GÖÖÖTT BILRESA HEM TILL SKÄRHAMN BOKAD

Ja jag slängde just in en bokning på bil ifrån Umeå City---> Stenungsund City (andra sidan bron) cirkus 100 mil. Vi lär få en söt liten golf. Jag tänkte chill och hyra en automat, men det kostade 800 kronor extra så jag struntade i det. Mamma lånade mig just 2500 kronor så yes inte längre 12 kronor....Men tänkte i morgon vara helt vild och för första gången sedan den 30 augusti cykla till skolan. Måste tyvärr erkänna att det framförallt är av ekonomiska skäl.... Tänkte ta en tripp förbi någon av randombankerna SEB eller Nordea och ta ut lite pengar så jag klarar mig & slipper låna mer av mamsen & papsen.

Jag är less och uppgiven, skolan känns så himla meningslös. Till och med facebook känns mer vettigt än att sitta och läsa om massa jävla lagar och §. Jag känner min såå avskräckt ifrån djurskyddsjobb. Längtar hem till Skärhamn, få träffa alla stjärnskott, festa, sola, bada och nu nästan framför allt att jobba och tjäna pengar. Att inte bara hela tiden låna pengar känns så himla bra. Jag hoppas att det blir mycket jobb för min del med kanske någon långhelg.

Jag har inga kläder, minns knappt när jag köpte nått sist. Blir så less, känner mig som en valross med så är halvpeppad på badsäsongen.. Ingen bikini har jag heller, fan för stora bröst. Jag får tvinga med mig LinnGull till Change på bikiniöverdels-jakt!

Jag hoppas jag skyndar mig hem från skolan så jag hinner stryka lite & bädda åt Linnsan och så. Hon landar så sent som halv tio (läggdags) så lär få pallra mig till Vasaplan för att möta upp henne där sent, men vad gör man inte? Sedan fredag morgon 8,15 har jag seminarium, YES. Linnsan ville promt följa med, så självklart får hon det.

NU MÅSTE JAG SOVA!! PUSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0