Studiebidrag idag :)

Idag kom min käraste till skolan, väldigt skönt och vi ska in till stan efter skolan :) Hon ska köpa skor och jag åker med som sällskap. Efter det så ska vi hem till ön igen och så ska vi fira valborg :)

Mitt friditskort går ut på lördag, det känns inte allt för roligt. Vi måste hinna åka bort på semester lite jag och Camcam. Men jag vet inte riktigt vart vi ska åka, sist åkte vi en tripp till Borås. Det var super nice.

<3


222 DAGAR KVAR !

Såg att detta är mitt 222:e inlägg efter jag skrivit rubriken. Idag är en bra dag borde nästan gå och köpa en trisslott.

Vårdcentralen har en galet hög medelålder. Jag fick en tid redan halv elva hos en sjuksköterska där. Jag kommer dit och ser direkt att det kommer bli en härlig väntetid. Men jag tror inte jag fick vänta mer än 20 minuter innan jag kom in. Men när jag väl kom in så tyckte hon såklart att jag skulle gå till en doktor, så fick gå ut och sätta mig tillsammans med 23 80+are, en 40-45 åring och en tjej på 20 år. Det var verkligen fruktansvärt jag var rastlös och fick efter kanske en halvtimma gå in i ett rum, där satt jag i en kvart sedan blev jag trött och la mig ner. Efter en halvtimma tänkte jag detta måste räcka, de har glömt mig jag måste tillbaka till banken!!! Så jag gick ut där lite fint så kom Mia förbi, en sjuksköterska jag känner, jag sa att de hade glömt mig. Men de hade de inte, de hade bara lite mycket att göra så efter ytterligare en kvart så kom doktorn in. Han tittade på mina ögon, tyckte att mina symptom var konstiga, sen tog han fram ett förstoringsglas och konstaterade att jag hade en infektion och skulle få antibiotika. HAPPY DAY, tänkte jag helgen är förstörd. Sen slogs jag av tanken att jag lika gärna kan börja käka pencillinet på söndagen. Men Camilla hittade på internet att det inte var farligt ihop med alkohol så min helg blev inte förstörd alls.

Jag har nu röjt ut hela min garderob (den där jag bara lägger in allt när jag inte orkar sortera det), och orkar inte lägga in det igen. Det är så himla tråkigt. Mina föräldrar kommer inte hem förrän nio så känner jag mig själv så kommer jag trycka in allt igen ungefär en kvart innan.

När jag fyllde år så fick jag en så himla fin present av Linn, hon hade på internet gjort en bilderbok med bilder som på något sätt kopplade samman våran vänskap och mitt liv. Det var bilder på bland annat Flingan, Ebba, Kalle, Isadora och från min och Linns resa till Filippinerna. Så grymt fin är den. Jag funderar på att göra något liknande, jag har en gång gjort en kalender, men de blir ju gamla så det är bättre med en bilderbok. Det hade varit så himla roligt att göra en bilderbok med bilder på alla jag tycker om, men boken kommer bli tjock. Får ta och fixa det när jag får pengar. Men det kan jag verkligen rekomendera att ge bort en sådan bok´. Jag blev väldigt glad och att de var en riktigt SNYYYYYYYYGG bild på mig själv som framsida gör inte saken sämre ;)

Efter praktiken så tog jag med mig Kalle ut och la mig och solade på balkongen. Han var supermysig och solade först kloss intill mig sen blev han varm och skulle ha huvudet under min mage, fattar inte hur han tänkte. Han gillar trånga utrymmen, han gillar att ligga under armen så man nästan mosar honom :) Men han är söt, men efter ett tag blev jag rädd han skulle få solsting så då tog jag in honom :)













Kalle fyller 9 år den  21 augusti så han är ganska gammal. Jag fick honom på min födelsedag den 7 december på min 9 ÅRSDAG !!! Så min lilla Kalle är nästan kult, han har varit med om en hel del också. Funderar på om jag nu någon dag i helgen ska ta med mig honom i sele upp till vattentornet. Vi brukade leka där i våra yngre dagar jag och Kalle <3
Jag blev såhär GLAD när jag fick honom, mitt första alldeles egna djur.
 


SÅhär peppad är jag på att ta hand om alla kläder som numera ligger utdragna på golvet....



<3

Telefonförsäljare

När jag kom hem så kom jag hem försent för att hinna till banken och hämta ut mitt nya idkort så jag satte mig ner läste kickstidningen och försökte komma på något bra och göra. Så kom jag på ja jag ringer till bredbandsgrejens kundtjänst och gnäller för mitt bredband har adhd.

Först satt jag i telefon kö i en halvtimma och hela tiden sa den hetsiga inspelade rösten att jag var först i kön. Jag kom på att något måste vara fel och ringde då från mobilen upp och sa att jag trodde att något var fel för jag väntat så länge, det var det också,. Men tillslut fick jag prata med David. Jag kan nästan sätta pengar på att de var han som jag pratade med i telefon i 45 minuter när jag installerade bredbandet. Trevligare kille får man leta efter, nu pratade vi bara i 30 min. När vi la på önskade han mig en "fortsatt trevlig kväll" . Skönt och få det ur världen, hoppas att det löser sig nu också :)

Har just nu haft min mary kay konsult här (Ewa). Och vi har preliminär bokat in en hudvårdskurs här nästa onsdag. Och sedan efter det så får man en personlig makeup kurs (vid ett annat tillfälle) och det är inget som hellst köptvång. Man kan bara komma hit och checka läget. Om du är intresserad kan du smsa mig :)

Tappade tyvärr tråden på vad jag skulle skriva om när Ewa stormade, får se om jag kommer på det sen.


kysss

27/4

Hej och god morgon :) Den dåliga uppdateringen beror helt på att jag har haft fullt upp. Men nu ska det bli ändring på det, fast det känns endå väldigt skönt att jag inte är så datornörd än.

Men jag orkar inte skriva något mer om fredagen, men det var en trevlig kväll helt klart :)

Sen på lördagen åkte jag hem till farmor ganska direkt efter jag kom hem. Jag städade hennes kyl, kan ju lungt säga att det behövdes. Efter det så cyklade jag hem till Camy och sen cyklade jag hem igen. Men de var ju någon som hade en lyckad kväll endå ;)

Sen på söndagen, igår så jobbade jag 8 timmar och 45 minuter. Det var ganska roligt faktiskt men segt att gå upp så tidigt.

Härlig artikel

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5003540.ab

skriver mer sedan, ska göra en enkät nu. puss

Dagen efter jätte snabbt

Shit shit shit nu ska jag åka ! Jag verkligen känner peppen, jag ska och städa hos farmor.

Men i alla fall. Igår så åkte vi till stan och shoppa dricka av Victor sen så tog vi bussen hem, fast vi hamnade i rönnäng hos Marcus. Det var ganska trevligt :) Men jag hinner verkligen inte. Skriver sen


PUUUUUUUUUUUUUUUSS

HAPPY DAY

För jag har nu fått sommarjobb på coop tjoho tjoho tjoho :). Fett nice!

Har även idag solat lite på 10kronors solariet med min älskade. Men idag fick vi ja vad ska man säga... Kankse mer färg än önskat. Man känner sig inte så himla söt när man strosar runt på Stenungstorg knallröd med vita ögonlock. Men inne i rummet såg jag riktigt överdrivet jäkla översolat brun ut, men det var en fint. Jag var bara rödare än rödast. Men lite puder ordnar allt.

Nu så städar jag, har väl tjatat om de hela veckan nu, men nu har jag påriktigt börjat ta tag i det. Det är galet stökigt, inte helt okej. Praktik i morgon, niceprice.

Men nu ska jag fortsätta innan peppen försvinner ! Puss


22 April,

Idag skulle jag och Camcam inviga de nya solariet i Stenungsund, så vi åkte dit. Toppen bra kostar bara 10 kr denna veckan! Det gick bra inge större missöden, fast jag klickade på knappar när jag låg där så sprutade det vatten i mitt ansikte. Fan va jag började skrika, jag blev ju livrädd. Jag trodde jag petade på musikknappen. Men vi fick oss ett rejält skratt. Sen tror jag jag brände min bakdel med :/. Fast jag solade med vanliga trosor, men de är inte att rekomendera att sola i nättrosor,

Jag är ju lite stalker brud, men jag vet om det så det är ingen fara. Men idag har jag pratat om samma kille hela dagen, eller igår med. Så kör han förbi, ofta det händer. Han hade ju min favorit i passagerar sätet med, sötis.

Jag och Camilla har vart ute och gått också, med och utan Linn och Erik. Vi mötte bitchEmma och ja sa hej, trofan att äcklet inte svarade. Inte helt okej. Hon sänkte mig. Rejält

Sen fan vad jag har skämt ut mig idag... Synd jag har tystnadsplikt bara, jag får ju inte ens säga vilka som har vart inne på banken. Men idag kom de in en snygg kille (aldrig sett honnom innan), han var surfkille, svinbrun och hade snygga armband. Men jag råkade börja blusha när han var där. Fan va jag skämdes. Jag kände min ansiktsfärg gick från hudfärgad->rosa->ljusröd->KNALLMEGAASRÖD på mindre än tre sekunder. Fyfan. Men jag lyckades tänka bort det och fick tillbaka min naturliga färg några minuter senare. När han går är de inga kunder kvar så säger Leffeboy som stått bakom mig: Emma blev du lite nervös när det kom in en sådan snygging? Hahah jag blev typ generad igen, men jag kan inte hjälpa de. Borde nog gå på terapi helt enkelt.

Mitt rum ser grymt äckligt stökigt ut, får väl ta tag i det i morgon! Men nu ska jag facebooka lite , puss

Ångest

Jag borde sova nu ska upp sex men icke, ofta jag kan sova nu jag är totalt helt uppe i varv. Först hade jag ångest för ja trodde en snygg kille hade börjat på UCT.  Tänkte fan då måste man sminka sig till skolan och typ klä upp sig. (De är inte vilken kille som hellst plus att han typ brukar håna mig för saker, på skämt typ). Men i alla fall nu har jag fått reda på att jag i fortsättningen inte heller kommer kunna åka buss osminkad. Detta är sjukt.

Jag borde verkligen sova. Puss

Bitterfittan dag 2

Idag har jag inte varit ett dugg bitter har inte varit så himla manshatande heller för den delen. Nej idag var en ganska rolig dag, Camilla var galet övertrött och var ganska speedad och jag hängde på och vi hade som vanligt ungefär en miljon saker att prata om. Claes (matteläraren) var kanske inte alltför happy. Så hade jag spanskaprov också, det gick väl helt okej hoppas jag.

Sen efter skolan blev de dags för en tripp till Wallhamn till stallet, ta bussen i hästkläder är nice, man får så mycket härliga blickar. Så himla roligt, mina och Camys favorit småfjors var där Mimmi (9) och Lovisa (11), de ÄLSKAR oss. Jag har lite härliga kommentarer som de sa. Men de började med att ja kom dit och utbrister till Mimmi du är sååå sööt. Hon svarade du är med söt och sa att jag hade söta kinder. Har alltid gillat henne.

Lovisa: Emma har jag rätt galopp?
Emma: Nej de har du inte..
Lovisa: SYND!

Lovisa pratade om att hon skulle vara hemma sent, halv tio. Mimmi säger ååh halv tio på natten. Men jag säger nej på kvällen. Men Camilla hörde:

Mimmi: Kommer du hem halv tio på natten eller på kvällen?
Lovisa: På kvällen.
Mimmi: Vilken tur! Det hade varit lite jobbigt annars.

Så berättade Mimmi att Hanna hade haft med sig en kille från klassen.

Camilla: Var det hennes kille?
Mimmi: Nej det var en kille från klassen.
Camilla: Var han snygG?
Mimmi: NEEEJ !! Han såg ut såhär (gör en söt överbettsmin)
Camilla: HAHAHHA
Mimmi: Så dreglade han också
Jag och Camilla: HAHAHAHHAHAHA

Nu ska jag städa mitt rum så min mamma blir nöjd. Pusss

Bitterfittan 2

Jag skulle ju plugga men jag fastnade inne på face så hette en av mina vänner på face att han hade tatuerat sig. Jag  blev nyfiken och ville se den. Så skrev han i min logg har inte jag dej på msn? lr så e du den emma som e "offline".
Hihi tänkte jag (blockad). Jag blocka tillbaka så skickade han. Min kommentar var bara för taskig. Jag skrev : Sådana tapeter har vi i hallen- Hahahahahahahah fatta jag dödade hans självförtroende? Men titta på den, jag tycker den är tapetig. Men den var väl fin :)


Bitterfitta

Ja det är inte lätt, jag är bara sjutton år och redan bitter. Tänk vilken jävla bitterfitta jag kommer bli om några år, det är ju pinsamt. Jag började känna mig bitter för inte allt för länge sedan, men i fredags när jag skrek åt småfjorsen som sprang runt så skrek den ena "coola"  "HÅLL KÄFTEN JÄVLA KÄRRING". Jag kan ju säga såhär, fan vad jag blev sur ¨då, man vill gärna bli sedd som äldre men kärring där går gränsen. Jag blev så chockad att han såg mig som så gammal att jag inte kom på något bättre att svara än -JAG ÄR INTE GAMMAL !!!!!! 

Skola idag också och hela skoldagen var jag just  bitter hela skolgången känns bitter. Men det var kul när Camilla drog upp något om att hon hade nypit mig i "gäddi". Så kom jag på att igår när jag låg på soffan med armen upp så sa mamma vad har du gjort där på armen, du har ett blåmärke? Jag svarade nonchalant att jag har blåmärken överallt på lustiga ställen och jag vet inte vad jag har gjort. Men så sa hon att jag hade blåmärken efter fyra fingrar där på "gäddi" och att jag borde veta om någon hade tagit tag i min arm hårt. Då slog det mig att det måste ha hänt i fredags, för jag såg inga blåmärken den dagen. Synd att jag inte kommer ihåg något bara.. Var säkert Camilla!!

Jag var i stan i torsdags och shoppade ganska mycket och gjorde i alla fall slut på alla pengar :) Men jag gjorde då två köp som jag kände jag var halvnöjd med ett puder från Lancome för 390 kr och en plånbok för 250 kr (trodde jag men jag hade tydligen bara betalat 199). Men i alla fall, det kändes som pudret inte skulle vara värt det och som om jag skulle ångra plånboken. Men till alla negativa själar, jag är supernöjd med min röda väldigt mogna plånbok. Och pudret var det bästa jag någonsin haft.



I morgon ska jag ha spanskaprov, känn pepp!! Nej okej det gör jag inte men så farligt är det inte, jag är ganska bra på att plugga in saker dagen innan, dock glömmer jag det sen men det gör inget. Jag borde plugga nu asså pusshej


Dagen efter ...

Igår, man kan ju säga att det blev för mycket för mig helt enkelt, så jag har inte mått sådär himla jättebra idag. Men jag har minsann jobbat, det var jobbigt när huvudet inte riktigt hängde med. Men från igår, om någon hittar ett ragg för kvällen inte fan ska väl då någon annan komma och ta killen? Och sen när man försöker lura henne därifrån vägrar hon flytta på sig! Jag skickar i alla fall inte pinsamma sms nu för tiden, tack gud för det. Men Camilla hade minsann skickat ett galet kul sms, eller smset i sig var väl inte någon big deal men killen hon smsa, holy moses!

Och det inträffade inga större missöden på jobbet idag heller. Det kom inga som jag inte ville träffa :) Men de skedde ett missöde jag skulle baka en kaka och råkade pilla på ugnens efterblivna ratt så ugnen blev väldigt varm 250 grader närmare bestämt och min kaka blev svart. Så det lukta rök i hela lokalen, så jävla pinsamt och jag tänkte att nu kommer de som jag inte vill träffa. Jag kände bara hur hånad jag skulle bli, men jag klarade mig :)

Idag ska jag till Camcam och ta det väldigt lugnt, egentligen hade jag hellst stannat hemma men jag har något som jag ska lämna till henne så då kan jag lika gärna stanna. Men nu går bussen om 30 min stress! Måste föna håret och sminka mig. Pusssis

Walking on sunshine

Igår var jag i stan med min älskade syster och med Camy. Det var kul för jag fick köpt en hel del :). Men vet du vad jag gör nu ? Jo jag sitter ute i solen på min balkong och solar. Men de är en jävla massa småfjors killar som springer runt på mina grannars tomtet, men jag sa till dem! De skriker och gör Bagarliden osäkert, varför ägnar de sig inte åt majblommeförsäljning? Det gjorde man minsann på min tid. Jag tyckte det var superkul att sälja majblommor. Jag kom nyss hem från praktiken och väntar på att Camcam ska komma hem.

Det börjar bli dags för att ta årets första dopp snart, men  jag tror nog att det är alldeles för kallt än så länge. Vi var på nya (en badplats) igår, kändes väldigt somrigt!

Jag känner nu att jag har lite ångest över kvällen, vad vi ska göra och så. Jag hade gärna eller rättare sagt hemskt gärna lämnat ön faktiskt. Men vi får se känns kanske som man är ute lite sent :P Min lillasyster skulle in till stan, det är nog roligt.

Jag var så busig att jag herromdagen begav mig till banken och sa att mitt idkort hade gått sönder och att jag ville ha ett nytt, det är inte sönder men de är s¨å jävla fult att de är jobbigt att visa upp. Så jag kommer ha två, helt amazing och de nya idkorten är snygga. Jag är ju sådan mega dubbel tönt stammis på Tjörns Sparbank så jag fick det gratis :)

<333333333333

20 kr

Det har tydligen gått en bjudning på mig nu. Och Camilla sålde mig för 20 kr .  Fett snällt- Fast han sa ur hans perspektik att han får  20 kr om han ligger med mig. Det är ju värre herre gud jag skrattar ihjäl mig. Det började med att den lite lätt efterblivna killen raggade på face, så sa jag att han får hålla sig till Camy. Och sen så var man tydligen såld. Nog kul. Men han sa att han såklart hade gjort det gratis, de känns genast bättre.

Dethär ska jag komma ihåg Camilla, ja som trodde vi var kompisar :/

HEMMA IGEN

Idag sista dagen på gården. Har inte hänt så mycket, har ridit killen, fått en ny bästis (Lovisa 11 år) och sen har en stackars höna dött. Den ramla ner och vi trodde den bröt benet och den va helt groggy de andra hönorna började picka på den så jag fick rädda den och sätta in den i Taffes box, men sen var hon död.

Jag ska aldrig mer gnälla om att jag vill flytta hemifrån, man har det väldigt bra som blir ompysslad hemma. Men har haft en nice vecka med min älskade.

När jag kom hem så åt jag lunch, sen så duschade jag. Jag kan ju säga att mitt hår var så in i helvete äckligt och benen var så orakade. Pinsamt och vidrigt men nu är jag på topp igen :)

Jag ska nog ta och se på Andra avenyn nu idag. pussss


SISTA DAGEN I BONNELAND

Ja som sagt sista dagen idag. Jo Emma hur känns det? Jag vet inte riktigt, de är lite blandade känslor. Grymt kul att endå ha något och göra hela tiden, värsta träningslägret. Men samtidigt skönt att komma hem och låta mamma pyssla om en- Men jag kommer sakna hästarna jättemycket. Red killen lite idag med, fy fan vad kul det var säger jag bara. Picknick med ADHDhundarna idag också, men det var mysit. Och jag och Camy har överlevt en vecka tillsammans, gillar dig <3. I morgon är det upphalv sju som gäller och sen tisdag på det. Jag som hatar tisdagar och gympa första lektionen, jag kommer inte orka det.

VÄRSTA UPPLEVELSEN IDAG !!  Herromdan skrev jag ju om hökillen som va snygg. Idag kom han igen och han skickade ett lite halvflörtigt sms till Camcam igår och så kom han idag. Han var verkligen fett snygg och trevlig. En  riktig 10 poängare. Bara ett problem han hade fru och barn......

´<333

Bonneland

Det händer för mycket här ¨på landet för att jag ska ha tid att hålla omvärlden uppdaterad. Men dag två var det översvämning hos hönorna. De har en automatisk vattenkopp och något köttskaft till höna hade väl tryckt på den för hårt så den hade stått på och runnit i flera timmar, herre gud vad vatten det var överallt. Det var inte lite jobbigt om man säger så. Och sen idag var det ett dödsfall till, närmare bestämt 50 % av tuppbeståndet. Det fanns bara två tuppar till en massa hönor och nu finns det bara en. Vi har haft så himla mycket ägggköpare här nu i påskruschen. Annars så flyter det på bra här på landet. Jag och Camcam klarar oss galant och lagar mat och sånt. Men man sunkar ner sig när man bor såhär. Igår red jag killen, jag har inte ridit på as länge. Så himla roligt jag skulle seriöst vilja börja rida på typ ridskola igen :)

Och det är sådant underbart väder ute, då är det kul att hålla på med djur. Men regnar de är det ingen dans på rosor.
GLAD PÅSK !


Dödsfall

Frågan är hur kul är det egentligen att läsa om hönor? Säkert hur tråkigt som hellst, men de händer fan grejer.

När jag tänkte sova en liten sväng och se på ballar av stål knackar det på dörren och en tant vill ha ägg. Jag säger att jag ska plocka om en halvtimma och att hon kanske kan komma tillbaka? Annars har jag ett  18 fack som är halvfullt. Men nej hon ber mig ogenerat gå ut nu istället. Så de va bara till att dra på bonnekläderna och gå ut och plocka. Jag blev irriterad men när hon sedan säger att hon vill ha bruna ägg blir jag vansinnig. Men service minded som jag är så visar jag inget utan plockar bara fram de förbannade bruna äggen till henne. Sen har det kommit fler kunder och fått mig att plocka mer, men vad gör man inte. Jag älskar ju hönor, noooooooooooooooooooooooooooot.

Men så sa Camilla i morse att vi ska ha 3 fulla 18 fack som är bokade tills idag och sen ytterligare 2 18 fack som ska hämtas antingen idag eller i morgon. Jag la dem i påsar och skrev namn på och även vilken dag de skulle hämtas. Nu när jag skulle kolla om någon hämtat äggen ser jag att någon jävla idiot har tagit en kartong ur varje påse. Fan vad alla har dyslexi här i världen. Galet mycket ägg har det gått idag.- Tog in alla djuren idag det finns inget sötare än shettisar, tänk och ha några sådana hemma bara att titta på. Man blir så glad av dem de är de sötaste som finns,

Och katten Mysis heter tydligen Ludde, men han lyssnar på Mysis de är sötare :) Han är kelsjuk jag får inte vara ifred en sekund :D'

Fan vad upprörd jag är över äggstölden, de har säkert betalat men endå. Och det var ett dödsfall här i bonneland idag också. När jag gick till hönorna  2 timmar efter jag tidigare hade plockat ägg så låg det en död höna på marken. Och en annan höna började tugga på den.  Snäll kompis. (Jag krossade ett ägg, visste ej vart jag skulle lägga de så la de vid grinden när jag är klar så är de borta de  hade käkat upp de, tänk och käka sina barn.) Och vad gjorde jag när jag hittade liket= Tuff som jag är. Jo jag sa till den 12  åriga tjejen som rider Doris att ringa sin mamma. Så hennes pappa kom och tog bort den. Ska aldrig gnälla över att killar är mentalt efterbliva, inte för att de inte är de utan för att nu har jag kommit på va de är bra på. Som tjej är det helt okej och vara rädd för hemska saker, då säger man bara till en kille så tar han bara bort det. Helt underbart

Dag 1 i bonneland

Klockan är nu runt tolv och det är lov så antingen sover man eller så gick man precis upp.- Men inte här inte, livet på bonngården började tidigt. Det började med att Camys klocka ringde riktigt tidigt så vaknade jag eller vakna och vakna är synd att säga för jag har knappt sovit något. Har haft feber/frossa/svettningar. Men de försvann sen och då var det bara varmt, fick lite ångest ett tag där. Men i alla fall så gick hon upp efter ett tag så gjorde hon allt som tur var och jag fick ligga kvar i sängen. Jag mår inte bra än, men hoppas jag orkar hjälpa henne i morgon kanske. Men tro inte jag har slappat hela dagen för det, nej nej jag har plockat ägg. Och då snackar vi inte 10 ägg utan mer 100. Jag kan inte mer ord beskriva hur det var, det var verkligen helt fruktansvärt. Jag är rädd för alla fåglar men just höns fyfan, så är jag inne i ett jävla rum när de är hur mycket hönor som hellt. Närgångna sådana, galet. Gud vad arga dom blev när jag tod deras ägg, en blev helt vansinning jag blev livrädd. Det gav värsta adrenalinkicken att plocka ägg.- Det värsta är att jag strax ska ut igen och plocka :S

Efter äggplockandet skulle de också tvättas och sedan läggas i kartonger för det var beställningar på dem. Så det gjorde jag och det var ett evighetsjobb.





Sedan skulle jag gå ut till vägen och hämta passeradetomater av mamma för jag ska göra mat sen hade jag tänkt. Så går jag ner till busskuren det ösregnar så jag har en reflexjacka (ja Camilla jag lånade din jacka), mössa för att inte bli blöt och gummistövlar och förstås osminkad. Kan kanske inte säga att jag kände mig så himla snygg. Tro fan att det kör förbi massa bilar och alla glor, så himla pinsamt jag ville bara sjunka genom jorden. Men en bra sak, de finns bara två människor som jag påriktigt inte hade klarat av att möta. Men den ena sitter antagligen hemma och spelar data och den andra jobbar. Så det var det, jag hade blivit mobbad till döds av dem. Men men så sätter jag mig i en busskur och håller utkik efter mammas blåa bil, så stannar det en mercedes cab breid mig jag tänkte du driver med mig. Jag fick ångest som tusan, men de visade sig att de var mammas chefs bil så mamma var där i som tur var. Men också hon mobbade mig för min outfit, då är det allvarligt.

Katten i huset kom och gosade med mig förut i sängen myspys. en superfin grå as tung och stor katt. När den går låter det som det kommer en hund. Du vet med lite hårdare trampdynor och sen klorna som slår i golvet,

Och idag fyller pappa 40 så jag ska nog hem i morrn, vet dock inte vad jag ska köpa än:P

Nu är jag helt slut jag ska nog sova lite nu, jag har inte sovit något alls nästan i natt.

pusseli

Hej bonde

Ja det är nog ganska svårt att förstå att jag Emma Rebecka Johansson endast 17 år gammal också har gått på bonneskola, men faktiskt det har jag hela 3 månader utav mitt liv så gick jag på en lantbruksskola och bodde på internat. Tro aldrig att jag gick där för att bli bonde, nej nej jag gillade tanken av att hålla på med smådjur. Visst låter det otroligt mysigt? Få pyssla om små söta djur under lektionstid-. Jo det tyckte jag med, men i början av ettan så fick man inte göra något utav de jag hade sett fram emot att göra. Men men det var inte det jag skulle skriva om.

Jag ska skriva om mitt första möte med djuren nu sen jag flyttade från city till bonneland. Och det får gå fort för jag känner att jag inte mår så bra längre- . Men i alla fall jag har satt på en häst täcket, något man aldrig skulle tro man skulle sakna?= Jag älskade tidigare sommaren när Flingan gick "naken". Men grymt mysit var det faktiskt att sätta på killen täcket. Sen så nu det bästa.- Camilla skulle visa mig hur man plockar ägg. Åh herre min skapare, jag ska göra detta i morgon vi får se hur det går. ! Jag är så in i helvete rädd för fåglar bara, hellst höns. Men ops nu ett litet avbrott. Någon kom just in i huset och svarar ej på mina HEJ. HJÄLP-. Oj nu svara hon de va Camy , tuur. Men i alla fall hönor är scary, och ligger hönorna och värper så ska man med sina händer putta bort dom, tro fan dom kommer hugga efter mig.. Så kom mina päron som hade handlat åt oss förbi. Pappa skrattade sönder åt mig, och sa hela tiden bonde söker fru. Plus att min mössa såg ut som en kotte. Inte snällt. Pusshej

123123123123

Ryktet gick att de skulle komma en snygging och lämna hö här i bonneland. Det var lite funderingar mest från Camilla och Annas sida (jag känner mig mentalt efterbliven fortfarande.) De gick ut och tvättade Killen (en häst) och jag fick jobbet att laga mat åt Camy. Så kommer Anna in och berättar att han var snygg och att Camilla fick ångest och "sprang" iväg. Och sen kom också Camy in och berättade storyn om att han var snygg och att hon var ful i håret och så vidare. Sen kommer de in hit till mig och jag har högläsning på en blogg (de lyssnade inte över huvudtaget) De hade nämligen annat för sig. De stod i fönstret lite halvt gömda och GLODDE ut genom fönstret på snyggingen "in action". Jag var tvungen att komma och kolla och jag erkänner han var tight.  Anna som inte skäms för något tog även en del smygkort. Sen kom vi på att vi borde göra ris, med tanke på att jag inte hade gjort det innan. Vi gick alla tre till köket och hade genast en mycket bättre utsikt över snygot. Sedan så fick Camilla ångest och skrek att han var påväg in. Så vips så kom han, och omg vad Camilla blev nervös. Men det var kul och han var snygg. :)





Och efter han gick så pratades det såklart om ålder och sånt. Circus 25 kanske, fett freesh. Vi var alla tre osminkade och tycker själva vi ser ut som typ 13. Så säger Camilla a jag ser i alla fall inte ut som om jag snart är 18 utan smink. Jag säger inte jag heller. Så säger Anna att jag ser äldre ut utan smink. Öh okej tänkte jag. Frågar något i stil med om jag sminkar mig fjortis eller vad det är. Och det gjorde jag tydligen,. Jag såg ENLIGT ANNA gammal ut utan smink, inte gammal utan GAMMAL. Hon sa att jag såg ut som en mamma när jag stod vid spisen. Tack så mycket kul att höra!

244

Nu är dagen kommen, jag ska flytta :). Nej inte på riktigt men för några dagar. Stackars Camy har bott själv sedan i söndags men nu idag mår jag ganska bra (så länge jag ligger ner). Jag åker mest dit för att vara sällskap. Och i natt hade jag feber/ångest för fjärde natten i rad. Det är omöjligt att jag har det en femte natt så detta ska nog bli roligt.

Jag hittade en rolig omröstning på expressen.se som jag var tvungen att göra.



Ja som du kanske såg så gillar jag dialekt. Det finns inget sexigare än en kille som pratar göteborska, det är så manligt till motsats till stockholmska. Kanske så är dialekten inte det viktigaste direkt utan mer ett plus i kanten, men faktiskt så var det fler som röstade som jag;)



I morgon fyller min pappa 40, typ shiit. Snäll som jag är så kommer jag dock inte at vara hemma på hans födelsedag. Mamma har kirrat en present från mig och Julle så jag behöver inte köpa något. Men de känns ganska ego endå så något litet får jag köpa. En fin bukett hade varit kul men min mamma är allergisk så de hade slutat för dem som för alla andra buketter i detta hus, de hade åkt ut. Det är så himla hemskt att när jag har fått blommor (det händer inte ofta, men det händer) så har jag ställt in dem på mitt rum och stängt dörren. Men endå varje gång jag kom hem stod dom ute, men jag är envis så jag ställde tillbaka dem. Sedan fick min mamma damp och tyckte jag var elak när hon var allergisk så jag fick ge mig. Det som är så roligt att få blommor :/

Nu ska jag läsa om Annika Östberg som ska få flytta hem till Sverige efter 28 år i  amerikanskt fängelse.

pusss

ADHD

Tredje dagen nu med feber, gud vad roligt jag har.  Men just nu känns det lite uppåt så jag orkar ligga här med datorn :). Natten tills idag var lika hemsk som de andra senaste nätterna, jag hade hög feber och svettades något helt otroligt. Det är ganska läskigt när man mår så dåligt jag gick och la mig i köket på golvet klockan fyra i natt jag tror inte jag var helt hundra i huvudet. Man känner sig direkt 14 år yngre och vill ju egentligen bara gå upp och väcka mamma så hon kan ta hand om en, men jag är snäll så jag gör inte det jag proppar istället i mig en del alvedon och hoppas det ska gå över. Och som igår var det miami ink marathon på tv så jag tittade på det i några timmar, men inte som igår jag kollade på det i 6,5 timma då tror jag.

Jag skulle ju flyttat ut till Camy till bonneland redan igår men sköt upp det tills idag, tyvärr kommer jag att skjuta upp det ytterligare en dag så hoppas vi att jag kan åka dit i morgon. Saknar henne :)

Idag lovade jag mamma jag skulle plocka ur diskmaskinen sen skulle jag också, duscha, packa en väska, bädda rent i min säng och ta hand om mina kläder. När jag mådde bra ett tag så målade jag tånaglarna det var väl för jobbigt för jag hann bara plocka ur en mugg ur diskmaskinen sedan blev jag svimfärdig så gick och la mig och vaknade med feber.

Jag har så himla tråkigt, jag har inte gjort något över huvudtaget sedan i fredags. Hoppas de kommer något på tv idag! Pusss

Söndag

Måste varit en hemsk människa i mitt förra liv och detta är straffet. Fan vad jag mår dåligt. Hej feber och hejdp kära läsare nu ska jag nog överdosera alvedon.

Lördag

Jag är sjuk och tycker synd om mig själv. För jag skulle ju med min girlfriend på tatueringsmässa idag, fan vad jag är besviken. Orka vara sjuk på helger och lov, det är ju sånt som skoldagar ät till för?

<3

Djur är äckliga

Djur är äckliga varelser. Kom just på min katt att dricka ur toaletten, och så hade hon kissat på mitt rum. Och jag som är noga med att det icke steriliserade vilddjuret inte får vara på mitt rum. Min älskade kanin är rumsren, men min lesbiska tjejkatt markerar rivir. Jätte roligt, verkligen. 

Jag bäddade precis min säng så hittade jag inget underlakan, eller säger man kanske bara lakan? Whatever jag drabbades i alla fall utav ett smärre raseri utbrott. Hade bäddat superfint med rosa och röda kärleksfulla saker och hittade bara ett lakan som inte var 90 cm och det var GULT. Fult värre, jag byter sängkläder oftare än min mamma hinner tvätta. Men det är bara för jag fäller som en gnu. Det ser inte så vidare nice ut med massa hårstrån i sängen direkt.

Och herre gud i morse var jag med om en sjukt traumatisk upplevelse. Det var inget drama det var verkligen ett trauma. Jag rastade min kanin på mitt rum medans jag gjorde mig i ordning. Och efter att jag fönat  och plattat håret blev mitt 1*1 m rum väldigt väldigt varmt. Jag tyckte synd om Kalle så jag öppnade fönstret- Och vips så kommer en stor fet jävla spindel IN SPRINGANDES . Jag trodde inte de kunde springa men fan vad han hetsa och sprang och landa plask på mitt golv. ( på golvet låg också X antal kilo kläder och annat, jag hade inte orkat ta upp det för jag var sängliggande hela gårdagen). Jag drabbades av panikångest. Jag var ensam hemma. Jag kände att jag hade tre val; 1. Sätta Kalle brevid den och hoppas på att han skulle äta den, men då fans risken att den skulle springa in i mina kläder eller min säng eller något.  Alternativ 2 ringa pappa och komma för sent till praktiken, men också då fanns risken att den skulle gömma sig. Jag förstod att jag inte kunde göra något annat än själv ta hand om problemet. Jag tittade mig runt med något att locka upp den på och sedan kasta ut den, men jag vågade inte. Jag fick kubba upp på mellanåningen hämta dammsugaren och dammsuga upp den. Men när jag kom ner var den borta. Jag slutade andas och fick tårar i ögonen, det var fruktansvärt. Jag flyttade på nattduksbordet och där var han. Jag dammsög upp honom och ställde ut dammsugaren och stängde dörren. Jag borde nog nästan söka för min spindelfobi. Pappa skrattade bara åt mig när jag berättade, men nej fy fan va hemskt det var.

puss

Djur är äckliga

Djur är äckliga varelser. Kom just på min katt att dricka ur toaletten, och så hade hon kissat på mitt rum. Och jag som är noga med att det icke steriliserade vilddjuret inte får vara på mitt rum. Min älskade kanin är rumsren, men min lesbiska tjejkatt markerar rivir. Jätte roligt, verkligen. 

Jag bäddade precis min säng så hittade jag inget underlakan, eller säger man kanske bara lakan? Whatever jag drabbades i alla fall utav ett smärre raseri utbrott. Hade bäddat superfint med rosa och röda kärleksfulla saker och hittade bara ett lakan som inte var 90 cm och det var GULT. Fult värre, jag byter sängkläder oftare än min mamma hinner tvätta. Men det är bara för jag fäller som en gnu. Det ser inte så vidare nice ut med massa hårstrån i sängen direkt.

Och herre gud i morse var jag med om en sjukt traumatisk upplevelse. Det var inget drama det var verkligen ett trauma. Jag rastade min kanin på mitt rum medans jag gjorde mig i ordning. Och efter att jag fönat  och plattat håret blev mitt 1*1 m rum väldigt väldigt varmt. Jag tyckte synd om Kalle så jag öppnade fönstret- Och vips så kommer en stor fet jävla spindel IN SPRINGANDES . Jag trodde inte de kunde springa men fan vad han hetsa och sprang och landa plask på mitt golv. ( på golvet låg också X antal kilo kläder och annat, jag hade inte orkat ta upp det för jag var sängliggande hela gårdagen). Jag drabbades av panikångest. Jag var ensam hemma. Jag kände att jag hade tre val; 1. Sätta Kalle brevid den och hoppas på att han skulle äta den, men då fans risken att den skulle springa in i mina kläder eller min säng eller något.  Alternativ 2 ringa pappa och komma för sent till praktiken, men också då fanns risken att den skulle gömma sig. Jag förstod att jag inte kunde göra något annat än själv ta hand om problemet. Jag tittade mig runt med något att locka upp den på och sedan kasta ut den, men jag vågade inte. Jag fick kubba upp på mellanåningen hämta dammsugaren och dammsuga upp den. Men när jag kom ner var den borta. Jag slutade andas och fick tårar i ögonen, det var fruktansvärt. Jag flyttade på nattduksbordet och där var han. Jag dammsög upp honom och ställde ut dammsugaren och stängde dörren. Jag borde nog nästan söka för min spindelfobi. Pappa skrattade bara åt mig när jag berättade, men nej fy fan va hemskt det var.

puss

Galet

Har galet ont i huvudet och allt suger, okej kanske inte. Idag har jag provjobbat på Coop för sista gången och jdet var en GALET snygg kille som jobbade där idag. Såg honom förra veckan, men nu såg jag honom mer "IN ACTION", holy moses. Nu vet jag vad jag kommer drömma om :). Dock så vågade jag inte hälsa på honom, men de va en annan lite efterbliven kille där som var kanske lite väl trevlig.- Men det gillar vi. Nu ska jag sova tror jag . Pussstjing

1 april

God morgon :) Nu ska jag ut och övningsköra om cirka 25 minuter, jag ska köra till praktiken för idag öppnar pappa golfen :).

Jag tror inte någon blir förvånad när ni ser mitt val utav väggalmenacka. Fett snygg är den faktiskt. Januari/Februari var i alla fall nice bilder. Men är lite frågsam på Mars/April. Men då undrar du säkert varför jag är så anti aprilkillen, det är helt enkelt för att han har vart med i High school musical som nog är det värsta som finns. Jag tycker att han ser ut att vara homosexuell, men om jag hade vart 14 hade jag säkert tyckt att han var snygg, Är det nu någon som inte fattar vem jag menar?

Januari- Jag tror nog helt seriöst han är snyggast i världen <3



Februari- Lätt med på topp 3 snyggast  :)



Mars- No no no...



April- Nej tack, det är för mycket småfjors över honom tycker jag.



Nu måste jag sminka färdigt mig, och efter praktiken så ska jag faktiskt och provjobba för tredje och sista gången.

Take care!  pussss

RSS 2.0