Katt på G ?

Idag sov jag bättre men jag är ju inte direkt pigg för det... Gick upp, klädde av mig för att hoppa in i duschen men det är så hemskt att duscha på morgonen att jag sköt upp det tills efter jag gjort ansiktsmask & gick givetvis tillbaka till sängen. Nu börjar skolan om dryga timmen och innan det ska jag duscha, sminka mig, klä på mig och äta mat osäkert om det ens är möjligt på en timma.

Frakt för min kattväska är nu bokad och jag bör ha den kanske på torsdag fredag då Schenker inte är lika snabba som posten, men 8 kronor billigare!

Fick igårkväll mail ifrån djurskyddet och en ansvarig där ska höra av sig när hon har tid, hoppas på snart så ska vi diskutera katt på telefon, jag är helt pirrig. Spenderade kvällen sent igår att analysera varenda katt : http://djurskyddet.umea.com/katt.htm
Jag kom besviket fram till att majoriteten är honkatter och att de killkatterna man faller för vid första anblick måste flytta ihop med en annan katt och jag vill / kan ju bara ha en! Har jag fattat det rätt så kostar katten mig 700 kronor då kastrering, ID-märkning (tatuering i örat), en vaccinering samt avmaskning ingår. Låter dyrt vid första anblick men det hade troligtvis blivit dyrare för mig om jag själv skulle ordna med kastering och ID-märkning.

Nä nu måste jag gå upp och hoppa in i duschen nu börjar jag om exakt en timma, gaaaah. jag är ju helt sjukt trött. Men om man sov ja men säg 23.10-7,45 varför är man då apatisk? För lite sömn? Gaaah jag blir inte klok på mig själv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0