudfestival)

Vissa dagar har man mer flyt än andra dagar. När jag och Linnsan var på filli i Januari 08 så var det en festival när vi va i Cebu så i shoppingcentret hade dom samma låt på om och om igen. Inte det att det var en varierande låt heller utan dom sjöng samma sak hela tiden, så jävla charig låt va. Jag började sjunga med efter typ 10 min, den är genialisk. Tyvärr är inte detta samma verson denna har mycket mer text. Men sjukligt bra endå!






PEACE AND LOVE

THE HIVES KOMMER TILL PEACE AND LOVE, LYCKAN ÄR TOTAL!

Seg söndag

Åh vad jag hatar sådana här hemska söndagar, baksmälla. När jag kom hem i natt så var det första jag tänkte på; fan jag ska vara i stallet och luncha hästarna om 8 timmar. Jag skulle egentligen rida idag, men jag tror inte jag ska det för jag har ingen att rida med och vill inte rida i paddocken. Tycker det är lite halt att rida ut med Buster som är barfota faktiskt.

Jag tycker jag lyssnar på världens bästa musik och artister, undra varför ingen annan lyssnar på samma musikgenrer, sick. Mina favvisar just nu förutom min favvisfavvis "Benny" som bara fanns som live:








Dirty diaries

Igår kom jag hem ifrån min intnsivkurs i Lysekil. Jag har haft det bra och det var riktigt roligt, men sjukt intensivt. Gjord halkan i onsdags, de hade säkert varit jätte kul och kärringjäveln inte hade pratat i walkitalkin och jag inte hade haft damp. Ingen bra kombination....  Men men, jag har träffat sköna människor i Lysekil och hade världens bästa körskolelärare! Körkort snart hade inte varit helt fel. Igår när jag tog bussfan hem skulle jag byta i Rotviksbro (mellan orust och uddevalla tror jag) så kör bussHELVETET bara förbi mig! Jag blev så arg så jag börja gråta, farmor och farfar körde i en timma för att komma och hämta mig. DAGENS ROS!

Igår var jag helt utmattad och gick och la mig sjukt tidigt. Idag har jag lite planer för dagen; Jag ska till stallet och greja men inte rida, övningsköra långt typ till Ikea eller något och sen blir det fest om inget fuckar upp sig. Jag har inte festat med Camy sen den 19 December, i småland! Det är sjukt pinsamt, vi som festade typ 3 gånger i veckan förr.


Dagarna flyter ihop. Jag vet inte om det känns som om det var nyss eller längesen. Jag tittar fortfarande på bordet till vänster i källaren där din bur stod. Jag tänker säga hej och hejdå varje gång jag kommet in och går ut. Jag/vi saknar dig jättemycket, jag hoppas att du har det bra där uppe. Jag lovar dig att du kommer få en fin begravning, det lovar jag älskling!
<3 <3


SNÖKAOS !!! !!!

Jag har aldrig sett såhär mycket snö i hela mitt liv, absolut inte här i Skärhamn. Detta är sinnessjukt. Jag som har en vecka kvar på min intensivkurs, kommer jag ens till Lysekil idag i detta vädret är frågan? Igår var ju kollektivtrafiken inställd och allt ju. Med tanke på att detta är en historisk händelse så har jag varit ute och tagit kort, men man ser inte riktigt hur mycket snö det är. Så man får kolla på staket och sådant!

IGÅR:






IDAG:




Jättekul vi för en gångs skull fick lite snö, men gud vad otajmat det blev. Jag som skulle övningsköra till IKEA igår, det blev inget med det. Sen skulle jag idag köra till Brastad, det lär inte bli något med det heller. Hela kursens upplägg i Lysekil sabbas ju nu, jävla cp! Jag som ska göra halkan på onsdag och allt! Jag ska försöka få tag på någons nummer så jag kan ringa och fråga hur det blir i morgon!

Pusss

Buster, sötkorven











Mina fina festivalglajs :)

Systembolaget

I söndags fyllde allas våran kära Chasse hela 20 år och som alla vet så är 20 år=systemet! Igår hade hon ännu inte varit där, lite skandal nästan. Men i alla fall jag ska festa på fredag och försökte få med mig X (skriver inte hennes namn för hennes mamma läser tydligen bloggen:)) på festen. Men hon skyllde då på att hon inte hade dricka, fuck you detta löser jag. Så slogs jag av tanken Chasse har ju inte vart på systemet än, hon kan säkert gå dit. Sagt och gjort jag ringde henne igår, hon sa jag och idag åkte vi dit. Vi skulle köpa ett lock öl och en absolut. Vi går in, kollar lite priser och sen hon flarran och jag bär locket och går först till kassan.

Jag går fram och säger vill du att jag ska ta upp en burk?
Kärringjäveln i kassan: Har du leg?
Jag: Det är inte jag som ska ha det, det är hon. Så pekar jag på Chass.
Fan nu glömde jag det.  Men hon sa iaf något om att Chasse inte fick köpa för att jag var med. Och så frågade hon mig igen om leg. Jag ba jag är inte 20 jag är 18. Kärringen typ okej`? Men så ville hon tydligen se på mitt leg endå men jag hade det inte med mig. Sen så flippa Chasse och sa att hon visste ju inte detta. Tanten sa att ja fick följa med in men grejen var att jag inte fick bära det. Jävla cp jag hjälptre ju bara till, jag dricker ju inte ens öl, cp.
Så sa hon att vi inte fick köpa, Chass blev sur och ställde tilllbaka flarran. Men sen sa hon för den här gången då! Och Chasse bara AHA? Vi fick ju inte köpa? Nej ska det va på det viset då sa kärringen,.. Chasse fick flipp och blev jättebra på att argumentera mot kärringen så vi fick köpt det till slut. Men det var svinhemskt, stackars Chasse vilken upplevelse första gången!!  Jag ska aldrig gå in dit innan jag fyllt 20 iaf.

Ola på tv ikväll :D

Vem kommer jag rösta på idag ?



Förmodligen på världens sexigaste <3

Jag saknar dig <3

Kalle började innan vi åkte på semester att låta lite konstigt. Som om han snarkade nästan, fast när han var vaken också. Han lät som en pipleksak, jättegulligt var det. Men vi förstod ju att han var förkyld. Men så åkte vi till Filli och han hade det bra här hemma med Linn och farmor som kaninvakter. När vi kom hem mådde han bra och så glad som han blev när vi kom hem, min söta lilla bäbis- Men i söndags sa mamma hur lång tid ska vi ge honom? 1 månad kom vi fram till, han var förstfarande förkyld. Skulle han bli bättre skulle han få leva kvar hos oss men hade han blivit sämre så skulle vi då avliva honom i mars. Men i förrgår mådde han inte alls bra, han satt konstigt med huvudet för att få luft. Vi förstod att detta var slutet och beslutade oss att åka in med honom dagen efter, igår. Det var den näst hemskaste dagen i mitt liv. Han sov på min mage/mitt bröst i hur många timmar som hellst och jag bara störtlipa. Men jag pratade med honom, så jag känner att jag inte har dåligt samvete på något sätt. Detta var bäst. Jag är glad för Kalles skull, alla han får träffa. Men jag saknar honom jättemycket, ja tänkte precis säga godmorgon till den tomma buren. Nej nu blev detta för jobbigt. Men i lådan mitt hjrta ligger i som han också ska begravas i, där har jag lagt i min finaste korall, den ser ut som ett hjärta sen skrev jag ett brev och la i ett kort på mig så han inte ska glömma mig.

Jag saknar dig

21 Augusti 2000 - 3 Februari 2010 Kalle Johansson

Den 6 december 2000 dagen innan hon fyller 9 så säger mamma Lotta att hon måste vara hos sin kompis Pauline på eftermiddagen/kvällen för hon och pappa Örjan ska fixa en grej. Dagen efter är det dagen med stort D hon fyller 9 år. Familjen kommer in och grattar, hon går tillsammans med sin lillasyster och mamma ner för trappan och tjatar och tjatar varför hon inte fick vara hemma dagen innan. Lotta svarar inte och Emma fortsätter tjata och följer med henne in på toaletten. Men lillasyster viker av i köket och ropar helt plötsligt VI HAR FÅTT EN KANIN!!! Hon går in i köket där är han den söta lilla varelsen i sin bur. Han är jätteliten svart och så fruktansvärt söt- Senare på dagen är det dags att döpa det lilla livet. Hon brainstormar som sjutton. Jag kommer bara ihåg ett värdelöst förslag som Markolioo sen efter tjugo andra förslag kommer hon på Kalle Anka - Anka =Kalle. Föräldrarna och lillasystern tyckte alla att det var ett perfekt namn, så Kalle blev det!

När Kalle var några år så såg vi att hans tämder var för långa och åkte till Varekil, till beterinärerna där. Den efterblivna cpveterinären sa att man inte kan göra det när han är vaken, han skulle alltså sövas. Han sa också "om vi kastrerar honom så kommer han också bli mycket snällare, vi har sänkt priset på det nu och bla bla bla". Mamma som då inte visste bättre säger okej då. Kalle sövs, hans tänder klipps och han förlorar sin manlighet. Vi får hem honom och han vaknar inte i tid som han ska. Örat börjar "skrumpna ihop" ett tag senare låssnar en flik ifrån örat och de ser ut som man ska kunna dra av de. Han hoppade en dag in i ett bordsben och örat lossna!! Det visade sig att veterinärerna sprutat in sövningsgrejen utanför venen i örat och då spred de sig. Ett tag efter det så började han troligtvis se lite lite sämre på den sidan också. Men han tappade bara själva toppen, så de gjorde ju inget för hörselns skull.

De flesta som inte umgåtts med Kalle speciellt mycket skulle nog säga att han var svintråkig, en svart klump som bara satt och sov. Men vi som vet lite mer vet att han inte var det. Jag tänkte skriva lite kul grejer som jag kommer ihåg:

  • När vi var yngre så kom Kalle alltid upp till övervåningen för att "natta" oss.
  • Jag gjorde hinder i träslöjden på mellanstadiet. Men lilla Kalle var smartare än somliga tror, han tog bommarna i munnen och kasta iväg dom för att sedan lungt hoppa igenom hindret.
  • Han var lite av en periodare de första 7 åren hatade han morötter, gräs och maskrosblad. Senare lärde han sig äta det. Men majs var hans favvo i 8 år, nu sista året åt han mest naturgodis och tomat.
  • Vi gick på promenad med honom till vattentornet med Anna och hennes kaniner
  • Kalle hade sele på sig och jag satte fast selen i en stor telåda i papp och satte i några gosedjur så sprang han runt med dem.
  • Han fick vara tärna och ha glitter runt öronen vid lucia
  • Han har gjort sjukt massa galna grejer men jag hade fått skriva i 98888 timmar för att få med allt.
  • När du bodde hos Anna och Ida när vi var i danmark var du sur och blev kallad för Kalle Kobra

Det känns jättebra nu, synd att han inte fick uppleva sommaren och dö naturligt bara. Men jag kommer sakna min lilla söta korv. Tack för att jag fick ha dig, du var världens snällaste . <3

Han har aldrig bitit mig, mamma eller pappa men Julle har fått  sig två pytte bett, haha.

Förutom Kalle har han fått en del andra nice namn: Plutten, Korven, Pluppen, Pluttis, Kallis, Karl, prinsen, mongot, råttan, klumpen och en massa mer. Han var den hungrigaste varelsen på jorden, såfort man prassla med något blev han eld och lågor och kom springande. Han älskade verkligen min pappa med.

Kan de bli värre än såhär?

Jag tror det. Jag tror morgondagen blir hemsk

Dagens låt


RSS 2.0