BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO 27-28/5!

Jag tackade just ja till evenemanget :

"BRÄNNBOLLSFESTEN, MASKINEN & VERONICA MAGGIO 27-28/5!"


Välkommen till Brännbollsfesten den 27-28 maj, två fullspäckade kvällar där vi alla är vinnare. Det spelar alltså ingen roll om du använder tennisrack eller brännbollsträ, om du enkelt varvar eller missar bollen helt.

På vår stora scen bjuds på live spelningar med Maskinen och Veronica Maggio. Båda kvällarna kommer även fyllas med tung klubbmusik från Klubb Sockerbeat och våra residents.

►Fredag 27/5 : Maskinen (live) // Klubb Sockerbeat // +Resident DJs

"Maskinen har blivit ett monster i klubb- och festivalsverige. Deras senaste superhit Segertåget är spelad två miljoner gånger på youtube och Pengar som släpptes därefter är spelad en halv miljon. Med svensk publik och svenska mått mätt är detta närmast osannolika siffror och vi kan utan att överdriva konstatera att dom nu är bland de största festivalakterna inom rikets gränser.

Frej och Afasi har legat lågt livemässigt sedan november medan de spelat in inför nya plattan i Kambodja och varit med i SVTs musikprogram Dom Kallar Oss Artister. Maskinen-konstellationen fortsätter i studion med nytt album som vi förstått det och gör därför endast ett fåtal spelningar i sommar, däribland ett umeåexklusivt gig hos oss på Corona. Förhoppningsvis med mycket nytt material…Detta vill ni inte missa!"

►Lördag 28/5: Veronica Maggio (Live) // +Resident DJs

"Veronica Maggio har efter två album, ett halvt dussin singlar och ihärdigt turnerande mutat in en egen plats på den nordiska musikkartan. Med soulfärgade poplåtar med svenska texter förvaltar hon framgångsrikt arvet efter urbana poppionjärer som Mauro Scocco och Orup.

Nu är hon tillbaka med nya singeln "Jag kommer" som blev direkt en hit på radio i Sverige, Norge, Finland och Danmark, och sitt hyllade tredje album "Satan i Gatan" som släpptes den 27 april. "

Förköpsbiljetter säljs på Corona och Burmans musik, Endagsbiljett: 195 kr.
Tvådagarsbiljett: 350 kr. I dörren: 230 kr/dag (i mån av plats)

Datum och tid: Fredag 27/5 och lördag 28/5, kl 21.00 till 02.00
Åldersgräns: 18 år

FRI GARDEROB!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0