Det närmar sig med stormsteg

Om en vecka fyller jag år! Det är nästan värt ett wow! Annars vad är nytt? Seminarium idag klockan tio. Borde gå upp och duscha men jag orkar inte.....Så jag ligger kvar!

Igår gjorde jag god mat, jag stekte min fisk jag fick med mig från pappa och åt den bara saltad och pepprad med kokt potatis och remouladesås. Dessvärre köpte jag färdigköpt sås och den va la inte det godaste, men helt okej! Jag är lite fundersam vad jag ska äta på min födelsedag, samma som förra året? Mammas smörgåstårta hade varit heaven, men det är lite omöjligt när man inte bor hemma längre.

Jag tänker på packning, tror det är 22 dagar till hemfärd. Jag har ju inga julklappar att frakta hem så det är ju najs, men kläder väldans svårt. Kanske ta med 2 festklänningar (en för den 25e och en för midsommar), max 5 outfits (vi har ju tvättmaskin) + underkläder då. Kommer jag aldrig klara men det är ju helt klart värt ett försök. Jag är hemma 22-8 januari. Klockan 13,40 lyfter jag från Umeå, landar 16,05 i Göteborg och den åttonde så lyfter jag 15,05.

Hittat en blogg för en tjej jag snokar på,  dessvärre är informationon sämre än sämst.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0