Söndag och jag är INTE bakfull!

Igår kväll var jag med Emelie och Erik och kollade på skräckfilm :) Det var jättetrevligt men tyvärr var väl filmen inget att hänga i granen. Massa drägg på bussen hem så luktade de spya på de med och min mascara låg under ögonen, NICE!

Idag är jag så duktig som alltid på söndagar, jag ska tvätta och med de ingår alltid lite extra städ. Men dammsuga orkar jag inte, de skjuter jag upp.. Klockan tolv så kommer Emma och Marith hit och pluggar med mig med:) Jag fattade ju igår med Emelie och Ultrabrighta Erik att jag inte kan något så nu får jag helt enkelt göra något åt det! Kanske ska vara så seriös att jag börjar innnan dom kommer hit idag .

<3



Saknar självdiciplin

Jag har nu "pluggat" i cirka två timmar. Det värsta är att jag tror jag bara gjort ett tal, sedan har jag mest chillat runt och gjort andra mindre viktiga saker. Hade varit bra om jag bott kvar hemma med Hitler nu, då hade jag garanterat pluggat i alla fall!

Snart börjar nästa kemikurs, gud vad jag längtar. Fy fan men läraren kan ju inte vara sämre i alla fall och de är ju bra :) Men jag hatar kemi, varför ska man läsa sånt? Jag känner inte jag får ut något av det direkt. Ganska många konstiga saker ska vi läsa, vad har jag gett mig in på? Efter jul ska vi skära i råttor! Det ser jag inte alls fram emot. Det enda vi fått skära i i skolan var räkor men de kändes inte ens, det var äckligt så jag tittade bara på men det var endå inte såå äckligt. Det blir nog kul med råttor, jag som är så lätt-äcklad. Ryktet säger att de fått cancer vid djurförsök, nog kul och skära i stackarna som varit med om sånt. Fy. Jag hade just nu hellst velat läsa till Studievägledare. Jag tror det hade passat mig alldeles perfekt. Jag har alltid känt att de varit något för mig men inte tänkt att man behöver någon direkt utbildning för det. Men jorå det är 3 år här i Umeå. Det som är tråkigt är då att det bara är intagning på hösten annars hade jag sökt till våren, lätt! Men vi får se hur jag känner för skolan senare, vem vet jag kanske byter. Tråkigt att inte få läsa djurkurserna bara! Det allra tråkigaste är ju att lämna klassens stjärnskott men att slippa alla stolpskott är ju allt annat än sorgligt :)

Jag har också beställt en ny biljett Stenungsund - Umeå den 8 januari :). Vi skulle först börja den 6e så jag köpte en biljett från Göteborg - Umeå den 4e. Så är du sugen på att köpa en biljett så kan du få den för ynkapynka 100 cash.

Jag längtar faktiskt hem! Jag ska åka till Ullared med Camilla när jag kommer hem, det gör ju inte direkt att jag längtar mindre. Så fruktansvärt ultrakul! Jag tror inte det finns sådana underbara affärer här, det är 27 mil till närmaste Ikea.... Men det finns Dollarstore som sägs vara riktigt kul. En vacker dag ska jag och Camy till Dollarstore i Boden, MITT MISSION!

<3

Slask <3 <3

Idag slog jag sovrekord. Jag gick och la mig halv tre vaknade klockan åtta och sen helt plötsligt var klockan 7 minuter i 11. Igår kväll var jag hos Emelie med Erik och Oskar vi kollade på den nya Beckfilmen! Den var jättebra!

Min mobil har ingen teckning så kan varken ringa, smsa eller vara inne på nätet! Ganska ogött så nu ska jag läsa lite VR innan jag ska återgå till statistiken!

<3

Pepparkaksdegen har anlänt hemma

Ja ni läste rätt! Camilla smsade mig att pepparkaksdegen kommit till ICorna hemma! Hon sa även den kommer nog snart upp till er med. Haha pyttsan såg idag typ ett år senare Ballerina Kladdkaka för första gången! Heja ICA Hp!

Söt-Anna jag vet med en fin kille med orange hår, jag vet vi tänker på samma. Han med fräknar på öronen ;) Du vet att jag inte menar att vara elak, men jag älskar fördommar och att dra alla över en gräns. Men hur ofta blir jag inte tagen oseriös bara för jag är som jag är? Varje dag! Första gången någon tog mig på riktigt ultra-allvar här uppe var när Erik smsade .. och jag skämtade till det och skrev typ vadå dot dot och överreagerade (jag var oseriös) och han fick lite lätt flipp på att tjejer alltid överanalyserar allt. Det gör vi och jag är inget undantag :)

Idag har de hänt grejer sen sist! Jag har gjort ett X2-test, varit och slängt skräp och varit och handlat. Jag behövde inte handla utan jag gjorde mer det för att ha något att göra fredagskvällen till ära. Så jag går till den lilla ICA nära som är mindre än både ICA-Rorsman (Rönnäng) och ICA-Runes (Kållekärr) och går runt bland hyllorna i ungefär en halvtimma. Det som rör sig i mitt huvud är: att köpa eller inte köpa gräddfil!?, det är fredag ska jag köpa något gott? Jag strosade runt bland; godis, chips och popcorn och kom på att vafan gör jag här jag är inte sugen? Och begav mig istället till kakavdelningen, men kände inte något sug där heller men gick emellan de olika avdelningarna och funderade. Sen kom jag på varför äta fredagsgodis när du inte är sugen? Och så vips sparade jag några onödiga kallisar. Kan jag behöva för nästa vecka blir det nog en hel del sprit :) Köpte även Fjällskav finns så crazy saker här. När jag har ätit upp den har jag prövat alla skavsmaker utan lamm och den kommer jag aldrig smaka på för jag äter inte Lambis!

Nu lagar jag mat då, plockade nyss ur diskmaskinen allt enligt mitt vanliga schema. Jag undrar vad jag ska göra för något radikalt i morgon? Hade vart kul att gå på upptäcksfärd men jag måste plugga..... Sen vill jag åka på roadtrip med och köra bil!!

Martin sa åt mig att ladda ner

Benjamin Buttons otroliga liv

så vi ska ha filmdate på distans, ja jag såg de blev lite stort där!




Köpte även garanterat genmanipulerade champisar, stora som apelsiner!!

<3


Hello nolife

Idag hade jag fått ett diadem och ett par leopard strumpor, typ sjätte i ordningen på posten. Men leopardmönstrat är mitt favoritmönster, jag har alltid älskat det. Antagligen på grund av att det är det värsta min mamma vet, hon tycker det är WT och jag älskar ju att trotsa. Jag är så sjukt sugen på att göra något crazy som man egentligen inte får göra, får se vad som händer när Camy kommer hit :)

Idag i skolan hade vi redovisning, så nervös har jag inte varit på riktigt länge. Jag och Hanna skulle stå framför klassen och prata i fem minuter! Men jag blushade knappt, inte alls tror jag. Kan väl inte säga det gick bra men inte dåligt heller så NÖJD TJEJ.

På vägen hem dog min mobil så jag blev lite lätt irriterad och funderade på vad jag skulle göra istället. Jag kom på den brillianta ideen att glo på folk och kolla vad de hade för sig. Jag såg ett äkta kiosk-mongo! Han var lika lång som bred och hade orange hår, orange skägg (värsta som finns), skateskor, luffarkid-mössa (åt fjällräven hållet), lång luffarkid-jacka OCH leggins!! Får väl tvunget medge att han var det mest suspekta jag sett på länge.

Jag såg också en lång tjej som var en sådan där ultranörd. Långt hår (hej jag har inte klippt mig sen jag var 8 och jag har aldrig gjort något med mitt hår) så hade hon på det en lite gothig jacka, jag tänkte öh vafan? Så tittade jag närmare och hon hade tre ringar i läppen också. Hm, trodde man var tvungen att vara svartsminkad för att vara gothig.

Sötiskillen som åker buss med mig två dagar i veckan.- Så fruktansvärt sött litet småfjors, han går nog på gymnasiet. Har ett härligt lite bratigt utseende, nog något för min lillasyster.

Det finns en jävligt sexig kille på skolan som läser till Civilekonom, jag såg honom idag för tredje gången. Han var söt och svarade på våran enkät när vi delade ut dem. Minns jag inte fel var han 21 och antagligen 89:a, bästa årgången!

Jag känner mig riktigt hello nolife nu faktiskt. Men ni får ha lite överseende jag har rätt enformiga/ultratråkiga dagar. Varje dag ser ut såhär + - något:

  • Jag vaknar
  • Sätter på något hårt på spotify
  • Går ur sängen
  • Duschar
  • Frulle på det
  • Sminkar mig
  • Fixar håret
  • Borstar tänderna
  • Klär på mig
  • Springer till bussen
  • Är i skolan
  • Åker hem
  • Äter mat
  • Pluggar
  • Går på promme
  • Diskar
  • Lagar mat
  • Laddar ner en film
  • Fastnar vid facebook
  • Kollar på film
  • Går och lägger mig
Seriöst jag känner mig typ torrast i Sverige. Ibland är jag crazy och grupp-pluggar på dagarna men annars ser i alla fall måndag- fredag exakt likadana ut.....

<3

Nervös tjej igen

Idag kom mina roliga hårgrejer jag köpt :) De luktade så gott så skit samma jag blivit "lurad".



Idag var jag i skolan och vi gjorde en powerpoint, vårat sammarbeta är allt annat än bra. Men men i morgon ska jag redovisa jag är så fruktansvärt nervös, jag vaknade idag två timmar innan klockan ringde för jag var så nervös- Kul.... Håll tummarna för mig i morgon! Efter skolan åkte jag hem så kom Emma och Marith hit och pluggade lite med mig :)

På onsdag är de tenta och förhoppningsvis tentafest också. Fest blir det i alla fall garanterat för världens bästa Camilla kommer upp hit då, jag saknar henne jättemycket endå har hon vart här två gånger sedan jag flyttade upp!


<3

Dagens låtar










Jag har härligt blandad musiksmak i alla fall :)

Mitt liv i bilder!



Idag regnade det, jag har varken luva eller jacka men en allt i allo halsduk :)

Min pappa har rätt bra humor, han skickade denna bilden och skrev: Din mor och gangsta pigs på rymmen (kreta)







Mina ultra-wow piller och nej jag har inte klamydia (dem hjälper mot det med)!


Ultra smart tjej

Allt är ultra! Jag är för tredje gången i mitt liv riktigt stolt över mig själv (körkort och Matte C innan) JAG FICK 3,5 POÄNG ÖVER G PÅ OMTENTAN! 18,5 poäng jag känner mig riktigt smart att jag tog mig igenom en ultra mega svår/nördig/töntig kurs med en efterbliven lärare :) På fredag är de redovisning med Hanna, kill me sakta och plågsamt!

Ultra extra allt

Idag har jag blivit lurad på 700 spänn schamoo hårspray, hårkräm och balsam men vad fan gör de? Jag klarade kemiomtentan. Detta är en bättre känsla än att klara körkortet. Fyfan va jag är bra! Så ultra oväntat, fyfan va underbart de kännS. I morgon ska jag kolla hur många poäng jag fick troligtvis 15  (som va G) men endå. Jag klarde de utan ---åsas äckliga hjälp.

Nu firar jag lyckan med god mat. Ska se på brockeback mountain sen jiha

Cash Flow

Idag är den bästa dagen i månaden! Jag tänkte fira den genom att bege mig in till stan för att handla lite, men tror du inte jag är fast i skolan 10-16 bara för det! Så det får helt enkelt bli en annan dag :/
Nu är jag skuldfri + har matat mina sparkonton och har endå pengar kvar, inte pjåkigt alls! Jag la till och med undan hela 200 kr till festival :)

Fast vi har inte bestämt oss om vi ska på festival i sommar eller om vi ska vara så crazy att vi faktiskt lämnar landet. Det hade varit ganska coolt att åka tåg eller något för flugit har jag gjort tillräckligt i mitt liv! Roskilde hade varit en upplevelse! MEN finns det något mer AVtändande än danska? Nej det gör det nog inte så för mig går det bort! Vi vill inte åka på någon stadsfestival heller, det fick jag nog av förra året jag vill ha gegga!


Sån här funderar jag på att beställa, men jag är rädd att de sexiga mönstret inte syns :/




Anledningen till att jag inte går runt osminkad!




Finfrämmat

Idag hälsade världens bästa morfar på mig! Vi började med en långis promenad i okända områden. Efter det gick vi hem till mig och jag lagade mat :) Ultrahusmanskost med dillig kummel, kokt potatis och äggsås :) Morfar tyckte det fanns lite kocktendenser hos mig, lyckades mot förmodan tajma så allt blev klart samtidigt! Han hade tänkt vi skulle ut och äta men jag ville ju ge igen med något. Men det blev inte så han betalade. 1500 kr rikare så i veckan ska jag in till stan och köpa skor :) Morfar jobbar i Piteå så det var inte så långt att åka endå. Han hade en så sinnes läcker hyrbil/jobb-bil en Volvo v.50 det vill säga en riktig tjejbil!

Nu ska jag läsa lite Statistik så jag kanske hinner komma ikapp tills tentan som närmar sig. Men skulle de gå åt helvete så kommer i alla fall min älskade hit samma dag så det blir fest!

I morgon får jag lön och pengar ifrån CSN, det är lätt bästa dagen i måanden.- Men jag ska försöka att lägga undan 4 tusen kronor så jag har det när jag ska flytta :) Seriösa tjejen! Inte för jag kan säga att jag är speciellt duktig på att spara, men jag ska jobba på det! Jag är ju trots allt inte dum i huvudet :).

Jag glömde vad jag hade att "berätta" så jag tror jag återgår till statistiken nu!

Mikael Persbrandt är förresten den enda ludna killen/mannen/gubben (haha)  jag sett (på film) som endå är sexig!



.

Idag har jag inte gjort allt för mycket har avverkat världens två bästa filmer. Först såg jag The ugly truth, jag tror det är Gerard Butler som gör hela filmen! Han är bland det sexigaste på denna jord och han har ALLT! Efter det så blev det Titanic. Jag förstår inte hur man kan gråta floder när det är fjärde gången man ser filmen? Högsta betyg till båda!




Dagen efter

Jag blir så fruktansvärt ordningsam och kreativ när jag är bakfull! Idag har jag gjort en enligt mig ganska fin namnskylt till dörren. Och nej skylt är fel namnlapp är det! Jag klippte ut ett hjärta i rött papper och skrev Emma Johansson i det :) Lite ego sådär, bra värre!

Igår var jag på förfest hos Sötmartin det var kul det jag kommer ihåg :) Sedan gick vi till Origo och ja sen fick jag gå hem i snön!  Jag fattar verkligen inte att jag sedan i somras fått luckor nästan varje gång, kult!

Kvällens snyggkort med ultra bra bildkvalitet:









<3


Seriösa tjejen

Igår var jag hos Marith och grogga och drack vin:) Jättekul det var till och med så kul att jag sov över. Igår skulle Marith köpa cigg på statiol. Killen frågar om leg, jag börjar flina. Hon hade inte passet med sig så hon blev nekad. Jag blev helt chockad och sa MEN HON ÄR 32!! Såklart så gick vi och hämtade hennes pass för att pissäga killen i kassan. Pubisnisse max max nu menar jag MAX 87a! Jag hade tänkt mig att han skulle bli jättegenerad. Men nej han flinade lite lätt sedan inget mer med det. Pissägd. Men vi såg allt hur han skvallrade vidare till den andra kvinnliga kassörskan. Han öppnade kassan bara för oss, vi tror stenhårt på att han var så nyfiken på hennes ålder. Han stängde kassan efter oss också.

Idag Hade tid hos hudläkaren klockan kvart i elva (har aids i ansiktet). Så jag åkte dit med en väldans huvudvärk, en box vin  och ja allmänt söt. Jag gillar så inte doktorn asså, han har peddotendenser. Jag sa något men funkar det med p-piller då? Så svarar han ja det får vi väl hoppas så du inte blir gravid. Ehm tänkte jag han vet ju att jag endast äter det pågrund av mensvärk.

På hemvägen ifrån vårdis närmar jag mig tunneln och där på andra sidan går han. Min drömprins(en lumpenklädd kille)! Åh vi möts i tunneln gud så romantiskt hihi tänkte jag. Ökar takten för att tajma det hela. Jag ser honom närmare och tänker: får man göra lumpen när man är så ful? Men pågrund av kläderna fortsätter jag att glo. När jag är några meter ifrån ser jag hur det ligger till. Lumpenkillen är ingen kille, ingen man heller han var en GUBBE. Minst 40 år äldre än mig, det är faktiskt lite gammalt även för mig!

Jag städar och donar nu, varför är jag alltid så seriös när jag är bakfull? Vet inte men ganska praktiskt! På söndag får jag finbesök ända ifrån Piteå <3

Gud jag glömde ju det jag egentligen skulle skriva om. Tentan. Jag har formuleringsproblem, men tänk dig massa hat + ännu mer hat + ilska + helvetet = Hur de känns :)

Nervös tjej

Okej idag gäller det för snart smäller det! Jag vaknade av nervösa ryck redan klockan sju, jag som skulle ha sovis till 8. Mitt hjärta slår helt fruktansvärt fort. Jag hade planer på att redan idag festa men får skjuta upp det till i morgon. Jag har hittat ett vin som till och med jag kan dricka utan blanda, jag grimaserar inte ens! Det är inte så starkt men vad gör det :).



Jag längtar så kopiöst mycket efter min kärlek. Hon kommer ganska snart hit upp till mig igen, den 3e november landar hon här uppe hos mig. Samma dag jag har tenta , jippi...

Nej men gud min buss går om 5, ska nog klä på mig nu! Pusseli



Idag är det onsdag

Laddad tjej äter scones. Okej där ljög jag lite, jag är inte speciellt laddad alls faktiskt. Men imorgon har vi som failat OMtenta, guud såå kul.. Jag måste klara det annars tappar jag motivaltionen helt, om jag inte redan gjort det.. Jag ska dricka julmust, ha en annan stulen penna än sist hoppas det ger mig tur! Jag är barnsligast i världen och har fram till förra tentan helt trott att jag klarade matte C och fick körkort på grund utav mina turtrosor och mina turstrumpor. Men turen verkar ha gått ur dem!

En annan jävligt tråkig grej är att jag inte kan hålla i pengar. Denna månaden har jag fått Csn pengar då och så har jag fått 1500 extra och på det lånat 250 kr. Men idag fick jag låna ytterligare 250 kr.

Vad fan gör jag?

  • äter inte ute
  • handlar inte speciellt dyr mat (lagar allt själv)
  • har inte köpt kläder sedan jag flyttade hit
Det blev visst listan på vad jag inte gör men i alla fall. Jag fattade såklart jag inte skulle gå runt denna månaden för jag vart hos frissan (klipp+färg), busskort och sen så har jag köpt en vinterjacka. Jag har varit seriösa tjejen och skrivit upp allt jag köpt denna månaden så någon gång jag känner för de får jag väl helt enkelt kolla upp vart fan mina pengar tar vägen. 3 ruinerar i och för sig mig ganska kraftigt. Skaffa aldrig 3 de är inte bra på nått.

Lite positivt tänk nu då, lite peppning inför morgondagen jag tror jag ska se på min nylånade film. Dricka te och själv njuta av den nyaste Wallanderfilmen.

Idag öste det ner snöbollar ifrån himlen! Tack och lov slutade det innan jag och Marith skulle till skolan :). I morgon hoppas jag att (nästan) alla klarar tentan Hahah! Lycka till! Mitt mission är att på pricken få g. I så fall behöver jag aldrig ens titta på Åsa nått mer och absolut inte tilltala henne, fyfan vad underbart!

Jag vill ha nått lurvigt! Jag saknar dig hjärtat <3






Är lite lätt uttråkad så jag hittade lite gamla och några halvgamla bilder på mig själv :)




Vad är jag bra på?

Jag smsade med Erik precis och skrev att chansen att jag klarar omtentan är ungefär lika stor som att jag möter Ola(min idol) i trapphuset. Han sa att jag hade fel inställning. Så jag tänkte nu lite jävlar anama. Så seglade tankarna vidare till vad är jag bra på?`Bättre än alla andra på? Efter alldeles för lång betänketid så kom jag på att jag är bra på att prata, men de är väl inget direkt bra. Och sen kom jag på att jag läser väldigt fort så jippi en grej jag är bra på! Massa tummar upp! Vilket jävla deppträsk jag hamnade i nu, inte för jag har tid för depp men endå!

Skulle jag faila på omtentan vet jag inte om jag flyttar hem. Men det är ju ett jävla misslyckande det också ,men jag klarar inte ett fail till. Sånt tar hårt på mig, misslyckanden! Därför jag alltid har känslan jag klarar det nog inte, jag orkar inte med falska förhoppningar..


<3

Söndag :)

Visst blondiner har roligare men brunetter är smartare. Varför fan skjuter inte mitt kemiIQ i höjden nu då? Jag blir så less, jag blir inte ett dugg smartare av att plugga. Och tro det eller ej jag har faktiskt pluggat.-...   JAG HATAR KEMI ÖVER ALLT ANNAT. Inte blir de bättre av att jag i morse vaknade med svinhög puls och spränghuvudvärk. Jag drömde (en mardröm) att den horribla kemiläraren sa inför alla att jag misslyckades på OMtentan så jag blev helt galen. Jag har nog aldrig varit så arg i verkliga livet jag gick i alla fall till någon högre makt att jag då fan inte skulle ha fler lektioner med den "horan" och att jag vägrade göra fler av hennes tentor. Jag kan ju säga att jag så innerligt hoppas att drömmen inte var sann (det om att jag misslyckades då, dampar gör jag mer än gärna på henne).

Tvättmaskinen har bråkat idag också. Min första tvätt sket den i att centrifigera så den var dyngsur! Så de är en liten swimmingpool nere i källaren :)  Men nej nu ska jag återgå till den underbara kemin..


FÖRRESTEN FÖRUT KÖPTE JAG MIG EN LITEN FLASKA APOTEKARNES JULMUST.

Som brunett kanske man ska bli mer städad?

Om ungefär kommer min kärlek hit, gud vad jag känner peppen!!! Vi pratade länge i telefon förut och bestämde vad vi skulle göra och så. Hon stannar onsdag-måndag så vi hinner förhoppningsvis få en hel del gjort! Och om det blir tentafest ska hon med på det! <3 Sen pratade vi om att åka på roadtrip och äta på Hälgo med. Älgkebab  <3 Jag saknar er där hemma jättemycket, tur man kan kommunicera på andra sätt! I morgon väntar som vanligt på söndagar en skypedate med morfar och hans nya! Jag undrar hur förvånade de blir när de ser att jag färgat håret :)

Idag är det jättefint väder, jag hade velat gå ut och sätta mig i solen en stund men jag måste plugga kemi..
Jag har redan hunnit dammsuga, luncha, räkna 4 tal kemi och inviga min nya jacka. Jag vaknade klockan 9, väldigt utvilad efter mina 12 timmars sömn.

Jag hade ju i torsdags ynka pynka 28 kr kvar på kontot tills den 25, men så satte min snälla farmor in 500 kr så det kanske blir utgång idag endå :) Jag måste helt klart bli bättre på att spara. Denna månaden som kommer ska jag verkligen försöka få det att gå runt, dock måste jag köpa vinterskor...

När jag är hemma den 22/12-4/1 har mina föräldrar lovat mig att vi ska äta:

  • Kräftor (ungsgratinerade)
  • Smörgåstårta (mamma gör världens godaste)
  • Äggost (Pappa är väldigt bra på det)
Bara det gör ju att jag längtar hem ännu mer! Här uppe i norr finns det inte ens riktiga kräftor, havskräftor såklart! Men en sak som inte lockar med att åka hem är ju att behöva åka flygplan själv. Och julaftonsångesten är inte att leka med, jag och Camy bestämde förra året att vi ska bojkotta allt vad släktjul heter så vetifan vad vi ska hitta på!

Nej nu får jag nog plugga lite kemi, jippi!!

Ego boost








Jag hatar kemi

Jag failade grovt  på tentan, idag är det då inte min dag...



Ligger på alla fyra

Hejsan :)

Nu är jag helt sinnessjukt mogen och ligger här på badrumsgolvet på alla 4 och skurar :) Idag väller vuxenpoängen in.

Jag har:

  • Skurat golv
  • Tvättat för hand
  • tvättat i tvättmaskinen
  • Hängt tvätt
  • Torktumlat tvätt
  • diskat
  • Strukit 4 skjortiga plagg
Nu väntar lite dammsugning, källsortering och allmänt släng. Kanske jag ska vara så crazy att jag ska lägga in kläderna i byrån? Så ska jag hinna gå ut och gå idag med, igår lämnade jag inte lägenheten. Men jag väntar nog tills det mörknar för jag orkar då inte fixa mig.

I morgon ska vi ha första lektionen tillsammans hela klassen! Crazyyyy!

Pusseli

KÖTTMARKNADEN

Igår hade ja tenta, Jiiiiha. Efter de va de tentafest. Förfest hos Lin, de var kul det jag kommer ihåg :) Sen därifrån gick jag av någon anledning själv till Corona (köttmarknaden, får man inte ligga där är man dålig har jag hört). Så mötte jag slemmiga turkar som börja kladda jag blev rädd så hjälpte en kille och en tjej mig :) Men helt plötsligt ramla jag pladask o fick ont, killen hjälpte mig upp. Lite telefonterror sen var jag inne på Corona. Ja sen var de lite fest på det, de kan inte ha varit inträde igår för jag gjorde slut på 50 kr (en öl). Sen 02,09 gick bussen så där hade jag tydligen köpt busskort för 180 kr med såg jag i morse. Idag var det kläder överallt! Men i väskan låg alllt jag hade haft med mig ut :) Jättekul kväll.

Satan vad bakfull jag var när jag vaknade, minnesluckor redan på förfesten är inte fel! Idag är min hand blå min fot är blå och ja har skrapat upp båda benen. Tyvärr hade jag tappat ett örhänge med igår tydligen.
Nu står jag här vid strykbrädan (perfa höjd att ha datorn på) och väntar på mitt fina frukt och filbröd som är i ugnen och på att min  bulldeg ska jäsa. Jag hade passat bra som hemmafru!

Pusseli

RSS 2.0