IMORGON 09,30 SKA JAG ÄNTLIGEN KLIPPA MIG

Om någon inte känner mig och tror jag städar pågrund av städmani eller något har så katastrofalt fel asså. Jag städar idag för jag inte kommer ha tid i morgon och på torsdag kommer en mäklare hit och ska ta bilder som ska ut på nätet för att försöka hitta köpare till lägenheten. Förstår han vill sälja när jag flyttar ut om 15 dagar. Men det känns ganska så jobbigt att de ska ha visning just när jag håller på att flytta ut. Jag har köpt på mig fler grejer och så försöker jag ju packa ihop mitt pick och pack vilket inte är det lättaste.

När Linnsan va här köpte vi en "missbildad" fil, vi skickade in ett litet mail och vips idag så damp det ner en rabattcheck på 40 kronor på norrmejerier. Kan komma väl till pass då jag är en storkonsument av mjölk.'

IMORGON 09,30 SKA JAG ÄNTLIGEN KLIPPA MIG. Med tanke på att jag "odlar" lär det bli lika tråkigt som vanligt, det vill säga bara topparna. Men vi får se, ibland är jag rätt outförsägbar.



Köpte i torsdags en ring på Lindex för 50 kronor, planen var jag skulle ha på mig den på fredagen. På lördagen kom jag på att jag glömde den hemma, ops. Kanske borde odla naglar så mina dasslock till händer kan se lite mindre ut och mina feta fingrar aningen smäckrare. Men lättare sagt en gjort. De är lika hårda som en studsmatta och jag är beroende av nagelbitning hur äckligt de än låter. När jag väl lyckats odla och sedan blir nervös. Vips så är de väck..


Kommentarer
Postat av: 666

Grymt läcker ring! Kollade förresten igenom din bilddagbok förut, minnen<3

2011-05-20 @ 17:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0