R.I.P MJ

Idag är det en dag av sorg i hela världen. King of pop är död. Jag känner mig faktiskt deppig, jaag kan inte påstå att jag var ett stort fan till Michael Jackson men han var ju trots allt en levande legend! Jag jobbar nu i hannas mammas  butik och lyssnar på hans musik non stop.

Jag är numera svinnervös inför hultsfred. !

<3

Torsdag 1039

Helvete , nu har jag gjort det mest smärtsamma som jag gjort frivilligt i hela mitt liv,. Min mamma har en epilator, men med tanke på min låga smärtgräns är det inget för mig. Men jag skulle vara stenhård idag och tänkte men det klarar jag det här. Så jag epilerade mina armhålor. Herre min skapare. Det blöder och så nu, men det är iaf hårfritt. Jag kommer aldrig att göra om det! Vi förstår alla att det måste göra fett ont att vaxa. Men detta är ju precis samma sak förutom att det går långsamt och du styr den själv. Men vax är det ju AJJJJ sen är det över. Shit vad stolt jag är över mig själv nu. Men jag klarar fortfarande inte att epilera benen, det är alldelles för stora ytor !

Jobbar 14- 19 idag på coop, bara kassa ! Det gillar i !

Igår tog ja och Linn och pappa en tripp till herröbåge efter jobbet. SÅÅ skönt !!

<3

Tisdag 18,24

Jobbat idag. Fick sovmorgon till 6, tack Anette!!  Jobbade på Coop 8-14. I morgon ska jag jobba hos pappa och det ska bli mer än nice! Annars har det inte hänt något speciellt idag. Lekte med Linn och Ebba en sväng förut och så. Nu väntar jag på att pappa ska komma hem med käk, sen ska jag sova :)

Det börjar dra ihop sig till hutsfred:S
<3

MÅNDAG 18,49

Helvete vilken dag. Sov tre timmar i natt., Gick upp 04,30 bussfan fick 05,32! Holy moses. Men i morgon fick jag börja 2 timmar senare (8) så jag slipper gå upp mitt i natten. Nu ska jag dega framför tvn!

Puss

Söndag 10,23

Varför vaknar man alltid tidigt när man väl får sova? Jag börjar klockan ett och mamma ska till och med köra mig idag. Varför sökte jag sommarjobb i Stenungsund? Det går inte en enda buss som passar med mina jobbtider! I morgon tror jag jag börjar klockan 6 också. SKJUT MIG! Jag tänkte dock smsa Linns pappa och fråga när han börjar så kanske jag kan ¨få åka med. Om nu inte Annette ändrade mina tider så jag började halv 7 alla dagar i stället så jag kan ta den första busseN!

Igår när vi tittade i resekataloger så blev jag riktigt sugen på att åka utomlands nu sista veckan på sommarlovet. Jag tror de andra blev ganska taggade de också. Hade ju varit mycket lättare att jobba om man kände att man jobbade för någon speciellt!

Nu ska jag äta frulle<3


Lördag 22,59

Midsommar är egentligen otroligt överskattat. Verkligen, hela dagen går egentligen ut på att hitta en fest och senare gnälla över det dåliga vädret! Och det blir heller aldrig som man har tänkt sig!  Vårat midsommar blev inte alls som vi hade tänkt oss men det var helt okej trots allt :). Men nattbussen hem var det värsta på länge. Massa jävla stolpskott satt och skrek och kaxade mot vuxna, helt jävla respektlöst!

Idag var min enda lediga dag denna veckan, jag är totalnöjd med dagen. Först var jag Linnsan och Camy och solade på Hannas brygga sen gick vi hem till mig och kollade i resekataloger. Och efter det var det käk och sen så badade jag och Camcam det var VÄLDIGT kallt. Tredje gången jag badade iår, men vi var total crazy och hoppade i gud vad kallt det var. Jag frös ihjäl halvt om halvt. Kvällen avslutades med en film hemma hos Linn. Tack för idag <33

JÄVLA BADJÄVLAR SOM INVADERAR SKÄRHAMN, JAG BLIR TOTALT TOKIG. JAG BLIR AGGRESSIV AV ATT BARA TITTA UT.  Topp tre det värsta med dem:

De blockerar cykelvägar och "vägvägar"
De går på bredd och har inte vett att flytta på sig
De köper slut på allt man vill köpa på ICA

Jag fick ett ganska härligt utbrott när vi cyklade från Linn förut och skrek tuuuuuuuuuuuuuut när jag var bakom. Jag cyklade först så de blängde på Camilla :D Hahah, men man kan fan inte gå 6 personer på bredd. Jävla idioter de tror att vi har gångvägar här i Skärhamn, dream on. Vi kan inte hjälpa att i bor tätt som packade sillar. Åk tillbaka till stan!!

Jag känner verkligen min frustration över dem, men när man själv åker någonstans är det hemskt kul att bete sig "turrigt", men hur kul kan det vara och turista i Skärhamn? Kultur, shopping och krogliv !

I morgon ska jag jobba på coop från 13-19 tror jag. Jag känner verkligen inte för att jobba nu när det är så fint väder och allt. Men jag ska sitta i kassan hela dagen så hoppas att det går vägen! Men det lär vara ganska dött. Söndag, badjävlarna åker hem och så är det sista dagen i midsommarhelgen så folk är nog rätt rejält bakfulla.

Pusss och godnatt på dig <3

1331


Jag hittade världens snyggaste bikini på nelly.com ! Synd jag har för stora bröst för en sådan bikini bara :/ Men gosh vad jag tycker den är söt !

Waterfall Bikini Set SEK 288, Wonderland - NELLY.COM

Fredag 11.11- önska dig något

Det regnar såklart idag, det är ju trots allt midsommarafton. Men jag hoppas att det går över, det gör det nog. Nu sitter jag i Anjas butik och jag jobbar till två, bara 3 timmar kvar. Sen ska jag ut och plocka blommor och handla lite mat på ica och så. Sen ska vi in till Stenungsund, det ska bli mycket trevligt faktiskt :)

Det börjar närma sig hultsfred nu, jag är faktiskt riktigt nervös. Det är inte alls långt kvar, vi å´ker den 7 juli., Vi har lite problem, men hoppas att det löser sig>! ¨

F´örra året så bråkade jag med en kille ganska mycket, eller nej så kan jag inte skriva då tolkar du det som om jag muckade. Det var han som började, han sa att jag gick och hetsa till allt. Och då startade jag krig vilket i alla fall jag tycker är helt normalt när han sa så. Men han försvarade sig och sa att han bara menade att Viktor hade lyckats hetsa mig till att ta 5 snus samtidigt. Visst, det gick jag och hetsas till men jag går inte att hetsa till allt! Men i alla fall, jag har varit svinförbannad på honom länge och absolut inte pratat med honom. Och idag skickade han en vänförfrågan till mig på face, hur tänkte han? Och jag accepterade, hur tänkte jag? Jag återkommer när jag vet mer <!''

Puss


orsdag 17,32

Idag när jag skulle till jobbet runt 07,45 i morse regnade det något helt kopiöst så jag tänkte att det var smart att ha så lite kläder som möjligt p¨å sig. Därav min lättklädda outfit :) Jag höll på att krocka med golfbilen idag! Jag är så grym på att köra! Nej men det är inte det att jag är dålig utan det är ju så lätt att köra. Och när det är det så gör man gärna andra saker samtidigt som till exempel: tar kort, smsar, sjunger och tittar på hästar med mera. Det var några bankillar som höll på att köra in i mig med en stor traktor. Jag skrek som en jäkla gnu och de bara satt där och asgarvade åt mig. Nog snällt. (La upp en bild på dagens härliga åk)






Jag tror jag håller på att bli sjuk, jag nyser hela tiden. Jag har inte tid att bli sjuk nu jag ska ju jobba hela sommaren! Men förresten är det någon som vet varför mördarsniglar och skogssniglar har ett lufthål på sidan ?





Det känns verkligen som om det är fredag idag! Men det är minsann fredag i morgon sen så är det ju MIDSOMMAR också :D, Och för en gångs skull är dagen planerad!

Puss så länge nu ska jag städa !

Onsdag 22,30

Igår efter min tripp in till Stenungsund så hade jag hur mycket som hellst att skriva, jag hade det verkligen i huvudet. Men nu såhär långt senare är det puts väck! Men i alla fall, jag åkte in till coop var där ett jäkla tag och frågade snyggingen om hjälp:) Så fick jag kläder och byxorna var för små, eller jag va för tjock så jag fick killbyxor. För den större storleken var slut, nog macho och ha killbrallor menar jag. Så fick jag även 4 A4an med olika PLU koder(snabbkoder för frukt och grönt) som jag hade tänkt plugga på. Så gick jag till Gina och köpte en tunika och sen köpte jag örhängen på kicks. Och sen åkte jag tilll Kålleträsk och blev körd till jobbet började jobba 5. Trodde jag skulle sluta 8. Men gud så fel jag hade, jag slutade 23,15!! Så det blev inget plugga på PLU koder då inte. Sen gick jag upp 7 idag för att hinna duscha och stryka de nya jobbkläderna. Sen bar det av till coop och jag jobbade från 9,30-20. Idag var det mest kassajobb, det var inte helt kalaskul att det var nyöppning (coop forum blev coop extra) idag, min första dag själv i kassan!

Och i morgon jobbar jag från 8- 16 tror jag. Jag längtar redan efter min lediga dag! Mitt rum ser ut som helvete, jag skulle städat i förrgår, igår och idag. Men jag är ganska okonsekvänt, jag gillar att skjuta upp saker och då blir det så att rummet ser ut som ett bombnedslag. Men man jobbar ju hellre och tjänar pengar än att städa rummet utan betalning!

Men nu ska jag sova och jag har endå inget vettigt att skriva jag är för trött. Men jag skämde ut mig idag !! :D Bluscha som en, jag vet inte vad!

<3

10,52

Jag lovade Hanna att lägga upp en länk till min nya söta miniplatttång så här kommer den : www.salonclassique.se/  Den finns i rosa/virmönstrad som  jag har. Och sen i svart/guld. Jag ska inte ljuga för dig och säga att den är helt underbart bra, för det är den inte! Men den är kalassnygg. Riktigt riktigt snygg och pytteliten. Men som sagt den är inte jättebra, men den funkar alldeles utmärkt till mitt korta hår! Men leveransen var 5 stjärnig. Jag fick ett mail om att de hade slut på produkten men att de skulle skicka den direkt när de fick in den. Tror jag fick vänta en vecka på min sedan dunsade den ner i min brevlåda! Tror att det tar max tre dagar annars att få den hemskickad! Det var verkligen skönt att den kom direkt till brevlådan så jag slapp gå till Sjöbarn eller ICA!






Igår var jag ju helt ute och cyklade med vad som gick på tv, det programmet som jag väntade på kom ju aldrig. Men Cold Case kom så det vat helt suveränt! Jag har aldrig sett 90210 men tittade lite snabbt på det i pauserna. Det verkade ju kalasbra! Jag tror helt enkelt jag ska ladda ner det om jag kommer på hur man gör!



Detta är helt klart min nya favoritlåt. Den blir bara bättre och bättre, den är så härligt slowmotion! Jag tycker Green day är riktigt bra faktiskt, men jag ser ju inte direkt ut som deras fanclub kanske, tur är väl det!

<3

09,00

Idag är den enda dagen som jag kunde sova hur länge jag vill, förutom på lördag då jag är ledig. Men jag vaknade halv åtta, och nu har jag blivit pigg. Men det ser ut att bli riktigt fint väder idag, det gillar vi verkligen! Men jag är inte ledig idag om du trodde det, nej nej men jag börjar inte förrän klockan 5!

Jag känner mig lite osäker inför vissa saker på Coop och jag ska jobba i morgon, så jag måste åka in och fråga litegranna. Hoppas det är någon rolig som jobbar i morgon. Jag måste erkänna att jag är helt otroligt nervös faktiskt.

Men nu ska jag duscha, sen ska jag städa rummet. ..


Some people want diamondrings

Herregud nu glömde jag ju det viktigaste. Ser du någon skillnad på min blogg? Nu ser den äntligen otroligt seriös ut, och det är inte jag som har fixat den. Nej nej, jag vet inte hur man gör! Det är Frida Jivby som har gjort det! Tack så hemskt mycket för hjälpen !! Titta gärna in på hennes blogg. Jag har direktklick till hennes blogg, den står nere till höger!

<33

Måndag, världens bästa måndag?

Idag är det första egentliga dagen på sommarlovet, det känns konstigt. Det känns inte som vanligt, jag tror att det beror på att jag har blivit äldre och att jag jobbar som en köttad gnu. Har jobbat hela dagen idag också. Skämde inte ut mig direkt, men ganska indirekt tror jag. Jag har verkligen problem med att jag blushar. Sist när några fula killar var och luncha råkade jag blusha grymt mycket, och så kom dom idag igen och jag lovar att de tittade konstigt på mig! Så jag blushade igen, pinsamt de tror säkert jag tycker att de var snygga. Galet pinsam är jag.

Jag vet varför jag är tjock, när jag jobbar så kan jag inte motstå och smaka på allt som ser gott ut. Och för mig går det verkligen inte att baka och laga mat utan att smaka. Och smakar man vill man ha mer, det är en ond cirkel. Jag borde verkligen inte jobba med mat! Men det är inget som jag planerar att göra i framtiden och jag ska ju inte vara jätte mycket hos pappa i sommar endå så.

Jag är så fruktansvärt trött nu, både i huvudet och i fötterna. En sak som är bra när man jobbar där uppe är att man får springa en himla massa, man står aldrig stilla.

Oj jag var ju på spinning i morse, gick upp kvart över sex och så åkte vi halv sju. Sju började helvetet, helt seriöst det var bland det värsta jag varit med om. Jag har vart på morgonspinningen innan men jag kommer inte ihåg att det var så jävligt. Nu lär du tänka, fan vad tjock/lat hon är. Men icke det var inte det jag menade. Jag menade musiken, det var nån jävla orkestermusik. Jag trodde jag skulle få ett nervsammambrott där inne. Jag blev så aggressiv av den musiken att jag fick gå ut 5 min innan det var slut. Jag blir jävligt aggressiv av sådan musik, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag försökte att sjunga för mig själv, men det gick ju inte sen när man började att flåsa. Det är helt omöjligt att cykla till slowmotion musik utan sång. Det var det värsta på flera dagar. Jag blir bara peppad av bra musik man kan eller dunka dunka. Jag berättade för pappa och konstigt nog förstod han mig, han sa att så känner han när han lyssnar på Håkan Hellström. Jag tycker synd om honom och tänker herdanefter inte spela Håkan när pappa är hemma!

Men ett problem återstår, VAD SKA JAG GÖRA PÅ MIDSOMMAR? Jag har inte en aning, jag ska vara med Linn och Camilla men vad vi ska göra vet jag inte. Jag vill festa, det var väldigt längesedan jag gjorde det! Vad ska du göra på midsommar?

Idag kommer det något på trean klockan 20,00. Jag tror det var något om svärmödrar och sönernas flickvänner. Jag vet inte jag har aldrig sett det, men jag har skrivit att jag ska se på tv i kväll och jag tror att det är det ;)

Jag hittade inte världens bästa reklam som jag pratade om igår. Men den som jag syftade på är såklart eko rappen från Coop. Hittade tyvärr inte den någon stanns, men den var ju helt underbar. Men den gamla telenor reklamen : Do you have facebook? Ligger absolut på en säker tredjeplats!

Trodde att jag skulle få lön ifrån Coop idag, men sådan tur hade jag såklart inte. Så jag får väl vänta tills den 27e, bara 11 dagar kvar idag!

Jag ska bara vara ledig en dag denna veckan, nämligen lördagen! Men i morgon jobbar jag bara kväll och på fredag jobbar jag bara på dagen så det är inte så himla synd om mig trots allt. Det börjar dra ihop sig nu, snart ska jag Hanna och min sötiz-Camy till Hultsfredsfestivalen!



Valde en riktigt söt kulturell (halv)nakenbads bild ifrån den gamla goda tiden. Här är Camilla med Tompa och de ex ex sjöfartarna Styrsö, Ebbe och Källe.

Och avslutningsvis nu några bilder ifrån mitt varamaste nyårsfirande ever. Saknar paradiset!





Förresten !!! Vet du hur man kan göra sin dator snabbare? Jag tänkte man kan kanske lämna in den och få den fixad? Min datar är så fruktansvärt onödigt långsam!


<3


Hej Sötiz


Idag har jag jobbat hela dagen! Ganska kalaskul för jag jobbade med Pille som jobbade hos oss förra året och hon är nice! Och jag har inte ens skämt ut mig idag vad jag vet, livet leker.

Mamma har köpt väggschabloner till mig på ikea idag, jag är dock lite smått osäker på stavningen. Men dom var ganska fina, men de var lite större än vad jag hade tänkt mig så jag vet inte riktigt vart jag ska ha dem. Mina väggar är ju redan ganska täckta av tavlor och dylikt.

Fick förresten spotiy på min dator igår, det är verkligen kalaskul. Men jag lider utav idetorka, jag kommer inte på någon musik att söka på.- Du kanske vill rekomendera mig något?

I morgon är det måndag och det betyder jobb, men i morgon är det dagens luch de är chill. Men på tisdag ska jag jobba kväll. Jag har ett problem! På onsdag ska jag jobba på coop (i kassan) och det ligger ett papper till mig i kundtjänst där det står koder på-. Sådana koder som man slår in förhand på saker som har ett kilopris, tex äpplen och dylikt. Men när sjutton ska jag ha tid och hämta den? I morgon ska jag jobba, så jag måste ju åka in på tisdag på dagen det känns ju kanske inte kalaskul direkt!

Jag samlar på de nya enkronorna, du vet de nya som är helt crazy randiga på baksidan. De är en historisk grej, finnland blev fritt från Sverige eller något sådant för 300 årsedan. Men jag kan ju verkligen inte förstå varför vi skyltar om det, det lär ju ha vart ganska bittert att förlora en sådan stor bit land. Men i alla fall jag samlar som sagt på det, jag har ganska många nu. Jag tog 4 stycken på jobbet idag. De pengarna görs bara iår i en speciell mängd. Jag lovar att jag kommer att bli rik på dem en vacker dag!

Det blir nog inget med nyheter, det står verkligen inget värdsligt på nyheterna- Det stod att någon har tagit en lejonstaty från en grav. Who cares? Inte det att det är okej att ta en staty från en grav, men har det inte hänt något mer väsentligt i Sverige så är det ju katastrof.

I morgon blir det riktigt tidigt, Emma lilla ska nämligen och trampa cykel klockan sju på morgonen. Men min pappa är lite retarded så vi kommer behöva åka halv sju bara för att han ska få den cykeln som han vill ha...


MAGNUS UGGLA FINNS INTE PÅ SPOTIFY, DET ÄR KATASTROF ! - Han är ju helt underbart bra!


 




Världens näst bästa reklam ever!- hihi nu undrar du vilken är bäst? Jag tänkte ladda upp den i morgon ;)

<3

12,52

Tjoho var nere på Sjöbarn och hämtade ut mitt paket från H&M nu. Fick mina fina fashion against aids kläder :) Linnet för 98 tror jag och t-shirten (killmodell) för 149 :)




10,59

Hittade lite bilder på mammas kamera som jag tog ;)







Så såg rummet ut för några dagar sen men nu ser det lite bättre ut, men inte mycket jag är sämst på att städa!

Har även skrivit ut Camillas sommarschema nu så ska jag sätta mig och jämföra våra tider, blir säkert jätte kul.....

<3

177 days left

Som jag sa igår så har Hanna, Anna, Anja och Ewa lämnat landet. Skönt för dem men jag får inte tag i dem så jag börjar bli lite frustrerad. Så ni får hemskt gärna visa mig livstecken! Och Hanna jag tänkte att dagen efter du kommer hem eller så så ska vi åka in till Göteborg och äta grekiskt på vårat traddi ställe, är du på? :)

Igår jobbade jag till 6 sen gick jag hem och läste resekataloger. Sedan var det dags att gå till Pater Noster(vi skulle dit´och äta för Julia fyllde år och lite sånt).  Det började väl sådär för min syster var på fruktansvärt dåligt humör och var fett otrevlig. Men sen gick det över och var ganska trevligt. Sen var hon så taskig mot mig att jag gick därifrån. Då körde mamma mig till Utäng. Jag stannande inte hos Camy så länge men vi gnällde lite över hennes sommarschema. Jag ska strax titta på det nu tror jag, men vet inte riktigt om jag vågar. Vi kommer säkert att gå om varandra och inte vara lediga samtidigt någon gång!

Idag är det min lediga dag, jag har inte något planerat över huvudtaget. Inga tider att passa och det känns helt underbart. Men sen ska jag hem till Camilla och laga och äta matt förhoppningsvis följer Linnsan med också. Jag ska dock upp tidigt i morgon så det blir inte så¨sent..

Nu ska jag nog klä på mig myskläder och gå upp och äta frulle. Jag tänker minsann gå i myskläder hela dagen idag!

Puuuss

Fredag den 12

För att idag fyller min lillasyster 15 år, tänk om det endå var jag som fyllde år såhär tidigt på året då hade jag varit 18!

Sitter nu och jobbar i Anjas butik. Vädret är riktigt dåligt så det är inte en kotte i Skärhamn vilket är mindre kul. Men jag hjälpte Linn att hitta ett par jeans och så har jag själv blivit kär i en jacka. Jag jobbar extra för att idag åkte Hanna och Anja till varmare bräddgrader. Även Anna och Ewa har nu lämnat landet, så det är bara att hoppas att mitt smink inte tar slut.

Jag har jobbat sen klockan elva så jag har hunnit klicka runt en jäkla massa på nätet och kommit på att när jag blir stor så ska jag bli antingen: Djursjukvårdare, djurskyddsinspektör eller miljövetare. Har klickat runt på en massa universitet och högskolor. Men det lutar mest åt Halmstad nu. Dock såg inte arbetsmarknaden jättebra ut för alla mina drömyrken, men det löser sig nog. Vem vet jag kanske helt plötsligt ´ändrar mig, börjar gilla barn och blir dagisfröken. Chansen är väl relativt minimal men man ska aldrig säga aldrig.

Midsommar om en vecka! Det känns faktiskt inte alls bra, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Men hade tänkt vara med mina favvosar Linn och Camy. Vi kanske kan åka någonstanns eller så. Men bara ett problem jag har 0kr. Men om jag har tur så kommer jag att få lite lön ifrån Coop på måndag, annars får jag helt enkelt vara pank fram tills den 27.

Som jag har sagt så skippade jag skolan idag för att jobba. Och jag misstänker att mina klasskompisar fick sina betyg idag, ingemar skulle maila mina. Men jag kommer att få vänta tills nästa vecka. Jag vet faktiskt inte alls vad jag har för betyg i de olika ämnena.

Har ju lovat Hanna att bloggen numera också ska innehålla nyheter, så jag kommer att skriva lite random nyheter här nu i fortsättningen (i 3 veckors tid)

http://www.tjuvlyssnat.se/ är världens bästa sida. Jag kopierade världens roligaste klipp!

Ica Supermarket, Alvesta

Pappa ~30 med dotter ~3 i kundvagnen står vid frysdisken. Plötsligt börjar flickan tjuta av glädje samtidigt som hon pekar på en mörkhårig kvinna ~35 med flätor.
Flickan: Ockatotta! Ockatotta!
Pappan: Nej, det tror jag inte...
Flickan: Ockatotta, OCKATOTTA! HEEEEEJ Ockatotta!!!
Kvinnan tittar upp och ser förvirrad ut, men vinkar åt den lilla flickan.
Flickan: Lappa ockatotta!
Pappan: Nej, det vill hon nog inte.
Flickan: JOOOO. Becka lappa ockatotta, NUUUUUU!
Flickan börjar gråta hysteriskt och pappan går försiktigt mot kvinnan i flätor.
Pappan (smått generat): Ursäkta mig, min dotter Rebecka tror att du är Pocahontas och vill klappa dig...
"Pocahontas" ger med sig och den lyckliga flickan får klappa henne en liten stund.



NYHETER

Sommarstarten har ju inte varit helt kalasbra som vi alla noh har märkt. Det är också den kallaste sommarstarten på 50 enligt SMHI

Det går kalasbra för dem som säljer alkohol till ungdomar, de (vi) dricker som mest runt skolavslutningen. Men dock så har ockå några åkt fast.

<3


God natt

Jag bad jag mamma hämta papper till mig på coop men såklart fick hon fel. Den här dagen har verkligen gått käpprakt åt helvete. En fruktansvärt jobbig dag har det verkligen varit! Jag har ont överallt också, jag tycker såklart väldigt synd om mig själv. Men i morgon ska jag jobba sen ska jag ut och äta med familjen, hoppas att det blir en bättre dag!

Nu ska jag utöva min nya hobby, nämligen kolla runt på hhs hemsida. www.hh.se

</3

åt helvete

Dagar av lycka är garanterat över. Dagen började bra jag gick ut och gick, köpte smink för mina sista slantar. Men sen kom jag till skolan och där var alla idioterna.Igår smsade jag alla i klassen jag har mobil nummer till, 4 pers. Och inte en jävel svarade på smset. Men a när ja då kommer till skolan så säger en av dom : Jag hade inga pengar så kunde inte svara på ditt sms. Jävla bullshit är vad de är! De andra 3 då? det är fan bara att ringa från hemtelefonen?. De sa fan inte ens något. Men av dom var iaf inne på msn dagen innan och svarade. Men en annan av dom svara fan inte ens på msn. Fyfan vad jag hatar min klass. Inte alla men jävligt många.  Det är inte första gången det händer, heller. Inte bara allt sånt /ignore utan även kommentarer. Men när de är de som undrar något då passar det utmärkt att ringa eller smsa mej. Men alla i min klass är inte dumma i huvudet, de finns några hästtjejer och sen min Camilla då.

Sen fick jag en påminnelse från skatteverket att ja inte lämnat in min deklaration och böter på 1000 kr för det. Men jag har lämnat in den för läääääääääänge sen. Men då grät jag en skvätt för att allt känns jävligt jobbigt nu. Vill bara sova bort allt.

Men jag fick i alla fall MVG i historia A. Det var kul !

Nu ska ja sova puss

God natt

Okej nu en liten kuggis. Vad gör du när du får världens bästa erbjudande? Hmm kanske tackar ja`? Just precis du tackar ja! Ibland blir man så besviken på sina föräldrar och nu menar jag inte besviken som när du inte får det du vill ha på ICA utan riktigt sur. Pappa fick från en gammal kollega världens bästa erbjudande, nämligen ta med sig familjen och flytta till Guadalope (västinden) i ett halvår. Jag menar vem fan hade inte nappat på det? Men såklart så ville inte min mamma det, pappa vill Julle skulle säkert också vilja. Men nu blir det inget med det. Jag blir så trött. Det hade gällt perioden nov 09- maj10 vilket är den bästa turistsäsongen. ADHD !

Sista dagen på praktiken förut, riktigt sorgligt! Fick en fin bukett blommor och två fina samlar ölglas! Det var verkligen jätte sorgligt,... 

Men i morgon är det SISTA dagen i skolan sen är det SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!

<3

SISTA DAGEN PÅ BANKEN ! NO MORE BANKFJORS


Hej och god morgon :) Här har vi bilderna på min nya sötisplattång. Den är så söt, men bilderna är värdelösa! Dock var plattången inte så bra som jag hade hoppats på tyvärr.

 



Det är inte varje dag man får kärleksbrev, men igår var det min tur !


Är trött som en ¨gnu så jag avslutar med en bild på mig och min sister

Happpy daaaaaaaaaaay

Vilken underbart kalaskul dag detta blev nu. En dag av glädje. Om jag i morgon gör bra ifrån mig på spanskan så får jag MVG i spanska steg 1, skickar jag in en sista uppgift i Företagsekonomi B (som jag håller på med precis just nu) så får jag MVG i det också. Sedan ska jag jobba en sväng på Coop i morgon också, klockan 17-20! Men nu det bästa av allt: Sitter och gör den fruktansvärt tråkiga företagsekonomin hör hur våran plåtbrevlåda slår igen. Jag springer ut och där är det ett stort tjockt kuvert adresserat till min mamma. Jag sliter upp det och där ligger den MIN ROSA MINI PLATTÅNG i en liten rosa necisär. Shit var jag är på bra humör nu detta känns verkligen kalaskul. Den är svinsöt lägger in en bild på den sen om  jag hinner. Jag ska nämligen med familjen in till stan och käka indiskt :) Bästa jag vet kalas toppen brav dag, nu kan inget sänka mig. !!!

Jävligt ont i halsen!

Min uppdatering det senaste har kanske inte varit något att hänga i granen... Men jag har haft fullt upp det senaste, i torsdags var vi och tittade på UCTs studenten och vädret var helt okej. Sen i fredags var vi i Stenungsund och tittade på nösnäs student. Tycker synd om dem, vädret var då verkligen inte på topp! Så efter det åkte jag och Linn hem till Frida, det var hur trevligt som helst! Sen har jag jobbat både lördag och söndag. Jobba är kanske inte helt kalaskul kanske, men jag måste jobba nu så jag har pengar inför hultan. Sen ska jag köpa lite smink av Ewa också.

Jag tror att min rosa plattttång kommmer på posten idag, jag längtar nått så fruktansvärt. Jag kommer att ha världens snyggaste lilla miniplattång!

PUUUUSSSSSSSSS

God morgon :)

Nu är klockan 7,15 och det är en kvart sedan jag kom hem på min dagliga stavgångspromenad. Jag sitter nu och äter frulle på balkongen jag börjar inte förrän 08,30 så jag tror nog jag gick upp aningen för tidigt. Men vad gör det när solen skiner? Jag har blivit så morgonpigg att det är skrämmande, vid 7-tiden då min familj brukar vakna till så går de runt som zoombies i huset, helt tysta och ser galet trötta ut-. Medans jag vid den tiden redan har hunnit gå på promenad och gjort situps. Så jag är hur pigg som hellst och brukar som vanligt prata en del, men efter ett tag ger jag upp när jag får grymtningar till svar.

Igår gick jag till skolan och skrev mitt spanska prov vilket kanske tog en kvart att göra, sedan fick jag ångest över att jag inte har några sommarskor så jag åkte in till Göteborg. Där träffade jag också Linn, det var väldans trevligt jag köpte mig skor och en tröja. Skulle köpa shorts med, men de jag ville ha fanns såklart ingenstanns! Åkte bil med Göran hem (Linns pappa) sedan var jag hemma en halvtimma eller något sen kom mina kära farföräldrar och hämtade mig så åkte vi till världens ände! Det var så långt bort att jag inte med ord kan beskriva det, helt sinnes var det i alla fall! Ja då undrar säkert du vad jag gjorde vid världens ände. Ja du bra fråga. Jag var på studentkalas hos en av mina första bästa vänner, Alma Samuelsson. Hon tog studenten igår, det var så himla kul och träffa henne! Vi träffas aldeles för sällan! Lycka till i framtiden Alma!

Puss Tjing sen ska jag på mitt första elevrådsmöte idag och sen är det möte med Majken som är studievägledare. Vi ska prata om vad sjutton jag ska göra efter studenten ! Det gäller att vara ute i god tid!

Ove- Mannen, myten legenden

God morgon. Min  dåliga uppdatering betyder antagligen att jag har skaffat mig ett liv. Men jag vet inte riktigt om det stämmer så himla bra, jag har knappt något socialt liv alls nu för tiden. Jag känner mig lite som skalman, jag tror jag har en inbyggd mat-och sovklocka.

Men i alla fall i fredags hade jag praktik och åkte in till Stenungsund efter det och klippte av mig håret. Inte jätte dramatriskt men det är riktigt jävla kort där bak! Men jag är nöjd, sedan var jag och handlade lite frukt och grönt som jag sedan hade till kvällsmat. Sedan i lördags jobbade jag på coop 9-12. I frukten, det var svintråkigt! Och bussen hem gick inte förrän 14 så jag tänkte jag kan kan ju inte gå runt och svettas i två timmar, så jag shoppar lite. Så det gjorde jag jag köpte;: Två mascaror, ett torrschampoo, solglajjor, två ´par leggins och en tunika. Sedan blev det stranden för hela den eftermiddagen! Och igår, jag jobbade 10 timmar på golfen. Fy farao vad trött jag var efter det!.

Och jo det viktigaste av allt, jag har nu varje dag sedan i fredags gått upp löjligt tidigt för att gå ut och gå en promenad med stavar i ottan.

Idag tar Alma studenten så jag ska till henne annars är det väl skolan och spanskaprov som väntar... Jag har inte pluggat ett dyft. Puss

RSS 2.0