Jag är en vampyr, jag suger och spyr!

Idag hände något jag tycker var mycket coolt, jag googlade på Ewa Edvardsson Mary kay. Jag skulle hitta hennes hemsida, det gjorde jag inte där men sökresultat 5 var en länk till min blogg. Till ett jättegammalt inlägg, så jag och Camy tog oss en liten titt på de kul gamla bilderna jag hade lagt in :)

Klockan är visst redan fyra, jag sitter hos Camilla. Vi skulle plugga projektarbete,för vi ska redovisa det på fredag. Men av någon mystisk anledning så hamnar vi alltid inne på tradera djävulens påfund.


Denna läckra t-shirt ska bli min såfort jag får pengar, goosh vad underbar den är!!


Nej så tjock du har blitt!!

Hey känn pepp snart är det student, fyfan vad jag ska skrika och fyfan vad kul vi ska ha!
Nedräkningen började för längelängesedan men nu närmar det sig. Vi i klassen känner äntligen gemenskap och vi håller på för fullt och fixa och dona nu, eller vi planerar i allafall. Dock finns det en massa problem; utgifter,utgifter och ännu mera utgifter. Jag vill så mycket, det hade varit kul om man kunde finansiera det också.

  • Ullared den 6 maj, spikat och klart
  • Tyskland, måste bli av
  • Peace and love, betalt men de kommer ju fler utgifter
  • Arvikafestivalen, känner jag att jag måste åka på
  • Piteå och Luleå några dagar vill jag också klämma in i mitt fullspäckade schema.

Hur i helvete ska jag ha tid och pengar till att göra allt det? Jag har sommarjobb på posten och har en del ledigt i sommar med men endå. Pengar växer ju inte på träd heller jag som vill/ska flytta också. På tal om flytt jag har nu ändrat så att jag sökte Halmstad som 1:A för min klasskompis Sandra sökte samma program just där. Henne gillar jag ju så det hade varit väldigt trevligt om vi hade hamnat i samma klass. Men Umeå lockar endå mer, men man vet aldrig vart jag hamnar kanske hamnar jag på andra sidan jorden? Vart jag än hamnar så kommer jag i alla fall att börja blogga seriöst då. Flytt till ett nytt ställe lär vara så sjukt mycket saftigare än vad mitt torra liv är just nu. Jag tror fan jag går in i väggen snart av allt jävla skolarbete!!

Min favvolåt




2 MÅNADER KVAR

Jag är ju ett litet dampbarn så när jag vill/ ska göra något tjatar jag tills jag får som jag vill eller hetsar så jag får det gjort direkt. Jag är så flyttsugen så jag tror jag smäller av.  Varje kväll innan jag ska sova så tänker jag på vad jag behöver för "flytta-hemifrån -prylar" för att klara mig. Det är jättekul, jag har ju massvis med saker redan men resten ska jag önska mig i studentpresent tror jag. Och påtal om dampbarn det kanske är därför jag har så svårt för dem för jag är ettsjälv´? Ganska logiskt, men det var inte det jag skulle säga. Igår eller om det var i förrgår förresten så var jag hos farmor så frågade hon vad jag skulle göra efter "studden". Jag svarade att jag skulle plugga och att jag ville flytta till Umeå. Farmor: UMEÅ!?!?!? VARFÖR SÅ LÅNGT BORT!?!? Flytta till Halmstad istället, de är närmare. Vill du inte läsa i Göteborg då? Men puckofarmor tänkte jag då, jag villl ju till norrland.... Sen sa hon något kul, men tänk om du träffar en kille däruppe och blir kvar. High five tänkte jag sedan var jag tvungen att berätta att de såklart var min plan, hon vet ju sedan tidigare om min Norrlandfetish.

1 vecka kvar tills högskoleprovet, fyfan!


TVÅ MÅNADER TILLS JAG TAR STUDENTEN IDAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0