dagens (SISTA) seminarium

Idag ska det vara visning i "min" lägenhet där jag bor nu. Fy fan vad jag har städat och ALLA skåp är du knökfulla, allt gick inte ens in så de står oskyldigt kvar inne på golvet i mitt "rum". Jag är verkligen döless, igentligen vill jag bara köpa lådor och proppa dem fulla och stapla dem på hög. Men de ska ha visning här nästa vecka så det känns inte som att jag får göra det........ Men snart snart flyttar jag äntligen mot Tvistevägen 5A.

Kikade just in på en blogg och insåg jag misssade Greys igår, fan jag visste det var något! Men nu ska jag koka lite mannagrynsgröt så jag är fit for fight inför dagens (SISTA) seminarium. Sista skoldagen idag med lärare!!!!!!!!!!!! Dock har vi tenta nästa fredag och jag förstår precis lika lite nu som jag gjorde första dagen. Nej där ljög jag, jag vet numera att det står om Strandskyddet i både Miljöbalken & i Plan- och bygglagen.

Måste ringa Balticgruppen idag också fick ett brev ang att hämta nycklar men det känndes sjukt flummigt och motsägelsefullt så ja jag får tvunget ringa dem. Lär komma hem till Skärhamn torsdag den 2a Juni, ska då chilla järnet fram tills dem 7e då jag börjar jobba!

Puss maten kallnar!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Sv: Tack, vad rar du är! :D

2011-05-19 @ 09:00:10
URL: http://annorlunamenvanlig.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv: Du är med i aktionen om bloggdesignen och har just nu högsta bud! :)

2011-05-19 @ 14:09:41
URL: http://redsam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0