Nu smäller det!!

Eller där ljög jag. I morgon smäller det! I morgon flyttar jag de ynka pynka 101 milen upp till Umeå. Har packat ner livet i en jävla massa lådor och väskor. Men nu känns det rätt bra, inte lika nervös som förra veckan och så. Men jag har nu varit stressad till tusen under några veckor. Det märks tydligt, min acne har blivit mycket värre och så har jag fått någon allergi så de kliar på kroppen nått helvetiskt. Men min kropp är ju fortfarande väldigt "svag" efter sjukheten. Men snart är stressen förhoppningsvis  över! Jag hoppas verkligen att det är en bra utbildning  med många trevliga människor. Så jag blir kvar där i 3 år och slutför programmet!

Igår var jag på kräftskiva för första gången i mitt liv. Det var riktigt jävla gott och trevligt! Tack för de Hanna och Jensis. Dock kommer jag inte ihåg mycket efter maten... Det var ingen trevlig känsla och vakna och första tanken är -VART ÄR JAG? så såg jag att jag låg i min säng, då blev frågeställningen. -HUR KOM JAG HIT? VART ÄR MIN TELEFON?  Camy, my love hade fått leda hem mig och lämnade sen över mig till Julle, min lillasyster. Lite crazy hade jag tydligen vart. Mobilen och tröjan låg i soffan innanför dörren och skorna stod 2 m ifrån dörren!

Jag kommer sakna mina kompisar nått fruktansvärt, hoppas att de vill komma och hälsa på mig uppe i västerbotten.

Pusss <3

Hejhej gladtjej

Jag har boende ! Fick reda på det i fredags. Jag fick den ettan jag hade på G. Ifredags hände mycket, var på Ullared och blev också pålurad en iphone.

På lördag flyttar jag 101 mil härifrån, 6 dagar kvar. Sjukt jag är nervig som en jag vet inte vad. Packar nu lite granna de är inte lätt!

Puss

1A ÖNSKAS HYRAS, UMEÅ

Ja som jag skrev i inlägget innan letar jag desperat efter boende. Skrev ju en fin annons där ;)


Längesen senaste uppdateringen

Ja det var ett tag sedan. Men jag har som ni säkert sett varit sjuk. Jag låg på sjukhus i fem dagar, inte helt rockigt faktiskt. Mina sjukdommar varierade ifrån hjärnhinneinflammation-ryggmärgsinflammation och sen körtelfeber på de. Men dagen innan jag fick åka hem så fick jag de konstaterat att jag BARA hade körtelfeber. Så nu är jag hemma sjukskriven och utmattad ett bra tag...

Men jag kom i alla fall in i Umeå så jag är nu en mycket desperat bostadsökande. Jag har kanske en etta på G, får reda på hur det går kanske i morgon eller på tisdag. Jag lovar dig mitt liv är fyllt med otroligt mycket nervösitet nu! Och sjukdom på det!

Puss

RSS 2.0