Life sucks

Vaknade upp igår lördag efter 4 dagar på pencillin och känner fan vad dåligt jag mår. Mamma sa att jag skulle åka till vårdcentralen i Stenungsund, men jag kände inte att jag orkade. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen, tanten jag pratade med sa att jag skulle åka dit endå. Så jag åkte dit, de var tomt tog en kölapp. Hon i kassan ignorera mig så en kvart senare plinga hon fram mig. Går då till väntrummet och hängde där i en timma och en kvart sedan fick jag gå till ett rum. Efter en halvtimma i rummet  så kommer sköterskan och pumpar mig på blod, okej jag överdrev. Sedan efter ytterligare en halvtimma kom doktorn, ÄNTLIGEN. Jag hade suttit på golvet, pallen, stolen och suttit och legat på britsen! Hade mensvärks-smärtor så kunde inte sitta still. Han var väl där inne i kanske tre minuter, han sa iprincip: du har blivit bättre, efter pencillinkuren är du frisk!

Synd att jag inte mår bättre idag söndag då.... I natt trodde jag min sista stund var kommen. Hostade så fruktansvärt mycket ifrån 00-02 att jag trodde jag skulle kvävas. Tänkte åh snart får vi väl åka till akuten, men måste somnat av utmattning.

Idag har jag legat i sängen och sovit exakt hela dagen. Jag kan omöjligt jobba i morgon. Åh vad bra de känns, få jobb  och sen vara sjuk hela tiden.......

Fynd REA!



Fyndade ett par sådana här och ett par knallrosa för 299 kr styck på REA på junkyard, de har 40% nu! :)

Såfort jag får pengar måste jag göra slut på dem, tror de är något allvarligt fel på mig! Väntar nu stenhårt på mina traderasaker :) !

Ikväll ska min kära far göra min favvomat till mig, sushi <3

23 Juli , 13 fucking days (igen)

Nu var mina föräldrar lite mer hjälpsamma så ångesten lättade lite, men endå 13 jävla dagar jag måste vänta på resultatet!

Den 28/7-1/8 Så är det PDOL, Piteå dansar och ler. De är en festival som jag MYCKET gärna skulle vilja gå på. Det kommer en hel del bra band, bland annat:

Men jag kan inte åka dit, jag jobbar. Det är ju alldeles för långt för att barA åka dit över helgen med :/ Och  med tanke på att detta är min tredje dag som sjukskriven så skulle jag inte tro jag kan ta ledigt heller. Får väl försöka tima in det nästa år!

Det känns inte så jävla party att vara sjuk faktiskt, jag mår sämre än innan för jag knarkar inte värktabletter nu. Min kropp är helt slutkörd och nej jag har inte gjort något ansträngande.

Den personliga konkursen är nära nu, tvingades igår tömma min spargris. Och vips så brände jag 500 kr på tradera. Var såå nära att spontan göraslut på resterande slantar. Tror de är något fel på mig... Måste ju spara dem för nästa helg ska jag óch Camy till Småland :) Men idag är de fredag och jag ska ligga framför tvn, chilla och sen på söndag ska jag till Uddevalla och hälsa på min kusin jag inte träffat sen studenten :)

Oskar Linnros, de är han som spelas 24/7 på min Spotify <3 Söt är han också!






Fuckfuckfuck

Jag sitter nu här och gråter, jag har sådan fruktansvärd högskoleångest. Jag var så jävla dum att några dagar innan 15 april ändra så jag hade halmstad som 1:a och Umeå som 2:a. Så kom in i Halmstad, men jag vill ju inte  gå där. Så jag prioriterade om och la Umeå överst (gjorde en sen anmälan) så jag får reda på om jag kommer in där den 5 augusti. Det är en sådan jävla hemsk väntan. Det värsta är att lägenheterna börjar ta slut på båda ställena! Jag kan ju inte söka lägenheter jätteaktivt på något ställe på grund av att jag inte vet om jag kommer in i Umeå än eller om jag måste gå i Halmstad. Så skulle jag berätta de för mina föräldrar nu. Slutar med att vi bråkar och jag tar med mig maten ner. Vilket stöd jag har. Jag har fan fått göra exakt allt själv, de är fan aldrig någon som hjälper mog. Okej att jag är bra på att kolla upp sådana saker, men jag behöver väl också hjälp och stöd som alla andra?

Programmet jag vill gå, Miljö-och hälsoskydd tar in 40 elever (har jag för mig) och har just nu inga reserver. Så om någon hoppar av, vilket jag hoppas så är de den som först gjorde sin sena anmälan som kommer in.

Inte min dag

Stressad som fan + trött sätter mig i bilen, lägger i backen backar, BADANK, vänder mig om får panik ( ser bilen ), går ur bilen och kollar på bucklan jag orsakade, får panik, kollar så ingen såg mig,  sätter mig i bilen kör iväg fort som fan. Men kom ju på att så kan man inte göra så ringde pappa han fick gå och sätta en lapp. Killen ifråga blev inte arg på mig konstigt nog, men självrisken får jag ju  betala. De är nog lätt hela min lön (1:a lönen på ett år+ den är bara för 2 veckors jobb)

BRA DAG!

Hii fjors!!

Som ni stackare som läser min underbara blogg kanske förstår så har jag skaffat mig ett liv (jobb)  så  orkar aldrig uppdatera. Men här kommer ett litet inlägg.

Vecka 26 (2 veckorsen?)var jag och min käraste på festival. Jag täkte skriva om höjdpunkterna (+) och bottennappen (-), börjar med de sistnämda.

  • Måndag, pissluder bakom oss på bussen, vi lånade ut våran pressenning till våra grannar som sedan blev våra ärkefiender, idioter tälta mitt i Campet!!!
  • Tisdag, Camilla blev jättesjuk och fick åka hem till sina kusiner, jag var nykter och sov själv + regn!
  • Onsdag, Jag drog iväg från alla, Viktor mötte mig inte så gick till en randomkille och k_ _ _ _a bort min jacka, fick inte tillbaka den!!!!!
  • Torsdag, alkoholen bet inte på oss, någon idiot hoppade sönder vårat tält!
  • Fredag, såg min "blonda" bortamatchkille som var brunhårig, asvarmt fick typ solsting hällde loka över mig, Skånska lumpenkillen ifrån Arvidsjaur var skitful + as kallt när vi dygna.
  • Lördag, Ganska nyktert + kolla alldeles för många band typ 4, Bara jag som inte kollade på Jay-Z, åka hem på natten (04) var jobbigt med + ångest med min tröja

Nu till det roliga !!

  • Måndag, vi var ganska lulliga när vi kom dit, gick till söta killar med gitarr sen så hitta Camy en kille (bortamatch), själv har jag lite minnesluckor men hade iaf en kille ifrån Kalix i tältet (ligger i NORRBOTTEN)
  • Tisdag, ICA-Frida flyttade till vårat Camp, var på systemet.
  • Onsdag, FÖRSTA SIDAN I BORLÄNGE TIDNING, åkte till Camys kusiner duscha, hon åkte med tillbaka, thaimat, BÅNGADE massa cider + bortamatch * 2
  • Torsdag, köpte räksallad och skagenröra i Coop tältet, gott på bakfyllan!!
  • Fredag, Frida räddaded min dag (satte upp en presennin som solskydd),Adept konsert, dygnade med lumpen killar ifrån Arvidsjaur med ett stort lumpentält :)
  • Lördag, Träffa snygg och trevlig kille (?!), jag slapp köra hem







Falsterbo horseshow - horseshow, bara campingen!


I torsdags så ringde våra skånska favvisar Tommy och Max mig och bjöd mig och Camy till Falsterbo för att campa över helgen. Camy slutade jobba kl 3 så vi kom oss väl iväg kl 4 och hade endast 36 mil att köra... Camilla körde till mölndal typ sen körde jag resten. Vi var framme kanske kl 7 efter vi kört lite fel sista minutrena. Möttes av dem vid parkerinen och gick till parkeringen. Började dricka, drack lite till, sen fick Tommy vara grillmaster. Så ville Max gå till ölältet men jag skulle dricka upp hela tiden så han blev lite sur. Men vi gick dit, jag välte tydligen en bänk så max fick värsta såret (suddigt minne), vakten sa: De är precis så du kommer in!! Du tar det LUGT!! Tyvärr kommer jag inte ihåg mer förutom de sista typ 5 minutrena. Men jag hade tydligen sett en älg, hjälpt en tjej spy, varit speedad till 100, badat själv endast iförd BH, blivit torkad av någon okänd kille m.m. Camilla och Tommy fick i alla fall gå och lägga mig, jippI!! Undra vad som hände sen? Hihi. Att tillägga har aldrig varit så karatefull i hela mitt liv, de sjuka är att jag drack JÄTTELITE, så mycket att man i vanliga fall precis börjar känna  huvudet. Camilla sa att hon aldrig sett mig sådan och undrade seriöst om jag fått i mig något.

Dagen efter vaknar jag är ganska light bakfull. Mår ganska bra, inser att jag har en lucka men soo what? Sen berättar Camilla detlj efter detalj. Då var det inte lika kul längre.... Pinsamt som fan att träffa Max och Tommy. Men Tommy sa typ att dom skrattade åt mig i alla fall... Känns sjukt idiotiskt att jag tabba till det så grovt. De vill säkert inte träffa oss (mig) igen :/ Men som sagt jag vet verkligen inte vad som hände!

Men om två eller tre veckor ska vi ut på Roadtrip igen, undra vart det bär?



Pusseli

RSS 2.0