nu DÅ?



Min fina kattgräsodling.... Nästa gång köper jag en klar. Men om man stirrar tillräckligt länge borde jag se dem växa. De har växt några mm SEN JAG KOM HEM KLOCKAN 12! Där snackar vi den snabbest. Kring 4 gav jag upp pluggandet och nu känns det mycket oklart vad jag ska göra. Borde städa men är osugen..

Pratade med mami igår och hon frågade vad som var nytt i världen, det enda jag kunde komma med var mannen som var insöad och prinsessan.

Dagen i bilder

Någon gång i slutet på maj är det dags igen för mig att sitta hårmodell, hade jättekul och det var ju inte helt fel att komma dyngsnygg därifrån GRATIS! Försök att tänka bort mitt äckligt ofotogeniska fejs tack.

FÖRE, nytvättad & jävligt fluffigt



EFTER,
mogen, snygg & classy







Min nya Ovadderade bh
jag jobbade mig till igår. Rekomenderar den till alla, man får skitsnygga bröst vad man än har för kupstorlek.



Min lilla gädda





Jag shoppa, thihi

Bilder kommer sen med mig med fixat hår dessvärre lär jag va den minst fotogeniska på jorden.. Begav mig till polisen efter jag modellat och tog en passbild, också den horribel såklart. Köpte också bh-förlängare + ögonbrynspenna på stan. Nu tänker du säkert att " fan du hade ju shoppingförbud", jo visst har jag det. Men utan smink går jag inte utanför dörren och bh-förlängare har jag tänkt köpa sen oktober och Lindex hade 3 för 50. Så jag skulle vilja kalla det en livsnödvändighet. Dessvärre ser det ju ganksa knapert ut på kontot när jag betalade pass och dyl, inte okej. Tänk om jag inte går + denna månaden endå :'( Jättelångt till cashflow ju.

Satte mig just med arbetet. Hittar så givande saker “Counting fish is just as easy as counting
trees, except they are invisible and theymove.”

1a dagen på jobbet

Jobbade tre timmar och fick riktigt fina underkläder i betalning. En svindyr bh jag redan har i svart och ett par trosor för 250 kronor, kort sagt cirka 150 mer än jag skulle betala för ett par trosor själv. Det var jättekul verkligen! Jag ska jobba redan på lördag igen :)



Nu mat + film och sen sova!

I morgon ska jag sitta hårmodell!

Go go go

Ibland stannar oturen upp för några sekunder och det går bra. Gp är endå en okej men mot dålig referens men detta är vad jag sökte. Detta är vad jag tycker, massa kärlek till du smarta hjärna bakom detta och fuck Eu:s fiskepolitik!  http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.120746-replik-dagens-fiskepolitik-fungerar-inte?m=print

9.12

God morgon god morgon. Idag börjar skolan först klockan ett och klockan tre ska jag jobba!!!!! Jag är taggad till tänderna men givetvis supernervös som bara jag kan vara, men de kommer nog gå bra! Lejonkungen tipsade mig om det jätteroliga spelet Draw Something som finns att ladda hem gratis i Appstore. Vill du spela mot någon som är mongodålig på att måla så kan du ju lägga till mig ; smafjors . Nu ska jag slå en pling till mina päron!

Byt liv med mig?

Mina föräldrar





Jag



Dom är nu i Port Barton och har just bytt "hotell", de hamnade först vid en "tuppodling" som pappa kallade det så de kände att det inte var hållbart. Vi har alla gånger hamnat nära tuppfarmar och de är helt sinnessjukt, dom gal inte klockan sex utan mellan 2-4 kanske, lovely. På Filippinerna ägnar man sig nämligen åt den otroligt underbara "sporten" tuppfäktning.....

woop woop

Imorgon vankas det provjobb och på onsdag ska jag sitta hårmodell, wow vilken vecka! Ska försöka att få bilder från modellningen. Frågan är vad man ska ha på sig? Man får ju i alla fall va ganska fin. Min favvokjol kanske!? När jag ska jobba imorrn ska jag ha mina svarta slem-tighta byxor + min "naturvita" glansiga skjorta, är helt pirrig. Men de är egentligen på måndag det händer, oklart om jag kommer uppdatera här om det dock men kanske, beror  på om jag får som jag vill eller inte.

Projektarbete from hell + kyla från arktis

Idag var det chill, skola från 9- strax efter 11. Nu sitter jag med mitt helvetes projektarbete och gråter blod. Okej de var en filosofisk överdrift, men jag spyr galla över detta. Horribelt är det, blä- Men för er som vet hur seriös jag är måste jag tillägga jag skrivit tre rader och löst 2-3 referenser i korrekt format. Det är betydligt mer ön vad jag igår lyckades medl,. Jag är nöjd men det är svinkallt så jag fryser trots mysisar och dubbla morgonrockar, gotta love Norrland.

Galen natt

Herre gud jag har glömt berätta en sak. Sov som sagt 13 timmar i natt - fyra uppvak. Uppvak ett är nästan lite pinsamt, känner jävla idioter ni  behöver la inte skrika såhär sent. Klockan var då 23.26, uppvak två tittade jag inte på klockan. Men det intressanta är uppvak tre. Helt jävla brutalt. Jag trodde det var krig, att mitt hus skulle bombas och jag dö. Jag vaknade av ett högt ljud, tänkte de är la ambulanshelikoptern. Men det blev bara högre och högre. Jag var helt jävla bombis att jag skulle dö. Tyvärr stelnade jag till så jag kunde inte mäta hur många dB(A) det var men det var öronbedövande högt. Gunwald låg och sov vid  min rumpa och såg helt förtvivlad ut. Men efter bara några minuter försvann det och vi överlevde! Att tillägga är väl att helikoptern kör hit några gånger i veckan så man är ju van vid ljud, men detta var helt galet. 6-7 gånger högre än helikoptern, om de ens räcker. Men då hörde jag att några sär i huset hade högljudd efterfest och klockan var kring halv fem....

Bilder



Vi kom precis från Andra världskriget



Stress innan förfest nummer två



Allmänt snygga



Le spark



Jag och sparken



Gunwes premiärtur



Mjauar uppåt



Allmänt söt



Nya kattspöt



Odlingen (kattgräs)

Jag har kört fast, jag är fastkörd

Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd Jag har kört fast, jag är fastkörd

Redigt snygg bakgrundsbild


jAG LEVER, knappt

"God" morgon!

Fredagen resulterade i en slirig sittning

Vi var utklädda & givetvis supersnygga gick dit. Jag kan inte tillföra sådär jättemycket mer då mitt minne sviktar. Men jag hade jättekul sen när vanligt folk började släppas in men vi drog iväg på efterfest jättetidigt. JAG HITTADE OCH SNODDE EN SPARK, sjukt jättesöndrig men jag åkte i alla fall SPARK. Bästa dagen i år, jag var så jäkla lycklig. På hemväg från efterfesten som låg 7 mil bort (ungefär) fick vi till slut nock på sparken, den tog mer energi än den gav. Efter lite övervägande lämnade vi den på vägen. EN MINUT SENARE KOMMER DE EN KILLE OCH SNOR DEN! Han skakar lite i den och åker sen iväg. Då ångrade vi oss! Vi somnade la kring kvart över fyra och jag vaknade strax innan sju. Jag trodde som vanligt att jag satt min sista potatis och att slutet var nära. Men icke de, vid elva åkte vi (jag+ Catrin+ Mums) till ÖoB och fyndade, mina fynd:

  • Rosa bajspåsar
  • Kattmat, blötmat i portionspåse
  • Kattspö
  • Pärm
  • Bred genomskynlig tejp
  • Snusklubbor
  • Soda pops
  • Vit toblerone
  • Handtvål
  • Servetter
  • Festis

Säkert något mer "jätteviktigt". Efter ÖoB drog jag och Mums vidare till Maxi. Vi hade hela dagen trånat efter korv med bröd (Frensh hotdog). Men strax innan där så kommer jag på att vi måste till Big Boy (snabbmatskedja): Jag käkade ett vegmål med Cola utan is. Ursäkta mig men de var årets näst godaste måltid. Fy helvete vad gott det var, vi satt där och bara njöt. Bakfyllan får det enklaste saker att framstå som himmelska. På Maxi blev det endå rätt dyrt, 560 kronor. Men jag köpte en massa mat så nu borde jag klara mig ett jävla tag.

 

Igår ringde  Erik mig sådär 18.40, vi pratade en halvtimma och efter det la jag mig. Jag sov TRETTON timmar i natt, helt jävla galet. Är jag pigg för det? Nej jag är helt jävla död. Hur fan ska jag kunna plugga idag är frågan.


CSN och Start på sparmånad, BÄSTA DAGEN

Idag är det en dag som är en bra dag. Jag är inte nollad, csn kom bara inte in och landade på mitt konto. Efter betalda räkningar + pengar översatta på matkontot har jag 2240 kronor kvar på spendera-kortet (där är också inräknat alla autogiros som inte ännu dragits). Jag har också lagt undan sparpengar och skänkt 300 kronor till Green Peace Sverige, jag är en sån jäkla god människa 4e organisationen i år! Jag är så peppad, jag ser pengar över allt, detta är helt sinnessjukt. Fick ju 1000 kronor av morfar i tisdags och handlade kattmat och sand + en sele för 630, fan vad bra jag ligger till ekonomiskt.


Sittning idag, det betyder i dessa ekonomiska kristider (sparmånad) att jag max ska köpa 2 drickor. Jag har en 20-lapp i plånboken så det innebär max 20 kronor från kortet. Jiha!

Klarar jag denna månaden är det min största bedrift någonsin. När man inte får handla något onödigt alls som till exempel kläder och så vidare så känns det nästan tvunget att gå + minst 1000. Egentligen mer men jag behöver köpa ansiktskräm & puder....




Ger mamma lite hård morgonkärlek, stampar järnet

18.20

I skolan idag behövde strax under halva klassen redovisa och de andra satt och lyssnade och kommenterade om de hade något att säga som skiljde från deras liknande uppgifter. Underbart att vi ska göra olika mycket för att få samma betyg, synd och säga jag la ner någon tid men i alla fall. 13 skulle vi redovisa 12.,25 sitter jag hemma och inser att jag inte har en susning om vad jag ska säga. Pratade la kanske en minut, men de största framsteget var att jag inte alls skämdes utan snarare gillade att stå i centrum.

I morgon är det maskeradsittning! Tjejerna följer med mig hem efter skolan och då blir det till att börja förfesta. Mina föräldrar hade ringt mig två gånger idag , men jag missade det :'( Så dom ringer i morgon klockan tre svensk tid.

På tisdag blir det till att provjobba, jag är galet taggad. Jobbtiden är 15-18 vilket är en timma kortare än vanliga pass, men jag har ju skolan som krockar.

Efter skolan idag svängde jag förbi hos min bästa granne Martin en sväng, vi ska ha "matlagningskurs" nästa vecka!

Nu ska jag äta kvälle och sen csi & sen sooova

Min blogg har blitt ännu tråkigare och det är jag fullt medveten om men det blir så när man är fast i gamla rutiner och inte gör nått nytt

Ola

Min idol fyller också år idag, han börjar bli redigt gammal nu. Född 1986, men fin som få


Stackars Gunwald

Det hemska med Gunwald som innekatt är att han inte förstår hur kul det är med öppen ruta och massa fåglar utanför som kvittrar. Han bryr sig inte, tigern hemma hon blir helt tokig och pratar och dreglar ner fönstren. När den hemska snön försvinner då måste jag ut och visa honom världen!

Prinsessa

Idag ska jag klä upp mig, inte bara för redovisningen utan för att vi i natt fick en liten prinsessa !!

torsdag

Sen ska jag ringa Change och säga mina schemanlagda tider och hoppas få ut lite jobb! Vore alldelles ypperligt, superskoj och superskoj shopping för min egen del! Igår bokade jag också flygresa hem för mig och Gunwald. För mig kostade det 872 och för honom 175, hon frågade mig om det var en liten katt jag hade. Fick ju säga ; ehhmm han är ju ganska tjock... Då frågade hon om han vägde under 8 kg och jag sa givetvis ja!

Arbetet går sjukt sakta framåt, om de ens går frammåt. Blir grinig och känner dagarna kunde spenderats bättre. Jag tror jag ganska lätt hade kunnat göra en muntlig presentation, har ju mycket att säga och kan prata fort. Men skriva ner det :'(

fuck this

Jag kommer ingen vart alls med det här jävla arbetet. Jag blir givetvis mer och mer insatt men jag får inte ner någon text i dokumentet. Hade man fått tycka hej vildt hade det inte varit några som helsta problem.

Life's good på riktigt

Jag ska på fredag bli medlem i GREEN PEACE Sverige. Jag tittade just på en dokumentär, det är så man blir rörd till tårar vilka fina människor det finns. Kanske är ett volontär"jobb" där början på min karriär? Jag är laddad till tusen! Imorgon vankas det föreläsning, sen måste jag verkligen leka lite med Gunwald innan jag isolerar mig vid datorn. Stackarn fick ingen uppmärksamhet alls idag, men han fick 3 kg mat, 10 kilo havsluktande kattsand & sjukt snygg koppelutrustning, vi kommer vara finast på Tviste! Jag tänkte köpa ett sånt flexikoppel han kan ha i Skärhamn när han ska utforska värden. Han känns dock inte så seltränad & blev lite lätt invalid när jag knäppte på den.

Jag har shoppingförbud som jag sagt 666 gånger, bryr sig H&M om det? Nej de spammar mig med massa teasande reklam.

Nu ska jag drömma drömmar om min kommande karriär som miljökämpe! Gud vad tråkigt att inte kunna prata med mina föräldrar när jag kommer på sånt här.

VAD JAG GLÖMDE SÄGA ÄR ATT JUDITH FRÅN CHANGE RINGDE MIG FÖRUT! DE BEHÖVER EN EXTRAJOBBARE NU I VÅR!!!!!!!!!! TJOHO! Såvida mitt skolschema passar är jag äckligt intressserad, karriären måste ju börja någon stanns! Kan vara bra med shoppingstopp då jag säkerligen kommer lägga varenda krona på underkläder i framtiden!

JAG KOM, JAG SÅG, JAG SEGRA

Kära vänner, jag har hittat mitt kall i livet. Min livsplan ändrades just.

  • Jag ska bli känd
  • Jag ska jobba med fiskefrågor
  • Jag ska jobba på något sneaky sätt
  • Jag ska förändra världen

Okej kanske inte helt realistiskt men detta är mitt nya mål i livet. Vetikatten vad jag ska göra/ vart jag ska ta vägen men jag ska lyckas ! Jag mailade just Isabella Lövin (kändis) för tips! Wish me luck, jag måste sova nu jag är så sinnessjukt speedad


sent & trött

Idag har jag vart i skolan, var inte direkt aktiv men endå var jag i centrum. Klassrummet kryllade av killar och jag hördes som vanligt mest....  Efter det blev det stan och jag köpte; havsluktande kattsand, 3 kilo kattmat & VÄRLDENS FINASTE SELE. Rosablommig reflexsele



Mina najsa utslag





Orkar jag ska jag plugga nu... Men först mat

Buss är najs

Min underbara Morfar hade satt över pengar tilll mig, underbara pengar som nu redan idag kommer gå till kattmat och kattsand (inte allt). Jag känner att der är lika bra att få det gjort fastän jag inte känner mig så fit for fight idag. Men vill slippa i helgen och han behöver ju mat, i sådana här lägen hade det varit nice med taxi eller bil. Kattmaten väger 3 kilo & kattsanden 10....

trött & mörbultad

Jag har jätteont i hela kroppen, pluggar nog inte mer idag. Mötet gick över förväntan! Hämtade ut Luft & Buller-tentan. Det var inga felräkningar men äckligt överdrivet poängmässigt. PÅ lufdelen fick jag 11,5 vilket var 50%. Kände väl själv jag var värd sådär kring 5 poäng, jag fick full pott för allmänt lall. Bullertentan, jag vet inte vad. Poängmässigt min bästa prestation här (14/15) men jag hade där vart värd 7,5 med halva & 0.25s poäng. Han delade bara ut hela poäng och gav mig full pott på tre 1poängsfrågor som va värda sådär 0.25.  MEN JAG ÄR NÖJD!

I morgon är vi lediga så jag tänker vara hemma och plugga minus att vi tänkte äta semlor, men det får bli först på kvällen.

Nu diiish

FLYTTA VORE INTE FEL

Alla mina grannar är utvecklingsstörda. Fine klockan är 10.45 men hur jävla lätt är de o läsa rapporter om fiske när man endå hör helvetet? Jättehög musik, jag har öronproppar inknödda till hjärnan, jag hör endå-.

FÅGELKVITTER

Årets första fågelkvitter, ett ljud jag brukar hata. Men nu är de varmt välkommet här i mörka Norrland. Stör du dig på att jag skriver Norrland med stort N? Jag vet det inte är korrekt, men det är en markering på att det för mig känns som ett land långt långt borta

T RÖ TT

Idag har jag sovit värdelöst dåligt, vaknade halv fem av att jag hade "växtvärk" i ena armen. Var vaken i evigheter så var tvungen att stänga av klockan, ingen Big Brother för mig nu, får bli i kväll! Idag var första natten Gunwald inte sov i sängen, han låg i soffan efter jag fixat i ordning där :( Han är verkligen knallorange mot soffan, haha.

Idag vankas det heldagsplugg + handledarmöte 15,15 så nu måste jag äta frukost.

Kvällsmys



Trampar på min mage, inga konstigheter. Fan så ont det gör, all hanns kroppsvikt fördelat på en fot i taget. Jag tror han kommer bli sjukt bortskämd. Jag kan inte skälla på honom, jag får ju ha i åtanke han vart oönskad. Eller jo om han går upp på mitt köksbord blir jag arg, men han vet han inte får vara där.

På fredag vankas det sittning, ska bli förjävla skoj. Det var alldeles för längesedan jag var ute nu, mer sånt

BÄSTA IDAG

Jag hittade en underbar hemsida på Emma Kallins blogg http://felsjunget.se/
Det är helt i klass med tjuvlyssnat, rekomenderas varmt!

Biten

Hittade några onajsa bett på min axel, blir lite orolig när vi pratat vägglöss... Men jag har en katt, vem vet han kanske gett mig loppor? Men känns konstigt att jag idag en månad senare för första gången har fått bett och bara här och ingen annan stans. Najs.


Jag dör

Jag är så jävla pinsam. Jag går in i tvätthuset och ser en öppen dörr brevid mitt tvättbås och tänker aha nån är här. Sen helt plötsligt backar personen ut och jag ser en vit ryggtavla och skriker. Sådär hej du skrämde ihjäl mig och givetvis jätteljust. Han vände sig om och sen började han skratta, jag skämdes så jag trodde jag skulle dö. Att tillägga hade jag under jackan Ziperallen med luvan på huvudet..............................

På tal om Ziperaller, efter sommaren ska jag köpa en ny!

1 månad

Idag har Gunwald bott hos mig i en månad!

Tydligen ska mitt kusinbarn döpas idag, det bästa med Norrland är att man aldrig får reda på något.

Pix



Julia mmsade och var helnöjd, nu är det bara hennes grejer i duschen..



Julle igen..



Vad jag hade med mig till tentan, man vill ju inte vara utan penna ;)



Huset idag...









Jag har världens finaste kissemiss


Tummen ner för laxen

WWF har listat olika fiskar, de som är bra att äta -> grönt ljus, de som bör undvikas -> gult ljus och de som man inte ska äta -> rött ljus. Listat efter miljöpåverkan och på hur många det finns kvar av fisken. Jag tror jag kommer bli ännu kräsnare när jag ska köpa fisk om det ens är möjligt. Jag hatar lax och lax är den sista fisken jag skulle köpa. Tyvärr verkar alla andra äta lax och vild lax är rödlistad och odlad lax är gulmarkerad. Men världens godaste fisk Sej är grön! :D Man ska också satsa på att köpa MSC-märkt fisk vilket är en miljömärkning av fisk och skaldjur.

Jag råkade komma när Gunwald med foten två gånger i natt, han då mjauar han missnöjt. Han ligger nu och sover & SNARKAR i min säng, jag trodde bara hundar snarkade men tji fick jag.

SNÄÄÄÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

Jag läser som ett sär om utfiskning just nu, men jag tror jag bara läser svenska idag + boken jag lånat, allt för att göra söndagen lite trevligare. Jag läste i WWF's dokument Fiskguiden om vad fisk innehåller för käcka saker. Det stod om omega-3-fettsyror att det skyddar mot hjärt-och kärlsjukdomar. Det visste jag givetvis innan, men idag väcktes det hopp att jag kanske på tentan kan ha fått något extrapoäng på hälsoriskbedömningen , jag ber till gud. Fast visseligen så vill jag inte vara två poäng från G denna gången, hellre tio ifrån.


Avundsjuk

Smsade med mina föräldrar i morse, de är tydligen på paradisön Coco Loco. Sist var vi där i två veckor, man blev lite rastlös men jag hade ju full-tankad mobil & massagetanten lånade ut sin laptop till mig. Men är man bara där några dagar är det ju helt gudomligt. De hade i Roxas påväg dit blivit stannade på en MANGOkontroll. Det var tydligen parasiter i mangon- Här var det igår snöstorm och idag össnöar, gotta love Norrland.

Tvätt-tid klockan tolv, tänkte eventuellt läsa lite engelska vetenskapliga artiklar nu. Det blir jag och google translate

Hello retard

Mitt finger har förtvinat. Jag kan inte böja det, det gör inte ont eller något men de bara inte går. Det tar stopp. Jag kan inte ens knyta näven.






Wish me luck


Mina inlagda utgifter. Allt som går till "räkningar" är ju räkningar, sen la jag just in några spar men några är också betala tillbaka för lån. Mina konton har verkligen världens bästa namn, här ska de sparas. De två understa är rena sparpengar. ! 1500 -> Emma Johansson är ju pengar till mitt ICA-mat-konto.


Spara cash

Enligt mina beräkningar borde jag på riktigt gå mer än 1000 :- + om jag inte köper något nästa månad. Jag är så taggad. Men då är frågan om man ska lägga "vinsten" på ett sparkonto? Annars kommer jag ju att spendera dem nästa månad``?

Trött

Igår var det myskväll på Carlshem med två av mina favoriter. Som tur var så tyckte de båda två att de stora tentafrågorna var insane (jag tog med alla lösblad man fick): Kändes genast lite bättre då, de kom inte heller på något annat svar än vad jag chansade. Gristenta.

Jag vaknade för sisådär en halvtimma sedan och jag är helt mösig i huvudet, helt jävla död- Hade fått sms av pappa att de strax skulle gå på flyget till Puerto Princesa på ön Palawan, jag är så avundsjuk så jag tror jag dör. Någon hade frågat mamma om hon var gravid när dom gick på långflyget igår, jätteroligt men jag fattar inte varför. Har du aldrig träffat min mamma tänker du la "de är väl inte så konstigt" men min mamma är smal, hon har platt mage. Hon jobbar ju med tjockisar på Xtravaganza, så det är kanske inte så konstigt.

Googlade Puerto & fick upp detta: (i Umeå är det fett mycket snö, kallt & mulet)









De är där ett av de nya sju underverken finns, Underground river på bilden. Man åker flera km in i en grotta i en liten kanot. Jag minns vakterna sa åt oss att inte titta upp med öppen mun, de satt miljarders med fladdermöss där nämligen. Men mina föräldrar ska nog bara stanna en natt innan dom åker vidare, ska leta efter familjebilden i kanoten. Man har hjälm och vi såg ut som de tre vännerna och jerry. Bilden sitter på min tavla med massa bilder men ska kolla på min gamla bilddagbok också ;)

Vill du läsa om en grinig tjej så var så god att läs understa inläggen från januari 2010, helvete vad jag gnällde. Det är från senaste filliresan och jag var bitter redan då.

Underbara dag

Ja, vad ska man säga. Tentan gick inte som jag hoppades. Jag borde få 16 poäng & G var 20.... Jag hade pluggat som ett jävla sär!jag tänker be till gud Ingvar räknar fel (uppåt). De lär va min enda chans. Det gick sämre än sist. Mer stora frågor jag fatta 0 av. Lovely day. Sammanlagt var det 12 frågor, har tidigare varit kring 20 Frågor. Fuck my life

Nervös

Mailar med en norsk. Hon svarade just nu "flott". Jag kanske blir värsta språkfantaten efter en sommar där, drömma går ju! Tenta om en timma, nu är jag redigt nervös

Woho sambo!?

Jag och Soffan pratade nu om att vi ska flytta ihop till hösten! Vi kommer ju inte att vara i Umeå så speciellt länge under tredje året. Och hemresor kostar pengar, en hyra på 1900 :- istället för en på 3800 låter i mina öron helt galet underbart jättebra!

.

Nu lyfter mina föräldrar snart :'( Dagen spenderas sunkig iförd morgonrock och mysisar. Igår gjorde Martin min dag när han sa att han aldrig sett mig i mysisar innan, 1-0 till mig.

Borde städa så jag tror jag gör det, alla mina tofsar försvinner eller liogger på golvet eller är borta. Låt mig säga att det beror på en orange hårboll.

Nu dusch

Simon Norrsveden – High class tjej

3 timmar till tenta

Igårkväll låg jag skönt tvärs över sängen & tyckte täcket var obekvämt vid tårna och tryckte och skrapade med tårna, efter en stund så hör jag de mest missnöjda mjauet någonsin. Täckesklumpen var min katt, haha. Han är dock ananrs väldifgt bra, han sover trots jag sjunger högt och falskt men blir riktigt sur när jag väljer plugget framför honom.

I min spara-pengar-månad som börjar redan om en vecka så kommer mathandlingen att ske på ICA Maxi. Där finns det fina fjäderspön, måste köpa ett nytt. De han har nu är grönt och rätt sunkigt.

Ägna mig gärna en tanke när jag 13 till max 15,30 sitter och skriver så pennorna brinner. Nervös borde jag vara när det är en stor kurs på hela 11,5 poäng. Behöver ju alla poäng man kan få till CSN:et, men jag är inte så nervös och har inställningen att läraren endå är dum i huvudet, så klarar jag det inte är det hans fel. För jag har läst på och lärt mig majoriteten av vad vi hört & gått igenom.

Min förra frukost bestod av lite youghurt, funderar på att äta en kiwi + ett 'ägg med. Nu i lagon tid för lunch strax innan tentan!

Tentadag

Klockan ringde halv åtta, fick lite kalla fötter igår. Jag trodde ej jag skulle hinna plugga om jag gick upp 9. Satte mig vid köksbordet och pluggade, exakt en timma senare var jag klar. Jaha nudå+

Dagens stora fråga är nu vad jag ska ha på mig på tentan. Jag tycker om att klä upp mig på tentor, man vet ju aldrig vem man tentar tillsammans med !

Fattade jag det rätt så slutar vi skolan antingen fredagen den 1/6 om man är i grupp 1, måndagen den 4/6 om man är i grupp 2 & tisdagen den 5/6 om man är i grupp 3. Jag kommer inte hamna i grupp 1 med min vanliga tur, men jag ska åka hem då i vilket fall. Gunwald är min bebis och jag tänker inte bara lämna honom hos mamma, han måste hinna aklimatisera sig! Han har aldrig träffat andra katter (sa dom) och alltid bott i en 25 kvadratslägenhet och nu ska han till ett hus med en till katt, klart jag måste vara med. Det var inte så man skulle byta med någon speciell människa utan hela gruppen var tvugna att byta grupp med någon och alla vill ju ha sommarlov så de känns FUCKED UP.

G O D N A T T !

Har sagt farväl till mamma och pappa nu och de lovade att smsa mig när de klockan 9-10 någon gång lördag morgon svensk tid åker från Manilas flygplats till inrikesflygplatsen. Jag är så avundsjuk så jag tror jag smäller av. Men pappa var underbar och sa att de inte kunde ta med Julia för det skulle blivit orättvist mot mig (ingen av oss kan ju endå ta ledigt) så de kändes bra! Han lovade också att bjuda på en resa efter Julles student & min examen men oklart vart! Då blev jag GLAD!

Klockan närmar sig 22 & jag tror jag ska satsa på tidig sänggång. Vore ju ypperligt att vakna utvilad tidigt på tentadagen, jag har ju 1,5 kollegeblock att läsa igenom..

Dagen började apatiskt, blev horribel och sen när jag lungnat ner mig lite är den endå överlag helt okej.

Ylva Bulldozer – Bara losers

Ylva Bulldozer – Lover

Mitt nya liv

Det känns som  mina föräldrar glömt mig, de skulle ringa men de har de då inte gjort. Jag ska ju sova snart, slutspurtst-entaplugg i morgon ju. Jag har pluggat vrålmycket och seriöst enda sedan samma dag vi hade tenta i Luft & Buller men nu när Hälsoeffektstentan närmade sig har det dessvärre vart oseriöst senaste veckan. Jag är så förträfflig.

Unnar mig lite Ylva Bulldozer såhär efter CSI & Fråga Olle Dokumentären-

Ylva Bulldozer – Ge vad du har Kylie

Ylva Bulldozer – En djävul på din radio

Gunwald mjauade inte när jag stängt innom i väskan, jag säger inte han var nöjd men tyst. Snälla gud låt honom vara tyst när vi ska flyga så alla slipper känna att de vill döda honom (som jag är mot småbarn när de skriker). Spenderar lite till tid på animail.com trots mitt shoppingförbud. Livet som Nolifer är helt underbart skönt!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

Jag är lika slapp som Gunwald. Har väl tagit mig igenom ena halva kollegeblocket av 2... Men tentan är först i morgon klockan 13, massa tid tid.  ...

Jag hade kod 21 & var två poäng över G. Ofattbart / felrättat



Har ju inge teér så jag köpte såklart ett till. SHoppingförbudet är hemskt så jag köper annat för kompensation.



Satte in pälsbomben i kattväskan, där snackar vi tight och himmel vad tung han är.



Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min dopdag! För tjugo årsedan döptes jag till det exotiska namnet: Emma Rebecka Olsson



Frossade just lite vitlöksbröd, det osar vitlök här. Gunwe är halvnöjd. Jag "råkade" sova lite middag förut också. Nu ska jag sätta på CSI & invänta samtal ifrån mina föräldrar som i morgon flyr landet.

Camen funkade efter omstart, vad skulle man gjort utan Google?




Vafan hände där?

Hej kära vänner & andra. Tentaresultatet från Luft & Bullertentan kom upp idag. Jag var 99% säker jag hade kod 21. Men bara de att kod 21 hade två poäng över godkänt. Man var tvungen att ha 60% på tentan men 50% per del. Jag tyvkte jag borde klarat bullret men luften var omöjlig. Jag brydde mig inte ens om att svara på grund av att jag visste att de endå inte skulle räcka för G.
Har vart tämligen sinnesförvirrad nu ett tag & mailade eximinatorn. JAG ÄR FÖRFAN GODKÄND , fråga mig inte hur de ens är möjligt. Men jag tackar och tar emot. Gött o slippa omtenta den 10 mars, mitt schema blev just mindre tight. Men är fortfarande svinsur. Ska frossa
Vitlöksbaugetter sen men nu plugga inför MORGONDAGENs tenta!

.....GW¨ÖGERKLGÅOPKERÅGHKSÅERK

DATORN SÄGER OCKSÅ ATT DET INTE FINNS NÅGON ANSLUTEN WEBCAMERA, GÖTT OM DEN MED PAJAT. TENTA I MORRN, BÅDAR GOTT

LOVE MY LIFE

IDAG VILL JAG BARA HÄNGA MIG. JAG ÄLSKAR UMEÅ UNIVERSITET OCH ALLA SOM JOBBAR DÄR. GÖTT ATT SKOLAN NU TROLIGTVIS SABBAR HELA MIN MÖJLIGHET TILL ATT ENS FÅ VA HEMMA INNAN JAG SKA TILL NORGE. LOVELY. LESS ÄR BARA FÖRNAMNET FY HELVETE.

MEN JOBB GÅR FÖRE, PENGAR GÅR FÖRE EN VÄRDELÖS UTBILDNING. JAG SKA SKRIVA UNDER KONTRAKTET OCH SKICKA IN DET IDAG.

JAG VILL DÖDA NÅN

Apatiskt

Jag ska/ skulle till skolan lite tidigare och skriva ut mitt arbetsavtal (?) eller säger man kanske arbetskontrakt (?). Men det känns just nu mycket mycket mycket oklart. Ligger pisseblöt i sängen á la Linn & är allmänt apatisk. Jag vet inte vad jag ska ha på mig och måste ju föna håret, sminka mig och äta frukost. Livet är hårt.

Jag vill åka utomlands och det är nu....... Skulle ju åka slutet av sommaren, men kanske ska spara det och åka någon vecka skolan tillåter (de händer ju så ofta). Vill troligtvis vara i Skärhamn så mycket som möjligt.

Hittade en sjukt snygg klänning på Nelly, men jag har ju shoppingförbud nu ett tag framöver. Så tungt. Jag kommer nog dö.

Men nu måste jag verkligen gå upp och föna mitt allt annat än långa hår..

Dagsplanen sen är givetvis att plugga Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter Hälsoeffekter.

De känns verkligen som en hemsk måndag igår, men så går det när man tar helg mitt i veckan!


Känns lika vidrigt som måndag

Jag är Helt död, apatisk. Känslan av att jag ska upp & duscha känns inge vidare alls. Idag vankas det gruppdiskussion igen 'men borde vara hemma igen innan tolv men vi har tid 10-12. Och i morgon ev 13,00, sitter jag nervös som ett psykfall på ÖP & väntar på att klara tentajäveln. Klarar jag inte den måste jag straffa
Mig själv, klarar jag den ska jag unna mig ett par byxor jag vill ha!
Kattmat
Efter jag släckt och beslutat mig för att sova så spenderade jag si sådär en halvtimma letandes kattmat & lyckades inte bestämma vilken storlek jag ska ha. 1,5 kg = 219 :-, 3 kg = 350 :- & 10 kg = 500 :-, som smart och enkonomisk får man ju köpa en 10-kilos säck. Problemet är ju att det inte får plats hos mig. Säg att han äter 1,5 kg i månaden, säcken kommer aldrig ta slut! Jag har maten framma 24/7 och han äter som en mygga :)! Insåg att det inte alls va så käckt o köpa en påse á la 1,5 kg  i månaden . Kom på världens bästa plan, jag beställer hem ifrån Animail både mat & sand inför sommaren så de kommer direkt till dörren och ingen behöver handla. Då köper jag en 10-kilos mat + 2 kattsand á la 10 kilo, 900:- .... Men nått får ju mamma få som passar Gunwe & då bra
Mat till Issa med kännns sjysst!

hello nolife

Klockan är efter elva och jag har spenderat en si sådär 45 minuters letande efter den bästa kattsanden, tänkte att kanske fanns det någon billigare som var bättre. Men det verkar dessvärre som den dyra Ever Clean är bäst. 200 spänn för 10 kilo låter inte enligt mig jättemycket. Men jag kanske hade 7 kg kattsand i en omgång, då blir det helt plötsligt svindyrt. Gah. Men vill ju att lägenheten ska lukta gott trots min hårige vän. Ren är den ju inte längre då han fäller som ett sär. Men kan jag vara arg på en sån här liten sötis? Nej




IDAG SLÄPPTES YLVA BULLDOZERS NYA ALBUM, DET ÄR HELT FENOMENALT

21.25

Mina föräldrar åker till Filli i övermorgon, kul för dem. Jag är inte alls avundsjuk.. Jag är inte bara fast i Sverige utan i Norrland. Jag hade hopp om vår (se bild) sen kom det MASSA snö och blev kallt..

'

Jag hade nu precis innan "sommarlovet" tänkt att tenta av Miljörätten jag failade förra våren. Nu visar de sig att de lagt tentan 5/6 och inte ens nära 27/5 som vi hade förra året. Jag blev bitter, jag lämnar nämligen Sverige den 5:E eller 6:e. Som du då kanske är det en omöjlighet. Flyga direkt till Oslo? Gunwald då? Precis, jag ska ha några dagar i Skärhamn innan jag åker på jobb så är det bara. Jag skjuter upp den äckliga tentan på obestämd framtid. I våran sista kurs Metodiken blir det lyckligtvis hemtenta. Jag tänker sitta dag och natt (okej lätt överdrift) den skall in TIDIGT , jag måste hem till Skärhamn. Mest för min egen skull men Gunwald ska ju hinna acklimatisera sig med, så han inte tror jag överger honom. Förresten i natt, var han lojal och sov med mamsen på golvet? Nix, han sov på samma ställe som vanligt och i natt var det vid Mumsans fossingar.

Klockan rinner iväg. Jag tror det blir två avsnitt CSI innan läggdags. Är nästan lite hungrig, vi har ju igentligen bara ätit lunch idag, jättesen men i alla fall.

Jag har världens bästa kompisar

Du tänker säkert att jag hade en hemskt sorglig Alla hjärtans dag då jag är singel, jag hade världens bästa Alla hjärtanas dag. Två av mina absoluta favoriter vad mer kan man begära?

Världens bästa alla hjärtans-dag:

Dagen började i skolan med en tråkig men inte så svår föreläsning, varje rast + lite till hängde vi på mässan. Allt var för mig en enda jakt, på gratisprylar. Dagen var bra redan där.

Kommer hem och i brevlådan ligger världens bästa brev, bästa brevet sedan begynnelsen. Soffan & Mumsan drar till Ica & handlar lite smått och gott medans jag bäddar iordning en madrass på golvet. Dom kommer, vi fikar, äter underbar mat + vit kladdkaka och kollar på film. I slutet av andra filmen mellan elva & halv tolv börjar den otroliga grannen med tv:n igen. Vi spenderar lätt tio minuter på att försöka lista ut vart ifrån ljudet kommer innan vi speedade som vi är slås av en ypperlig ideé- Vi springer ut barfota till övervåningen för att tjuvlyssna vem idioten är. Det snöade, var minusgrader och vi barfota i den givna outfiten pyjamas. Inget napp på övervåningen, besvikna springer vi tillbaka hem till mig. Tinar upp fossingarna, några minuter senare springer vi ut igen, till undervåningen. Vi hittade den skyldige! Pizza-*urken under mig, han hade även nycklarna i. Jag knackar på och säger att nycklarna satt i (tog ut dem som den pingla jag är) och bad honom sänka tv:n. Han tog upp sig och Tvistevägen blev knäpptyst. Sedan såg vi klart filmen och då var de dags att sova. Det var precis som när man var liten, jag sa god natt 799 gånger och sekunden senare hade jag nått "jätteviktigt" att komma med.

I morse vaknade vi upp utvilade (?) men endå mösiga. Vi mös hela förmiddagen innan det blev dags för lyxfrulle. Lite plugg efter det, sedan kom Catrin och Sebastian förbi och hon klippte bort mina stygn, underbar känsla. Mat + fika + mer plugg. De drog nu precis så vi har haft sjukt många timmar ihop här på mina 25 kvadratmeter, sambolivet passar mig ypperligt!

På fredag har jag omtenta i hälsoeffekter, det gick bra när de förhörde mig så jag ber till gud det går vägen.! Idag känns det som lördag men icke, i morgon vankas det gruppdiskussion i skolan om eutrofiering....

Sleepover'n i bilder + mer



Mässans skörd



Mumsans dounat funkade dessvärre inte på båda sidor på grund av mitt korta hår...



Just chillin





Lyxfrulle med mina underbara tjejer! Vi bytte aldrig om, de cyklade hem i pyjamas & jag har givetvis min på mig med.



I morse, handen var less på stygnen










Catrin kom förbi för eliminering





Handen nu, gangsta!



Bebisen myser med bh:n



0+ på en tentafråga är inte helt fel, bättre än 0..



Mumsans cykel efter natten...



Cyklar som stått lite längre...

Är helt förkrossad rent ekonomiskt. Jag köpte Ever Clean kattsand till Gunwald den 23 januari, använda mer än hälten till första omgången låda. Nu var det lite knapert med sand så jag hällde ut sanden och tvättade ur lådan, hällde tillbaka kattsanden ( nu snackar vi luktfri fresch kattsand, jag städar minst tre gånger om dagen) och fick hälla på resten av den nya och lådan är nu perfekt full igen. 200 kronor kattsand förbrukade på under en månad, jag vill gråta blod. 200 kronor har han inte ens kostat i foderpengar än & jag har endå köpt dyrt foder (219 för 1,5 kg).







20.07



Pratade i telefon, inga konstigheter.

Ser ut att bli mobilfritt i sommar. Har ju en pott på ex antal kronor i samtal & dyl + gratis sms. I Norge så tas varken samtal eller sms från potten & allt kostar utöver abonnemanget, happy times. När jag ringde så stängde han också av internetet så att jag inte kan använda det i Laxlandet, i så fall går jag la knappt +..

Idioter, varför finns det inga kvoter för idioter?

En vanlig dag i Emmas liv



Spelar med nått random som ser ut som 50+ på bilden (nästa bild) och börjar skriva. Jag svarar inte, han resignar. Sen svarade jag och han inser endå inte hur fel ute han är....







Scenario två är ju att ett annat random lägger och får rätt bra, 48 poäng & jag får lite bättre. Då resignar man...



Mina byxor har:

  1. Legat på golvet i ett hundklipperi i en månad
  2. Blivit tvättade

Tyvärr är alternativ 2 rätt, de är på bilden till och med blöta. Men allt hår i från resten av tvätten lär ha sugits fast i dem. Mums

 

 

Väga stor katt i liten lös metallskål = omöjligt

 

 

Gunwe i sitt esse

 

 

 

 

Nu ska vi se på Csi & sen nana!


WEBCAMEN LEVERERAR

Tyvärr är de mesta "inte okej" att lägga upp men man slutar ju aldrig förvånas, posar här i mina nya regnkläder







Allmänt snygga

Dagen tar aldrig slut

Rensade några hundra vidriga bilder från min WEBCAM, nu snackar vi inte direkt 200 bilder.... Snarare * 4.

Om jag säger denna är "snygg" jämfört med andra



Jag hade "jättelångt" hår här ju :'(









Nu ska jag nog diska & sedan plugga igen. Mina dagar tar aldrig slut, nu hade jag kunnat gå och lägga mig... Men klockan är 16.02 ....

Gunwe , aah

1 gammal tenta done! Man vill ju inte vara kaxig och säga att man redan kan det, men förjävligt känns det i alla fall inte. Men det borde vara olagligt att tappa motivationen 4 dagar innan....

Min katt är galen, han mjauar som ett sär och klöser på allt han ser. Skönt att både Mumsan & Soffan kommer och avlastar mig i morgon ;) Gud nu är han uppe på soffan och försöker gräva sig genom väggen --> golvet. Omg


Oviktigt

Ta fula kort med webcamen är tyvärr så mycket roligare än att plugga..





Jag tror min mascarakonsumtion klassar mig som fjortissminkad. Men skulle jag ha ett lager mascara på fransarna ser jag död ut, lika död som när jag är osminkad. Därför använder jag "lite" mer.


Kanske gå ut och kolla posten? Jag är överspeedad

KAOS

Pluggade lite hälsoeffekter, kom till fråga elva på en tenta. Sen blev jag less, det var bara typ halva tentan. Ska samla mig lite innan jag tvunget måste återgå.

Gunwald hittade en öronpropp på golvet och behandlar den som om de vore en mus, han är kort sagt rätt lättroad....

Här är min nya profilbild, lite oklart hur men jag gillar den





Världens bästa kille genom tiderna, saknar dig

Imorgon blir det SLEEPOVER & pluggFRITT :)

Nu kom en orange hårig sak och la sig på min morgonrock. Han fäller som ett sär, aldrig vart med om maken. Ber till gud fällsäsongen är över snart. Det hade också gärna fått bli 24:e och CSN, hur ska jag klara mig i den vuxna världen? Jag som inte kan hålla i pengar ens i dessa krisiga studenttider!?

12,26


Tofsen är nu allt annat än biffig, kolla nackhåret





Var på bibban förut och lånade en bok som verkar vara alldelles ypperlig till mitt projektarbete Tyst hav- Jakten på den sista matfisken.



Jag känner mig nästan lite kriminell med mina (O)charmiga stygn

Gruppdiskussionen gick riktigt bra, är trots allt nöjd med gruppen (förutom de två som inte öppnade munnen).

NU LUNCH

Mitt nya korta hår

Eller tja, halvnya KORTA hår.





























Igår sov min lilla gädda med öppna ögon, han låg blixtstilla på rygg och som den livrädda mamman jag är var jag tvungen att leta livstecken.

I natt har jag drömt mellan 4-5 olika drömmar varav en mardröm. Jag är helt död. Skola om 30 nu mat

Så ska de låta

Mitt liv blev just så mycket bättre, Så ska de låta var det bästa denna veckan, kanske till och med månaden! 4 SKÖNA snubbar från Galenskaparna Aftershave. Jag älskar dem. Fastän de är 1000 år äldre än mig och fula så hade jag kunnat gifta mig med allihopa.  Jag blev besatt & har nu tre filmer av den som väntar på o ses! Nu blir de Macken, Åke från Åstol var inte lika snabb att få.   TOPPKLASS !

Sköna söndag

Idag har jag tvättat, pluggat och varit med Catrin & lämnat lite till kläder i en sådan container. Snälla tjejen.

Jag har på mig mössan Catrin köpte åt mig igår, så underbar och likadan som min förra. Kan dessvärre inte bjuda på bilder då jag inte ser riktigt klok ut osminkad. Nu vankas det mat & sedan förberedelse för morgondagens diskussion & sen film + CSI. Underbar dag.¨


Också denna helgen var toppen, jag har inte gjort något men endå fått massa gjort, har ju pluggat som ett sär. Guld värt att inte vara bakfull! Klippte till exempel Gunwalds klor förut, inga problem ens nu själv.

Min myskisse

Skön missmatch





Hur mysig?



Jag tror hoppas och vill att vi är påväg till varmare bättre tider, VÄLKOMMEN VÅR & HEJDÅ SNÖN!

23.09

Det skedde just ett miraket, eller just och just för lite mer en en timma sedan. Idiotgrannen började spela sådär hög musik och inga röster hördes, tänkte det var mitt hatobjekt. Men det utvecklade sig och blev förfest, då insåg jag kvickt att det inte var älsklingsgrannen som var skyldig. SEN BANKAR MITT HATOBJEKT I VÄGGEN, det 'r alltså hennes grannar som terrat mig hela veckan. Vad ska man säga? Tur jag har sansat mig och inte dampat sönder på henne, hon är alltså oskyldig. Okej jag kan inte säga att hon är tyst, hon klampar fortfarande som en gasell. Men frågan är vem som är den skyldige... Får knacka på hos min favoritgranne i morgon och prata lite med honom om han hört eller sett något av relevans. Jag vet inte om jag berättade att jag förut när jag vart på ICA klockan 10 i morse satte nyckeln i hans dörr, jag skämms bara jag tänker på det. Väckte säkert stackarn.




Min fina mysis <3



Tittade på filmen Jag saknar dig förut och rensade mina tårkanaler ytterligare. Början var svinkass asså verkligen värdelös, men filmen blev bättre och bättre ju längre tiden gick. Betyget blev också här 3,5 ---> 4 på grund av alla tårar.

Cajsalisa – Alla behöver nån - nångång - texten är förträfflig

Nu ska jag sova, i morgon bitti blir det tvätt & plugg. Tänkte också senare knalla iväg till Carlshemskyrkan och lämna en Ica-påse till med kläder! Snälla jag!

<3


16,57

Tog för en timma sedan en CSI-paus. Nu känns det då inte som jag vill fortsätta plugga alls, jag får nog städa lite i stället. Ska ju plugga hela dagen i morgon också + att jag ska plugga lite till till kvällen.

Jag vill jättegärna åka hem på påsklov men jag får se om jag inte kan försöka hålla mig, vore skönt för Gunwe att slippa resa eller bli passad. Och har jag tur och inte blir allt för frestad (vilket jag lär bli när våren kommer) har jag redan nu pengar till en flygresa hem för både mig och Gunwald.


Plugglördag

Jag dammsög lägenheten och stängde under tiden in Gunwald på toaletten, så han slapp en hjärtattack. När jag dammsugit klart öppnar jag och han är "borta", givetvis hade han gömt sig bakom duschdraperiet. När jag sedan dammsugit på toaletten så var han borta igen, hittar honom inte. Borde utnyttja den "kattfria" tiden med att plugga, någonstanns är han ju!

Vart superduktig med pluggandet idag, i båda ämnena!  Nu lite mer plugg !!! Ikväll kommer världens sötaste småfjors på tv, Ulrik Munther ska vara med i melodifestivalen & jag ska vara galen och rösta! Jag får la dricka en liter mindre mjölk än vanligt i min sparmånad så det går runt.

CATRIN KÖPTE EN NY MÖSSA TILL MIG IDAG :') JAG SLIRADE JU BORT MIN GAMLA PÅ HALLOWEEN.



Plugga på helgen känns så äckligt nolife att jag skäms, men det är ju mitt eget fel. Jag har ju X antal omtentor att ta igen. Okej det lät kanske lite väl, men det är ju i alla fall 2!

Fiskbesatt för ett par veckor framöver

75% av världens fiske är överutnyttjat, gah jag blir så less. Jag ska bege mig till Bibban i veckan och kolla om det finns några bra och intressanta fiskböcker. Hello nerd, jag vet. Men jag skaffar mig lite gratis allmänbildning. Dock känns det halvparty och dra en vetenskaplig rapport på 46 sidor genom google translate, men vad gör man inte en lördag som denna


11.09

Tidslinjen har inte drabbat mig än, jag kan tänka mig det blivit försenat. Gunwe är galen, mattan flyger trots jag har halkskydd under får väl offra några pluggminuter till lek.

By the way är jag så less på min granne som har låtit varje sen kväll från 6-10/2. Jag hatar henne. Visste igår var det fredag, men det är ju inte de hon har fest eller ens en gäst. Hon är själv. Är det okej????? Jag vill flytta

Ragga på wordfued?

Så fort man väljer en random spelare och får upp en kille så är det ett faktum att han börjar chatta. Det brukar börja med något i stil med "Hej snygging". Alla som spelat Wordfued vet att bilden är minimal, det känns rätt så svårt att avgöra om folk är snygga... Bästa länken på flera år : http://www.aftonbladet.se/wendela/article13970530.ab

Gunwald är inte den som är tyst när han är missnöjd, han påminner mig hela tiden om hur tråkig jag är som pluggar. Tack Gunwe.

Jag är duktig

Igår var det QX-gaygala, jag kollade givetvis men det är fruktansvärt överskattat. Jag tycker det var tråkigt, men kanske för att jag är heterosexuell vad vet jag. Men jag gjorde två upptäckter.

Judith och Judith är TVÅ OLIKA PERSONER



Och då såklart att ANTON HYSÉN ÄR EN SOLKLAR 10POÄNGARE, men gay.. Det är som Catrin sa en förlust för oss kvinnor.



Mitt nya spara-pengar-liv har redan börjat- Med 5 minuter till godo blev jag överbjuden på en traderaaktion, och hämtade ut ett H&M-paket och klänningen var egentligen supersnygg. Men på grund av brösten känner jag mig inte bekväm i kläder där ringningen går enda upp till halsen, så den ska skickas tillbaka.

Tror också jag ska ge mig själv förbud att köpa trosor fram tills sommaren, det behöver jag ju verkligen inte men det är endå något jag kontinuerligt köper endå. Jag har hittat ett par byxor jag ska unna mig själv ifall jag klarar Hälsoeffektstentan, mutor gills inte som shopping.

Nästa månad asså efter den 25 mars måste jag dock köpa en ny kattsele till Gunwald så vi kan promenera i "skogen" utanför. Jag är sjukt taggad på att gå plus kommande månad. Dock lär det innebära att det max blir en utgång, men vad gör man inte för pengar?

Om jag kanske skulle ta tag i fiskarbetet?


Hemlängtan

Också Klädesholmen är med i kursboken, den levererar verkligen! Klädesholmen tillhör Tjörn och är en poppis ö (med bro) och sjukt fina hus. Kanske är de mest känt för sillen. Jag känner faktiskt hemlängtan deluxe nu, men mina föräldrar lämnar ju landet om en vecka och det är inte så många där nu så det känns meningslöst!










fin hand



Lessnade på att läsa om fiske & har ännu inte kommit på någon bra frågeställning så jag tror jag ger upp för idag. Lunchade just och nu blir det till att plugga hälsoeffekter i några timmar

Vilopaus

Jag älskar Sushi men äter inte fisken vilket tyvärr alla andra verkar göra http://svt.se/2.124990/1.1988592/fiske_till_dods dessvärre måste jag också göra naturen en tjänst och inte äta räksushin heller. Det får alltså bli makirullar & avocado för hela slanten-

Alla dokumentärer jag hittat är inte längre tillgängliga & jag lyckas inte ladda ner någon av långfilmsdokumentärerna. Jag är less och tar en vilopaus


Kämpar på

Skulle väl tro att jag har rätt mycket mer referenser än tio nu, men majoriteten är dessvärre inte pdf:er utan bara länkar. Hittade en käck film jag ville se om fisket, lyckades jag ? Nepp

Underbar fredag?

Stackars Gunwald är allt annat än nöjd med att jag sitter här fastklistrad vid datorn. Men jag känner mig rätt osäker på om Catrin hade hittat 20 pdf:Er eller ifall några var internetsidor. Jag hittar massa internet sidor men pdf:er är svårare. Jämför man typ Eu:S resultat med WWF's så skiljer det sig sjukt mycket. Gah

Utfiskning

Vi ska till arbetet ha 10 referenser varav 2 vetenskapliga-. Jag har då verkligen satt mig i skiten, detta var inte det lättaste. Jag har de två vetenskapliga och kanske 2 vanliga, jag behöver fan 6 till. Catrin hade hittat, känns jävligt omöjligt måste jag säga

Begravd i plugg



Såhär kul har jag nu.

Känner mig halvnöjd med mitt liv så jag tänker inte vara inne på facebook eller sätta på mobilen förrens kanske i kväll. Vill du mig nått importande kan du ju maila mig.

Vi europeér är riktiga svin " Längs Afrikas kuster utarmas fiskbestånden allt snabbare när europeiska fiskeflottor dammsuger haven på fisk. Också denna form av naturresurs-exploatering medför allvarliga konsekvenser för lokala befolkningars dagliga livsföring." Mycket av fisken som de hade ätit blir fiskmjöl och går till exempel till djurfoder. Det är så lågt så jag vet inte vad, .

Ska skriva en artikel om utfiske, har två vetenskapliga artiklar på engelska att läsa.. Den ena är 7 sidor och den andra 47... När jag pluggat klart på detta för idag blir det Hälsoeffekter igen...

.

Såhär party är mitt liv


Är desperat efter spara-pengar-tips

Jag hade som som sagt velat att min ekonomi ska gå ihop nästa månad, det vore ju helfestligt med en andra gång sen jag flyttade till Umeå förra året.

Två saker man sägs spara pengar på är:
  • Storkok
  • ICA Maxi handling, givetvis erbjudanden
  • Banna mig själv från alla sidor man kan handla saker på inget mer internetshoppande för min del

 

Måste givetvis försöka, men JAG VILL HA MER TIPS


Rich bich

Nästa månads budget är eventuellt klar. Kattmat för 200 kronor känns absolut som ett rån, men jag vill ju Gunwe ska komma i form innan sommaren.

Min plan är att bara göra storkok ifrån billiga veckan när pengarna kommer så jag kan få lite pengar över. Kanske till och med åka till Maxi och handla? Allt för att spara pengar. Jag ska verkligen göra detta nu. Funderar också på att göra som Erik, bara laga mat på helgen så man har matlådor för hela veckan! Han är inte dum han!

Ska försöka klara nästa månads budget

Hade jag varit rik hade jag inte mötts av denna fasan:



5,90 är vad jag har på kontot, jag blir så stolt över mig själv. Idag är det den 9/2 vilket betyder att jag får pengar om 15 dagar. Men vad gör det? Har ju 50 spänn i plånboken...

Sitter nu och planerar nästa månads budget och nu ska jag försöka ge mig tusan på det och kanske inte gå minus, vore ju najs om detta kunde ske för första gången. Ska försöka att ge mig själv shoppingförbud. Jag ska försöka att inte handla ett enda plagg, inte ens ett par trosor!

Min lilla gosis ligger nu på rygg och snarkar som ett litet odjur.




Fy gän

Vilken natt! Gunwald stensov
På båda mina täcken igår kväll så fick nöja mig med en liten snutt täcke. Sen gick han och kissade och jag snodde båda täckena. Sen kom
Han tillbaka och la sig på mina fötter när täcket låg dåligt + jag
Ej hitta nån skön sovställning så ja när han drog kring halv 5 så va de underbart. Kul att katten har makten här! Skola 9-15 förvånande om jag INTE somnar

Godnatt / mig och Gunwe

Idag kan man tro jag vart riktigt upptagen & det stämmer. Jag har pluggat rätt kraftigt och sedan vid tre-snåret tog jag och Gunwe en sådär två timmars powernap.



Fina grejer i skolböckerna, en Sverigekarta med Tjörn inringat & inzoomat wow-potential!





Gos-Gunwe



Unnade mig lite "Gangster" & CSI efter plugget

Den 17/2 - omtenta Hälsoeffekter
10/3 - omtenta Luft & Buller
26/3 - tenta Miljöeffekter

Wish me luck, jag behöver det. Men om jag är smart och för en gångs skull planerar så borde detta kunna gå vägen. Efter tentan den 17 (fredag) unnar jag mig en ledig helg tills måndagen då jag börjar plugga inför nästa. Och miljö.... kommer att pluggas nu hela tiden, det är kursen jag läser nu. Tror jag ska komma på något att unna mig själv för varje godkänd tenta, och något extra ju fler som blir godkända. Något att fundera på!

Mums för kattmat

Köpte innan jag skaffa katt en tetra med blötmat. Så jävla vidrig lukt som numera sprider sig över min stora 25 kvms lägenhet. La in den i dubbla plastpåsar så inte min mjölk tar smak av "lamm i sås". Det är inget jag kommer fortsätta köpa men jag hade ju en och han var så mjauignoch jobbig såhär på morgonkvisten så jag fick vara lite snäll! Dock äter han ju som en mygga.
Idag blir det till att  Plugga en jäkla massa...

RANDOM BILDER SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN



Om kvaliten duger ska jag minsann ha den som omslagsfoto när min facebook konverterar till tidslinjen



Förslag till mumsis omslagsbild






Godnatt / mig och Gunwe

Allas bilder dom lägger upp blir crazy när man klickar upp dom, tidslinjen är påväg jag känner det på mig.

Jag såg just The girl with the dragoon tatto , mycket sämre än den svenska. Jag skulle ge den 3,5/5 (avrundas till 4) och den svenska är en klar femma.

Dagens låt:

Melissa Horn – Jag saknar dig mindre och mindre

TIDSLINJEN FACEBOOK

Min facebook har icke ändrats än, 7:E var väl det skulle ändras? De får gärna glömma det så jag får lättare att snoka helt enkelt.

Min hand osv

Jag har nu vart jätteseriös och mailat två lärare i två olika kurser angående omtentor. Känns ganska oglammigt men jag är en trogen stammis på omtentor , tyvärr- Gick jättebra i höstas men innan jul vände det igen, jag har haft en jättedipp i livet och skolan blev tyvärr lidandes. Men nu har jag min lilla Gunwald och allt är mycket bättre så jag hoppas på lite tur nu när jag kommer läsa 300% ett tag. ' Äntligen ligger jag sedan första gången på en vecka ikapp med disken.

Är superstolt över mig själv att jag klarade av att fullfölja klädröjningen, första gången på flera år det händer. Jag brukar dra ut dem och vika dem, men lessnar sedan när det är dags att lägga tillbaka dem. Men det måste vart för jag hade så sjukt mycket fritid. Jag får helt enkelt plugga hårdare i morgon, men det var det värt! Nu lite film kanske? Gunwe sover ju endå så







Det finns lite spejsade "byggnader" på stan


Städa är braaa

Jag hittade också massa extrapar sockar , vilket flyt- Alla kläder är nu i byrån igen. Tight som fan men endå inte nerknött utan faktiskt vikt :) Jag känner mig superduktig. Sa igår att jag inte skulle plugga idag på grund av att jag trodde vi skulle bli kvar i skolan länge med gruppen, men vi var snabba så jag har hunnit massa. Jag kände att jag skjutit upp städandet sen jag flyttade hit så det var på tiden. Nu blir det ytterligare nästan en ICA-påse till insamlingen. Marith sa att hon inte köpte nytt om hon inte gjorde sig av med något, en in & en ut. Nu har jag gjort mig av med sinnessjukt mycket så det betyder att jag kan köpa så mycket mer kläder jag vill (har råd med). En rätt konstig upptäckt till jag gjorde var att jag har 4 par jeans och jag är inte direkt någon jeansfantast. Jag har i år använt jeans en gång och sedan skolstarten i augusti använt jeans en gång till.

Jag längtar tills den 25e så jag får pengar, mina sista slantar kommer på torsdag gå till biljettköp till sittning. Jag kan inte förstå hur dyrt allt är och vart alla mina stålar tar vägen, gah.

DUKTIG OCH EXTRAORDINÄR

Det roliga är gjort och kläder har sållats bort och andra har vikts ihop i "kategori-högar". Gjorde en sinnessjuk upptäckt-. Jag använder alltid linnen under mina kläder och brukar aldrig hitta några. Nu hittade jag NIO vita, FYRA svarta och ETT rosa, säger det något om hur rörigt det var?

Min högsta hög är sovkläder, har sjukt många fult-shirs och två par pyjamasbyxor. Då tänker man vad ska du med dem till? Men vi ska ha sleepover at my place om en vecka, på alla hjärtanas dag. Vi singlar får ju roa oss bäst vi kan!


Lite och bita i

Inte konstigt jag inte har någon dejt till alla hjärtanas dag lat & rörig som jag är. Jag tänkte jag får ta hand om det, jag har kort sagt lite att bita i & det blir ännu mer kläder att skänka bort. Sjukt. Ger bort en klänning med lappen kvar jag köpte förra sommaren och den är för liten i tuttarna så ja jag kommer nog aldrig komma i den


Lat & rörig

Jag har 5 fack till i byrån och städa men jag är kort sagt osugen. Jag orkar inte det är kaos och har varit kaos sen agusti jag flyttade in. Jag har tryckt in kläder i alla lådorna. Det är absolut inte ens sorterat efter plaggtyp utan jag har tryckt ner allt där det fått plats. Jag kan inte förstå hur jag kan ha rensat ur två ICA-påsar i söndags, det är fortfarande lika fullt!? Jag skulle kunna betala någon för att göra detta. Gaah

BILDER




Skulle städa min byrå. Började med min favvolåda, underkläderna. Jag ägnade mig åt att vika och sortera trosor efter färg och modell. Tyvärr tog jag inte en bild på hur det såg ut innan det var kaos, hittade knappt trosor att ha på mig. Det visade sig jag trots allt hade 57 par, jag rensar endå rätt ofta och har 5-10 stycken i skärhamn också. Men jag handlar ju nästan alltid trosor! Sockarna däremot börjar de tära på 27 par hittade jag.. Men har säkert 5-10 par i Skärhamn med.



Tycker dessvärre inte att strumpbyxor och annat övrigt innom kategorin fick plats





Fin kille, min drömmis av Hollywoodkillarna. Dock ogillar jag det långa sliskhåret-





Min tiger i skogen



Man kan tro jag inte städat hans bricka på 7 år. Men jag diskade brickan förut och plockade i alla matbitar i skålen, men han sölar som ett sär-----

Som den mogna tjugoåring jag är lyssnar jag på radion 24/7, stadsministern verkar vilja vi ska jobba tills vi är 75- HUR SKA MAN DÅ KUNNA LEVA LIVET SOM PENSIO? Jag räknar med att bli max 80 år, tänk då att ha 5 år och leva. Jag vill faktiskt ha 15

Apoteket

Storhandlade både på Ica & Appo förut. Köpte alvedon för det är bra att ha, D-vitamin för det är bra mot allt, öronproppar för den biggest va helt jävla retarded igår & vattentäta plåster till min stackars hand 189:- gick kalaset på. Varför är majoriteten av alla tanter som jobbar där otrevliga också som extra salt i såren-?

Städpaus

Senaste nytt ifrån Stenungsund, en människa överkörd av tåget där vid det lömska övergångsstället brevid Statoil. Alla på facbook uppdaterar om det. Men jag kan inte förstå hur svårt det kan vara att lösa något annat än det grymt osäkra övergångsstället?

Jag dammsög & dammtorkade och sen lessnade jag. Jag vet inte alls vad min rapport ska handla om heller.. gAH

Bilder kommer sen

Ulrik Munther på radion i morse, om jag endå var yngre. Han är så jävla söt så jag dör- Hade han varit fem år äldra hade han varit en solklar drömkille!

Just nu städar jag, Gunwald smutsar ner rätt så friskt.

Sökte på Tjörn på Naturvårdsverkets hemsida och möts av denna horribla synen: i Tjörn HUR KAN MAN VARA I TJÖRN SOM ÄR EN Ö? Givetvis kan man exempelvis bo i Tjörns kommun....

JAG BORDE VA HEMMAFRU

Gröten var lovely, avnjöts givetvis tillsammans med kanel & socker för extra tomtefeeling. Tigerkakan var nog lite väl tigrig för min smak, fattar inte varför jag inte gjorde sockerkaka... Men det är ju bra då behöver jag inte möla i mig mer än den lilla biten jag tog nu, skållhet.
Nu tänkte jag seriöst öppna fönstret och plugga till 18,45 då vankas det CSI i vanlig ordning @ my place.
Tack för idag , adjö som Catrin fint brukar få ur sig.

GanGsta

Bakar tigerkaka och gör tomtegröt till kvällsmat? Ibland undrar man ju vart det gick fel.
Jag intalade mig själv att ja men okej baka först dådå, men plugga efter. Jag tror helt enklet jag flyr pluggeT. Jag blir så less. Plugga till omtentor är säkert motiverande för andra men jag tycker bara det känns ..... botten.
Handen gör inte ont nu faktiskt, men att diska är endå inte de bästa jag kan göra med den om man säger så så jaaaaaaaaa. Glasdiskning skjuter jag helt enkelt upp smart som jag är, glas som är så kul att diska.........
I morse kom Catrin och plåstrade om mig , vilken pingla. Hon hade med sig underbara grejer, nu ska det läkas!

Dö granne dö

Nån granne har nu sinnessjuk musik, tror ev de kan va min favvogranne men det känns oklart. Fruktansvärt huvudvärksframkallande att höra DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK DUNK


Mitt nya hår + drömmar

Jag lägger upp bättre bilder någon dag jag är snyggare. I nacken är det bara några centimeter långt, wow





Min livsplan ändrades just drastiskt, mina planer:
  1. Ta denna underbara kanidatexamen här i Umeå 2013
  2. Jobba sommaren 2013- halva höstterminen
  3. Plugga slutet av höstterminen - mitten på vårterminen 2014
  4. Jobba
  5. VOLONTÄRA , hade jag endå reseplaner varför inte göra nått bra?
  6. Bli seriös

Går loss

Fruktansvärt nördig jag vet



La ner några minuter av mitt liv på plugg inför omtentan, men jag lessnade och var superseriös och pluggade på dagens föreläsning

ANIMAL PROTECTION NETWORK

Tänker nog gå ur Djurens rätt Umeå tills vidare och haka på här i stället http://www.animalprotection.se/ Jag har sedan sommaren 09 varit månadsgivare på Djurens rätt och månadsgivare på Djurskyddet Sverige sedan vintern 09, man får ju variera sig. Många som behöver pengarna! KUNDE INTE HÅLLA MIG, GICK IN OCH SATTE ÖVER 300 KRONOR TILL DEM, ett års medlemskap. Så mycket skönare än autogiro jag har på de andra, nu har jag ju råd att va med i alla ;) De arbetar på Filippinerna också, jag kanske ska skippa ut och resa och bara Volontära istället? Där snackar vi livserfarenhet!

Timbuktu – Flickan och kråkan





Ottan

Gick upp i ottan idag, vad gör man inte när man måste diska & duscha. Kan kanske också tillägga att jag tror att lilla Ulrik Munther ska vara med på radion, hade han vart säg 5 år älder (89a såklart) hade han vart en given drömkille!

Jag mot världen

Jag dör. Jag var en av de nolifers som satt och kollade på melodifestivalen i lördags. Alla (de på radion + majoriteten som röstat på aftonbladet) tyckte programledaren Gina var bäst! Jag avlider, jag tycker hon var helt vidrig & kan inte ens se melodifestivalen igen & det är mycket på grud av henne. De har ju också blivit hysteri 
thorsten flincks tafsande på henne. När båda kvällstidningarna har det som framsida inser man att Sverige är rätt sorgligt. Det var alltså den största nyheten här i lördags.... Han gjorde det ju på tv inför alla för att spexa. Det hade väl vart värre att göra det i skymundan när ingen ser? Idioter........

SPRÄCKT


Nyklippt



Min nya frisyr, obsa att jag har morgonfrisss men här kan du få en hint om "längden". Jag lägger upp en bild imorgon när jag är sminkad och dyl

Pluggsöndag <3

Plugg den kommande timmen, love my life. Men det är då inte varje söndag man vaknar utvilad klockan åtta. Jag la mig endå "sent", det var ju James Bond på tv med min favvoBond. Att jag nu vaknat pigg & fresh på helgen känns lovely men samtidigt är det ju mycket roligare att gå ut än att kolla på film med en sovande Gunwald.

Det snöar ute, som att det inte räcker med 7000 dm snö? Gah, inte okej. Blev sjukt sugen på köttbullar, hur ska det gå till? Man måste ju rulla. Jag är ju invalid. Vi får se vad jag åstadkommer.


Handen ser bättre ut





Idag skulle jag egentligen tvätta 12, men ska ju vara hos "min tant" klockan 13 så det känns lovely att jag gjorde det igår. Hon har ju inte lilla Ninja (hunden) kvar så jag ska åka dit och vara social och givetvis ge henne en hel del kort på Ninja som jag har framkallat!

Nu frukost och sen blir det till att laga lunch

Bilder från igår



Följer temperaturshetsen





Så ska det se ut, score Catti!



Jag gick till Ica igår och fick agera lite turre & plåta det såg så fint ut



Några meter ifrån förra kortet kände jag att jag fick svårt att andas och hostade som en tok, det kändes som att stå med munnen brevé ett avgasrör, tittade upp & såg detta





Score vilken traderare jag är



Gunwe



Lösningen för att inte använda pekis

Kalle 21/8 2000 - 3/2 2010

Igår var det två årsedan vi avlivade min lilla bebis. Känner mig hemsk som inte ens tänkte på det igår, mamma ringde och sa det idag dagen efter. Nu blev jag lite ledsen , får trösta mig med att jag har Gunwald

Lördagskväll

Idag är jag gammal, nu trav & senare melodifestivalen!
Igår när jag åt så fastnade det något i min hals, det sitter kvar än och det är svårt att andas tungt & svälja maten. Jag ger det några dagar, sen måste jag till doktorn....

Internetlös

Jag känner ett starkt hat mot alla som dagligen uppdaterar hur många grader det är ute,den enda jag vill höra det ifrån är Catrin, tjejen med kollen! Jag skiter väl fullständigt i att det är -16 och fröken X måste jobba istället för att ligga kvar i sängen, bläk.
Gunwaldhår i hela lägenheten, överallt!....
Jag kapade igår rätt mycket av håret, ett steg från min fjortistid. Jag ska bli mogen nu & försöka hålla mig ifrån saker jag annars dras till!
Nu  CSI & sen lunch. Hunnit hur mycket som helst idag

Gunnis myser stenhårt

Kom just en tjockiskatt & trampade på min mage. Sådär med frambenen hur länge som helst, gjorde skitont (han är tung) men min lilla myskisse är så mysig!!
Angående det där igår att jag borde bli "ståuppare" är ju ett tydligt tecken på att jag icke framstår som seriös. Man hör ju ofta om killar som alltid bara blir kompis med tjejer, jag tror jag har liknande tendenser. Inte för att jag gillar tjejer men. Det har kanske med mitt beteende att göra. Ska jobba på en personlighetsförändring nu, men först plugg

Lördagsmorgon

Skriver frän mobilen så det är rätt  hoppigt w!
I torsdags fick jag förresten mail ifrån Balticgruppen att de meddelat den biggest att jag gnällt,  thihi. Knappt härt henne  alls, lyckan är total'
Som kattägare får man inte sova och att vakna 07,30 en lördag är inga konstigheter. När jag endå var uppe så tidigt så tänkte jag jag kunde flytta min tvätt-tid från imorgon klockan 12- idag klockan 8.
När appo öppnar ska jag en sväng dit och köpa lite specialplåster + basvaror på ica + H&M-paket som väntst på mig sedan i onsdags.
Invigde min vinterjacka för den här säsongen idag nu när jag skulle till tvättstugan, allt för att bara behöva ha t-shirt under!

FREDAG KVÄLL

Och här ligger jag, jag
Känner mig småsjuk och ligger med Gunwald i sängen. Idag var det 23- & blåst, jävligt kallt utan mössa. Men i går när de var 18 frös jag inte när jag bara hade nylonstrumpbyxor? Imorgon Ska jag till slut byta till vinterjacka , måste till ICA då.  Mitt hår är ruggigt kort, på ett bra sätt! Samma friSyr som
Innan men KORT!
När jag satt hos frissan så tjuvlyssnade tanten breve. Hon sa åt mig jag borde bli ståuppkomiker när jag i detalj berättade om min uppkörning. Det är nästan så man förstår varför aldrig tar mig seriöst. Men tanten var käck, hon sa massa snälla saker. Till exempel att jag inte kan ha svårt att få vänner & även senare att det kommer gå bra för mig. Snälla söta rara  jag hoppas tanten hade rätt!
På aftonblandet stod det att saken flest ångrar på dödsbädden är att de inte följt sina drömmar utan lyssnat på andra. Mitt liv känns kluvet, jag är en mästarinna på att göra saker som ger dåliga konsekvenser efteråt. Är det då bra eller dåligt? Norrlandsflytten var helt att följa mina drömmar, emot alls råd. Men att stanna kvar har varit för alla andra. Norge känns inte direkt som att följa mina drömmar, men man måste vidga sina vyer & det är nog bra jag kommer därifrån. Hade säkert endå vart deprimerande med alla upptagna kompisar, min kära singelvän är ju endå med mig.

Jag och internetshopping?

Hamnade såklart inne på H&M som börjat sälja David Beckhamns kollektion nu för en tid framöver. Ursäkta mig men det fanns ett enda okej plagg. Visseligen hade han inte så många men i alla fall, kalsongerna var skitfula, inte ens okej att köpa till pappa. Gråa kalsonger? Ärligt? Det är inte okej. Hamnade av någon underlig anledning både inne på Bubbleroom & nelly i jakten på de perfekta kalsongerna. Fanns supersnygga på bubbleroom, men bara i Small. Där blev jag körd.

Pluggade hälsoeffekter en stund när jag kom hem men jag gav upp efter ett tag, läste på rätt bra hos frissan. Blir hårdare plugg i morgon!

Varning för äckliga bilder

Dagsformen är allt annat än på topp, men jag är i alla fall nyklippt & slingad. Nu är håret kort!!!!'' Funkar skolan med tiderna ska jag sitta hårmodell åt en söt tjej i trean, jiha!

Lite sköna bilder

Före: le fettknöl



Efte: sjukt svullen av all bedövning



Samma här



Mysigaste efter natten, bedövningen & blod som läckt



Under plåstret, observera att det är sprucket enda fram till knogen



Efter tvätt och innan nytt plåster



Kan ju få erkänna att jag trodde jag skulle svimma när jag såg det, så himla mycket större än väntat. Så invalid jag är så känns det som fettknölen kunde fått vara kvar!


Fan fan fan

Om två veckor är det omtenta i hälsoeffekter, avtätta mig...
Om 45 min ska jag möta min grupp i skolan så ska vi förhoppningsvis bli klara! 12,15 har jag klipptid, äntligen blir jag ett ljushuvud igen.
Jag har så jävla ont i handen. Låg la vaken en sådär tre timmAr i natt och bara led. Jag kan inte ens diska, det är inte en chans, gör så jävla ont. Handen är invalid & värdelös. Skulle fylla på Gunwalds matskål och fick hålla i burken med förterna för att dra upp med höger hand. Jävla cpställe o ta bort knölar på, kommer säker va invalid länge

ELIMINERAD FETTKNÖL RESULTERADE I HANDIKAPP



Handen är svullen och fortfarande helt bedövad. Skrivandet är på paus. HANDEN ÄR ASSÅ BRUTALT SVULLEN & EJ BÖJBAR.

Klipp & sling imorrn !

Facebook

Tidslinjen hade inte kommit självmant varken hos mig eller mina favorit-snokobjekt. Happy day, detta skall firas

gOD MORGON GOD MORGON

Jag är helt apatisk/ död. Det är tidigt.

Men idag ska fettknölen bort!

Godissugen



Jag är sjukt godissugen, men detta är allt jag har (en bild)



Charmig bild från veckans plugg



Bästa med att inte bo själv, man är aldrig ensam



Mästerkocken från nyår!

I MORGON SKALL MIN FETTKNÖL SKÄRAS BORT, MAN HADE KUNNAT TRO ATT JAG ÄR NERVÖS. MEN DET FINNS ANDRA SAKER SOM SKRÄMMER MIG MER....

Hur bra går mitt pluggande i förra kursen jag snart ska tenta om? Kasst

Internetshopping

Kommer hem, drar på mig myskläder, får sms om paket på ica, byter om igen och går dit. Kommer hem och drar av mig dem och då får jag sms om ett till paket. Heaven, jag orkar inte ens bry mig om att hämta det . Nu vet jag vad problemet är med min ekonomi, internetshoppningen. Det är som en drog

Paketöppning

Tentan gick åt fanders, borde klarat en del men den andra orkade jag inte ens kämpa med. Värdelöst, fuck you Sigge!

Nellypaket:







(Jag tror jag skelar när jag tittar rakt, haha)











En ryggsäck och ett par gräsliga trosor. Jag tror jag senast hade ryggsäck var i förskolan. I ettan hade jag i alla fall en sådan axelväska. Nu undrar du säkert varför ryggsäck? Jo det är käckt och äga en och denna var billig, trosorna hamnade i kundkorgen av bara farten, Gunwald är nöjd

Domedagen

Tentar "Luft & Buller" om två timmar, klockan nio. Puuh.
Jag tror jag dör vad jag är trött. Drömde en mardröm i början av natten så vaknade upp helt svettig & med hjärtat i halsgropen!
Nu ska jag upp & duscha :'(

RSS 2.0