FEST HOS MANGE

VI SKA UT IDAG
 
 
 

Söndag

Och 225,5 jobbade timmar hitills denna månaden, hoppas komma upp i 240 !
 
Jag köpte förresten en hälsoväst förra veckan : http://www.halsovasten.se/halsovasten/halsovasten-level-1.html oskön och ful, men hoppas den hjälper!
 
Föra över cash på det norska kontot -> ett norskt konto var så krångligt att jag inte ens fattade vad jag ska göra....

-*¨´

Tis- tors jobbade jag 50 h. Nu är jag uppe i 210,5 h denna månaden, jag hoppas norska kronan går upp snart! 
 
 
Norska kronans värde mot den svenska....
 
Annars har det inte hänt något speciellt, jag har bott på jobbet de senaste dagarna.
 
 
 

Hard day

Jobbade frukost 7-14,30 och hoppade då över till köket och jobbade där till 17,30 och om en timma vankas det ytterligare 4 timmars jobb (3 pass på en dag = bra jobbat). Jag kommer vara en vandrande zoombie fram tills lördag då jag har dubbelpass både i morgon och i övermorgon. Men det är bra, cash is king. Synd bara att jag inte känner jag mår sådär toppenbra, hade en sjuklingsdipp nu herromdan och den håller i sig än.

Utkast: Jul. 24, 2012

Mina älsklingssvenskar har åkt, jag är ledsen... En drog förra veckan (min nya drömkille) sen drog tre igår utan att säga hejdå, de hade frågat efter mig i receptionen så hade Kerstin vart dum och sagt att jag var sjuk och hade städat rum men var ledig för dagen! Jag jobbade ju kväll också! Men nu har de två sista också dragit, jag sa till Kungälv att de var mina favoritgäster på hela sommaren, då sa han jag var deras favorit också :')

Ikväll vankas det som vanligt jobb OCH SÅ KOMMER PAPPA UPP :D Jag har nu hitills dennna månaden gjort 167 timmar, hoppas på en redig lön!

Vill ha nya Easy Tones

Mina jag köpte i vintras gav upp bara efter kanske tre veckors jobbande, går att använda än men levererar skoskav- Jag skulle vija köpa nya men tycker dom är dyra trots jätterean på sportamore. Mina tjänade pengar ligger på norska kontot och väntar på bättre tider och dessvärre ska de sedan vidare direkt in på spar......
 
Det står mellan dessa skor och ställningen är nu kanske 60/40 till de rosa
 
 
i
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Råka internetshoppa .... igen

Jag älskar ju verkligen kaniner. Hittade så himla fina påslakanset och örngott på H&M och då är man ju tyvärr inte sen och beställa


Ledig

Norska kronan är nu rekordlåg, den har under tiden vi varit här sjunkit från 1,17 -> 1,13 och det är ungefär 5 svenska kronor per jobbad timme. Jag ber till gud deras krona går upp snart så jag kan föra över till mitt svenska konto.
 
Jag har inte alllt för mycket dagsplaner idag. Jag skulle träna men min vad gör fortfarande ont sedan förra nattens krampanfall så jag vet inte om det är en bra idée. Förra sommaren fick jag kramp i vaderna till 99% i den vänstra flera gånger i veckan och nu denna sommaren har jag hitills klarat mig lindrigt med endast 2 krampanfall på hela sommaren.
 
Jag flyger upp till Umeå den 2a september men min post börjar sändas dit redan 24/8 så det känns ju sådär när jag vet att jag älskar att nätshoppa. Ska verkligen försöka att inte handla nästan alls då jag måste spara mina pengar till Thailand, jag  får helt enkelt (försöka) leva på det allt annat än frodiga studiemedlet.
 
Jag skulle vilja fynda nya "gå-skor"  på rea med men det verkar ju inte vara det lättaste, kanske är jag för tidigt ute?
 
 

Hemresa bokad

Kring 02,30 den 10/8 lämnar jag Geilo med tåg för att sedan bussa till Torp ifrån Oslo. Jag saknar min katt och sen ska det bli sjukt nice att slinga håret också!

Råka internetshoppa


WOOP WOOP

Givetvis vankades det fest på lördagen, jag sprang efter jobbet hem för att fixa mig lite, hämta alkohol och byta kläder för att sedan springa tillbaka till hotellet. Det vankades fest med mina älsklingsgäster, de svenska arbetarna på våning tre. Vi hade riktigt trevligt och de bjöd hela tiden på dricka och betala taxi, på krogen spårade det lite och blev kaos. Tips från coachen = festa inte med hotellgäster du ska träffa dagligen i flera veckor efter. Inte för att jag ångrar mig men i alla fall.
 
Jag har förresten också hittat en ny drömkille, faktiskt existerande men med fru och barn. Det är nått med upptagna svenska killar i Geilo, dem dras till mig och det är givetvis besvarat från min sida.
 
Idag har jag jobbat frukost och kväll, 10 timmar så det ska bli najs med en ledig dag med endast kvällsjobb i morgon. Tänkte bege mig och sola lite om inte vädret är bra och efter det ställa mig en stund på crosstrainern.
 
Det händer inte jättemycket här asså, ska försöka få med mig Camy ut på fredag men ja det är väl typ det!

Fredag den 13

Dagen har flytit på riktigt bra till och med? I morgon skulle vi festa men det är sen några dagar inställt men jag blev medbjuden av en av polackerna så vi får se hur jag gör!

Ångest

Den 2a september landar jag och Gunwald i Umeå igen ... Jag kommer strunta i mina omtentor, jag orkar inte fokusera. Jag vill verkligen inte tillbaka, men man kan ju inte hoppa av när man gått 2 år av 3.

Nu ska jag iväg och jobba igen om en halvtimma :)

Torsdag

Jobb om en timma och jag tror jag nu efter många om och men lyckats föra över lite pengar till mitt svenska konto. Norska kronans värde är idag högre än igår men endå svinlågt så jag väntar helt klart med resten!

Det är inte mycket som händer här, vi var just på Rimi och på banken ...

Efter min sommar här kan jag light säga att jag tycker illa om fransmän, tyskar och otroligt illa om korrianer (värsta folket jag mött). Favoritgästerna är givetvis svenskar men också norskar, grisar inte ner och är trevliga!

Kom in på kurserna jag sökt :)



11 juli

 
Norska kronan är rekordlåg och jag fick lön igår så jag är ganska så bitter, jag tänker ju inte föra över dem till mitt Tjörns Sparbankkonto förrän jag tjänar på det!
 
Spöregn, det blir inget ragga fjors på Rimi idag inte. Jag börjar jobba först 19 ikväll och ska chilla järnet tills dess, ev städa ;)
 
Simple Plan – Summer Paradise - feat. Sean Paul , Underbar låt - Sean Paul-inslagen.

Ledig kväll :)

På 8 dagar har jag jobbat 64,5 timmar, jag är lite trött så uppdAteringen har inte vart den bästa . Här i Geilo har det väl inte hänt sådär jättemycket, trevliga svenska murare som terroriserar mig rätt saftigt. Annars var vi ute i fredags och jag hade jättekul fastän det var lite folk ute , vi hamnade igen på efterfest hos Orustarna så de var nice. Kankse mindre nice att det resulterade i en tvådagars baksmälla men vad gör man inte?
 
Plötsligt var jag redo att gå vidare och vidare för mig betyder nästa, nästa, nästa, nästa tjej- jag är lite småkär i Marcus Krunegård (också).
 
Jobb imorgon från 7 & sen kvällspasset från 18,30

Ledig kväll :)

På 8 dagar har jag jobbat 64,5 timmar, jag är lite trött så uppdAteringen har inte vart den bästa . Här i Geilo har det väl inte hänt sådär jättemycket, trevliga svenska murare som terroriserar mig rätt saftigt. Annars var vi ute i fredags och jag hade jättekul fastän det var lite folk ute , vi hamnade igen på efterfest hos Orustarna så de var nice. Kankse mindre nice att det resulterade i en tvådagars baksmälla men vad gör man inte?
 
Plötsligt var jag redo att gå vidare och vidare för mig betyder nästa, nästa, nästa, nästa tjej- jag är lite småkär i Marcus Krunegård (också).
 
Jobb imorgon från 7 & sen kvällspasset från 18,30

Just chilling

Ju längre tiden går desto mindre vill jag tillbaka till Norrland, jag känner bara neeeej. Ibland straffar det sig att trotsa sina föräldrar, Halmstad hade varit så bra och nära hem. Men hittade jättefina vänner så klart jag inte ångrar mig men jag kommer inte göra om det...

Min norska internetbank eller nettbank som dem säger har lite lätt ADHD & samarbetar INTE.

Jobb om 30, hadeee

wierd

Vad fan hände där?`Vem är det? Knappast jag lyssnat, nån måste hackat mitt konto, oooh noo

RSS 2.0