Ja tack!

Jag vill gifta mig! Jag blev inte mindre sugen av det här:

http://www.youtube.com/watch?v=KF6-HbNB9H4&feature=related

G G G GODKÄND

IGÅR FICK JAG G I MATTE C. FYFAN VAD NÖJD JAG ÄR! JAG GJORDE KURSPROVET IGÅR OCH FICK 16 POÄNG G VAR 8. JAG ÄR SÅ LYCKLIG VA! Så fick jag MVG i projektarbete och VG i psykologi!?!? med, bra dagar! Inget kvar i skolan längre så himla underbart. Hoppas bara inte intagningspoängen till det jag vill gå har höjt sig myket för då kommer ja ju in :)

Röten dag

Det är fan inte ofta jag gråter, några gånger om året inte många alls. Men fan vad jag lipar nu jag är så jävla förbannad på alla. På mitt lilla l-der till lillasyster, min efterblivna hatavegetarianer-pappa, alla äckliga l-uder som inte sköter de som dom ska och sedan säger att de gjort de de kan fan dra åt helvete det är ju dryga 2 veckor kvar idag! Inget går mig till viljes idag, absolut inget alls. Så när jag endå är på mitt emo-depp humör, eller depp är fel ord. Jag är nästan aldrig depp, flyförbannad stämmer bättre in.

Men iallafall när jag är så negativ och vansinnig som nu så tänte jag tanken: vad har jag egentligen som betyder något? Inte mycket alls kom jag på. Jag har helt underbara vänner och rider en underbar häst men mer? Nej det var nog allt. Jag vill flytta långt, långt otroligt långt bort. Umeå hade passat mig perfekt, åka hem så sällan som möljigt. Men de värsta är att min familj kommer ju inte sakna mig ens lite, fast i och för sig jag lär inte sakna dem heller så de går ju jämnt ut. De enda som känns jobbigt med att flytta är att de lär bli väldigt fattigt.

I övermorgon (fredag) kl 8 gör jag sammanfattningsprov i matte C. Får jag G på provet får jag g i kursen om inte blir jag underkänd. Då kommer jag inte in på högskolan och då fuckar allt upp sig totalt. Så för att jag ska kunna flytta och börja om och lyckas med min framtid måste jag klara det. Snacka om att jag känner pressen.

Dagen börjar imorgon kl 8,10 mattestugan sedan blir det friluftsdag med HELA UCT, jippi!!!!!! (var så sjukt ironisk man kan vara)

<3 Till alla som jag älskar <3



Jag och Buster

Lite snygga bilder ifrån förra helgen när Carola Lind var i stallet och tränade oss. Helt otroligt att hon som tränar OS-hästar tar sig tid och kommer till lilla Kalekärr!









Nej nu ska jag åka till stallet ! :)

Jag och Buster

Lite snygga bilder ifrån förra helgen när Carola Lind var i stallet och tränade oss. Helt otroligt att hon som tränar OS-hästar tar sig tid och kommer till lilla Kalekärr!









Nej nu ska jag åka till stallet ! :)

Jag har saknat dig älskling





Jag slutade för några årsedan på Valsäng, möjligtvis sommarlovet-9an tror jag det var. Jag har inte träffat min älsklingsfavorithäst sen dess. Idag var jag där med två nybörjar brudar, fyfan vad min älskling Kasper är fin. Den finaste jag vet, kändes som om han hade krypt, men de är nog jag som växt! <3

Långhelg

Jag ska egentligen plugga men hittade en helt underbart roligt repotage på aftonbladet.se

Klicka här! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article7116238.ab

23 daays

Om 23 dagar tar jag studenten, det känns helt jävla underbart! Igår såg jag "slutet" för första gången ever! Idag har jag en redovisning i psykologi och sen ett läxförhör i Naturkunskap. Sedan nästa fredag har jag de stora sammanfattningsprovet i matte. Det är det viktigaste provet för mig ever, men jag ska klara det!! Men efter det blir det fest :) !!

Idag ska jag köra en liten tjej till stallet i Valsääng, den ridskolan jag red på förr. Det ska bli helt otroligt roligt att få träffa min gamla älskling Kasper igen och se hur liten han egentligen är. Jag tror han är C ponny och jag brukar ju nu rida en helt galet stor häst :)

Loggboken till projektarbetet ska i och för sig vara inne på fredag, fixar jag ihop något snyggt där lär jag få MVG på mitt projektarbete!! Men de gör jag på en timma tror jag sedan blir det matteplugg, jippiiiii! Klarar jag kursen så är det enbart min underbara vän Annas förtjänst. Ingen annans, hon har hjälpt mig sjukt mycket och är världens duktigaste. Känner att jag måste klara det inte bara för min egen skull utan även för henne <3


TakChill

Vi tog idag kort uppe på taket, tyvärr ser man ut som en gravid bäver så jag lägger inte upp dom. Hitta några andra skönheter som jag ville lägga upp, enjoy !








Måndagen den 10 maj

IDAG ÄR DET TRE VECKOR OCH TRE DAGAR TILL JAG TAR STUDENTEN (24 DAGAR)! Dock är det så en hel del som ska vara klart innan dess. Det är mest denna veckan sen kommer det förmodligen att lugna ner sig. Då har vi bara det värsta kvar, det stora sammanfattningsprovet i Matte C. Djävulens påfund! Får jag G på provet får jag Godkänt som betyg, misslyckas jag så misslyckas jag med kursen! Misslyckas jag med kursen kan jag inte börja högskolan till hösten, jag känner pressen!

Planer inför sommaren;

  • Jobba på posten
  • peace and love! Men jag vill gärna på en till festival, men vilken!?
  • Sola !!!!
Åka ut och resa hade inte heller varit helt fel, men när då? Och för vilka pengar? Jag kommer inte jobba överdrivet mycket i sommar och har ungefär 8-16 mån-fre, mer än okej!

Nu måste jag klä på mig för att bege mig till min underbara skola och ha Matte, woho



Söt tjej på Ullis



Min vagn till höger, Camys till vänster :)



Här ligger min älskling begraven <3

Söndagen den 9 Maj

Jag har haft en toppenhelg, jag har varit i stallet och haft både teori och lektion för Carola Lind:) Det har varit jättekul/lärorikt! Det kommer nog upp bilder senare :)

Inatt skrev Tommy i min logg att han ville att jag och Camy skulle komma till småland och festa! Jag kan ju inte säga att jag är osugen direktl. Känner ordentlig torka nu så hade varit fruktansvärt roligt och åka någonstans och göra något "crazy". Jag är jättepartysugen. Men snart är det mesta i skolan över och då blir det fest!

I ettan gick jag 15 Augusti- 12 November på Strömma Naturbruksgymnasium. De tog studenten i fredags jag önskar dem all lycka i framtiden! Jag skulle kommit på deras studentfest, men den började inte förrän 23 och jag hade feber och skulle rida klockan 9 dagen efter. Så tyvärr kunde jag inte komma!

<3

STackars mig

Igår tog jag bort ett födelsemärke. Skulle kolla de slutade med att hon tog bort det. Alla som känner mig vet troligtvis att jag är hupokondiker och att när jag har en flisa är det mest synd om mig i hela vägen så nu är de really synd om mig.- Såhär gick elimeneringen till: Hon sprutade tandläkarbedövning breve mitt märke. De tog typ 30 sek och gjorde ont som fan. Så svullna huden under lixom upp. Sen tog hon en äppleurkärnare fast några size mindre och gröper ut det. Jag kan säga att jag blundade då. Så frågade jag om jag fick se... det var ett hål i köttet, så jävla äckligt. Sen sydde hon igen det och så låg födelsemärket + huden runtom i ett provrör, nej jag skojar inte.

Men dramat börjar nu. Jag kan inte röra mig. När jag rör mig rör sig lågiskt nog mina tuttar och fysatan va ont de gör. Jag skulle på "ridläger" idag och fick panik. BH + SPORTBH VAR okej men inte att rida i jag kunde ju inte guppa- Så jag tejpade över, fyfan vad smart jag är !!





Stygnen, horribelt!

Nära döden upplevelse nr 1

Idag är det 4 dagar sedan vi begravde min älskling Kalle. Jag var där idag och skulle lägga fina stenar som jag hade köpt- Jag åker dit själv med bilen parkerar sen tänker jag lämnar mobilen i bilen! Nej Camy kanske ringer tar med den! Tacka gud för att jag gjorde det. Jag trodde jag skulle dö. Jag går in i skogen, det är lixom en väg sen skog på båda sidor och jag ska fortsätta rakt fram när vägen svänger men där ser man bara skog. Jag kommer några meter in sedan hör jag någon som harklar sig sen flyger fåglar. Jag tänkte klart de var något djur men svänger för säkerthetsskull av och ska kolla in vad de va som hände. Jag ser honom då! Jag blev så rädd att jag reflexmessigt tar upp mobilen och börjar lådsas prata innan Camilla hinner svara. Men jag kan ju inte springa därifrån, han kanske är as snabb och jagar mig. Jag lådsas titta på något och vänder mig om varann sekund för att se att han inte närmar sig och går så fort och dirskret därifrån som jag bara kan. Jag vänder mig om varannan meter och jävlar han följer efter.  Min puls är i 1000000000000000000 slag i sekunden, tårarna är nära. Kubbar sista metrarna till bilen med camy kvar i luren. Fifflar och får inte fram bilnyckeln jag hade i fickan. Jag fick paniiiiiiik! Väl inne i bilen så ser jag honom komma ut ur skogen några meter ifrån och tänkte jag låser fan bilen om han kommer närmare. Jag la i backen fick kärringstopp backar får kärringstopp och sen burnar jag iväg han stod still och glodde på mig precis brevid vägen. Jag var så skakig så jag visste inte vad jag skulle göra! Sprang halvgråtande in till farmor så fick hon följa med mig till graven och då var äcklet borta. Alla som åker buss på tjörn vet nog vem han är. Härlig äcklig gubbe med en reflexjacka där de står -------s på och sitter med halvuppknäppta byxor och visar sin FETA HÅRIGA mage!!!!  Plus att han har glasögon med typ sånna där skyddsmojänger på! Han gick förbi när vi begravde kalle med och sabba ställningen står jag där och lipar så kommer han förbi. Han bor där breve och farmor sa att han inte är farlig. men whatafuck ofta man står och glor på mig och sen går när jag går och sen bara står till och glor när han fattar att han inte kan komma ikapp. och hur normalt är de att ha microsar på gräsmattan? Fyfan jag är helt skakis måste fan kolla under sängen innan jag ska sova !! Ska aldrig dit själv igen, jag tveka pga min älgfobi men tänkte fan de är ljust ute.

Idag va jag och Camy , Julle och Manda på Ullared!  De var fett kul och jag blev fattig! Men inga kändisar idag tyvärr, träffa ju 4 sist så man kan inte få allt ;)

Pusss

EMOkid



Den lägger jag till i min önskelista..

I morgom åker jag Camy, Julle och Manda till Ullared. Det ska bli helt fruktansvärt roligt, vi ska köpa saker till klassens student. Till flaket och så.  :)



RSS 2.0