Söndag 30 augusti

Nu får du/ni endå ge er. Ni/du är ju så löjliga att det är skrattretande, det är himla lätt att vara kaxig när man är annonym. Skönt det måste vara att du/ni kan få ut dina/era aggressioner på mig sådär :)

Har nu i några timmar letat efter födelsedagspresent till Camy, det är väl inte toppen och skriva de här så hon ser. Men det är äckligt svårt, hade varit så himla kul och he henne något som vi båda får ut något av. Men hade jag haft obegränsat med pengar hade det ju inte varit svårt alls. Men har ju gjort slut på nästan allt jag har tjänat på festivaler så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :/ Jag sparar redan pengar till tatuering och inför min filliresa (31/12-22/1) Och så hade jag velat åka till Luleå vecka 44 och hälsa på Stefan. Man vill så mycket! Men jag lovar att ge henne en så bra present jag bara kan!

Men den 11 september ska jag och älskling till Carl (som vi träffa på hultan och soni) i Jönköping. Hans kompis Andreas kommer nog dit också, så det ska bli fett roligt!

Sen har jag funderat mycket på det underliga fenomenet; Varför blir man bara kär i folk som man vet att man inte kan få? Jag har ju råkat ut för det tusen miljoner gånger, men den här gången är det faktiskt avståndet som är det största problemet.

Skola i morgon då, känns kanske inte jättepeppande med tanke på min lovely kommentar "Jag talar för nästan alla i klassen när jag säger att de blev sämre efter att du började". Men men i morgon har vi egentligen sovis till 08,45 men jag ska träffa rektorn och kuratorn 08,30 :( Inte helt okej.

Nu kommer strax min kärlek så ska vi ut och prommenera och prata av oss lite för vi har ju trots allt inte setts sen i fredags :/ . <3


Ledig fredag

På av att min blogg läses av oönskade läsare så kommer jag nog att ligga ganska lågt med mina åsikter nu framöver.


Men det är ju skönt att man inte är mobbad på fritiden. Förra veckan så fick vi nya vänner som vi har hängt med nästan varje dag sedan dess. Hade i tisdags med oss två hem och i natt sov vi över där :) Väldigt trevligt faktiskt.


Kuratorn ringde mig igår och hetsa om att jag skulle komma till henne, vilket jag självklart inte vill. Men hon ville jag skulle komma till henne nu klockan 11, men jag har ju inte sovit något i natt så nu ska jag verkligen inte dit! Jag och Sötis ska nu åka till uddevalla :).


Nu hinner inte jag skriva mer för nu går strax bussen, men tycker ni ska lyssna på den underbara låten som Jocke tipsa om oss >!




Fucked up måndag - lipsill

Jag har nu bestämt mig för att jag kommer bojkotta alla klasstillställelser från och med nu. Jag har sagt det förut men säger det igen, jag HATAR min klass. Väldigt roligt att man ska gråta när man kommer hem, att gå dit utan Camilla kommer jag inte göra nu om det fortsätter såhär.

Men ska flytta in hos henne idag så det ska bli kalaskul!



Ganska kul att ha mittbena, eller myskoxefrisyr som min söta pappa säger.. Men det är jobbigt innan håret vänjer sig och utväxten den lyser härligt grå ;).

Jag har inte träffat Camilla sen i fredags så jag LÄNGTAR!  Nu tror jag jag ska ta och packa lite. ! Så får vi se om de blir party idag eller i morgon :) Pussis


Var ska vi sova i natt?

God morgon på dig, underbara söndag.
Idag tänkte jag bara skriva lite som en dagbok kan man säga så jag och Camilla kan komma iihåg lite crazy saker som vi har gjort nu det senaste. Som du säkert har märkt så har jag iprincip slutat att blogga.

Jag tror att det började i torsdags samma dag som skolan började. Vi skulle på kick of med skolan i Ödsmål och jag var där i 20 min sen så rymde jag och Alma Lidén därifrån. Så tog vi samma buss hem och jag och Camy åkte hem till mig. Vi hade beställt lite dricka som vi skulle ha på fredagen och så Så pratade vi lite om det så frågade jag henne; Ska vi ta och festa till det lite idag? Hon svarade direkt ja men det kan vi väl göra!

Så så blev det vi sminkade oss och fixa till oss och hade förfest hos mig. Sen gick vi vidare och tänkte storma de nya sjöfartarna i EH. När vi väl kommer dit så var de låst och ingen hemma, så efter några sms ifrån Camys sida så fick vi reda på att de var på brattön. Så vi fick den mycket pinsamma idén att skriva lappar och lägga på balkongerna med våra telefon nummer på. Sen fick vi nock så fick Christoffer hämta oss och köra oss till ICA. Där mötte vi min kusin och hans super duper "coola" kompisar. Det är enbart när jag är i det tillståndet som jag blir glad att träffa honom men kul var det i alla fall.

Sen på fredagen hade vi sovmorgon till 12,50 så jag vaknade väl vid elva någon gång och var konstigt nog inte bakfull. Så när jag ligger kvar i sängen och är lite trött så ringde det och jag hör massa i bakgrunden sen lägger de bara på. Så nyfiken som jag är så kollar ja upp på hitta.se vad det var för nötter som ringt. Så står de Susanne ifrån Ytterby, happy day tänkte jag. Sen så började "hon" skicka sms och det visade sig att de var en han som hade sett lappen på EH. Jag berättade det för Camy och vi tyckte båda två att det var fantastiskt roligt. Vi möts neranför backen härligt osminkade och i myskläder runt 1240 och ser då två ganska snygga killar komma ner på vägen ifrån Eh. Jag fortsätter attt smsa med småfjorsen under dagen och sen fick jag hans bilddagbok och så såg vi att det var han som vi hade mött! Sen i skolan så ringde de på Camillas mobil så är det en skånsk småfjors som ringde henne. Han och två till killar var de enda som skulle stanna kvar över helgen så de ville vi skulle komma. Men vi skulle ju på Nrj och kolla på Camillas idoler.

Men på något vänster så slutade det med att vi satt hemma hos mig och förfesta. Så kommer min mamma in och tittar sig runt och ser min fina gröna flaska med äpple shot. Hon säger vad är det där och pekar? Jag svarar att de är gott och ger henne flaskan och säger att hon ska smaka. Så det gör hon och hon tyckte inte om det. Så  ger hon tillbaka den sen går hon, jag blir lite irriterad och sÄger STÄNG DÖRREN. Så går hon och kommer tillbaka efter ungefär en minut och då säger hon: Var försiktiga, de är hemskt mycket kalorier i sånt där! Jag dog ju, hon har blivit hjärntvättad sen hon börja på de bantningsstället!

Efter några groggar och shots så går vi i alla fall till eh, eller nej det gjorde vi inte det regnade så vi åkte/körde moppe. Så kommer vi dit så trodde jag att en kille som stod där var tjörnbo så jag fick ångest.. Men så gick vi in och så var Anton och Camilllas småfjors Johan ifrån skåne och sen var Gustav ifrån småland. Det var trevligt, men så tog drickan slut så var vi snälla och körde med Christoffer med mer :) Så hände det grejer. Hahah. Det slutade väl sådär alla spydde utan jag och Anton. Han spydde inte för han drack inget. Det var ganska komiskt.- Men jag körde hem Camilla sen gick ja hem ifrån Utäng, hemskt var det. Hellst när jag trodde att ja blev förföljd! Men jag överlevde :)

Dagen efter det, det vill säga igår- Fy helvete vad jag var bakis och jag skulle jobba! Stackars Camilla mådde inte helller så bra och hon åkte natten fre-lör till stockholm!

Nu ska jag och leka med Linn hon kom hem ifrån Cyprus igår :D

Lite bilder ifrån lördags ! Fjors/spykalas


Första dagen med mittbena :)











<3

Jag är kär <3

Hej det var längesen!

Självklart så överlevde vi Norrland. Dock var det ingen som pratade så som vi hade tänkt, alla kom ifrån Sundsvall! Jag/vi hade alldelles för höga förhoppningar men det var kul. Jag fick en ny favorit låt och även ny favorit mat, nämligen älgkebab.

Här kommer låten:



Men det´var inte därför jag uppdaterade faktiskt, utan jag tänkte berätta att pappa nu har bokat resa och jag kommer att vara borta 30/1-29/2 2010. 172 dagar kvar om jag inte minns fel. Så jag måste tyvärr  vänta med min sjukt efterlängtade tatuering tills mars :( Men det är nog smart, jag hade kunnat göra den på min födelsedag den hade ju hunnit läka. Men hur snygga blir färgtatueringar i solen? Det är ju smart att utsätta den för så lite som möjligt!

Jag ska börja plugga nästa höst (om jag kommer in). Jag är faktiskt riktigt sugen på att flytta till Umeå, men jag vågar inte flytta så långt själv så om jag inte hittar någon som vill flytta med mig så blir det nog Halmstad!

<3

RSS 2.0