Rebecca & Fiona på Corona

Okej att saker kan vara "borta" och att saker brukar vara "borta" för mig men asså denna är så galet borta va, dosjäveln. Jag har tittar under sängen, madrassen, soffan, i alla lådor på byrån, alla kökslådor & badrumsskåpet, ja överallt. Snälla gud gör så den kommer fram, jag vill inte betala för en ny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tror jag drar på lite make up och drar och hämtar cykeln nu och stan efter det. Ska köpa biljett till Rebecca & Fiona på Corona på fredag :) Då blire slir!

Puss

Bankdosan = GONE



Ifrån gårdagens fika med Erik på Café Göteborg.

Min bankdosa är så fruktansvärt borta, jag får hetsen på mig själv.. Jag har tappat bort den på mina 25 kvm....Men men, har i alla fall städat en jäkla massa & ringt massa samtal. Ljudet till min minidisplayport är nu fixad, efter 40 min i telefonkö-

Klockan är tjugo över elva och jag är vrålhungrig? Jag ska försöka hålla mig tills i alla fall tolv så kan jag efter det dra och hämta cykeln och cykla till stan. Nu vankas det mer städning, blommorna åkte i soptunnan förut. Jag lessna helt enkelt. Frågan är vart jag hittar nya billiga gröna blommor?

hello fjors

Sedan igår har jag numera bredband hemma hos mig! Mitt bredband heter: hello fjors, som min mobil har hetat alla år, det måste ju kännas bra! Fick också min vita fina hdmikabel på posten igår. Dock visar det sig att min minidisplayport inte alls är med ljud som jag beställde, jag ska så ringa Apples kundtjänst och klaga!

Idag ska jag städa, hämta min numera lagade cykel, cykla till stan, shoppa & så. Imorgon ska jag till min exgranntant och leka med Ninja, valpen jag passade i våras. Jag trodde Ikeamöblerna skulle komma i morgon, men icke dom kommer på FREDAG MELLAN 17-22..............


pUsS

Happy girl ?!








Tisdag

Jag köpte en router för 600 igår kill me. Tentan kan ha gått bRA. 33 va g jag borde fått 32,5 så fick jag U så snubblade jag i alla fall på målsnöret. Nu tvättar jag & strax ska cykelhelvetet på lagning, punka IGEN SAMMA DÄCK. Efter det ska det brännas cash på stan :)

Puss

Wallander



Såhär laddad är jag efter dagens mös- Jag har i alla fulla fall en hel cykel men är 155 :- fattigare men vad gör det? iKVÄLL blir det sent ska mysa med mig själv och doftljus och se på wallander. I morgon ska jag vara crazy, cykla till Carlshem och plugga och efter det cykla till El Giganten och köpa router. Känner mig själv såpass att jag vet att jag kommer hamna inne på Maxi också för att "checka" läget. I övermorgon är det tenta och jag har inte ens pluggat hälften av vad jag gjorde på gymnasiet inför ett lätt prov.... Psykiskt påfrestande svar ja. Erik sa åt mig och värma mjölk och pressa i två stora vitlöksklyftor + honung. Det låter ju som döden, men jag har haft värre saker i munnen.. Det var inte gott men det funkade, men herre gud eftersmaken. Den kunde döda. Hela lägenheten luktade så mycket vitlök att jag fick vädra, kände mig piggare efter det och har sovit typ halva dagen idag så snälla söta gud gör så jag är frisk och fit for fight i morgon.

Insåg när jag vart på Ica att jag har rosa naglar på högerhanden och bruna på vänsterhanden och tänkte shit jag gick ut så. Men vad gör det? Jag är i norrland. Anledningen till att det är så är för mitt dyraste nagellack ever, 129:- såg underbart fint ut men var så katastofalt fult, man ser varenda penseldrag. Julle köpte ett sånt en gång på filli, dock nått b-märke för kanske 1 svensk krona MAX. Så jag tänkte detta skulle vara bättre men icke. Så igårkväll beslutade jag mig för att måla över det med brunt. Men jag lessnade efter en hand och tänkte jag gör det till morran....

Pusss hej & godnatt

Söndag

Vaknade idag och mådde sämre än igår, hej livet är ingen fest. Jag känner mig "efterbliven" i hjärnan och är allmänt seg och mösig. Klockan har redan hunnit bli kvart i 10, vore ju kul om jag hann titta lite på fysiologin innan jag halv 12 måste leda min punkade cykel till berghem. Med tanke på att det är söndag och folk är bakfulla så tänker jag för första gången korsa universitetet iförd mysisar, men ziperallen där tror jag tyvärr gränsen gått. Ska och plugga hos Soffan sen, jag är inte sugen för fem öre jag är så jävla less på fysiologifanskapet, kommer jag någonsin bli kvitt tentafanskapet?! Fastän jag känner att jag kommer få sämsta resultatet någonsin måste man endå gå dit och försöka, de kanske lessnat på att vi får underkänt hela tiden?

Jag tror och hoppas mitt internet börjar funka imorgon, då ska jag om cykeln är klar cykla till Strömpilen och shoppa en router på El Giganten. Jag hittade för under 300 kronor, det lät som ett kap. Sedan efter tisdag har jag "sommarlov" tills måndagen den 5e då jag börjar skolan igen. Vore mer än nice att åka hem men icke, då blir det nog till att röja och försöka bli helt klar i lägenheten, köpa blommor och en ny ram till min fototavla. På torsdagen kommer ju mina ikeamöbler också, kan knappt bärga mig!

Nä nu ska jag stänga av ulrik Munther och i alla fall kolla lite på fysiologin trots min huvudvärk från helvetet

FML

Dagen idag har spenderats en pluggsväng med Soffan och sen kom Erik förbi och inspekterade lägenheten. Jag är snorig och äcklig, hade behövt nässpray men det är ju säker 200 m till ICA så jag har helt enkelt inte orkat krypa ur Ziperallen för den galna promenaden. Annars vad är nytt? Gjorde ytterligare en förträfflig måltid till kvälle, ädelostpaj med lite sallad till det var nice såhär på kvällskvisten. Fick jättefina enportionsformar av mamma, som jag glömde hemma...... Annars nä inget, ska gå och lämna min punkade cykel imorgon på berghem någon ställe. Jag älskar sådana extrautgifter. Efter det bär det av hem till soffan för ångest och säkert en hel del FML-tankar, det brukar bli så numera, men som soffan så glatt sa: 1 år kvar!!

Har pratat med både mamma och pappa varje dag sedan jag kom hit, vad hände där?

Puss & godnatt

Telefonkö



Bredband är nu beställt, så jag ska snart köpa en router haha.

Jag vill baka idag, men jag orkar inte jag är för mösig. Och min kakburk "How to merry a millionaire" är nämligen fylld med rakblad.

Igår lagade jag helt vansinnigt god mat. Jag var på Ica i torsdags och handlade bland annat benfria kotletter, i min brist på ideer så tänkte jag svampsås, potatis och stekta sådana. Men hitta nudlar igår så jag blev akutsugen på det. Smsade lite med papsen och berättade vad jag hade hemma och så. Jag strimlade köttet och lät det stå och gosa till sig i sambal, soja, cayennepeppar, chillipulver, salt och peppar i säg 30 min. Sedan stekte jag det och hällde på en skvätt grädde (hade inte kokosmjölk) det blev sviiiingott. DÅ får man ha i åtanke att jag inte är så mycket för griskött annat än som just kotletter. Men detta ska jag göra om, det + 3kronorsnudlar.

Hanna , till dig!:


Lägenheten nästan klar

Idag mår jag sämre igen, jag som skulle lämna in min punkade cykel och gå en snabbis på stan med Soffan innan vi skulle plugga, det blir inte av,..Sitter på sängen i ziperallen med en bricka, "frukost-på-sängen-bord" vore nice. Sitter och äter min ananaslimpa med ost och paprika och dricker honungs- och ingefärste. Funderar på att baka bröd efter tisdagens tenta, känna mig lite huslig. Jag längtar kopiöst mycket till den 1a september då resten av mina möbler dyker upp. Jag är typ klar nu, hade Kristoffer, Oskar & Martin på besök igår så de var de första att se hur det såg ut under alla grejer. Har dock en satans massa ramar med bilder på lite allt möjligt som jaG promt ska ha upp någonstanns, oklart vart bara!



Kyl och frys, pensionärsvarning?







Observera att jag har 5 fulla lådor under sängen









Mer/ bättre bilder kommer.

jag funderar seriöst på att köpa Ulrik Munthers skiva! Men vi får se det lär ju inte bli några pengar över till det.

Pusss

Kaos



Ja utsikten är väl kanske inget att hurra för.







Borde väl kanske ta tag i det nu!!

Nä men titta där är ju jag


10,15

Pluggade litegranna i morse säg en halvtimma sen blev jag mösig. I natt sov jag bra, hade mobilen avstängd så det var skönt. Önskar jag kunde få låna Eriks hjärna fram tills på tisdag så jag hade kunnat klara den jävla tentan. Längtar massvis till den 1a September då mina Ikeagrejer kommer, efter det ska det bli snyggt hemma hos mig. Men innan det kanske jag borde packa ur väskorna...... 1/3 är klar, sedan lessnade jag. Måste köpa nya blommor, mina är till 80 % döda efter att ha vart utan vatten från den 2a juni - 24e augusti, stackars mina bebisar! Frågan är vad man gör med dem, jag har ju inte mage att slänga dem i komposten. Min "vänskapskaktus" fick jag inte med mig heller så den står i fönstret på mitt speeddejtingsrum. Efter gårdagens shopping börjar det bli knapert på kontot, jag la ju endå dryga 3000 kronor till sparkontona direkt efter lön & betalade hyra och en massa andra kul utgifter. Men jag behöver ju kläder, jag har INGET att ha på mig inför skolstarten... Så får väl försöka hålla mig till CSNpengarna trillar in. Har ju en dator att betala av också så det kommer största delen av mina cash gå till. KUL.




Chillar

Fredag!?

Såg på facebook nu någon hade uppdaterat att det var fredag idag, åfan vad segt var det enda jag kände. Jag måste råplugga inför tisdagens helvetestenta. Jag har inte pluggat något och tveksamt om jag ens har 10 % chans att klara skiten. Jag kommer bli ruggit knäckt om jag failar så snälla gud hjälp mig för en gångs skull. Men efter flytet i sommar så lär allt det kommande året gå åt helvete...

http://www.youtube.com/watch?v=aqcjZeUoxjQ&feature=feedrec_grec_index


Det är så hima skoj att va sjuk... Kommer leva i min mysdress hela helgen. Jag tänker då inte festa förräns nollningen, jag är utmattad. Jag hade inte en enda nykter hel vecka i somras- Blir jag full kommer jag säkert börja gråta eller något, så jag är på det torra!

puss


Bästa postisen

Nån som jag delade ut post till i sommar på rundan hade sagt att de saknade mig igår till en annan postis, jag dör vad gulligt! Undra vem det var, jag måste vart extraordinär

Städar lite granna

När man har feber så mår man ju som upp och ner. Fick just ett ryck och röjde undan på bänken intill diskhon och körde fönsterputs på spisen, skiiinande rent. Men ännu återstår allt tråkigt grovjobb, då kommer jag garanterat mösa ur. Kände hur ensamt det är här på Tvistevägen så jag tände 6 doftljus och myser järnet i min ziperall. Hoppas grannarna gillar Ulrik Munther! 

Imorgon blir det plugg med min älsklings-soffan igen, när i alla fall jag lärt mig lite mer hade det varit givande att plugga lite med Catrin! När jag såg universitetet förut så fick jag en ångestklump i magen. Men efter dagens ikeashopping så ska nog detta gå vägen. Pratade med min söta farmor också, det blir hon som får sy ihop mitt draperi, så jag stod och måttade för fulla muggar med ett 

xtravaganza

band.



trött tjej

mYSER I min ziperall & kollar på efterlyst




2323 :-

2323 kr fattigare. Kikade in på Ikeas hemsida, slutade med att jag hade köpt ett köksbord, 6 stolar, en golvlampa, krokar, gardinstång och en matta, snacka om att jag fyndade!! Mattan matchar tyget jag köpte som draperi!

Punka

Nu har jag feber, livet är en fest. Lyfte ner cykeln från lägenheten, ledde den till tvättstugan där jag såg det var dåligt med luft. Ledde den till skolan & pumpade där. Luften åkte ur direkt. JAG HAR ALLTSÅ PUNKA. Klockan är kvart över tio, jag är på min tredje omgång tvätt i tvättmaskinen & har vart på ica och storhandlat. Trodde kalaset skulle bli svajndyrt men det gick på dryga 550, vilket jag till och med hade i plånboken så jag slapp slösa på lönen. Nu har jag lite mat hemma så det känns förträffligt!

Jag är utmattad

Kallt i norrland



Precis såhär kallt är det

Min nya lägenhet

Väskorna slutade tyvärr inte på 47 kilo. Innan jag lämnade hemmet hann det överskrida 50. Jag blev så sjukt irriterad att jag i ren trots packade ner mer saker, jag tänkte 30 kronor hit och 30 kronor dit. Vi stannade på ikea på vägen till Landvetter och där köpte jag värmeljus som luktade himmelskt, en röd fin badrumsmatta och tyg, farmor ska sy mig ett draperi. Bilder kommer. Väl vid incheckningen så var gubben helt sjuk trevlig. Han frågade efter antal väskor. Efter två väskor på bandet så sa han ja det här överskred ju rejält (handlade om  kanske 16 kilo över bara där). Efter vi lagt på alla tre sa han, ska vi halvera det? Ska vi säga 500:-? Jag tackade nått kopiöst och sa att jag var beredd på 1000 :- och att farmor och farfar gett mig tusen kronor för övervikten. Gullet tyckte då jag istället kunde göra något kul med den andra femhundralappen, det hade blivit mer än tusen men han halverade och gav mig rabatt! Han sa att han brukar vara snäll mot studenter och att man får tillbaka det senare, jag sa såklart att jag kommer fortsätta att åka med dem, dagens första goda gärning.

Den andra stod Catrin och Sebastian för, de hämtade mig inne vid väskorna och bar var sin väska till bilen. Körde mig till Ica så jag kunde handla ost och mjök, körde hem mig och hjälpte mig upp med väskorna till lägenheten! Puss och tusen tack !

Tvätt-tid nu om 30. Ica öppnar dock först 9 så det var ju halvcoolt. Vaknade halv sju med halsont, har vart en sjukt kall natt trots jag sovit med dubbla täcken, elementet är avstängt!



Har sju kuddar i min 140 säng, så himla mysigt. Har inte fått tummen ur att fixa internet och en router, men med mobilen sammankopplad går det både snabbt och är simpelt & såklart billigt så detta kanske duger för mig i alla fall ett tag?



Bäddade sängen det första jag gjorde sedan tog jag i tur med badrummet, det enda som är klart!





Där är den röda nya Ikeamatten, 99 :-. Lägenheten är större än jag mindes, inte helt konstigt med tanke på att sist jag var här var både pappa & Camilla här samtidigt. Första natten själv i sängen i natt, den var skön! Dammsugning & städ väntar resten av dagen. Sjukt stökigt, allt är långt ifrån upp-packat! Pusss





ÖVERVIKT

MINA VÄSKOR VÄGER 47 KG TILLSAMMANS, DET FÅR MAX VÄGA 20. JAG SKJUTER MIG. 30 KR/KG

Skärhamn ---> Umeå

Idag flyttar jag, idag kommer det gråtas floder. JAG VILL INTE. Har knappt börjat packa än, vill ju inte inse att det faktiskt sker nu, fan i helvete då. Men okej jag får la tacka alla som bidragit till att jag fått världens bästa sommar!

puss

VAFAN HÄNDE IGÅR!

TJENARE MANNEN! VAFAN HÄNDE IGÅR!?!??!?!



slir 1/3


En vecka kvar

Jag tror jag håller på att bli sjuk. Snälla säg att min Ziperall kommer snart så jag kan isolera mig!Puss

Måndaaaaaag

Tjenare mannen! Lyckades tack och lov boka om umeåresan idag, klockan halv 7 tror jag minsann jag befinner mig på Umeå city airport den 24 augusti. Har jag hunnit med allt jag skulle i sommar? Nej . Har jag hunnit med nått? Knappt. Vart fan tog denna sommaren vägen? Jag har visseligen haft världens bästa sommar, men den var för kort. Jag längtar inte ens lite tills att träffa klasskompisarna och börja skolan (okej några enstaka). Jag hade hellre ugglat kvar här hemma i Skärhamn.

Nästa sommar vill/ SKA jag:

  • Inte jobba så förbannat mycket
  • Besöka klasskompisar på diverse orter
  • ÅKA PÅ FESTIVAL

Jag kommer senast i december bli brunett igen. Mamma är som alla mammor emot att man byter från ens från början naturliga hårfärg. Men jag känner mig snyggare som brunett, det är billigare, håret mår bättre och det blir så mycket enklare att sminka sig!!

Pusss nu ska jag sova, det är ju en dag i morgon med! Dock är det min underbara jobbarkompis Kim sista dag :'(

14 Aug

Idag är det riktigt mysväder, hade varit trevligt och gå på bio. Dagen idag har helt och hållet spenderats i sängen, endå är jag trött. Jobb i morgon...... Men min sista måndag med reklam, det lockar genast lite mer. Tanken på att tjäna pengar kanske hjälper till lite också. Jag har 170 kronor på mitt konto och 200 kronor i plånboken, så jag längtar tills lönen kommer. Denna veckan tror jag min Ziperall kommer med :)



Mobilen och datorn vägrar samarbeta så får väl nöja mig med de här bilderna, inför biodejten!

Söndagsångest

Igår var våran sista utekväll med Soffan, men som vanligt hade killarna damp så ja det blev inget. I stället för att ta bussen in till Göteborg så åkte vi hem allesammans. Men jag hade en sjukt underbar kväll endå med mina älsklingar.

Idag har jag en söndagsångest som heter duga, mitt hjärta blöder. Bokade just en flygresa till Umeå den 24. SJälvklart råkade jag boka en så jag får sitta på bromma hela dagen. Jag får ringa och omboka imorrn.... Det blev ju inte bättre av detta direkt. Kill me

10 dagar kvar

10 dagar till Umeå och jag vill INTE! En normalt funtad människa hade då kanske åkt iväg och gjort nått idag, men det är så psykiskt påfrestande att jag troligtvis blir sängliggande hela dagen. Måste beställa flygbiljett idag med! pUSS

Ny säng

Okej det enda jag kan lägga till om onsdagens slir är att jag påå riktigt skämde ut mig saftigt mycket och Camilla har fortfarande Ågren of the year.

Idag tvingade jag mamma till stenungsund där vi shoppade en bäddbadrass så nu har jag satt på ben och gjort mig hemma i min nya säng. Jag har inte tyckt att det vart nån större skillnad på 120 & 140 sängar, men ack så fel jag hade. Knapert att man kan sova 2 här nästan, då menade jag en själv + kompis man inte vill skeda med. Känns ungefär som min gamla 90säng. Och benen är för korta men jag slipper ju i alla fall sova på golvet :). När jag kommer upp till Umeå så får jag det ju större igen :)

Pussssss snart myskväll med min kärlek


Haddocks igen

Igår var det Haddocks igen. Det var ett enda stort slirigt kaos, jag har skämt ut mig nått så fruktansvärt och Camilla har nog årets Ågren efter att tappat (sprillans nya) mobilen i vattnet och blivit bestulen på kontokort och körkort.

Fortsättning följer kanske!

packA

Jag har börjat packA ihop lite granna inför min hemfärd om dryga 18 dagar.


Mina fobier

Mina största djurfobier:









Tro fan jag har en nattfjäril inne i mitt rum nu, inte nog med de. Han kvaddade just in i min mage flera gånger och jag har ingen tröja. Jag blev stel av skräck och handlingsförlamad. Yes vilken tjej. Fyfan!

kärleken i mitt liv

Idag är jag såhär taggad:



Men jag har en höjdpunkt ikväll. Jag ska på bio med kärleken i mitt liv (Camilla). När vi är trettio då tror jag faktiskt det blir vi! Pussss tjaaaaa

Mhs.........

Ytterligare en toppenklassis har nu hoppat av MHS. Nu blir jag ännu mer emo. Varför fan sökte inte jag nått annat? Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ZIPERALL

Okej kära vänner, jag klarade inte pressen längre så jag har beställt en Ziperall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Sööndag

Underbar söndag, jag är inte bakfull och ligger och mösar i sängen! Dock slogs jag just av tre jobbiga tankar. 1. Snart uMEÅ. 2. Måste plugga. 3. Borde packa ihop lite .

Meeeen jag orkar inte, jag får aldrig en lugn stund. Idag är en mysdag men jag har ingen att mysa med. Får la hämta fysiologiboken och gossa lite. I morrn är det jobb igen, nej men gud så förträffligt roligt. Jag ska fjäska järnet för chefen att jag får ledogt på torsdag. DÅ SKA DET SLIRAS JÄRNET PÅ ONSDAG, var så säker!

Frulle på dE? Pusss

Lördaaaaaaag

Igår förfestade vi hos Hanna det var kul & kände mig perfekt för att gå ut. Ditresan då tappade jag allt. Gick in på haddan och köpte en shot och en drink som jag drack på kanske en kvart. Var fortfarande galet otaggad så efter dryga en halvtimma där så drog jag och Camilla. Governor Andy var ju kanske inget att hänga i granen, brydde mig inte ens om att titta på honom. Kände inte någon där heller, höjdpunkten måste vart pappas kompis Mick som jag inte ens pratade med. Jag kände att jag vart så slirig de andra gångerna att han måste tro jag grovraggar så jag hejade bara lite fint.

Dagen idag till ära så  var jag sjukt bakfull i morse!? Bilresan till stallet var halvnajs, vid boab hade jag nästan krockat och kört in i röven på en bil. Sedan gick det bättre och höll  bara på att köra i diket väl framme när det var massa söta kalvar i en hage. Ridturen med prinsen gick galant och var riktigt mysig.

Jag mösar sönder, känns mycket oklart om det blir Kungälv idag!!

Pusss

slirigt

Igår var det slirigt på haddan. Jag hade så fruktansvärt skoj! Jag var dödligt bakfull idag men vad gör det när man klarade alkoblåstestet? Mår helt okej nu men strax kommer mamma så ja jag kapitulerar! Puss

22,02

Det verkar så lätt, att bara stöta på
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån.
Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart

Jag vill känna din kropp emot min, Höra pulsen slå
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på
Jag ser på dig, och du ser på mig
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha dig
Jag vill känna din kropp emot min...
När vi två blir en...



Äta jobba sova dö

Kom hem från jobbet, gick och badade med Soffan den yngre & Camy. Kom hem, åt, duscha och la mig naken på balkongen för att torka med fysiologiboken i högsta hugg. Läste väl dryga tre sidor om kiss, urinledare, njurar och gud vet vad innan jag helt enkelt somnar. Jag vaknar dock av att Julle och hennes kompis jag aldrig träffat innan stormar in. SÅ ja jag känner jag borde odla lite självdiciplin.

Puss och godnatt igen

Inte

I övermorgon kommer min mamma hem igen, det var henne och pappa jag fick psykbryt på. Jag vill inte att hon ska komma hem. Tanken var att jag skulle hämta henne i Stenungsund, men jag snodde Camys line och sa "inte en chans i helvetet". Sen efter jobbet smsar pappa & frågar om vädret? Jag svarade något moget om att de kunde hänga sig :) Jag borde sluta vela runt & börja ta tag i mitt liv & plugga. Skypedatade med Erik förut och han tyckte jag skulle klämma in lite varje dag. Dock är det lättare sagt än gjort. SÄg i morgon:

  • Jobb
  • Stallet
  • Slira?
När ska jag hinna plugga? Avrätta mig. Jag vill verkligen INTE till Umeå. Inteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinteinte
Ångesten är starkare än längtan till mina underbara vänner där, det är inte okej- Fyfan. Nä nu skjuter jag mig. Pusstja

psykbryt




Idag fick jag förresten psykbryt på jobbet, störtlipa (?) i cirkus 10 minuter när jag var ute på min tur. Sicken tur jag var osminkad och hade osnabba solglasögon är min tanke nu efteråt. Men Kim var snäll och köpte Geisha till mig, så den mölade jag i mig efter gråtet när huvudvärken kom krypandes!
Puss & godnatt




Galet taggad





Jag är galet taggad på utgång , kanske!

Grundlurad

Jag och Camilla blev just GRUNDlurade, vill inte ens prata om det! Vi spontan-kom-på att vi skulle ut och SLIRA idag. Dock försvann partypeppen efter 10 min då när vi inser att vi är just grundlurade. Kul...

Ska jag ut imorrn tro? Jag ska sova på saken!°!!!!!!

Godnatt

Mysfaktorn är hög, min älskade Camillis ska sova här i city i natt igen. Direkt efter jobbet fick jag springa till sjukgymnasten där hon stack nålar i mig, gav mig övningar och ett pensionärsgummiband, tummen upp!

Hångel och pusss sängen kallar !!!

RSS 2.0