Håkan Hellström

Igår blev jag pånyttfödd- Hanna fick Håkan live ifrån Peace &Love på dvd i julklapp. Jag fick se den, den var helt underbar. Håkan är världens bästa musiker, jag fick rysningar i hela kroppen. Jag säger bara wow, jag REKOMENDERAR den!



Innom en månad lär vi beställa biljetter till Arvika!!

Dagens låt


Dirty deeds done dirt cheap

Någon sköning har gjort en spelningslista med 3 låtar från varje band/artist som kommer till P&L i sommar. Här är den; http://open.spotify.com/user/oolof/playlist/3Bcv4lqgAfXMCKZlkuRakZ. Men självklart gjorde jag en egen innan, men där var inte alla med men den var s¨åklart mycket bättre!

Jag vill sjukt gärna åka till norrland!

Dagens låt


Lalalala bingo

Igår kom jag och min käraste på att vi inte var jättesugna på att åka till Peace&Love för att det är en stadsfestival(men självklart ska vi ju dit när vi har biljetter). Efter att vi kollat runt lite så upptäckte vi att vi var sjukt sugna på Arvika. Det vi letade var ju efter en aningen sunkigare festival. Dom höjer snart priset men än så länge kostar det BARA 995 kr! Banden som kommer:


Ops vad crazy det blev.

Mäktigt




Så jävla mäktigt va! Jag såg faktiskt This is it på planet på vägen hem, nice att ha sett den!

Var går gränsen?

Det är kallt som fan ute. Jag i norrland? Måste erkänna jag kännt tvivlet komma krypande.

Varför är förbjuden kärlek, förbjudna killar i mitt fall extra intressanta? Varför finns de folk som du aldrig kan släppa taget om helt? Ja vad ska man göra om drömkillen är upptagen? Är det förbjudet att ragga på honom även om du inte känner bruden? Jag tror inte jag skulle ha några problem med det faktiskt, sålänge du inte känner tjejen och tycker om henne.- Hatar du henne är det väl bara att tuta och köra?


Dagens övriga funderingar och påståenden:

  • Hur kan vissa killar ha DET?
  • Sexologi, hur intressant låter inte det? Det skulle jag absolut kunna tänka mig att läsa om man kan läsa de saMtidigt som jag läser något djurigt!
  • Hur fort lossnar egentligen brännan`?
  • zonsalva är en sjukt bra uppfinning
  • varför blir torkad mango äckligt efter man ätit nästan en hel påse?
  • Jag har hittat en underbar stav till tungan som jag vill ha! Så sjukt jävla snygg, precis min smak!

Jag säger bara drool. Killen(gubben nästan han är 40) är så jävla sexig att man inte vet vart man ska ta vägen. Denna underbart sexiga människa är huvudrollen är huvudroll i min numera favvofilm som jag inte sett slutet av, The ugly truth. SE DEN!



Veckans låt



Aloha !

Näst sista dagen igen, torsdag:

Vi åkte tidigt ifrån Puerto på morgonen. Jag lekte lite med hotellets papegojor en sista gång, sedan bar det av mot inrikesflygplatsen.  Vi hängde på flygplatsen alldeles för länge för att sedan komma till huvudstaden. Vi bodde på 17e våningen på ett flådigt hotell i centrum. Ute på taket på 5e våningen fanns en pool som vi tvingades använda(av m&p) innan shoppinhgen- Vi var ensamma där och när vi tittade upp mot fönstrena såg vi 3 blåklädda (jobbare?) killar, sitta och glo. De fortsatte även efter Julle vinka, eller Dj som är hennes nya nickname.

På shoppingcentret Mall of Asia var der ganska kul förutom att jag inte hittade det jag skulle ha... Det r äckligt stort. Det är 7e störst i världen och störst i hela Asien- Där finns allt, men det är nästan bara märkesbutiker. Dvs en affär med tex bara Nike saker. I ishallen på undervåningen såg vi kanske 50 pers. 43 VÄRDELÖSA Asiater (jag hade framgått som pro). 6 konståkningsbrudar som också dom var asiater. Sedan var det 1 småfet vit gubbe som ÄGDE isen. Man såg han hade spelat hockey, han var grym!

På hemvägen säger min mycket inteligenta lillasyster: Vi har inte sett mycket gatubarn nu :) Tre sekunder senare stormas vi av uteliggare.. Stackarna stog och tiggde utanför bilen. Men chaffisen blev så arg så vi vågade inte ge dem något :(

Hemresan, fredag:


Resan från hotellet gick bra när vi äntligen hittade oss en van. Chaffören var underbar, det var som att åka bil hemma han körde hur bra som hellst OCH JAG trodde inte jag skulle dö för omväxlingens skull.( de är jättelätt att la körkort där, man behöver inte kunna läsa eller skriva. Alla kör som idioter)- Han gav oss en historialektion om hur det funkar i regeringen om hur korrupt makthavarna är. Politikerna får 2000000 pesos till ett projekt, då går bara 1000000 pesos till det, den andra hälften bara försvinner. Politikerna har en månadslön på 45 000 pesos men de får 1000000 pesos i veckan ifrån olika olagliga grejer. Regeringen skiter i om folk har jobb och bor på gatan, hemskt! Att de är emot preventivmedel gör det inte bättre, religion är helt jävla sjukt. Knulla och få Hiv nog kul. Genomsnittet är '7 barn per kvinna  men 14 är inte alls konstigt eller ovanligt. SJUKT!!!!

  • Utanför flygplatsen körde alla på mig med sina jävla vagnar, fick utbrott på en fillikärring. Jag skrek : MEN FÖR HELVETE! Hon blev livrädd och sa förlåt men jag bara blängde, idioter!
  • Manillas flygplats är skittråkig
  • Bytte till mig en plats i gången, gött!
  • Massa skrikande jävla äckliga ungjävlar nära, förutom den söta närmast som höll för öronen
  • Satt också ett svenskt par som vi tror varit nere och adopterat en brännskadad liten kille
  • som vanligt jävligt dåligt med drickservicen, jag var törstig hela tiden
  • kort svart 2 cms hår med tjocka klumpar "slingor" med "blont" orange hår är nog med på topp 3 fulast i världen listan!
  • Sitta still så jävla länge är horribelt. Inte är stolarna bekväma direkt. Katastrof att toabesöken är typ höjdpunkten. Eller a musiken och filmerna är ju bäst men...
  • Kollade på tre filmer, 6 serieavsnitt och lyssnade på en spelningslista på 18 låtar.
  • Sov inte en blund, gött


Nu är jag hemma, fan va nice att sova i sin egen säng! Trött är jag dock som tusan. Nu ska mamma åka till Ua och hämta katten, hoppas hon vill komma med. Nu ska jag packa upp, min packning stinker :D


Nast nast sista dan

Hejhej.

Igar var sista kvallen i El Nido och mitt griniga PMS humor holl i sig. Men grannarna holl sig undan hela dagen och pappa bjod mig pa Foot scrub sa livet lekte. Jag begick mig till det narmsta "huset" med spa/.. En vanligh vavd stuga men den var inredd valdigt snyggt. Det borja kul, jag satt dar och dega med mina fotter och ben i fokus med pappa breve som fick naglarna fixade. Sa borjade tjejens s\on pa ca 3*4 bast fila sina hander, fotter byxor och ben. Han fick verkligen min uppmarksamhet sa han va npojd, vi lekte lite tysta lekar med. Efter en liten stund fragar han sin mamma natt och hon svarar sa gar han ivag till 'vantrummet' och drar ner byxorna, han blangfer nar ja tittar dit sa ja tittar bort och hor kissljud. Sen kommer han tillbakja och han  har lamnat en stor kissflack efter sig PA VAGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDER GARDINEN/. Jag trodde jag skulle skratta ihjal mej.

Efter fotmojset fick ja huvvemassage jag lag pa en sang med coolingen breve mej han tjota oavbryutet med sin mor och peta pa mig och  tog mig i harET. nAR JA reste mig upp spana han im mina brost. Underbar unge as sot, svinlanga ogonfreana\sar. Vill ha med mig hem :D

Resan hit till puerto princessa va de varsta ja vart med om i bilvag (sager ja varje gang menb de ar sjukt). Jag fick ett raseriutbrott och stonade allt ja hade mamma och pappa blev arga :D IDIOT men han fick ej dricks :D Bara en macka. Han korde pa 4.5 ist for 6 tiom.

I morn ska vi till huvudstaden och shoppa. Idag va vi och shoppa lite med jag har kopt en sport bag "helgvaska"  ocvh en present till Linn idag :) FAn vad jag svettas har de ar helt sjukt varmt!

Nu ska ja se pa wow jocke, behover skratta !! Puss

DAMP

Ytterligare ett aggressivt inlagg skadar aldrig. Jag hatar folk som glor, nasta gang ska ja peka fuck you. Och de ar en efterbliven stalkerkille som jobbade och hjalpte dem nar robinssson spelades in har forra aret. Han kan nagra svenska ord. Han raggar och sager att ja ar vacker. Och kallar alla for kompis. Nu kom han in hit och klappa mig pa ryggen och sa hejda vi ses nasta ar. Jga ba nej ja tror inte de ja gillar inte el nido. yhahah dissen! Ska ut och ge apor vatten nu hejhej

bilresa i 6 tim imnorn
alla pengar jka har spenderat htils 1500 kr har gatt till mobil laddning, ja angrar mig ja.!

sista kvallen i el nido! Nice

Hej! Idag var natten horribel pga min fruktansvart handikappade arm, men men man ar val hardare an sa. Man kan saga att min dag borjade klockan sju pga mina EFTERBLIVNA ACKLIGA ITALIENSKA GRANNAR. De ar 5 pensiosar som istallet for att prata i normalsamtalston en i taget skriker alla 5 samtidigt och vaggarna ar inte bast. Lilla Emma som har lite latta aggritionssvarigheter blir mer och mer forbannad for varje sekund som gar. Sa helt plotsligt gick dom. Jag blev nojd och chilla i sangen. Men sa kom idioterna tillbaka efter 30 45 min nagot. Klockan 08.15 pallade jag inte mer, jag var inte arg jag var sa otroligt forbannad att jag tankte pa pistoler sa jag kunde skjuta dom(dom vackte mig igar med och skriker hela tiden). Min plan var att pa engelska skrika hall kaften och be dom dra at helvete, men da hade jag sagt for grova saker sa lilla lugna Emma oppnade dorren. Fick ogonkontakt med 3av dom och gud va ja blangde, om blickar ku7nde doda hade de vart doda. Med tanke pa att de kolla pa mig med godmorgon kara granne blciken blev jag annu mer argoch dramde igen dorren allt va jag hade. Och gissa vad, Jag horde ett OPS. Sen blev de knapptysta! Det ar sa man sager hallkaften jag hatar er pa manga sprak. Nar mamma och pappa kom in till oss kl 9 sa de bara : vem va de som smallde i dorren sa i morse?(lite latt irriterade) Jag berattar storyn och gud va de blev nojda med mig :) De hade ocksa vaknat av idioterna. Mamma vagar nu inte kolla pa dem, men de gor inget de har inte setts till efter de :D

Sag idag 2 sprllans nyfodda kattungar som en 4aring gick runt med i en lada, jag blir sa javla forbannad. Pa restaurangen nu precis som ar full med folk hor ja en kattunge skrika, vander mig om occh ser ett barn bara den i svansen. Jag SKRIKER "Nej javla ungjavel slapp katten" hon slappte den, jag hatar fan barn. Iaf filli barn dom plagar djur jag hade fan kunnat nita idioterna. Ska nog aldrig aka till ett U land igen, klarar inte sant har. Men alla barn ar inte eb, satt 4 sota smapojkar pa en kant. Jag fraga om ja fick plata, de fick ja. Nar ja sen visa bilden blev vi bastisar!

Mamma kopte en hangmatta forut for 300 pesos ca 55 kr, fe4tt vart!


Sag btw vita killar forut, dom sag svenska ut. Nice4 en va sot sen kom dom narmare sa dom va for gamla :(
Hejkhej

Do you wanna know my dirty little secret?

(Min arm ar invalid, kanske stavar fel.Kunde inte bry mig mindre)

Men hej.
For nagra dar sen, ingen aning om nar jo den dagen jag holl pa och do dvs i forrgar skulle  vi ut och kaka. Viskulle kaka pa ett stalle som va bra sist vi va dar for 2 arsen. Mamma pappa och Djulle tar taten. Jag hinner komma 3-4 m in nar ja upptacker den. Apan i buren, jag sager dir att ja inte tanker ata dar nar de har en apa dar (dock hade apan de battre an alla andra 3 apor ja sett, men skulle hellre svalta ihjal an gynna djurplageri). Pappa och Mamma fattar vinken och vi drar oss vidare till turreplacet. Dar spela dom musik i 1000 decibell (vi va trotta efter 4 timmar ute pa en o) sa det gick fett bort... Vi hitta tillsist ett annat stalle. Jag madde lite illa men de va ingen fara, kande att ja va sa ohungrig man kunde bli men tankte fan detta blir nice. Bestaller in  de som later godast och en bukojuice (kokosnotsjuice, min favvo). Ja borjar svettas och hyperventlilera nar drickan kom och satt och vifta med menyn tills de kom med en flakt. Ja holl pa o svimmma allt blev brun/vitt. Djulle joina mig pa en walk... Ja kom tillbaka nar maten kom. Chilla en stund sen trodde ja ja skulle do. Jag begick mig mot toan, motte en servetor som ko0lla pa mig med orolig blick och fraga hur de va. Jag svarade att ja va dizzy. Horde mamma komma och han (servitoren)sprang ikapp mej och tande pa toa. Macho som ja ar gar ja rakt fram te toan stoppar fingrarna i halsen och spyr. Inte nog med de de va en san dorr dom har pa cowboyfilmer,. dvs slangdorr med oppet under och over dorrn. ALLA utanfor horde mig spy, dom i receptionen, koket och dom som satt i vantrummet. Dom fraga mamma om de va hennes kompis men hon sa de va hennes dotter. Da blev de fart pa alla. Alla tyckte synd om mig och kom med vatten. Mamma foljde mej hem.

Madde bajsdaligt. Sen halv 12 hade pappa med spytt och halv 2 borja djulle med. Den natten sov vi val max en timma, inte bara spy utan magen fick DAMP med..... Morgonen darpa mar aven mamma daligt. Vi blir tvungna att byta hotell pga varat fina hotell stangde av flaktfan kl 5 pa morgonen/kill?!?!?! De va horribelt o flytta ja och DJulle va som 3aringar. Val efter vi flytatt borja kalaset igen. Sen natten tills idag vakna ja kl 2 och gick pa toa 1000000 ganger sen kande jag dodsangesten komma smygandes. Begick mig till mamma och -pappas rum, gick tydligen in och gnallde sen skulle ja ga och dom komma efter men ja svimmade ute pa cementen, endast iford string pa garden.. Jag slog i armen fruktansvart, kunde inte resa mig pappa fick lyfta mej., Ja kmr ihag ja satt pa troskeln och fraga ar detta erat rum? pappa ba nej ditt. Sa fick han hjalpa mig uoppp igen. Val inne spydde ja som en gnu (observera att ja da varit sjuk i 36 timmar och att ja onmte hade en droppe kvar av mat eller vatten i kroppen). DJ-ulle blev sur och gick o la sej hos pap sa fick mam sova hos mej. Ja yrade som en idiot, trodde ja skulle aka in pa sjukhus och de ville ja inte for ja ville inte fa aids... Trodde aven ja brutit armen, varsta natten i hela mitt liv!Somnade sen utmattad av diverse kramper och vaknade idag och mar bra forutom att ja inte atit nage och ar svimfardig och ATT ARMEN KNAPPT GAR ATT RORA. DE GOR SA JAVLA ONT.

SAMMAMFATTNING: VI BLEV MATFORGIFTADE, jag vill aldrig mer aka utomlands. Men samtidigt 4e gangen vi ar pa filli och de har aldrig hant innan. I morn hoppas ja ja mar bra sa ja kan utnyttja varan sista dag i solen.

Hare HAJ

Dag 1 El Nido

Heej alla efterblivna retards..
Jag lever

DAG 1 FILIPPINERNA

HOLY MOSES, DATAN HAR SJUKT SEGA KNAPPAR SA BERED ER PA FELSTAVNINGAR! PINSAMT JA SOV KL 12 OCH MISSADE NYAR. FAST KL 01 SA FICK VI CHAMPANGE PA PLANET, GLASIGT ;)

IGAR PAVAG TILL LANDVETTER FACEBOOKA OCH SMSA JA GARNET ! DE VA SKOJ, JA VA NERVOS INFOR ATT JA SKULLE BERATTA FOR MAMMA OCH PAPPA OM MITT BUS (PIERCNGEN). CAMY VILLE HORA DET LIVE, ELLER A I TELE SA HON HORDE ALLT. DE BORJADE MED; JAG HAR NAGOT ATT ERKANNA, JAG HAR GJORT NAGOT NI INTE KMR GILLA, FAST JA AR 18 OCH BESTAMMER SJALV SA KOMMENTERA DE INTE. jAG HAR PIERCAT MIG. MAMMA BAAAH VAAAR!_ jag bah tunan. hon ba; nej fyfan vad besviken ja blir, hoppas de gor javligt ont, pappa sa att han hade sett de och att mamma inte skulle kommentera de. men sen nu ar de inte sa farligt, hon bryr sig inte. hon tycker de ar ackligt, men hon tanker ej gora natt at de, ja ar ju 18!

RESAN SA DA. LANDVETTER VA EN BEESVIKELSE, DE LEV INGEN PARFYM. SEN AMSTERDAM FICK VI SPRINGA IGENOM. OCH FUCKING CP PLANET TILL FILLI VAR FORSENAT; FORST FUNKA INTE HELLER TVSKARMARNA, DA JAVLAR VA JA ARG. SOV MINDRE AN 1 TIMMA PA DEN RESAN SOM VA 12 TIM. NICE...... sen km vi till manila, as varmt =jag as sur. sen hangde vi pa inrikesflygplatsen i typ sex h. jjavlar da va ja inte kul.... men ja somna lite pa en bank! assa en san man sitter pa. haahahah. sen pa flyet fran manila-puerto pricesa (dar ja ar nu) sov ja en timma. najs!! sa nu har ja duchat och ar fresch och glad och bitchblickar inte folk langre :D

Tanka mobilen for 3000 pesos typ 600 svenska tror ja, de dog typ jag tror jag gjorde deras dagskassa!
SMSA GARNA MEJ! +639393545890 AR NUMRET. DE KOSTAR SOM ATTT SMSA TILL VEM SOM HELLST OCH HAR DU GRATIS AR DE GRATIS.


nu drojer de ett javla tag innan ja kmr till en data typ den 21a;O men kmr nog smsa med lite folk som kan fa uppdarera ;d PUSS PA DEJ, ! Jag ar dryga 40 grader varmare an dej nu <) tihii

RSS 2.0